Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Urcite kazdej z nas ma doma nejaky mistecko, kam chodi zhulovat jointiky. Treba za zidku nebo ke slepicim Nekdo namitne, ze si huli doma, ale ja su nekurak a rodice i kdyz vedej ze chulim, tak maj stejne blby kecy. Tak co jaky jsou vase placky. Hlavne nelezte na posed. Potom se z neho blbe slejza...tanci ty chlupaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No přece v pokoji, pak otevřít okno a chvíli větrat a je hotovo, nebo zapálít vonný tyčky a je to. Jinak chodím na půdu, nebo na balkon. Ale pokud to jde tak se tomu vyhnu a doma nehulim, snažím se chodit ven.
ja hulim vsude, ale nejlepsi doma je hot-box jestli mate taky takovy ty pidi panelakovy hajzliky, zalezte tam tak ve 3-4 lidech, ucpete otvory hadry a odpalte 1-2 rakety. Jo a bacha na ty hadry, parkrat jsem byl tak moc ze jsem je zapomel nacpany ve ventilaci a pak se to docela blbe vysvetluje
No já z bráchou a kámošema sme párkrát hulili ve sklepě kde měl zkušebnu.Pak sme hráli brácha na bicí já na elektriku.Kámošovi z toho zvuku bylo hrozně zle.Montoval si tam trucky na skejta a já mu pak řikam: Ty vole kdyť sis to tam namontoval obráceně.
Kdekoliv kdykoliv,ale třeba ve vane v zhasnuty koupelne z vonou tyckou nejakou tou svickou to nema chybu,kdo videl Big Lebovsky ví očem mluvim dík Dude
někdy z okna, někdy na balkoně, ale co venku přituhlo tak nejčastěj přímo v pokoji, zapálim vonnou tyčku, zhulím brčko, otevřu okno a než se to vyvětrá vypadnu do obejváku k PC
mrnin: by ses divil ale myslí, akorát se ve stavu zhuleném dost blbě píše
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Tak to ja si doma bohuzel vykourit prdel nemuzu sice to uz konecne zjistili ale hulit doma proste nemuzu(bydlim u rodicu a jeste k tomu nekuraku=> uz se tesim az vypadnu)
Jinak si dycky vylezu pred barak vezmu pejska du se projit a domu se vracim s kozeným úsměvem
jop ja si davam panelak. a jelikoz rodinka nehuli , tak se schovavam na balkone... ale stejne je to cejtit jaksfin i pres zavreny vokna a tak... teda brat mi to rika. no ale ked je rodina pryc tak mi to je jedno... ale preci je v tomhle pripade lepsi nic moc nehrotit a jit ven - ikdyz ted v zime bejt dloho venku je vo krk, a porad chlastat v hospe - na to taky kazdej nema
Když nikdy není doma tak u krbu.koř se krásně dýchne do ohniště a všechno jde celkem pryč...jinak si většinou výjdu před dvěře na schody nebo za barak ke sklepu...:-)