Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

Stránky: [1] 2 
Šalvěj divotvorná (Salvia divinorum) - Klikni zde pro originální téma
[CZ]Neon
ten rockwool je zajimavy napad...zajimalo by me jak to bude kyti snaset. Me Osobne se osvedcil substrat zn SOL (5l kupuju) + 1litr pisku....takze mam 6l v sestilitrovym ctvercovym kvetniku z growshopu.
[CZ]Neon
btw ti cerna jeden okraj listu...nemas maly vlhko?
Don_Michael
Nízká vlhkost, a vyšší teplota. Je na okně nad radiátorem, že jo?
Don_Michael
Je to teplotou a suchem... ehe
Don_Michael
Třeba se mi to povede teď ;oD
[CZ]Neon
DUL: na druhou stranu myslim ze je to dobrej napad s tim rw, kvuli tomu ze koreny prijimaji lepe kyslik.
kamil
zdravim
Dle mé zkušenosti vyžaduje šalvěj světla co nejvíc. A ta moje konkrétně černá, když jí rosim.
[CZ]Neon
"zdravim
Dle mé zkušenosti vyžaduje šalvěj světla co nejvíc. A ta moje konkrétně černá, když jí rosim." ze by cernala z toho hodne moc svetla? =)))
A este: zkus si na biotox.cz precist o salvii-dozvis se napriklad "neco" 50-80% stin a velka vlhkost
Co?
jojo, taky uz nerosim...mam v byte vlhkost okolo 40%, mam ji u topeni u balkonu...a listy ne a ne zcernat (narozdil od prvni)
viz.link v podpisu...:mutant:
kamil
zdravim
to [CZ]Neon: černá z rosení. Není všechno přesně tak, jak se to píše. Chce to řízek z šalvěje, která je zvyklá a není žádný problém. Ovšem slušný kořenový systém a dostatek vody je podmínkou.
Poslední foto je nejvíce aktuální, už je krapátek vyštípaná.
[CZ]Neon
Tak i ja pridavam zajimave foto svoji kytinky. vice http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20434
eNDy
salvia divinorum potrebuje naozaj HODNE SVETLA a co sa pise ze viac by mala byt v tieni, ano je to pravda ale to este neznamena ze ma byt v tme:)
svetlo ako take a priame slnecne ziarenie je rozdiel.. to znamena ze moze kludne na okne kde je dost svetla ale nech tam neprazi slnko.

rosenie...potrebuje vlhkost to je jasne, ale ani to netreba prehanat.. ja mam moju na okne (bez topeni) a rosim ju asi 1x-2x za den, niekedy aj zabudnem a je to v pohode...

proste, to musite vycitit co vasa salvej potrebuje, ako ja tvrdim... "naladit sa na jej vlnovu frekvenciu":D
vela stastia!
[CZ]Neon
Nevite do jaky vejsky rostou salveje? jeden typan mi rikal ze ta jeho ma prej skoro 2m. je to realny?
olda
největší co jsem viděl na vlastní oči měla asi 3 metry
[CZ]Neon
Olda & DUL: no kdybych tyhle prispevky spojil tak bych rekl ze roste 3 metry pouze s podperama...

DUL: hod se ty fota rad bych to videl, dik.

Btw tohle makro je moje kyti /roztomile ne?/
[CZ]Neon
DUL: to jako ze zakoreni vrcholkem kytky?? a kam to pak roste? asi jen vevlejsi vetve ne?...ja myslel ze to bude podle myho nacrtu...
[CZ]Neon
este sem zapomel na ten nacrtek... kdyz si odmyslim ze to vypada jak kaktus
[CZ]Neon
DUL: ja vim ze to delaj nektery kere u babci na zahrade. a taky sme se vo tom ucili prčed nekolika lety v bizuli.
olda
ta třímetrová co jsem viděl měla podpěru :) a o tom samozakořeňování ohlejch šalvějí jsem kdysi taky někde četl ale neviděl ani na fotce.
Kapka1
Hele DULE to ji mas jenom vtech rockwool kostickach? A zalejvas vodou a rosis supervitem? Zadny ziviny v roztoku? ( nepr neco na hydrophonii??? )
JInak celkem dobrej napad...
mikisan
PLEASE neurobil by mi niekto priesadu Salvie. Internetove obchody ktore ju predavaju su zavrete a budu ju predavat az na jar. Najlepsie zo Slvenska. Ja som zo ZH. PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE
Kapka1
Co jeto prisada? Rizek?
[CZ]Neon
Pro rizky z Borivojky: Jak nejvic vyrostla?
polux
all: len pre info - priesada= sazenice, odrezok=rizek
DUL: tak jak ji prospiva ten RW substratek? Moje salvej se zlomila (usekla), takze ted delam rizky - dneska sem byl pro RW drt (bohuzel nemeli) a substrat planuju RW drt + trochu perlitu + kokos vlakno. Co ty na to?
tak co fotecky? :) nezapomnel si na nas doufam :))
jinak, hledal sem SuperVit, ale neuspesne :( nachazi to naky krmiva pro drubez :D
Kapka1
Supervit? Maji ho v natural technologies, je myslim od znacky Hesi, takova mala lahvicka,jeste ji mam :)
aha aha, diky za tip

edit: uz sem ho nasel! http://www.naturaltechnologies.cz/d...p?iid=69&cid=24
kdyby ho nekdo hledal...
Kapka1
Jý bych to krystalonem vubec nehnoojil, nepride mi to jako dobry napad, je to strasna chemie a navic nevim jaky to bude s hnojenim ve vode... Takze muj nazor zni - krystalon ne... Radsi skus neco jineho, treba nejaky bio, neco od hesi, mam TNT a sem stim spokojenej, vyhralo to cannabis cup...
Co?
to hnojeni bych si sakra rozmyslel...ponevadz na tom pak zavisi jakou to bude mit chut...a ta horka chut pry neni stálá a zaleží čím hnojit...:-))

btw zrovna u kristalonu je to znamý, že zhoršuje chuŤ...
Kapka1
krystalon je podle me vubec posrany hnojivo... Hnojil bych to jenom Bio...
Prece jenom je to Salvej a dopovat ji nejakejma strackama... Nebo skus neco na Hydro, ale to je taky chemka...
kamil
zdravim
nějaký upgrate fotek. Není jich mnoho, protože šalvěj už zabírá plně přes 1 m2 a takovéto fotky by už zasahovaly do mého soukromí.
Jaruck
Nazdar, taky sem si poridil slavej, z rastlinky.sk. Prisla v dost zubozenem stavu, ale zanedlouho se vzpamatovala a zacala rasit slusnou rychlosti. Ted se ale jakoby zastavila, vetsina vyhonku, co rostou u korene listu zaschla a listy mi cernaj.

Mam ji na okne k zapadu a muze mit tak 18 stupnu, nemate nejakou radu, jak ji "nakopnout", aby rostla jak driv?
[CZ]Neon
2Jaruck: rosis? nebo mas ji aspon pod nejakym sklenikem/igelitem/sackem ? cernani listu muze zpusobovat nedostatecna vlhkost vzduchu; salvejkam se libi 80% (a vice) vzdusne vlhkosti. kdyztak koukni na www.biotox.cz a najdi si salvej. keep growin'
Co?
jaruck: jo mam stejny zkusenosti (rastinky.sk).....nakopnout? si myslim, ze to je fotoperiodou...proste v "zime" asi odpociva....taky to moc nejede...asi ji budu muset hodit pod nejake mensi slunicko co dele trva

ps..
nevite nahodou nekdo:
salvia dv. je dlouhokvetouci rostlina (jako ze kvete kdyz ma dlouhej den) ?
[CZ]Neon
2Co? o kveteni ti tady na G muze rict snad jediny clen, kterymu se to podarilo, jo to v threadu o endyho zahrade...neco kolem 30ty stranky
[CZ]Neon
2Co? a tusim ze kvete listopad a prosinec..
DeThomas
Panove, nemate nekdo rizek na prodej? Nechce se mi objednavat z www.azarius.com, bojim se jaky by to prislo. Diky moc (Jen tak mimochodem, azarius jsou fakt genialni stranky s halucinogenama =o)
[CZ]Neon
2DeThomas Si odkud?
soulQuake
na začátku tohoto threadu jsem četl, že někomu matku salvie zničily smutnice. Napsal byste někdo jaký máte se smutnicema vs. šalvěj zkušenosti?
Já osobně si myslím, že smutnice šalvěji neublíží...
Kapka1
tu DUL: nekupuj z travelsgarden, maji to tam strasne drahy, podivej se treba na stranky pana rezla - www.bambusarium.cz vlevo si dej saltaseeds a mrkni se do katalogu, ma tam seminka mandragory a dost levne narozdil od zahranicnich shopu...
Co?
soulQuake:souhlas s dulem...zabít...zabít...zabít
BeBe
Nazdar vyznávači Šalvie divotvorné. Takže rízek som kúpil od jedného českého člana na meno si už nespomenie, ale aj tak díki kámo. Na začiatku mala asi 25cm a kým docestovala na Slovensko zhnedlo veľa listou. Ani doma sa jeje bohvie ako nedarilo, tak som ju presadil. Na to všetko sa obiavili mušky smutnice, ktoré lietajú okolo rastliny a do zeme kladú vajíčka ktorý larvy su svine a poožierajú korene. Tých som sa zbavil krutým vysušením pody. Na toto však kráska doplatila a už vyzerala fakt zle. Tak som sa nasral, lebo som sa nemohol dívať ako sa trápi tak som ju hodil za okno za záves. Kedže dalšie dva týždne som mal vyzelenené tak som nič nevnímal až v osudný den pozriem na ňu a ona ako znovu zrodená za dva týždne vyrástla na 45cm a začala púšťať výhonky do boku a vznikla z nej krásavica s terajšou dĺžkou asi 55cm.
BeBe
Prvé požitie som absolvoval aj kamošom, ktorý ju ešte tiež nemal.
Dali sme ju cez origo voďára, ktorý som si doniesol z dovolenky. Bolo to asi 40- 50 listov. Prvé tahy robili tlaky v hlave. Zaujímavý bol ten štvrtý. Prvý somm si dal ja 10 sekund pohlad do prázdna pozrel na mna kamoš a dal si tiez. V tom pozrie na mna a zavesí "To čo je" v tom obydvaja rehot jak sviňa. A zese nič. Dali sme si dalšie a dalšie tie už mali tripový ale aj tak veľmi zvláštne účinky. Pozerali sme koncert RED Hotu a cvíľkami sme sa cítili ako by sme boli na ňom. Ale aj tak zo všetkého bol najkrajší štvrtý puk ktorý pôsobil asi 25sekund abolo to niečo brutal death freeeee.





Som na ňu veľmi hrdí. Ukážte aj vy svoje krásky.:) :) :) :) :)


Dul dúfam že ti to tu neprekáža, ale nechcel som zbytočny zasierať forúm novým. Ak tak napíš a ja to zmažem:frog:


!!!!!!!!!!A jednoznačne SMUTNICE zničia celú šalviu. Osobne som to pozoroval na svojej ako zo zeme vychadza čím viac mušiek a tým som mal menej koreňov. Takže taktiež som za to že každopádne ZNIČIŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BeBe
Ja proti černaniu listou som zrobil asi to že som ju prestal rosiť úplne len sa starám o to aby mala vždy dostatok vody. Listy mi černaly celú dobu ako som ju mal na stole v izbe potom som sa nahneval a dal ju za okno kde je vždy zatiahnutá žalúzia aby tam na ňu nesvietilo slnko a odvtedy mi listy nečernejú a kráne rýchlo rastie a púšta nové výhonky všede kde odtrhnem list.
corsaro
černání listů zmizelo,když jsem přestal rosit a dal jí na okno.Pěstuju jí v substrátu pro ganju a vyrostla mi bez podpěry do 2.metrů a stonky měly až 5.cm v průměru.Pak to sežrali nějaký hajzlíci a začínám od nuly,kdy jsem zachránil jednu kytku z deseti.Mám obavy,že ani rokwool nezabrání množení těch bílejch šmejdů,protože to cítí na dálku a prostě přilítnou.
Zdar všem.
Mám takový dotaz.
Jak užíváte vy osobně Šalvěj Divotvornou.
Já jsem četl, že nejlepší je z ní udělat nějaký extrakt, protože pak nejsou ty stavy tak brutální a nestalo se, že by jste se už nevrátili do reality :)!
Jo a ještě se chci zeptat, jaký má účinek ten váš způsob užívání oproti lysohlávkám.
Prostě co je větší brutal.
Dík
To je takakový masakr, že už to nechceš zkusit víckrát, nebo jsem to špatně pochopil?
rastakuky
extrakt sa da zohnat na www.botanic.cz ...mali ste niekto od tial uz neco?...
kamil
zdravim
listy, extrakt 7x jsem kouřil několikrát. Ale mam jenom já pocit, že je učinek šalvěje pouze na chvíli. Samozřejmě techniku kouření zvládám.
Jaruck
Já kouřil listy a je fakt, že člověk musí držet kouř fakt dlouho a dát si několik šluků, aby se něco dostavilo. Ale i tak to nejni žádnej nářez, akorát takovej ten stávek, kdy se ti zdá, že věci okolo sou nějáký jinačí, ale nemůžeš přijít na to, v čem se liší od normálu.

Extrakt jsem nezkoušel, neboť moje květinka je ve stavu blízké smrti a nemám dostatek listů.
soulQuake
chtěl bych tady napsat, co jsem na svých šalvějích vypozoroval:
Lépe se zakořeňují řizky odebrané z matek, které neměly úplně ty nejlepší světelné podmínky a mírně se táhly za světlem(ale furt to byly dostačující světelné podminky).
Naopak hůře na tom byly řízky z rostlin, které byly vobčas na přímém slunci přes sklopené žaluzie. Tyto rostliny sice lépe rostly, ale ty řízky, jak už sem řek, nebyly tak vitální.
Matky bych tedy na přímější slunce nedával, jiný postup bych uplatnil za účelem výroby drogy.
kamil
zdravim
moje současná idea je, že léto zkouším ve skleníku. Dvoje světelný podmínky, atd...
corsaro
Parádní kytky,na to že je zima.Udělal jsem krutej pokus a kytku nechal
na okně za jednoduchým sklem do -5,za oknem bylo -17,a potvůrka vyržela.Sice jí teď trvalo asi tak 14dní,než se zase probrala k nějakýmu růstu,ale roste a je čistá,bílejch sviní prostá. :-)
BendeR
Ahoj lidi, najde se nekdo z Prahy, kdo by mi poskytl za uplatek nejakej rizek salvjeje?
corsaro
když se ozveš tak za měsíc,tak už budu mít namnožíno
Kapka1
Jako tim, ze ji rosis? Muze to byt taky prelitim, skus nerosit...
corsaro
a nemáš studenou vodu?měla by být odstátá,bez chloru a o teplotě v jaké je kytka.
Kapka1
Tak mi taky ty dolni listy zasichaji... A hlavne - krouti se mi stonek, nekam na stranu, vubec nevim, cim to je...
[CZ]Neon
to Kapka1: no to by me zajimalo jak to vypada...
Kapka1
Ja to az budu mit fotak vyfotim... Ale jak premejslim tak premejslim, nemuzu na to prijit, cim to je. vypada jako, kdyby se ohejbala sama osobe, ale myslim, ze ji nic nezchazi. Treba je to tim chladnym vzduchem v noci, protoze obcas netopim, ale nevim, treba polux je ma v chladu a nic...
[CZ]Neon
No takovej pripad sem este nevidel, foto napovi.
soulQuake
a nevohejbaj se spíš pod tíhou vody? :)
Kapka1
Nee, to bych nerek... Spis stonek
soulQuake
mno já jen, ze mý šalvěje se po orosení prohnou pod tíhou vody, ono se na povrchu listů udrří u šalvějí docela dost vody, protože tam maj ty miniaturní chlupy...
soulQuake
jo aha vy se nebavíte o listech, já vůl, četl jsem to v nějakym předchozim příspěvku
danielgrmela
mám šalvej zasazenou ve 2/3 zahrad substrat a 1/3 perlit, drzim ji pod pet lahvi a roste perfetktne, zkousel jsem žvýkat i kouřit ale nic mi to nedělá, podle fotek je to ona
[CZ]Neon
Prosim vas lidicky, kdyz bych chtel dat salvejku do vodnice (rozumejte vodni dymka) tak co musim udelat s listy nez je tam dam?
to bych nedoporucoval, protoze salvinorin (pokud se nepletu) se uvolnuje pri pomerne vysokych teplotach, ktere ve vodni dymce (pokud nezacne horet) nejses schopny dosahnout - salvej se dobre kouri z bongu, kde se pripaluje tryskovym zapalovacem
[CZ]Neon
Tak diky za radu
DeThomas
No.. Ja sem salvej z vodnice zkousel a fungovalo to. Je pravda, ze sem toho musel spalit vic, ale dym se dal lip drzet nez z jointu....
Ale zase jsem tam nemel uhlik, ale pripaloval si to normalnim zapalovacem.
Nejlepsi podle me ale stejne bude asi extrakt.
[CZ]Neon
DeThomas Takze rikas ze jo...
DeThomas
Klidne to zkus. Me se to kourilo mnohem lip nez joint. A listky staci trosku natrhat aby se tam lip umackaly a nelezly ven.
corsaro
hlavně to chce náladu a dobrou partičku,na zhulování šalvěje
corsaro
citace:
Původní příspěvek od Kapka1
Tak mi taky ty dolni listy zasichaji... A hlavne - krouti se mi stonek, nekam na stranu, vubec nevim, cim to je...


a nekroutí se potfora za světlem?
[CZ]Neon
corsaro jo to urcite je dobra parta potreba...
lenylenyleny
Čau, ve středu mi přišla z internetu objednaná šalvěj, ale zdá se mi, že má nějaké nemocné lśtky, mohl by mi někdo napsat svůj názor a co s tím mám dělat?
lenylenyleny
http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000209ob.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?...p43000298xg.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?...p43000310bz.jpg
http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000398vm.jpg
http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000503zq.jpg

Tady jsou odkazy na fotečky mé rostliny, tak mi prosím někdo pomožte.
FlickerBird
nic fatálního, tohle mi rostlinky většinou udělaly při větší změně mikroklimatu... nové listy co narostou už by měly být OK
Jahudka!
Ta salvej hnije,postrikej to necim proti plisni a sniz vlhkost,ale vypada to s tim stonkem dost blbe.

FlickerBird - Videls ten stonek?Prijde mi to dost nahnily.No nevim no.
Zdarec.
Uvažuju o koupi SD.
Zajímalo by mě, po jaké době se dá tahle rostlina řízkovat, protože na vesnici to dost lidí shání páč to chtějí zkusit, tak bych jim nějaké řízky rozdal.
A jestli u ní funguje něco jako záštip.

Díkes za odpovědi a zatím zdar
lenylenyleny
No, já nevím, mi spíše připadá, že tu šalvěj uřízli a ten stonek schne, protože živiny jdou už pouze do hlavní větve. Rozhodně na osahání mi nepřipadá, že by hnila.

http://img199.imageshack.us/my.php?...p43002920vn.jpg
http://img405.imageshack.us/my.php?...p43002939je.jpg

A mám ten stonek odstranit???
Nevím si s tím rady, mám udělat řízek?
lenylenyleny
Jinak tady ještě dávám fotky svého prvního outdooru. Roste to v rašelině s perlitem v poměru 3:1. Jsou to zatím jenom malé klíčky, ale kdyby měl někdo nějakou radu nebo připomínku tak sem s tím.

http://img421.imageshack.us/my.php?...p43002949sd.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43002953ty.jpg
http://img192.imageshack.us/my.php?...p43002966js.jpg
http://img192.imageshack.us/my.php?...p43002978dj.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43002986ai.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43002993zu.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003009kw.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003019up.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003025vh.jpg
http://img242.imageshack.us/my.php?...p43003037fx.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003049uc.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003058ll.jpg
http://img421.imageshack.us/my.php?...p43003066xa.jpg

Fotečky jsou pouze orientační, později dám lepší.
Vím, že to tady nepatří, ale přišlo mi zbytečné, zakládat novou místnost.
corsaro
řízkovat to lze tak do měsíce,kdy to udělá aspoň 2 patra,uřízneš vršek,vrazíš to do vody,dáš na slunko,a počkáš.
Až bude dost kořenů,zasadíš,zalejváš a znova a znova....
[CZ]Neon
souhlas s corsaro, ja rizkuju jednou za 22-28dni
zmetek
cus, ta salvej me docela zaujala, nebyl by tu nekdo kdo by mi poskytl zdarma nebo za mirny obnos naky rizek?
Asi tak nějak. Chtěl bych poprosit někoho, kdo by mi mohl prodat jeden řízeček tak za 50 Kč, páč pak jsou ještě šílené pálky za poštovné a už tolik nemám.
Byl by vděčný celý Slezský kraj, páč tu ze šalvějkou nikoho neznám.
Kdyžtak PM, dík moc.
[CZ]Neon
Ja nabizim salvejku zadara nebo vymenit za neco uzitecneho. osobne,praha.
corsaro
Hlavně bacha na ty býlý svině,co to jsou schopný úplně zdevastovat.
Mám tu jednu 1,5m vysokou.Doufám,že vykvete.
mikel
hey a co stou šalvějí chcete dělat ????

jako zhulit ju nebo co??
DeThomas
Mikel: ... Ne vole, namazat si ji na chleba. =o) Procti si tenhle thread a pak se podivej treba jeste na www.biotox.cz na Enpsyro a zjistis, ze salvej je jeden z nejsilnejsich prirodnich halucinogenu. Ale ty stavy co dela nejsou vzdycky prijemny. =o) 1
Pa6i
Ja sem po salveji nemel nejaky moc dobry stavy, vlastne skoro vubec zadny, na hovn* se to kouri, je to hnusny a kdyz uz nejakej stav tak hodne kratkej.
DeThomas
Pa6i: ... No, kratky byly, ale kdyz se mi v pokoji ohnul prostor a v tom ohybu se mi objevilo asi 5 lidi, se kterejma sem normalne komunikoval, tak to bylo fakt moc. =o) Ale je pravda, ze sem toho musel vyhuklit more a bylo to hnusny jako prdel.
corsaro
tak to prolož s trafkou,a vono to bude dobrý,a nebude to tak depresivní.
DeThomas
corsaro: ... Taky me to napadlo, asi to jeste zkusim. ale od ty doby co sem si salvej dal uz na ni zrovna moc chut nemam. =o)
Oomega
mno,tak po sprsce OT zase k tematu...
sel jsem po ceste logicky dedukce.....
salvej je z oblasti,ktera je zatracene casto zaplavovana.....taky je znama jeji potreba velky vlhkosti vychazejici z jejiho prirozenyho prostredi,coz je prales,tkaze jsem ji prdnul v malym kvetinaci do pet lahve,resp.jeji spicky ustrizeny a zalil tak do tretiny toho kvetiace vodou a nechal "ponoreny".paralelne s ni mi ve skrini,co je v podpisu roste druha salvej,ale dole,pod kytikama...tak uvidime,ale zatim mi prijde,ze ta ponorena jede lip...a o dost lip vypada.jinak je pod a vedle okna,takze ma odrazeny slunecni svetlo a jeste je zakryta v igelitu jako ze parnicku.....o vikendu dodam fotky do myho threadu,to se blbe popisuje:)ale proste myslim,ze spis,nez resit jeji roseni muze byt dobry ji proste udrzovat mokrej substrat...jako v prirode...a hlina....co zbyla od kytek....priroda ji taky nestriha rockwool:)
Oomega
asi bych ji urizl a udelal jakoby novej rizek,nez zajde uplne a bude s bez sance...
lenylenyleny
Takže vršek šalvěje jsem uřízl a teď si vegetí ve džbánku s vodou:

http://img236.imageshack.us/my.php?...p50903019iy.jpg

Jinak původní rostlině se začalo dařit celkem dobře. Má nové lístky a ten stonek už se mi zdá v pořádku.

http://img80.imageshack.us/my.php?image=p50903066xc.jpg
http://img80.imageshack.us/my.php?image=p50903041yx.jpg

Omlouvám se za kvalitu fotek, ale došli mi baterky. Dodám lepší.
corsaro
citace:
Původní příspěvek od Oomega
mno,tak po sprsce OT zase k tematu...
sel jsem po ceste logicky dedukce.....
salvej je z oblasti,ktera je zatracene casto zaplavovana.....taky je znama jeji potreba velky vlhkosti vychazejici z jejiho prirozenyho prostredi,coz je prales,tkaze jsem ji prdnul v malym kvetinaci do pet lahve,resp.jeji spicky ustrizeny a zalil tak do tretiny toho kvetiace vodou a nechal "ponoreny".paralelne s ni mi ve skrini,co je v podpisu roste druha salvej,ale dole,pod kytikama...tak uvidime,ale zatim mi prijde,ze ta ponorena jede lip...a o dost lip vypada.jinak je pod a vedle okna,takze ma odrazeny slunecni svetlo a jeste je zakryta v igelitu jako ze parnicku.....o vikendu dodam fotky do myho threadu,to se blbe popisuje:)ale proste myslim,ze spis,nez resit jeji roseni muze byt dobry ji proste udrzovat mokrej substrat...jako v prirode...a hlina....co zbyla od kytek....priroda ji taky nestriha rockwool:)


Já jsem si při rosení navíc vykoledoval svilušky a nějaký poletuchy,už nerosím,a roste dobře
lenylenyleny
[inzerce odstranena]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma