|
aktualne.cz je celokově celkem pro konopný :) |
|
|
Jahudka! |
Hlavne aby to nakonec nedopadlo jako v Italii.Neprijde mi,ze by Eu vseobecne smerovala k legalizaci.Spis bych rekl,ze trend je presne opacnej.To,ze huli pulka naroda nikoho nezajima a Usa pokud vim taky tlaci na pilu (jsou proti).Takze buhvi jak to nakonec vsechno bude.Navic i kdyz se zlegalizuje jeste to neznamena,ze to treba za rok znova nezakazou.Nic neni na veky a pevne dany (bohuzel)..Tak nic no.. |
|
|
|
úprimne povedané , neverím , že tu bude nejaká legalizácia , dosť som skeptický , skor to vidím tak , že by mohla byť vačšia tolerancia voči tráve , zo strany zákona samozrejme .... |
|
|
|
no pokud bude mit Jahudka pravdu, tak emigruju |
|
|
ABSURDUS |
Pokud bude u koryta to stado prasat (v cele s prasetem bradavicnatym Paroubkem), ktery se tam rochni ted, tak se nejake tolerance, natoz legalizace nemame sanci dockat.... |
|
|
|
Přesně tak, už i kvůli toho, že je silně pro evropskou unii, která je vcelku proti trávě.
A taky mě sere Buzina, známá též pod svou přezdívkou Petra Buzková :D. Ty jeji zkurvené zákony ohledně školství mě fakt serou. |
|
|
h@nk@ |
evropskou mumii nam byl cert dluzen:((((( |
|
|
Ski |
ja bych volil zelene ... :-)) jinak bych nejspis zaridil skrin sklenik bych rozsiril... neco klisne na skalku.. |
|
|
|
zjednoťme sa bratia ....zavrite toto téma , nič sa nestane ,eu nás zožerie ... |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od jjaman
zjednoťme sa bratia ....zavrite toto téma , nič sa nestane ,eu nás zožerie ... |
Tohle tema, neni o legalizaci, je to o vašich snech a planech, co mate po legalizaci.
OT:
myslim, že legalizace bude, protože dnešni středoškolaci se brzo dostanou k moci |
|
|
Kwjetoň |
praxer:
to není OT, já si taky myslim, že až dospěje současná generace huličů (tj. až začne hýbat zákony) tak legalizace (popř. dekriminalizace) bude na spadnutí...
chci si otevřít coffeshop a je mi jedno kdy to bude, za 20 jako za 50 let...
ale prostě CHCI!!! :D
ganja & houby, klidně si na to udělám živnosťák.. :punk:
:afro: |
|
|
Sinuhet |
Hulici z 60tych let casu hipis jsou v USA u moci uz davno a porad nic. Ja myslim, ze tady to bude stejne. |
|
|
|
Sinuhet :
možna maš pravdu, ale každopadně se o tom bude vice mluvit.
Američane se nechaji strašně snadno ukecat.
Tady je to spiše o tom, že kdysi tady konopi nebylo tak rozšiřene, a byla tady brutalní anti-konopna propaganda. |
|
|
Jahudka! |
Původní příspěvek od Sinuhet
Hulici z 60tych let casu hipis jsou v USA u moci uz davno a porad nic. Ja myslim, ze tady to bude stejne. |
To si myslim taky.-Je to proste na ho**o- |
|
|
freshbrain |
ja bych si nejradsi otevrel coffeshop :-) |
|
|
Xes |
oddechnu si oblacek svobodneho dymu, usmeju se a bude to po nejaky cas prednim tematem hovoru s prateli |
|
|
sunray |
jak se bude zakon divat na komercni prodej semen? (pokud teda schvali tu novelu...) ? |
|
|
Everl0st |
Jakmile by se to legalizovalo...jako že se to určitě nestane,protože sou tu takový kreténi jako je Paroubek a Rath...tak už máme s kamarády naplánovanej pěknej kšeft...
1)Kofí šop
2)pod kofíkem megální halu,jejíž prostory bych využil jako pěstírnu=>zásobarna cofíku
3)pojízdnej cofí bus pro drogové turisty
4)vývoj takových modelů,které by pomohli lidstvu...mám kašel..dám si bong,kde je modus proti kašli ..atd..(kdo viděl KDO HULÍ,TEN UMÍ...ví o čem mluvim :D) |
|
|
Xes |
Legalizaci marihuany v CZ by se mohlo v budoucnu namluvit vyspelym narodum, ze nejsme zbabelci s jednim Zizkou a Rumcajzem ale uvedomeli pacifisti :D
Nekritizuji nas puvod, jen se snazim vyuzit neco mene pozitivni na pozitivnejsi a posilit psychicky rady pacifickych bojovniku za svobodu a prava cloveka :angel:
uz se nam jednou podarilo na vojne zrusit sikan, tim ze jsme ho pristi rok sami nepraktikovali na "bazantech" tak ze to k... de :rejp:
Původní příspěvek od Sinuhet
Původní příspěvek od Jahudka!
To si myslim taky.-Je to proste na ho**o- |
|
|
|
supersmažka |
to co sem dělal do teď .......pěstovat hulit pěstovat huli a pěstovat a hulit dokud neumřu |
|
|
khook |
support super smažka :D
Já tu legalizaci možná ani nechci :D Už by to nebylo vono , prostě bys šel a koupil si pytel a fertig .
Teď si pěstuju , trocha adrenalinu v krvi taky neuškodí a myslim že každej sere na to jestli mám doma 10 kopřiv dyž to neprodávám.
Neumim to vysvětlit proč by to nebylo vono ale chápete mě ne ? aspoň částečně :D:D:D
myslym že tu o tomto dred už taky byl...
Ať se dou fšichni politici vysrat ! Stejně sou to jen hovada ,vypasený tlustý prasata kerý si v sněmovně čtou noviny , koušou nechty a když zvedaj ruku tak ani nevědi proč .
jak rád bych výše uvedené vpálil alespoň jednomu z těch prasat do
xichtu , si ani nedovedete představit. Pak bych ho ztlouk a hodil do škarpy . tk ajt aspoň sem si vylil srdíčko :D
OT : taky máte ten strašnej pocit hořkosti a nenávisti ke společnosti když někde čtete bohapusté bláboly o nebezpečí konopí ? V tu chvíly bych ( obrazně řečeno ) vraždil . |
|
|
Vladbur |
Víc hulit,pěstovat po kvantech-tak abych nebyl skromnej tak bych si dal na zahradu aspon 200kytek,zvětšil bych svou indoor pěstírnu,která má zatím velikost 80x60x100 cm,a založil bych si vlastní coffeshop,kde bych byl od rána,až do večera,joooooo to by byla pohodička... |
|
|
|
Vladbur: tak tohle přesně mě už dávno přešlo :D |
|
|
Lupus |
Kdybych chtěl být megaloman tak si od JZD pronajmu 1Ha pole vysadim oplotim dam si tam bunku a hlidam.
A na podzim juch!!! :frog:
Vážně udělám si skřín a povalim :D |
|
|
|
hmm, co bych udělal.
1) pořízení živnostňáku na pohostinskou činnost
2) otevření kofáče
3) nic víc už nepotřebuju
khook: nejenom obrazně řečeno. Občas by tyhle lidi co píšou ty články, měli vyjít na ulici a rozhlídnout se. Zjistili by, že to s tou "strašnou drogou jménem marihuana" nebude až tak horký. |
|
|
Xes |
S nekolika podobnymi lidickami koupit pudu na nejakem hezkem slunecnem miste, postavit tam jednoduchy ale funkcni stylovy "REGAE" hotylek s vlastni produkci marujuany, podiem pro kapely, bazenem s melkou vodou palmami vodarami a sedatky :D postelemi pro skupinovy relax :D :D a ... co dal? Jen cekat, ze nevyhynem driv, nez nam zlegalizuji snahu plnit si zivotni sny... :D |
|
|
khook |
Původní příspěvek od Xes
postelemi pro skupinovy relax :D :D :D |
bo pro skupinový sex :D a ten možná legální je ne ?
Já teda nevim no :confused: :D |
|
|
Xes |
skupinovy sex rozhodne legalni je, dokonce ho doporucuji devet z deseti :D :D :D |
|
|
Jerryes |
cuss lidi tak ja to teda bude?bude povolena aspon ta jedna kytka? |
|
|
Pan_Sranda |
Přesně tak ... Založi si Coffe Shop :jumper: |
|
|
Jerryes |
Ty ses fakt sranda tak jo nebo ne? |
|
|
HighToDeath |
Budu pokračovat v tom co teď (=kytky na zahrade) a budu podnikat :-D |
|
|
HighToDeath |
Ty jo, legál ganja... tak super věc kdyby byla :-)) |
|
|
Pan_Sranda |
Každopádně by to mohly udělat alespoň jako v Holandu :jumper: |
|
|
MangoMan |
No jednoduše budu dělat to co dělám do ted-hulit a pěstovat:) |
|
|
clandestino |
Budu pestovat pekne otevrene na zahradce a ti vsivaci co me jednou udali mi budou moct polibit....:) :) :) |
|
|
HorrigEn |
otevrel bych si peknou hospudku - coffee shop . tam bych sedel venku, pil pivo a kouril a kouril...slunko by mi svitilo do oci...asi by to bylo nekde ... ne ve meste :)
ach jo |
|
|
|
asi bych si konecne v klidu sedl k ceste a zapalil sklo.... :F v klidu a v pohode:D:D |
|
|
|
Koupil bych moc moc skleníků a do konce života dělal co mě baví. :D |
|
|
BloodyBeer |
otevrel bych si krasny kofik a vyrabel kolacky a ruzne jine jidla z travy :D :D :D skolu na to mam, finance by se sehnaly, lidi taky jsou co by do toho sli, ale ty zakony jsou proti me :( |
|
|
undergroundman |
dekriminalizace není legalizace,otevřel by sis tak h.... |
|
|
mučačo |
pestoval:) nebot neni nic lepsiho,nez delat to co nas bavi.samozrejme by to bylo podmineny kvalitni zmenou zakona,aby byl mozny priliv financi.pak uz by bylo jedno jestli to tece z kofiku,nebo z masticek.kurva at uz to vodklepnou...:) |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od undergroundman
dekriminalizace není legalizace,otevřel by sis tak h.... |
ou tak sorry, ze jsem tu vubec psal sve sny :D :D :D :D hehe dalsi slovickareni :D :D :D
jinak dekriminalizace uz davno je, takze jsem myslel legalizaci ;) |
|
|
|
snad zalezi na rozsahu dekriminalizace! v niz. taky neni legalizace ne? proto tam muzou koface prodavat ale kupovat maj pry zakazane |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od Kus hoven
snad zalezi na rozsahu dekriminalizace! v niz. taky neni legalizace ne? proto tam muzou koface prodavat ale kupovat maj pry zakazane |
presne tak .... je milion ruznych zpusobu, jak to "legalizovat" .... tak uvidime za par let, mozna se situace jeste nejak vyvine ku prospechu nasi mensiny/vetsiny :D :D |
|
|
|
Původní příspěvek od BloodyBeer
presne tak .... je milion ruznych zpusobu, jak to "legalizovat" .... tak uvidime za par let, mozna se situace jeste nejak vyvine ku prospechu nasi mensiny/vetsiny :D :D |
:D hele holandsku uz odzvonilo, a cesti politici :D myslis ze se ty fetky budou pakovat tady:D Praha voe:D |
|
|
|