Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak naučím mladou hulit? - Klikni zde pro originální téma
Wokap
Zdravím... Mám problémek, se kerým si moc nevim rady. Moje mladá nesnáší kouření (cigaret :D), ale odpůrcem trávy není. Ráda by si se mnou i dala, ale prostě to do sebe nenatáhne, vdycky se začne dusit a to i přez vodnici. Nevíe jak mi pomoct? Je mi jasný, že zde budou rady typu "určitě jí, tak upeč jějaký fajnový koláčky", ale já bych si s ní rád dal toho špeka, aby věděla... :D

Předem dík za jakoukoli radu, Wokap
radim ti dobře... neuč ji hulit
papaja
radim ti dobře... nauč ji hulit
dalas
Pres Vaporizer
smula je ze ho nema kde kdo.
papaja
v growshopu Bořivojova 95 ti poradí i půjčí wapík a ten vánek...
ano to je řešení....
to dalas
dobrý
Dude
přečti si tohle - jak to udělat, když jeden hulí a druhej ne
UdL
Půjč mi ji na víkend a budeš pak litowat! :D
wolverin
Wokap tak to mas VPOHO :punk: ja som myslel ze mas rovnaky problem ako ja, ja moju nemozem presvedčit za nič aby hulila :D
tvoja chce hulit ale jej to nejde :frog:...toje len technicka zalezitost;)
bud za 1) požičaj ju Udlovi :D
za 2) myslim ze vikendova chata s kamošmi huličmi ju to uz nauči :D:D:D :punk:


inac ten vapik je ok,ale sam som z neho kalil a moc som z toho nebo nadseny, kdežto moja zenska z toho bola dost mimo...takze fungovat to moze :)
NEKRO
Popros ji aby si klekla, stáhni si gatě, chytni ji za vlasy a narvy jí ho do huby. Zbytek už se naučí sama.
u4eea
NEkro, mjslim ze to je reseni na trochu jine huleni nez mel Wokap na mysli. jinak nevim jestli je dobre neco menit kdys uz je to dobre, treba holka ma jinou (vsichni mame jinou) physiologii a ti cistousky plice nechtej pana koure do sebe. a tak jse mozna budes muset smirit s tim ze kolacky jsou o.k. a alespon tady zustanou nejake zdrave lidi ktere jse o nas muzou starat az budem mit vsichni ostatni Raka. :)

...only time will tell.
u4eea
... anebo samozrejme tojak vaporizer----------->vapir 1, stoji to za investici??? jak rikal papaya si ho muzes pujcit.. skusit. vyhulit. a preju hodne stesti.
Wokap
Hele fakt dík všem za projevenou snahu, hlavně pak Udlákovi :D. Právě za hodinu odjíždíme na hory dělat instruktorák na SNB a tak až se vrátíme, dám info, jestli se něco změnilo!!! Doufám, že nezůstane jen u toho co radil NEKRO :D

....tak ještě jednou dík a držte palec! :D
Wokap
UdL
Tywe - kam na hory? Do PM! Já jsem muž z hor, vzal bych to klidně i s Tebou!!! :frog: :D
Mesias
Každopadně by měla začínat pomalu. Vzpomeňme na svoje začátky. Já se taky mohl udusit. Ale nyní mňam mňam. Bohužel či bohudík, já jsem asi vzácný případ, že i přes to první vychrchlávání plis jsem měl dobrej model s kámošem a byl jsem skouřenej fakt skvěle. Bylo to ve skautskym táboře kterej jsme jim hlídali přes noc, ale to patří do jinýho fora. Prostě sežeň nějakej jemnej neškrábavej model a pomalu jí to nauč... Pak dej určitě vědět jaký to je. By mě zajamlo jakou mladou si najdu já. Jestli nebude hulit tak nevim co budu robit... :(
wokap:nejdriv ju nauc slukovat na cigaretach,pak jointiky.Ja to tu svoji taky naucil a nelituju
Raketopes
Horší je,že ta moje zakázala hulit trávu i mě.Kdyby mě našla fufat nebo mě chytla po wejpalu,nechala by mě.Poradte,co s tim.
FlickerBird
zkusil bych s ní rozvést rozpravu na téma zákazu... dyť je to tvoje osobní svoboda, nemůže ti nic zakazovat a vydírat s tím že tě nechá :( :rejp:
Raketopes
To už jsem marně zkusil.Nedavno po tom mi volala a slyšela,že je u mě Filip s Mussolinim a řikaj něco o tom,jestli mě to přičmoudlo jako je.A to pak byl joves!!!
Elementalista
Chlape, ta Te diktuje, jak kdyby to byla matka...
Ondřej
Raketopes: Nebuď podpantoflák....ty ji taky nekecáš do kosmetiky, ne? Tak proč ona by ti měla kecat do tohohle...
Jahudka!
Raketopes - To mas clovce blby.Ale je blby ze s tim neudelas vubec nic.Bud si zvykne,nebo te necha bejt a nebo budes hulit potaji.Asi bych hulil v klidu potaji a hotovo.Dokazat ti to nemuze pokavad te nevymakne.
Sice to je blby,ale dost pochybuju ze by si nekdo ve vztahu jakymkoliv mohl delat naprosto co chce a mel uplnou svobodu.Dokonce i my mame na partnerky jakysi pozadavky a aby nam treba zahejbala nechce nikdo.Nebo si treba predstavte kdyz by vam partnerka oznamila ze jde do hola.Teda ne ze by se s tim nedalo zit ale asi by jste si to treba nepraly a ona by to udelala stejne a to by vas nejspis pekne nasralo.Treba je ji to huleni tak proti srsti ze kdyz neprestanes opravdu se na tebe vykasle.Proste ja bych se ji to snazil vysvetlit a kdyz by to neslo tak proste hulim potaji a hotovo.

Jinak bych svoji babu rozhodne neucil hulit a nenutil ji do toho pokavad by sama nechtela.Kdyz by byla hulicka to by bylo neco jinyho.Je to to samy jako ucit svoji holku chlastat pokavad nepije.Nebo ji treba ucit kourit cigara.To by vam za 10 let asi pekne podekovala..No nic no..Zalezi na plno okolnostech..
loeX
to Raketopes: víš co bych udělal? ubalil bych si brko ze dvou paperů, pozval ji na rande, šel s ní do parku a před jejím ksichtem bych to odpálil...pokud není schopná tolerovat tohle tak nemá cenu s ní pokračovat...nebo pokud jí máš fakt moc rád tak se vyser na hulení...prostě a jednodušše budeš si muset vybrat....nebo ji vem tyčí po hlavě:D tvoje oblíbený řešení že?:D
drinker hulič
víš jak to udělej, natáhni kouř, polib ji a pošli to do ní. jak to bude jednou v ní, bude pohoda.
Raketopes
Chlapi dikes za radu,asi budu hulit potají a ona nic nezjistí.Zahulim si v Pardubkách a klid.Ona nemá páru,co dělám po škole,než sednu na vlak.Hlavně,aby tohle nenašla na netu:rocket:
Raketopes: tak ta by šla :) Víš pokud se nechováš před ní jak pako když se zhulenej tak ať si ...no víš co :) Řekl bych spíš že jí vadí to jak se chováš když se zahulíš;)
r-man
Raketopse na schovavani se vykasli, to je prece blbost. Minish ji pak zacit lhat i v dalsich vecech, ktery nema rada a ty jo? Bud to bude tolerovat a ty budesh hulit "v prijatelnejch mezich" a nebo to stejne driv nebo pozdeji skonci. Osobni svoboda konci vzdycky tam, kde zacina svoboda druhyho. V tomhle se musite shodnout a najit kompromis.
lordWilliam
citace:
wokap:nejdriv ju nauc slukovat na cigaretach,pak jointiky.Ja to tu svoji taky naucil a nelituju

Souhlasim s Tetrinem ze cigarety nejsou vhodny. Ja bych teda cigaretu sluknout nedozalal a pokud by se mi to povedlo tak se asi pozvracim...
lImEtA
:love:

... tak ji dej shota, hmm
cocoNut
najprf jej daj suche , a nech si bude cuckat a po case sfajci cely kotol a nalozis znova :)
liborq
asi to bude nejlepsi warprizere¨m
papaja
jasně shotuj shotuj šotuj...a ještě jednou šotuj
majdasag
wokap nebud blbý neuč ji hulit
Moje taky nehuli ze zacatku me to moc sralo dat si ze starou jointa v posteli to je muj sen.Jsem s ní 6let a poslední roky zjistuju jak je to kurva dobre ze nehulí. ma to mnoho vyhod.
Wokap
...už není koho učit, už není nikoho s kym se dělit o společný chvíle štěstí, porozumnění a lásky...
...ale moc vám děkuju, chtěli ste pomoct a to se kurva cení!!!
gustav makovec
Vy si ty svoje mladý můžete vyměňovat jak dlouho chcete,až najdete tu která hulí, ALE jak naučím hulit MOU STAROU ??? Docela rád bych zažil splynutí duší a těl pod vlivem, leč její zatvrzelost nemohu přemoci...už jsem uvažoval o různých podlostech, leč sám sobě bych to neprominul...
Dá se říct, že mně je spíš sympatický když nehulí :D No, ale na pohodu :) ... na to musí přijít sama, proč někoho do něčemu nutit. Problém je když ti to zakazuje, to bych to rovnou uzavřel :D
Vseved
Claune

Souhlasím s tebou je lepši když ona nehulí.;)
coprus
Moje slečna nehulí,kritizuje mne jen zlehka,a tím je pro mně lepším člověkem než jsem já-tolerance rulezzzzz:)

Jinak souhlas s cirkusákem:Je lepší když ona nehulí.....
Prdelac
no tak ja opacny problem ))))
vzdy jsem mela chlapa nehulice - nevim jak jsem to dokazala pri me povaze a postupem let jsem zjistila, ze je lepsi kdyz clovek jako ja ma chlapa, ktery ho jeste v jeho silenych napadech nepodporuje, ale brzdi.
Horsi to bylo vzdycky doma ututlat, ze jsem vlastne ready a schopna vykonavat bezne veci a netvarit se pritom jako totalni kreten.
Skoda skazit mladu,ked nehuli to je len dobre.
Harapasch
POcuj a co tej tvojej dievke daco decentne nenavaris.
impozant
Raketopes : ehm v poslednom case som riesil porodbny problem ... ale nakoniec sme nasli kompromis ze hulit si mozem kolko chcel ... ale nemam byt zhuleny v jej pritomnosti. nic moc ale je to lepsie ako skryvat sa
grundik
zdravíko chalani ,
a co takto klasicka vodna fajka kde k origos tabaku pomrvís trocha materiálu?
myslím , že to by mohlo byt v uplnej pohode.
len by ma zaujímalo ci pritom stalom nahrati uhlikom by THC neodchadzalo kopec len tak do vzduchu popripadne nedegradovalo nejak.
grundik: hehe, nevíš o čem mluvíš

ganja do šíšy je vražda...nedělal bych to
grundik
uff tak som vedla:D
prosímta oprav ma , lebo mam v plane to skusit s mojou bejb a rozhodne nechcem aby sa ja jej cosi stalo....
pre nu to bude prvy raz a model je pomerne dost potentný.
Neviem nefajčí cigarety tak neviem , chcem aby z hulenia daco mala nech mi nevykalse vsetko out a tiez nech sa mi neprehuli
grundik: no pokud nikdy nehulila tak jí rozhodně nedávej šíšu nacpanou trávou, to je blbost

hele, tady je problém asi takovej - vem si kolik toho do sebe nasaješ z brčka nebo skla a kolik toho nasaješ z šíšy.

Jednou jsme takhle kouřili u kámoše šíšu, nacpal tam jenom obyč. noname venek a jako v jednu chvíli jsem měl pocit že mě budou muset křísit. Nevim, nedoporučoval bych ti to. Spíš jí zkus přesvědčit na brčko nebo bong, to by bylo mnohem lepší.
(jako zastánce bongu bych ti spíš doporučil bong - tolik to neškrábe)
grundik
vidím to na cigaretu " odtabakovanu" alebo suchy bong nejaka klasika z pet flasky
hold kdo hce hulit nemoze byt ciciak a musi cosi vydrzat!:D:D
grundik
vaporizér , no jedine ze si ho nakreslím...
tak ja som taky rekreacny hulič , nehulim často ani vela.
vidím to tak , že to "poriedim" tabakom a spravim taky maly cigareto joint. Nechám jej tak dva , maximalne tri puky ( sorta fakt ma gule)
nech si to kus otuká jej teličko a na druhy raz uz dáme bonga
jsem: ehm ehm, jseš přesvědčenej o tom že stejná dávka bude mít stejnej účinek u huliče a nehuliče?

na ganju neexistuje tolerance...tzn. čim dál kouříš tim míň ti stačí na pořádnej stav...obráceně vzato nehuliče stejný množství, který oddělalo huliče, prostě neoddělá

vim z vlastní zkušenosti...dam si chvilku pauzu, pak si dam bong a skoro ho nedokouřim protože mě první potah zkope do krychličky
_Dr.Skunk_
zabal poradnyho burta nakyho vonaviho skerka :D ...at si nerika ze hulis sracky:injured: :D
jsem: vo prohulení do střízliva mi ani nemluv...nejhorší když se mi to stalo na fesťáku...prostě kouřim kouřim a nic...
grundik
no takze mame to uspesne za sebou
moc som nakoniec nevymyslal a sli sme klasiky bonga z petky.
ja : "jízda" tri a pol hodiny , dost high rozne mimotelesne/ zmyslove zazitky neskor prehoplo do pokojného večera kde sme debatovali o vsetkom
ona : popisovala unavu , taku " vymačkanosť" . zničenosť , tazko zachytila myšlienku celkovy "bordel"/ chaos v hlave.

celkvo na prvz raz ,yslim že do pohody , ideme zriesit zas ale v partii že jej ukazem aj krásnu haluškovu cast hulenia
das si a nevis
zdravim...mam tady jeden taky takovej nevšední zážitek..:D jendou sem mladou přemluvil aby si taky dala ....:D když sme byly u kámoše na chalupě mladá vypdala že nic pak se začla smát ale to sem nikdy neviděl jenom na tripu a ale na skerku ne no tak 1 hodinu řikam jo to je ještě dobrý ,2 hodinu řikam to už je fakt moc a nejvíc bylo když nakonec někam utekla a já jí nemoch tak dobrou hodinku najít...:D kámo od tý doby si už nedá .....často ji přemlouvám ale nic ....:D ale sem rád že proti hulení absolutně nic nemá a já si můžu kdykoliv dát symbyjonta jjejí fotřík je týpek palý taky brka a tak v tom byla tak nějak od mala ale asi dobrře vžycky veděla proč si nedát..:D zdravim a maj te se a jestly mladá nehulý tak jí nedávej
Časlove
Některý názory tady vypadaj, jako by vyšly z hlav 15ti letejch dětí... Když někdo hulit nechce tak ho to nebudu přece učit ani to do něj nebudu potají cpat či nutit mu to!Nikdy sem sice neměl holku, která by si se mnou občas nedala, ale myslim si, že se to dá uplně klidně oželet...
martyDJ
nasrat sám mám málo:D....přesně jak tu už bylo zmíněno několikrát,je to podle toho jaký k tomu má ta holka postoj,buď
vůbec nikdy nikde-tak to je zbytečné,má snad svou hlavu a nenutil bych
jo klidně bych to zkusila-proč ne?
a nebo taková co hulí furt-těch je sice míň,ale taky to podle mě není uplně nej
Kocour
To jsou teda temata:

''Jak naucim mladou hulit''

''Moji mlady jeste nerostou chloupky''

''Moje mlada nechce polykat''


:D :D ;D
Pete
Nikdy nikomu ganju nenutit, myslím že stačí když 2x řekne ne. Je to svobodný a uvolňující prostředek a když někdo opravdu o to nestojí, nevidím důvod ji někomu vnucovat. Protože se může stát, že se mu ganja zhnusí.
Myslím, že nejlepší kombinace je, že ona to chápe, prostě to bere. Nikdy bych svojí holce trávu nenutil, pokud vám na ní záleží.
MadEGG
jz.. souhlas s Pete. Navic kdyz huli oba, tak je to stejne na prd, pac by mel byt ve vstahu alspon ten jeden zodpovednej :D
FatJoe
najlepšie po 1.krat zahulit ak si si 100% isty a musis mat pri sebe správnu partiu... inak o take 2 roky budes uvazovat nad koncom. Vravim s vlastnej skusenosti....
custe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma