Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
huli rodice? - Klikni zde pro originální téma
fractall
tohle tema zakladam proto aby jste se vyjadrili jak to mate s rodici a s jejich postojem k mj
jo a taky proto ze moji rodice huli a ze mi zmizla ze stolu palda:eek: :D
fractall
a nebyla ta buchta trochu moc hr
byl jsem onehda s maminou na oslave,byly tam vselijake misy s jidlem atd..,a znamy si s ni dal brcko,jak prisla tak zacala vyjidat co bylo kolem s tim ze ji to nic nedela a dorazila me jak tam zacala poskakovat s sunkou v puse-opet s tim ze ji to nic nedela
jinak tata zase huli obvykle tak na deset piv
takze si to asi dovedete predstavit:death:
a sestra ta je v klidu
tady vsichni huli:eek: :crazy:
mirico
matka ta ma velmi rada to je pekne.:love: he ja mam taku prihodu ties sme robili maslo a dali sme s toho upiect tete kabace bolo to 5 plechou:D ako sme tak chodili tak sme sa zastavili pri obecnej studnicke sa napit lebo nas po nich strasne smedilo .zastavili sme sa pri starsich ludoch okolo 70 ktori prave naberali vodu pri studnicke tak ako mi tak sme ich ponukli :pimp: :D taki aktivny ludia po 60 tke bola sranda.:frog:
Wosel
to mirico: To si snad děláš legraci, ne, borče!!! Snad jsem to jenom špatně pochopil, ale jestli si vážně zmastil dva neznámý důchodce a ještě se s tim tady prezentuješ jako velkej hrdina, tak to sorry, ale jsi KRETÉN!!! a jediný co si zasloužíš je :flick: :rocket: :flick:
r-man
Me to mother tak nejak furt odsuzuje. Nema rada, ze to pestuju, rika jak je to nebezpecny. Hulit to taky nechce, z toho uz prej vyrostla. Pamatuju si ale, ze se jednou opila s jednim architektem, a prisli za mnou do baru, kde jsem tehdy delal a ptala se me, jestli bych neco nemel...Samozrejme jsem ji rekl ze ne, ale kdyby nebyla tak namol, snad bych ji z toho baliku co byl pod pultem i neco dal :-)..no jo, taky hippiesacka, ale umirnena...

Tatka ten si obcas da, ale ma nejaky blby prudusky, tak nemuze, strasne potom kasle. No a deda, ten porad nemuze pochopit, co na tom mam, a rika, ze me takovy blbosti prejdou, az budu mit rodinu. Uvidime. Pravda je, ze ten jeden pokoj pak asi potrebovat budu, toz to abych si zacal procitat fora o max. 250W :-)

Segra si prosla zavislosti snad uplne na vsem co existuje (mimochodem pekne si tim pokurvila mladi a nema zadny poradny kamarady, o vsechno prisla), ale ted si obcas zahuli a je v pohode.

Ostatni z rodiny o tom snad ani nevi..akorat sestrenka, ta huli, ale nevim jak moc. No ale poslouchala HIP HOP a ted presla na Jungle, tagze asi neprestala :-)))))))))))))))))))))))))))))
sancha
r - man .. tvoje segra si da život dohromady, jen je to otázka času. to moje máti byla taky umírněná, jednou mi říká: no muj organismus to nějak špatně snáší, jako všeobecně, vždycky, když jsem si dala jointa, bylo mi pěkně blbě :)) spadla mi čelist hehhe
mirico
vosel nie ponukli sme im kolace neviem zle som to napisal:mad:
mirico
wosel: ja som len napisal prihodu ako sme jedli nase kabaciki (kolace ) a ponukli sme spoluiducich. mi sme nikoho nezmastili ja si starich ludi vazim :)
Wosel
to mirico: tak to sorry, prosté nedorozumění. A sorry podruhý, protože už jsem ti stihnul i postnout K-(prvne na groweru vubec) :-)
mirico
wosel : vies som trocha spraseny a unaveny prisiel som z prace tak pisem somariny na grower chodim preto ze sutu fajn ludia a vela rad ktore potrebujem grower je naj.
mirico
he he a kamosi jedli v praci minuli tyzden palacinky zelene:D jeden s nich us myslel ze nevidrzi mal pekne stavi tak som zistil ze trava je dobra na relax :crazy:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma