Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co takhle vytvorit malou sít? - Klikni zde pro originální téma
ddevil
Tak jsem tak premyslel, ze jelikoz dost cestuju a v tom nejsem urcite sam, uz nekolikrat se mi stalo, ze jsem nemel kam slozit hlavu,, kort pri spatnem pocasi je to ohubu....
Co takhle vytvorit nejakou sit zachytnych mist? Maslim, ze pokud nekam jedes a vis ze tam a tam je nejaky srub kde se da schovat pred destem a jeste s nekym zadunet a pokecat, popr. zahrat na nejake ty bubny apod. tak je to fajn.... zvlast dobre me to prijde pro období festáků, kdy hromada lidí jezdí po republice.....
OSOBNE JSEM OCHOTEN HODIT JAKO PRVNI DO BANKU SRUB, DALEKO OD LIDI NA JIHU MORAVY.... TED JSME HO DODELALI A ZATIM TAM CHODIME HRAVAT NA DJEBLE, DIDGERIDOO, KYTARY A VUBEC....... A TAKY SE TAM FEST DUNÍÍÍÍÍÍÍ...........
CO VY NA TO LIDICKOVÉ :DEVIL:
Deu
Výbornej nápad, mít po celý republice spřízněné facility, kde se dá smouknout s novými lidmi. Je skvělé že kuřáci mj ač rozdílná to banda, mají jedno společné, a to že jsou hodně v pohodě... Až tam pojedu, určitě se zastavím :smoker: :sun:.
ddevil
OK jsi ocekavan......... zavolej mi do srubu :)
Lackyfree
musím se přidat... mám taky volnou kapacitu - jak na chatě(30 lidu - i více) tak i v bytě.....
Mef|st0
Aj Slovensko sa pridava :) resp. Poprad spolu s Vys. Tatr.(nadherne prostredie, cisty vzduch, sama pozitiwna energia, ci w lete ci w zime) je otworeny ludom dobrej vole. Ludia spustit sa na sankach po sankarskej drahe a ficat si to dole rychlostou vacsou ako 40km/h spolu s kombinaciou s perf. matrosom je la ideal. Chata ci ubytko nie je ziaden problem.

[Edited by mef|st0 on 28-11-2001 at 05:27 PM]
Vysmátá cyklistka
Mefisto, ty se máš, Vysoký tatry a Poprad, jak na jaře, tak v létě, tak na podzim, tak v zimě!
Tam musí bejt pokouřeníčko, v takový nádherný přírodě!
Kdybys měl něgdy chuť navštívit Prahu smrdutku, dej vědět, poskytnu ti gratis ubytování, bratře!
hh-top
ale buďte opatrní při výměně adres. Nějaký syčák by se možná rád udělal slavnej odhalením "organizované skupiny narkomanů."

Člověk, to je krása. Ale lidi, to je dobytek!
ddevil
co by z toho nekdo mel, ze by zjistil mou adresu? Mysim, ze cim bude vetsi skupina hulicu, kteri se poznaji lip a jsou z rozlicnych koutu, tim driv je takova komunita schopna hnout kormidlem dejin kupredu, zpatky ni krok..... a legalizace je zadvermi...... :)
hh-top
ale to je ta první půlka, člověk je krásný ve svých snech a tužbách. Ale ta druhá půlka je právě o tom tvém: co by z toho kdo měl. Lidi jsou prostě ve velkých číslech spíš zlí. A nečekej v jejich počínání logiku, vždyť ukájejí třeba bonzáctvím svou vlastní zvrácenou potřebu. Promiň, nechtěl jsem mudrovat, chtěl jsem jen varovat.
oxo
To by bylo suprrr, ja mam taky nejakou chatu, takze, Jizni cechy jsou taky podchycene.....K4U
oton
jo nápad je to pěknej ale jak někdo psal bacha na fízly, s těma chatama by to snad bylo i jedno, ale jestli máte doma pěstírny tak bych dal na benga pozor, jsou to kurvy a nechápou, že nejsme dealeři

jinak zatim bydlim se starejma, tak že byt poskytnout nemohu ale rád bych, jestli bude někdo pořádat nějakou cestu za neznámýma huličema, třeba do těch tater, tak bych se rád přidal, co něco vymyslet???
Mef|st0
to Vysmata cyklistka: Wdaka, to iste plati aj na opacnej strane :)

to All: Mozno odvazny navrh, prosim nereagovat prudko a neuvazene ;) - Ludia, co takto Silvester(session) vo Vysokych Tatrach ?




oton
moc pěkná myšlenka, asi bych do toho šel.... :-)
ddevil
Osobne jsem taky pro............
Co nadmorska vyska? ja mam od 10 mnm. strach :)
Mef|st0
Zdrawim

Existuje realna moznost zabezpecit chatu v malebnom prostredi Tatier. Rad by som s pomocou vsetkych co by mali zaujem strawit Silvester ci uskutocnit session, tuto akciu zorganizoval. Teoreticky zaujem ?



marc
Da se tam lyzovat ?? :) Pokud jo, pak bych o tom take vazne uvazoval ....
juleni
Paci sa mi tvoj napad a skusim sa nad nim s kamosmi este zamysliet. Ak by sme sa rozhodli tam prist, donesieme si samozrejme aj laty. Myslim, ze jazda lesom by nemal byt v Tatrach problem:)
Taktiez by ma zaujimali nejake (aspon zakladne) organizacne info - napr. termin, dokedy sa treba rozhodnut a pod...
Mef|st0
Cawes Groweri

Wdaka za pozitiwnu reakciu na podnet Silvester(session). Bohuzial wsaq musim oznamit, ze na podotknutie s ktorym suhlasim:"dost wela ludi ma swoj Sliwestrowsky program zabezpeceny" presuwam podnetny napad na realizaciu xatowice na obdobie neurcite. V pripade akehokolvek zaujmu zorganizowat sessionu wo Wysokyx Tatrax po 31.12.2001 welmi rad sa podujmem uskutocnit "Popradsko-Tatransku" cast toxto haluzneho tripu. Ocakawam nawrhy. S terminom wiem dynamicky hybat. Za porozumenie d~ :)

ledy
hele,nejak odbihate od tematu.Ja myslim,ze bycho mohli pokracovat v te diskusi o siti mist pro cestujici hulice,myslim taky,ze bysme se meli v ty siti navzajem predstavit,pokecat nekde na chatu domluvit detaily....taky si myslim ze vylet -hromadny na slovensko muzete projednavat treba v jinym tematu?
Mno,ja nabizim do site byvaly vcelinek s kamnama a elektrinou +neco doma-tak 5 lidi-jindrichohradecko,na seznameni muj mail:jledec@seznam.cz.Taky myslim,ze neni spatny premyslet o necem kolem spolecnyho mysleni,myslim ze vsichni hulici co jsou v poho...maj urcity veci a typ mysleni a uhel pohledu podobny ne-li stejny a hlavne mame spolecnou myslenku neceho jakoby dobudoucna neco objevit,neco poznat,prece neni smyslem zivota prace nebo lenoseni v bohatstvi ani umirani hladem.ne? Nekdy cejtim takovou zvlastni osamelost ,jakoby vsichi lidi byli nejake biocomputery,vis co kdo udela,reakce se daj predpokladat...atd...Nemohli bychom nejak prolomit to,abychom tu nezili jako loutky? Nebo jsem blazen? asi jsem si moc puknul....nebudu zahlcovat.Tak zdar
netopeyr
Nabízim chatu ve mšeci (Mezi kladnem a Rakovníkem (20 od K a 30 od R) Kousek vod bucku (6)).

Přez zimu tam kolikrát uděláme z koupelny saunu (Boyler nám dělá vařicí vodu, která se naleye do vany (pár litrů), a za minutu po koupelně neni vidět ani deychat. S kámošema tam dřepíme 1/2h (max. v 15-ti) a pak se dem ven válet do sněhu. Tohle ysou neylíp prožitý intoxikace.
netopeyr
2ledy
Dobrá ůvaha K4U

PS: Nenech se zotročit timhle svinstvem kolem, nebo s tebe zůstane yenom spousta hoven!

PPS: Pro ně sež yen vopruz papírová hračka, kdykolif si spomenou vyhoděy tě zmačkay.....policeyní násilí státní teror......Politika režim stát, na to musíž z veyšky srát. (Když se na politiku nevysereš, budeš se vo ní zayímat.....nasere to akorát tebe, ale steyně na tom nic nezměníš)

PPPS: Každá vláda (i policeyti) tu ysou vod toho aby buzerovala normální lidi...........seru na ně!!!

PPPPS: Taky muy podpis!

Věčinou to ysou texty "Čertůf punk" pankáči ysou taky huliči........zpívay mi y duše. Akorád to zní yako ňákey náckovskey rok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma