Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Byli jste na srazu v Boileru? Jak jste byli spokojeni? - Klikni zde pro originální téma
chOdec
Nedávno proběhnul takovej srazík (zůčastnění vědí) v klubu Boiler v Praze. Zajímalo by mě, jak zpětně hodnotíte tuhle akcičku... :smoker:

Já jsem byl popravdě trošku zklamanej... :(
Pozitiva byla, to určitě, potkal jsem aspoň část lidí, s kterejma jsem se chtěl vidět, příjemný prostředí, poslouchatelná hudba.. Ale mrzelo mě, že avizovaná projekce nestála za moc. Mám na mysli, že nebyla téměř vidět. Nevím, jak to vypadalo celej večer, protože jsem po několika hoďkách uprchnul.. Tímto bych nechtěl příliš kritizovat, ono uspořádat takovouhle akci určitě není prdel..

Nejvíc mě ale mrzelo, že jediný pojítko mezi lidma, který se do tý doby neznali (a v podstatě ani není divu) bylo hulení - a podle toho to taky vypadalo... :smoker: :slizoun: :smoker:
No a kvůli tomu, abych do sebe permanentně hustil jednoho špeka za druhým, jsem tam nepřišel... Takový akce mě nebaví, nic mi to neříká.. Škoda, možná že v jinejch zákoutích toho klubíku to vypadalo jinak, já jsem zažil toto a musím říct, že jsem takovýhle tempo dlouho nevydržel - a ani nechtěl..

Jasně, chápu, je po sklizni, každej se chce pochlubit svejma vypiplanejma vzorkama... :) Tímto se chci veřejně omluvit především Krychličce a bBoOrReEmu, že jsem jim neposkytnul k ochutnání mé předem připravené rituální jointy.

Doufejme, že to brzy napravím.. chichi.. :frog:
Dude
no bohuzel to pro me dopadlo, ze jsem do sebe hustil jednoho speka za druhym :D:D
UdL
Problémem těhle akcí je velká koncentrace prasat (počítám se taky :D ) na relativně malém působišti. Výsledkem je nehoráznej UHUL.

Byl jsem tam od 6 hodin a degustace jsem vydržel do cca 10 hodin. Zhruba od 8 hodin jsem měl problémy s komunikací, byl jsem už moc :frog:

Na pár srazech growerů jsem už byl (sice nebyly takhle oficiální), ale pár se nás vždycky sešlo - a pokaždý stejný. Prostě nás spojuje jistá záliba a to bude ten problém... :bong:
Dude
udl: jo ty zewle si se ani nestavil - sem pro tebe mel CDcko, ho ma márfy tedka :D
snark
chodec - tos nezažil extraktovou smršť :D
UdL
Dude: sorry pičo, viděl jsem Tě, říkali mi: "Tohle je Dude", jenže Black Domina mi nedovolila vstát ze židle a ještě z pátka jsem byl celkem dead... :D No... Indy... To už musí vyjít! :D

Za CD děkuji převelice!!! Snad ke mně cestu najde! :)
Chci se jen zeptat... Ten sraz jste domlouvali přes PM nebo to bylo nějak oficiální? Já bych se taky přijel někdy podívat na lidi, který znám jen podle nicku, ale vůbec sem o tom nevěděl....
chOdec
snark:
extraktovou smršť??? Nějakej hašík či co..? :D

all:
No a jiný dojmy(jakýkoli)..? Zážitky..? Svěřte se.. :smoker:
Aryan
no asi tak ... uz tam sem dosel prihulenej ... a jako rekreacni uzivatel sem to proste nedal :D .... ale fotbalky byly super :)
Ježíš
omnihash: mas recht, ja o tom taky nevedel a to znam boiler uz par let :( udelame svou plebejskou party a nepustime tam nikoho kdo se zaregistroval pred rokem 2005 :D tak!
Ježíš
musis pochopit ze se boji infiltrace policejnich konfidentu do svych rad. A mezi nove zalozenymi uzivateli je nejvyssi riziko ze to bude spicl. :D
Ježíš
ahh tak ted jsem konecne otevrel oci! Je nanejvys pravdepodobne ze akce v boileru byla utajena kvuli navsteve prominentniho clena zido-zednarsko-growerske loze: George Johnie Walkera Bushe, ktery tajne pricestoval do Prahy probrat plany na konecne ovladnuti sveta a aby se zhulil jak dobytek! Pripomelo mi to jeho tajnou anabazi s umelym krocanem v Iraku pred dvema lety na Dikuvzdani a ted znova v Praze na Helloweena!
Apofiss
citace:
Původní příspěvek od UdL
Problémem těhle akcí je velká koncentrace prasat (počítám se taky :D ) na relativně malém působišti. Výsledkem je nehoráznej UHUL.

Byl jsem tam od 6 hodin a degustace jsem vydržel do cca 10 hodin. Zhruba od 8 hodin jsem měl problémy s komunikací, byl jsem už moc :frog:

Na pár srazech growerů jsem už byl (sice nebyly takhle oficiální), ale pár se nás vždycky sešlo - a pokaždý stejný. Prostě nás spojuje jistá záliba a to bude ten problém... :bong:


...asi tak nějak.Sem pak zjistil, že sedím sám, skoro nikdo tam není a já piju RColu :D.Nejhustší byl odjezd.Byl jsem smířenej s dvouhodinovou štrekou nočním MHDčkem, vyjdu ven a tam týpek z boileru že chce přesně tam, kde bydlím.Za minutu přijel osmimístnej taxík "dodávka" a naložil nás.Za dvacet minut jsem byl luxusně doma a ještě zadáčo, páč ten chlapík něchtěl prachy, že prej mu někdy koupim panáka.Ať si píše že koupím!!!

Udl: to cédo je hodně vo pohodě.Dokonce se mi líbí i v norm. stavu :D:D:D
to Larwa: Kámo, přece Grower není jen pro lidi co maj doma lampu a pěstěj, někdo k tomu třeba nemá podmínky, bydlí s rodičema, bojí se atp. Ale pokud je častým hostem na Groweru a je rád s lidma, který tady jsou, nevidím důvod, proč by nemohli jako přijít... Třeba Omnihashe a Ježše bych taky rád poznal, podle příspěvků s nima musí bejt zábava - i když třeba nemaj žádný kytky. Mno, to si myslím já, názor ať si na to udělá každej sám....
Dudušek
Taky přidám něco do mlýna. Taky jsem tam byl i s člověkem co měl nick Maharsi(fajn člověk:) ) a přesně jak píše chOdec, byli jsme trochu sklamaní. Je fakt, že tohle byla moje první akce s growerem, na kterou jsem dostal pozvánku. Chtěl jsem se tu sejít s pár lidma na výměnu a na pokecání + degustaci, ale jak je známo, tak grower je místo, kde chce být každé v utajení a to same mi připadalo i v bojleru, což mě vcelku hodně sklamalo. Myslel jsem si, že oraganizace bude lépe uspořádaná a že i to slibované promítání bude lépe udělaní, protože se rád něco nového učím, ale to promítání mi nic nedalo:( což mě moc mrzelo. Jel jsem na tuto akci 300km tam a 300km zpátky, což je vcelku už štreka a celkově mám z této akce takové neručité dojmy. Je fakt, že jsem se tam sešel s pár lidma, co jsem chtěl například s bBoOrReEmu, Jedubabkou, hulienem, papajou.... ale i tak jsem myslel, že se seznámím víc s elitou groweru, jako třeba s UdLem atd.
Je fakt, kdybych tam jel asi úplně sám(bez Maharsiho) a neznal už z minulých dob některé lidi, tak bych se tam asi jen hodně vyhulil a šel úplně sklamanej dom....
Je fakt, že jsem tam zkusil takové hulení, co jsem asi v životě neměl a to jsem toho už v životě hodně vypěstoval. Nakonec jsem vyměnil i pár seeds a pár vzorku.
Jestli se bude ještě někdy taková akce konat, tak bych určitě znovu rád sešel s lidmi, které znám a které bych rád poznal, ale za předpokladu, že dostanu pozvánku:) a že to bude o trochu lépe organizované....
P.S. Jsem velmi rád, že jsem Vás některé mohl poznat, vy víte o kom píši.
UdL
No vidiš - dřepěl jsem tam už od 6 a několikrát se na Duduška ptal... Nikdo nevěděl... :( Kua! Jindy! :D
snark
rappa a spol. - když někdo pořádá srázek nebo pařbičku nevidim důvod proč by měl zvát lidi který nezná a nikdy neviděl - je úplně fuk jestli pěstujou nebo ne - nevim kde se bere v omnihašovi ten sebestřednej pocit ublíženosti že neni středem groweru a že mu neposlali automaticky pozvánku na sraz
dudušek - mmm Maharsi - to je ten fajn člověk co si vyrobil víc nicků a dával sám sobě karmu žejo :D a vyhrával webový aukce na semínka na stovky dolarů který pak tejral pod dvěpadinou :D:D:D a jak píšeš - výměna i degustace proběhla takže zas tak strašný to nemohlo bejt ne??? a ad organizace - myslim že určitá živelnost, neorganizovat a punkovost je pro mírnej underground skoro nutná
good luck
s.
btw. nevim jak přetrvává v lidech to komoušský myšlení - žádná elita na groweru neexistuje - akorát sou různý regionální partičky lidí co se znaj mezi sebou a vobčas se to prolne
bubik
Sn: si tam měl poslat svýho emisara O.....heh...
to Snark: Mám za to, že Omni to myslel jako nadsázku a ne že je naštvanej, že ho nikdo nepozval. Jinak já taky moc lidí z groweru neznám a rád bych je poznal, proto sem reagoval... Jestli je to partička lidí, který se vídaj a občas se prolnou - ok, jasný , tak to jo.... Je ale zároveň jasný, že se potom žádný jiný lidi z groweru nikdy nepoznaj, pže se bude jednat o jednu a tu samou bandu. Mno, nic. Jinak si myslim, že Omni a Jesus naštvaný nejsou, jen možná nebyl pochopen jejich humor, kterej mi je celkem blízkej...

to Voidman:

Jasný chápu, ale na druhou stranu pokud se sejde nějak neoficiálně parta lidí někde v klubu, tak tam snad nenaběhne komando, kde si každýho zúčastněnýho prověřej a udělaj domovní prohlídku.IMHO. A i kdyby, tak sem od tebe etl příspěvek, že třeba k tobě chodí hromada známejch, ví že doma pěstíš a ty si s tim moc hlavu nelámeš, pže bys dostal dle tebe max. podmínku. Já to taky tolik nehrotim, ale pravdu máš - bezpečno není nikde... No a možná se uvidíme v úterý večer, páč bydlim kousek od tebe :D :D :D (sem tajnej) :)
KABUTO
Nevim,jestli někdo čekal hostesky v plavkách co nosej špeky a rozpravu na úrovni,tak by byl asi zklamanej.
Mi s menší partičkou jsme dorazili cca na 8,řikal jsem si jen žádný indiky,no a za hodinku se stavil Udl(Black domina) a bylo to .

Bum a šum,jsem rád že jsem to promítání neviděl rozmazaně jen já :)

Zajímavím oživením byla přednáška mistra papáji,který nekompromisně vysílal hesla všema směry :)

add Maharsi:chtěl jsem si udělat názor sám,dudušek mě pozval na faju,myslel jsem že pokecáme,ale ouha,jakmiíle se nachvíli Dudu ztratil,jako kdyby jsem tam nestál,absolutně uzavřenej člověk.
V tu chvíli jsem ho nepochopil.

Ďjůďák měl co dělat aby mě poznal že:)

Chell,jak jsem z jednoho krátkého rozhovoru pochopil,kámoška o které jsem to ani nevěděl,bydlí kousek ode mě.

Nemluvil jsem s Hlavou,Vrrnítkem(s těma jsem si psal předem)Carlose mi ukazoval Aleš,ale nějak nebyla příležitost.

Chtělo by to takovouhle akci vlétě venku,džbán jsem jaksi nestih.

Pochvala všem kdo se o to nějak zasloužili i těm kteří se zúčastnili.

peace Kab.
UdL
Kabu: tak ta domina se koukám podepsala na více lidech... Já už pak ani nemluvil... :D

Lidi - sklízejte indiky dřív, je to pak strašnej mazec! :D Sorry za OT! :D
Dude
jo leto by bylo idealni - vic mista, klidu, etc..
no kabutaku - sem fakt mel trosku zelenej opar, ale aspon jsem te poznal jeste :D:D
2 all nezucastnenych - bych to nebral jako elitarstvi - prece jenom vyhlasit to verejne, tak tam bude preplneno mini-jestirkama, ktery budou sockovat naky gesa :D + riziko necekanych (a nevitanych) navstev mnohem vetsi :wink:
btw - pod jakym nickem je tady sakra MISTR MC SHPINA :D:D
KABUTO
Dyť se může domluvit grupa třeba z moravy a udělat si sraz,jen to zorganizovat že?
UdL
Přesně. Zrovna jako se teď dohadujou třeba seveřani a pindaj něco o úterku, že! :D

Wíme! :D
gona
zaujímave počteníčko smer kurárna nie:)
Dudušek
to snark - jo máš pravdu, zas tak strašné to nebylo:) ne, bavil jsem se. Jinak Maharsiho už rozebírat nebudu, prostě si každý na něj musí udělat svůj názor. Jinak s těma regionálníma partičkama máš pravdu, z moho kraje znám skoro všechny, ale jakmile vidlák jako já, vyrazí do velkoměsta, tak je hned stracen:)
UdL - já tam byl od 19,30, možná jsme se tam viděli, ale je to hold taková uzavřená společnost. btw. neseděl jsi náhodou kolem té 19,30 navrchu s Jedubabkou( v té menší místnosti, kde byl fotbálek??)
Kabuto - jo, je to velmi uzavřený člověk, ale člověk si k němu najde cestu když chce. Jinak prosím tě, co jsi nám to dával za modýlek?? Odpálilo mě to úplně někam jinam:) :) :) už jsem toho vcelku dost vykouřil v životě, ale za poslední rok to bylo v tu danou chvíli, jako bych dostal palicou po hlavě:) ale je fakt, že jsme hulili už od brzkého odpoledne:) Jinak hostesky jsem nečekal, to je fakt....:)
edit: jo díky Kabuto, ale fakt jsem to poznal:)
Jahudka!
Kde se vubec tahle akce davala na vedomi?O nicem jsem nevedel a nic tady na groweru nevidel.Mno nic no..
KABUTO
Buď to byla Belladona z venku nebo g13/OCxFR - oba odpovídají popisu,ale teď fakt nevimbylo toho moc,každopádně oba modely Out (což by tebe mohlo zajímat)
g13 jsem měl venku kvůli oprcu se samcem popelky

sory OT.
UdL
Dudu: JJ, seděl jsem tam vedle Jedule! Nahoře... ;)

Kabu: Romulana jsem tam taky posílal, ale jiný partě... :D Na vás jsem si nechal tu Dominu. :D
jak to bylo vlastně s tím pozváním? já jsem myslel, že jsou zváni všichni, ne jenom někdo. osobně jsem přemýšlel o tom, že bych přijel, ale co bych tam dělal, když nemám svoje hulení. cítil bych se nepříjemně, teda alespoň zezačátku. někdy příště :)
psilos
Je celkem zajímavý číst tady pubertální a postpubertální vzdechy uražených lidí, který nebyli pozváni Uvědomte si,že členství v G. nezaručuje automatická zvaní na každou akci. Prostě se jen sešli lidi, kteří spolu komunikují více.....To je i jeden z důvodů, proč jsem nebyl pozvanej já. Prostě každej má tu svojí "krevní" skupinu....A zas tak tajný to asi nebylo, když jsem cca 2 dny před akcí věděl kdy a kde to bude a kdo tam cca bude......
keep growin'
chOdec
Cože..??? Tam byla i vrrnítko..??!!! :eek: chjo... :(
Další člověk, koho jsem tam propásnul..
Jo a MC MISTR SPHINA!!! Taky by mě moc zajímalo, jestli je tu přítomen na groweru - a pod jakým nickem. Byl jsem dost překvapen, když jsem ho tam viděl.. řešil jsem, jestli tam je v rámci grower akce, nebo jen tak soukromě.. :)
Ježíš
snark&psilos:diky ze jste nam to vysvetlili, pujdu se s omnihashem vyplakat a mozna vam odpustim. xmichu
bubik
to Chodec:...Špína je místní...
vrrn
Sorry sorry vsem, ze jsem nedorazila, ale stihly me docela zavazny osobni problemy, takze priste urcite a Udl: snad uz nekdy dame konecne toho speka..:D
chOdec
bubik:
No, já znám Schpinu hlavně z Crossu (od vidění) a myslel jsem, že je s ním dost spjatej.. V Boileru jsem byl poprvý...

vrrn:
Tebe bych taky rád viděl, ty šablonko.. :afro: :D
Dude
chOdec - špína je spjatej s kymkoliv, kdo valí špeky :D:D
btw - mě taky nikdo nezval, prostě sem se tam nasral :wink::D:D
Hellboy
ja se teze musim omluvit za svoji nepritomnost a k tomu podekovat za pozvani...bohuzel ted mame trosku drsnejsi rodine problemy apod...fukt nekecam, ale rozebirat to opravdu nechci...priste urco dorazim a trosku to roztocime at je prdel
chell
hehe kabuto :) tak ty si to byl jo :) me jen dostalo jaxte na me vybalili to ze sme byli nekde na silvestru a ja si zaboha zhulka nemohla vzpomenout kdy kde proc :D taxe omlouvam ale paxem uz vedela :) pozdravuj kluky :)

ad pozvanky... co ja vim tak ji maj vsichni modi ty ji rozeslou lidem a ty pak posilaj svym znamim dal tem o kterych vedi ze sou v cajku...

snarku me tesi zes tam jako nebyl :D

hehe trolejovi arymu a krychlacovi chci podekovat za to ze me dovedli :)

carlos, hlava bree, a kdo byl ten dalsi s tim psem co rval na svetla :)

bubik :) rada sem te videla a dik ze si me seznamil s mc spinou :D me fakt bavil kor ty jeho dve pankacky :)

a ostatni sme asi lhece postrehla :)

jo dudusku priste si dej ceduli na krk at te vsichni nemusej hledat :D

hehe a ti co tam nebyly taxe polepsete kdyz uz ja sem se konecne i dokopala to je co rict :)
me to bavilo akorat sem musela docekla brzy jit na posledni bus domu tak sem si nestihla se vsem apokecat sem behala od stolu ke stolu jak magor :D


btw hudba moc nahlas a jedule sla domu :( :(
mno mě fakt pekelně rozbolela hlava, jak mi tam do ucha vřískal ten reprák, co nešel ztlumit, omlouvám se, že jsem tak rychle vymázla :devil: holt jsem se nemohla volně pohybovat po různejch místech, no, 4 kolečka jsou občas docela na pytel :D

a omlouvám se všem, kteří se mi představovali a já na ně buď tupě zírala, páč jsem nerozumněla, anebo jsem se jich desetkrát ptala "COOOO?", protože jsem jim taktéž nerozumněla :D takže můj posléze pravděpodobně nevzrušený ksicht nebyl dán nezajímavostí představující se osoby, leč mou hluchotou umocněnou řvoucím reprákem :mutant:

Dudušku, omlouvám se, že jsem zvedla takovej poprask, protože pravděpodobně ten otrava, kvůli kterýmu Tě všichni sháněli, jsem byla já :eek::slizoun: :D
Dudušek
Mě to vcelku bylo příjemné, že mě každý "chce" :) , připadal jsem si velmi ale opravdu velmi důležitý:) .
to Jedubába - je, hlavně ty a pár další, s kterýma jsem byl domluvený:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma