Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Apolo 11; 2x36W oceanic colour - Klikni zde pro originální téma
B!G LanGosH
Zdravím všechny, tak už mě to taky chytlo. Jelikož jsem měl omezený přístup peněz, pořídil jsem si tento equip. Celkem to stálo asi 1800,-. Je to můj první indoor, moc od toho nečekám a zároven mě potěší Vaše rady do začátků.

Rozmery skříně: D/V/S 150/120/40
Osvětlení: 2x36W Oceanic colour
Větrání: Obyč větrák
Hlína: 2/3 hlina pro orchideje, 1/3 perlit
Hnojení: Krystalon start
Modílek: Apollo 11; 8x

Posílám pár fotek skříně z 16 dne růstu. Dnes jsem to přepnul už na květ, tak uvidíme co tam vyroste.

fakenick
Co vim, tak jses prvni kdo zverejnuje svoje pestovani pod zarivkama (asi nejsi jedinej, ale zatim se o tom mluvilo jenom teoreticky). Z ciste technickeho hlediska me to zajima, pac mi u indooru se sodikem vadi ta velka spotreba energie. Takze HODNE STESTI! A nesetri fotkama!
B!G LanGosH
No právě. Chci to zkusit. Grafy vypadali mooooc slibně, tak uvidíme... Akorát mám problémy s teplotou. Máme to ve sklepě a přez den je tam tak 18-20 a v noci tak 12-14... Ctělo by to tak o 5 stupnu víc. Ty zářivky vůbec netopěj.
Fotky sem budu dávat často.
ECHO
Hele pod tema zarivkama ti to poradne nevykvete.Hod tam treba naky usporky ty ti taky zvednou teplotu.
B!G LanGosH
Uvidíme, grafy vypadali líp než u sodíkovky... Chci to zkusit s zářivkama. Kdyby to vyšlo, tak problém s energií by byl vyřešen...
ECHO
Jaky grafy?
Grafy spektra těch zářivek woe...
ECHO
Takze to znamena co?:rolleyes: ze.....
To znamená, že...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18948
ECHO
Mno tak to drzim palecky at to vyjde.:bounce: Rad se potom pokocham:slizoun:
dlouhán
ja bych tu bednu postavil aspon na nejakej stolek nebo neco - u zeme se prece drzi nejvetsi chlad.
jinak zatim hezke kyti, i kdyz nevim nevim s tema zarivkama na kvet...
B!G LanGosH
No to je dobrej nápad. Ze by sme to podložili treba polistirénem... Hmmm dneska jdu zase neco nafofotit... Tak uvidime.
Btw: Proč by to nemělo pod těma zářivkama kvíst? Ty už si je zkoušel? Nebo jenom nevěříš těm grafům?
Jahudka!
B!G LanGosH - No me by zajimalo jak to budes srovnavat jestli to pod temahle zarivkama jde lip nez pod sodikem.
Jak poznas ze jsou tyhle zarivky lepsi nebo stejny jako sodik a ze s tim vlastne energii i setris a nebylo by lepsi jet stejnou wataz v sodiku?
Kdyz ses o to zajimal a cetl si to o tech zarivkach tak me rekni jakej sodik nahrazujes tema 2x 36w oceanic colour?

Jinak tyhle zarivky zkousi uz asi mesic taky metalsodik..
http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=19333



A - ať to roste :satan:
B!G LanGosH
No tech 72W v zářivkách by mělo nahradit prý 350W sodík. Jedině jak to můžu srovnávat jsou fotky od jinejch pěstitelů. A spočítej si kdyby to vyšlo, kolik ušetřim za energii... Samozřejmě když to s těma zářivkama nepůjde, tak jdu do sodíku.
drtikol
servus,
langosh preju ti hodne stesti, verim tomu, ze ty palicky budou v zaveru uplne seriozni. 2jahudka: neni potreba prece ject to samy pod sodikem, aby byl znat vysledek, kazdej vime jak to pod sodikem jede, takze jde jen o to, jak palda bude nakonci vypadat. podle fotek metalsodika, kterej uz je s nima nekolik dni na kvetu, to vypada velice slusne.
stesti preje odvaznym. peace
Jahudka!
Me jde jenom o objektivni srovnani se sodikem.Kazdopadne kdyz by se to sodiku vyrovnalo i kdyz by to bylo o stejny watazi byl by to uspech.Ze to pod zarivkama roste to je jasny.Docela dost lidi pod nima uz pestovalo.Jde ale o to jestli se teda vykaslat na sodiky a jet zarivky..Proste me zajima co je teda lepsi proto me zajima kazdej pokus s pestovanim pod zarivkama..Jinak metalsodikovi to zatim pod nima jde pekne ale porad to neni od zacatku do konce..Az pojede dalsi pokus to bude uz neco jinyho..Jsem opravdu zvedavej jak pujde tohle 2x36w a jestli se to vyrovna 350w sodiku..
B!G LanGosH
To jestli se vykašlat na sodíky chceme právě zjistit. Uvidíme za pár týdnů. Dneska jsme se byli kouknout, jak to roste. Teplota zase nic moc 18 stupnu. Shanim polistiren. Topení sežere moc energie. Posílám pár fotek z druhého dne květu.
B!G LanGosH
Tak sem projizdel web, abych se dozvedel čím hnojit na květ. Moc sem se toho nedozvedel, snad jen B'cuzz, ale je jich víc druhů. Máte to někdo vyzkoušený? A kde to koupit? V jen tak normalnim květinářství to asi nebudou mít ...
B!G LanGosH
Nj ale jakej z nich si vybrat. Je jich moc. Napiš nějaký dobrý, který zastupujou různý cenový kategorie. Dík
drtikol
kup si ah2 a ah3 + enzymy... = cca600kc
dlouhán
ciste na qet a pro hlinu bych ti doporucil ALGA BLOOM(kvet, blute) - najdes v sortimentu PLAGRON. stoji 380,- litr, davkujes 4-5ml/l takze je na x sklizni. taky ho mam...

a ten FINAL SOLUTION jak pise Cibin je taky OK. da se koupit male zkusebni baleni a i tak je na hoooooooodne dlouho:) me osobne se osvedcil..
B!G LanGosH
Tak dnes jsem sel byl kouknout na naše děti a zhrozil jsem se nad teplotou. Fakt zima 14 stupnu. Zitra jedu koupit izolaci tak snad pomůže, aby tam bylo aspon 20. Jeste jsem tam nalil 8ml wuxalu. Neni jeste nic na kvet, ale asi zkusim ten plagron bloom.
B!G LanGosH
Tak dneska jsme dělali izolaci a koupili větrák na odtah vzduchu. Zvedl se nám tam trochu prach, tak doufám že to kytkám neuškodí a že si brzo sedne. Dneska jsou v 7 dnu květu. Začínají kráááááásně vonět. Zítra určitě dodám fotky, musím si pučovat foták a kámoš který mi ho půjčuje je hrozně nespolehlivej.
B!G LanGosH
Tak konečně zase nějaký fotky z 8 dnu 12/12. Koupili sme ten plagron alga bloom a rovnou jsme to tím trochu vosolili včetně lístků postřikem, protože byli hafec zaprášený.
B!G LanGosH
Pod oceanicama to zkouší jenom metalsodík a zeus. Zeus to nejvíc vychvaluje a metalsodík zatím 30 den květu pod 18W... Tak to budu zkoušet dál. Vsadím se že kdyby si do skříně nasolil tyhle zářivky ve stejný watáži jako sodík, tak nebudeš stačit sklízet...
metalsodik
Špatně čteš , mám tam 3* 36Watt a 2*18Watt..... A zeus nic nepěstuje.
Jahudka!
sufan - Hele ja bych netvrdil ze jsou zarivky az tak na hovno..Kdysi jsem videl na OG fotku jedny megapestirny a byly tam paradoxne prave zarivky..Ja se necham rad prekvapit jak dopadnete..
B!G LanGosH
Hele je asi jistý že sodíkovky budou lepší... Jen protě nebyl cash financovat sodíkovku. A je to první harvest. Získám nějaký expy a vytréním skill a pak to rozjedu na vyšší úrovni. Každopádně to ted dojedu na zářivách a budu Vás o tom informovat. Pro příští grow si chci pořídit asi 250W...no ale na to je ještě dost času...a sufane nezajímáš mě.
wu?
sufan smrdi
B!G LanGosH
Tak dneska jsme tam dali pletivo, protože každá kytka byla jinak vysoká. Vypadá to nádherně. Jinak 14 den květu a jsou vydět zárodky paliček :) zítra určitě dodám fotky...
B!G LanGosH
Tak 16 den květu. Konečně začínají být vidět paličky. hnojím 1x3dny 6mg plagronu ... Posílám pár slíbených fotek.
B!G LanGosH
a další
B!G LanGosH
Tak čas nám letí a 21 den květu je tady. Posílám pár fotek.
B!G LanGosH
další
B!G LanGosH
a další
B!G LanGosH
ještěěě
B!G LanGosH
proč jsou ty fotky tak velký?
B!G LanGosH
a poslední
metalsodik
Dej tam u těch květů metr ať můžem porovnat velikost květu , tak to moc neříká , může to tak vypadat na 10cm anebo 1cm . Kolik máš hlíny v květináčich ?
B!G LanGosH
Oka, příště tam hodim něco aby bylo poznat jak jsou velký...
B!G LanGosH
Tak se mi konecne zasel dostal fotak do ruky. 29. den kvetu, furt sami. Teplota 13 stupnu. V noci fakt netusim. Ale docela to roste...
Jahudka!
B!G LanGosH - Jak velky jsou ty oka v ty siti?
B!G LanGosH
Presne nevim ale priblizne 4x4cm.
metalsodik
To je na zářivky strašně moc , já mněl na sodík 4*4 na ty oceanicy tak podle palic které se mi udělali , tak 2,5*2,5cm. a hustější proplést , ale chce to vybrat vhodný model a to bude hodně pokusů pokud u toho chceš zůstat a taky se bude muset dát více kytek a nechávat jen 3-5 palic s kytky. To je jen můj názor s krátkých pokusů !!!!!!!!!!
B!G LanGosH
Tak jsem to měřil a ty oka jsou 3x3cm. No je to prvni pokus. Je ale uz videt ze pod tema zarivkama se neco vypestovat dá. Už jenom zaleží kdo a jak daleko s tím dokáže zajít... Jinak brzy zase fotečky...
B!G LanGosH
32. den květu - par fotek. Teplota 12 stupnu :(
wu?
máš to pěkný Big L
drtikol
zatop jim chudinkam... :flamer:
B!G LanGosH
Rad bych ale jak?? Vsechny topeni maji hroznou spotrebu...
tgm.amster
Cuzz B!Gu,
taky mam podobnou vec, urcite to chce :
a - snizit otacky vetraku na pritah/odtah(pokud nemas digit spinacky a nevetras par minut / hod), STRASNE chladi
b - ZATEPLIT, nandal sem polyesteren a teplotu mam skoro porad okolo 20°C
c - zdroj tepla mit budes muset, svit pres noc, tlumivky trochu topi, sezen si nejaky topeni s termostatem a mas prikon vyresenej.
Jinak urcite k+, lidi, nebojte se tech zarivek :)
B!G LanGosH
Dík, ale ten polystyren sme tam dali. Teplota se zvedla o 5 stupnu. ALe jelikoz je v ty mistnosti tak 5 stupnu. Ve skrini je o 5-7 stupnu vic. S těma otáčkama je to dobrej nápad... Ten zdroj tepla tam dávat nechci, nejsou na to tedka penize.. Mozna az na příští grow.
Zhuler
.
B!G LanGosH
Vypada to pěkně, mě jen štve, že pod těma zařivkama to roste krásně. Ale mi tam máme takovou zimu, že kytky se s tím těžko vyrovnávají. Natož aby rostly...
Krypto
Chtělo by to nový fotky :)
B!G LanGosH
Tak konečně nový fota, 57. den květu, teplota těsně nad bodem mrazu :) ale vůňě přez celou vesnici :) dneska jsme kousíček zaštípli, tak jsem natěšenej na chut a na účinek :)
expiry_date1
No,na to,že sú to oceaniky s vraj veľmi vhodným spektrom,tak mi pripadajú strašne malé,nevyvinuté.Ale možno to je aj genetikou,možno tou zimou,ja som pod úsporkami 57. deň už mal skosené a teda pripadali mi väčšie.Watáž som o moc väčšiu nemal.Možno to aj skreslujú fotky.Ale aj tak si K zaslúžiš,ak sa mi podarí Ti ho dať.
B!G LanGosH
hh dík, ja si myslím že je to tou zimou.. Při 10 stupních kytky nerostou ani moc pod sluncem...
B!G LanGosH
Tak 84.den květu a furt nejsou dozrálý, pomalu ale jistě se už ale blížíme ke konci. Pár fotek...
Jahudka!
B!G LanGosH - Ja mel kytky na kvetu 120dni.Takze jestli se ti nezdaj,nechal bych je v klidu kvest dal:)Kazdopadne se mi zdaj dost ridky.Mozna je to tim ze ti tam pronika svetlo,kdyz mas noc...
expiry_date1
No,tuším je nás tu viac,čo pestujeme(budeme pestovať) v takýchto krutých podmienkach.Ja to idem riešiť tak,že do skrinky dám aj balast,takže v noci,keď budem svietiť,by som prikurovať hádam nemusel.Cez deň,keď bude lampa zhasnutá,pôjde teplovzdušný ventilátor s termostatom.Samozrejme odťah minimálny,aby sa teplo udržalo.Uvidím,ako im to pôjde.
Podľa Teba,aká je minimálna teplota,aby sa v pohode vyvíjali?Nemyslím ideálnu teplotu,tú si vyčítam z tabuliek:D .Ide mi o praktické pozorovanie:)
Zhuler
Mrkejte co mě udělal super skunk pod 3 x Oceanic colour. To je 50 den květu.
B!G LanGosH
Pěkny zhuler ale neni to o moc lepsi a mas tam o 1xOC vic... ale jen tak dal se zařivkama...
B!G LanGosH
.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma