Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kdy si myslíte že bude legalizace...? - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
Už jsem se setkal s názory že bude legalizace tak do 5 let (JXD).
Hhhhhhm ale jak bude vypadat, bude to tolerance nebo i legalizace, budeme mýt taky své KOFE SHOPY a nebo si budem moct klidně doma zapnout skřín a občas něco střelit přátelům.....?
Přemýšlí se o tom hezky, ale jaksi si myslím že reálnější bude tolerance - stejně jako v Holandu - a pokud příjde tak velice pozvolně (určitě né do 5 let).
Jsou tu další překážky, např EU a jejich protidrogové protokoly (nejsem zastánce vstupu do EU - připadá mi jako legální kolonizace našeho území nadnárodnímy koncerny a upevnění jejich moci na stát). A co naši politici- výte koho budete vůbec volit - já ne. Ať koukám kam koukám, v každé straně je bordel, demagogie, a neschopnost, kterou přenášejí i do zákonů.....
(zese budu nucen dát hlas straně zelených, to aby nepřišel nazmar). Možná založit vlastní stranu určenou pro legalizaci konopí (to je ale sci-fi, ta představa jak český hulič odloží jointa, zvedne prdel a konečně začne pro svou věc něco dělat).
Osobně si myslím že pokud by se začlo kolektivně něco dělat (ojedinělé pokusy tu již jsou - např. KONOPA), mohly by jsme celou věc uspíšit......
Jako reálnější představa mi připadá tak 10let a spíše tolerance nežli legalizace.......
sunset
Lackyfree: Hele, ja myslim, ze i tady se pomalu prosazuji zmeny. Jenze ono i dekriminalizace je velmi vagni pojem, musi se mu dat konkretni slupka. A to je docela prace, protoze to znamena ne jen presvedcit parlament, ale i soudce a poldy. Znamena to rict jasna pravidla, coz je vzdy problem. Zname ceske idioty, kteri budou jiste na tomhle parazitovat a/nebo kazit dobre jmeno hulicu. Ale verim tomu, ze prijde nejprve ticha tolerance s oporou v nejake uredni bumazce, na ktery bude, ze do X kytek nejsi stihatelny a podobne... A to bude do cca 3 let. Plnou dekriminalizaci s polooficialnimy cofee shopy (holandsky model) odhaduju nekdy za 6-7 let.

Nemuzu si pomoct, ale i vetsina dnesnich vysetrovatelu uz vi, ze kdo jen kouri a nezlobi je v pohode a maj takovy na haku. Kdyz si vzpomenu, jak meli jeste pred par lety kvuli jedine kyticce stos spisu, tak dneska se na to uz vetsinou vykaslou.

Ale obcas ma nekdo "smulu":( To se mi nelibi, je to prapodivne a moc mi to nejde dohromady s pravnim statem:confused:
Lackyfree
akorát mě napadá: co asi může mít nehulič z tolerance konopí..... nic - a tom to je. Českého človíčka zajímá jen to co se ho týká....... možná proto je to tak těžké bojovat proti větrným mlýnům!

A napadá mě další věc: co asi má z legalizace NEHULÍCÍ POLITIK.... možná mu jde doopravdy o to základní v lidské společnosti - O PRAVDU. Taky ho možná zajímá veřejné blaho, možná je mu nazvracení ze zavírání mladých a nevynných lidí do vězení (s cejchem na celý život), zatímco narko mafie upevňují své pozice. Možná si taky všimnul toho že ostatní západní země v otázce lehkých drog, jdou ku předu ale my zase nazpět (nic nového pod sluncem).....atd. Hezké že, ale zpět do reality - jsme přece v čechách..................................
sunset
Hm, tak v tomhle jsem celkem optimista, protoze lidi si proste nekdy na svobodu musi zvyknout a taky si zvykaj. Vsechno se vyviji, i vztah k marihuane. Jeden muj kamarad je davno dedecek, pise divadelni hry, vyrezava loutky a je uzasne v pohode.
Kdyz se dozvedel, ze kourim travu, zmenil kvuli mne nazor na tuhle rostlinku. Do te doby se s tim setkal nanejvys v televizi, kde z travy delaj strasaka. Sice ho ganja uz samozrejme neoslovi, ale zacal v tomhle byt tolerantni.
Takovych lidi bude vic a vic, to je logicky & jednoduchy proces. Jde o to, jak rychle to pujde a jak dlouho bude trvat, nez to zaznamenaji politici.
Nejlepsi co kazdy z nas muze pro dekriminalizaci delat je byt slusny clovek a trafku kourit do pohody ;)

nedelat si vrasky
pestovat zelene krasky
dat jim hodne lasky
.
.
.
a pak nacpat dymku :D
ianick
Stručně.Nikdy.

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:10 PM]
Kmenet
Myslím.že legalizace za tohoto režimu asi jen tak nebude. Spíš dekriminalizace ( tak do 5 let). Legalizace až padne tato civilizace (ale to už nebude proč dělat takové zbytečné věci) a ta padne asi docela (relativně) brzo !!!
hh-top
Za hlubokého totáče přijde pán na nádraží a u pokladny chce lístek třetí třídou do Brzku. Kde to je, ten Brzek, ptá se paní pokladní. To nevím, ale soudruh Husák říkal, že maso bude v Brzku!

Asi v tomto termínu podle mého dojde i na dekriminalizaci trávy. Snad!
Lackyfree
to sunset: vřele souhlasím.....
dle mě je to běch na dlouhé trati, pokud bude nás kuřáků přibývat, budeme slušnými občany této společnosti, změna musí zákonitě natsat. teď mě napadlo to přirovnat k takové pomalé sametové revoluci, jenže to není sametová nýbrž canabis revoluce.
Možná se tak začas konečně po dlouhé době stane něco co bude chtít většina národa a né co chtějí politici, kteří jen neradi chápou že mají za své tučné platy sloužit nám a né straně, nebo sobě samým, či pro jiné soukromé zájmy.

jinak pokud jde o prachy (a o ty jde určitě), nevidím to tak horké jak to je. Myslím že pokud by se začla komerčně psychoaktivní marihuana využívat na stejné pozici ve které je teď alkohol a cigerety, myslím že by to našemu státnímu rozpočtu neublížilo a možná by si i polepšil...... Jediní komu by to asi trochu snížilo zisky jsou výrobci alkoholu (proto ten tajný lobing po celém světě), ale co jsme přece svobodní lidé v demokratickém společenství!!!!!!!!!!!!!!! Tak proč si nemůžeme v klidu a bez právního postihu vypěstovat na zahradě či jinde drogu, která je méně škodlivá nežli legální drogy. Co je nám do lihovarnických koncernů, kteří nás zasypávají všemožnou (a navíc skvěle psichologickou připravenou) reklamou a to dokonce i v televizi kde to vidí třeba i malé děti - jde snad o výchovu budoucích konzumentů?
Divil bych se kdyby se stím v reklamách nepočítalo.....
Na světě snad neexistuje jiné téma ve kterém panuje tolik demagogie a lobingu jako je právě marihuana (viz USA), snad se to někdy změní.... bude to u nás???????
Koblihostrom
zdravím,souhlasím s vámi klucíííí Lackyfree,sunset,v brzké době nevidím že byse to nějak vyřešilo.A souhlasím s tím co řek sunset že když budem slušní a poctiví občané jak se patří,snad jednou jim to dojde,že marihuana vlastně není ta zlá,a rodiny rozvracející DROGA ps. ale to my už tady asi nebudem

[Edited by Koblihostrom on 25-11-2001 at 02:00 PM]
oton
já nevolim vůbec od svých 18 ti let (je mi 24), protože sem nikdy nemoh najít jak stranu tak politika, kterýho bych moh, nebo by ho stálo za to volit, jsem totálně apolitickej

a s legalizací si myslim, že ještě dlouho nebude, nebo spíš nebude vůbec, jde o lidi a jejich mentalitu, prostě v holandsku a podobných zemích, jsou uplně jiní lidé s jinou mentalitou, mnohem přístupnější, svobodnější, tolerantnější a td, v tomhle na ně nemáme, nebo my mladí už možná jo, ale generace našich fotrů, poznamenaná komančema na to zrčitě nemá a proto legalizace v dohledných 20ti letech nebude

to si myslim já, těším se na vaše názory, čus bus autobus

PS: jo a nerad bych tu viděl kecy v tom smyslu, jako že když nevolim tak muj hlas dostane někdo jinej, TOTÁLNÍ KRAVINA, když nevolim, nemá muj hlas nikdo, ani ti hodní ani ti zlý!!!
sunset
hh-top: Ja bych si klidne priplatil i na prvni tridu do Brzku :D

Lackyfree: Viz tenhle Reflex, kde je reklama, ktere dominuje velky napis:
Stock Plzen Bozkov podporuje lecbu rakoviny
Fuuuj, tohle mi prijde nechutny:( Karma minus pro Ferryho.


Koblihostrom: Ale budem, urcite. A paxe sejdem, sjedem a budem vzpominat na ty nase mlady leta, jaxe za travu zaviralo... :)


oton: Nenech se otravit! Uvedom si, ze cim vic lidi (i tech starsich) uvidi ve skutecne svobode SVOU vyhodu a uciti, ze i oni z ni muzou tezit, tim lepe se nam bude dychat. Ano, vetsina naroda je tupy dav, ale hlupaci kormidlem dejin nehybaji!!!
hh-top
Ta nevědomá masa na něm visí tak, že se s ním těžko točí!
sunset
hh-top: Ale to pujde, urcite! Musi jit, asi jsem priserny optimista :D
hh-top
Já se sice nakazil už dávno, ale malé přeočkování klidně snesu. Čau
pan dan
HMM...
2oton
to s tema naturama Holandanu vs. Cechu je moc dobre receny. Ano jde o to, ze drtiva vetsina tech, co zazili v prodiktivnim veku KSC na vedouci pozici je touto stranou poznamenana.

Ale verim i tomu, ze (bohuzel) vetsina naroda je tupa masa. Ze vyvoj jde nerovnomerne kupredu. K cemu je nam spickova technologie (ne, rozhodne nejsem proti ni, naopak), kdyz je mentalita lidstva podobna mentalite zvireciho stada (jeden neco rekne ostatni tupe pritakavaj). K cemu je nam duchovni rozvoj, kdyz zde existujou Usamove a Bushove, kteri VUBEC nechapou slova "laska" a "pokora", ale maji Moc.
Tak mi reknete, k cemu je tupy mase konopi. Televize se z nej nevyrabi, to staci...trava je spatna, je to startovni droga do sveta drog tvrdych. To staci, vic vedet nepotrebujou.

Nene, kdyz uz plna legalizace, tak 15-20 let. Kdyz dekriminalizace, tak 5-10 let (je zajimave, ze pred 7 lety jsem si polozil stejnou otazku a take jsem si na ni stejne odpovedel...)

Podle me (muze to znit trochu huste) se tu zkratka musi vymenit populace. Mozna ze tomu tak bylo vzdycky, ale mam pocit, ze nastavajici generace vyrusta do noveho sveta. Ze tento problem brzy zacne byt pouze generacni zalezitosti. A ze za nejakych 20 let si opravdu nekde v klidu sednem na jointa a budeme vzpominat na husty casy.

Cesky narod neni pripraven (ani schopen ani ochoten)postavit se problemu konopi tvari v tvar.

Jak to urychlit?
Nejsem zastance natlaku, nemam rad demonstrace za cokoli (samotna myslenka OK, ale hrozna spousta lidi jsou s prominutim nasilnicky hovada, a to i v radach hulicu), ale jinak nez dobre organizovanou silou to nepujde. Zacal bych osvetou. Rict lidem, co je to konopi vlastne zac. Byla tu zminka o KONOPE (prvni vlastovka?), ale zatim je to malo...
mozna pomuze reklamni kampan. Narvat tem tupejm TVcumilum do palice cestou, ktera je pro ne delana.

[Edited by pan_dan on 26-11-2001 at 02:56 PM]
Shorty
Jo legalizace bude až tu budem všichni dead ani naše děti,ale jejich děti možná?musíme holt čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekatčekat čekat čekat čekatčekat čekat čekatčekatčekatčekat čekat čekat až se možná dočkáme.
torhorc
Nemožem zaprieť isty pocit zvieratka uvezneneho v klietke čakajuceho na svoj prídel schváleného žrádla, trochu vzduchu a par metrov stvorchovych aby my nodumreli koncatiny. Krídla mám poriadne pristrihnute a na nohe veľkú guľu.
Priatelia, snaha o zmenu myslenia dostatočneho množstva nahlúpleho stáda (ktoré v konečnom dôsledku rozhoduje!) je boj ťažký ale oplatí sa vydržať. Vážte si aspoň takého stavu aký je u Vás. Ak by vám dochádzali sily, stačí pozrieť cez rieku Moravu. Jeden a pol ročné podmienky za jedného - dvoch jointov v tom lepšom prípade, absolútne nulová spoločenská diskusia, zkostnatelé komunistické a predovšetkých chlastom vypláchnuté mozgy úbohých sebeckých politikov a väčšiny národa (vlastne občanov). Status quo slovenského pohľadu na drogovú problematiku.

Je mi zle, keď ma priateľ poprosí aby som pri ňom nehulil, lebo má strach z polície. U nás nemožno mať pri sebe nič. A nečudoval by som sa keby mu čislili žalúdok za krytie trestného činu.

Držte mi palce za šírenie osvety aspoň v mojom okolí.
Rád by som sa niekedy dožil otvorenia klietky, odopnutia okov a narasteniu krídel. Rád by som sa dožil slobody.

Lackyfree
hhhhm defakto s váma všema souhlasím. Ale mě se nechce moc čekat - ale co dělat... někde v nedávném foru byla diskuze co dělat aby se uspíšila legalizace (v tom symslu). Někteří nadšenci navrhovali letáky, demonstrace, osvětu v TV.... atd. Další jim to zase vyvraceli - a výsledek - je lepší si sednout na prdel a čekat až se něco stane......
Mělo by se především začít u nás... myslím že současný stav politikům vyhovuje... nemají potřebu něco měnit a navíc budou volby (nějaká větší změna v protidrogovém zákoně by mohla snížit ČSSD hlasy a oni přece neradi riskují) ..... takže se pro nás nehne ani prstem a po volbách jak by smet.

Vážení nadšenci pošlete my PM, něco už vymyslíme....
ddevil
lEGALIZACE, v nasich luzích a hájích to nebude tak horké. Mam pocit totiz, ze se tu toho za legalizaci dela hrozne malo....
Reseni bych videl ve vetsi osvete......co si budeme povídat.....vetsina dospelych (rodicu) se o to nebude zajímat, dokud se jich to nebude bezprostredne týkat.
Nekde se musí zacit. Akce za legalizaci jsou, ale jsou podle meho nekoordinovane a vsechno co se porada na pas blind ma vzdycky mensi ucinnost nes neco co je pravidelne a predem ohlasene.....
Takove vydani letaku, kde by bylo pro a proti a dejme tomu srovnani s bezne zauzivanyma drogama (alkohol,cíga) a volne k dispozici u lékarů pro dospelé..................neni to buhvi jaka hura akce, bylo by treba získat k tomuto nejake obecne uznavane lidi, kteri by byli ochotni se pod toto podepsat, ale jako postupna osveta by to urcite fungovalo lepe jak nejaka manifestace za legalizaci.....

Pokud uz vyjde masa lidi do ulic a nese nejake transparenty, popripade neco vykrikuje 90% lidi se na ne bude divat jako na EXTREMISTY a ne jako na lidi snazici se neco národu sdelit.

TAKOVÝ LETÁK, KTERÝ PONESE V PODSTATE TY SAME INFORMACE JAKO LIDE V ULICÍCH, tO MYSLIM REKNE MNOHEM NENASILNEJI A TY, KTERI HO BUDOU CIST TO PRINUTI ZAMYSLET SE NAD PROBLEMEM........

!!!!!!!!!!CLOVEK, KTERY VIDI DEMONSTRACI SE NEZAJIMA O TO CO ZUCASTNENI RIKAJI ALE PARADOXNE O TO CO DELAJI, JAK VYPADAJI A CO Z TOHO VE FINÁLE VZNIKNE........(OCEKAVAJI NASILNOSTI)

JEN SI VZPOMENTE NA PRAHU A MANIFESTACE PROTI GLOBALIZACI..........
NAROD SI RIKA..................¤¤¤¤¤SJELI SE FETACI Z CELEHO SVETA ROZMLATILI PRAHU A ODJELI, A TAK TO BUDE VYPADAT, POKUD LEGALIZUJEME MARIHUANU¤¤¤¤¤¤


!!!!!!!!!!!!!!NEKDO BY JIM MEL UKAZAT, ZE JE TO HOVADINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faceless
asi pred rokem sem podepisoval nejakou petici ci co, za vznik liberalni strany, ktera jako jeden z hlavnich bodu programu mela legalizaci ganjy. nevim jestli ta strana nakonec vznikla nebo ne, kazdopadne jestli pude do voleb, tak muj hlas ma jistej ;-)
Mios
to Torhorc: To si povedal naozaj pekne. Ľuďom v Čechách tým je hej.
Fpohode si zobezeš trochu Ganje a pofajčíš si v niekom bariku a si fpoho.
U nás je to o niečom inom. U nás ťa za to vyhodia zo školy,a do väzenia
nejdeš iba preto že nie som plnoletý (teda ja), inak máš 1 - 3 roky.

S tou legalizaciu to naozaj také ružové nebude. Väčšina ľudí totiž vie
o ganji asi toľko koľko moja mama. Robí na hygiene a sem tam za ňou príde
nejaký feťák, aby si dal urobiť testy na AIDS. Ona sa ho opýta či fajčí
marihuanu. On jej povie, že áno, lebo je to lepšie ako alkohol. Čo z toho
môže usúdiť. Trávu fajčia feťáci lebo je to tvrdšie ako alkohol. Ja sa vlastne ani
nečudujem že má na Ganju taký názor aký má.

Prečo legalizácie alebo aspoň dekriminalizáciu naschvália politici. Je to jasne je tu
tlak zo strany alkoholových kocernov. Inak to ma privádza namyšlienku prečo nie sú
legálne aj ostatné drogy (aj keď nie som zastance ich konzumácie). Je to asi preto,
že prvého poslanca ktorý by navrhol ich legalizáciu by do pár dní odstránila mafia.
žiadny iný dôvod na to nie je, ak si chce niekto šlahať H tak si ho dá a na zákon sa
zvyska vys..., takže ani počet narkomanov by sa o moc nezvýšil. Lacné drogy vydávané
štátom by určite znižili drogovú krominalitu a oslabily organizovaný zločin.

Mám taký dojem, že zmena nastane až z výmenou generácie. Ľudia odchovaný na KSČ
proste nedokážu pochopiť že Ganju môže huliť aj slušný človek. Ja by som im to
ani tak nemal za zlé majú to totiž vrité do mozgu dlhoročným vymívaním mozgov a
každí kto sa pokúsi tvrdiť opak je proste feťák. Je to proste postupný vývoj.
Moj dedko nedokáže pochopiť, že Homusexuál je tiež človek, moji rodičia to síce
chápu, ale to že hulič môže byť slušný človek už proste nepochopia. Som len zvedavý
čo nebudem môcť pochopiť ja na mojich deťoch.


hh-top
tak to to tam doma nemáte lehký, kamaráde. Co k tomu říct?

Vydržať, vydržať, slováci ožijů!
iJoJo
Je to blbost, bohuzial. Ja som si uz zvykol, ze Slovaci su narod blby a povahou taky, ze si kludne nechame slapat po hlave. Keby nas tu rovno zacali zatvarat do koncentrakov vlastny ludia, budeme drzat huby.
Je to tu na hovno, rozhodne tu neplanujem zit cely zivot. Tresty za ganju su dost tvrde, politici su strasne kurvy, zaujima ich kde si nahrabat a zavriet nevinneho cloveka, vraha a mafiana si sudcovia kludne pustia (VZDY, aby som bol dosledny.
Kamarat je uz registrovany narkoman. Preco? Na ulici vecer ho (mierne pripiteho) bezdovodne zastavili policajti, prehladali ho a nasli u neho fajocku a trocha ganje. Takze tak. Na Slovensku sa clovek nikdy nedovola dobra. A ty krcmovi imbecili, a ty tzv. dobry ludia, lebo su veriaci. Co na tom, ze homosexual u nich NIE JE clovek, ani lavak, interupciu treba ZAKAZAT, no ale nevadi, ze vecer sa pravidelne v krcme strasne ozeru, zbiju zenu a deti, hlavne, ze chodia do kostola, nie?
Ach jaj, vylial som si dusu. Vsetky tieto veci suvisia aj s ganjou. Pretoze cele toto nie je o nicom inom nez o tolerancii, a ta na Slovensku tak 95 % populacie chyba (aj ludom, ktori fajcia ganju, lebo nie su hulici). Myslim, ze ma pochopite, aky je rozdiel medzi hulicom a obycajnym fajciarom ganje...
ianick
Trest za marihuanu
Týdeník okresu Nový Jičín | 27.11.2001 |

NOVÝ JIČÍN, FULNEK-POHOŘÍLKY - Léčivou rostlinku k utlumení bolesti prý pěstoval sedmačtyřicetiletý Augustin Michálek ve svém foliovníku v Pohořílkách u Fulneku. Tvrdil to alespoň do doby, než mu rostlinky "sklidili" policisté.

U statku v Pohořílkách se muži zákona objevili loni 2. listopadu. "Policisté nalezli osmasedmdesát kusů rostliny konopí seté vysoké asi dva a půl metrů," uvedl tehdy policejní mluvčí Pavel Kovařík. Při zásahu policie také nalezla destilační přístroj vyrobený ze starého bojleru, na němž měl od června 1999 Michálek vypálit 35 litrů alkoholu. V úterý 20. listopadu Michálek stanul před okresním soudem a s ním i jeho komplic Josef Wrona ze Zlatých Hor. Ten měl podle výpovědi Michálka v červenci 2000 přinést v krabici od léků naklíčená semena. "Chtěl, abych je zasadil. Říkal, že je to léčivá tráva, ze které se dělají masti," hájil se Michálek. Stejně prezentoval svou rostoucí úrodu i na veřejnosti. Podle sousedky tvrdil, že pěstuje speciální indický čaj k utlumení bolesti. Na to, že ve foliovníku nepěstuje čaj, ale marihuanu prý upozornila Michálka až jeho žena, která v přípravném řízení vypověděla, že viděla nějaký pořad o konopí v televizi. "Říkala jsem mu, že z toho bude peklo. Nechal se od toho chlapa zblbnout a chtěl zbohatnout," uvedla Michálková. Zatímco Michálek zaléval, Wrona jedenkrát za čtrnáct dní přijel, vyštípal výhonky a otrhal pár listů. U soudu však jakoukoli vinu popíral, přestože právě on byl zřejmě iniciátorem akce. Michálek tvrdil, že si opravdu myslel, že pěstuje čaj. "Jednou jsem si to i uvařil, ale strašně to smrdělo, tak jsem to vylil," řekl. Soud mu však kladl za vinu, že rostliny nezničil ani ve chvíli, když už věděl, o co jde. "Z toho důvodu jsou vini oba," zdůvodnil svůj verdikt předseda senátu Jaromír Pšenica. Michálkovi napařil dvouletý trest s podmíněným odkladem na dva a půl roku, Wrona vyfasoval tři roky s podmíněnou zkušební dobou na čtyři roky. Po tu dobu nad ním soud bude zároveň vykonávat dohled. Michálek trest přijal, jeho komplic i státní zástupce si ponechali lhůtu na rozmyšlenou
ddevil
Jeste jednou se vratim k tomuto tematu...
Vcera jsem si s kamosem vysel do jednoho clubiku.Predtim jsme asi ctvrt hodiny hledali misto, kde bychom zaduneli aby nas nebylo videt......
Vlezli jsme do prijemne prohrateho klubu......
Aroma ganji me prastilo prez nos uz ve dverich.....
Kdyz jsem se rozhledl Zjistil jsem, ze nasim prichodem se prumerny vek spolecnosti vysplhal max. na 17 let.....
(mam 23) to ze jsem is ntam pripadal jako vyhuleny tatka me doslo smesny, ale kdyz jsem videl ty 15 lete decka, jak bezestudu jdou prededvere hulit, tak me tak napadlo, ze to s tou legalizaci nebude tak horke....
Dokud bude v takovych podnicich videt deti jak hrdinsky vykuruji, chlastaji a jeste se tim chlubi, tak veskere pokusy bojovat za legalizaci padnou tezce na neurodnou pudu.....Myslim, ze pokud by tam vcera vlitli policajti, nenasli by tam snad ani jednoho cloveka u ktereho by si nepripsali skalp..... A myslim ,ze takova akce s takovym vysledkem by poslouzila v novinach jako jeden z dalsich odstrasujicich pripadu a velke mnozstvi lidi by opet nad timto tematem zlomilo hul--......

¤¤¤¤¤OMLADINO, KDYZ UZ SI CHCETE NECO DOKAZOVAT A PRIPADA VAM K TOMU HULENI TRAVY VHODNE, ASPON SE KURVA NEKAM SCHOVEJTE AT VAS NENI VIDET¤¤¤¤¤¤
Mios
to HH-top: Diky za podporu. Inak pred takým rokom som si aj ja myslel, že pre
vlastú potrebu je to pohoda, a keď som po pol roku hulenia zisti, že ma za to, že si
skrášlujem život môžu zavrieť, tak mi bolo fakt zle.
to iJoJo To čo si povedal na začiatku tvojho prispevku je kerdinalna hovadina.
Nechcem ťa niek uraziť, ale je uplna blbosť, že Slováci su sprostý a že si nechajú
srať do huby (obrazne povedané). Stači sa pozrieť 12 rokov a pár týždnov dozadu a
zistíš, že Si to proste nenechajú a hlavne nie mladý. Ibaže vtedy bola situácia iná,
a zmenu chcela väčšina národa. Teraz je to úplne inak a v tom musím s tebou súhlasiť,
že väčšina národa ja stádo, a sú riadne vymetení. Práve preto, že toto stádo legalizáciu
nechce,ju tu nemáme. Každý politik vie že ak navrhne legalizáciu, alebo aspoň
dekriminalízáciu, (a verím tomu, že by sa ja taký našiel) tak proste stratí voličov a
s tým aj moc.
to ddevil

Myslím, že kdyby se ta "omladina" neměla před kým ukázat, tak ani nehulí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma