Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kdy si myslíte že bude legalizace...?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Už jsem se setkal s názory že bude legalizace tak do 5 let (JXD).
Hhhhhhm ale jak bude vypadat, bude to tolerance nebo i legalizace, budeme mýt taky své KOFE SHOPY a nebo si budem moct klidně doma zapnout skřín a občas něco střelit přátelům.....?
Přemýšlí se o tom hezky, ale jaksi si myslím že reálnější bude tolerance - stejně jako v Holandu - a pokud příjde tak velice pozvolně (určitě né do 5 let).
Jsou tu další překážky, např EU a jejich protidrogové protokoly (nejsem zastánce vstupu do EU - připadá mi jako legální kolonizace našeho území nadnárodnímy koncerny a upevnění jejich moci na stát). A co naši politici- výte koho budete vůbec volit - já ne. Ať koukám kam koukám, v každé straně je bordel, demagogie, a neschopnost, kterou přenášejí i do zákonů.....
(zese budu nucen dát hlas straně zelených, to aby nepřišel nazmar). Možná založit vlastní stranu určenou pro legalizaci konopí (to je ale sci-fi, ta představa jak český hulič odloží jointa, zvedne prdel a konečně začne pro svou věc něco dělat).
Osobně si myslím že pokud by se začlo kolektivně něco dělat (ojedinělé pokusy tu již jsou - např. KONOPA), mohly by jsme celou věc uspíšit......
Jako reálnější představa mi připadá tak 10let a spíše tolerance nežli legalizace.......

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 24-11-2001 v 13:13 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 2

Lackyfree: Hele, ja myslim, ze i tady se pomalu prosazuji zmeny. Jenze ono i dekriminalizace je velmi vagni pojem, musi se mu dat konkretni slupka. A to je docela prace, protoze to znamena ne jen presvedcit parlament, ale i soudce a poldy. Znamena to rict jasna pravidla, coz je vzdy problem. Zname ceske idioty, kteri budou jiste na tomhle parazitovat a/nebo kazit dobre jmeno hulicu. Ale verim tomu, ze prijde nejprve ticha tolerance s oporou v nejake uredni bumazce, na ktery bude, ze do X kytek nejsi stihatelny a podobne... A to bude do cca 3 let. Plnou dekriminalizaci s polooficialnimy cofee shopy (holandsky model) odhaduju nekdy za 6-7 let.

Nemuzu si pomoct, ale i vetsina dnesnich vysetrovatelu uz vi, ze kdo jen kouri a nezlobi je v pohode a maj takovy na haku. Kdyz si vzpomenu, jak meli jeste pred par lety kvuli jedine kyticce stos spisu, tak dneska se na to uz vetsinou vykaslou.

Ale obcas ma nekdo "smulu" To se mi nelibi, je to prapodivne a moc mi to nejde dohromady s pravnim statem

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 24-11-2001 v 17:24 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

akorát mě napadá: co asi může mít nehulič z tolerance konopí..... nic - a tom to je. Českého človíčka zajímá jen to co se ho týká....... možná proto je to tak těžké bojovat proti větrným mlýnům!

A napadá mě další věc: co asi má z legalizace NEHULÍCÍ POLITIK.... možná mu jde doopravdy o to základní v lidské společnosti - O PRAVDU. Taky ho možná zajímá veřejné blaho, možná je mu nazvracení ze zavírání mladých a nevynných lidí do vězení (s cejchem na celý život), zatímco narko mafie upevňují své pozice. Možná si taky všimnul toho že ostatní západní země v otázce lehkých drog, jdou ku předu ale my zase nazpět (nic nového pod sluncem).....atd. Hezké že, ale zpět do reality - jsme přece v čechách..................................

PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 24-11-2001 v 18:15 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 4

Hm, tak v tomhle jsem celkem optimista, protoze lidi si proste nekdy na svobodu musi zvyknout a taky si zvykaj. Vsechno se vyviji, i vztah k marihuane. Jeden muj kamarad je davno dedecek, pise divadelni hry, vyrezava loutky a je uzasne v pohode.
Kdyz se dozvedel, ze kourim travu, zmenil kvuli mne nazor na tuhle rostlinku. Do te doby se s tim setkal nanejvys v televizi, kde z travy delaj strasaka. Sice ho ganja uz samozrejme neoslovi, ale zacal v tomhle byt tolerantni.
Takovych lidi bude vic a vic, to je logicky & jednoduchy proces. Jde o to, jak rychle to pujde a jak dlouho bude trvat, nez to zaznamenaji politici.
Nejlepsi co kazdy z nas muze pro dekriminalizaci delat je byt slusny clovek a trafku kourit do pohody

nedelat si vrasky
pestovat zelene krasky
dat jim hodne lasky
.
.
.
a pak nacpat dymku

sunset

Old Post 24-11-2001 v 19:07 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ianick
Stálý Člen

Karma uživatele ianick - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Stručně.Nikdy.

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:10 PM]

ianick

Old Post 24-11-2001 v 19:12 PM
ianick je offline   Profil uživatele ianick   Find more posts by ianick   Foto galerie člena ianick   Click here to Send ianick a Private Message   Add ianick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Myslím.že legalizace za tohoto režimu asi jen tak nebude. Spíš dekriminalizace ( tak do 5 let). Legalizace až padne tato civilizace (ale to už nebude proč dělat takové zbytečné věci) a ta padne asi docela (relativně) brzo !!!

Km_here

Old Post 24-11-2001 v 20:49 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Ftip místo odpovědi. Příspěvek č. 7

Za hlubokého totáče přijde pán na nádraží a u pokladny chce lístek třetí třídou do Brzku. Kde to je, ten Brzek, ptá se paní pokladní. To nevím, ale soudruh Husák říkal, že maso bude v Brzku!

Asi v tomto termínu podle mého dojde i na dekriminalizaci trávy. Snad!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 25-11-2001 v 07:04 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Organika Příspěvek č. 8

to sunset: vřele souhlasím.....
dle mě je to běch na dlouhé trati, pokud bude nás kuřáků přibývat, budeme slušnými občany této společnosti, změna musí zákonitě natsat. teď mě napadlo to přirovnat k takové pomalé sametové revoluci, jenže to není sametová nýbrž canabis revoluce.
Možná se tak začas konečně po dlouhé době stane něco co bude chtít většina národa a né co chtějí politici, kteří jen neradi chápou že mají za své tučné platy sloužit nám a né straně, nebo sobě samým, či pro jiné soukromé zájmy.

jinak pokud jde o prachy (a o ty jde určitě), nevidím to tak horké jak to je. Myslím že pokud by se začla komerčně psychoaktivní marihuana využívat na stejné pozici ve které je teď alkohol a cigerety, myslím že by to našemu státnímu rozpočtu neublížilo a možná by si i polepšil...... Jediní komu by to asi trochu snížilo zisky jsou výrobci alkoholu (proto ten tajný lobing po celém světě), ale co jsme přece svobodní lidé v demokratickém společenství!!!!!!!!!!!!!!! Tak proč si nemůžeme v klidu a bez právního postihu vypěstovat na zahradě či jinde drogu, která je méně škodlivá nežli legální drogy. Co je nám do lihovarnických koncernů, kteří nás zasypávají všemožnou (a navíc skvěle psichologickou připravenou) reklamou a to dokonce i v televizi kde to vidí třeba i malé děti - jde snad o výchovu budoucích konzumentů?
Divil bych se kdyby se stím v reklamách nepočítalo.....
Na světě snad neexistuje jiné téma ve kterém panuje tolik demagogie a lobingu jako je právě marihuana (viz USA), snad se to někdy změní.... bude to u nás???????

Old Post 25-11-2001 v 11:50 AM
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

legalizace? Příspěvek č. 9

zdravím,souhlasím s vámi klucíííí Lackyfree,sunset,v brzké době nevidím že byse to nějak vyřešilo.A souhlasím s tím co řek sunset že když budem slušní a poctiví občané jak se patří,snad jednou jim to dojde,že marihuana vlastně není ta zlá,a rodiny rozvracející DROGA ps. ale to my už tady asi nebudem

[Edited by Koblihostrom on 25-11-2001 at 02:00 PM]

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 25-11-2001 v 12:57 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

nevolim Příspěvek č. 10

já nevolim vůbec od svých 18 ti let (je mi 24), protože sem nikdy nemoh najít jak stranu tak politika, kterýho bych moh, nebo by ho stálo za to volit, jsem totálně apolitickej

a s legalizací si myslim, že ještě dlouho nebude, nebo spíš nebude vůbec, jde o lidi a jejich mentalitu, prostě v holandsku a podobných zemích, jsou uplně jiní lidé s jinou mentalitou, mnohem přístupnější, svobodnější, tolerantnější a td, v tomhle na ně nemáme, nebo my mladí už možná jo, ale generace našich fotrů, poznamenaná komančema na to zrčitě nemá a proto legalizace v dohledných 20ti letech nebude

to si myslim já, těším se na vaše názory, čus bus autobus

PS: jo a nerad bych tu viděl kecy v tom smyslu, jako že když nevolim tak muj hlas dostane někdo jinej, TOTÁLNÍ KRAVINA, když nevolim, nemá muj hlas nikdo, ani ti hodní ani ti zlý!!!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 25-11-2001 v 13:05 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

hh-top: Ja bych si klidne priplatil i na prvni tridu do Brzku

Lackyfree: Viz tenhle Reflex, kde je reklama, ktere dominuje velky napis:
Stock Plzen Bozkov podporuje lecbu rakoviny
Fuuuj, tohle mi prijde nechutny Karma minus pro Ferryho.

Koblihostrom: Ale budem, urcite. A paxe sejdem, sjedem a budem vzpominat na ty nase mlady leta, jaxe za travu zaviralo...

oton: Nenech se otravit! Uvedom si, ze cim vic lidi (i tech starsich) uvidi ve skutecne svobode SVOU vyhodu a uciti, ze i oni z ni muzou tezit, tim lepe se nam bude dychat. Ano, vetsina naroda je tupy dav, ale hlupaci kormidlem dejin nehybaji!!!

sunset

Old Post 25-11-2001 v 18:08 PM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

To je právě ten problém, Sunsete. Příspěvek č. 12

Ta nevědomá masa na něm visí tak, že se s ním těžko točí!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 25-11-2001 v 19:08 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Nápad Příspěvek č. 13

hh-top: Ale to pujde, urcite! Musi jit, asi jsem priserny optimista

sunset

Old Post 25-11-2001 v 19:25 PM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Šíříš vir optimismu. Příspěvek č. 14

Já se sice nakazil už dávno, ale malé přeočkování klidně snesu. Čau

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 25-11-2001 v 19:31 PM
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

LEGALIZE ME Příspěvek č. 15

HMM...
2oton
to s tema naturama Holandanu vs. Cechu je moc dobre receny. Ano jde o to, ze drtiva vetsina tech, co zazili v prodiktivnim veku KSC na vedouci pozici je touto stranou poznamenana.

Ale verim i tomu, ze (bohuzel) vetsina naroda je tupa masa. Ze vyvoj jde nerovnomerne kupredu. K cemu je nam spickova technologie (ne, rozhodne nejsem proti ni, naopak), kdyz je mentalita lidstva podobna mentalite zvireciho stada (jeden neco rekne ostatni tupe pritakavaj). K cemu je nam duchovni rozvoj, kdyz zde existujou Usamove a Bushove, kteri VUBEC nechapou slova "laska" a "pokora", ale maji Moc.
Tak mi reknete, k cemu je tupy mase konopi. Televize se z nej nevyrabi, to staci...trava je spatna, je to startovni droga do sveta drog tvrdych. To staci, vic vedet nepotrebujou.

Nene, kdyz uz plna legalizace, tak 15-20 let. Kdyz dekriminalizace, tak 5-10 let (je zajimave, ze pred 7 lety jsem si polozil stejnou otazku a take jsem si na ni stejne odpovedel...)

Podle me (muze to znit trochu huste) se tu zkratka musi vymenit populace. Mozna ze tomu tak bylo vzdycky, ale mam pocit, ze nastavajici generace vyrusta do noveho sveta. Ze tento problem brzy zacne byt pouze generacni zalezitosti. A ze za nejakych 20 let si opravdu nekde v klidu sednem na jointa a budeme vzpominat na husty casy.

Cesky narod neni pripraven (ani schopen ani ochoten)postavit se problemu konopi tvari v tvar.

Jak to urychlit?
Nejsem zastance natlaku, nemam rad demonstrace za cokoli (samotna myslenka OK, ale hrozna spousta lidi jsou s prominutim nasilnicky hovada, a to i v radach hulicu), ale jinak nez dobre organizovanou silou to nepujde. Zacal bych osvetou. Rict lidem, co je to konopi vlastne zac. Byla tu zminka o KONOPE (prvni vlastovka?), ale zatim je to malo...
mozna pomuze reklamni kampan. Narvat tem tupejm TVcumilum do palice cestou, ktera je pro ne delana.

[Edited by pan_dan on 26-11-2001 at 02:56 PM]

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 26-11-2001 v 13:53 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty
Nový Člen

Karma uživatele Shorty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Jo legalizace bude až tu budem všichni dead ani naše děti,ale jejich děti možná?musíme holt čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekat čekatčekat čekat čekat čekatčekat čekat čekatčekatčekatčekat čekat čekat až se možná dočkáme.

Old Post 26-11-2001 v 14:05 PM
Shorty je offline   Profil uživatele Shorty   Find more posts by Shorty   Foto galerie člena Shorty   Click here to Send Shorty a Private Message   Add Shorty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás