Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
podzim a vse, co k nemu patri... - Klikni zde pro originální téma
4C3
Pousteni draku, peceni brambor u ohnicku, sbirani hub (myslim hribu a tak ;))... nadherna poezie z Ladovejch obrazku :). Ale jaky "tradicni podzimni" cinnosti se jeste dneska provozujou? Pro lidi z mesta asi moc ne, na druhou stranu i mezi nima je jiste dost chataru a chaluparu...

Ja si chci treba ted koupit na chatu draka, riditelnyho - mate s tim nekdo zkusenosti? Je jednoduchy, se to naucit ovladat?
luckyBOB
cus blues...ja mam toho riditelneho draka jak rikas..:D..koupil jsem ho ...(lol uz ani nevim kde..proste nekde v zahranici kdysi)..a je to fakt haluz..a taky to dokaze litat i 150km/h kdyz je dobrej vitr tak aji vice.az pudem litat hodim ti sem nejaky foto..pokud by jsi ho chtel..napis..uz ho mam nekolik let a chci si koupit novyho....:D
Skvělý na podzimu je to, jak se všude vznáší mlha. takový pošmourno. to se člověk zabalí do teplýho oblečení, do uší si pustí hudbu (nebo taky ne) a prochází se - nejlíp když už je tma.
teď mně napadla taková dost typická činnost podzimní - rytí :) onehdy jsem ryl babce zahradu a to je pánové makačka :)
Podzim :) pekne rocni obdobi, stejne jako ty zbyle 3.
K tem specifickejm cinnostem :) tak treba dnes sem hrabal listi na zahrade... (celkem 8 hodin ;)), potom je nutne ho spalit (listi z Oresaku), rezaji se stromy, sklizi jablka, kompostuje se, mostujou se jablka a plno dalsich prijemnych cinnosti :D
Včera jsem zrovna na chalupě hrabal listí...a chtěl bych si pořídit draka, kdybyste měl někdo dobrý tip (už jsem tak nějak projížděl nabídu na www.zonglovani.cz), tak pls šup sem s ním ;)
sika1
podzim je nejkrásnější období roku - mohla bych ho mít celoročně/ ale to bych možná hůř rozpoznávala tu romantiku/, jak se zbarvují stromy, listí šustí pod nohama....
jo a dušičky, to je specifický téma! Babička se na to celý rok těší, jak jí provezeme po hrobech. Ta podzimní atmosféra, pochmurno a do toho si u hřbitova ubalit:smoker: Taky se těším!!!
A JAK VY?
Jay-jay
si nezrobíte draka sami??:confused: :frog:
luckyBOB
jay-jay..reknu ti s drakem kterej dokaze udelat 20 vyvrtek za par sec to je neco jineho nez si litat s papirovym drackem..:)
ale taky nerikam ze si nezalitams klasicky zabijakem..:)

a k tmatu:jinak podzim nemam rad-.jsem teplomilnej clovek.kterej rad lita jen v kratasach a tricku.:)..na podzimu je dobry jen sklizen a houby..:)

cus blues
Janísek
Podzim: hromada práce asi jako v létě(všechno zavařit, rozmalmeládovat...OKURKY!!!!). tzn: ostříhat vinohrady - nadělat burčáček:bounce: - pak se u krbu zliskat:sun: .
Porýt veškerou půdu - skončili jsme s bratrem teprve včera a sotva lezu, jako kdybych .... hodně dlouho a hodně dobře:D .
Hlídat si mač a začít pomalinku pálit, at je to do Vánoc z krku a opet zliskat se, at víme, jaká letos bude:bounce: = následné maskování stop a noční výlety do polí, kam to všechno vylít:-)))).
mrholí, přes den teplo a navečer mlha a takový to zvláštní zimní ticho. A večerní procházky se skleněnkou a psem. Ořezat stromy, shrabat listí..klasika. A jelikož přichází období zimy, je načase nachystat stojan, ořezat uhlíky, koupit flašu ruma a trávit čas u muziky a tvorby a čaj s rumem. Ten můžu.
A samozřejmě Dušičky. Jediný den v roce, kdy duše mají svodou od mučení ......hulení zminovat nemusím, že?:D
mettatron
janisek....jj to se tak nekdo ma :)..zimni ticho, vecerni prochazky se sklenenkou a psem...

to ja na chalupe lezu po stromech, trham jabka, hrusky, rezu vetve...celkem mi to bavi. podobne ty houby, prochazky v lehce navlhlem, naplesnivelem a stojatem lese...ktery obcas prosvetly zlata koruna neopadanyho listnace...
4C3
No, tak ja treba zase kazdej podzim delam siipkovej likeeer :). Specialnim postupem vyrobim ze sipku a destilatu liker vynikajicich kvalit a chuti! Pak si ho na chate davam u krbu, klidek ;).
LoWeR
Prostě podzim je total Good obdobi!Je co hulit bo je po sklizni, sou hřibky atd...zrovna ted sem přiše se skoro 3hodinové procházky lesem :)
r-man
To muj konicek je na podzim focen..neznam barevnejsi rocni obdobi, misto klasicke zelene je tu najednoui vic nez 5 barev! ...az se vratim z vikednu tak sem neco postnu, jedu se vyrelaxovat...
moswa
houbičkyyyyyyyyy :D
crazyben
Na podzim se tesim vzdycky nejvic.
Kazdej ma to svi a obcas se jede taky na vejlet na kopec, na louku a hledat
Serzo_RASTA
ja taky rad zkousim druhy od znamej, proste podzim jak ma byt
Serzo_RASTA
abych nezapomněl, balime jen joint


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma