Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
michaný vs. čistý - Klikni zde pro originální téma
danielf
Tak co, hulite cisty?A co si myslite o michani s tabakem?Ja nekde cet(samozrejme uz nevim, kde...), ze tabak rusi ucinky marihuany.Nevim.
abra007xas
Hulení a tabák. Jsem nekuřák tabáku ale povim ti můj názor. Já osobně jsem pro hulení čistýho.Záleží kolik toho člověk má. Člověk si vychutná opravdu tu pravou chut modelu. Tabák jednak kurvý plíce, mění chut modelu, ale na druhou stranu špek líp hoří. Já osobně dávám tabák před filtr, tak 0,5cm to aby to nepropadávalo filtrem a líp to táhne, navíc ten konec pak zahodim a mám jistotu že nehulim filtr. Pak papírek lehce pocukruju kvalitním tabákem žádné startky nebo něco podobného. Stočim papírek, sklepu dosypu nechám nahoře místo tak 2cm. Úplně nahoru dám tabák tak 1cm to aby když zapálim špeka schoří tabák a tak krásně a rovnoměrně hoří, ten tabák prostě špeka libově zapálí. Tot vše možná to není nic nového ale mě to tak vyhovuje a osvědčilo se to.
Al-Ban
Hulení zásadně čistý. S tím zhasínáním problém nevidím. Když se hulí s kámošema, tak to jde dokola a zhasnout to nestačí :) a když hulim doma, tak už jsem si zvyknul na fajfku a tam je to zhasínání spíš výhoda, protože zapálím, natáhnu, pěkně podržím v plicích a matroš zatim poslušně zhasne a čeká až ho znovu nakopnu a nepálí se pánu bohu do oken.
YAHMAN
Ja mam docela dobre zkusenosti s cernym cigaretovym tabakem (zware shag)+hash. Na sile to spis pridava. Doporucil bych Van Nelle.
4C3
Pravda, pravda, tabak do jointu jen pri nejvyssi nouzi huleni,jinak rozhodne ne!
Kdosi tu psal, ze na konec jointu k filtru nacpe jen tabak a ten pak zahazuje... hmmm, pane boze, vzdyt se tak ten clovek ochuzuje o to temer nejlepsi - samozrejme zaverecny shoty ;)).
Koblihostrom
zdravím taky moc hulení s tabákem nemíchám,ale když už tak používám Yahmanův tmavý Zware shag/samson/ dost hustý a kořeněný tabák, většinou ale jen když balím brko s hašíkem tak tam tabáku něco dám lépe to pak hoří a brutálně ůčinkuje dávám do jointíka cca 90% hulení 5% tabáku a 5%hašíku
MR.GRASS
Já sem milovník tabáku sice bych potřeboval nový plíce ale zatim to de a když mám hodně hulení tak čistý a zapálim si až pak.
smokiee
To jste mě teda překvapily. Já dávam zhruba 1:1 - 1:3, podle síly. Jinak samozřejmě to necpu startkou, ale kvalitnim tabákem. (Johanes nebo tak nějak) Nezdá se mi, že by to přetloukalo chuť nebo oslabovalo účinky.

[Edited by smokiee on 17-03-2002 at 06:41 PM]
borifield
No jasně,že jedině s kvalitním tabákem,ale na druhou stranu ,když fakt je po ruce jenom na žilku,což se stane opravdu zřídka ;-) ,a navíc není na bytě nic ani kvalitní tabáček,pouze moje fcelku oblíbené stařenky,tak to tam stejně šoupnu,protože jsem se už fcelku navyk na mix.Po těch letech outdooru ,možná kdybych od začátku kouřil skaňourky ,tak bych tu psal něco ůplně jinýho. :)
bubba
ačkoliv jsem odpůrcem tabáku :pimp: jednu vyjímku bych tu měl a to jest HAŠIŠ :smoker:
Piskot
Na jointy micham 3/4 Javanase s hulenim 1/3.
Ale v posledni dobe hulim radeji z faje.Ten joint je pro plice dost velkej zahul at uz je michanej s tabakem nebo ne.Uz ten papirek.
Nekde jsem cetl,ze prave papir na cigarete vadi stejne jako ten tabak.Tak nevim ale uz delsi cas nejsem priznivcem jointu.
A taky ja rad vetsinou dost silny modely a ty kourit cisty ani nelze.Takze me posledni dobou (asi 5 let) berou spis 2-3 prdovky.

[Edited by Piskot on 18-03-2002 at 01:39 PM]
ddevil
Ja si osobne mylim, ze cpat tabak do huleni neni buhvi co.......
Sam bych rizl ganju tabakem jen ve vyjmecnem pripade....
Mel sem ted moznost porovnavat a cista ganja v jointu je proste cista ganja v jointu.....
Na druhe strane je fakt, ze umotat 100vkace z bile vdovy by byla asi kravina, ale to se da elegantne vyresit dymeckou, fajivkou, chilumkem, vodarnickou.........

Resume....:
Tabak do jointa (pro sebe) v zivote nedam, protze se mi potom mota hlava a zvracim :sun:

Ale tu bilou vdovu bych s tim tabakem asi zase snesl :sun:

Z cehoz vyplyva... ,,nekdo vdolky, jiny holky,, (buchta jak buchta)
thcpalice
hoy ja balim speky uz asi tak rok a pul a vzdycky s tabakem. tak aspon 0,4 cm cigarka. ale je to ovlivnene urcite tim kdo kouri a kdo ne. protoze typci kteri drti speky s tabakem a nekouri cigarety tak nemivaji moc dobre stavy po speku s tabakem. kazdopadne spek lepe hori a podle me se rychleji dostane do hlavy kdyz dame tabak :) (bohuzel x bohudik?). Jsem rozhodne pro tabak ale kazdy podle sebe.
MUT
Takže koukám že drtivá většina z vás jede téměř bez tabáku. Já sám sem kuřák, takže tabák JO
Já dávám okolo 1/4-1/2 tabáku podle modelu do jonta . Tabák zlepší chuť, posílí účiny a zlepší hoření. Navíc jelikož jedna z mých oblíbených značek je Start, tak mi nevadí ani ve špeku. Nejlepší je ale Marlboro light :smoker: Podotýkám že jde o moje vlastní názory. Jeden fakt: kouřením cannabis vzniká více karcinogenů než kouřením tabáku. Šlukovka, vodnice, atp je však specifikum (pro mě) tak cpu jenom čistý hůlo.
abra007xas
Lehký máčka asi nejlepší .Ale jen mikro jak jsem psal tam nahoře. Před několika dny jse mi dostala do ruky celkem velká vodnice. Celá skleněná. fakt hezká. Kluci nacpali kotel ale s tabákem. Já jsem nekuřák a nevěděl jsem to. Navíc to byl skanour. To jediné jsem věděl. Nabublal jsem hrdlo plné kouře, pustil jsem dirku a nadechl se. Dostal jsem do plic takovej kopanec jako nikdy v životě. Rozdejchával a rozkašlával jsem to 15 minut. A první 2 minuty jsem myslel že upadnu na zem a pobliju se. Pak přišli hrozný pumelenice z hulení do hlavy a brutální zhulenost. Takže já a tabák příště si dám veliký pozor.
marc
50% tabak 50% ganja

Lepsi horeni, lehci chut, mensi spotreba, pro me idealni.
Dude
outdoory na podzim většinou čistý,
indoory většinou říznutý
gizmo
já jakožto nekuřák hrozně nerad kouřím jointy s tabákem. do fajfky snad nikdo s hulením tabák cpát ani nemůže, ne?? jinak fakt nechápu, jak si někdo může libovat v kouření jointů s tabákem... tabák sice zlepšuje hoření, ale jenom malinko a na druhou stranu rapidně zhoršuje chuť samotnýho hulča. taky se mi pěkně motala palice, když sme kouřili špeka s tabákem. každej na to má ale asi fakt jinej názor podle toho, jestli je kuřák nebo nekuřák.

já ale tvrdím: tabák kazí celkovej dojem z hulení...
Haman
LUCKY STRIKE - do jointa to nejlepší! Nechápu lidi co maj něco proti tabáku do jointů. Schválně - zkuste zahulit čistý brčko WhiteWidow/Mazara nebo nečeho podobnýho. To se prostě čistý kouřit nedá!!!!!
thcman
Když už ta Ganja vyrosta tak hezky sama, proč by to měl člověk míchat!!! Jo a když někdo říká že bez tabáku to je moc silný, tak at si zkusí ubalit třeba meší brko! Nebo když lidi říkaj že to bez tabáku hoří blbě, tak to maj buď nedošušený, nebo si prostě musejí dát víc prace s tou přiskyřičnatou hmotou a pořádně to rozmělnit, pak to bude určitě pálit jak komín. Jo a nějaký kecy jako že ganja+tabák to šetří tak to teda vůbec nežeru!!!

[Edited by thcman on 19-03-2002 at 04:23 PM]
gizmo
přesně tak! tabák prostě do jointů nepatří. a když už někdo nemůže vyhulit samotnýho jointa white widow apod., tak se o to přece může podělit se svejma kámošema... nikdo po nikom nechce, aby hulil sám... to taky není zdaleka taková prdel jako ve víc lidech...
abra007xas
Je to jasný ten kdo je kuřák má tendenci cpát tabák do špeka a libuje si v tom. Nekuřák tabák nemusí, pač se mu poněm motá šiška a kazí to chuť. Každopádně sladká chut skanku je to co se mi na tom líbí. Podle mě se to má ochutnat, tak jak to vyrostlo. Ale samo každýho věc. Taky když balim čistej nářez, tak si rozpulim papírek a vytvařim tenoučké dlouhé brčko. Výborně to hoří a je to ideální dávka pro 2-3 osoby.
gizmo
je teda pravda, že když dem s kámošema do hospy a předtím ještě na špeka, tak nás na něj de vždycky tak 5 a to ho zvládnem v pohodičce celýho... kdyby v tom byl tabák, tak by to nebyla taková sranda... mimochodem i moji kámoši, kteří normálně kouří nedávají tabák do jointů.... "to se prostě nedělá" - to je motto ve kterým sem vyrostl... nikdy dřív mě nenapadlo, že by někdo cpal do jointa tabák, s tím sem se setkal až tak před rokem... u nás se holt asi kouří jinak
Walhalla2000
Nedovedu si dost dobre predstavit nejaky poradny modylek cistyho jointa. Par jsem jich mel a nevim zda to bylo ... no bylo to maso. ale pro normalni zivot davkuji jedno Marlboro light do dvou jointu. Zbytek se zaplacne zelenym...
gizmo
není umění ubalit jointa, kterej by skolil 10 lidí a skouřit ho sám... to přece ani není moc zdravý :-))) Proto s kámošema většinou kouříme z fajfky a jointy balíme jenom, když sme tam aspoň tak 4 nebo 5... ale stejně mě nepřesvědčíte, že je tabák v hulení potřeba...
roofer
Kdysi jsem kouřil aji cigára, asi čtyři roky a už asi dva roky nekouřím. Ale jak už naspalo mnoho lidí, ne každej model se dá kouřit samostatně, bez přídavku stopového množství tabáku. Já to třeba nedávám proto, že když je to čistý, moc po tom kašlu, ikdyž dám sebemenšího prda. Ale od chvíle, kdy jsem ochutnal tabáky Excellent (nechci nikomu dělat reklamu, sorry), nehulím jointy s ničím jiným. Ve velkoskladech je mají v několika příchutích: višeň, mango, příchť šampaňského, jablko a sladká švestka. Kromě jablka jsou všechny moc super, je to odlehčenej cigaretovej tabák s příchutí, výroba v Německu. Někteří staří UNDERGROUND PEOPLE mi sice řikají, že to kazí chuť brčka, ale já už to mám tak vychytaný, že mám na každej druh ganji speciální druh tabáku. Tak abych to neprodlužoval ČAU.
borifield
nevim ale jak to ctu ....jak uz sem psal cigarka se nebojim a i lidi co nekouri ciga ale nakladaji si modylkama , tak tem to taky moc nevadi.jsou ale modely ktery se fakt nedaj samotny kourit nedaj,loni sem takhle sklidil ,a to kdyz se dalo samotny tak to clovek kaslal a kdyz ne tak se premahal (ja teda ne protoze sem si zvyk) ale zase to byl nakladac ...tak nevim , kazdopadne s cigem !
maestro_007
muj nazor => cigarety nekourim, takze do jintu tabak nedavam...

...a ze by es nejaky joint nedokouril, to se jeste nestalo 8-))) (ikdyz to nekdy bylo hodne pekelne)

navic jsem jednou na chate vyhulil kotel spequ s tabakem a nebylo mi zrovna nejlip od zaludku ===>>
Piskot
to roofer

Teda chlape ty to mas fuckt vychytany.
O tomhle tabaku jsem jeste neslysel.Diky za tip.K+
WiB
Jsem nekuřák(odpůrce), takže brko čistý! Když zajedu za kamošema do Prahy, tak oni ubalej s tabákem a to já jsem vždycky půl hoďky v p..i a nechutná mi to. Když balili Mango s tabákem, tak mi nechutnalo, pak jsem si dal z faje a je to paráda!
Jeden z nich normálně nekouří, ale tabák dává, je to asi zvyk a výchova.

Tabák:
chuť............zhoršuje
hoření.........zlepšuje
Toť moje názory. Roll in!
rikam jedine jedine bez tabaku, a kdyz to je neco hodne kvalitniho, pak neni nic lepsiho nez slukna. I kdyz je pravda ze takovy hasis s tabakem je prece jen dobry
Aloo
já se přikláním pouze k čistému pokouření... vynikne to co má.

když dlouho není , tak nepohrdnu (maslím jako většina z nás) prakticky čímkoli..

Zdar a happy spoooook

Aloo
Ant
Tag příde na to co gdyž je to nějaká ganja tak čistý ale skank určitě říznout s tabákem.... sice je chuť horší ale dát to čistý tak nevim nevim jak bych dopad!! :)
Jsem nekurak, ale presto tabak do jointu davam, ale jen tak max. 1/3 tabaku /zlepsuje to horeni, snizuje spotrebu/. Ten tabak nejcasteji Lucky /zadny preschly stareny/. Cisty kvalitni skunky - to neni asi uplne nejlepsi pro plice. Takhle hulim neco pres tri roky a njakou tohu po tabaku nepocituju.
Srooga
Když jointa, tak s tabákem - zrovna jako Wall 1 cígo do dvou jointíků...
Po čistým sem většinou nepoužitelnej :)

Jinak vřele doporučuju vodní dýmku.
Myslim ale klasickou šíšu, mokrej tabák, uhlík a hodina lahodnýho pokouřeníčka. Ti, co tabákový vodnici holdujou mi určitě daj za pravdu v tom, že z ochucenejch a černejch tabáků + ganja se dá namíchat slušnej dortík:)

Osobně doporučuju černej datlovej tabák...ten zmašťuje sám o sobě, natožpak s dobrým skaníkem....
Mr.Mates-CrazyHorse
Já osobně sem pro, protože sem kuřák. Ale znám dost lidí, který nekouřej a tabák jim nevadí a sami dokonce někdy motaj s tabákem.
Samozřejmě, že nejlepší pokouřeníčko je hezky na čisto, ale přiznejme si, že ne každýmu rostou doma nejlepší skunky. Mě třeba vůbec ne. A proto, i když to nemám rád, je třeba něco nakoupit a je fakt, že zakouřit si za nějaký 2 kila, nebo za 250 jednoho špeka je trochu luxus.

to abra:Nedovedu si v poslední době představit špeka bez shotů, takže radši jenom tak zlehýnka posypu tabáčkem.

Nejlepší na špeka je Javaans Zwar Shag, ale v případě nouze se tam daj nasypat i Startky(to má potom velkej vliv na chuť do mínusu, ale co nadělat. Řekneš si, zejtra si koupim tabáček a pochutnám si holt až zejtra.)
Zdraví Mates
pan dan
ale zavisi na tom, co hulim. Ganju cistou, skunk s tabakem, hasis taktez. Nedovedu si predstavit, ze bych vyhulil byt jen ziletku cistyho skanku. A kdyz hulim s nejakym tabakovym odpurcem, tak sklicko cistyho matrose. A kdyz dotycnej nema rad slukny (divny,ale setkal jsem se s timto pripadem) tak ukazu prostrednik se slovy bud a nebo, vyber si.
cosmos
ja jsem si zvik kouřít jointy s tabákem, ale nesmí ho tam být moc, záleží na modelu...radši si dám výc brk a zhulim se postupně, než se odsračkovat hned...
je možný, že tabák snižuje účinost...taky jem to čet, Konopí pro zdraví-Conrad,Chris-výborná kniha, a když se moc zhulím...zrychlenej tep...tak mě cígo uklidní
jinak je to čistý určitě zdravější, ale mě to s tabákem víc chutná záleží na chuti a zviku...tak dobrou chuť

na zjemnění chuti, když to škrábe, je dobrý přidat do brka špetku skořice nebo hřebíčku...ale stačí opravdu málo, hlavně u toho hřebýčku...opatrně

[Edited by cosmos on 15-04-2002 at 03:33 PM]
Sido
Ja osobne jsem pro pridani tabaku, pridavam svetelej Drum nebo Johaneesse tak v pomeru 1/3 tabak 2/3 ganja.
Ja teda nevim co tady vsichni ti co bali speky bez tabaku huli, ale ja bych ten Northern Light co jsem nedavno sundal cistej nehulil a ten Matrixuv Silver Jack uz vubec ne :o) A vubec i v mem okoli se do jointu dava bezne tabak. Neco jineho je slukovka, tam samozrejme patri ganja samozrejme cista....
Leli
Již dávno nekouřím ... ale jenom hulim ... :D Nevím proč, ale cigarety mě začaly smrdět když jsem začal z hulenim ... kouříte více nežli před nalezním spasitele cannabisu ??? Chutná vám více nějaká nikotinová inhalace od toho nepopsatelného zhulení ??? ( ty krávo ... co to píšu ??? :eek: )
virus
no ja sem dost kouril,ale ted taky jenom hulim...protoze kdyz uz te to ma nicit:Dtak ganja a skank ti neco da..:Dzato ciga ti daj pekny hov**!!!Takze se vyplati jenom hulit a nedavat zbytecne prachy za nic....
GrowGrass
Furt Hulim a i cigara,Cigara me nicej :satan: kdyz nehulim tak ani moc nekourim ale jak si zahulim tak furt kourim protoze vim ze me to vic roseka.chtel bych to STOPnout.Pokusim se v novym roce :D
Leli
Tak to ti přeju ... do nového roku vše nej :D
drinker hulič
ježišmarjá lidi! zaklepat se dá na milion způsobů tak proč si kurva odpirat cigarety? virus: ciga ti nedaj hovno, ciga ti daj hodne, me pomahaj... uklidnim se, pochutnam si (hehe, nekde tady v hlubinach je v jednom mym prispevku o tabaku ze startky sou humus - hadejte com za znacku ted kourim ;) ale nahodou sou fakt dobry!), mam cim vyplnit cas atd. atd. navic zavisly nejsem coz pozoruju protoze uz sem asi dva nebo tri dny si nezapalil a pohoda. proste nevim proc vsichni ty ciga pomlouvaj... aha, vlastne nam to furt sračkujou do hlav v televizi...¨mimochodem sem zacal kourit az po ochutnani canabisu, takze no problem... a cigarety nesmrdi! chutnaji... takze laskave budte aspon ohleduplni. my kurici taky nepomlouvame co delate. navic to nikomu do ksichta nefoukam, takze....

START FOR PRESIDENT!
Al-Ban
Koukám, že jsi asi jeden z těch šťastlivců, kteří nejsou náchylní k závislosti na kouřových (jinej výraz mě nenapadá :)) drogách. Ganju jednou za čas, cíga jednou za čas... Ale zase vzhledem k svýmu věku asi nekouříš moc dlouho nebo jo? Mě taky první dva roky přišlo, že mám cigára naprosto pod kontrolou a že můžu kdykoli přestat ;). Dneska už mě taky docela serou. Sice je pravda všechno co o nich píšeš a pokud k tomu budeš mít i nadále přístup jako doposavad, tak to i pravda zůstane, ale když někdo vytáhne za den krabku a k tomu ještě nějaký to brko (nebo fáju ;)), tak je to fakt humus, plíce a hrtan by mohli vyprávět :(.
Leli
No presně tak ... to sou moje slova !!!! Jen tak dál :)
baboss
Ja sem ted uz asi týden prestal kouřit ciga, posledniho pul roku sem denne stahnul krabku. Je to hruza uplne se mi klepou ruce. Je to hnus. Uz se nemohl ani dychat. Ale ganju hulit neprestanu. Je pravda ze ciga ti opravdu neco davaj ale daleko vic ti berou...
Leli
To je presně vono !!! Cíga berou víc nes dávaj !!!!!!
drinker hulič
al-ban: hmm... snad mas pravdu a zavislostem nepodleham :) ale pravda je ze cigarety kourim asi pul nebo tri ctvrte roku ale zatim me to prijde v pohode, kourim kdy chci ja a ne kdy chcou cigarety, tak dve krabky tejdne (jak kdy). pravda je ze skodi, ale ja to opakuju furt kdyz me to nekdo rika - skodi milion dalsich veci... a pravda, ani na ganje, i kdyz sem ji jeden cas hulil fest, zavisly nejsem a posledni dobou me pripada ze lepsi je zahulit tak parkrat do mesice protoze to se ucinky naaaasobiii (a ted sem si vzpomnel to by byl zazitek do Brutalnosti, ted nedavno sem zahulil s bubenikem Budoaru -znate? budoar stare damy- po peti tejdnech a teda jako fakt asi nejlepsi stav jakej sem kdy mel. dva prdy z blueberry a fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... navic me kluk zlata venoval palicku takze sem mel stastny vanoce :)
a k tem cigaretam: znam kamosa (no je jich vic :) ), kterej knim ma uplne idealni pristup - kouri, ale nekupuje! :D
Je pravda že cigarety jsou hnus. Ovšem jen kvůli té závislosti;) Jak už to tady někdo psal, když jsem kouřil 1-2roky nepřipadalo mi že bych je potřeboval,zdálo se mi prostě že je mám pod kontrolou. Pravda to byla, klidně jsem měl dny bez cigárky (nejlepší čas se na to vykašlat)..HA. a teď....teď prostě kouřit musím,ne teda moc ale 5-10cig denně dám. Popravdě někdy si to cígo dám strašně rád. Je to fajn pocit. Chutná to dobře, jinak bych to do huby nedával. Uklidňuje to, to je taky pravda. V hospodě si nežmouláte prsty ale kouříte...no to je přece taky super ne;)..blbosti...
Jen pár věcí moc nechápu. Proč někdo kouří startky, to je hnus. Když jí rozbalíte jsou v tom klacky...nevím...je to jak kusovka- ta co prodávaj. já teda zastávám názor že když už kouřím tak si můžu koupit máčka. Tady ani nejde o peníze, tady jde přece o to že když něco konzumujeme tak by jsme si to měli co nejvíc vychutnat a ne do sebe prát hnus jen proto že to něco dělá ( to je stejný jako s trávou...s vínem...s chlastem). No co já vím, třeba fakt někomu startky chutnaj...
Stejně jsou nejlepší tabáky co prodávaj ne krabičky cíg...třeba takovej DRUM je fakt třída...ale zase to huntuje jako kráva, ale je to dobrý...ale zase silný...no bye...

fak.gesho
Ja nevim, driv sem si dal tak prumerne 3 ciga tejdne, nekdy 10 nekdy zadny. Pripadalo mi to fpohode, spolecenska zalezitost, taky te to vic nakoplo, uklidnil sem se atd. Ale parkrat jsem se tak sprasil a pak si na to jeste zakouril, ze me bylo fakt dost blbe a ted kdyz si dam cigo (nedej boze startku) tak se mi silene zvedne kufr...

Docela me sere, ze uz mi zadnej tabak nechutna, ale na jednu stranu jsem rad, ze sem se zbavil sance na ziskani zavislosi(btw--->trava mi nevadi:))...
drinker hulič
rozdil mezi startkou a dejme tomu davidofkou je jenom v chuti, obsah skodlivin je stejnej (teda ne uplne, ale jako dehet - podle krabicky). to s tema klackama, to nejak nechapu... ale maji malej filtr. nevim.
ja sem mel na startky stejnej nazor, pak me osvitil buh :D ne fakt nejsou spatny. driv sem kouril chesterfieldky, ted nedavno sem si je zas koupil a muzu rict ze uz ty startky me jedou vic...
Drum´n´basstard
...hehe...no, jestli se teda muzu taky vyjadrit...ja mam celkove takovy specificky pohled na ciga...hmmm, abych se priznal, ja nevidim (myslim kvalitativne) nejakej velkej rozil mezi jednotlivyma znackama, je jasne, ze je rozdil mezi tim, kdyz si clovek vykouri strongy, nebo masla...ale ono, vemte si startky a masla (Marl.), kdyz si rano yapalim startku, tak me ze zacatku sice pokope, ale je rozhodne prijemnejsi nez maslo, po tom me totiz natahuje, nebo petry, to je hnus...ja bych ty start(ky)ovadla zas tak neodsuzoval, kdyz se podivate na nejakeho dlouholeteho kuraka, tak zjistite, ze kouri startky, bude to asi v tom, ze jsou pro uspokojeni :):):) asi nejlepci...znam typka, ktery kouri startky jen proto, ze jich stejne moc nevykouri, pre mu nechutnaj, ale zato dokonale splni svuj ucel zastavit, nebo aspon potlacit ten bestialni abstak...wuuuuh...:)

________________
...see ya...
pan dan
a vite, ze se do cigar davaj strasny spousty prisad? Do Startek (prej...) davaj holubi hovna, protoze je to jeden z nejbohatsich zdroju amoniaku. Ale kdyz srovnam chute ruznych znacek, startky vedou, je to takova klasika.
ps rad bych vedel, co se dava do jinejch znacek...
do macek kobylince nebo kravince? :D
eMson
...kdyz uz jsem tady zaslech vo tech kusofkach - vite ze jsou drazsi nez Davidoff??? :)

3.5*20=70 Kc
krabicka Davidovek= ??

:) matematika mi nedovoluje kourit swinstvo :)
Dude
co jsem včera viděl ty patologický antikuřácký reklamy ve zprávách na nově - zdravý plíce vs. plíce tvrdýho kuřáka, mukus atd... tak si to nějak nemůžu porádně vychutanat - dost hust spoty...
utěšuju se tim, že nebudu kouřit do smrti;) a že se nějak stihnou vyčistit - neví něgdo jaká je ta vodčišťovací doba?
Al-Ban
Každej říká něco jinýho. Třeba jsem slyšel, že je to něco kolem sedmi :eek: let a nebo zase, že polovina doby co člověk kouřil, což by bylo ještě celkem přijatelný. A dva roky prej trvá než se definitivně zbavíš závislosti. Tím asi myslely, že tahle doba je nejnebezpečnější v tom, že tě zlomí i jedno cigáro k tomu, abys začal znova hulit a to je z 99% pravda. Taky jsem nepatřil k tomu jednomu procentu ;).
Yasmeene
Asi před měsícem sem přestala kouřit asi po pěti letech ostrýho kouření a předtim tak další čtyři roky takovýho kouření-nekouření. No jde mi to docela snadno, první dva dny byl fakt sajrajt, ale pak už to de, ale jak koukam, že tu někdo píše, že zbavim se závislosti po dvou letech, tak to sem eště furt závislá.. :( No jinak to kompenzuju hulenim, ale s tim si dam taky asi nachvíly oddych (do sklizně :)).
eMson
... no nekde jsem slysel, ze pokud se na to vykasles dejme tomu v petadvaceti tak zhruba kolem padesatky (nebo cvtyricitky??) by mel bejt pajsl snad cistej ;)

ale fakt nevim jak je to s tou geometrickou krifkou :)
lotus-eater
Boze, Boze,
to huleni. Nenavidim cigarety z hlouby duse. Lidi, dyt vy zijete vonavouckym konopim, tak co blbnete s cigarama. Ten hnusnej, vodpornej, zalejzajici za nechty smrad, snad vam to nekomu nevoni? Uz jen pobyt v jakekoliv zavsiveny, zaplivany a hlavne zahuleny hospode je k zbliti. Nebo to hulite cigara doma? Tak to mate doma bajecny aroma. V tom pripade vam fandim a hulte az do smradem zalknuti.

lotus-eater
fak.gesho
Sice s tebou souhlasim, taky uz nemusim tu pachut z cig a trava je mi proti tomu v puse cukrovou vatou, ale stejne. Je hodne lidi, kterejm ciga chutnej a nejen to, je to celkem spolecenska zalezitost, pokud teda clovek nepali a nefouka ti to do ksichtu...
drinker hulič
lotus-eater: tolerance, tolerance... make your own things.
dude: ty antikuracky reklamy byly teda jako hnusny, ale zase se to musi brat tak, ze treba v ramci efektivity vzali plice hodne tvrdyho kuraka a porovnali je z plicemi sportovce z hor. ... teda doufam... aspon... navic vite kolik mate druhu rakovin? to jeste budete vsichni radi za tu rak. plic. furt lepsi nez rak varlat nebo prostaty nebo jeste cehosi v tech mistech kdy vam v nekterych pripadech ufiknou i celou "okrasu"... takze kurte a budte radi ze zatim aspon kourite... vyhledove :D
Leli
THAK THO JE MARASH PSYCHO !!!!
virus
este ze nesnasim startky!!!:Dale jak je to s ostatnima cigama??Stejne je to divny!!Davat hovna do cig...asi zacnu sbirat hoovna a delat ciga:):frog:
Yasmeene
Startky sou naopak nejčistší cigára, protože tam dávaj čistý tabák a nikterak ho neparfémujou ani neupravujou, prostě bez přísad, proto Startky.

Jo jinak přestat kouřit je neuvěřitelně snadný.
Kvetak
Hm, mě cíga voní, ale jen jako tabák-ne zapálený-to je smrad, že by skaňour pad, když už tak Krakonoše (několikrát do roka). Tak dva měsíce sem kouřil o výkendech v hospodě, ale že by to mělo nějaký kladný efekt (uklidnění apod.) to ne, akorát mi hučelo v hlavě a blbě se mi chlastalo, jinak bych řek, že "dělnický " mají v poslední době solidní comeback-kouří je spousta lidí.

Dobrá kombinace: pořádnej doutňas (tabák), sud piva nebo dva a pár kámošů k němu a nemusí bejt ani hulení (nekamenujte mě vysvětlím-když se chlastá tak se chlastá a po jointu se chlastá blbě).
havran
driv sem kouril hodne cigarka a v kombinaci s hulenim mi to ted hodne odrovnalo plice..proto radim vsem...zabijte ty parchanty nestoji to za to lezet ve tricreti na plicnim s poslednim stadiem raka...
Kvetak
Slepec
Tak to udělej tak jako by se to dělalo s chlastem (dyby tu bylo povoleny hulit)
Prostě nehulíš cíga, ale jenom zelenou a během toho se ti ztratí závislost na gígách a pak je jednoduchý se vzdát marihuany (jen ten poslední krok vynecháš :frog: )
No prostě až budeš chtít hulit dáš si jointa a po 20 jonticich denně nebudeš mít náladu na tabák, ale uznávám, že asi skončíš na psychiatrii (ale bez závilslosti na tabák :D :D :D :D)
Marks
teda to Te Yasmeene obdivuju, ze Ti to pripada tak jednoduchy...ja kouril asi 10 let ( i 20 dene) a od novyho roku zkousim prestat, porad musim mit v hube sirku nebo cucat bombony...jenom cekam az nejakej sluknu :)
...ale tentokrat vydrziiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krychle
2 rybmen

hele, tohle se uz tady resilo. :)
wwidow
No s tabakem jedině když už není zbytí.Ale osobně si myslim,že do jointa tabák nepatří.A že to dává víc (s těmadle názorama už jsem se ve svým okolí taky setkal) si taktéž nemy slím.A že někdo šetří? Možná že má za tři,ale vojebává sebe..
grizly
tak to ja cisty nehulim nikdy!mozna protoze toho tolik nemam takze mozna jednou.ale znam plno lidi ktery hulej jenom cisty me to s tabakem i vic chutna.
Chláma
Tabák??, Proč ne, ale stejně je opravdu lepší vychutnat si brko čistý. Ale s tabákem to zas víc drtí do hlavy...
PiosOne
no mě tabák moc nejede a brčka mám raději čistá. ale zase to s tabákem líp hoří a není taková spotřeba, je to holt moje věčné dilema.
Hyena
Můj názor je sic trochu zkalen faktem, že jsem kuřák, ale brko bez tabáku ?
Když je trafka vlhká, tabák to vakompenzuje. Neškrábe... a radši 2 menší brka, než 1 gianta :)
Jo, do fáji si čistou radši ani nepředstavujua do vodníce taktéž.

Jo jo... sem jen kuřák
:angel:
MaO
do ganji tabák nikdy to si rači dám fajfku když mam málo tak si špeka nedám.ale do skaňoura ho cpu dycky trochu aby líp hořel. ale jinak ne to si to cgo dám rači po zahulení.
edbeasy
chlapi, chlapi, sakra to je ale rozmazlinku mezi nama...teda tak to na me pusobi....nase banda je na tom tak, ze (nepisu daleko, to bych si nedovolil) ze kdykoliv se kdokoliv chysta vodpalit brkozu, tak kontaktuje blizniho, esli nahodou neni nekdo pobliz anebo se na clena, kterej dorazi treba az za hodku, ceka (treba 4lidi) dokad neni pritomnej...uplne vsechno rezeme tabakem (co je, ale hlavne LM,Madla) a to vsichni - cudku tak 1:1, skero 1:3 ,navic je prdel, ze sme 2 nekuraci, proste jenom spekozovci. Jasne, ze se vse (tedy cistota kurby) odviji dle kvantity vlastnich zdroju, tot asi stezejni pri otazce rezani brk ci ne,ale zrejme diky tomu si dokazeme vychutnat cokoliv do posl. dousku, i kdyz pravda zni to jiz jako klise neb se tim holedba uplne snad kazdej...
...navic nevim ci je to jiz zpetnou toleranci ganji, tzn cim dyl hulis, tim Ti staci min, abysis uvedomil prave ten paradni stav zmastenosti,ale zpravidla posl. rok cejtim najezd max do 2yho kola podavacky, u skera po trech prdech (proste muj styl)
(tzn cca 20s) u obzvlast nadanejch modelu to maka iklidne do 10s.
Ale to jenom, aby bylo jasno, ze tabak cudce nic nebere.
Je samozrejme faktem, ze je to hlavne tim, ze to proste musime kupovat za ty nepekelny castky 3kila/g, u nas g =max.0,8 pro predstavu, proste prdelakov jedna radost.
Proc si sakra nemuzeme koupit geso skera za kilo? Rok sem fungoval na Pyrenejskym polo. a gram maroka sem kupoval za 0,90euro a to
na tom uz logicky museli mit typci z Maroka, jez to privedli na svet a co to nahazeli do more,pak kdo to vylovil na spanelsky strane, pak do to poslal do site...takze nas problem bude ciste a jasne pouze v panech botanicich, kterej teda vzdavam dik,ale presto sou to holici. Mozna, ze se po letosni moji prvni varce taky zhejckam a skoncuju s rezanim brcek,ale rozhodne bych nedelil hulice na prasata, co vyhulej vsechno a slechtu, ktera si dava topy...naopak na klasicky nonamy a jeste k tomu ganjovy nedam dopustit a myslim, ze cela nase skvadra. Jinac kdo by rad vedel neco vo vyrobe Maroka, tak rad vysvetlim, protoze tak jak se to tady prezentuje, to absolutne dabluzel nechodi...Edbeasy. Take it weedy
kernelerror
nedavam tabak vubec, jsem nekurak a gdyz zahulim s tabakem tak se me mota hlava... ;) kdyz mam malo tak si dam radsi bong... ale gdyz je malo zeleny tak k hasi hold musim sat tabak....
Špičnik
mno ja sem nekurak a brcka balim teda cisty... ale kdyz prinese taky nekdo jinej nez ja a je to michnuty s tabakem tak to taky zkousnu...
mammoth
Lidi mam pro vas tip. Ja to moc casto nepraktikoval protoze kdyz byl tabak tak nebylo s cim ho michat a kdyz byla ta podstatnejsi cast, tak sem si zapomnel koupit tabacek. Ale asi 4 roky sem pokuroval dymku a muzu rict ze kvalitnejsi tabak jsem v zivote nekouril. Dymkovy tabak - vetsinou virginsky voni mnohem lip nez tabak selsky z cigaret (naprosto se neda srovnavat), ale na druhou stranu 1. prekrije chut travy (i zapach ale vune vetsiny dymkovych tabaku vas opravdu uzemni...fakt mooooc vonavy) 2. neni urcen ke slukovani takze je zde nebezpeci ze vase plice budou v kelu driv nez vykourite svoji 100 krabicku tabaku (Dymku kourim 2x denne a na jedno nacpani se mi do ni vejde 3 az 5 gramu, a presto jsem techto krabicek vykouril zatim okolo 20ti, pricemz pokud budete michat v jointicich tak vam krabicka vydrzi sakra dlouho)...ale take by vam mela dosti prodlouzit zivotnost jointa...tento uslechtily tabak je vlhky a proto pomaleji prohoriva, ale ne hur!!! musi jen byt opravdu pekne ubalene cigarko :)...NEDAVAT do bonga, kvuli vlhkosti pousti jeste vice tzv mocuvky, ktera by vam bongo pripadne sluknu pekne zas...

No nic pokud nekdo chcete zkusit, tak mi napiste pm - protoze druhu je strasne moc - a ja vam podle vasich kriterii mohu pomoci s vyberem tabaku :) (rozdily v nich mohou byt opravdu tak velke ze vas jeden polozi obsahem nikotinu a druhy vam bude chutnat jako svestky. :)....Opravdu zajimavy a lidi co znam si to velice pochvaluji...Jo a jeste jedno negativum ... Zapach z vas nezmizi driv nez za dve hodiny....staci i jen to ze na vas nekdo kour dychne....Opravdu pekne se to vaze do latek :)...No nic to je fsechno...chuz.
Moriaty
Nedělám z toho vědu a sem vopatrnej. Zelí potřebuju každej večír k relaxu. Sem samopěstitel, vobčas dostanu, vobčas lampu, šetřim a si nemůžu přečíst, jako v holansku, z jídelního lístku, jaký budou účinky,hledám si sám vhodnej poměr ředění. Taky podle okolností. Šetřim ůrodu, abych vydržel do příštích dožínek.
Cígo po špeku, samozřejmě, zvětšuje nářez.
Ehmm
kdyz us tabak, tak poradnej. treba nakej DRUM ten mi smakuje:)
Hanyz
Jsem sice kurak ale normalni cigara povazuju za smrdici a nechutny shit, proto kourim jenom kvalitni tabacky, hlavne Javaanse. Kdyz mi tabak dojde tak radsi nekourim nez abych sahl po cigarete. Co se tyce speka, tabak davam vzdy, ikdyby to mela byt ta nejobycejnejsi cestina. Jednak kvuli horeni a jednak kvuli chuti, cisty spek mi po par prdech prestane chutnat. A co se tyce nekuraku a speku, znam jich nekolik(tech nekuraku) co do speka davaji tolik tabaku ze musim zakrocit a pulku odebrat. To jen svedci o tom ze tabak do speku patri
BomberMan
Mno co je hodně dobry tak to je...
...když si do špeka nastroužete čokoládu (prostě co nejjemněji)...ale musí to být nějaká pořádná...MILKA stačí...ne ty šity za 15 kč...
mammoth
Wow...To nemyslis vazne ne?...To taky hori? :).... No ja sii stojim za dymkovejma tabakama
lordWilliam
Já teda preferuju čistý. Jednak proto že to líp chutná (můj subjektivní názor) a jednak proto že pokud to je řízlí s tabákem tak se musím fakt hoodně přemáhat abych to dal plic a když už se mi to povede tak se věšinou strašně rozkašlu. A pokud je špeq s tabákem tak se mi dost motá hlava a to se mi taky dvakrát moc nelíbí.
BomberMan
Samo že tam toho nesmis dat moc...ale vyzkousej a uvidis...
Atominator
Dobre je si michat s nasusenymi kvety podbelu. Oboje (trava i podbel) roztahuje prudusky a hori to taky slusne. Navic to pomaha k vykaslavani hlenu. Tabak je hnus.
Atominator
Navic pokud kourite 1:1 podbel+ganja, muzete druhym tvrdit, ze kourite podbelove cigarety, pro lepsi vykaslavani hlenu.
smooth
jezis tak tenhle thread me docela dostal...
nigdy sem ani neuvazoval o tom ze by sem nedal do jointa tabak...
newim nepripadalo mi to nigdy dobry...
proc taky...
kourim takze mi tabak newadi.. a v brku uz vubec...
za prve spek lip hori za druhe nemam toho zeli tolik...
s za druhe obcas hulim tak dobrej matros ze toho je tam fakt malinkato takze nepripada vubec v uvahu to kourit samotny to by bylo na par potahu... ale hodne ste me teda zmatly...
nevedel sem ze si tady negdo tak muze vychutnavat brk a davat si do nej spesl tabacek..
ja sem dycky nejradsi jak to mam za sebou....
mozna to je tim ze sem kurak a uz nepoznam tu dobrou chut...
kazdopadne otazka byla zeli s tabakem ano nebo ne...
ja tedy rozhodne ano... je mi jakej hlavne ze to hori a ze se setri :)) a uz vubec ze to zhuluje...
smooth
stejne jako sem nepochopil jak se negdo po nalozeni muze rozkaslat... to mate z toho vy fajnufky :)
Atominator
Ja myslel vykaslavani pri chripce, pokud to bylo mysleno na me :)
herb,mrs. herb
Tabák pouze občas do skanků, když kouříme s mlaldejma, a to javanase.Dřív sem kouřila startky,teď si už jenom balim,je to určitě výhodnější než si kupovat, ale vono si umotat na busový stávce v tomhle klimatu....Ale každopádně čistý,pak si pořádně nevychutnam tu chuť, o kterou tu jde,a navíc tabák začne škrábat v tom nejlepšim.........
white widow73
Zdravicko, je to sranda...ale ja uz jsem si zvykla...ze se to u nas pravidelne kouri cisty!!! Ale je to tim, ze vetsine pripadech se jedna o travku s mensi koncentraci THC. Ja jsem zacla s hulenim az tady v holandsku a ihned na tvrdo skunkem a to ne ledasjakym. Hulim 9 let a jeste jsem tady nikdy nikoho nevidela balit jointy bez tabaku!!Je to kvuli baleni, horeni, strukture a jako zdvojnasobovac ucinku!!
Je i rozdil, jak to pusobi podle toho jestli se da shag anebo cigaretovej tabak.
Dat mistniho skanoura z rdamu, kde se tvrdi, ze maj nejsilnejsi shit,cistyho, tak padnes za vlast!!! A to je na prd tady....padnout a jeste za jinou vlast, ha, ha, ha
Preji vam vsem jen ty nej zazitky s tetou ganjou!!!!
smooth
mazec...
Rhenium3
Tak, v americe, je fakt velký hřích kouřít marihuana s tabakem- to znamená splif, a není normalní ne pro káždý den, a fakt lidé že kouřít hodně nedělaji tohle protože je špatně pro chuť marihuany..


Ale tu, v evropě, je hodně normalní kouří s tabakem...


Tak, moje otazky je, co vas libi víc, michaný nebo čistý jointu?
moswa
lepčejší mi příde s tabákem. míň to škrábe a tak. prostě zvyk:flamer:
Jack_Herer
Já bych ani neřekl!:rolleyes: S tabákem to mrtě kope a už to prostě není ono!!!:death: :death: :death: :death: :death: :death:
Je sice pravda že to o něco málo víc zhuluje, ale já osobně špek s tabákem nesnáším...Totéž můžu říct o šlukovce nabité s tabákem!!!:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Ale pro toho kdo to má rád doporučuji tabák SAMSON variantu CELÝ Není sice nejlevnější, ale je super!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
mephisto
2Rhenium3 - nevim teda co kouříte v té Americe ale tady jsou místy tak husté modely, že jinak než s tabákem to snad ani kouřit nejde... peace
inf3cti
jak myslis, ze to nejde? ja si nalozim do bongu akekolvek male mnozstvo (niekedy az homeopaticke :) ) a da sa to v pohode... nemusim plucami filtrovat zbytocny tabakovy dym :)

EDIT: Sorry. Jezis ma v prispevku dalej pravdu, nejako som nespozoroval, ze rec je o jointoch. Miesat travu s tabakom ma ani nenapadne, a pokial sa neplanujem rozsekat na kusky, jointy nehulim. S fajcenim tabaku som pomerne davno prestal a neplanujm s tym znova zacinat. Takze ak uz jointa, tak cisteho. Bud si pre seba uvalim take mikrobrcko, alebo mame jeden full size joint viaceri. Ked je k dispozicii jedine joint s tabakom, bud si nedam, alebo len ochutnam.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma