Ježíš |
inf3cti:precti si priste o cem je rec nez zacnes prispivat. rec je o jointech, ty sem pises ze si davas cisty bong skoro jako kdybys objevil ameriku :d |
|
|
Hanyz |
cisteho speka si dam jedine z nejake chutovky, zvlaste kdyz je ji hodne (jako treba po me sklizni Durga maty:D) Na speky s tabakem jsem ale zvykly, ikdyz uz 2 mesice nekourim a trochu tabaku ve speku musim mit vzdycky, ale musi to byt jen stopove mnozstvi:) |
|
|
vascha |
Jelikož já nekouřím cigarety. tak radči mám čistý.... ale někdy si dam i s tabákem...
je to sice offtopic. jakej máte názor na balení do bee dees??? myslím že se to tak píše.... prostě eukalipt? |
|
|
fakundo |
cus. ja si myslím ze tabak v jointe nesmie chybat...lebo to pak horí pomalsie....a vydoluješ z takeho mixjointu viac praskov... |
|
|
Aien |
No ja si myslim, ze to jesi davate do jointu samotnou travicku, nebo jesi k tomu pridavate i tabak zalezi hlavne na vasi chuti. Ja to moc s tabakem nemicham, rozhodne je ale pravda, ze kdyz se to s tabakem smicha, tak to daleko vic skuruje(tada aspon me :smoker: ). Daval sem s tabakem a hned pak bez tabaku jen samotny a musim rict, ze to bez tabaku mi chutnalo daleko vic a neprislo mi, ze by to s tim tabakem neskrabalo, ale spis naopak. ALe jak rikam zalezi na chuti toho kdo to jak ma rad, pac kamos ten bez tabaku ani ranu. Takze pokud de o me, tak proti tabaku nic nemam za lepsi efekt to stoji, ale jak rikam, hned po tom si dycky dam este bez tabaku na spraveni chuti.:) |
|
|
Atominator |
Tabak lepe nehori. Tabak je take posvatna rostlina, na to pamatujte. Vypestujte si vlastni rostlinu tabaku, nasuste a vykurte. Uvidite, ze lepe nehori. Lepe totiz hori prumyslove zpracovany tabak, ktery obsahuje vice jak 500 aditiv.
Osobne tabak v jointech nesnesu, pokud bych nekdy zkusil tabak, tak jedine vlastni vypestovany a ne ty sracky, co se prodavaji. |
|
|
|
Hele Omnihashi, u nás bydlí borec, co dává čistý brka třeba dvojgramáky a imrvére hulí a zároveň velí jedný firmě. Já to taky nechápu, ale je to tak. Ten člověk vyhulí dvacetkrát až padesátkrát víc než normální standartní vyhulenka. A to takovym stylem hulí už cca deset let co ho znám....
Jinak hulim čistý i ředěný, jak je chuť. Ale je to 80 ku 20 ředěný vs. čistý...
Peace |
|
|
CAESAR |
radsej si zabalim tenuckeho jointa ako by som mal do neho cpat tabak. tabak(cigu) az po huleni. volam to zápek.
inac rhenium ty si odkial? mas zaujimavysposob vyjadrovania |
|
|
Rhenium3 |
ah, myslela jsem že češí maji radi lepší michaný, ale neměla jsem pravdu! Hezky! |
|
|
Janísek |
Když brko - tak s tabákem. A tím myslím Javanse nabo Drum. A to mám v plánu se zničit:D . Když dát prda na spaní... tak skleněnka a pak několik cigaret.
Když se paří - tak čistá.:vampire: |
|
|
CAESAR |
RHENIUM3: odkial si? |
|
|
dab |
CAESAR> sak mrkni popisok :D .. mno inak som teda zasmazil riadny OT :D .. sry ;) |
|
|
drinker hulič |
no, my tady u nas teda vetsinou hulime ze sklenenek, ale speky se taky dost bali a skoro vzdycky tabakovy. Nevim, vetsina lidi co znam bud kouri, nebo jim to nijak extra nevadi. Ja doporucuju koupit si treba spesl na jointy extra lehky sparty (ci jinej kour pro "slecinky" ;), to nema chut ani kdyz to kourite jako cigaro, v jointu pak uz vubec. Chapu, ze nekdo je proti tabaku (nebo aspon v te cigaretove forme), ale nezazil sem snad ze by si nekdo stezoval, ci zadal cistej spek :)
Cisty brko je cisty brko, ale uz dlouho sem se snim nesetkal :) i kdyz je pravda, ze driv sem si balil cisty osobacky. Nehori to sice tak plynule, ale nevadilo to. Bah, uz se tesim na cisty brko z powerplantu :D
Christ I´m sidewinder, Californian king... :D |
|
|
|
čistý brko sem neměl ani nepamatuju.. a rozhodně bych z toho nedělal ňákej hřích... jelikož sem dost těžkej kuřák cíg, beru to jako osvěžení 2in1..
btw.. u nás v americe... a co niggaz se svejma bluntama? |
|
|
inf3cti |
kym som fajcil, divil som sa co nefajciarom na tych cigaretach vadi. teraz, ked som prestal fajcit tabak, divim sa, co som na tom vobec videl. rolovaci, alebo fajkovy tabak, to uz je ovela lepsie, ale aj tak to nemusim. chapem, ze fajciarom to pride ako nejaka zbytocna prejemnelost, ale proste mi ten dym tak nejak smrdi, hlavne z beznych cigariet, aj z "koureni pro slecinky".
jak pise drinker-hulic, ze vetsina jeho znamych dava v pohode s tabakom, tak vo svojom okoli pozorujem prave opacny trend - velka cast skalnych fajciarov cigariet si radsej daju ciste brcko, alebo bong, a cigo az potom. a to hovorim o ludoch, co hulia napr. 10 rokov. pre mna je to super, mozem si zahulit s nimi a nemusim riesit, kto chce s tabakom a kto nie. ja som tiez zacinal ako fajciar tabaku, bolo mi to jedno, daval som s tabakom aj bez. Ale potom mi ten tabak prestal byt po chuti, zacal som preferovat ciste, a neskor som prestal fajcit uplne - a celkom ma to tesi. este keby bol nejaky dobry vapik, tak som uplne spokojny.
cau, a chutny dym ;) |
|
|
wendy |
skunk sem zvyklá balit normálně s tabákem, bez tabáku jedině něco slabšího..., tabák mi v jointu vůbec nevadí (pokud je to kvalitní startkový tabák:bandit: ) no ale sem kuřák no, kdybych nekouřila, tak by mi to třeba vadilo, i když znam třeba huliče, co nikdy neměl cígo a jointy balí s tabákem..., wšak taky nějakej zabijáckej model se nemůže v jointu hulit čistej, leda tak třeba ze skla... |
|
|
warior |
vem to takhle,pokud mám dost,radši ubalim čistej,pokud nemam na čistej,dam bong/šlukovku...:) |
|
|
|
No ja jsem nekurak a balim si speky s tabakem.
prijde mi to lepsi. Bez tabaku to hur hori. Konec speku vetsinou tak divne zuhelnati a je to na prd. Pouzivan javanse jongens halfzware. Je fakt dobrej. A ani v nem neni moc nikotinu. |
|
|
bubik |
..ale stejně - není nad pořádnýho "cikána v trávě"...:frog: |
|
|
Frutexx |
Tak u nas se huli take vetsinou s tabakem ale ciste tez dunime - odviji se to asi od nekolika zasadnich vlivu:
- mnozstvi materialu
- model
- vlasnosti (suchost, struktura . . . )
- pocet lidi na bambaro
Po zhodnoceni techto vlivu se rozhodnu zda stocim ciste brcko, ci michane s tabackem (tabacek bud javanese bo startky) - dulezite je take spravne odhadnuti mnozstvi pridaneho tabaku.
Kdyz je tabak pridan v idealnim pomeru neni v brku skoro ani cejtit.
Jinak s clovekem - ktery si nezahulil s nama brk kvuli tomu ze je v jointu tabak - sem se jeste nesetkal.
A jeste chci rict ze u nas hulime vetsinou jenom brka - malokdy - ne-li vubec dymky, vodnice, bongy, blube . . . . Jen dyz si chci dat osobacka pouziji moji luxusni sklenenku.
Takze takle to je u nas v jednom bohem zapomenutem koutu severoceskeho kraje :D |
|
|
Hadiver |
Zvyk je zvyk, kouřím jointy s tabákem (z cigaretne, nejlepší je Samson, ...)zdá jse mi to chutnější jako asi pro každýho kuřáka, ale když někdo ubalí bez tak jse nebráním ani tomu:) Ale když balím blanta tak tam tabák zásadně nedávám - tam je toho dost. |
|
|
Rhenium3 |
V USA máme specialní slovo pro jointu s tabakem, "splif", tak s tabakem fakt není už jointa, je splif :) |
|
|
FlickerBird |
jak kdy... podle modelu, počtu zhulek a hlavně kolik kdo obětuje.. tabák není až zas tak špatný, tuhle jsem nedávno nemohl usnout a tak sem si dal cígo, zalehnul a to s epak děly věci... normálně si nevšimnete jak dokáže neuroaktivní nikotin měnit měnit vnímání (asi o tom někdy napíšu)
a tak bych neodsuzoval tabák z fajky, nedávno jsem si nabil do šlukovky když nebylo co dělat a celkem mi to přišlo lepší než cigáro... každopádně hafo záleží na tabáčku, doporučuju Red bull aromatic, ta vůně je nádherná :D
jinak cigarety nemám rád... je to mor a lidi to kouří jenom aby vypadali, nijak dobře to nechutná a chybí i kultura |
|
|
master |
Skunky vetsinou kourim s tabakem (Djembe Virginia Blend, nebo Halfzware Javanse Jongens)
Outdoory bud s kouskem (tak 0,5-1,5cm) cigara, nebo z fajfek. |
|
|
|