Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
MOJE skřín 2 x 70 W - pouliční výboj - PRVNI POKUS - Klikni zde pro originální téma
prenda
Máš moc daleko kytky od světla.Tím přicházíš o 90% hmoty palic.Dej je hned co nejblíž :).

Navohýbej,nalámej vykrůcaj na cca 15 cm od lamp.Ještě nějaký čas na zlepšení máš.

tak se drž ;)
Krypto
prenda: dik za radu:)
Krypto
4.týden
Krypto
..
Krypto
:)
Krypto
cazin00: kolikrat? to se neda moc spocitat, kdyz bylo potreba to nekde rozvetvit, tak se to zkratka zatrihlo:)
Krypto
..
Krypto
kouzelnice X
Gucspeed
...:punk:...
New_man
LOL pamatuju lepsi casy tehle skrine :D nejakych 1200w jestli se nepletu :D Jinak pekny fotecky
Krypto
New_man: jakych 1200 w? :)))))))))))))
Krypto
sklizeno a temer vyhuleno :crazy: :bravo:
dejaVuCV
Moc pekne. Libi se mi fotky sklizne, je to zmena oproti klasickejm fotkam tady na growu. Na prvni pokus hodne slusny K+
PS: Vazila si suchej vynos?
Krypto
dejaVuCV : nemame gramovou vahu a hlavne sme ususili a uz je skoro vsechno pryc, spis sepisujem -EDIT- (nepocita se co sme zkonzumovali sami a co sme rozdali na ochutnavky)...

MODEDIT:

Žádný kecy o prodávání nešiř,ok ;).
Krypto
MODEDIT: ok, sry:)
Krypto
díky za k+
Krypto
AK47 stojí opravdu za to !
Toxikoman_169
citace:
Původní příspěvek od Krypto
kouzelnice X

btw-Tenhle plagát mám také doma, ale bohužel tu slečnu nemám.. :(
Krypto
..
Krypto
Hm...tak to nevim. Ale může to být tim, že outdoor a indoor je něco jinýho. Myslim si, že v INDOORu můžeš dosáhnout lepší kvality než někde venku na louce... Ve skříni na to pravidelně svítiš a hnojíš... Já sem s AK spokojenej...vyrovnává se normálnímu SKUNKU .

PS: A taky bych rád dodal, že ty strašpytlové co řikali celou dobu, že bez pořádně drahýho hnojiva nebudu mít pořádný "výnos". Odhadem asi 20G, ale pokud se podívate na foto....tak je ta kytička asi 25cm vysoká ( byla ) . Použil sem pouze KRISTALON start na růst a SUPERFOSFÁT na květ z OBI. CELKEM ZA OBOJE BAJVOKO 100 KČ.
čaja
Krypto
..
Celller
.---.-.----.-.-.-.-.-., jestli to tady zasiram, tak pisni PM a ja to smazu:D
Krypto
to je v poho, chteli bysme zas pestovat, ale neni kde:(
drtikol
mno tak nevim, nektery vypadaj spis na nejaky nounejmy nez ze by to byla fakt genetika, kazdopadne na prvni pokus to jde... nejlepsi model rozhodne laila :D

peace

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma