Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Co takhle HULIČI & RODINA & DĚTI??? :-) - Klikni zde pro originální téma
oton
Ahoj, zajímalo by mne (a ne jen mě, doufám) jestli jsou mezi námi na groweru "starší" huliči co maj doma rodinu, manželku a nějaké ty ratolesti, ať starší či mladší a samozřejmě taky skříň s kytičkama!

a co na to manželky, ale hlavně jak třeba vysvětlujete dětem onu magickou, někdy svítící skříň.........? :-)

po případě hulej s vámi vaše děti (samozřejmě ty odrostlejší) něco jako takovej menší sociální průzkum :-))

myslim, že by to mohlo bejt zajímavé téma, sám jsem zatím bezdětný, bohužel i bez manželky... :-)) a tak víc nemohu napsat

ale ženáči a taťkové, sem s příspěvky! .-)
hh-top
Vstal jsem brzy,rodinka spí a doma je klid. Je nám 51, 30, 8 a 2 roky. Rodina vůbec nepovažuje trávu za prohřešek, tlačí na mě mnohem více kvůli cigaretám. Žena sice po nightmare tripu kouřit přestala, ale považuje to zcela zprávně za svůj vlastní problém a mě podporuje do té míry, že dokonce přiměla tchána, aby na zahrádce kytkám vyhradil koutek. Hrozný maso k prosazení, neboť tchán je o dva roky starší než já, tchýně dokonce o půl roku mladší a z pomyšlení na "drogy" se jim dělá šoufl. Oba kluci jsou na to už zcela zvyklí(koukat, ne kouřit) a spíše se někdy pohádají o to, kdo vyčistí tátovi fajfku. Ten větší už dokonce i konspiruje a i když je to mluvka vedený k životu v pravdě, naučil se o tom držet jazyk za zuby. Nechápe sice úplně proč, ale skutečnost, že by mohli tátu za trávu zavřít ho k tomu přivedla sama.
Možná, že průdům při čtení těhle řádků naskakuje husí kůže, ale mě uklidňuje to,že se máme všichni rádi a držíme spolu. Navíc jsem pevně přesvědčen, že kluky svět drog posléze nezaskočí a buď zůstanou věrní travce, nebo se mu vyhnou úplně.

Tak buďte zdrávi a ať vám to taky nějak vyjde. Děti jsou kouzlíčka!
Limba,CsC
Ze svýho desetiletýho kluka jsem celý léto dělal vola, že ta obrovská zelená královna zahrady" fakt nevypadá jako konopí" (někdy mě dusil v autě i půl hodiny :sun: ).
Dcera (18 a :) ) si Knihu o marihuaně přečetla se zájmem. Včera jsem měl zase "ňáký" narozeniny, tak jsem od ní dostal dílko JXD: Zkouřená země.........:eek: Před dětmi nikdy nehulím, musí mít právo vlastní volby.
Žena zkusila špenát a Bhang (ten nás celkem sejmul-moc jsem to neodhadnul :wink: ) a zahulí jen v opravdu výjmečných a vypjatých situacích....:p: Ráda moc není, ale toleruje.
No a pes, ten do toho nekecá, má klidnou severskou povahu.....
coach
Moje skoro dvouleta dcera se mnou hrozne rada chodi zalejvat kyticku a zapina ventilator. Vzdycky ma velkou radost, kdyz si se mnou pred kytku sedne a kouka na ni. Urcite diky tomu mude mit dobry vztah k prirode. Jen se desim az bude tahat navstevy ke skrini a volat "kytiiii".
Manzelka to toleruje. Sama to zkusila, ale rika, ze neumi kourit, a ze ji koureni obecne nedela dobre, takze na to prdi. Doma moc casto nehulim. Ale kdyz, tak pak se strasne vyblbnu se svoji dcerou. Je to prima ulet.
Coach
Vysmátá cyklistka
Na založení rodiny jsem ještě sama moc dětská, a i moje miminka jsou děti, jsou to králíčci Fluffy a Binky, taky morče Matylda a zlatá rybka Fishinka, a poslední dítě je můj 35letý přítel, ale mám krásný pocit z toho, když čtu vaše rodičovské příspěvky, a jací jste lidičkové.
Lidičkové jste krásní a budu vás velice ráda jednou následovat.
Všem jsem vám ze srdce dala karmy, protože už jenom to, že jste takový tatínkové je karmy více než hodné.
oton
ahoj lidi, přesně takový POHODOVÝ příspěvky a lidi sem si představoval když sem zakládal tuhle větev, tak že děkuju a karma pro všechny :-)

a jen tak dál, aspoň se my budoucí rodičové trochu připravíme, přece rady od zkušených jsou nad zlato :-))
hh-top
Děti jsou neuvěřitelně schopné rozeznat rozpor mezi našimi slovy a skutky. Chceteli si v jejich očích udržet úctu, nedělejte z nich blbce a pijte jen to, co sami kážete. Víno, vodu, trávu, cokoliv chcete, ale stůjte za svými slovy vždycky také svými skutky.

Nejlepší lhář je ten, který říká vždycky pravdu!
Lackyfree
Ahoj fotříci, máte u mě karmu a to né za dojemné texty (smrk....), ale za to jaký jste a jak bych chtěl dopadnout já...... Musím taky ocenit vaši odvahu, veřejně vysotupit a....., dál to znáte.
Navíc díky vám nemůže žádný politik říct že marihuana je drogou špatně vychované mládeže!
Takže žádný výstřelek nebo rebélie.....MARIHUANA byla, je a BUDE!!!!
oton
líp bych to snad nedokázal říct, jedině souhlas .-)
hh-top
vy bledé,zatím bezdětné tváře.
Ondrash
všechno zatím leží v budoucnosti, ale karma pro všechny tady už teď.....

:) a mějte se pěkně... :smoker:

Fandím vám tatínkům huličům, tatínkům pěstitelům...
snad jednou taky tak dopadnu :D, ale do té doby ještě uplyne mnoho vodu v řece, nebo udělám chybu ;)

hh-top
Dojat a povzbuzen výše uvedenými příspěvky jsem se rozhodl, že si se ženou uděláme ještě jedno děťátko.Ta mě zase požene!
oton
:-)))) to je pěkný :-)) jen tak dál
Seedmaster
Naše domáctnost je tichá.Za pět dnů to budou tři roky co jsme si vyměnili svatební šlukny.Potomky jsme si ještě žádné nevypěstili,ale i to přijde.Rodiče si na hulení nikdy nezvykli,ale tchán miluje naše bábovky.Rodový kocour Ruprecht je největší hulič ze všech.Spokojeně leží na klíně a vdechuje,již plícemi jiných pročištěný,vonný kouř.Televizi nemáme,tak se díváme do skříně.Prostě tichá domáctnost.
Rodičům zdar!
Seedmaster
Liprd
2 Seedmaster : máme doma taky kočku no in je to totiž i kocour jinými slovy hermafrodit i takový věci se stávají a marihuanu má velice rád možná se divíte jakto poznám ale když to vidíte tak je to jasný je už hodně zkušený kuřák , noa abych se dostal k věci chi se tě zeptat jaký máš nejlepší způsob ke zkouření kocourka , zkusil jsem dát i mlíko samozřejmě s konopím dost mu chutnalo a tak jednu hodinu byl velice extrémně šokovaný a dále už to nevbypadalo dobře , řek bych dokonce že jeho psychiku dost ivlivnila marihuana a dostává zdá se mi to flasbacky, kámoš vždy když je u mně tak říká. kočka je úplně zkouřená!!
Seedmaster
Ja Ruprechta nezkouruju.Chran buh!On si na prda vzdycinky prijde sam.Stuli se na kline a jen inhaluje.A pak uz se jenom smeje.Posledni dobou ma otresne zravky.Zena mu jednou udelala kasi.Moc mu chutnala.Mel sem pocit,ze kazdou chvili zacne mluvit.
Seedmaster
Schle
Máme s manželkou v tomto ohledu společný zájem, i když moc nekouří a raději jí (bramboráky:), čtyřletá dcerka ráda pomáhá když přebíráme ty velikánské bylinky a vyhání psa ze zahrady aby tatínkovi nepolámal kytičky, kocour se nápadně často zdržuje v prostoru pokuřujících. Když jsem doma sám kouřím ale ne před dcerou. Svoboda je v rozhodování a proto ji tu volbu nechám. Ze stejného důvodu není křtěná.
Limba,CsC
Pes, ten strašnej pes mi jednou sežral 0,5 kg zelenýho másla, co jsem chladil na schodech.
Celej den se velmi podivně usmíval..........:D :D :D :D :D
hh-top
Doufám, že jsi ho přitom vyfotil.
i_oNe
Zdravim vsechny ty odpovedne rodice - hulice ..

Cet sem ty vase clanecky, je to hezky! Ale !

Mel bych takovej jinej trochu sofistikovanejsi dotaz:
Jak se vam rymuje huleni a kariera (jestli se to tak da rict). Zajmalo by me co delate (zamestnani)?! A hlavne jestli se da skloubit "travareni" s dobre placenou-odpovednou praci -> treba neco takovyho jako ti manageri z reklam na vodu po holeni .... (po huleni :-))
hh-top
Už to tu padlo asi vícekrát, ale zdá se, že zevšeobecnit se to dá pouze takto: Na každého to zabírá jinak a jsou věci, které se potom prakticky vykonávat nedají. Nicméně, kde je vůle tam je cesta a ode všeho trošku nemůže škodit!
Aaron Lightner
Jedna moje známá tvrdí, že obdobný psychoaktivní vliv jako tráva na člověka má na kočky máta. Tak když budete mít zas někdy chuť zhulit kocoura, zkuste pytlík sušené máty :smoker:
coach
Vyzvedavam toto tema ze dna, neb Vam chci sverit zazitek z vikendu. Moje cerstve dvouleta dcera, si o vikendu proste otevrela skrin, sedla si pred ni a koukala se na kyticku, obcas si sahla na listy. Skryte jsem ji pozoroval a bylo to uzasny. Vydrzela to asi deset minut, coz obvykle nevydrzi ani sama si hrat s hrackama.
Predtim si tam chodila obvykle sednout se mnou, kdyz jsem se o ni staral, ale asi ji to nestacilo;)
Coach
Shadowlady
Díky za oživení tématu, ani jsem netušila, jak moc se mě též týká.
Jak již bylo řečeno, nejlepší je dětem říkat pravdu, protože se jí stejně nakonec domáknou a o to horší je to potom vysvětlovat.
Máme dva kluky a nikdy jsme to před nimi neskrývali. Sice se nijak zvlášť nešíříme, ale nejsou slepý.

to HH-top
Moje slova, jako kdybych to už někde slyšela, ale s tím třetím děťátkem,to jsem teda jako nepochopila!
Bryant
Nevim nevim,

ale myslim, ze to jde spojit huleni a kariera...ja uz na tom pracuju jak dlouho a zatim to porad jde,hraje a dycha...

ted uz jen to zamestnani, na vsechno se musi pomalu, a je to :)
Bryant
Co jsi nepochopila? Tatka chce jeste jedno mimi :)

A bude fajn :wink:
teabooster
he, u nás je to taky vtipný:D
Jsem sice 7 let rozvedenej,ale deseti letou dcerku mam dost často na víkend a na ty ostatní víkendy jí vozim k rodičum.Takže se vidíme dost často:)
No a já mam k travičce obvzlášt vyvinutý smysly :D
takže něco skrývat by se snad asi ani nedalo:)
Díky tomu,že jinak nekouřim cigarety jsem to už asi před nevim kolika lety,svedl na čaj který kouří asthmatici proti kašli:) proto se ani dnes netváří divně na Bong,kterej se stal mojí pravou rukou:D protože to je taková vtipná pomůcka od doktora na inhlaování toho čaje,abych byl pěkně zdravej:D
Pohoda,dceruška asthma nemá a tak už od mala hlásí-to já tohle nemusim,já se mam-to se teda má:D
No a máma? ta si dá jointíka jednou za půl roku a neví která bije:Dale za půl roku si zase ráda dá:)
A moje přítelkyně?pohoda:D ta předchozí byla učitelka na základce,sice nikdy nekouřila:(protože prej neumí kouřit:confused: ale jednou si dala magickej čaj s hub a to byl fofr :D od tý doby si vystačila a mě neprudila(někdy možná) :)
a ta momentální?-neprudí,Ta hulí taky :)
wwidow
Tak já se taky zapojím..Nás teda je pět..Mamina si občas šlukne,ale že by to vyloženě vyhledávala,to ne.Dvanáctiletou dceru jsem jednou přistihl v podkroví našeho rodinného příbytku jak fascinovaně hledí na světlo a to pod ním..Na otázku:Tatí,to je tvoje?Ty to umíš? jsem odpověděl,že ano,že to kytky mé jsou,ale k umění má toto daleko...K narozeninám jsem ovšem dostal Velkou knihu o konopí...Takže ratolest má jasno,možná jasněji než kdo jiný..Desetiletá dceruška mi jednou řekla,že je se mnou moc veliká legrace,jak je to možný,když už nechodim na pívo...Vysvětlení jsem nechal na manželce-pedagožce...A od tý doby se ta menší na nic neptá...A malej synátor je ještě malej na to,aby mě nadával,nebo to schvaloval...Takže celkem pohoda.. :-))
Šebík
K+++++++++++++++++++++++++++++++

Miluju Vás
marc
nechci se opakovat, ale odpoledne sem tady nechal vsechnu karmu, kterou sem mohl dnes rozdat. Bohuzel dobra nalada netrvala dlouho, protoze dalsi klik nasledoval na thread novy zakon ...
danielf
K+!!!!!!!!! fakt jo, sice mam do rodiny este daleko, ale aspon v tom mam uplne jasno.
hh-top
Plačte nebo se radujte, statisticky budete za nějaký čas i vy jedni z nás dětných. A i vaše děti budou žít ve světě, který se sice snaží drogy zapřít, ale zbavit se jich nedokáže. Nedělejte jim to těžké, přiznejte se ke svým hříchům hned, jen co je dokážou pojmenovat. Ušetříte si hromadu času a energie na pozdější dialogy.
Patule
-

[Edited by Patule on 13-08-2002 at 09:43 PM]
Muf
to Patule: nebudu to opisovat, absolutní souhlas!
oton
SAMOZŘEJMĚ chlastat se má v hospodě a ne před dětma doma, ještě když jsou meší tak z toho můžou mít i následky do budoucího života!!!
tak že souhlas s váma!
oton
myslim, že téma je furt aktuální, a tak bych to oživil...(vysunutí do popředí)
apomajkl
Neco na tohle tema jsem psal v Pravu a zakone. U nas doma? Relativne pohoda. Ja 33, zena 29, dcera skoro 4. Dva psi. Starej barak se zahradou. Loni 10 kytek na zahrade - ukradeno. Letos 6 kytek na strese. Mel jsem trochu smulu na semena - tri hermousi a vsechno spraseny, ale jiz vim, ze i tak to slape dobre. Nez jsem mel vlastni zahradu, tak jsem az na sporadicky pokusy nepestoval, ale mam dost kamosu, takze nedostatkem jsem netrpel. Zena nekouri, ale toleruje. Nekdy kritizuje, ze to trochu prehanim, ale kdyz jsem byl na dva tejdny pryc a zrovna byly vedra, tak mi lezla na strechu kyticky zalejvat - a to je pro ni docela sportovni vykon. A dcerka? Tak zatim je fakt mala a jenom pozoruje, ze tata se nejak moc stara o urcity rostlinky. Loni teda vubec nepochopila, proc nekdo tem rostlinkam ublizil a cely zahonek zdevastoval. A protoze mi pomahala je zalejvat tak i trochu brecela. Spatne se ji to vysvetlovalo, ze jsou lidi, ktery delaj veci, ktery se nedelaj a nedaj se moc tim triletym mozeckem pochopit. Ale dneska vi, proc jsou letos na strese. Ale nekourim pred ni.... i kdyz, kouril jsem treba, kdyz jsem ji hlidal a byl jsem s ni sam. Ona to sice nevidela, ale pro mne to bylo dost zajimavy. Prestal jsem do jejiho konani zasahovat a dokazal jsem toho malyho tvora, toho malyho clovicka jenom pozorovat. A je to narez. Uvedomil jsem si, jak my (par nas tady je) rodice jsme kolikrat vystresly a netrpelivy a tak. A ted i ve stavu strizlivosti, kdyz si vzpomenu ze to jde, tak umim mnohem lip ty detsky dusi naschlouchat. Takze pohoda.
teksun
-do dětí mám hodně moc daleko zatím mi stačí psík, ale strašně moc se mi líbí, že Vy rodičowé-huliči máte stejný názory jag moje máma a ta nehulí, je tag strašně tolerantní (ne we wšem že jo) a tolik mě wěří až se mi nechce wěřit, že i takowý rodič existuje (widim dost často ostatní rodiče jag furt pruděj, kůli každý krawině :např. otec kámošky se dozwěděl, že hulí, co udělal-nejdříf ji chtěl zmlátit,wona utekla, wrátila se a nakonec jí zakázal stýkat se se mnou a mým přítelem-dowěděl se totiž, že hulila u nás)
-a proto už ted wím, že hlawní je tolerance, když se někomu něco zakáže tak to stejně udělá, ale tajně a to přece žádnej rodič nechce hlawní we wztahu rodič dítě je snad důwěra ne:D
Yasmeene
To moje maminka pořád vyhrožuje že mi sebere půlku úrody pro vlastní účely.Nadruhou stranu jointa bych s ní kouřit nechtěla.
PORSCHAK
Svou trochou též přispěji.
Musím vyzdvihnout Otona za skvělé naučné téma, karmičku mu za to, i když jich už ode mne schytal níc než dost, protože jeho názory jsou mi velice blízké.

Osobně jsem zatím ve svých 23 bezdětný, s takovou úrodou počítám ne dřív jak za pět let.
Vaše postoje jsou skutečně leckdy zajímavé a pro mě nadmíru pozitivní, ale jak řešíte například neočekávané návštěvy kamarádů svých dětí, to riziko je myslím dost vysoké. Určitě své dobře vychované děti ponaučujete o mlčenlivosti, ale znáte děti...
Díky, jen houšť a větší kapky !
wwidow
Tak návštěvy kamarádek mých ratolestí jsou,řekl bych , celkem v poho.I když-nevim...dětský oči jsou na pohled strašně k přečtení,a já občas fakt mívám pocit,že se na mě ty kámošky dívaj podezřele..Jenže- co říct,když o prázdninách u nás spí kámoška mojí dcery,a když se loučí a odjíždí,prohlásí:Strejdo,takovýho taťku bych chtěla doma taky...Nejde o to,že je to pocta i pro mě samotnýho..Ale cejtim se líp i před dceruškou,a ona mě to na druhou stranu dává hodně znát...
webinda
Mám velkou radost z toho, co tu čtu. Mý zkušenosti jsou bohužel míň pozitivní a tak se mi tu nechce vířit potemnělý řeči.
Ale nechápu, proč zrovna já si musela najít chlapa, kterej to absolutně nechápe a je nepopsatelně zabedněnej!!?? No to jen pro zajímavost, abyste věděli, že v některých rodinách to je i obráceně. Já si s láskou pěstovala kytičky, dceruška s láskou zalévala, ovšem hlavě rodiny vězely ty nevinné kytičky hluboko v patě (říká se v patě??)...no a jednoho dne přišel a a ty krásky mu způsobily jakýsi záchvat a on je nemilosrdně zničil (i mně, ale to mu trvalo přece jen delší dobu)...no tak nevím, jestli ta tráva měla takovou síííílu, že dokázala vystíhovat člověka jen při pohledu anebo ten člověk jen hledal záminku anebo je vysvětlení ještě prostší - je to zkrátka vůl!
Ale asi ty kdytičky byly fakt pěkně silný nebo magický, páč mně přinesly i za tu krátkou chvíli svýho růstu a následný zkázy tolik štěstí jako jsem neměla snad za celej dosavadní život.
A co by se děly za věci, až by dorostly, na to raděj ani nemyslm.... :-)))))))))
Jana
Mám devítiletou dceru a fšechno ví. Vůbec si nedovedu představit něco takového tajit. To bych snad ani nehulila. To že některé zákony jsou k pláči, jiné k popukání bohužel jako jednotlivec můžu ovlivnit jen těžko, ale moje děti můžou vědět už od útlého dětství že ti pánové v kravatách co se občas ukazují na televizních obrazovkách si dost často cintaj na pentli. Bohužel zrovna kvůli těmhle pičusům mě můžou zabásnout, ale vrozený optimismus mi nedovoluje se touto myšlenkou zabývat moc často.
prdow
jana: to ti drzim palce, mam dost podobny nahled:)
PORSCHAK
2webinda

Je na každém, co svému partnerovi bude tolerovat a co ne. Zničení kytek není žádným řešením, lidi by si měli sednout a rozebrat to, co tomu druhému na tom vadí. Vztah a rodina vyžaduje řadu kompromisů, slev a obětování, ale není zničení kytek arogantním neřešením ?
S takovou reakcí se můžeme setkat, pokud se o téhle věci nebavíme a jestli se o ní bavíme, je na každym rozumnym člověku, aby zvolil radikální řešení, tedy partner nebo kytky a hulení, protože kdo říká, že v budoucnu nemůže fungovat tolerantní partner a pěstování kytek+hulení v rozumné míře?
Vím, že je leckdy těžké vzdát se jednoho na úkor druhého, ale takový je život.
hofa
Jano pises, ze tvoje dcera vsechno vi. Ja bych v tvym pripade mel trosku strach, jestli se to od ni nemuze dostat k jejim kamaradkam a od nich k jejich rodicum, kteri nemuseji byt tak tolerantni. To vis, deti si casto vykladaji o svych rodicich a z toho by potencialne mohl vzniknout problem. Kazdopadne ti drzim pesti a preju ti at z tve dcerky vyroste naprosto pohodova zenska, ktera to bude mit v hlave srovnany...
webinda
2Jana
Tvůj přístup víceméně schvaluju, já taky nedělám z ničeho tabu (podle toho to taky vypadá - to dítě, čili moje dcera, považuje všechno za naprosto normální a absolutně nic ji nepřekvapí, nebo je to možná nějaký infantnihilismus...nevím). Ale jsou záležitosti, na který má čas. Je v tom z mý strany krapet zodpovědnosti, světe div se! Ale za pravdu ti dát musím - téměř každý dítě od malička nějakým způsobem přijde do kontaktu s chlastem či cigaretou, lidem ani nenapadne tyhle sajrajty před děckama zasklívat. Řeknou tohle je fuj, tohle děti nesmějí. Výchova jak prase. Já to takhle nedělám, vysvětlím ji co to je a na co to je a že je z toho člověk vožralej a blbej a zlej (pro příklady nemusím nikam daleko). Jestli Jani hulíš hodně, pak je fakt asi rozumný to dítěti vysvětlit. Já hulím jenom občas a to jen, když mám hlídání...takže moje malá má ještě pár let čas, než ji s tím seznámím. Každopádně chci ten čas vychytat, aby na to něpřišla rychleji :-).

2Porshak
Máš stopro pravdu ve všem. Jde o to, že tenhle vztah už dlouho skřípal a konečně se našla záminka a něco proti mně (ubohá nevinná kytka)...člověk se zdravým rozumem to samozřejmě považuje za absurdní a iracionální, ale lidská psychika dokáže vyvolat různý věci...
Já jen chtěla říct, že je ještě spousta lidí s myšlením zatemnělým a morálním kodexem přejatým z dob ječmínka krále. Je to smutný, ale kolem mně je strašně moc lidí, kterých si jinak moc vážím, kteří považují trávu za příšernou drogu. Je to nějaký zakořeněný v nich, co nadělám. Občas jim poreferuju jak je skvělý a (přínosný) hulit. Oni sice jako že chápou a berou to, ale vidím jak jim v hlavinkách furt straší nějaký ten bubák...
Pro haronický partnerský vztah je každopádně nejideálnější, když hulí oba, to musí být život vážení! :-))))))) Nebo ne?....
oton
hm moc pěkně si to napsala, docela se s tvým názorem stotožňuju, až budu mít jednou (snad) nějakýho toho špunta, tak k tomu budu rozhodně přistupovat jako ty (myslim tim věci spojený s hulením a alkoholem)

jinak si myslim, že ten tvuj, si tě stejně nezasloužil a podle toho co si psala tak to byl asi pěknej vůl, kterýmu tolerance asi mnoho neříká, jestli sem to dobře pochopil, seš teď svobodná matka, tak ti držim palce ať nějakýho "normálního" seženeš, teda pokuď chceš

holek co hulej a maj něco v hlavě si docela vážim, protože ze svýho okolý neznám skoro žádný, pár co hulej znám, ale ty nemaj skoro nic v hlavě... a to je potom k ničemu, tak ať se ti daří, K+
wwidow
Jenom k tem holkám:Pár , co hulej jich znam.A přestože jsou takový,jaký jsou , jsou jiný..Lepší...
Graetar
Moc krásný téma! Dík, Otone. Asi už poslední dobou měknu, protože jsem se u některých příspěvků úplně rozpustil ;). Každopádně tu ode mě máte balíček karmiček, tak se o ně podělte i se svými ratolestmi.

Z toho, co jste tu vy, milující mamky a moudří taťkové, napsali, jasně vyplývá jedna skutečnost - děti ve své (ničím "dospělým" nepoznamenané) bezprostřednosti a prostotě nevidí konopí jako něco, co je ohrožuje, ale jako obyčejnou květinku, co roste tatínkovi na zahrádce (ve skříni :D). Čímpak to asi bude, pánové zákonodárci - drogobijci? Jsou skutečně děti tak naivní, jak se někdy domníváme?
oton
jen tak mě napadlo, povytáhnout tenhle thread zase trochu víc na světlo :D, jestli třeba ti noví maj co říct :)
wwidow
Sem tady dlouho nebyl..Ale je to tu pořád moc pěkný..
Drsnejmuzik
Tak to je celkem narez takhle v rodince ;) k+ ;)
kelly.com
Mno můj synátor rád často se mnou na balkoně rád pomáhá a sleduje zastřihování, hnojení a zalejvání, je mů 1,5 roku, takže ešče asi nemá z teho rozum, ale jelikož pjestuju i sukulenty a bonsaje, tak to bere, jako další druh naší květeny do sbírky, takže chodí a čichá......se skvělím oužasem, jak ta kytíííí voní proti ostatním, samozřejmě, že hulit mu nedávám...to nechám na něm, ať si f tom pochodí, až uzná za vhodné, manželka to toleruje, dyť takchy měla bramboráček a palačinku, i těch pár prdíků si wopčas se mnou dá, to už patří k našemu způsobu života.....kam se hrabe Itálie..:o))

Jinak sem už zhulil i mýho hada...dostal shota do terárka.....mno a pak sežral tři myši jako prd..:o))
gunman
ja to mám tak zvláštne, som v pohode rozvedený (druhý raz :-), už ani nebývame spolu, ale bývalka má celkom pozitívny vzťah k trávičke, začalo to tým, že keď som naznačil záujem založiť skriňu, našla v celej domácnosti to úplne najgeniálnejšie umiestnenie (paneláková špajza, kto to pozná, onedlho to bude v galérii) a v poslednej dobe aj prejavila záujem o prvú koštovku (nikdy predtým nepálila :-))
fak.gesho
Ja semtam zahulim s tatou(me je 17, jemu 49), ale jen malo, spis pije, vdycky rika radsi si dam panaka dobry whisky, ale semtam na nakou family akci ho vytahnu jeste s tetkou(53) na jointa,...
Mr.Floopy
to all:
to jsou Vrazdy....ale takle si tez predstavuju budoucnost.
čeřen
od veci: to gunman:
zdravim te priteli, sem zvedave na tvuj špajz. az bude, tak dej vedet.
BomberMan
Ježiš to je krása...
Jáv si to vždycky užiju nejlíp z dětma...
Máme za barákem hřiště a tam sem si se svým synem(5) jednou zašel zahrát fotbal(předtím jsem si zakouřil) a najednou nás ten fotbal hrálo asi 10 ...no a jak bylapřestávka tak jsme si všeci sedli a já sem těm dětskám začal vyprávět zážitky z dětství a oni to poslouchali a byly uplně ticho a v tu chvíli jsem si uvědomil jaká je to krása...
Potom ještě několikrát jsme se tam scházeli praviddelně a ty děti přišli se svojema tatínkama a já zjistil že taky hulí...
Od té doby jezdíme asi 4 rodiny vždycky někam na chatu třeba lyžovat a je to jak z toho filmu "S tebou mě baví svět"...večer pošlem děcka spat sednem si a uděláme si prostě pohodovej večer se vším co k tomu patři.Naštěstí máme takový manželky který si s náma jednou za půl roku na tom výletě taky klidně potáhnou...
Jej to sem se do toho zamotal.To bude tím že jsem si před chvílí potáhl a skoro jste mě rozbrečeli. Ale tak jsem si to vždycky představoval ten život...
glider04
jojo, mám taky děcka 13 a 7, k tomu nějakou tu ženu, že? :-))..a jak to tu psal hh_top, není cesty, než pravda...a nebylo to lehký, matka mých dětí si o mě fakt myslela že jsem feťák..:-))..te´d je to tak, že děti se ráno rozejdou do školy, já si dojdu do schránky pro noviny, žena uvaří kafe, já ubalím, ona si dá cigáro (kouří matroš velmi výjimečně, ale už se jí to taky zalíbilo, tuhle jsme dali brčko a uklidila celou komoru..:-))..no a tak tam ráno spolu kouříme..a já pak jedu dělat ten kapitalizmus ...:-))))))..jen mi žena vobčas sečte, kolik brček jsem za den vyjel a přemlouvá mě ať zvolním...ale mě to dělá taaak hezky..:-))
To máš dobrý, mně se po brčku (spíš fajfce)
pak ten kapytalyzmus nějak dělat nechce.
glider04
věc cviku, nic jinýho...:-)
gaspacho
Tak to mi připadá docela zvláštní, že většina zde zmíněných manželek hulí 2x do roka;-)

Hmmm, ale moje přítelkyně vlastně taky.....:-D
A já mám svou hulící periodu, která se v pravidelnosti od té ženské (periody) liší jen tím, že nehulím týden v kuse:-D
No, já čím dál to cvičím,
tím víc se mi nechce. :)
glider04
to Pavlik
podívej, práce není k ničemu potřeba..:-)))..prodej všechno co máš, vodjeď do Indie do nejzapadlejší vísky ...zasej políčko outdooru..:-)))) a do smrti se jen válíš, jde to :-)))
I ty utopisto :)
nevímkolikáte přikázání: Ženu ani dítě nepřesvědčíš.
glider04
nemůžeš do indie? pak radostně nacvičuj kapitalizmus..so easy...:-))
Kdybych si spoň moch zanadávat na šéfa a poměry,
ale coby OSVČ.... :)
glider04
aspoň můžeš hulit kdy chceš..:-))
No a v tom je ten problém.
Protože pak ty penízky nechodí, kdy chci. :)
glider04
Pavliku, ty jsi principielně nespokojenej?...práce v rozumné míře neškodí, konec konců, je to náš způsob existence na tomhle divným světě...já osobně používám thc najmě k vydejchání kapitalismu ústrků s ním spojených..:-))..jo a prachy poštou fakt nechoděj..to je vyzkoušený
No, principielně nespojenej jsem už s tím,
že jsem opustil maminčino lůno. :)
Jinak je to samozřejmě věc kázně.
Když pracuješ u kompu, ještě k tomu doma a ještě k tomu sám...
Jamess
U nás v rodině sou všechny drogy tabu, musim sám dávat pozor na to aby nepřišli na to že hulim a je mi 21:(((, ale moje sestra už je nějakej ten rok vdaná a má dvě děti, a děti(12 a 9 let) netušej že můj švagr hulí a pěstí....Ani nevim jestli to ví sestra,ale řek bych že ta asi jo..
cilum
Už je tu téma o rodičích, do kt. přispívali i nějací rodiče tak by mě naopak zajímalo jestli vaše děti vědí že pálíte, jak se k tomu staví popř. esi kouří s vámi (resp. esi je v tom vy podporujete). Našel by se tu i nějaký případ kdy sou netolerantní děti ke svým rodičům a chtějí po nich aby přestali?
cityman
Tak to by me taky zajimalo :) Moji rodice vi, zekourim uz leta a ja vim, ze si otec obcas da, respektive neodmitne ubaleneho jointa a nekdy si o nej sam rekne. Mati to moc rada nevidi, ale nic s tim nenadela.
Harvest....
Moji rodiče jo...ale matka mi dovoluje jen moje modely...prej dej si trochu do cigarety at te to nezabije budš mít schízu já když jsem to zkusila...bla bla....
Harvest....
:0))))))))))
Taker
Tak na tenhle thread sem fakt zvědavej :)
Jinak já děti samozřejmě nemám, ale chci pozdravit všechny rodiče-growery :bravo: :girl:
cilum
2 Harvest:
Vědí vaše děti, že hulíte?
Moji rodiče jo...
-kámo nespletl sis náhodou thread
ppeettrr
Mýmu synovi je 8 a zatím je to pro něj tabák, případně bylinky v jídle. Ale za pár let mi asi bude uždibovat úrodu.
Nebude mi vadit, když bude kouřit trávu a rád si dám s ním, nebo jeho kamarádama.
ppeettrr
to cilum: je to asi jako v tý reklamě.
Fotr paří na síti, jo?...
Ty vole nejste jediná generace.
ppeettrr
to cilum: sorry teď mi to docvaklo, trochu mi jde ještě po víkendu mimoběžně hlava, letos byla opravdu vydařená úroda.
crimson
Mam sedmiletou dceru, a protoze neni blba, zjistila to sama /Tati to je ta zakazana kytka z televize :) /, myslim ale ze jsem ji to dostatecne vysvetlil, takze ackoli s mnou zatim nehuli, ten ritual baleni speka a dlouhe vecerni rozhovory se mnou travi rada :))
cilum
2 ppeettrr:
v pohodě stejně mě nedošlo na co to byla narážka :-) (podle tvé omluvy mě to asi ani dojít nemůže)
A jinak jen tak dál tohle mě hodně zajímá postoje huličů-rodičů
Kristl
2 crimson: "zakázaná kytka z TV" je dobrý :D :D :D
S~th
hehe ... tak to jsem zvědavej na svoje dítka ... ale to je daleko ... já ted přemejšlim , zatim nad tim jestli začne hulit bratr ... :)
Taker
Poslední dobou se mi zdá že do toho začínám nějak navážet komplet celou rodinu!! :D
weider
...ale ja nemam deti
glider04
Kouřím normálně, jak bych to mohl před dětma schovávat? Jsem to já, ne? Děti si zvykly, že kouřím bylinky, nevšímají si toho, proč taky? Jich se to nijak netýká ..:-))
cilum
2 vood:
no zajímavý názor podle mě teda na tom něco (hodně)dobrého je a proč by to nemohlo být životní krédo?! Já sem teda eště dost mladý na to abych to mohl nějak s odstupem posoudit ale mám pár známých, kterých rodiče hulí a řekl bych že je to jejich takové životní krédo
gabba
no řeknu vám že nikdy mi nic nepřišlo pitomšjší než když sem seděl s mimm známim u nich v pokoji a non tam začal balit jointa přímo před dětmama a když mu nějaky začolo pomáhat se sipáním travky na papirek tak sem si rikal ze tak bych asi nechtel dopadnou .. jo jeste sme ho i v obejvaku podpalili (i s tema detmama kterejm je 4,6) a oni behali a smali se a pořád vykrříkovali že budou v háji jako tatínek .. taki to je na me moc
cilum
Tak to co popsal gabba je moc to bych taky nechtěl.
2 vood: ubožák?! Ubožák je ten kdo odsuzuje lidi o kterých nic newí.
A na co bych jako měl přijít neříkám že budu hulit do konce života, ale myslíš si že ta tvoje pravda bude ta universální. A proč by to nemohla být filozofie říká ti něco rastafariánství tam je to dokonce jako důležitá součást náboženství a filozofii snad může mít každý svou, není jich jen několik druhů, vypsaných v knížce.
Hellboy
Ja mam uz ted vycitky svedomi, ze jsem do toho zatahl mnohem mladsiho bratra...ted je uz teda nakou dobu dospelej...
a pritom zacal hulit vicemene sam...ja sem ofsem nadale byl jeho hulicim vzorem...rozhodne bych do toho deti nezatahoval...
Asi to neni tak jednoduche, nejsou blbe a jednou se zacnou ptat...pak navrhuji nezapirat a nak rozumne vysvetlit a osvetlit...
ale hulit ani kourit pred detma mi neprijde jako moc dobrej napad...
gona
ja huklim kazdy den a wood asi si myslis ze si vsetkym preskakala to je chyba ver na uver peace
Sinuhet
Imho neni dobré učit děti co je dobré a co zlé, ale raději je učit jak to dobré a zlé rozliší. Ony už si pak samy vyberou. Nemá cenu někoho učit že tráva je dobrá. Raději ho naučím jak si najít informace, jak nad nimi přemýšlet a nechám to na něm.
cilum
2 vood:
já do tebe nehustím jen mám jiný názor než a snažím se ti ním oponovat.
A cos myslela tím že si to zažila to nehulení?
A já sem nějakou dobu nehulil takže si myslím že něco o tom vím, přišlo mě to tak že bez toho můžu v klidu být ale taky sem měl pocit že bych se zbytečné obíral o "dobrou" věc prostě mě to o hodně víc dává než bere ani nějak newím co mě to vlastně bere možná trochu tu paměť ale to nějak moc nepociťuju. Jinak jako předvádět se před malýma dětma je podle mě taky blbost ale až budou starší (cca 15+ let) tak proč ne
A jak často hulím to jako narážíš na psychickou závislost? Tu určitě nemám a jak často no těžko říct tak v průměru bych řekl že o víkendu a pak tak 2x ve všední den těžko říct někdy 3x přes školu jindy 2x jenom o víkendu, myslím že to nějak moc nepřeháním.
Sinuhet
Souhlas s vood
sýkorka
Ty jo.Mě je pěta dvacet bydlim sam se ženou ale kdyby moje mati,katolička věděla že čadím tak by mě rostrhla i ve svých 84
Belial
2 Sinuhet to je pozitivní názor. Plně souhlasím. Sice děti nemam a ještě dlouho nechci, ale sem si jistej že si budou "ulítávat" taky na hulení možná i na něčem jinym co se vypěstuje. Hlavně ať nejedou we tvrdym. Vivat marihuana
Dětem do ruky psychoaktivní látky nepatří,
čili já jsem za osvícenskou represi.
Vysvětlovat, jít osobním příkladem a taky trestat.
Vono je to stejný jako s cigárama.
Když rodič vysvětluje a kárá dítě, že cgarety jsou fuj
a má přitom zapálenou startku,tak to asi nefunguje.
Pokud vím, že v případě ganji disponuji silnou věcí,
která s eprostě může vymknout, tak jsempro nejvyšší opatrnost.
Pokud dítko nepátrá, tak hulením před ním nevyvolávat zbytečné otázky, zvlášť ve věku, kdo všechny soucvislosti prostě nemůže pochopit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma