Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
V jaký největší partě ste hulili? - Klikni zde pro originální téma
adihash
Chtěl bych se vás zeptat s kolika lidma ste maximálně hulili.Já asi tak v patnácti a když se skončilo tak byl nejlepší moment tak minuta po dohulení.Naprostý ticho a potom prostě super zábava.Fakt nezapomenu...
hh-top
že mi to nebudeš věřit, Adihaši, ale s filharmonickým orchestrem. Já je tedy nepočítal, ale bylo jich jako much, bylo to v Detroitu na letišti a my tam uvázli kvůli sněhové bouři. Zalezl jsem si zvečera do zhasnuté kuřárny, popukal a první dva z nich se chytli na prda. Pak se začali trousit ti další, ale mě si až do rána podávali jako maskota a tak jsem se tam s nima udělal docela natvrdo.

Jó, s inteligentama se to kouří.
Zachaliaš
No já sem kouřil nejvíc v 10 lidech a bylo to dost dobrý poslali sme 5 špeků dokola takže sem mněl špeka furt u sebe a ten rachot pak byl vynikajcí :)
Seeder
Imho ja jsem jednou kouril v parte 12 lidi a musim rict, ze high co se kvality tyce nemel chybu :) Jestli nekdo znate rockhell v Brne tak toho osudnyho speka motal jeho majitel... Od te doby mu rikam pan brkar, protoze takovy brko jsem jeste nikdy nevidel, motal ho 15 min. a stacilo pro 12 lidi, kazdej si dal 3 prdiky>solidni brko (a to ho chtel jeste nadstavovat.. :smoker: )


______
seeder.
hnut
jak se pocita hospoda? rekneme jedna mensi? :)
ataner
Snad všichni vedoucí a praktikanti na táboře.Nevim už kolik nás bylo, ale asi 11.Kolovali dva speky a DryDrink.
maslox
No ja celkem pravidelne hulim tak s 6-12 ale moje maximum je neco vokolo 18. potom uz jsou takovy ty brcka co umotas pokouris si a pak je posles a nigdy uz neuvidis...
CorWin
Posledně, je to nedávno, vyběhlo z hospody asi 15 lidí a každej aspoň 2-3 šel ven s ubaleným špekem. Takže tos potom ani nestačil registrovat co to vlastně pohuluješ.

Jo a srandy byl potom kopec s celou hospou.
pan dan
hmmm, tak JESTLI se to pocita....
cirka 4000 lidi na demonstraci za legalizaci konopi rijen 1998 staromestske namesti v praze. Mozna se ne vsichni ucastnili, pocet speku nejsem schopen udat (cirka 4000 :) )
a JESTLI se to nepocita...
Silvestr 2000 ve chvilich, kdy se mi docela drsne a bez kompromisu zacaly odemykat brany vedomi se nas na novorocniho speka seslo pres 20 (26 cm joint je v Pribrami tezko k videni, takze se slezli t ti, o kterych jsem nevedel, ze jsou zvani, ale treba to vsechno bylo UPLNE jinak ;) )

takze nic podlozitelnyho... :wink:
Hlava
Tak , na narozkách jedný kámošky nás hulilo v klubu asi 30-35lidí stoupli jsme si do kruhu , každej svůj brk :eek: připraven / velikost se pohybovala od 15-60cm dle zdatnosti huliče / a hurá do toho . :smoker: nejdelší joint dohořel asi po 55minutách :p: , pak , pak co se dělo .... :smoker:... to ví málokdo :sun: ale bylo Velmi Velmi veselo :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma