Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Kumbal!600! - Klikni zde pro originální téma
Ahoj tak jsem přesedlal a rozjel trochu větší watáž nevím co všechno vás zajímá tak se ptejte !!! jinak to co vidíte na fotkách uplně vzadu ty v rohách jsou ze semínek!!! dále 6XIP 1XAK-47
3X Blueberry a taková ta vzadu v prostřed mě přijde nejhezčí dělá největší pálky ale bohužel zrovna tu nevím :rejp: !!!
od malejch řízků jsem hnojil OBM - momentálně BN-ZIM BN-SOIL a jako doplnkové hnojivo PK! rád přijmu všechny rady i otázky diky cuzz OSVIN ps: jo a jsem v 3 tejdnu květu !
foto
mirosk
Aky mas rozmer skrine a čím to chladíš,,, ináč moc pekné... :jumper:
luckyBOB
cauvec..nemuzu to nechat v sobe..:)
ten prostor ma silene uboze vyplne cili vyuzity....muzes tam i dokonce i 3 krat vic rostlin...a pises ze mas 600w...nejde to poznat..dal jsi psal ze jsi presedlal..takze jsi uz pestil..teda chlape trochu snahy..vic si stim pohraj..trochu to vetvy.strihej.....dyt ty holky jsou tak pekny..:)

preji ti hodne (vice) zdaru..nerikam ze to neni pekny..:)
goodluck...
mirosk- není to skřín ale místnost 1,5mX1,5m
TD-160/ 100- ventilátor- 160m3/ h

luckyBOB - ahoj jo to že jsem tam mohl dát víc kytek to mi je jasne ale tuhle watáž prostě jedu poprve tak jsem nevěděl !! tyhle fotky jsou focene ještě při 400 W jsou asi tejden stare ! jo přesedlal nevím jestli se to tak dá říct ale předtím jsem měl jen 250 W skřín ale nic moc !! jo je mi jasne že to mohli bejt hezké keříky ale i tak jsem spokojen kytky jsme dostal jako už 20 cm řezi totalně napadené sviluškou takže jsem je z toho dostával dlouho a zaštipování atd. chci nechat až na druhé kolo !! prostě je nechávám jen tak at si rostou chci vědět co pod touto watáží předvedou :) diky cuzzz
Thcmh
To používáš jen jeden ventilátor? Teplota je dobrá atd? Trošku se rozepiš :D Jinak hezký
Thcmh-ten TD-160/ 100- ventilátor- 160m3/ h ted pouzívám na přítah ale plán je takovej že až začnou vonět tak že uznám že už to je moc tak mam koupenej uhlíkovej filtr kterej nasadim a bude mi to přes tenhle filtr foukat ven z místnosti a druhou trubkou která je tam ted jen pasivne budu hnád vzduch dovnitr mám EURO2 ještě z minule pěstírny tak snad bude stačit!! teplota ted je kolem 26-28 + nějakej větrák co mi jen točí vzduch v místnosti!! ještě něco ??
ECHO
Jo priste se pokus lip vyplnit prostor jak rikal luckyBOB.
Jinak to mas fajnovy.hodne stesti:cool:
rixo
..ja si myslim ze to mas pjeknee aj s tym nevyplnenym priestorom:-)) este dokrmit a budu tucne paldy:-)) ja som sa tiez snazil kadejak ist do ScROG ale nakoniec som to ani nevychytaval....kazdi sa ucime, kazdi sa zlepsujeme a kazdi mame inu motivaciu, ale kazdi to mame aj pjekne:-))
foto
Matrixx
to Osvin:
jaká je vlhkost? používáš nějak zvlhčovač? Pěstu Zdar
luckyBOB
ano ano..vim jak to myslis...proste jen zkousim co to umi.:)...ale tak to ma byt..nepoustet se do nejakych silenosti a zkusit co a jak...aspon ta druha grow bude stat za to..:)
jinak to tdcko ti neutahne celou mistnost + pachac..budes muset koupit lepsi..spis to Tdcko dej na odtah od vybojky pres stinidlo z odtahem..a kup jeden dobrej vetrak na odtaj ze skrine...staci slabsi ufo. bo neco podobnyho..a oba dva odtahy dej na pachac pred ufo..a uvidis jak ti to pekne bude chaldit..samozrejmnosti JSOU 2 stojanove vetraky na cirkulaci vzduchu..a na toto uz muzes mit i pasivni pritah...bo tam muzes dat priskrceny euro,..zatim
good luck for you next grow....peace and grow...
AHOJ tak tady jsou další fota!!! luckyBOB doufám že tě potěší více vyplněný prostor teplota je kolem 25C a vlhkost se drží kolem 40-60 !
řízky jsou namixované rozhodně nevím co je co a všechno roste jinak něco vůbec :( takže s tím bude asi problem jinak snad ok ptejte se rád odpovím cuzzzz OSVIN
rixo
som zwedaw na upgrade!!
JJ rozměr je strejdas 150X150 takže ta 1KW by to ukrmila ale to by se zas ukázalo na elektrice a to razantne rozhodne vetrání by se muselo vymenit za silnejsí !!! no v nejbližší době o tom nepřemýšlíme!!!
Zmatek asi dělám já ale pokusim se to vysvětlit !!!
Doma mám tu 250w jen tak abych měl doma z něčeho radost a u kolegy kterej má větší byt jedem 600w!! první sklizen 600w dopadla katastrofálně někdy mezi 3-4tejdnem to během 3-4 dnů totálně odešlo už v těch fotkách je vidět jak se listi ohejbali dolů ale furt ok pak 3 dny stačili na to aby to sežloutlo a šlo to pod kudlu přitom teplota pod 30 a vlhkost na 30 nevím v čem byl problem :( asi tak no ...... ani jsme to pak už nefotil nebylo co tak snad tuhle sklizen už dojedem v pořádku
hnojil jsem jen BN-soil+BN-zym a PK tak si myslim že ne když jsme dodržovali správné dávkování....
seba
citace:
Původní příspěvek od ICan
pekne , kolik odhadujes celkove gramu ? ..



Ican neví co tady na Grow. sleduješ , ty tvé příspěvky holou větou tady nikoho nezalímají , pokud nemáš co říct konkrétně tak se laskavě zdrž komentářů. Abys tu honil body za příspěvky a pak vypadal jako stará pěstitel tak to fakt né , takových tu je dost. Jestli s tím nepřestaneš tak ti budu udělovat KKKKKKKKKKKKK------------------:rejp: :rejp:
tak tady je další slíbené foto

7-den 12/12
10-den 12/12
17-den 12/12
luckyBOB
cauvec..no nejak takhle bych to chtel mi t i ja..ale bohuzel z nedostatku casu sem musel byt nuce zaridit drip..
a jinak to sledovani kytek bude docela husty az ti to vsechno proroste tak se tam nedostanes..nebo se to da otvyratz z 2 stran..?..:D

mej se a at se dari..!
No přístup k zadním kytkám je sice trochu složitější ale né zas tolik stačí ty přední kytky šoupnout do stran a ulička je na světě !!!

Tráva:..60-70cm je lampa zavěšená nad kytkama !! dik za K+
tak tady další foto !!
Ani moc ne ty šlahouny tam vzadu si moc listí neudělali nevim na co čekaj !!! jinak si myslim že ostatní kytky nestrádaj !
Vinc Carter
Mas to pekny ale myslim ze kdyz si na pristi pesteni poridis hranaty kvetinace tak tim nic nezkazis protoze tam narves o neco vice kytek ale i tak je to povedeny:sun:
KABUTO
Jakmile to pustíš hodně nahoru,tak už to 600 neprosvítíš tak aby to bylo gut.Sog určitě ne(jestli to máš plný).

Nechápu Strýcovu radu ohledně přesunutí malých kytek do stran(jako se na ně vyprdnout?)Já dávám menší pod lampu a větší na kraj.

Já mám 125x130 na 600 a příští sklizeň chci zkusit H scrog kvůli prosvícení aktivní palicové éé oblasti (no prostě srovnat palice co nejvíc do jedné hladiny)

Tak ať se daří :)

ed:trošku jsem si nevšim že má thríd 2.stranu ehm
SCRAT
hoj pekne to mas jen by me zajimalo jak to zalejvas?
nevsim sem si zadne kapilary bo tak takze asi valis manualne co??
to musi bejt dobra drbacka v takovym boxu s tolika kwitkama...
radim popremejslet o nake automatizaci :)

doporucuju ty koliky na tu tlustejsi hadicu..totiz na kapilary bys potreboval hodne silny cerpadlo protoze naky 1000l/h by to asi neutahlo....
GL:)
JJ přesně tak krmim ty holky z ruky !
mettatron
mozna jsem nepostreh jak dlouho to rostlo ale zda se mi to cely jeste ridsi nez byla ta prvni varka....neschazi jim neco? nebo myslis ze tyhle prckove :D jsou genetikou?

i kdyz ted koukam,prepnuls to brzo, asi si to chtel trochu jako sog, no na to ale mas tech kytek podle myho porad trochu malo. do takovyho prostoru bys jich na efektivni sog mel mit jeste vic, podle me.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma