Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Misty (Nirvana Seeds) - Klikni zde pro originální téma
Black Mishak
Zdravim všechny.

Plánuju rozjet 1st Indoor session, a momentálně prěmyšlím nad vyýběrem modýlku. Jelikož jsem v tomto ohledu zelenáč, tak se mi zalíbila Misty z bílých odrud o Nirvany. Pisou tam, ze má 15-20% THC, což zaleži na pestiteli (jak sem zde pochytil), ale genetika by měla mít taky podstatnej vliv že? Výnosy 500g na m2 a bla bla bla. Pro mě je důležítý, to že to má nějaký grády, a že tam píšou to, že je to prý jednodušší na pěstovaní. (for begginers). Počítám s tím, že to pojedu v hlíně, (nějakej substrat atd). Osvětleni asi(zduraznuju ASI) 2x 250w Sodique + asi fluorescenčni zářivka. Ten sodík 2x proto, že bych chtel dost světla, ale hloubka skřině je cca 40 cm (ještě to nemám změřený ale je to prostě málo). Takže bych tam dal asi tak 3-4-5 kytek vedle sebe. Mno a když tam bude jedna 400w tak si myslím, ze ty bočni kyti nebudou mít dost světla. Takze 2x 250 aby to bylo rovnoměrně. Vejška je v poho.. cca 170cm. A matkárna, řizkovna bude asi jinde, takze tam bude na vejšku místa dost. (Jinak Hnojky pojedu asi AHčka + Enzymes)

Mno a ted k tomu co bych potreboval. Jeste si totiz nejsem uplne jistej tim modelem. Co si pamatuju, tak přemejšlím o Big Budovi a Super Skunk. U toho Buda taky psali ze je to jednoduchy na pesteni. Coz je priorita. Ale nesmi to bejt nejakej odvar. Ovšem co píše seedbanka nemusi být realita.

Takže potřebuju poradit s modelem. Ocenil bych kdyby napsal někdo kdo ty modely jel (hlavně tu MISTY) a napsal sem nějaky postřehy z pěstění. Náročnost, náchylnost k nemocem, výnos, jak to jde do vejsky. Zastrihávat či ne. A taky třeba reporty z huleni, chut/stavy)...

Takze pokud to někdo jel, tak prosím aby se podělil o postřehy z pěstění. Dikec.
kavalera
Tu je nejaky pokec po anglicky o misty...skus sa nato pozret ak vies aspon trocha po anglicky...:)

http://www.overgrow.com/strainguide/Nirvana/Misty/
Black Mishak
Mno tak něco jsem z toho pochytil, ale zatim je to to, co pišou u nirvany (a to neni spatně) ale doufám, že se Tady najde někdo kdo s timhle modylkem má zkušenosti, popřípadě proč by mi doporučil jinej atd... Ten Big Bud taky nemusí bejt špatnej... Mno ale Misty se mi libí vííc... Každopádně dík za reakci.
Black Mishak
Sakrys, nerikejte mne, ze to tady jeste nikdo nejel... Muzete psat i zkusenosti, se superskunkem, Big Budem. Vim muzu si to precist v popisu modelu, ale prece jenom bych chtel nejaky ohlasy od lidi co to jeli, jak s tim byli spokojeni, co v charakteristice nesedi a tak. Co ta kytka nema rada. Zda je pro ni lepsi SoG nebo ScroG?.

Mno tak lidi, aspon trosku... :-(
Black Mishak
Tak jsem dneska meril rozmery budouci skrine, splakal sem nad vejdelkem. Ma jen 45cm hloubku, 110 sirku a 150 vysku. Pekne me to nasralo, protoze opticky vypada vetsi. Kua, tak premejslim jak to pak udelat, kdyz jeste neni matkarna. Mam jet sog nebo scrog? Sog ze semen je celkem na hovno. A scrog na prvni indoor?! Kua. Vadilo by kdyz bych tam proste soupnul ctyri kytky do kvetinacu o prumeru cca 30cm a snazil se tak nejak z toho zastipovanim udelat keriky vysoke tak 70-90 cisel? Nebo by bylo lepsi prece jen nad ne dat nejakou tu sit? Bude to ve vynose poznat?

Jinak asi tam prdnu 400w son -t agro. Myslim ze kdyz udelam slusny vetrani, tak by to mohlo byt ok. Navic je to na pude, a v zime tam bude okolo asi celkem kosa. To taky budu muset nejak vyladit.

Mno a kdyz uz sem u toho, tak kterej z vyse uvedenych modylku by byl lepsi. (podotykam 4, mozna 5 kyticek do skrinky)

Sakra... du se zhulit.... sere me to.
expiry_date1
Ja síce misty mám,ale neviem,ktoré to sú.Myslím si ale,že sú to tie najpocukrovanejšie,ale to môžu byť aj papaye.Potom mám ešte NLxShiva,tá je reznutá so sativou,tak tá možno bude kvitnúť neskôr.Keď tak,mrkni do môjho threadu,čo mám v záložke.
Black Mishak
to expiry_date1

Jo jo mas to moc pekny. A dik za snahu.

Let it grow. !!! :D
Jahudka!
Black Mishak-400w agro bych tam klidne prd.Nemusis strihat a delat vubec nic.Proste je prdnes do kvetinacu a pockas az dorostou 30cm prepnes na kvet a mas to..Nijak bych to neresil
seba
to BLACK Mishak. Já bych ti od nirvány doporučil PPP
http://www.nirvana-shop.com/ppp-p-57.html
stoji sice 25 , nebo California Orange BUd. je to vše bez problémů a PPP je stešně vytální rostlina i na zakořenění , radost pohledět


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma