Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Mazar - feminiz. - Klikni zde pro originální téma
KOSMEJ
Dámy a Pánové pořídil jsem si semínka Mazara (femin.), od Dutch Passion. Napište kdo máte nějaké zkušenosti s tímhle modelem (jak se pěstuje, kolik semínek z 10 bývá OK, jak chutná, jak zhuluje atd.) Díkas
juniors
cau ja sice nemam mazar ale mam skusenosti s fem. PPP a poviem ti co sa tyce rastu so semiankami nebudes mat problem bo tie viklicia edan radost tomu ver.Drzim palce cus.
SCRAT
cus prave mam 9 z nich na vate a pukli za 24 hodin... a posledni puklo za 48h....uvidim co bude dal....peace
Peshmerga
Koupil jsi semena od Dutch Passion, což je solidní, jak často říkám kulantní společnost. Protože jde o feminizovaná semena, která jsou vybírána s větší péčí, tam by se hermafroditi neřku-li samci neměli vyskytovat, pravděpodobně jsi za ně zaplatil i více. Proto by měla semena úspěšně vzklíčit.
Mazar je původně z Afganistánu (oblast Mazar-i-Sharif - hory, suchá oblast, nižší teploty, ale hodně slunce), v Holandsku pochopitelně trochu modifikovaný, čti vylepšený, jako skoro všechno. Osobně jsem ho nepěstoval, ale kamarád ho jednou objednal (také z Holandska) a byl s výsledkem velice spokojený a pokouření byla lahoda.
Peshmerga
Tak jsem konzultoval svůj osobní "herbář", abych mohl doplnit ty původní informace.
Mazar (Mazar-i-Shariff) 100 procentní indika, s vysokou úrovní THC (podobně jako White Widow), zhuluje tedy bezvadně (very nice high up stoned) a velice dobrá chuť. Semena z Holandska jsou "vylepšení" (upgrade) původního Afgani Mazar-Skunk, very resinous (hodně "pryskyřice"). Model trochu připomíná, podle rozvětvení, vánoční stromeček , produkce - 150-250 g indoor, sklizeň outdoor - konec října či první týden v listopadu (květ: 8 až 9 týdnů), to je nevýhoda tohoto modelu.
Jinak pokud jde o oficiální hodnocení, High Times Cup (1999) 2. místo, High Life Cup v roce 2002 - stříbrná medaile, patří mezi oblíbené modely v Holandsku. To je všechno co jsem si o tomto modelu stačil v minulosti napsat. Peace and Pot.
KOSMEJ
no já ho mám pro 250W indoor


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma