Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dámy a Pánové pořídil jsem si semínka Mazara (femin.), od Dutch Passion. Napište kdo máte nějaké zkušenosti s tímhle modelem (jak se pěstuje, kolik semínek z 10 bývá OK, jak chutná, jak zhuluje atd.) Díkas
cau ja sice nemam mazar ale mam skusenosti s fem. PPP a poviem ti co sa tyce rastu so semiankami nebudes mat problem bo tie viklicia edan radost tomu ver.Drzim palce cus.
Koupil jsi semena od Dutch Passion, což je solidní, jak často říkám kulantní společnost. Protože jde o feminizovaná semena, která jsou vybírána s větší péčí, tam by se hermafroditi neřku-li samci neměli vyskytovat, pravděpodobně jsi za ně zaplatil i více. Proto by měla semena úspěšně vzklíčit.
Mazar je původně z Afganistánu (oblast Mazar-i-Sharif - hory, suchá oblast, nižší teploty, ale hodně slunce), v Holandsku pochopitelně trochu modifikovaný, čti vylepšený, jako skoro všechno. Osobně jsem ho nepěstoval, ale kamarád ho jednou objednal (také z Holandska) a byl s výsledkem velice spokojený a pokouření byla lahoda.
Tak jsem konzultoval svůj osobní "herbář", abych mohl doplnit ty původní informace.
Mazar (Mazar-i-Shariff) 100 procentní indika, s vysokou úrovní THC (podobně jako White Widow), zhuluje tedy bezvadně (very nice high up stoned) a velice dobrá chuť. Semena z Holandska jsou "vylepšení" (upgrade) původního Afgani Mazar-Skunk, very resinous (hodně "pryskyřice"). Model trochu připomíná, podle rozvětvení, vánoční stromeček , produkce - 150-250 g indoor, sklizeň outdoor - konec října či první týden v listopadu (květ: 8 až 9 týdnů), to je nevýhoda tohoto modelu.
Jinak pokud jde o oficiální hodnocení, High Times Cup (1999) 2. místo, High Life Cup v roce 2002 - stříbrná medaile, patří mezi oblíbené modely v Holandsku. To je všechno co jsem si o tomto modelu stačil v minulosti napsat. Peace and Pot.