Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Procházíte se rádi? - Klikni zde pro originální téma
Pokémon
Nic podobného sem tu nenašel čili se ptám...
Procházíte rádi když jste zhulení? Já jsem se třeba dnes dopoledne spálil v parku a domu sem šel celkem daleko pěšky i když sem mohl jet busem MHD. Kamoš se tomu strašně divil(on byl na kole), ale já se prostě rád zhulený procházím(někdy, zvlášť v hezkém počasí) - prostě jdu, čumím, přemýšlím:-)))
Tak se ptám co vy a procházky...Pište.
waterpiper
S dvema kamosema se kteryma hulim, jsme nedavno prisli na to, ze je lepsi vyrazit zhuleni na prochazku do lesa, nez sedet v hospe, kde clovek po dvou hodkach vytuhne a chce se mu akorat spat. Na cerstvem vzduchu je clovek cily a kdyz splyne s prirodou je to lepsi nez cumet treba do monitoru. Ale chce to hodne usili presvedcit se a vyrazit, ale pokazde to stoji za to. Takhle jsme napr. o vikendu slavili narozeniny v lese bez alkoholu s malym prenosnym radiem, krupkama, tycinkama, bonbonama a bylo to luxusni :) A za chvili vyrazime na kola :)
Rispekt prirode a jejim darum.
Dežo
no jasny uz sem myslel ze sem magor vecer kdyz se zkourim tak si vzycky najdu nejdelsi cestu domu a kde je nejmin lidi a nejhezci priroda,nasadim sluchatka pustim si nejakou pohodovou muziku jako napr.Boba Marleyho nebo Pink Floyd a premyslim a premyslim a premyslim je to fakt parada....
loeX
já si dělám takový moje výlety že si ubalim třeba 3 špeky vezmu discman a jdu na takovej kopec..tam chodím třeba 2 hodiny a je to naprosto nejlepší moje zábava:D jinak zhulenej chodím třeba od kámoše asi tak 12km dost často a jinak občas du z jednoho klubu:) to je 25km...ale to už je docela hardcore:D
Pupiset
Za massivní podpory THC sem již prosel Ceskosasky svícarcko,Jizerky,Krkonose,Krusny hory,Kasperky,slavkov
a hafo jinejch míst- nema to chybu-jen u nas ve meste me to nebaví:D
Dubinek
Když je pěkný počasí... :) Tak třeba hned dneska ráno, koupili jsme si s kámošem polárkovej dort, sušenky a vyrazili na jointa do lesa... Byla to parádní snídaně... No a když jsme pak právě šli zpátky, strašně mě brala ta zeleň všude... Nejlepší jsou podle mě procházky lesem, moc ne městem... Čili se procházím, abych si užil z blízka přírodu, ne abych mě bolely nohy :)
Pokémon
jsem rad ze nejsem takovy ulitli sam:-)) Zrovna jsem byl venku s mnozstvim THC v krvi o hodne vetsim nez malym a kdyz sem sel od kamose tak sem si asi 15minutovou cestu prodlouzil na hodinovou prochazku. Samozrejmne ze misty kde je nejmin lidi a nejvice zeleno:-)))
Ježíš
spis si rad zahulim az na nejaky pekny vyhlidce, ja nesnasim kdyz uplne zdunenej musim vyvijet namahavou fyzickou cinnost, to mi ten stav jen zkazi a neuziju si to.
lordWilliam
Ohledně fyzický námahy souhlasím tady s Ježíšem (ROFL), ale taková procházka v lehkým high je úplně luxusní záležitost, hlavně v přírodě, ani ne tak louky jako lesy. Les je takový pozoruhodný místo, podle véd je místem dobra. Města ani moc nemusím.
Velkej vliv má i doba kdy se prochází, do/z prácejsem někdy nucen jít mezi 0:00-2:00 a to je taky docela mazec, všechno je takový mrtvý, ticho, nikdo nikde. Taky doporučuju.
FlickerBird
já takhle šel decentně vypálenej na hvězdárnu, bylo pozorování perseidů a ty hvězdy... prostě náhdera, nikdy sjem neviděl hvězdy rozložené v prostoru, vždycky jenom jakoby plakát, jednu vedle druhé... a ta cesta, nikde nikdo (jenom občas haluzové cuknutí jakobych někoho viděl :D), ticho, paráda
plánuju že se v nejbližší době seberu a s nabitou fajou vyrazím na houby :)
Ant
Je to prostě relax ..... nekdo se výpálí a skládá muziku ... jinej hraje na PC .... tak proč ne procházka .... trošku si utřídit myšlenky :)

Jde ale o momentální náladu .... většinou jsem dost línej :D
Distillers
Já a kámoš zásadně hulíme venku v přírodě.Má to mnohem lepší kouzlo.Člověka venku dokážou pak hrozně dostat věci jako:obloha,slunce,stromy.Hulit někde ve městě mezi bytovkama je pěkně nahovno.
Jack_Herer
No já s kámoši hulím zásadně v přírodě, bo v hospodě je to na hovno akorát vás tam koumá spousta vožralejch dědků a přemýšlí co děláte. Navíc tam můžou přijít na kontrolu švestky!!!:grrr:
A podle mýho názoru procházky po hulení k tomu patří!!!!:punk: :punk: :punk:
Hodně dobrý je třeba vyjít do lesa na nějakou dlouhou procházku, někam mezi stromy a třeba se tam i ztratit!!!:cool:
Ondřej
Procházim se celkem rád, baví mě jít a jenom čumět na všechno okolo, pozorovat kolemjdoucí nebo tak...
Bambulooser
Jasně, procházky... Nebráním se ani městu - když jsem přes týden v Brně, často si někam vyjdu, ubalím jednoho, a pak jen chodím..ale je fakt že i ve městě se spíš držím té přírody-parky, špilas..no jasně..., místa kde není moc lidí a nebo kde je něco zajímavýho, co tě dostane...zvednout hlavu a dívat se na baráky, kerý každej den třeba člověk míjí, ale nezastaví se a neprozkoumá to. Nehledě na to že po tom špeku člověk vždycky objeví něco šíííílenýho...a nebo si ho to samo najde.
A když sem doma, tak často takhle chodím se psem, jak říkáte... obloha, mraky (mraky sou výborná věc...ale lepší být aspon dva - najde se víc věcí:-), vůbec krajina... Taky mě docela baví přeladit někdy na "mikro" - sednout do trávy, psolouchat zvuky, sledovat hemžení... sem se nějak rozesnil ... :-))
Distillers
to Bambulooser: To je pravda člověk si v tom stavu všimne věcí kterých by si normálně nevšim a pak z některých může bejt i dost v šoku.
Pupiset
Nejlepsi období na prochazky teprve začína myslím tím babý leto...to žeru:D
Jinak s poslední prochazky sem si prines 3kg hříbků a jako bonus 20lysen;)
fakundo
takto vypada moja prechadzka po polnej ceste s kamosmi. je to tam fakt pekne...:sun: :crazy:
HELLEN
jo, já se taky ráda zhulená procházím, a úplně nejvíc je jít do lesa, a pěkně si to užívat. Třeba i sebou plácnout někam na mech, smotnout další brčko a pak jen tak koukat na stromy a nebe.
Distillers
Hellen:Jo stromy a nebe je uplně největší mazec.Jednou sem byl docela nahadry.A přišlo mi že ty stromy vedou snad až do nebe.Pomalu ani nebylo vidět na konec.A nebo červánky a západ slunce.Taky mraky sou pěkněj mazec.Koukali sme se takhle jednou na ně a každej v nich viděl něco jinýho.Já tam viděl králíčka kterej se hrozně smál.Taky mi dostávají tvary lesů co sou v dálce.Jeden vypadal jak ležící ženská.A další vypadal jako divoký prase.
PiosOne
jj, procházky v přírodě na thc sou parádní. ale osobně preferuji pohyb na kole. přeci jenom se člověk dostane mnohem dále. to si dycky buď sám nebo s kámíkama vyjedem, dáme špeka a pak buď někde jezdíme anebo narazíme na super místečko, pokecáme, pozorujem přírodu, pokud s sebou mám vodárnu, tak zahulíme vodnici (ale jenom tabáčky :) )
taky když se člověk ztratí, tak na kole rychleji najde cestu. ale zase je to více o adrenalinu - vypálený při sjezdech a na kořenech je o hubu.
tuhle sme taky uprostřed lesa našli super posed, takže pěkně nahoru, dát špeka, pozorovat přírodu... prostě luxus, ale to znáte sami ;)
Alalí
No jasně, procházky patřej úplně jasně k životu a když je sebou brko, tak je to úplně nejlepší, vydržim se venku poflakovat celý dny. A musim souhlasit s ostatníma, že v lese je to fakt nejlepšejší.
Před pár lety, když jsem začínala hulit, jsme vyrazily s kámoškou na mopedu, v lese jsme ho zamaskovali větvemi, aby nám ho nikdo neukradl a šly jsme. Pak jsme strávili hledáním celý den, domů jsme šly pěsky, ztratili jsme se a druhý den jsme šly hledat znovu, tentokrát už naštěstí úspěšně.
kafevar
Já se klidně procházim i městem. Odizoluju se od okolního světa sluchátkama a pak si ty lidi na václaváku dávám jako film. :) Vždycky pak objevim nějakou zkratku a jsem úplně vydřenej z toho, jak je ta Praha vlastně malá. Že tam kam dojdu za 20 minut pěšky, jindy jedu 10 minut metrem + 5 minut na to metro čekám + 5 minut stojim na eskalátorech.
Ale příroda je taky v pohodě.
Distillers
Kafevar:Jo tak tenhle pocit znam.Ve městě se sluchátkama sem si přišel jako v nákym svym videoklipu.Byl to docela hustej zážitek musim si to někdy zoopakovat.
trifid
ja sem pro prochazky urcite a ve zhulenim stavu nejvic
praha naklada hodne ale nejsem si jistej dobrou naladou vetsiny ostatnich lidi podle jejich vyrazu takze centrum nic moc spis tak se sluchatkama se odreagovat
ale uplne nejlepsi jsou pro me tedka prochazky po panelovym meste a hlavne na prehrade a to s brkem se zenou a s kocarkem je to fakt ulet nemyslet na nic jinyho,pokochat se prirodou fsechno to probrat...
plunger
Prechadzky to je moje, zatial som nenasiel nic lepsie ked je clovek zhuleny nez sa prechadzat. Najlepsie sluchatka na usiach a potom je to jak vo filme alebo videoklipe. Zhuleny v prirode som bol (zatial) len par krat ale siel som viac krat cez mesto ale je to super zazitok a to aj tam, kde je ludi hodne, ked ich pozorujem a obycajne mam pocit, ze vsetci okolo mna su akoby z ineho sveta a hladaju zhulencov.. Znie to asi divne :D Mam pocit, akoby som pred nimi nemal dat za ziadnu cenu najavo, ze som zhuleny, inak ma chytia.. Takze osobne mam rad, ked je okolo aj viac ludi, ale priroda je tiez super, hlavne ked mam pocit ze som sa stratil a neviem kde som.
Kyblik LopAtka
Procházky rullez! Rád se procházím klidně i nezmaštěnej (ale pravda, že když je člověk vypálenej, taxi to víc dává :) ) A jak tady už psali HELLEN a Distillerrs, tak největší úlet sou stromy, obzvlášť na podzim, když hrajou těma různejma barvama a ještě k Vám mluvěj :) Ale zase v létě rád zahulim, jdu na procházku, vylezu na kopec, natáhnu se a usnu ;o) Prostě pohoda... Ve městě si to zas tolik nedávám - mám schízy, že na mě všichni civěj a sem nervózní :)... prostě zlatej les kde je klid a málo lidu...
moswa
nevim, jestli vás to bude tak úplně zajímat, ale já mam to procházení rozdělený:D

1. nejlepší procházení je, když na mě padne taková ta hnusná věc called depka. to pak vezmu nějaký zelený kamarády a du se s nima projít a popřemejšlet. oni ty mí kamarádi (asi i ti vaši) maj tu vlastnost, že mě zlepšujou náladu, takže mě ta procházka vyléčí :)

2.pak mi zas vyhovuje, když sem móc spálená tak du po městě a povídam si sama pro sebe popř. komentuju kolemjdoucí-jejich pohledy nejsou vždy přijemný:baby: a nebo si jen tak posloucham hudbu a sem úplně nejvíc spokojená-na jiný planetě, na planetě hudby a pohody.

Máte to podobný :bounce:

P.S. taky ste zkouřený?
moswa
obbbbbráceně- já sem zkouřená :-D
kafevar
moswa> Doufám, že depkou myslíš ve skutečnosti nudu. Protože jestli léčíš deprese trávou, tak bych řekl, že máš nebo budeš mít docela problém. I když asi menší než kdyby se to řešilo chlastem.

Každopádně tráva je lék na kde co, ale na pravý deprese to zrovna není to nejlepší. Pokud má někdo opravdový deprese, doporučoval bych odborníka a pak případně mnohem účinější a předvídatelnější moderni antidepresiva. Ty už jsou dneska na takový úrovni, že po nich určitě nebudete tak vykydlí jako po hulení. Akorát holt nezhulujou. :) Bacha na to, protože deprese a tráva fakt není bezpečná kombinace a dost často depresi spíše zhorší.

Ještě pro upřesnění, deprese není to že jste na pár hodin nas.aný ze školy nebo práce a nechce se vám nic dělat. Deprese většinou trvají víc dní a nechce se člověku nic dělat,stýkat se s přáteli ani se jinak bavit, protože stejně nic nemá cenu.

Uff, teda ja zase poučuju. :)
Distillers
ohledně depresí tráva funguje fakt zvláštně.Poslední dobou sem to z hulenim dost přeháněl až sem začal dost zapomínat.Do toho náká ta depka.Řikal sem si kašlu na to a dam pauzu.Jenže včera sem potkal mýho kámoše.Je to kámoš ze kterym se mi hulí nejlíp pač oba máme takovou stejnou povahu a máme dost věcí společnejch.Tak mi pozval na špeka.A fakt se mi dost ulevilo po tom špeku.Měl sem bolesti hlavy a sou docela pryč.Dalo mi to takovou chuť do života a takovou radost.Vono to nechce přehánět a prostě hulit furt.Chce to správnou příležitost.Jaký si to člověk udělá takový to bude mít.Taky je dobrý se zhulenej vyvarovat různejm situacím a to hlavně některejm lidem.Nikdy nevíte co jim vypadne z držky a nebo jak se budou chovat a to může v pohodě stav proměnit docela v peklo.Další věc je se prostě nemát bejt zhulenej mezi lidma a nevyčítat si že mam červený oči a další věci to samý když jde člověk takhle domů.Časem s těchle výčítků může člověku docela rupnout v hlavě.Jak řikam když se jde na špeka musí se napřed všechno vyšpekulovat a naplánovat jinak to pak bude spíš horší.Ale tohle asi stejně každej ví.
moswa
kafevar: nemyslim depky jako depky. ale spíš když nemam co dělat nebo mam třeba i blbou náladu. to co udělá hulení s člověkem, kterej je opravdu psychicky nemocnej sem viděla a nelíbí se mi to. tudíž si taky myslim že všeho s mírou
Johnysss
Jojo, prochazky sou dobry, hlavne ta priroda....Ale jet nekdy zhulenej v buse je taky docela mazec, jen poslouchat ty vsechny zvuky a pozorovat lidi...
luckyBOB
mi kluci z vesnice to mame lehky..smotnem speka..a jdem se projit kolem vody do lesa a tak..smotnem dalsiho..udelame ohen..kecame pohoda..zahrajem na bonga..a rano jdem dom..zadny zk**veny brno atd...dty je to lepsi v prirode..krasen se zhulit a byt v phode..DYT O TO PRECE DE NE?!
wendy
to luckyBOB: Chápu.sem taky z vesnice, příroda a hulo to patří k sobě. jenže na tý zasraný vesnici kde já bydlim sem jedinej hulic!!!!!!:grrr:
ale tak vseobecně i když sem ve měste tak s kamosema vyhledáváme vycházky do přírody...peace 4ever:angel:
ale taky teda hrooozne rada jezdim vypálená na kole, to je pecka, zvlášť hezký rovný silničky mezi dvěma polema, ruce za hlavu a vychutnat jízdu!:crazy:
_Ra_
procházky v jakýmkoli stavu miluju, v lese nejvíc
no ale třeba v lese na jaře je toho tolik, že to chce úplně čistou hlavu, jinak mám pocit, že je toho kolem tolik, že už nestíhám
Distillers
No vono to v lese neni vždycky jen prdel.Já toho už měl párkrát dost.Jednou sme se zhulili na okraji lesa asi v 7 lidech + 1 holka.Já měl fakt docela dost a ostatní dostali nápad že půjdem na houby (normal).Dost mě to akorát tak sralo.Prostě sem na to v tu chvíli neměl náladu.Jenže sem tam půlku lidí přivez autem tak sem šel teda s nima.V tom lese sem uplně ztratil orientaci kde sme.Za další mě boleli nohy a furt sem se ostatním ztrácel.Taky sem ty lidi ani moc neznal jen asi 2 lidi.Houby nerostli navíc no fakt peklo.Celý mi to nesedlo protože těch lidí tam bylo hodně a já sám bych se těžko na něčem s nima domluvil takže sem se jim pak spíš musel podřizovat když už sem teda šel s nima pač bych ani nenašel cestu z toho lesa ven.Byla to ale moje blbost.Já to řikam furt jak jde někam hulit moc lidí vždycky je z toho nákej problém protože je každej jinej.
wendy
to je pravda, moc lidí neni dobrý. Bud se vytvori skupinky v lepsim pripade, nebo se vetsina bavi a nekdo zustane trochu mimo, parkrat sem to taky zazila
moswa
Distillers: to jako holky nejsou lidi?:slizoun: ale jinak je to pravda. čim víc lidí=tim víc mozků=popř. víc průserů nebo šílenejch ideas
OneHeart
zdárek
jo jo,když se zbombim,tak je nejlepší si v podvečer vyrazit do lesa a
do uší si pustit reggae

a západ slunce....to je extáze :o)
Drummer_
jj, není nad krásnou procházku po přírodě, já jsem z hodně malý vesnice a tak sem v lese skoro pořád, nejlepší na přírodě je, že i když chodíš na stejný místa, tak sou pokaždý jiný, je to prostě paráda... hospoda je pořád hospoda, ale západy slunce jsou vždycky jiný a pokaždý hluboký a emotivně silný...
luckyBOB
dnes sem zazil krasny vychod slunce...doporucuji..:)
magicmushrooms...:D

ted vsechny stromy atd dokvetaji..(prece nase palice taky..:))..takze kdyz jdete lesem je to vsude fialove rude atd..parada na speka..:)
peace.
blownancyblow
včera sa mi nechcelo kaliť tak som išiel naprechádzku s pani šalviouv do večerného tmavého parku iba toľko je to dosť mocná rastlina sedeť asi trištrvte hodinu jak priklincovani s otvorenou papulou a pozerať to divadlo no hmm :cool: k téme prechadzky su super na vytuh ked je ale pekne vtedy sa oplatí vist len tak s čistou hlavou a špinavími botami.
buba.sparxxx
já to mám třeba tak že do přírody chodím furt ale určitě ne jen kvůli tomu že bych se musel zdunět, a pak jít ven to ne ..ale rád..jako nejvíc nejraději chodím zhulenej do kina je to úplně super ..no a když jsem si koupil babetu ..a zapukal si to jsem ani já sám nepochopil ..úúúúúplnej oulet .no kde já jsem všude byl ..ale furt teda vyhrává příroda a to nezhulená ..jelikož jsem v přírodě každej den ..tak si nedovedu představit že bych si vždycky puknul to bych byl asi ...ufffff
Ondřej
Shikamaru: To záleží na tom jak s ní vycházíš :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma