inVALIDa |
brain washed blind idiots.... huste vam to vyslo... kdyz vas fizli znaji tak je to potom blbe jim lhat a rikat neco co vsichni vi ze neni pravda... citim se u toho blbe.. a vim ze mi to nekdy daji vyzrat :( |
|
|
ziki23 |
Ja jsem mel neco s italskejma bengarema, nebyl to zadnej problem asi schyza byla.. :) Byl jsem s kamosem v naky hospode - takova pekna venkovni hospudka uprostred olivovejch haju.. Kamos najednou pritah naky italsky kundy a ze prej nas zvou na speka... sli jsme na docela dobry nenapadny misteckoa ze prej to mam ubalit. Na podlozce jsem mel pripravenej tabak a nejednou mi do toho nekdo zacal svitit baterkou, tak jsem byl rad ze na to dobre vidim, otocil jsem se a nademnou stal policajt, podival se na to - nastesti videl jenom tabak, kdyz odchazel tak neco nahlasil do vysilacky. Z ty schyzi jsem to dal radsi dodelat naky italskymu typkovi. kdyz to dobalil, prisel tam dalsi policajt ale celkem mladj.. Zacal se tam s tim typkem hadat o tom speku, nakonec mu ho dal. .. V tu chvili NEJVETSI SCHYZA CO BUDE! Ten bengar ho podpalil, pohulil si a spokojene odesel :)
Omlouvam se jak se tady dlouho vykecavam, ale kdyz jsem zhulenej tak rad vypravim takovyhle prihody. :) |
|
|
RastaManiac |
Si dělal bordel před diskoškou co ?:D :p: |
|
|
kenstrm |
Mno stalo sa to asi pol roka dozadu. Ked sme s kamaratom, uz znacne ovplyvneni alkoholom a THC asi otretej hodine rannej prechadzali cez cestu na nasom sidlisku. A ked som ja prechadzal cez cestu, kamarat na mna zavolal a vtedy, ked som sa za nim otocil som vrazil do auta, a ohol som mu spetak. A ja ako spravny obcan ( :D ) som zacal spetak davat do povodneho stavu. Doteraz neviem preco, asi mi to v tu chvilu prislo spravne. A vtedy si to tam masirovali po ceste policajti, a asi si ma vsimli, tak zahli smerom ku mne, ja som sa postavil medzi dve auta, oni ma svojim zablokovali, a kamarat zacal utekat. Tlusty policajt zacal behat za nim (samozrejme ze ho nechytil), a zatial druhy policajt (pripadal mi viac behuschopny) skusal, ci niesu nejake auta vykradnute a zacal sa ma pytat, preco som vykradal to auto a podobne kecy. A ja som mu samozrejme hovoril, ze som nic nerobil a pod. A ako naschval, na tej skodovke bola povytiahnuta guma na skle (ako ked sa vykrada auto). Ten druhy policajt sa zatial vratil a zacali sa ma pytat, preco kamarat utekal ked som nic nerobil. Dovod? Asi 3g skunku v krabicke od cigariet, na ktore som vtedy ani nemyslel. Tak ma poziadali o doklady a aby som vylozil vsetky veci na kapotu a vtedy som si spomenul na moje "cigarety" a nevylozil som ich, vylozil som len krabicku s normalnymi cigami, opreli ma o auto a zacali ma prehladavat. Asi sa policajt trochu nasral, ked citil, ze mam nieco vo vrecku na koseli. Tak mi povedal nech to vyberiem, a zacal sa ma pytat, preco nosim dvoje cigarety a pod. Opisali si moje udaje, a povedali mi, ze nebudem mat ziadne problemy, ak im jedne cigarety dam. Tak som nevahal a dal som im tie normalne. Potom policajt chytil druhy balicek (nemal som vtedy najprijemnejsi pocit) a nastastie ho len pokrcil a zahodil a povedal, ze tie su moje, nech prestanem fajcit. Nakoniec prislo par hadok ohladom toho, ci som pil a pod. Nakoniec sadli do auta a odisli a ja este asi 30 minut v trave hladal moj skunk. Takze nakoniec vsetko dobre dopadlo. |
|
|
chuck53 |
Seděli sme z kámošema v autě na kopci nad naší ulicí a hulili sme nějaké venkovní skéra..Byla tam i kámošova holka která po letech začla hulit.A jak byla tak vyhulená tak vytla autorádiu a ešte mi sebrala z ruky ovladač.A byli sme v prdeli...všichni jsme kouřili a hulili a okna auta stažené.Hudba se linula ven a na to že byla jedna hodina ráno a všude kolem důchodci,bylo to zralé na benga.nemohli sme ji podmanit aby to zeslabila..to byla zase prdel:-Djak se 4 lidi snažili ztišit rádio:-D....Byl tam tehdy i muj bratranec.sedel vzadu u okna a ja u prostred vedle druheho kamose.Před tímhle vším sme umotali pořádného špeka a po několika prdech sme ocenili jeho kvality.Jelikož byl bratranec překouřený a už nechtěl hulit,típl sem to asi v půlce že to můžem, dohulit později.Stáli sme z autem na asi 400metrové ceste rovne vzhuru,takze sme videli ze jede auto...Rikam ze srandy:"už sou tady"Teda ty benga..no prdel byla že to byly fakt benga..hezky nam zablokovali odjezdovou cestu autem a už si to šinuli k nám:-)první věta byla divná,asi si mylseli že jsme nějakí díleři nějakých sraček.ptali se na koho tam čekáme a tak sme rekli ze sme sli jen na cigo sendout do auta(ridič byl po pivku a nemá přední SPZ )Druhý bengál se naklonil do okýnka spolujezdce a jen říká:"Takže marijánka jo?"no jo celé auto vonelo docela lahodne.Nemel sem u sebe ani obcanku ..Ale byli sme celkem kousek od baráku tak nás za 20minut pustili..Docela mazec..Jak sem sedel vzadu uprostred a jen sem cítil jak se mi klepou nohy. Rikal jsme si ze jsem klidny a ze to nemuze takhle fungovat..:-DPak sme prisel na to ze se klepe kamos na kraji a bratranec taktez....Vsici meli adrenalin jak svina..no jo ale bylo to v klidu..benga odjely a my sme si dorochňali špeka8-) |
|
|
zaya.cz |
tenhle thread chce obnovit zajimavy pocteni :)
tak prvni usmevna historka-kousek od skoly po vyucovani sme s bandou bavime se hulime atd..pak potkam kamose profesora :D no a jako at du s nim sice sem nechtel ale jak ukazal nabite sklo tak sem ho nemohl nechat samotneho:D prijdem na autobusove stanoviste (jak znamo tak na zastavkach se nesmi kourit) no a stalo tam policejni auto.tak se postavime tak aby nas nevideli a hulime a hulime najednou se podivam a auto se presunulo na nasi uroven tudis na nas meli primy vyhled ukazali at jdem k nim(oba sme meli plne plice a nemohli jaxi vyfouknout ikdyz sem to po troskach upoustel..) kamos to strcil do kapsy a na policajty ukazal prazdne ruce jakoze nic nema tak sme sli kolem nich jakoze pryc a ten policajt povida-to cigo ti propali kapsu :D :D to sou ale..my celkem vystresovani a oni si mysli ze je to cigo :D
jinak si ted moc nevzpominam vtipne historky s bengama ale treba takhle sedime nekde u hospy s pivkem a jede policejni auto a policajt se uplne diva na kamose ten na nej taky a policajt povida:ty se s nama nebavis? a kamos povida-od czteku ne :D(bylo to lehce po zakroku na lonsky cztek) |
|
|
RastaManiac |
Nazdar všem Growerum!Mám takový problém,nedával sem si pozor až to přišlo.U nás na sídlišti se prodavá.Na tom by nebylo až tak nic špatného:D ale mám kámoše který taky "vydělává" ale pojdme k věci.Kamoš neměl co do plic tak mě poprosil jestli mu nemůžu prodat paličku na 2 sklíčka.Já sem souhlasil že jo at mě počká za 15 minut u svého domu že mu to donesu.(mezitím co sem byldoma, ho vyslýchal týpek z kriminálky že pry ví že se tu prodavá ,kdo to je atd.)Tak sem přišel k tomu vchodu stál tam kámoš,druhý kámoš a ještě jeden týpek kterého sem vubec neznal a vypadal poněkud "Free" ale byl to člověk z té kriminálky.Já sem nevěděl že tam stojí ten týpek od poldů(kamoši mě na to ani neupozornili) a se slovy "Ty si chtěl za 50 na sklo?" sem mu paličku dal do ruky(byla tma) a odešel sem pryč(PENÍZE SEM NEVZAL PROTOŽE SEM NECHTĚL,PŘECE NEJSEM DEALER:rocket:) A další den sem se dozvěděl že to byl typek z kriminálky a že se ptal i po mě kdo sem atak.Chtěl to po kámošovi,ptal se co sem mu dával a podobné. Bojím se že z toho bude průser,i když sem v životě nikomu sagl neprodal.Doufám že ten z kriminálky to neviděl že sem mu daval paličku.Když ho předvolají tak mam strach že na něho budou fyzicky tlačit a tím nabonzuje polovinu sídliště a tím padem z toho budu mít bordel i já.
Budu muset říct že sem mu dával cigárko nebo tak něco.
Prosím poraďte mi jak by sem se měl v této situaci zachovat
Každé rady si moc cením!
KEEP GROWING!!! |
|
|
|
1.s provarenyma tipkama nebo s tema,kteri obcas hodi rec nebo davaji kafe s klukama od kriminalky nejlepe NIC NEMIT.
2.kdyby si te pozvali,vsechno poprit.Nechytli te za ruku jejich chyba |
|
|
kubakubykula |
hu ! :o) nekdo to sem hodil ve stejnou minutu jako ja... tak sry... kdyztak to pls mázněte OP .... |
|
|
|
,,urychloval rust pomoci sodikovych lamp,, :D |
|
|
dreambox |
du si takhle skontrolovat policko, zastavim se u ty nejkrasnejsi samicky - ocichavam -tak jako objimam -vysilam k ni pozitivni vlny a v tom me v kapse vrni mobil !
sem v dobre nalade, tak to vemu a nejaka pani se pta: ste ten a ten? ano , bydlite tam a tam? ano , narezen tehdy a tehdy? ANO vo co de kua ? Tady pi Ypsilonová, kriminální policie
polil me pot !!! jen se rozhlizim, odkud me sledujou
-pak z ni vylezlo ze vola ohledne kdysi davno stare zalezitosti, kdy mi nebylo doruceno zbozi .... a ostatni podali hromadne trestni oznameni atd ......
ale ten prni sok nikomu nepreju |
|
|
vrku1 |
To jsme takhle jednou s kámošema ve třech vyrazili na brko. Jeli jsme autem k rybníku za ves. Nikde žádná civilizace jen lesy louky.Nejdřiv jsme jsme chvili zkoumali kámošovo noví autorádio jak ho jako zapojíme. Při tom zkoumání kolem nás prošli 2 myslivci. Vůbac si nás nevšimali prostě prošli. Pak jsme smotli řádnou larvu a podpálili jí. Pohoda super skunk. Ve chvíli kdy jsme to típli jsem se podival do zadu a tam stáli policajti. A hned jako co tam děláme a že chtěj doklady. Ty jsme ovšem nikdo neměl. Tak jsme jim nadiktovali jména atd. a voni pokračovali že maj hlášeno že tam prej rozebiráme kradený rádia. Tak jsme jim ho museli ukázat a oni si opsali ser. číslo. (to bylo v poho). Pak nám ještě prohledali auto a dali pokoj. Jediný štětí že nedošlo na kapsy. No ale schíza to byla fakt hustá. Nakonec všechnu v pohodě. tak se mějte..... |
|
|
Hurley |
citace: |
Původní příspěvek od Expresion
hmm to musela byt solidni schiza :D Hlavne ze to neucitila :) |
heh :D :D :D
jinak by me zajímalo jak na tom sou ti lidi kteři pestujou nejn pro svoji potřebu,ale i pro potřeby ostatních lidí :D(no proste ty kteří občas neco prdaj) na to se taky musí po čase přijít ne? |
|
|
brambora |
kdzyz sem v patnacti pil jednoho branika z kamosem napul nato dosmrti nezapomenu koupil sem si jedno pivo sedime na lavicce a zniceho nic projel na kole bengalec zastavil chtel vydet obcanku cituju tak tobe je patnact a pijes tady pivo? rikam jo mame ho napul na chut a von tome nezajima takze sem napraskal prodavacku do tedka toho lituju dostala 500kc pokutu chudak heh. no a snama sel domu mati samo zrejmne pred nim udelala jako ze mi da zaracha atd. servala mne a pak kdyz to doresil tak jako rikala cotobylo za idiota. takze tokhle vydite jak policie jo jinak to pivo bylo stejne teply . |
|
|
|
http://web.volny.cz/noviny/zdomova/...3-kg-drogy.html
Policisté odhalili v Duchcově pěstírnu marihuany a 13 kg drogy
Tepličtí kriminalisté odhalili v jednom z rodinných domků v Duchcově na Teplicku vybavenou pěstírnu marihuany. Kromě toho tam našli i 13 kilogramů této drogy. Muži a ženě, kteří v domku bydlí, hrozí za nedovolenou výrobu a držení omamných a psychotropních látek a jedů až deset let vezení. Informovala o tom mluvčí teplických policistů Ilona Novotná.
Dvojice podle zjištění policie pěstovala marihuanu doma od dubna. Při domovní prohlídce objevili policisté tři pěstírny s hnojivem, ventilátory a dalšími nezbytnými pomůckami pro pěstování drogy. V domě našli také 108 rostlin a 126 sáčků se sušenou marihuanou. Policie nyní podle Novotné zjišťuje, zda druh a družka drogu také neprodávali.
S cenou elektřiny, která je na pěstování marihuany zapotřebí, si dvojice nelámala hlavu. Elektrický proud odebírali načerno, uvedla Novotná.
Žena je stíhána na svobodě, muž je ve vazbě.
Tak tyhle groweři asi budou mít problém s policií... |
|
|
Dr*Skunk |
K U L K A Č I
Tak mam aj ja čerstvý pribeh stal sa teraz v piatok.
Sedim si doma čitam haluze na groweru nik nevolá nekto ma nezhana.
Tak som sa rozhodol že si idem zriešiť nejaké srandy mal som liťo
tak som zriešil 3 pitle skunku dve som mal ešte z môjho out.
len čo som odišiel od (policajne povedané) dilera vola mi kamoš
že či idem na pivo ja na to že v poho.Prišiel po mna na aute dali sme
fajku mieru ale z môjho out lebo skunk a lampu zohnať v mojom meste je
brutal problem že potom vysvietim a pôjdeme na 5-6 šluky.
V BARE:
1,Bol som raz v tom istom bare tiež prišli kuklači ale som to jebol pod gauč
ch-j našli tak šli preč ale mal som lepi lebo jeden policajt bol tak sprostý
dement že zle prečital môj datum narodenia a mal som pivo tak mi chceli dať fukať (motalo sa tam vela Kulkačou okolo mňa a 10 pitlou pod gaučom) nakoniec som mu ukazal vodičak a šiel preč.
2,V bare sme sedeli za takým dreveným stolom pozrel som von a tam asi
30 kulkačou neviem čo tam tak dlho robili ale stihol som to akurat vybrať z vrecka a šiel som to posunuť poriadne do zadu za box ale zo spodu stola je drevo ale som o tom nevedel tak som raz poriadne švihol
a zrazu taka pecka tabatierky o stol jeéebs v tom oni vtrhli dnu
tak som si pomyslel som už v riadnej p__či nabehli ku každemu stolu
a ku nam prišiel taký mlady policajt všetko v pohode vydel že sme z kočkami tak nas chcel rychlo poriešiť aj sme z nim pokecali a zrazu do megafonu: všeci sa postavia na box. Otočil som sa k nim a hovorim čaute
Prišiel taky stary ko-ll-t 2 krat prehladal stôl no on chuj slepy nič nenašiel
Ten mladí policajt povedal že si už môžme sadnúť ale o 5 sekund prišiel zas a našiel tabatierku a v nej 4/5 pitla. Hneď bol vysmiatý jak ko-ll-t
hneď kamera všecko možno to bude aj na tom 112 čo chodi v telke.
Hneď otazka čie to je_? Ja neviem_! A na kamoša vylož si všetko z
vrecka a keď vytiahol papir policajt : Je to jeho bereme ho a ja na neho
mam aj ja vyprazniť vrecka a on ano.
Tak som začal tasiť mal som zakupení komplet tabatierka zapaľovač nejaké puzdro penaženka fajka papir oni ostali trošku z toho v piči
lebo mi davali puta 3x No a už len ma zobrali na policiu tam sme to trošku zamotali a sme z toho von
ale neviem čo znamená ta sms čo mi prišla počas razie pisalo v nej
Ja - a to je všecko mam tušaka že ma niekto bonzol asi kamoš
čo u neho našli rubsak plný konope tak on povedal že piestil a že
ide navariť beng. A ešte deň predtým som z nim bol a hovorý mi
že dnes ide za policajtom.
NEVERIŤ NIKOMU
Myslite ze by som ešte mohol isť in_? |
|
|
Xan. |
a co se delo na fizlarne na co se te ptaly? |
|
|
Dr*Skunk |
Že koľko tam bolo pitlou a na koľko davok. Od koho som kupil a za koľko.
Či mi ponukal aj iné omamné latky. Kde som to fajčil kolko som toho sfajčil.
Či som to kupoval za zamerom predavať to. Aj či som to daval niekomu fajčiť. Som sa ho pital že čo môžem mať z toho on povedal že ako prokurator rozhodne že nemusi byť nič ale že ked som nebol ešte trestaný tak to bude podmienka. Kto vie _?
Ale neviem to naisto tak prosim poradte kde sa da najsť niečo blišie
k tejto teme_! lebo je to brutal stres čakať _!:grrr:
Alebo by trebalo nejaký vzorec kolko g toľko basi alebo pokuty |
|
|
shakelukas |
zajimalo by me,jestli muzou benga prohlizet i data v počítačí !? |
|
|
Dr*Skunk |
Aký dlhý čas uplynul od važho chytenia až po prvý dopis. |
|
|
Dr*Skunk |
to ja ani neviem čo sa to tam rieši kamoš bol z fotrom a ten to nejak poriešil jemu a tak sa mi to zdá že ma nabonzoval ešte viac. Ono je to také malé mesto že tu kto huli ten je automaticky nabonzovaný na policii.
V poslednom čase sa ani nemôžem poriadne sklatit z toho stresu už ani nebavy všade sa obzeraš že ta čekujú. Ono si za to môžme samy, keby
som skôr pestoval lampu bolo by to silnejšie tym padom by som dal 1 špek
a nie 3.
Nevieš či sú tie zakoný rovnaké slovenské a české _? lebo som sa dopracoval iba k českým. |
|
|
|
Dr*Skunk >
jsou rozdilne, u vas je trestnym cinem drzeni, u nas je to pouze prestupek }pri malem mnozstvi)
mate to celkove o dost prisnejsi. |
|
|
liberation69 |
mne sa taktiez stala neprijemna vec s floydami---asi okolo 12tej som stal na namesti a cakal kamosa mal som kapucnu a ruksak--pride ku mne auto.typek otvori okienko ze chce doklady(OP)--povedal som mu ze nemam(bol doma)typek vystupil a ja som mu dal preukaz poiustenca(aspon nejaka identifikacia :-( )to bolo este celkom v pohode ale zrazu vystupil druhy floyd---a z kufra auto(felicia kombi)zobral aj pejska---coz ma znacne znervoznilo pretoze som mal v kapsi cca. 2g outu (v gripe a este v takom latkovom puzdre na okuliare)jeden floyd opisoval udaje- a este mi prehladal ruksak. druhy okolo mna s tym psom chodil ale nedal mu ziadny pokyn aby hladal(VDAKA BOHU!!!)pes sa spraval dost divne furt poskakoval a podobne takze som BRUTAL nervozny(prva skusenost zo psom -nevedel som co cakat)ale slo to celkom hladko ---vyviazol som zivy a zdravi... |
|
|
Exceptional |
Ten pes nebyl cvičenej na drogy, jinak by dal vědet hned, nepotřebuje k tomu povel. Nesmíš se zbytečne schýzovat. |
|
|
Dr*Skunk |
tak to mi napisali zelenači
UZNESENIE
Podľa § 142 ods. 1 Tr poriadku v tresnej veci vedenej pre prečin nedovolenej vyroby omamných a psychotropnych látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania z nimi podľa §-u 171ods. 1 Tr. zakona, priberám:
Kriminalistický a expertízny ustav policajného zboru """"" na podanie znaleckého posudku z odboru kriminalistiky.
:faq: |
|
|
Dr*Skunk |
Tak že tam to poslali na expertizu a ten dopis mi má ešte len teraz niekedy prisť že koľko to má obsahovať. A v tom terajšom pišu že to má byť do 2 mesiacov. ( Ak by bolo najhoršie tak mate o jedného slovaka v CZ naviac :pimp: ) |
|
|
Dr*Skunk |
Tak opäť niečo poslali _! najviac ma nasralo to že to niekto otvaral a potom zalepil_!!! nebolo to velmi vidieť ale prilepil aj papier ktorý bol dnu...
Tak začnem:
Uznesinie
Podľa § 206 ods. 1 trestného poriadku stiham:
mňa bla bla bla
ako obvineného za prečin nedovolenej vyroby omamných a psychotropnych látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania z nimi podľa §-u 171ods.
že dna 11.112006 v čase 21:00hod pri kontrole vykonanej OO PZ Humenné v bare bla bla bla mal pri sebe, teda neopravnene prechovaval pre vlastnú potrebu 5ks PVC sačkov, ktoré obsahovali vysušené zelené vrcholky rastliny konope (cannabis) celkovej hmotnosti 3,90 s obsahom THC 3,8% a z tohto množstva by bolo možné pripraviť od 8 do 15 obvykle jednorazových davok drogy, schopnej ovplivniť psychiku priemerného konzumenta.
Su to kokoti pojebané ... Ja im asi pôjdem povedať že nech mi to navalí naspäť a ukažem mu že je to jednorazová davka.....8 až 15 to su (ani nemam slov) |
|
|
CAESAR |
jasna dealka.najlepsie su tie 0.8gramove gramy :frog: |
|
|
Dr*Skunk |
Podľa § 206 ods. 1 trestného poriadku to je môj §
inač to že som to kupil 0,8 je pre mna dosť masaker inač ide to isté 0,2g_!!! |
|
|
hanzator |
Jel jsem od kamose co mel hospodu. Ucel navstevy byl vymenit houby za ganju. Vymena probehla tak napul nazpatek sme vezli asi 20 kytek 1000 hub a ja jako ridic 8 piv v zaludku. Kdyz nas zastavili cajti myslel jsem ze se poseru. Mluvil jsem na ne pres ruku, aby ze me necitili chlast. Kytky jsme meli po celym autaku ale i kdyz baterkou projizdeli auto nic nenasli. Pak na me chteli otevrit kufr a co prej mam v tom batohu. Vyndal jsem z nej tedy naprosto vsechno vcetne asi 5 let starejch kapesniku a jediny co jsem tam nechal byla sklenice z houbama. Rekl jsem, ze uz tam nic neni a oni ze teda v pohode. Kdyz uz tedy vypadalo, ze je vse v pohode, napadlo je prolustrovat mi kamose a jeden co nemel obcanku tak dostal blbej napad prokazat se nejakym papirem, ze ma za 14 dni nastoupit do kriminalu. Znova prohledavacka celyho auta a opet zadnej nalez. Pak nas nechali odjet. Co je husty, tak ze mi ve 2 hodiny rano nedali dejchnout a nenasli v osobaku 20 celejch kytek. Kdyz nas ale pustili klepal jsem se jeste asi hodinu strachy, ze jsem nemohl ani ridit. A cajti si nechali proklouznout pod rukou pro ne asi docela solidni ulovek za kterej by meli urcite nejaky ty premie. |
|
|
CAESAR |
a potom si sa zobudil cely roztraseny a bol si rad,ze to bol len sen |
|
|
neslapatpotrave |
hulili sme dvacet metrů od kamery v obasti největších výtržností ve městě, vesele sme cpali sklo a typek se ještě otačel na kameru a usmival..ale tak samozřejmě nic z toho |
|
|
Dr*Skunk |
§ 206
Opustenie dieťaťa
(1) Kto opustí dieťa, o ktoré má povinnosť starať sa a ktoré si nemôže zadovážiť pomoc, a vystaví ho tým nebezpečenstvu smrti alebo ublíženia na zdraví, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
Kuva to čo je _???? až dnes som si to prečital_!!! čo to znamená_!! |
|
|
Dr*Skunk |
ale ja mam problem ohladom huliva a oni mi pišu §206 dufam že moji fotrovci z toho mať nič nebudú shak už mam viac ako 18 tak čo su už až važne taký sprostý minule mi poslali že som narodený 78 a nie 87 to ked taký hlupaci tam pracujú ma zatvoria za vraždu |
|
|
Dr*Skunk |
str 8 to je na dlho a ani tak na tom nezaleží podstata je znama že im jebe |
|
|
HeRB |
hanzator no ja fakt neviem ci ti toto niekto zozerie.. |
|
|
HeRB |
Hu-Ya: ved aj ta tvoja :-) |
|
|
Pepan |
To Hanzator:
2x sacovacka auta a nic nenasli? Tak bud to si tenhle příspěvek psal zhulenej na sráč a nebo ty benga byly moooc mimo.. :mutant: |
|
|
HeRB |
0,3g a podmienka 2 roky??
odjebat sa prec..rychlo sa stadeto odjebat preec |
|
|
Dr*Skunk |
NEW: mojmu kamaratovy našli plný vak 62g všecko malo 1,8 THC napisali že to je na 13 davok. On im povedal že to vypestoval a že ide navariť benga _!!! pridelili mu nejakého psychoša bol z nim pokecať atď ... tak ten mu to proste tak dobavil že nič z toho nema (asi že je jebnutý na hlavu_!) |
|
|
Dr*Skunk |
beng ako mlieko konopa a tak to všecko spolu a potom to vypiješ (ale vieš čo ja neviem prečo to vy volate policajtov benga_???) |
|
|
tekknou |
Zdravim prave jsem se vcera dozvedel ze u me zvonili straznici CR..segra jim ale neotvirala tak asi po tretim zazvoneni odjeli do pice..si mam zase chut kurva myslet ze nejakej zmrd zved telefon a neco mozna naprasil nebo tak..nikomu sem nic neprodaval tak nevim jak by se to jinac dozvedeli..kazdopadne veskera technika je odvezena ke kamosovi tak at si prijdou na domovni prohlidku:grrr: :grrr: .. |
|
|
Dr*Skunk |
tekknou: technika je odvezená tak ja by som ich pustil dnu a povedal či si nedajú nejakú kavu : ) |
|
|
tekknou |
Dr*Skunk:
dobrej napad..!!:smoker: pochybuju ze by meli sanci i se psem neco vycmuchat,protoze jsem si poridil taky psa,takze by ho mohl pachove zmast :wink: .. |
|
|
Ant |
jako co by měli vyčmuchat když tam nic není ? Pokud sou tam nějaké zbytky třeba..... tak pochybuji že by je pes zmátl . :) A pokud dostali oznámení tak mají povinnost ho prošetřit = možná přijedou ještě jednou :) |
|
|
tekknou |
Ant:
no jako nic tam neni,kdyz nepocitam cooltube ve skrini a flexo co z ni vede ven ale je to zamaskovany a i kdyby to nasli tak muzou velky H pac reknu ze jsem tam mel bylinky..a co se tyka huleni tak mam akorat 2 sklenky kde je v kazdy asi ctvrtka huleni jeste ze sklizne pro osobni potrebu,takze pa.. |
|
|
Dr*Skunk |
tak zase info nové z môjho mesta bengovia chitili typka par blokov od môjho čo mal doma plnú tašku skunku hned ho odsudili a už je aj v base
to všetko behom tohoto tyždňa to je brutal nejk sa činia už je to tu horšie ako niekde v telke |
|
|
Dr*Skunk |
tak to je extrem včera boli predvolaný 5-ti tu z okolia čo mali isť svečiť proti nemu_!! A mne teraz pred par sekundamy doniesla poštarka tiež predvolanku ohladom vysluchu k tomu mojmu pripadu _!! |
|
|
tekknou |
Je to husty no..ale prave vcera mi prislo novy NFT tak uz se nemuzu dockat az ho testnu8].. |
|
|
|
na sk to vypada drsne,
co takhle lidove soudy? popravyu na ulici, a pasky PDP? {protidrogove policie} |
|
|
MastaHBlastaH |
Původní příspěvek od HeRB
0,3g a podmienka 2 roky??
odjebat sa prec..rychlo sa stadeto odjebat preec |
absolutne suhlasim,tiez nevidim ine riesenie,ako ist prec z tejto zk*****ej krajiny |
|
|
HeRB |
najhorsie je ze na slovensku uz nieje ziadne obcianske zdruzenie ktore by slo za dekriminalizaciu, slobodna volba uz pravdepodobne nefunguje, takze nema kto lobovat |
|
|
HeRB |
to je jasne ze hulia aj taky ludia, ale nikto sa neprizna, chcelo by to ziskat neaku verejne uznavanu autoritu, ktora by mohla pohnut verejnou mienkou
toto sa inac riesi v teme legalizacia na slovensku :) |
|
|
Dr*Skunk |
Měl někdo problémy s policíí? to je otazkana ktorú mate odpovedať vaše prispevky môžte zasielať do fora Legalizacia mar. na Slovensku_!!! si myslim že tuto nepatrí link: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=8226
(viem že chcete to čo aj ja tak sorač za :rejp: ) |
|
|
Exceptional |
ve srovnání s ČR to tam máte na Slovensku fakt tvrdý. Já vím o případu skupiny lidí, která vařila pervitin pro celej okres. Vyhmátnuli je a oni se přiznali k tomu, že během 2 měsíců vyrobili cca 500g perníku. Dostali se k soudu, kam přišel soudní znalec a řekl, že průměrnej feťák spotřebuje i 7g perníku denně a jelikož nebyl žádnej svědek, kterej by je usvědčil z prodeje, tak dostali trest jenom za výrobu pro vlastní potřebu a to PODMÍNKU na 2 roky. Směšný. A ještě směšnější je, že pokračujou dál. Na Slovensku by jim asi dali doživotí jak to tak čtu. |
|
|
MatrixHK |
nedavno jsme s kamose pekne spaleni zastavili v centru HK jednom parku starou skodovkou ze si dame dalsiho a jak jsme ho odpalovali tak nekdo klepal na okno a podivam se dva policajti :-) tak kamos ho rychle tipnu ale cejtit to muselo od auta na hodne metru :-/ jsem mel na ne vymyslenou krane blbou historku o tom ze jsem jel pro vercajk hned kousek do skladu atd. atd. proste blbec tak si vsechno zapislovali a ze zavolaj auto na kontrolu alkoholu a drog :-( tak jsem myslel ze to semnou sekne auto potrebuju k praci jak sul a najednou z niceho nic se me zeptali jestli jsme neco nekourili a na rovinu jsem mu rekl ze jo a zniceho nic se zacali smat a rekli ze jsme pekny blbci ze jsme si meli najit jinaci misto a odvolali auto a dali me nakonec jen pokutu za prejeti chodniku zeptali se jestli nekdo nehulil kamos co odpaloval rekl ze on ne :-D a jeli jsme dal nekam jinam na speka :-)) si rikam ze by ten zivot byl nuda kdybych si takle nezahraval se zakonem a hledam cim dal a dal debilnejsi mista treba jsem parkrat hulil i na HL nadrazi :-)) |
|
|
Hurley |
Původní příspěvek od loneman
ked chces vacsi adrenalin, tak pridi palit na slovensko ;) |
jaj tak ted sem se dobře zasmal :D myslim že ted adrenalin si každy odposti... |
|
|
aenema |
Původní příspěvek od Exceptional
ve srovnání s ČR to tam máte na Slovensku fakt tvrdý. Já vím o případu skupiny lidí, která vařila pervitin pro celej okres. Vyhmátnuli je a oni se přiznali k tomu, že během 2 měsíců vyrobili cca 500g perníku. Dostali se k soudu, kam přišel soudní znalec a řekl, že průměrnej feťák spotřebuje i 7g perníku denně a jelikož nebyl žádnej svědek, kterej by je usvědčil z prodeje, tak dostali trest jenom za výrobu pro vlastní potřebu a to PODMÍNKU na 2 roky. Směšný. A ještě směšnější je, že pokračujou dál. Na Slovensku by jim asi dali doživotí jak to tak čtu. |
dost těžko se dá uvěřit že "soudní znalec" pokud neni idiot, vypotí pro soud do zápisu takový hovna!!!!!!! teda jestli neni zrovna naraženej |
|
|
Exceptional |
Původní příspěvek od aenema
dost těžko se dá uvěřit že "soudní znalec" pokud neni idiot, vypotí pro soud do zápisu takový hovna!!!!!!! teda jestli neni zrovna naraženej |
pochybuju, tolik prachů zase neměli, byli to totální trosky (co jinýho taky lidi co si to píchají do žíly můžou bejt). Prostě příklad toho jak to chodí. Myslím, že se svejma pár kytkama můžeme všichni bejt v klidu, vyfásnout takovýho znalce a soudce. |
|
|
|
no 7g mozna, ale 7g narezane sracky, a ani vyrabeli pul kila. to je zase znalec mno |
|
|
Dr*Skunk |
tak včera som bol na policií a tam mi povedal že bud podmienka alebo nič z toho nebude. ale večer na to chitili pri razii môjho kamoša z P-čkom asi iba 5-6 gramou tak som zvedaví ako to dopadne ak by ste vedeli niečo o tom že ako to bude z nim pokračovať_?? dostane hned basu_?? neuhra to asi na podmienku_??to je ten čo som pisal predtým čo mu našli gangu nejak 50g a do 2% THC ale z toho nemal nič_?? |
|
|
|
Dr*Skunk >
a kamos to mnel ciste pro osobni spotrebu co? |
|
|
Dr*Skunk |
čo mysliš_? no podla mňa by on aspoň polovicu spotreboval_!! :D |
|
|
Dr*Skunk |
Tak to netušim boh vie čo si im tam rozpraval ja som si tu naštudoval zakony a zazkočil ma jedinou otazkou a to že aký je stav po užití Mh_??
a ešte to bola celá rastlina tych 50g a z celej rastliny bolo 2% |
|
|
Dr*Skunk |
to neviem ake_? asi mokré ale neviem ako to robia na tom expertiznom ustave či to tam sušia alebo ako_? |
|
|
DeathCell |
tý jo...naštěstí ne a popravdě po tom zrovna moc netoužim... |
|
|
Ferdinand Bongo |
Tak piatkový večer vyzeral byť v pohode, niaky dobrý indoorík, fernet a pár redbullov k tomu. Pohulovanie na ihrisku spojené s popíjaním a hraním hacka bol fajn až kým k nám okolo pól noci nezatočila hliadka. Vraj na nás ľudia zavolali zelených kvôli tomu,že sme hlučný /no neviem, či to bolo práve na nás, po celom sídlisku vykrikovalo v tú noc celkom dosť ľudí/.
Za chľast nám nič nemohli, bol pekne schovaný pred očami verejnosti v taške.
Začala teda prehliadka, veci z vačku na kapotu a potom prezeranie jedného po druhom.
Vrátili nám občianské a kým jeden si poliš už sadol za volant pripravený odísť, druhý ešte čekol baterkou pod lavičku a na trávnatú plochu za ňou.
A tam si všimol suché bongo /kurník,tak málo chýbalo :grrr: !/.
Začal teda kontrolovať bundy na lavičke, kde kamarátovi našiel 3 gramy fajného indooru.. A už sme ho len videli ako si ho tie svine odvážajú preč.. :(
Zajtra sa dozvie viac, čo a ako ďalej.. |
|
|
Dr*Skunk |
mynule sme stali taká tlupa pred jedným blokom bolo nas asi 8 a išli tam jedný z kriminalky a trubili po nas kivali nam a o par desiatok metrov zastali pri jednom kamošovi čo šiel k nam pytal sa ho že kam sa chystame a každeho vymenoval po mene a ešte povedal aj presne miesto kde každý byva a to by ma až tak nesralo ale toto že mňa vymenovali ako prveho.
teraz v sobotu sme z kamošom boli v nonstope kde sme si boli kupiť niečo pod zub okolo10:00 a hovorim mu (inač boli sme na aute)pod odtial preč nech zmotam brko a on nie načo tu ked budeme tak budeme nenapadný len čo som vytiahol papir tak 16 aut kukiel bengov šlo na akciu hneť 15 metrov od nás . tak davajte pozor ak už raz ta chitia nikdy nemaš pokoj_!!! |
|
|
|
jj.mel jsem vic prihod.u nas i venku.u nas jen takovy nedopatrenicka,ale v nemecku cestou z holandu uz 2krat.pokazde kompletni prohlidka tela i zavazadel(cesta stopem a vzdy na benzince).vzdycky vezl kamos.ja jsem to vedel,ale nemel jsem potrebu....takze odvoz na stanici,tam se podrobil totalni prohlidce:-)vsechny telesny otvory a po takovych 3 hodinkach nas pustili(na misto odchytu nikdy:-) slapali jsme peknych par kilaku).mel z toho vzdycky jen par tisic pokuty a nic vic.co koluje v pocitacove databazi EU nevime. |
|
|
Nyc Diesel |
Hulime brko za jizdy a najednou benga zastavili nas jen nam rekli ze nam to tady pekne smrdi:D prohledali auto nasli tak 6-8g kamarad to musel jen vyhodit do kanalu a jeli sme zase dal:D takze pohoda:)) ..benga sou nekdy hodny ale nekdy to sou peny kurvy! |
|
|
tvrdosovce |
ano mal aj sud som mal....vysiel som z podmienkou |
|
|
|
rozepis se trosku vic kolego,myslim,ze nejsem sam koho zajimaji podrobnosti. |
|
|
|
No vidim tu dost pribehov a volatore su dost krute...
Mne sa tiez stalo s policajtmi nemalo prihod ale najhorsia znich bola:
V jeden pekný den som sa rozhodol neist do skoly a tak som sadol na druhý bus ze idem pozret kamoša do iného mesta ... prisiel sadli sme na pifco a isli sme vybavit nekae hulenie ... nič sa nedalo ako napoky prave ked som prišiel ja, tak som mal zosebou trochu listov s palmovačiek s ktorych sa dalo po troch prodoch pekne načat .. v huleni listov sa ozval kamošovi "dealer" že už je volny tak sme utekali kupit dobrééé íííčko po zakúpeni sme išli ku schodom pri jednom bare bolo to nedaleko stanice a kusok od centra mesta ... a tak si hulime cez moju novu prebublavačku po nedlhom čase padol cely pytel .. kamrat mi dal exkurziu ich nadherneho mesta a po 15-20 minutach ked uz sa lucime ze idem na bus pride flojd v civile a vytiahne na nas svoj odznak ze chlapci ukazte vacky, ze kde mame to cez co sme fajcili tu marisku všetkym zbledli tváre a tak sme zahovarali ze mi nič a tak a on nato že nas sleduje už 20 minut a že vie že sme fajčili ... nikto mu nic nedal ani ja tu prebublavacku .. tak zacalo prehladavnie vačkov u prveho našli pitel ktory bol len od kryštalov z indooru a u nikoho nič až prišla rada na mna .. celeho ma prehladal a prislo na vak otvoril som a tam bol pitel tych posratych listov a moja prebublavacka hned ma zobral za ruku že ideme po ceste som sa skušal neako vymotat vyhovorkami ale nič mi nepomohlo uz som sedel v aute a viezli ma knim.. uz sedim cerstvo zhuleny u policajta v jeho kancliku a tak ma vypocuval chcel vedeiet mena od kial som to mal a podobne no nič som mu samozrejme nepovedal po celom kompletnom prehladnuti okrem trenok .. mi hovori ze no ked mas 17 a vidim tuto drťku nechcem ti robyt velke problemi ze uz videl krajsiu travu... este mi ukazal neake fotky s najdeneho fotaku kde chalani boli nafoteny s bongom a s ganiu ze po nich patra či ich nepoznam ... cele to trvalo hodinku a pol nakoniec si nehal fajku a spotene listy v jeho šufliku podpisal som mu vypoved a pri tom mi hovori ze to mam koli tomu keby si stym niečo chcel riešit ty ja to dalej nepodam .. tak som mu pekne podakoval a pustil ma domov ... stihol som uz neskory vecerny autobus a tak cestou domou som premyšlal čo keby ma chitil za mesiac uz by som mal 18 ... no radsej na to moc nemyslim davam si vačšie bacha a radšej vbehnem niekde do lesa ... he he |
|
|
|
zkusenost s tim mam,zajdi si na ambasadu a tam vsechno vyresis.hlavne to neodkladej,protoze ti naskacou takovy penale,ze se z toho potom poseres.proste vem ten papir,co ti dosel...a taky bys mel mit vyjadreni policie a kopii tve vypovedi z chorvatska.,tohle seber a mazej na ambosku. |
|
|
Hostage |
Původní příspěvek od pilipko
No vidim tu dost pribehov a volatore su dost krute...
Mne sa tiez stalo s policajtmi nemalo prihod ale najhorsia znich bola:
V jeden pekný den som sa rozhodol neist do skoly a tak som sadol na druhý bus ze idem pozret kamoša do iného mesta ... prisiel sadli sme na pifco a isli sme vybavit nekae hulenie ... nič sa nedalo ako napoky prave ked som prišiel ja, tak som mal zosebou trochu listov s palmovačiek s ktorych sa dalo po troch prodoch pekne načat .. v huleni listov sa ozval kamošovi "dealer" že už je volny tak sme utekali kupit dobrééé íííčko po zakúpeni sme išli ku schodom pri jednom bare bolo to nedaleko stanice a kusok od centra mesta ... a tak si hulime cez moju novu prebublavačku po nedlhom čase padol cely pytel .. kamrat mi dal exkurziu ich nadherneho mesta a po 15-20 minutach ked uz sa lucime ze idem na bus pride flojd v civile a vytiahne na nas svoj odznak ze chlapci ukazte vacky, ze kde mame to cez co sme fajcili tu marisku všetkym zbledli tváre a tak sme zahovarali ze mi nič a tak a on nato že nas sleduje už 20 minut a že vie že sme fajčili ... nikto mu nic nedal ani ja tu prebublavacku .. tak zacalo prehladavnie vačkov u prveho našli pitel ktory bol len od kryštalov z indooru a u nikoho nič až prišla rada na mna .. celeho ma prehladal a prislo na vak otvoril som a tam bol pitel tych posratych listov a moja prebublavacka hned ma zobral za ruku že ideme po ceste som sa skušal neako vymotat vyhovorkami ale nič mi nepomohlo uz som sedel v aute a viezli ma knim.. uz sedim cerstvo zhuleny u policajta v jeho kancliku a tak ma vypocuval chcel vedeiet mena od kial som to mal a podobne no nič som mu samozrejme nepovedal po celom kompletnom prehladnuti okrem trenok .. mi hovori ze no ked mas 17 a vidim tuto drťku nechcem ti robyt velke problemi ze uz videl krajsiu travu... este mi ukazal neake fotky s najdeneho fotaku kde chalani boli nafoteny s bongom a s ganiu ze po nich patra či ich nepoznam ... cele to trvalo hodinku a pol nakoniec si nehal fajku a spotene listy v jeho šufliku podpisal som mu vypoved a pri tom mi hovori ze to mam koli tomu keby si stym niečo chcel riešit ty ja to dalej nepodam .. tak som mu pekne podakoval a pustil ma domov ... stihol som uz neskory vecerny autobus a tak cestou domou som premyšlal čo keby ma chitil za mesiac uz by som mal 18 ... no radsej na to moc nemyslim davam si vačšie bacha a radšej vbehnem niekde do lesa ... he he |
Nad tymto som uz dlhsiu dobu rozmyslal co im povedat ze od koho to mas. Samozrejme nieco tak ako vypestoval alebo od koho kupil nepripada do uvahy. Co si mu na to odpovedal? Ze nepovies a basta? Nerobil na teba neaky natlak apod.? |
|
|
kaktusx |
Myslím že najlepšie by bolo povedať že ti to neaký neznámi typek ponukol pri autobusovej stanici alebo že si našiel sakel pri vyťahu a pod...a že si to chcel jednorázovo vyskúšať len pozor aby ti potom pri domovej prehliadke nenašli skriňu s 600w:D...to by si už mohol stratiť ich dôveru :teef:
PEACEandLOVE |
|
|
|