Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
White Power - Klikni zde pro originální téma
Bílí Vlas
Dobrý den Groweři:-)))))))*!!!!!!!

TAk zase vyhrála vášeň(závislost) zvaná pěstování.Původně jsem si chtěl vyčistit hlavu a odpočinout od rizika,ale je tolik novejch skvělejch modelů a systémů pěstování,že jsem neodolal a 5.července jsem zasadil 10 předklíčených semínek modelu,který jsem překřtil na Paroubkův obušek.

Jedná se o feminizovanou genetiku a zrovinka mi začíná kvést,takže rostla nějakejch 7/8týdnů .Je to trošinku moc,ale přepl jsem už před třemi týdny,ale kiti ze semínek se couraj s kvetením takže snad mi to nepřeroste přes hlavu jako letošní czechtek.Tímto bych chtěl poděkovat Paroubkovi a jeho nohsledům za to,že jsem se vrátil z cz05 už v neděli a tímto věnoval více péče mým dětátkám.Díky-ph začínalo být trošinku velké:-)*

Genetika je čistá indika,takže snad nepřeroste metr a bude to v poho.Nejvyší kiti má 40cm a jsou tam mrckové,kteří maj 25čísel.Kiti jednou zastřiženy v druhém patře..Největší kiti jsem pošmikal nejvyšší vrcholy předenčírem,aby mi nekurvila celou schůzi.Je tam šest kiti z původních deseti.Jedné jsem urval klíček a a zbylé tři zaostávali a byli zničeny.Nemám matko řísko,protože nepěstuju celej rok a chci skoušet nové a nové genetiky-proto jsem se vidal cestou feminizace-zatím to vypadá 100%.nádherně se větví a moc se nahoru netahá a tvoří nádhernou zelenou kouli.

systém:

nft 114*100 zhruba-100l.Ventilace 1*250-350m3,přítah pasivní,teplota 27-32stupínků,pacháč 4kg,jeden časový spínač,bílá fólie+nasa fólie a kupa prodlužovaček,ventilátor 40cm na rozhánění vzduchu,ec metr,ph metr,vše od Ah+phytamin,vzduchovací motorek maxima R,světlo-na růst 250Wmetalhalogenid později kombinován s 150W sodíkem.Po přepnutí 400W sodík a pak přechod na 600W agrosodíček,na květ 600w sodík-vše philips.Tot asi vše.prakticky se nic kromě nft nezměnilo.Prostor 200*120.Prakticky strešně jednoduchý systém bez veškerých zbytečností,protože v jednoduchosti je síla a kdyš už jsem to vyladil do dokonalosti tak proč něco měnit.Vlkost neměřím a nešeším-u hydra podle mě je vlkosti až moc a nechci plíseň,kterou jsem nikdy neměl.

nft:
velice pohodlná věc,která nedělá tolik hluku,dokud nenesadíte vzduchový kompresor.Mel jsem ho,takže proč ho nepoužít v místech kde odtéká voda a plazí se tam kořeny.snad mi neucpou odtokové díry.pokud ano tak půjdou ušmiknout.Kiti u odtoku se daří trochu méně,ale toto je spíše vlivem menšího přísunu světla,ale kompresorek to snad kompenzuje.mám tam plných 100l takže celkem stabylní ph i po pár dnech.Ec jde nahoru-kiti bumbaj,ale prakticky bez problémů.Současné ec se snažím držet pod 2,3.Ph mám 6,2.Snížím ho na 6 až budou všechny kiti kvést a vydávat se za samičky.
Zdarec chlape, jak často měníš zálivku s hnojkou? Proplachuješ kytky čistou vodou s enzymy? Jak často? Jedeš obyč. základ sadu AH nebo ještě k tomu přidáváš nějaký stimulátory? NFT jedeš poprvé, nebo s nim už máš nějaký zkušenosti? Moc otázek co? Sem zvědavej ;) Dík předem za info a K+ letí, bude to pěkný...
Bílí Vlas
měnil jsem ji jednou,kdyš jsem měnil dávkování živin.Jedu vše od ah takže i doplnky-nic neproplachuju,jen občas dám peroxid vodíku-neměřím kolik,prostě kupu-moc se s tím nepářu.za dva týdny vysadím grow,takže odčerpám 100l a a namíchám new hnojky.Nehodlám se s tím moc párat:-))))*pak jestě jednou roztok vyměním a pak už jen finálek.
Bílí Vlas
tak už nám to začíná trošku házet i bílé vlásky:-)*



2-3 týden-některý kiti jsou pozadu,ale neva-ony to zmáknou,maj metr:mutant:

K používání nft hlásám chválu,ale kdyš to porovnám z bubláky tak to asi vyjde na stejno krom toho,že člověk nemusí zvedat kiti a míchá jen jednou roztok-měnění vody u metrovejch kytek je trošku mrdačka zvlášt kdyš jsou šišky velký a eventuelně přivázaný.
Nevýhoda je ta,že kiti nemůžou mít individuální péči co se týče hnojek což se hodí,kdyš kiti nekvetou ve stejnou chvíli a u zrání jakbysmet a tak nejde kiti rozestavět dle potřeby což je taky citelný problém.Je to jen ulehčení práce.Dost práce.Kiti zabýraj prostor 120*150 zelené plochy:satan: :p:
rixo
krasny lesik:-)))
Rage
Coo? tak toto ked bude v 50dni kvetu tak skapem od zavisti :D K+
Bílí Vlas
takovej pavoučí ůlet:-)*
Bílí Vlas
hi,hi,hi,hi
ECHO
Ty voe to neni les ale randal žungle:D :D :D :D Ta chlupata vec s hodne nohama je fak živa nebo jenom tak vypada:eek: :eek: :eek: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr běhá mi mráz po zadech když to vidim:sun: :sun: :sun:
KABUTO
Nevim jestli je to tim rannim jointem,ale nějak mi to nepřipadá jako 100% indika,co je to za modýlek?
Jinak pěkně narostlé :)
prenda
Zdar,copak je to za sklípkana?Nějakej zemní druh?Lasiodora,nebo Brachypelma?

Tipnul bych to na Brachypelma Albopilosa,nebo Lasiodora Parahybana.

Sklípkánky já láád :D.Chovám už 10 let :).
ECHO
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:satan:
TouchWood
takovýho hlídače si pořídím asi taky .-) nebo aspoň slepýše - jmenoval by se rasta keeper
drtikol
zkus ho pak dat na olepeny palice, schvalne jaxe mu bude chodit a treba bude uzirat hajzl :pimp:
Bílí Vlas
to premda:
Je to Grammostola Rosea-5-6cm-velice ,ale fakticky velice mírný pozemní pavouk od přírody.Pokud si člověk chce pořídit pavouka,kterého si chce vzít do ruky a nemá skušenosti spavouky tak je to ten praví.Je naprosto pasivní.I kdyš už máš třeba ¨dvacet pavouků,tak doporučuju-budeš překvapen jeho mírností a každopádně potěší.S gigasem se takhle nepobavíš,ale zase to krmení:-)))* Nevýhodou je ,že nepapá myšky ani holátka a tím pádem není krmení tak zajímavý,ale člověk může mít pavouků víc,že?Zvažoval jsem nechat ho volně pobýhat,ale možná by se napil té chemky v který kiti rostou a asi by to nerozdýchal.TAky by byla potíž s potravou-byla-by všude:-)*

to kabudo-viz pm

jó je to jak nazval rixo lesík:-)*Moc se mi líbí,ale jeho velikost mi už fakt leze krkem!!!!!
ECHO
Heeele co ten padouk papa kdyz ne mysky??
Bílí Vlas
to Echo

třeba cvrčky,žízaly,brouky všeho druhu,jiné pavouky:-)*:girl:
ECHO
MMMMMmmmmmmm tak to se teda maaaa:frog:
Bílí Vlas
no bude to dlouhý-velký kiti budu asi déle kvést,každopádně jedna kiti bojkotuje zcela evidentně kvetení-znamená to asi 20 percent plochy.tahle to nestihne-ta spodní fotka,ale bude s ní skvělá mast na revma:-)*))))-je jí horko a dlouho trvalo než se do toho pustila a narostla.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma