Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pozdrav z ROXY. - Klikni zde pro originální téma
hh-top
Ahoj lidi.
Včera jsem se zastavil za kamarády z Linhartovi nadace, která v Dlouhé ulici provozuje klub Roxy. Dali jsme pár brček a pozorovali odezvy lidí na netu. Bolševik totiž opět roztáhl svá nenasytná modrá křídla a chce nám Roxy zavřít kvůli hluku. Nevím, jestli jste už všichni o Roxy alespoň slyšeli, ale je to skutečně špičkový klub, kde je kladen důraz právě na alternativní směry uvažování a zábavy. Samozřejmě je pro svou "jinost" trnem v oku pánům radním, kteří by tam raději viděli pohřební ústav, starobinec nebo jiné důležité zařízení naší mladé a sílící gerontokracie.Ťukněte si roxy na vyhledávači a zkuste je taky podpořit svou troškou. Jinak jsme za pár let všichni odstěhovaný někde za městem uprostřed polí. Už jsem pomáhal Němčokovi zavírat Bunkr, ale tohle by mi urvalo srdce.

Pomožte!
Maggie
COŽE???? V Roxy jsem víc něž doma a oni ho chtějí zavírat?! Toho bohdá nebude! Máš nějakej nápad co s tím?
Snake
Už sem o tom čet v novinách, politici si před volbama přihřejvaj svojí polívčičku :rocket: . Přitom ROXY funguje X let a doteď to nikomu nevadilo. A jak dopad Bunkr ? To bylo keců , že z toho udělaj bůhví co a dodnes ty prostory zejou prázdnotou a chátraj. Jenom jim držim palce ať nedopadnou stejně........
FASTGROW
No jasně nejdřív bunkr potom compton a ted roxy.Za chvily budem sedět doma na zadku,protože všechny kluby zavřou.
leary
nevadi, vsak su tu telenovely....
Hlava
Zdravim ve spolek ..:sun:

2hh-top - kdyby mi zavřeli i Roxy tak se asi poseru a něco neuváženýho provedu :mad: , napověz jak "pomoct" , dík + K4U

2leary - že si tady vystavuješ svůj xicht , mě vůbec netankuje ale že se mi navážíš do mého oblíbeného clubu mě docela sere :eek: takže si zapni novu a hod se do klidu .

Čau :smoker:
hh-top
Zatím asi jenom maily starostovi, vyjádření podpory Roxy a připravit se na "občanskou nepokojnost". V žádném případě, slzy a nepředložené skutky.
Dík za K. a nashle v Roxy.
leary
si vedla ako bedla
do coho sa ja navazam dopuce, clovek sa zhuli, nieco dobrosrdecne tlachne a akcny hrdina je na scene
dosmrti dobri
Idea
tak uz Vam to pomalu zaviraj...
http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_lin&r2=praha

---------------------------------
Freetekkno - nová epocha lidstva... :)

[Edited by Idea on 25-03-2002 at 09:31 PM]
Maggie
Hm, tak prej hygienik naměřil hluk a Roxy bude muset končit veškerou!!! hudební produkci do desáté hodiny. Holt když se něco sere, tak všechno! :-((((
hh-top
Čas se postavit do houfu, děti moje!
Maggie
Souhlas, sice jsem člověk skeptický a na nějaké protesty moc nevěřím, ale připadá mi, že s tímhle už se FAKT MUSÍ NĚCO DĚLAT. Abych platila daně jak debil a pak skákala podlě nějaký neurotický kravky, které se prostě rozhodně, že ROXY ZAVŘE a nesměla u toho PROMLUVIT o ganje, to fakt ne! To už bych si připadala jako nesvéprávnej magor. To je asi ta DEMOGRACI! Sem teda dneska pěkně našláplá, poránu! :-)
warial
Ahoj Lidičky,
jsem pro aby se uskutečnili jakékoli kroky směřující k tomu,aby Roxy pokračoval v tradici svých kulturních akcí.Já osobně do Roxy chodím nějakých 5-6 let a chodím tam poměrně s nadšením jelikož,prostředí tam na mě působí za tu dobu trochu domácky jelikož vím co od toho můžu čekat a mimo jiné tam vždy potkám spoustu svých známých.Prostory Roxy dominují především ve své mnohaůčelnosti.´Dyť přece jen se vkus tohoto klubu určitým způsobem vytříbil do slušně přijatelné podoby.Neviděl jsem tam žádnou rvačku,Drogy jsou tam distribuovány velmi diskrétním až opatrným způdobem a myslím že jejich užívání hraničí s rozumným uvažováním.Když vidím typy lidí v Roxy tak mám posit že lidi jsou tam prakticky na stejné vlně,vědí proč tam přišli,vědí jak se chovat.Vždyť to nejsou proboha Karlovy Lázně kde o tvrdé drogy zakopáváte pomalu na zemi a mladí lidé převážně v pubescentálním věku si tam hrají na čné drsňáky vyhledávající konflikt.A o správného čecha tam pomalu nezavadíte!Tak v čem politici vidí KULTURU.
Stojím za ROXY - nechal jsem tam kus života.
Maggie
Souhlasím, K4U.
warial
Díky moc,
mimochodem jsem byl na tý párty na podporu Roxy a tak natřískáno samejma správnejma lidma jsem tam dlouho nezažil.
jo roxy je supr, jestli skonci tak me to vazne nastve:(
manin
Jojojoj to nerad slysim,byl jsem v Roxy jen jednou a musim rict, ze jsem se tam citil vyborne. Perfektne jsem si zatrsal a shodil asi 3Kg. Vyborny lidi, vsechno v pohodicce.Jsem jednoznacne pro nezavreni tohoto klubu. Moc rad bych tam jeste sel.
hany
Tak to je fakt bez debat!!!!!!
podle me je roxy jeden z nejstarsich klubiku v Praze, a myslim, ze za tech x let co funguje, dosahla urcite urovne (Zkratka lidi co v tom maj prsty si to dost dobre vychytali.). jemi skoro na b---í, dyz vidim co se u nas deje. myslite si ze by nekdo zavrel treba Chemistry of sound (nebo tak nejak)? zavreli bunkr, ted chtej poslat do totalni ilegality nas vsechny (vcetne babicek co si delaj konopny masitcky:-), a jeste chtej zavrit ROXInu?
buh s nami, a nepúrustrelny vesty pro ty co tahaj za ty hlavni nitky.


zdarek Amigos
Maggie
Vyjádření Roxy k tomu měření: http://www.roxy.cz/novinky.html
Maggie
Jo, kdybyste chtěli podepsat petici je na adrese
http://www.linhartovanadace.cz/petice/petice.html
hh-top
podpořme Roxy. Snaha o jeho zavření je součástí tlaku, který je na mladé a sociálně slabé vyvíjen naší necitlivou politickou reprezentací.
warial
Jasně jsem tam taky.Ale nenapsal jsem příjmení nevadí.
marc
warial - :) tak to je docela naprd ...
C. Pistolero
Unterschrift je tam...zavřou Roxy, Café, všechno a zase budeme radostně navštěvovat Okresní Kulturní Domy Železničářů... :(
Maggie
Wariale - když nenapíšeš příjmení, tak je to úplně na ho...
CorWin
Takže kauza ROXY se stále vyhrocuje, podle internetového servru idnes.cz Roxy hrozí pokuty i zásahy policie!!
Více na: http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_ton&r2=praha
Cpt. Pierre
Sou to pičusové tam na radnici!Serou mě fuck moc!
A to chtěj zavřít všehcny podniky v Praze 1 plošně ve 22:00!To zase zkrachuje lidí!Do hajzlu s nima! Zase se vlk nažere a z kozy nezbude vůbec nic.
ins
Prijdte se podivat panove radni a nesedte furt na zadku a nebo aspon nerozhodujte o vecech, ktery Vam pod zadkem nevyrostly.
Ty 2 db o ktery roxy presahuje Vas prece k tak velkym rozhodnutim nevedly.
Kdyz Roxy zrusite vyrostou Vam pod zadkem trny, ktery Vas z tech fleku vypichaj
Stejne tak jako nam vyrostla jedna mala ceska Roxy!
Shadowlady
Už se zase budu opakovat, ale díky Maggie, velice ráda jsem to podepsala. Doufejme, že situace se vyřeší, neboť 2 db jsou opravdu nesmyslný důvod a je v tom samozřejmě i něčí jiný úmysl. Lidi jsou prostě různý a bohužel takovejch převlečenejch sv.. je mezi námi dost.

A proto, kdo ještě nepodepsal, prosím, přečtěte si petici a podpořte je!!!
CorWin
Takže situace kolem ROXY začíná zajímat stále více lidí, spor se stále poněkud vyostřuje a začli se podnikat také konkrétní kroky. Zástupci ROXY včera provedli návštěvu parlamentu za účelem podpory svého klubu a zviditelněním celé kauzy. Jak tato celá akce probíhala si můžete přečíst na http://www.techno.cz/misc/?id=1627
Na této adrese jsou uvedeny i odkazy na články v novinách související s touto kauzou.

I já jsem již podpořil ROXY svým podpisem tento klubík, na čtvrteční akci METRO.XY, která byla velice povedená! Ač jsem to neplánoval, vydržel jsem tam až do ranních hodin. Připojte taky svůj podpis na petici!

[Edited by CorWin on 28-03-2002 at 12:00 PM]
maestro_007
ja sice v Roxi nikdy nebyl, ale drzim palec a taky jdu podepsat...
ins
tak si predstavte, ze jsem dnes v deniku METRO cetl kritiku na ROXY.
Nejaky p. Ondrej M. napsal, ze by se melo na dlouho zavrit ne kvuli hluku, ale proto ze se tam prodavaji DROGY. To je tak trochu narez tohle!!!!
Tak mu asi dame do drzky ne??
ins
Maggie
A proč nezavře rovnou celej Václavák? :-) Tam se taky prodávaj tydlecty drógy, nebo ne? To je logika!
dadanek
Kde není žalobce není soudce. Problém je v lidech, který bydlí v centru Prahy a vyžadují klid v 10 hodin. Myslím, že když chce někdo chodit spát se slepicema, tak ať se nastěhuje na periferii. Měření hluku je hezká věc, kamarád bydlí na Invalidovně přímo nad Hrobem. Když tam projede nočná tramvaj, tak mu padají ze zdi talíře. Má si stěžovat? Má vyžadovat, aby tam ty tramky zrušily? Myslím že ne. Prostě jen platí daň za to, že bydlí v centru. Na parties v ROXY jsem prožil nejhezčí chvíle svýho života (a nebylo to jen díky meditaci), zažil jsem tam SKUTEČNOU nirvánu, ale nedokážu to popsat slovy. Bylo by mi smutno, kdyby to mělo všechno skončit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma