Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi.
Včera jsem se zastavil za kamarády z Linhartovi nadace, která v Dlouhé ulici provozuje klub Roxy. Dali jsme pár brček a pozorovali odezvy lidí na netu. Bolševik totiž opět roztáhl svá nenasytná modrá křídla a chce nám Roxy zavřít kvůli hluku. Nevím, jestli jste už všichni o Roxy alespoň slyšeli, ale je to skutečně špičkový klub, kde je kladen důraz právě na alternativní směry uvažování a zábavy. Samozřejmě je pro svou "jinost" trnem v oku pánům radním, kteří by tam raději viděli pohřební ústav, starobinec nebo jiné důležité zařízení naší mladé a sílící gerontokracie.Ťukněte si roxy na vyhledávači a zkuste je taky podpořit svou troškou. Jinak jsme za pár let všichni odstěhovaný někde za městem uprostřed polí. Už jsem pomáhal Němčokovi zavírat Bunkr, ale tohle by mi urvalo srdce.
Už sem o tom čet v novinách, politici si před volbama přihřejvaj svojí polívčičku . Přitom ROXY funguje X let a doteď to nikomu nevadilo. A jak dopad Bunkr ? To bylo keců , že z toho udělaj bůhví co a dodnes ty prostory zejou prázdnotou a chátraj. Jenom jim držim palce ať nedopadnou stejně........
2hh-top - kdyby mi zavřeli i Roxy tak se asi poseru a něco neuváženýho provedu , napověz jak "pomoct" , dík + K4U
2leary - že si tady vystavuješ svůj xicht , mě vůbec netankuje ale že se mi navážíš do mého oblíbeného clubu mě docela sere takže si zapni novu a hod se do klidu .
Zatím asi jenom maily starostovi, vyjádření podpory Roxy a připravit se na "občanskou nepokojnost". V žádném případě, slzy a nepředložené skutky.
Dík za K. a nashle v Roxy.
Souhlas, sice jsem člověk skeptický a na nějaké protesty moc nevěřím, ale připadá mi, že s tímhle už se FAKT MUSÍ NĚCO DĚLAT. Abych platila daně jak debil a pak skákala podlě nějaký neurotický kravky, které se prostě rozhodně, že ROXY ZAVŘE a nesměla u toho PROMLUVIT o ganje, to fakt ne! To už bych si připadala jako nesvéprávnej magor. To je asi ta DEMOGRACI! Sem teda dneska pěkně našláplá, poránu! :-)
Ahoj Lidičky,
jsem pro aby se uskutečnili jakékoli kroky směřující k tomu,aby Roxy pokračoval v tradici svých kulturních akcí.Já osobně do Roxy chodím nějakých 5-6 let a chodím tam poměrně s nadšením jelikož,prostředí tam na mě působí za tu dobu trochu domácky jelikož vím co od toho můžu čekat a mimo jiné tam vždy potkám spoustu svých známých.Prostory Roxy dominují především ve své mnohaůčelnosti.´Dyť přece jen se vkus tohoto klubu určitým způsobem vytříbil do slušně přijatelné podoby.Neviděl jsem tam žádnou rvačku,Drogy jsou tam distribuovány velmi diskrétním až opatrným způdobem a myslím že jejich užívání hraničí s rozumným uvažováním.Když vidím typy lidí v Roxy tak mám posit že lidi jsou tam prakticky na stejné vlně,vědí proč tam přišli,vědí jak se chovat.Vždyť to nejsou proboha Karlovy Lázně kde o tvrdé drogy zakopáváte pomalu na zemi a mladí lidé převážně v pubescentálním věku si tam hrají na čné drsňáky vyhledávající konflikt.A o správného čecha tam pomalu nezavadíte!Tak v čem politici vidí KULTURU.
Stojím za ROXY - nechal jsem tam kus života.