Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pozdrav z ROXY.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Ahoj lidi.
Včera jsem se zastavil za kamarády z Linhartovi nadace, která v Dlouhé ulici provozuje klub Roxy. Dali jsme pár brček a pozorovali odezvy lidí na netu. Bolševik totiž opět roztáhl svá nenasytná modrá křídla a chce nám Roxy zavřít kvůli hluku. Nevím, jestli jste už všichni o Roxy alespoň slyšeli, ale je to skutečně špičkový klub, kde je kladen důraz právě na alternativní směry uvažování a zábavy. Samozřejmě je pro svou "jinost" trnem v oku pánům radním, kteří by tam raději viděli pohřební ústav, starobinec nebo jiné důležité zařízení naší mladé a sílící gerontokracie.Ťukněte si roxy na vyhledávači a zkuste je taky podpořit svou troškou. Jinak jsme za pár let všichni odstěhovaný někde za městem uprostřed polí. Už jsem pomáhal Němčokovi zavírat Bunkr, ale tohle by mi urvalo srdce.

Pomožte!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 09-11-2001 v 04:34 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

COŽE???? V Roxy jsem víc něž doma a oni ho chtějí zavírat?! Toho bohdá nebude! Máš nějakej nápad co s tím?

Old Post 09-11-2001 v 08:56 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Snake
Nový Člen

Karma uživatele Snake - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Už sem o tom čet v novinách, politici si před volbama přihřejvaj svojí polívčičku . Přitom ROXY funguje X let a doteď to nikomu nevadilo. A jak dopad Bunkr ? To bylo keců , že z toho udělaj bůhví co a dodnes ty prostory zejou prázdnotou a chátraj. Jenom jim držim palce ať nedopadnou stejně........

Snake

Old Post 09-11-2001 v 13:23 PM
Snake je offline   Profil uživatele Snake   Find more posts by Snake   Foto galerie člena Snake   Click here to Send Snake a Private Message   Add Snake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 4

No jasně nejdřív bunkr potom compton a ted roxy.Za chvily budem sedět doma na zadku,protože všechny kluby zavřou.

FASTGROW

Old Post 11-11-2001 v 12:03 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leary
Stálý Člen

Karma uživatele leary - 7% PěstitelskáKarma uživatele leary - 7% Pěstitelská

chcu zavriet roxy???? Příspěvek č. 5

nevadi, vsak su tu telenovely....

bum shankar

Old Post 11-11-2001 v 20:23 PM
leary je offline   Profil uživatele leary   Find more posts by leary   Foto galerie člena leary   Click here to Send leary a Private Message   Add leary to your buddy list     Navštiv homepage uživatele leary! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Roxy ... Příspěvek č. 6

Zdravim ve spolek ..

2hh-top - kdyby mi zavřeli i Roxy tak se asi poseru a něco neuváženýho provedu , napověz jak "pomoct" , dík + K4U

2leary - že si tady vystavuješ svůj xicht , mě vůbec netankuje ale že se mi navážíš do mého oblíbeného clubu mě docela sere takže si zapni novu a hod se do klidu .

Čau

Old Post 12-11-2001 v 14:49 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

2 Hlava Příspěvek č. 7

Zatím asi jenom maily starostovi, vyjádření podpory Roxy a připravit se na "občanskou nepokojnost". V žádném případě, slzy a nepředložené skutky.
Dík za K. a nashle v Roxy.

Old Post 12-11-2001 v 20:42 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leary
Stálý Člen

Karma uživatele leary - 7% PěstitelskáKarma uživatele leary - 7% Pěstitelská

hey hlava Příspěvek č. 8

si vedla ako bedla
do coho sa ja navazam dopuce, clovek sa zhuli, nieco dobrosrdecne tlachne a akcny hrdina je na scene
dosmrti dobri

bum shankar

Old Post 12-11-2001 v 21:05 PM
leary je offline   Profil uživatele leary   Find more posts by leary   Foto galerie člena leary   Click here to Send leary a Private Message   Add leary to your buddy list     Navštiv homepage uživatele leary! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

tak uz Vam to pomalu zaviraj...
http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_lin&r2=praha

---------------------------------
Freetekkno - nová epocha lidstva... :)

[Edited by Idea on 25-03-2002 at 09:31 PM]

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 25-03-2002 v 20:29 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Hm, tak prej hygienik naměřil hluk a Roxy bude muset končit veškerou!!! hudební produkci do desáté hodiny. Holt když se něco sere, tak všechno! :-((((

Old Post 26-03-2002 v 07:16 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Strany a vlády na nás útočí na všech frontách. Příspěvek č. 11

Čas se postavit do houfu, děti moje!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 26-03-2002 v 07:31 AM
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Souhlas, sice jsem člověk skeptický a na nějaké protesty moc nevěřím, ale připadá mi, že s tímhle už se FAKT MUSÍ NĚCO DĚLAT. Abych platila daně jak debil a pak skákala podlě nějaký neurotický kravky, které se prostě rozhodně, že ROXY ZAVŘE a nesměla u toho PROMLUVIT o ganje, to fakt ne! To už bych si připadala jako nesvéprávnej magor. To je asi ta DEMOGRACI! Sem teda dneska pěkně našláplá, poránu! :-)

Old Post 26-03-2002 v 07:46 AM
warial
Stálý Člen

Karma uživatele warial - 100% Pěstitelská

Hlína Cult Roxy... Příspěvek č. 13

Ahoj Lidičky,
jsem pro aby se uskutečnili jakékoli kroky směřující k tomu,aby Roxy pokračoval v tradici svých kulturních akcí.Já osobně do Roxy chodím nějakých 5-6 let a chodím tam poměrně s nadšením jelikož,prostředí tam na mě působí za tu dobu trochu domácky jelikož vím co od toho můžu čekat a mimo jiné tam vždy potkám spoustu svých známých.Prostory Roxy dominují především ve své mnohaůčelnosti.´Dyť přece jen se vkus tohoto klubu určitým způsobem vytříbil do slušně přijatelné podoby.Neviděl jsem tam žádnou rvačku,Drogy jsou tam distribuovány velmi diskrétním až opatrným způdobem a myslím že jejich užívání hraničí s rozumným uvažováním.Když vidím typy lidí v Roxy tak mám posit že lidi jsou tam prakticky na stejné vlně,vědí proč tam přišli,vědí jak se chovat.Vždyť to nejsou proboha Karlovy Lázně kde o tvrdé drogy zakopáváte pomalu na zemi a mladí lidé převážně v pubescentálním věku si tam hrají na čné drsňáky vyhledávající konflikt.A o správného čecha tam pomalu nezavadíte!Tak v čem politici vidí KULTURU.
Stojím za ROXY - nechal jsem tam kus života.

Old Post 26-03-2002 v 08:36 AM
warial je offline   Profil uživatele warial   Find more posts by warial   Foto galerie člena warial   Click here to Send warial a Private Message   Add warial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Souhlasím, K4U.

Old Post 26-03-2002 v 08:48 AM
warial
Stálý Člen

Karma uživatele warial - 100% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 15

Díky moc,
mimochodem jsem byl na tý párty na podporu Roxy a tak natřískáno samejma správnejma lidma jsem tam dlouho nezažil.

Old Post 26-03-2002 v 08:58 AM
warial je offline   Profil uživatele warial   Find more posts by warial   Foto galerie člena warial   Click here to Send warial a Private Message   Add warial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

jo roxy je supr, jestli skonci tak me to vazne nastve

Old Post 26-03-2002 v 11:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-08-2016 - Pozor na zmrdy - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás