Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
délka květu - Klikni zde pro originální téma
xpapousek
Čau poradil by bi někdo,čim může být způsobena zkrácená doba květu?Protože kytky co sem měl ve skříni místo 55-60 dní(to sem našel tady) dokvetly asi o 14 dní dřív a pak začali schnout.Zkoušel sem jesi to ještě nerozdejchaj,přestal sem hnojit ale pak po pár dnech doschly uplně,což mi trochu vadí když je to takoví seno.Ale jinak efekt jako u skéra.Může to bejt tim hnojením na květ nebo čim?nebo sem spíš dostal nějakej jinej model,než mi bylo řečeno?Díky,mějte se.
r-man
delka doby kveteni se prizpusobuje podminkam. Pokud jsi mel ve skrini malou vlhkost, vyssi teplotu (kolem 30st) a pokud pouzivash HPS sodikovku, je mozny, ze se to urychlilo. Mohlo se ale taky stat, ze ti korinky sezral nejakej skudce a uschlo to, me se to jednou stalo...az to vytahnesh ze zeme, koukni, jestli tam nelezou potvurky.
drtikol
servus,
prehnojeny.... :mutant:
r-man
Doba kvetu se pocita od prepnuti svetla. Jak se pocita v outdooru nevim, protoze tam je to dany vic vecma, a hlavne neni svetlo 18/6, ...u outu se to pocita? (pokud jo, neni to dany treba tim, jako bys to dal do skrine--?)
seba
co jsem kde četl tak vždy se počítala délka od přepnutí na 12/12 ne od náznaku kvetení
genium
r-man:
souhlas, v me skrini to vypada odbodne, nizka vlhkost, vysoka teplota, kyti zrale o 14 dni drive :mutant: a trosku oschle listky
mno nevím... většinou co mám outdoor semena z Holandu tak dozrávají o cca 1 měsíc déle něž je v "návodu :-)". V Holandsku je díky Golfskému proudu teplejší a vlhčí klima než u nás...
muscaria
špatný Ec, malá vlhkost....
robbbie
hnojky?
malej květináč? kořeny neměly místo a tak to schlo .. taky to mlže bejt tim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma