Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hulení u moře - Klikni zde pro originální téma
Amon1
Letos jsem jel k mori a po zkusenostech z minuleho roku jsem si vezl na kazdej den 1g,pripada me ze to na me u more nepusobi tak jak tady u nas,mate s tim nekdo zkusenti?
Ondřej
No nevim, mě to u moře přijde v pohodě...třeba je to tim jak jsi zvyklej na smrky a ne na palmy :)
Amon1
Ja si myslim ze to bude tou vodou.Jak do ni vlezu tak to ze me vsechno odpadne.
virgill
ja sem hulil v mori tak vzdycky asi 200m od brehu a vzdycky v poho ale huli sem vecer pres den je to hrozny peklo bejt vypalenej v tom horku (jih Italie) a ze by to bylo horsi spis naopak kvuli tomu ze sem z jistych duvodu toho sebou nemel pul kila tak se hulil jenom obcas a ty pauzy docela pomahaly
Lahvan_FlaskiCZ
j, u more jsem si dal sam 1g porko a nic.... VUBEC NIC! ja si myslel, ze jsem se zblaznil!!!! :D ale vecer a doma uz to bylo lepsi... stale na kasi. ale to slunicko je fakt nejaky thcOdpudivy. :D hehe

_no one lives forever_
kopitko
... sem hulil u moře na pláži a bylo to hoodně v pohodě. Ale jenom ve stínu,a s doobře vychlazeným pivem. Jinak to slunce rychle zabií!:flamer:
ak.oc
no je to o tom ze kdyz se spalis a pak si jdes zaplavat tak to z tebe vsechno opadne a more za to nemuze to se ti stane i u nas na piskarnach.
LOksa
nie si zvyknuty na taky stav... Ja som bol tento rok pri mori a je to ine. Doma je to vacsia rit.
gona
ja som síce nebol pri mori ale pri jednej velkej rieke samizdá to bola zelená voda alebo niečo také a tam som sa vypukal cez pumpec no a išiel som na nafukovačku a čo ti jebé bol som tam asi pol dňa v stihoch že ma pokúše nejaká štuka že z tej vody dostanem infarkt (bola studená) a musel som kričať na segru aby ma išla vytiahnuť na breh normálne som nechcel ruky dať do tej vody aby som sa mohol hýbať, ale potom som si už zvykol a hulil len cez fajočku:)
Špičnik
no ja si tedka pohuloval tejden na chorvatskych plazich.. a musim rict, ze to byla uplna parada..odpoledne na plazi,, sluneni se,, pak potapeni, to je fakt mazec vypukanej... pak vecer prochazka mestem, pristavem, zase brcko a mazec..
zadny slabsi ucinky sem teda nepocitova,, spis silnejsi...
maj ta sa..
Amon1
Špičnik : tak to jsem delal presne to stejny co ty,ale nejvic me bavilo to potapeni kdyz jsem byl nahulenej.
fR3edom-X
u moře je to hodně krutý, nový prostředí, jiný zážitky... hned první den sme dávali u majáku a přidal se k nám nějakej švéd, tak sme pokecali a pohodička. jinak to slunko je asi fakt nejhorší věc
luckynet
Po vynikajícím brčku jsme se šli v noci s baterkou s kámošem potápět - mám z toho zážitek na celej život. Tma, ryby, korály, kužel světla a pocit že je tu žralok - fakt super to bylo :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma