Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos jsem jel k mori a po zkusenostech z minuleho roku jsem si vezl na kazdej den 1g,pripada me ze to na me u more nepusobi tak jak tady u nas,mate s tim nekdo zkusenti?
ja sem hulil v mori tak vzdycky asi 200m od brehu a vzdycky v poho ale huli sem vecer pres den je to hrozny peklo bejt vypalenej v tom horku (jih Italie) a ze by to bylo horsi spis naopak kvuli tomu ze sem z jistych duvodu toho sebou nemel pul kila tak se hulil jenom obcas a ty pauzy docela pomahaly
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
j, u more jsem si dal sam 1g porko a nic.... VUBEC NIC! ja si myslel, ze jsem se zblaznil!!!! ale vecer a doma uz to bylo lepsi... stale na kasi. ale to slunicko je fakt nejaky thcOdpudivy. hehe
ja som síce nebol pri mori ale pri jednej velkej rieke samizdá to bola zelená voda alebo niečo také a tam som sa vypukal cez pumpec no a išiel som na nafukovačku a čo ti jebé bol som tam asi pol dňa v stihoch že ma pokúše nejaká štuka že z tej vody dostanem infarkt (bola studená) a musel som kričať na segru aby ma išla vytiahnuť na breh normálne som nechcel ruky dať do tej vody aby som sa mohol hýbať, ale potom som si už zvykol a hulil len cez fajočku
no ja si tedka pohuloval tejden na chorvatskych plazich.. a musim rict, ze to byla uplna parada..odpoledne na plazi,, sluneni se,, pak potapeni, to je fakt mazec vypukanej... pak vecer prochazka mestem, pristavem, zase brcko a mazec..
zadny slabsi ucinky sem teda nepocitova,, spis silnejsi...
maj ta sa..
u moře je to hodně krutý, nový prostředí, jiný zážitky... hned první den sme dávali u majáku a přidal se k nám nějakej švéd, tak sme pokecali a pohodička. jinak to slunko je asi fakt nejhorší věc
Po vynikajícím brčku jsme se šli v noci s baterkou s kámošem potápět - mám z toho zážitek na celej život. Tma, ryby, korály, kužel světla a pocit že je tu žralok - fakt super to bylo
Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!