Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Rady do pronajmutého bytu :) - Klikni zde pro originální téma
Kuře
Zdravím tak jsem se s kámošme rozhodl že budeme pěstovat ... u mě to nejde a u kámoše dnes už taky ne tudíž jsme se rozhodli pronajmout si byt :)

Já jsem navrhoval dát do tohoto bytu skřín velkou pro velký rostlinky :)

Ale on opětoval že to bude stát dost a proto dáme do bytu jen květináče a nad ně dáme vlastně sodíkové lampy :)

Nevím který způsob je lepší ale dle mého skřín protože si mohu kontrolovat teplotu .. a vše ostatní

Chtěl bych se tímhle způsobem poptat všech growerů kteří by mi poradily
kterým dobrým modelem v bytě začít a vlastně aby házeli i své připomínky... ten byt but 1+kk ( Jedna + kakací kout :) mělo by to stačit ... jinak do těch květináčů bysme dali substrát a řízky nepojedeme ze semen...lepší řízečky :))

Jooo a napište mi nejlepší hnojivo prosím a jaké lampy použít pro to osvětlení :)

Moc díííky všem ;)
Jahudka!
A navic to bude smrdet jak svina takze aby ste resili nejakej odtah nejlepsi by bylo primo do komina nebo pres vokno ze..Taky budete muset pekne zatesnit vchodovy dvere.Navic pokavad nezatrete nebo necim nezakrejete okna tak to kazdej uvidi jak se tam sviti sodikama a to uz by mohlo bejt kazdymu bengovi divny.Majiteli bytu bude zase divny ze sou zatreny okna:)Navic je fakt ze tam muze kdykoliv majitel nebo nekdo jinej jit a je pruser.
Zadalsi bude hned elektrarnam podezrely kdyz v tak malinkym byte bude najednou spotreba nekolika tisic watu z nekolika 1000watovejch lamp.
Nejlepsi hnojivo Bcuzz.Ale to muzes najit tady na groweru.
jaman
dohodnite sa na tom ,že ako budete pestovať , potom vás niekto pošle do faku , niekto poradí....prvý krok je na vás..
wolverin
odporucam sa dohodnut s majitelom aby ste od bytu mali kluc len vy a on chodil po prachy za najom len raz za mesiac , pripadne lepsia varianta je zaplatit 3 mesiace vopred a mas to. potom len doplatis za elektriku. urobte si urcite aspon nejake "chranenie" aby vam to nesvietilo pocelom byte -kamuflaz musi byt, inak vas rychlo odhalia.
a majitel sa urcite pojde kuknut aspon raz za cas dnu do izby a potom ste nahraty. a kolko w tam chcete dat. nesiel by som do viac ako 400 na zaciatok, lebo ak dojde nedoplatok za elektriku nejakych neviem kolko tisic tak to tazko vysvetlis majitelovi ze mas vela elektroniky :D urobte si ak tak velku skrinu ktora sa da zavret, kupte si URCITE filter a sviete v tej provizornej skrini len v noci aby cez den nic nehucalo ak nahodou dojde necakana navsteva....
Hnědojed
Byt tebou tak si tam zaridim komplet srkin s pachacem a se vsim vsudy aby bylo jen slyset ze huci ale nebylo videt svetlo ani citit smrad (kdyz si porjedesh tenhole web tak zjistish po par desitkach hodin jak:)) a zahraj si na pocitacovyho maniaka a rekni majitelovi ze tam budesh mit server. Tim vysvetlish vysokej odber a docela napadnou hucici skrin. Volne v mistnosti bych to nedal pokud odni ma klice i nekdo jinej jinak co se tyce elektriyk tak ta se odecita na chodbe (aspon v panelaku) ale nekdo bude urcite (pokud tam mate) kontrlovat u vas vodomery a odber topeni ne cato ael jednou za cas prece. ... Ju a hlavne bacha na bezepecnost vasi(nebo spish sousedu:)) i kyticek kdyz tam nebudete chodit casto - tepelna pojistka spinaci hodiny se zaloznim zdrojem atd...
jaman
čo su to za zvyky ? prenajímam aj 2 byty , ale kluče odovzdám a nemám , nech platia pravidelne a som rád...
Firestarter
Kdyz pred nastehovanim nahlasite majitelovi, ze se urcite zvysi odber elektriky, protoze budete mit pracku, mycku, 3*PC, mikrovlnku a jeste si vymyslite neco co zere fakt hodne elektriky, tak mu snad nebude divny, ze se zvedla elektrika a nebude to resit, ne?

Bezpecnost je samozrejme na 1.miste, myslim, ze nikdo z vas by si nechtel zarizovat byt v lapaku. Rozhodne pachovej filtr a absolutni utajeni pred okolim.

Pokud mate nekdo dalsi zkusenosti s pestovanim v pronajatem byte, tak se prosim taky pridejte do diskuze a prispejte treba s vlastnima zkusenostma.
BTM
Myslim si, ze je zbytecny si kvuli tomu pronajimat byt, pokud jej nechcete pouzivat i pro jiny ucely. Pronajmete si garaz z elektrikou, tam si klidne u zadni steny udelejte falesnou pricku ze sadrokartonu a mate super pestirnu. Spotrebu elektriky svedete na svarecku a na flexu a najem bude podstatne nizsi a taky bude min prace se schovavanim zare atd.....
Kuře
Wow takovej ohlas sem nečekal jdu ven pak si to vše přečtu ještě přispívejte :D

JINAK NIC NEPESTUJU K PRODAVANI
!!!!!

VSE JEN PRO OSOBNI UCELY
Apofiss
Nejlepší je si pronajmout byt o místnost větší než máte teď a přestěhovat se.Nájem bude větší tak o dva litry a zároveň to budete mít pod kontrolou, utajené a elektrika opodstatněná...
mcsow
to BTM: s tou garáží je to vychytaný,nenápadný jak na světlo tak i na odběr, jelikož mám doma flexu svářečku a pracuju s tim relativně denně, tak to na odběru jde znát, takže je to dobrá kamufláž, ale zase bych pro jistotu tam tu svářečku aspoň mněl, bezpečnost na prvním místě, jelikož ještě není a dlouho nebude legální pěstování
pestuju v pronajatem byte.Majiteli bytu jsem rekl ze stahuju data ve velkem a bezi mi 2compy nonstop.Je solidni a kdyz platim neotravuje zadnyma navstevama.Preplatek za elektriku byl,ale ja zaplatil a je klid.
Taky jsem nenapadny,byt uzivam,vychazim jen pres den.....atd:D
tak,tak.Platit,nedelat bordel,necouhat z davu,usmivat se,zdravit(pouze v mensich bytovkach)

a taky v termine vytirat schody,jinak naserete sousedy:D
jaman
páni ani nevieme ,že ako tam bude pestovať a už umývame schody ...však nech sa rozhodne a potom sa mu dá aj poradiť...poslať do faku a podobne, uplne sme sa do toho vžili , ciciaci...
Firestarter
2xerthon: To se tech 250W tak moc promita do elektriky, ze mas preplatky? Ja vzdycky myslel, ze 250W neni skoro zadnej zahul na elektromer.
Xaron
rozhodne je lepsi je dat nekam do skrine pokud toho nemate moc nebo udelat nejakej rozny kout (dat do rohu mistnosti od stropu az dolu dve deky nebo neco podobneho) ale i skrin se da sehnat levne staci si napsat inzerat ze prijmete stare skrine stim ze si je odvezete a dostanete hafo nabidek ,znam moc lidi co jim skrine jen zavadzaji nekde na pude..
firestarter:loni jsem nepestoval a preplatek byl 600,-(1komp nonstop)
letosek byl zas ten jeden komp+prvni pokus100w+druhy pokus250w-preplatek okolo 2500,-
No a jsou v tom i ty veci jako konev,pracka a ostatni.
Hnědojed
No ale do vsech panleaku nkedo jednou za cas vleze udelat ti odpocet vody a tepla !!! Nebo snad ne?

P.S: to xerthon ja taky pronajimam byt ale jedny rezervni klice mam. Ony se vzdycky muzou hodit. Samozrejme ze jim tam ale nelezu...
jaman
http://grower.cz/forum/showthre...=5&pagenumber=2 toto ,te lepšie
wolverin
citace:
Původní příspěvek od xerthon
tak,tak.Platit,nedelat bordel,necouhat z davu,usmivat se,zdravit(pouze v mensich bytovkach)

a taky v termine vytirat schody,jinak naserete sousedy:D


Si to vystihol na 100% aj s tym umyvanim schodov :D
je to fakt tak a nemusi sa nic stat. proste tam normalne zacni byvat, spravte si poriadnu skrinu s pachacom a hlavne furt davat bacha aby ste sa dacim neprezradili.
tekk_hudy
zdravim, souhlasim s wolverin. Hlavne ty schody :)) vim o cem je rec.Hodne casto se mi v nedeli nich nechce (to je vytiraci den) tak odlozim trebas az do stredy. Jednou sme byly se sousedem tak schodovite rozepreni az sme si museli davat papirky pod dvere a upozornovat se navzajem ze sme vcas nevytreli schody :)) Byla to docela komedie. Ja je utiral vzdy vecer tak kolem 23hod. a to se OPRAVDU nehodi!!
Dulezity je aby vas pri tom vytirani videli! :punk:
A jeste jedna vec s tim vnikem cizich osob. Je pravda ze chodi na odecty vody, tepla a tak. Ja osobne mam pest.prostor v mistnosti bez radiatoru --- radiatory v bytovkach/panelakach musi myt takovy ty krabicky kde se pocita spotreba tepla. No a tu chodi typci obcas proverit a zapsat hodnoty (cca 1xrok) no a pak ta voda.
Ale jak uz tady padaly nazory abyste tam sli bydlet tak musim byt jedine pro.
jaman
schody - tretí rok žijem sám , susedky si to kolečko prehodia a ani raz som neumýval ...raz som aj chcel ,ale susedka ma odohnola ,že aj tak sa nudí...asi mám dobrých susedov
k téme ...géman robil ten pacháč a bol kurva šikovný , prebehnite si jeho scrogy atd ....aj vynosy mal super
Kuře
No jak sem četl as ie tam nastěhujem ;)
Aby to nebylo profláklé :D

Schody vytírat budeme :D :D no a snad nechytneme nějaký zmrdečky :)

Prosím piště sem více ohlasů a připomínek k tému pěstování v bytech moc mě to zajímá a sbírám informace :)
Kuře
citace:
Původní příspěvek od jaman
páni ani nevieme ,že ako tam bude pestovať a už umývame schody ...však nech sa rozhodne a potom sa mu dá aj poradiť...poslať do faku a podobne, uplne sme sa do toho vžili , ciciaci...


co je prosímtě to do faku :D :D slovensky umím velice dobře ale tohle sem nepřelouskl :D je ot něco jako poslať do pr*ele ?? Díky za odpověd :)
jaman
neposielam dp prdele..FAQ =fak, nemyslel som fuck...,slušný človek ..aj ja som slušný....
Kuře
děkuji :)) asi si slušnej ;)
jaman
rozhodni sa ,že čo chceš, možná máme viac skuseností, alebo prečítaného a poradíme...ja dám aspon link a neposielam do faku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma