Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zúčastnili jste se CzechTeku a následných happeningů? - Klikni zde pro originální téma
carlos
Malý průzkum, jak je na tom Grower členstvo s návštěvností demonstrací a happeningů po tom, co si Bublan s Paroubkem pozvali hosty z Czech Teku 2005 do Prahy ;)
Dude
carlos - doufam, ze nevadi, ze jsem pridelal jeste posledni kolonku pro neprazaky :wink:
takze u me prvni a posledni moznosti :)
loeX
a co když teprce někam pudu? kámoš pořádá v pondělí takovou menší demonsraci:) doufám že nás tam nebude 5:D
FlickerBird
jen tak dál pánové... já jsem z opačného konce republiky a všechny města kde by se dalo demonstrovat kurevsky daleko, takže sedím na zadku a sere mě to...
Dubinek
Tak já byl v pondělí a ve čtvrtek... Ale teď už bohužel nepudu, protože jedu pryč :-/ Vracim se v sobotu, tak snad pak eště něco bude, i když na druhou stranu doufam, že nebude :)
Ale všiměte si, jak se zlepšovala ta úroveň těch demonstrací... Nejdřív se tam (mam to jen z vyprávění, nebyl sem tam) mluvilo do megafonu, v pondělí (tam už sem byl :D) tam byly repra a pak ve čtvrtek ta obrazovka :)
zaya.cz
cus v neděli je další protestní akce v havířově 15:00 na permonu tak kdo ste z okolí přidte podpořit..FUCK DA POLICE AGRESIVE
este vam tam chybi kolonka "byl sem kalit s cizincema na strahove :-)"
sorethroat
...je třeba vždycky řádně podpořit :) Proto jsem byl na opravdu vydařené pondělní demonstraci před Ministerstvem Vnitra (které se kromě teknařů, mladých lidí a rodičů účastnil i V.Havel!) i na úterním položení svíčky k soše Sv.Václava a zároveň na velké mediální akci (protestu) která probíhala na Leteňské pláni ve středu od sedmnácti hodin a táhla se opravdu v dobré atmosféře doprovázené videozáznamy z ParoubTeku promítané na velkoplošné projekci až do dlouhých raních hodin ;) padlo tam hodně nadávek na Pablbka a Bublera :devil: zároveň tam taky padla hromada špeků za pochodu ragga-tekkno systémů a samozřejmě taky nějáká ta vejce na MV za doprovodu opravdu hanebných nadávkek na ty dva ulhaný zm*dy který to všechno zbytečné násilí mají na svědomí! :mad::grrr::mad:

Jestli můžete přijdte v sobotu podpořit od 15:00 na letnou - čim více nás tam bude tím větší naděje že se s tim vážně začne něco dělat - Nejedná se jen o techno - jedná se o naše nejcenější právo - SVOBODU - Nebuďte lhostejní ke své budoucnosti :jumper:

Peace ... :punk:
el_castillo
Zdravim, tak sem si uzil zatim vsechno krome svicek u Vaclava a demonstrace mimo prahu,Mel ste nekdo na letny gulash zadara?
Dneska sem byl na houbach v lese, moc nerostou, dosli prachy, vecer nejdu, nechce se mi somrovat. LIBERTAD PARA TODOS
Dneska na v brně na moraváku.
hele nechcete tam přidat možnost nezúčastnil? alespoň by ta anketa nebyla nesmyslná :)
van blade
zdarec!
zkuste tohle:
http://zadost.mrkew.net/ na písemnej dotaz podle zákona musí odpovědět do 15 dnů. to jsem zvědavej co přijde do schránky.
čím víc tím líp - zkuste zvlášt vy co nejste z většího města - tam se blbě demonstruje :)
czteku sem se samozdrejmne zucastnil, vcetne upravy turisticky stezky /zelena/ na cestu pro sound....zasrany cajti
tak vzhledem k urcitejm povinostem sem zvladnul pouze pondelni demosku :(
Kazdopadne doufam, ze vase/nase snazeni prinese ovoce a pristi rok vybehneme svobone na louku.. :punk:
.
to: carlos, hlava, dakta moc rad sem vas potkal, priste pujdou vzorky z moji strany ;)

peace
cosecha
RE-VO-LU-CE!!!!!!!!!!!!!!!!!RE-VO-LU-CE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejsem v Cecach abych vas mohla pri demonstrovani podporit osobne,ale zucastnuju se duchem, myslim na vas, sem s vami. Za svobodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mufin
btw: skuste si vzit do ruky nejdriv nejakou knizku nez zacnete hlasat a podporovat revoluci a hlasky jako policejni stat, gestapo atd. .... nedavno vysla jedna pekna o rodine Mašínu (nevzpomenu si jak se menuje) ale je to opravdu dobra kniha tak pls read and thinking ;)
pechi
to mufin:joo Masinove byli borci.Opravdovi hrdinove a tenkrat tu byl doopravdovej policejni stat a Gestapo aka StB(vcetne Grebenicka starsiho).

revoluci ne ale Jihad Bublan Jihad Paroubek JIHAD CSSD :)
mufin
sem rad ze vis jakej je skutecnej rozdil mezi policejnim statem a to co se stalo .... CSSD je skudce to uznavama ale to by se muselo stavkovat proti cely vlade a nesmely byste se zvednout z prdele jenom kdyz vas legalne vyzenou z louky ;) ..... je to proste smesny a hlavne uz mrtvy ... fuck CZTK05 revolucion!
carlos
Sorry, ale právě apatický přístup lidí jako ty činí z CZTK05 ještě nebezpečnější akci než listopad 89. Tenkrát bylo alespoň téměř bez výjimky všem lidem ve společnosti jasné, že je třeba změnit režim. Teď jsou všichni apatičtí a ukolébaní tím, že "máme přece demokracii". Ovšem v té naší "demokracii" nefungují ani základní principy odpovědnosti, na základě kterých by ti co udělali chybu odstoupili a uvolnili místo schopnějším.

A samotný zákrok (nikoliv fenomén) a síla a agresivita, kterou byl veden, snese srovnání s listopadem 89 naprosto bez debat!

To že "jde jen o hudbu" není argument... Takto demagogicky se argumentovalo jen za totáče...
mufin
to carlos:

jaka apatie ? muzes my prosimte vysvetlit jak jinou mame demokracii oproti jinej zemim, a se stejnym pravnim systemem , kde by fungovala jinak ? Takze "demagogicky" ty si myslis ze je demokraticky aby odstoupil premier a ministr (at uz je to kdokoliv a kdekoliv) po natlaku 15000 lidi ? Promin ale takhle demokracie nefunguje - nastesti !!! Uvedomujes si ze timhle prakticky chces poprit zaklady demokracie ? Jo a prosimte kdo je schopnej vubec cehokoliv v radach CSSD ?

Uznavam ze u nas neni ve zvyku odstupovat ale vladni cinitele u nas zazily o hodne vetsi skandaly,chyby a kauzi a taky tu zidli ukocirovali ;) .... tohle proste neni zadnej skandal ale nanejvys chyba velitele zasahu ale spis to skonci u prerazeni policistu, kteri se nejak provinily... tak to bude a neni to zadna apatie...
Ano technicky vzato zakrok byl asi podobnej ale to co nasledovalo po zakroku za totace tak po tom se ti asi ani nezda nebo nevim :/ ... (mimochodem predtim rozehnali demonstraci, ted rozehnali party poradanou nacerno !!!)
Bouhzel tady nejde ani o tu hudbu tady de o to ze si na tom politici honej politicky bodiky a nekdo tu skousi si vykricet legalizaci bordelu v lese :) jo a pak tu jsou este naky nezahojeny trzny rany .... nic vic nic min .
Dude
pro silne nervy - rozhovor s PlnouParouBack na Radio1 - http://www.radio1.cz/mp3/porady/Zat...-2005-08-10.mp3 (28 MB) - jestli kvuli tomuuhle ne, tak uz nevim...:grrr:
KABUTO
to mufin:ty jsi tam nebyl vid?myslim cztek
Choval jsem se jako slušnej člověk a ten tvůj plně legální zásah policie mě neminul taky.
Kdo napíše fuck of cztek revolution je podle mě zasranej komanč kterej doma sedí na prdeli cpe se zemlebábou (sory že jsem sprostej) ale nemusíme se bavit o tom jestli to bylo legální či ne ,proboha dit to je čektek.
Na politický kecy kašlu,protože to by se do toho vůbec míchat nemělo,o co by to bylo jednodušší.

Strávil jsem civilku na policejní akademii tak vim jak takovíhle akce berou pánové v černém.Jsou víc posraný než všechny ostatní účastníci mače,takže se nedivte že pak zkratujou a mlátěj všechno co se hejbe.

Jsem proti jakýmukoli násilí,a tohle násilí bylo.A to plodí zase jen ....
mufin
citace:
Původní příspěvek od KABUTO
to mufin:ty jsi tam nebyl vid?myslim cztek
Choval jsem se jako slušnej člověk a ten tvůj plně legální zásah policie mě neminul taky.
Kdo napíše fuck of cztek revolution je podle mě zasranej komanč kterej doma sedí na prdeli cpe se zemlebábou (sory že jsem sprostej) ale nemusíme se bavit o tom jestli to bylo legální či ne ,proboha dit to je čektek.
Na politický kecy kašlu,protože to by se do toho vůbec míchat nemělo,o co by to bylo jednodušší.

Strávil jsem civilku na policejní akademii tak vim jak takovíhle akce berou pánové v černém.Jsou víc posraný než všechny ostatní účastníci mače,takže se nedivte že pak zkratujou a mlátěj všechno co se hejbe.

Jsem proti jakýmukoli násilí,a tohle násilí bylo.A to plodí zase jen ....



takze hele :

1) byl jsem tam ;)

2) komanc ani nijak levicove zamerenej nejsem sory ....

3) zemlbabu nejim .....

4) takze teoreticky a spekulativne uznavas ze presumce vyny byla v tomoto pripade na miste ? ses asi prvni kdo to tu uznal ....

5) ale politici se dotoho michat budou a musej...

6) ano ja se ale opravdu nicemu nedivim a neodsuzuji zakrok policie ;)

6) ano násilí plodí násilí jen se asi neschodnem (nebo nebudes chtit uznat) kdo ho zpodil v tomoto konfliktu prvni .... achjo :mutant:
mufin
citace:
Původní příspěvek od MedicalUser
bezte volit pristi rok. volte koho chcete jen ne komunisty a cssd. kdo nevoli, voli prave komunisty a cssd! :) Uz neverim tomu, ze se u nas neco zmeni. Paroubek a bublan si mele to svoje a nic se neresi/nevyresi. Zazivame tady 4 roky teroru. Spidla, Gross, Paroubek = tri magori co chtej ridit neco na co nemaj. VOLTE, VOLTE je to sance jak aspon trochu zmenit vyvoj tyhle republiky.

stop moji propagandy :D

Mufine ctu tvoje prispevky ohledne czteku tady na groweru a musim souhlasit s Kabutem. Prijde mi ze tady chces akorat prudit. Kdyby benga nezablokovali tu cestu, tak by vsichni byli na ty spravny louce a nikdo nikoho nemusel mlatit a vse by bylo bez skandalu.


s prvnim odstavcem naprosto souhlasim ..... skoda ze tohle vi jen asi tak ccca 0.000001 % lidi co hlasej ze polika je na hovno .....

ona te ta naivata prejde az pochopis ;) .... az si o tom neco zjistis tak ti vyde ze nikdy nemohli bejt na spravny louce ....
vis prudit ono je to tezky kdyz se tady okamzite kazdej urazi kdyz mu nelicuje jeho nazor s oponentem ... vid :p:
Včera jsem byla na takový menší demonstraci, hudební doprovod nebyl povolenej a ke všemu nám do toho začalo pršet :/ tak jsem alespoň využila příležitosti a podepsala petici.
mufin
citace:
Původní příspěvek od vood
Včera jsem byla na takový menší demonstraci, hudební doprovod nebyl povolenej a ke všemu nám do toho začalo pršet :/ tak jsem alespoň využila příležitosti a podepsala petici.


super hlavni ze si sla s davem :crazy: .... myslet muzes nekdy jindy a jinde a vubec proc myslet - na vsechno my staci srdicko .... jak roztomile :girl: ....

pardom uz na to fakt kalim, ale tady to proste jinak nejde :death:
sorethroat
mufine - nezlob se na mě ale jdi se někam hodně hluboko zahrabat s těma tvejma řečnickejma názorama :flick: - běž raději přispívat do stupidního fóra na novinky.cz :) možná se stotožníš s názorama některých xenofobních jedinců kteří tam plkaj stejně nesmyslný bláto jako ty teď tady :rolleyes:

p.s.: Už na to tady opravdu raději jen kálej :baby: nic jiného tady stejně neděláš a nenaděláš s těma tvejma pseudonázorama na CZTK05! :vampire:

:devil:
snark
carlos - sory kámo - ale srovnávat čektek s listopadem mi příde jako plivanec do ksichtu lidem co tam tenkrát šli - tou dobou si byl na základce takže prrrr
to že dostaneš někde pár ran pendrekem to se dá snést - ale dneska nikdo kvůli účasti na čekteku nebyl vyhozenej z práce nebo ze školy pokud vim - nikomu to nezničí kádrovej posudek a potažmo kariéru atd atd - to je potřeba si uvědomovat - s takovejma okolnostma se dělá bordel trošku jinak :D:D:D
Kabuto - mmm určo máš pravdu - ale seš si 100 % jistej že si náhodou nešláp na kus pozemku kterej pronajatej nebyl????
do tý doby než sem viděl v tv mapičku s tim který plochy byly pronajatý a který ne tak sem věřil že by moh velitel zásahu, jeho zástupce a komplet štáb kterej to plánoval jít sedět natvrdo - bohužel mam pocit že takhle to uhrajou :(
sorethroat - za fobie nikdo nemůže :D
void - řek bych že tenhle případ nemá s presumpcí viny či neviny moc společnýho :D
delph
..stejne mi to neda, abych neryl. Schodnu se s vetsinou ze zasach policie byl naprosto neadekvatni a benga zkurvily co mohli.
Jen by me zajimalo kde konci ta hranice "ochrany soukromeho majetku". Dobre louku "deti" nicit jeste mohou, co treba zahradu? nebo barak(byt)? Vo co de ne dyt banda 20-ti nafrcenejch skopcaku doma az takovou paseku neudela ne. Me je jasny ze Frikulinum z Prahy je u prdele nakej vidlak, kterej vstava rano v 5 do hokny, ted mluvim predevsim o minulych CT, ikdyz muzeme diskutovat o tom jestli pri 8dB pod hranici muze clovek-nezvykly spat. Mame preci demokracii picowoe, vzdyt to je CT my sme free a ty ostatni ten brajgl musi vydrzet pac my chcem tancovat. Ze nesouhlasite to je mozny ale v MF Dnes si Radim Spacek(ze by synacek mluvciho Vaclava Havla?) "reziser, ucastnik CT" vylejval srdicko ze lide z vesnice MUSI par dni vydrzet ten hluk a brajgl jelikoz myslenka CT stoji nad temito prizemnimi potrebami obycejnych vidlaku(volne citovano, myslenka zustala zachovana). Jinac nikde sem nebyl pac sem vydelaval aby tenhle zkurvenej stat vzal 1/2 brigadnich penez na chlast politikum, obusky policistum a podpory cikanum a sockam. Ale jen protestujte je to super aspon si ty nahore nemysli ze muzou vsechno.

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...63054_domaci_ad no comment

ps: ty kryplove co tahaj na party(jakykoliv) psy by mely byt biti jeste vic
snark
delph - rozumnej názor bych řek
ad psi - no to je něco podobnýho jako děti - humus
mufin
citace:
Původní příspěvek od sorethroat
mufine - nezlob se na mě ale jdi se někam hodně hluboko zahrabat s těma tvejma řečnickejma názorama :flick: - běž raději přispívat do stupidního fóra na novinky.cz :) možná se stotožníš s názorama některých xenofobních jedinců kteří tam plkaj stejně nesmyslný bláto jako ty teď tady :rolleyes:

p.s.: Už na to tady opravdu raději jen kálej :baby: nic jiného tady stejně neděláš a nenaděláš s těma tvejma pseudonázorama na CZTK05! :vampire:

:devil:


trocha OT v mrtvym theaderu snad nevadi.....

aha takze bacha ja se milil ;) ..... protoze pan sorethroat me neprustrelne a naprosto logicky presvedcil ze si celou dobu myslim strasny picoviny a ze to co sem tu vsude napsal je lez a keci nejakejch stupudnich statnich zamestnancu na novinky.cz .......
ok takze jak to teda vlasne bylo doopravdy .... cely svoje nazory jsem nastudoval pouze na novinky.cz vyhradne v komentarich a az kdyz jsem nasel neco dobryho tak sem to sem pastnul ..... ano slepi konspiartor a nadseny aktivista me prokoukl - stidim se az za usima ;) :bravo: :bravo: .... o tobe patri moje dik mile decko :D
jo a prosimte co ma spolecnyho CZTK05 s xenofobii atd. ... ???

vsem ostatnim se omlouvam za OT pripadne to smazte az sorethroat pochopi myslenku techto vet

to voidman: presumci vyny policie pouziva dnes a dene (je to logicky)a prakricky policista dene porusuje nekolik zakonu ktery se tykaj ovsem pouze obycenych smrtelniku ..... ten kdo by ji pouzivat nemel je soudce ikdyz uz se to urcite parkrat porusilo ...
mufin
deplh: souhlasim .... jen je skoda ze tem nahore se staci snazit 3 mesice pored volbama a pak jsi tam jedou svoje melouchy jenze tohle oni vedi az moc dobre .... a stadecko za bednama jim ftom skvele pomaha .... stim nelze nic udelat krome kadidatury ale pochibuju ze te bud nestahnou sebou a nebo ze te tak pospinej ze se na 10let medialne znemoznis ... je to skoro zacarovanej kruh ;)
pechi
to mufin:
situaci jsem sledoval pozorne a hlavne kontiunalne :) (RSS).Cisty ze strany teknaru to rozhodne nebylo,ale nedelo se nic co by vybocovalo z bezny praxe poslednich rocniku naopak tu byla pritomna snaha eliminovat hlavni terce kritiky-hygiena,pozemky atd.-odpovedi policie byl zasah,kterej se rozhodne vymykal dosavadni praxi.Od listopadu tady snad podobnou nakladacku nikdo nedostal (jestli jo tak napiste a poucte me).Tenkrat,ale slo o prechod z nesvobodnyho statu do svobodnyho-touha lidi svobodne konzumovat nedostakovy spotrebni zbozi (hnaci motor revoluce pro 80% procent cechoslovaku). Rezim proste nebyl schopnej naplnit obchody zbozim,ktery lidi chteli-jinak by brblalo porad tech 20%,ktery chteli predevsim svobodu slova,pohybu atd.
back to da Tek:Proste nemuzu si pomoct,ale postup policie a vyroky nejvyssich sttnich predstavitelu me presvedcili o tom,ze se me to dotyka vic nez bych chtel.Podle tebe 15000 mladejch lidi neni dostatecne velka skupina na to,aby se respektovaly jejich nazory....ale tech 15k je jenom spicka ledovce.Reprezentujou statisice lidi,ktery nikam nepridou (kooor mlady).A vlada je tu i pro ne.Nasili spachany na jeteli nemuzes srovnavat s nasilim pachanym na lidech....takze s tim kdo zacal bych byl zdrzenlivejsi.Situaci hrotila v prvni rade policie a to jeste predtim nez nekdo stacil vysrat prvni hovno v krovi a zneuctit jetel svoji existenci :).To ze lidi budou napruzeny a pujdou do konfliktu muselo napadnout i toho nejposlednejsiho policejniho stratega.Masinerie byla rozjeta davno predtim------neskandoval bych POLICEJNI STAT ale POLICEJNI SIKANA..........to se vzhledem k udalostem a vyrokum hodi daleko lip.Demokarcii tu sice mame,ale jeste trochu nedospelou.Soudim podle toho,ze tady se na nazory obcanu moc nehledi (pokud neni pred volbama)---v doopravdovy demokracii,padaj hlavy za mensi prohresky (letenky pro milenku atd.:)).Kontruj ochranou soukromyho majetku a budes mit pravdu.....nelibi se mi to taky,ale na druhou stranu nevidim nikde vuli vyjit vstric tem desetitisicum formou poskytnuti pozemku-vojenskyho prostoru.a zadat o povoleni,kdyz vis ze ti ho nedaj taky nema cenu (POSTRILET TY ZKURVENY FETAKY--ach ti demokrati s normalizacnim mozkem).

apropo ty jdes taky s davem,ale s tim kterej nikam nechodi :)
sorethroat
...hele prosim-tě, co to meleš?!

citace:
trocha OT v mrtvym theaderu snad nevadi.....

aha takze bacha ja se milil ..... protoze pan sorethroat me neprustrelne a naprosto logicky presvedcil ze si celou dobu myslim strasny picoviny a ze to co sem tu vsude napsal je lez a keci nejakejch stupudnich statnich zamestnancu na novinky.cz .......


Kdo tvrdí že to co jsi tu všude napsal je "lez a keci nejakejch stupidnich statnich zamestnacu na novinky.cz" ??? :rolleyes:

---
citace:
ok takze jak to teda vlasne bylo doopravdy .... cely svoje nazory jsem nastudoval pouze na novinky.cz vyhradne v komentarich a az kdyz jsem nasel neco dobryho tak sem to sem pastnul


Tvrdíš a chceš mi přišít zase něco, co jsem já o tobě nikdy nenapsal!

Pouze jsem zdůrazňoval že mi tvoje argumentace přijde dosti podobného rázu jako je vyjádřena na některých diskuzních fórech cz-webů v přítomnosti xenofóbně-zaměřených jedinců kteří přispívaj svím mnohdy dosti dementním a velice zkresleným pohledem na skutečnosti uplynulých dnů...:rolleyes: přičemž se ohání svímy pseudo-názory tak sebevědomě jako kdyby je osobně prohlašoval ministr spravedlnosti!
Dokonce ve svých vyjádřeních vůči nepřiměřenosti policejního zásahu na CzTeku05 jsou schopni bez jakých koliv servítek prohlašovat gesta typu: "Ještě vetší nakládačku by měly od policie dostat ty zas*aný, agresivně-útočný a nebezpečný smažky!FUJ!" :flick:

Nechci a už ani trochu nemám náladu jse s lidma jako jsi ty nadále bavit o určitých skutečnostech na této komunikační úrovni - nikam to nevede :rolleyes: prostě ty máš svůj zabědněnej názor kterej ti neberu a budu se ho snažit nadále respektovat, tím že ho budu svévolně ignorovat - docílim tim toho že se nebudu muset každej den pozastavovat nad zaslepeností a omezeností některejch jedinců jako jsi ty ;)

---
citace:
ano slepi konspiartor a nadseny aktivista me prokoukl - stidim se az za usima


Nemáš se za co stydět :rolleyes: nikdo neměl proč co prokouknout? :rolleyes: všem je to jasný - Jsi asi jako jeden z mála členů tady na grower.cz ve freetek komunitě kterej akci cztk05 odsuzuje stejně tak jako jí odsuzujou některý totalitně smýšlející jedinci na většině českejch diskuzních fórech...:rolleyes:

---
citace:
.... o tobe patri moje dik mile decko


Nemáš zač dědo vševědo aka rozumbrado, kterej CzechTek 2005 sledoval tak akorát v TV z pohovky u sebe doma :o pche...

Takovím jako jsi Ty bych doporučoval si pečlivě prostudovat www stránky Policejnistat.cz na kterých je video a foto dokumentů více než dost na to aby jsi pochopil, že to co se odhrálo poslední červencový víkend nebylo chránění cizího majetku - nýbrž velmi levné a dopředu naplánované "POLICEJNÍ CVIČENÍ" (cca 10mil.kč) ale HLAVNĚ velice a velice hrubé a excesivní porušení osobních práv a svobod občanů České republiky!!! :grrr:

:devil::flick::devil:
mufin
PARDOM ZAS OT jak sfine......... klidne to mazte

citace:
Původní příspěvek od sorethroat
...hele prosim-tě, co to meleš?!

....................

.


:D takze ty jsi myslel tvuj minulej pripevek vazne ;) :D .... aha ja tu svou reakci na ten tvuj az tak moc ne (ono to ani neslo) ...... no nic ....

"Ještě vetší nakládačku by měly od policie dostat ty zas*aný, agresivně-útočný a nebezpečný smažky!FUJ!" - clovek kterej se chce prat tak at se pere - silnejsi vetsinou vyhraje a police byla proste lip vybavena ... jak se pak muze nekdo divit ze dostane na budku tot fakt zahada :D sorac ale vetsi problem v tom fakt nevidim .....
Nj vono je to tezky kdyz povazujes za svetostranku www.Policejnistat.cz ale kdyz ti nevadi si neco nalhavat tak prosim...

"Jsi asi jako jeden z mála členů tady na grower.cz ve freetek komunite" sem jsem si asi omylem zamenil vyznam slova grow... promin pudu radsi ohbajovat extremni nesmysli na techno.cz a pod. ;) ale ty asi opravdu netusis co to byla totalita..... decko.

"Takovím jako jsi Ty bych doporučoval si pečlivě prostudovat www stránky Policejnistat.cz na kterých je video a foto dokumentů více než dost na to aby jsi pochopil, že to co se odhrálo poslední červencový víkend nebylo chránění cizího majetku - nýbrž velmi levné a dopředu naplánované "POLICEJNÍ CVIČENÍ" (cca 10mil.kč) ale HLAVNĚ velice a velice hrubé a excesivní porušení osobních práv a svobod občanů České republiky!!! " - ano nejaky videa fotky sem vydel ... kdyz se ti hodi do kramu jen jeden pohled tak ok jo a primo na miste jsem byl to by jsi ovsem vedel kdybi jsi se aspon uracel si to o stranku driv precist .....
hele muzes me ignorovat muzes me posilat do prdel me je to jedno :popcorn: , ja se docel bavim ;) .... ale pls read and think , pak skus mozna neco napsat jinak se vo to radsi nepokousej je to fakt hutny ho*no ;) :D jo a prosimte uz me neotravuj pmkama .... dekuj !
pechi
to mufin:
nevis co to je totalita.....haha....a nezapomen pridat,ze nikdo nevi co to je fasismus.........podle tyhle logiky by opravnena kritika byla akorat kdyby technarum vytetovali cislo na ruku a navlikli je do pruhovanyho munduru a odvezli v dobytcaku :) ,protoze jedine holocaust bylo neco fakt hroznyho :).Netahej sem Masiny apod.,protoze 50.leta uz tady nejsou a nebudou.Dneska jsme uz nekde jinde (a verim tomu,ze muzem bejt jeste dal:)) a pendreky a sikana fakt uz akorat navozuje vzpominky na doby davno minule.

Jinak kdyz vidim vhled Paroubka a spol. do akce Cztek(drogova mafie,nebezpecny lide,bambilionovy skody atd.) tak se desim jak jsou asi schopni 'objektivne' hodnotit jiny veci.
katuš
sice sem nemela tu čest zucastnit se niceho uvedenyho v ankete, ale myslym ze ten zasah policajtu byl nadmýru neprimerenej situaci a ze od dob nacizmu a socialismu se toho az tak moc nezmenilo. Myslim ze to co se stalo ma k demokracii hodne daleko a ze k pravý nefalšovaný demokracii vede jeste dlouha cesta. To co se stalo jen potvrzuje mou domenku ze kazdy rezim je v necem totalitní(at uz vic nebo min), a ma akorat jinou zasterku.
!!!POTLACOVANÍ JAKEHOKOLI HNUTÍ ČI ORGANIZACE NENÍ DEMOKRACIE!!!
puzzle
katuš:
výjmečně s tebou musím souhlasit i když víš že ti nerada dávám za pravdu je to tak...ale nezvykej si na to!!!
kaťuš: proč by to nebyla demokracie?

já osobně jsem se zúčastnil "demonstrace" v brně. zklamal mně počet lidí, bylo jich tam málo, zklamala mě zaslepenost a jednostranost informací, zklamal mě a dokonce znechutil výrok nějakýho "moderátora" - jedině mrtvej policajt je dobrej policajt, zklamala mě následná souhlasná reakce davu.
snark
katuš - chachacha - za Husáka by tady na groweru byl každej druhej moderátor estébák - tebe by za účast na čekteku vyrazili ze školy a tvoji rodiče by měli v práci hustý problémy - prober se do reality
mufin
citace:
Původní příspěvek od pechi
to mufin:
nevis co to je totalita.....haha....a nezapomen pridat,ze nikdo nevi co to je fasismus.........podle tyhle logiky by opravnena kritika byla akorat kdyby technarum vytetovali cislo na ruku a navlikli je do pruhovanyho munduru a odvezli v dobytcaku :) ,protoze jedine holocaust bylo neco fakt hroznyho :).Netahej sem Masiny apod.,protoze 50.leta uz tady nejsou a nebudou.Dneska jsme uz nekde jinde (a verim tomu,ze muzem bejt jeste dal:)) a pendreky a sikana fakt uz akorat navozuje vzpominky na doby davno minule.

Jinak kdyz vidim vhled Paroubka a spol. do akce Cztek(drogova mafie,nebezpecny lide,bambilionovy skody atd.) tak se desim jak jsou asi schopni 'objektivne' hodnotit jiny veci.


hmm ale nikdo nikoho nikam nasilne a bez zeptani ci upozorneni nenasunul takze bych zas az tak neteortizoval kamo ;) ..... no a 50.leta prave uz tu nejsou a nebudou takze vytvaret neco takoveho je podle me scela mimo misu ale jesli tomu porad fandis tak sup pred MV ... jestli nasi(tvoji) spolecnost posune dal trocha anarchie a trocha socialismu tak tomu nemuze verit snad nikdo ne ;) ? .... takze asi takhle vidim tu tvoji ligoku
mufin
citace:
Původní příspěvek od katuš
sice sem nemela tu čest zucastnit se niceho uvedenyho v ankete, ale myslym ze ten zasah policajtu byl nadmýru neprimerenej situaci a ze od dob nacizmu a socialismu se toho az tak moc nezmenilo. Myslim ze to co se stalo ma k demokracii hodne daleko a ze k pravý nefalšovaný demokracii vede jeste dlouha cesta. To co se stalo jen potvrzuje mou domenku ze kazdy rezim je v necem totalitní(at uz vic nebo min), a ma akorat jinou zasterku.
!!!POTLACOVANÍ JAKEHOKOLI HNUTÍ ČI ORGANIZACE NENÍ DEMOKRACIE!!!


hele promin ale nejdriv si zjisti v jakym systemu vlasne zijes a pak teprve skus premejslet nad tim co si o nem myslis .... slecinko ;) :girl: ... jen takova otazka !!! POTLACOVANI SKUPINOU LIDI(HNUTÍ) NEJAKY JINY(NORMAL. OBCANY) JE DEMOKRACIE ? !!!
mufin
citace:
Původní příspěvek od Dr. Smokalot
:flick: dneska technari zejtra fcelari pozejtri mafini:D:punk:


:bravo:http://www.policejnistat.cz :bravo:

http://czechtek2005.freetekno.cz/in...KATY&view=thumb


heh :D ... rozjedem masivni plakatovaci akci a kdyz to nepomuze tak vytasime tricka se sloganem STOP oBUSHkovy SEZONE !!! - aspon to ma hezkej dvojsmysl vid ... tohle musi uzemnit i toho nejvetsi tyrana at je to premier nebo prezident ;) ..... go go go potrebuju nejaky tricka na praci tak mi jedno rezervujte .... dik vsem kteri se v teto veci angazujou :D :D :D :bounce:
carlos
citace:
Původní příspěvek od mufin
hele promin ale nejdriv si zjisti v jakym systemu vlasne zijes a pak teprve skus premejslet nad tim co si o nem myslis .... slecinko ;) :girl: ... jen takova otazka !!! POTLACOVANI SKUPINOU LIDI(HNUTÍ) NEJAKY JINY(NORMAL. OBCANY) JE DEMOKRACIE ? !!!

Promiň, ale ty si prosímtě nejdřív rozmysli co chceš napsat, pak to napiš, a pak si ještě jednou přečti a zamysli se nad tím, jestli jsi tím textem opravdu vyjádřil nějaký smysluplný "názor". Z tvých příspěvků mám pocit, že nad nimi vůbec nepřemýšlíš... nebo prostě nechápu jejich smysl (kromě osočování a demagogických rádobylogických konstrukcí)... Asi tě jen baví prudit...
mufin
tak nevim ma tohle bejt diskuze nebo demagogicka, nesmysluplna vylevka myslenek ktery mi letej hlavou pomaleji nez to pisu a nemaji jedinou spojitost s jakymkoliliv prispevkem ve stejnem thederu ;) ..... snad sem si splet jenom theadr ale rekl bych ze ne ....
jinak k tomu tvemu dotazu rekl bych ze to bude spise tim ze tomu nerozumis ....... neber si to hlavne nejak osobne - nikdo nevi vsechno a nevedomost je sladka ;) .
mejte se pane domaci ....
mufin
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
tak předně, zásah policie mě hlavně nasral.. celej pátek sem se pek' s koláčkama, abych si je nakonec sežral v liberci a nasranej sem do teď a nasranej už asi zůstanu, protože je jasný jak ta facka, že všechno je v píči... hezky ste se tu pánové pohádali vo tom, jakej byl ten zásah vlastně hovnovej, protože dřív, jó dříf to bylo drsnější... to bylo... chá..

czt už dlouho bruslil po tenkym ledě, až se dostal k roztátemu břehu... obrazně... ha problém, otevřeli jsme oči... tento problém není politický, ale je společenský, protože přeci jenom je o skupině lidí, která ač na okraji společnosti přebývá, občas se v jejím středu objeví... aproto by neskloňovanějším slovem v koncepci řešení měla být TOLERANCE, a ne PŘÍKAZ nebo ZÁKAZ...
ha společnost... a co ta zvláštní odrůda společnosti zvaná společnost česká... její občan je dlohodobě vychováván k svévolným ůpravám zákonů vládními garniturami, které není schopen uznat jako sobě vhodné... o tom by jsme si mohli dlouho vyprávět, že groweři... náš nejbližší možný svědek, který se bude s námi moct podělit o zkušenosti, jaké to může přinést důsledky je enzo.
a to je ta společnost která musí vstřebat skutečnost, že někteří její členové se baví tím spůsobem jakým se baví, a že při tom na moc nehledí...
tohle není konec freetekno akcí, ty probíhají v podstatě celoročně a budou probíhat dál v malém i větším, v klubech, opuštěnejch továrnách, loukách, pasekách ať už patří komukoli. teď jde vo čektek... tuhle krásnou třešničku na evropskym dortu... je možné, že někomu jde o něco jiného, ale jde o to s jakým statusem z této situace, která vykvetla na jednom dálničním sjezdu, čektek vybruslí...
czt taky nebyl vždy velkou akcí, pouze vyrost, ale může být znovu malou?
politické řešení? politické řešení neexistuje, aspoň ne uspokojivé... nejde jen o obsazené pozemky a posrané meze, jde o daně, drogy, hluk, potažmo autorská práva (ale bavit se o autorských právech a freeteku, je trochu zbytečné, ale vysvětlujte to OSE).

vyřešil bych to s nadsázkou sobě vlastní paušálním poplatkem za "akci typu Czechtek" odvislým od velikosti řádně pronajatého pozemku se zajištěným vjezdem, řádnou ohlašovací dobou, dohodnutými sankcemi, při porušení pravidel(pozemek, hluk, howna&bordel), ?kaucí?.... něčemu, co se v kynologické hantýrce nazývá navolno....

druhé řešení je tak trochu z oblasti fi-fi, ale o to je dobrodružnější...
s notnou dávkou sebezapření uspořádat příští rok v termínu 29.7.2006-?.?.2006 akci komerčního typu se vším všudy, vstupnym počínaje a řádný ohraničením konče.. se všemi povoleními a požehnáními, dozorem hasičů a zachranářů..
a současně s tím pořádat paralelní akci pro ortodoxní příznivce, dokonale utajenou a jinak naprosto dokonalou..cha


mno nic, budu končit, du kouřit, taxe kuci hádejte dál...

a abych nebyl úplně offtopic, tak na osudné místo sem to nestihl a následně sem se zůčatnil jen srazu kámíků na benešáku v liberci, o kterém už psal voidman a možná vood....

čuz
:satan:


zdravicko .... takze splecnost musi proste skousnout to ze se tu delaj obcas nejaky tech. a drzet hubu ? .... hmm ....
vsechny tyhle sci-fi pravidla ktery si tu vyjmenoval tu je uz davno jsou a to ze to nekteri lidi skousej vochcat a pak se divej kdyz jim to nikdo nezere je proste problem jenom tech. lidi a nikoho jinyho ...
komercni cztk05 asi jen tak nekdo poradat nebude... to uz by pak za to musel bejt nekdo zodpovednej atd. a to nikdo nechce a tuplem ne akci tohoto typu .... ale tady je proste jediny reseni bud legal komerce nebo nelegal a zatahy ..... at si kazdej vybere podle svyho gusta ale at pak nechodi rvat pred MV atd. ze ma bouli na hlave ....
snark
no čektek bych řek dávno komerční je - řek bych že ve fetu, žrádle a chlastu se tam pár míčů vobrátí - a spousta těch dredatejch francouzskejch holandskejch a anglickejch ketaminovejch smažek vo kterejch sem psal v jinym threadu tam jezdí kromě za zábavou i kvůli prachům
sorethroat
No comment... obrázek si teď už udělá každý sám o tom kolik nás všechny stál tenhle brutální policejní zásah...:o:devil::o

Zásah na CzechTeku stál policii 31 miliónu kč

:flick:Č-SS-D:flick:
Dude
snark - jj, par lidi si tim urcite slusne zivi - si pamatuju na jednoho anglana v maringotce / kramu - jak jenom vykrikoval "NEXT" a strilel mezi lidi teply plechovky pifka za tri petky :D - i kdyz to uz je precejenom extrem...


jinac se na tom pekne duplicituje s druhym threadem o CZTEku - prosim, zkuste zde spishe opravdu protesty a demonstrace - se pishou stejny veci v obou threadech tedka :wink:
mufin
citace:
Původní příspěvek od VoidMAN
Mufine na*rat.... ja se muzu jit prat pred MV kdykoliv budu chtit ... muze me za to straznik treba sbalit a janevym co - ale stejne muzu jit kdy chci... co si o tom myslis ty je mi UPLNE VOLNY i kdyby ses na hlavu stavel tak se muzu PRAT PRED MV... chapes?
Komercni cktk nikoho nezajima... pristi rok si ty sami lidi pojedou nechat rozbit drzku znova (pokud nekdo bude poradat nakej zasah)... protoze jim to nevadi, to riziko stoji za tu akci a oni tam jedou ze svyho rozhodnuti (navic at bude pristi rok vladnout kdokoliv tak situaci letosniho leta se bude chtit vyhnout - zasah nebude) - je to stejny jako se muzu jit kdykoliv prat pred MV a TY se muzes vztekat... ale tim koncis chlapce :flick: :p: - tak uz tady toho nech :D


posledni OT :

hele me je uplne jedno kdyz si chces nechat dobrovolne rozbit drzku tak prosim .... tuhle svobodu ti snad nikdy nikdo nevezme ;) .... ale nechapu proc se pak jak mali decka cpete na namest pred MV atd. .... jak maly jardove :/ chjo
jinak sor ale demonstrace me nechavaj naprosto v klidu ... je to proste davovy silenctvi akorat na fotbale si aspon sednes a padaj tam goly ...
mufin
jo klidne si tam bud pred MV jen se temhle lidem smeju ze se nechaj takhle bezhlave vlacet lacinou opozicni retorikou ... nj stadecko jak ma bejt . Hadam no...... ja se tu spis bavim nad tim jak az daleko muze sahat omozenost nekterych jedincu takze 4fun k snidani a obedu me to nijak neobtezuje :D .... a je my to uplne fuck . Tady se da kazdej vyargumentovat ani ne za 5min. takze bych tomu nerykal snad ani hadka ;)

Uz to tu zacina bejt nuda .... revoluce se nejak nepovedla co, taky co jinyho clovek muze cekat od bandy zkurek a tancicich deti ;) .... :D :D :D :D
Apofiss
Jsem byl včera v Roxy na Plnou Parou Back! a nejvíc jsem vykejsnul na tom brutálně sestříhaným a graficky opepřeným promítání.Bylo to jak brainwashing, ale pro dobrou věc.Ale k věci.Nejvíc mě zase srala ta totální anihilace technaře (všichni ty záběry známe) několika fízlama.Fízly poslali na dovču místo do lochu, to mě štve.A že na ně všichni nenaběhli když ho mlátili, to mě taky štve.No, jinak koncert to byl dost v poho...
mufin
to void..... :
heh ne sor dalsi podobnej tomuto OT thederu (kanalovyho typu) uz opravdu s lidma jako si ty apod. zasirat srackama a relativizmama nemusim ale kdyz uz na to neumis rict nic jinyho tak TECHNU ZDAR ty tancici decko ;)
ps: ja nevim asi si to nepochopil ale dizkuzni forum neni snuska komentaru nebo nejaka zed narku ...
VoidMan: čekám na tu reportáž :) jo, nejlepší byl Fryč...a když jsem si přečetla článek v jeho vytrýně, tak jsem se fakt musela nahlas zasmát, což obyčejně nedělám.
Taky mi to připadalo spíš jako sraz všech známejch. Ale ono to tak je, když se sejde míň lidí, chvilku se postává, občas někdo něco prohodí do megafonu a šmitec. Už jsem se kdysi podobný akce zúčastnila a bylo to to samý.



Mufínku: "super hlavni ze si sla s davem .... myslet muzes nekdy jindy a jinde a vubec proc myslet - na vsechno my staci srdicko .... jak roztomile .... " nemam ráda takový rychlý soudy a už vůbec nemam ráda, když mě někdo uráží absurdnim tvrzenim, že jdu slepě s davem. Kdybys mě znal alespoň trochu-a dřív než to tak bude bysis takový kecy neměl dovolit-věděl bys, že jakmile jde za něčím dav, je mi to podezřelý dřív, než o tom vůbec začnu přemejšlet. O Ct jsem bohužel, nic mi to nedalo, přemejšlela ve dne v noci přes dva tejdny a myslim si, že pokud moje názory neznáš, nemusel byses k nim vyjadřovat, ju? Nechápu proč rejpeš :/
mufin
to vood:
tak pardom madam ;) .... proste tvuj nazor/vykrik do tmy/komentar ci co to vlasne bylo, vypadal tak jednoduse ze sem to musel nejak okomentovat .... ale pokud jsi nad tim opravdu premejslela 2 tejdny a stale si za tim co si tu minule napsala stojis tak moje vety plati stale .... a este promin jak nemoh dovolit (coze?) proste bud tu nemel takovyhle (podle me!) jednoduchy nazory nebo se smir stim ze ja je budu jednoduse komentovat ....toto je dizkusni forum! ... :/ bud opravdu nejsi tak jednoducha nebo si to jenom myslis ;)
omluvte me madam :D
mufin: no tak promiň, jestli se tě to nějak dotklo, ale to nebyl ani komentář, ani výkřik do tmy, ani názor! ale minireport z jedný z krajskejch demonstrací, na kterou jsem se mohla jít podívat i já, vůbec nechápu, jak to souvísí s myšlením a jak jsi poznal, že teda jako myslet nemusim, že mi na všechno stačí to srdíčko? Uznávám že všehno posuzuju jak rozumem, tak i tím srdíčkem, ale opravdu nechápu, jak jsi to z tý jedný věty, nebo kolik jsem toho napsala, naprosto bez názoru a bez emocí, vydedukoval. To si myslim, že by normální rozumnej člověk neměl dělat, protože když se netrefí, tak zbytečně vyvolává konflikty-což se stalo.
Brouku tvůj názor-komentář na můj názor (snad že jsem podepsala petici-jediná informace, ze který vyplývá nějakej můj názor) je rozhodně duchaplnej, o tom nepochybuju ;) Miluju takový chytrý lidi, co si rádi a často opakujou, že jsou chytrý. Ber to jako provokaci-je to provokace.
mufin
:D hmmm a z Vas ruku na srdce vypadlo neco smysluplnyho , tim nemyslim nic emocionalniho a nedomyslenyho-naprosto iracionalniho ? ..... :D :D :D :D :D :D :D ?
chytracci .... nj dite miru je proste jenom do miru ...chcete revoluci ale umite o ni akorat tlachat .... ste normalni srabove a budizknicemove damy a panove ;)
to vood specialne: jestli chces provokaci tak si nejdrvi nastuduj nejaky fakta a informace ohledne veci z kterejma chces provokovat ... do ty doby to nema smysl se tu pohybovat v nejakejch relativnich srackach ..... a promin pokud hodnotis emocionalnio projev tak nechapu ze tu vubec neco pises ale delej jak umis ty frdicko ;) ... ale mas pravdu v jednom a to ze tolik povyku pro nic ... tjn ;)
Dude
veskere dalsi OT flejmy pishte rovnou sem - http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=18361 - pripadne je tam budu presunovat sam :-//
se to tady zvrhlo v mufin vs. the WORLD..
konec OT + bonus trestne body za dalsi kraviny :rolleyes:
luckyBOB
mi sme meli prez vyken hody(pro neznalce je to vesnicka megaoslava kde vsichni chlastaji a zpivaji)..a s kamosem a par lidma sme davali vedet velice nahlas co si myslime o panu paroubkovy...a nakonec snama rvali a starsi lide---samo ze nekteri na nas cumeli jak na opice z czechteku ale zase jini nas plne chapali...

paroubky ty zmrde bez ocasu...mi te najdem!
kolumbijec
2luckyBOB
chlape z tebe inteligence primo srsi....
mufin
OT:
Mnam ..... ;)
papaja
ok dostal jsem email mám ho šířit tak to dělám
Protestní demonstrace spojené s koncerty v řadě měst České republiky pod heslem – „Nechceme policejní stát“ se uskuteční ve čtvrtek 1. září 2005


Vážení,

vzhledem k tomu, s jakým ohlasem jsme se setkali u pořadatelů kulturních akcí a hudebních skupin, kteří se rozhodli s námi demonstrace spojené s koncerty v jednotlivých městech připravit, jsme se rozhodli posunout jejich termín z plánovaného pondělí 29. srpna 2005 na čtvrtek 1. září 2005.

Ten den proběhnou protestní demonstrace s koncerty v nejméně 21 městech České republiky. Jedná se o Brno, Havlíčkův Brod, Hradec Králové, Cheb, Chomutov, Jičín, Karlovy Vary, Liberec, Louny, Mladá Boleslav, Olomouc, Opava, Ostrava, Plzeň, Praha, Svitavy, Tábor, Teplice, Třebíč, Moravské Budějovice, Uherské Hradiště.

Všichni, kteří nám chtějí pomoci, ať se ozvou na nechceme@policejnistat.cz
Zvláště pak uvítáme schopné organizátory a účinkující.

Informace o místech a účinkujících budou k dispozici na adrese http://nechceme.policejnistat.cz



Za kolektiv promotérů Filip Kolací a Stanislav Penc



Žádáme všechny, kteří mohou tuto informaci zveřejnit nebo jinak šířit, aby tak učinili.
sorethroat
http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=33722 :popcorn:
papaja
Standa Penc opět zasahuje...

Hudbou proti nesvobodě „nechceme policejní stát“



V zákonné lhůtě jsme oslovili 21 městských úřadů a oznámili jsme konání veřejného shromáždění spojeného s hudební manifestaci dle zákona č. 84/1990 Sb. o právu shromažďovacím. Tento zákon mimo jiné říká, že „občané mají právo pokojně se shromažďovat. Výkon tohoto práva slouží občanům k využívání svobody projevu a dalších ústavních práv a svobod, k výměně informací a názorů a k účasti na řešení veřejných a jiných společných záležitostí vyjádřením postojů a stanovisek. Ke shromáždění není třeba předchozího povolení státního orgánu.“



Účelem tohoto shromáždění nazvaného „Nechceme policejní stát“ je upozornit na vznikající obavu před omezením svobod částečně nadobytých po listopadu 1989 a před možnou totalitní budoucností připravovanou paroubovsko-bublanovskou klikou v podobě omezení práva shromažďovacího.



V zhledem k tomu, že v některých městech dochází k obstrukčním snahám ze strany místních úředníků, konání protestů znemožnit rozhodli jsme se shromáždění uskutečnit jen v následujících městech.



V těchto městech na náměstích od 17 hodin zahrají například:
Praha – letná- Svatopluk Karásek, Mirek Broum Band, Půlnoční Marie, Skřehule, Jolly Joker and The Plastic Beatleso Of The Universe , Nana Zorin, Oskar Petr, David Koller

Brno – Moravské náměstí – Schivana, Stromfishtrombole, Hod

Havlíčkův Brod – Mravní Zkaženci, Mravenčí Porno Imodium

Kolín – Dřevěná včela, Volant, Nenie

Tábor – před budovou matriky – Wolnej pád

Mladá Boleslav – výstaviště Ivan Hlas a Růžový brejle

Plzeň – Iamm

Louny - ve Stromovce (bahno)Zina stereophonic punkx, Beruška, Totální nasazení

Ústí nad Labem – Houpací koně, Lidoví léčitelé, Fly to Mars,



V klubech večer:

Cheb – Klub za vodou – Boron, Office bitch, Tony analog a Sagy stereo

Olomouc - Voodoo Club, Denisova

Turnov - Trabant

Ostrava – klub Bogata



Jen demonstrace:

Hradec Králové – Masarykovo nám.

demonstrace djs, performers

Jindřichův Hradec..pozor už v 16 h dolní náměstí


Vzhledem k shora uvedenému jsme se rozhodli uspořádat

ve středu 28. září 2005 na den sv. Václava

další již rozsáhlejší akci na více náměstích v celé republice.



Za promotéry Filip Kolací a Stanislav Penc

O chystaných akcích další podrobnosti budou na www.kozy.cz

Email: info@kozy.cz tel: 605/701081

Žádáme všechny, kteří mohou tuto informaci zveřejnit nebo jinak šířit, aby tak učinili.Hudbou proti nesvobodě „nechceme policejní stát“



papaja
ok standa vysílá:

Hudbou proti nesvobodě "nechceme policejní stát"

Proto jsme se rozhodli uspořádat tato shromáždění. Oslovili jsme většinu větších radnic v České republice. Domlouváme zvukaře, kapely a aktivní lidi, kteří chtějí pomoci jak při organizaci, tak např. při roznášce a rozlepování plakátů. Můžete-li kontaktujte nás a pomozte třeba jen malou věcí.

Shromáždění s koncerty v řadě měst naší republiky proběhnou ve středu 28. září 2005 na den sv. Václava



Zatím se v těchto městech pracuje na přípravě demonstračních koncertů.
Chcete-li se přidat nebo udělat něco ve vašem městě ozvěte se na info@kozy.cz nebo 605/701081

Brno
České Budějovice
Havlíčkův Brod
Hradec Králové
Cheb
Chomutov
Jičín
Jihlava
Jindřichův Hradec
Karlovy Vary
Kladno
Kolín
Louny
Mladá Boleslav
Olomouc
Ostrava
Plzeň
Praha
Trutnov
Třebíč
Týniště nad Vltavou
Uherské Hradiště
Ústí nad Labem

Aktualizace informací na http://www.kozy.cz


......................................................................................
papaja>zkuste uspořádat ve svém městě akci-např. demonstraci, koncert, happenning, protestní pochod, hladovku, protestní kuřbu před radnicí atd...prostě se ozvat...Paroubek dál čumí jak píča z tv

*foto

tenhle samopalník jde s náma říkal, že už je připravenej


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma