Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malý průzkum, jak je na tom Grower členstvo s návštěvností demonstrací a happeningů po tom, co si Bublan s Paroubkem pozvali hosty z Czech Teku 2005 do Prahy
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
jen tak dál pánové... já jsem z opačného konce republiky a všechny města kde by se dalo demonstrovat kurevsky daleko, takže sedím na zadku a sere mě to...
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Tak já byl v pondělí a ve čtvrtek... Ale teď už bohužel nepudu, protože jedu pryč :-/ Vracim se v sobotu, tak snad pak eště něco bude, i když na druhou stranu doufam, že nebude
Ale všiměte si, jak se zlepšovala ta úroveň těch demonstrací... Nejdřív se tam (mam to jen z vyprávění, nebyl sem tam) mluvilo do megafonu, v pondělí (tam už sem byl ) tam byly repra a pak ve čtvrtek ta obrazovka
cus v neděli je další protestní akce v havířově 15:00 na permonu tak kdo ste z okolí přidte podpořit..FUCK DA POLICE AGRESIVE
este vam tam chybi kolonka "byl sem kalit s cizincema na strahove :-)"
...je třeba vždycky řádně podpořit Proto jsem byl na opravdu vydařené pondělní demonstraci před Ministerstvem Vnitra (které se kromě teknařů, mladých lidí a rodičů účastnil i V.Havel!) i na úterním položení svíčky k soše Sv.Václava a zároveň na velké mediální akci (protestu) která probíhala na Leteňské pláni ve středu od sedmnácti hodin a táhla se opravdu v dobré atmosféře doprovázené videozáznamy z ParoubTeku promítané na velkoplošné projekci až do dlouhých raních hodin padlo tam hodně nadávek na Pablbka a Bublera zároveň tam taky padla hromada špeků za pochodu ragga-tekkno systémů a samozřejmě taky nějáká ta vejce na MV za doprovodu opravdu hanebných nadávkek na ty dva ulhaný zm*dy který to všechno zbytečné násilí mají na svědomí!
Jestli můžete přijdte v sobotu podpořit od 15:00 na letnou - čim více nás tam bude tím větší naděje že se s tim vážně začne něco dělat - Nejedná se jen o techno - jedná se o naše nejcenější právo - SVOBODU - Nebuďte lhostejní ke své budoucnosti
Zdravim, tak sem si uzil zatim vsechno krome svicek u Vaclava a demonstrace mimo prahu,Mel ste nekdo na letny gulash zadara?
Dneska sem byl na houbach v lese, moc nerostou, dosli prachy, vecer nejdu, nechce se mi somrovat. LIBERTAD PARA TODOS
zdarec!
zkuste tohle: http://zadost.mrkew.net/ na písemnej dotaz podle zákona musí odpovědět do 15 dnů. to jsem zvědavej co přijde do schránky.
čím víc tím líp - zkuste zvlášt vy co nejste z většího města - tam se blbě demonstruje
czteku sem se samozdrejmne zucastnil, vcetne upravy turisticky stezky /zelena/ na cestu pro sound....zasrany cajti
tak vzhledem k urcitejm povinostem sem zvladnul pouze pondelni demosku
Kazdopadne doufam, ze vase/nase snazeni prinese ovoce a pristi rok vybehneme svobone na louku..
.
to: carlos, hlava, dakta moc rad sem vas potkal, priste pujdou vzorky z moji strany
RE-VO-LU-CE!!!!!!!!!!!!!!!!!RE-VO-LU-CE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejsem v Cecach abych vas mohla pri demonstrovani podporit osobne,ale zucastnuju se duchem, myslim na vas, sem s vami. Za svobodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw: skuste si vzit do ruky nejdriv nejakou knizku nez zacnete hlasat a podporovat revoluci a hlasky jako policejni stat, gestapo atd. .... nedavno vysla jedna pekna o rodine Mašínu (nevzpomenu si jak se menuje) ale je to opravdu dobra kniha tak pls read and thinking
sem rad ze vis jakej je skutecnej rozdil mezi policejnim statem a to co se stalo .... CSSD je skudce to uznavama ale to by se muselo stavkovat proti cely vlade a nesmely byste se zvednout z prdele jenom kdyz vas legalne vyzenou z louky ..... je to proste smesny a hlavne uz mrtvy ... fuck CZTK05 revolucion!
Sorry, ale právě apatický přístup lidí jako ty činí z CZTK05 ještě nebezpečnější akci než listopad 89. Tenkrát bylo alespoň téměř bez výjimky všem lidem ve společnosti jasné, že je třeba změnit režim. Teď jsou všichni apatičtí a ukolébaní tím, že "máme přece demokracii". Ovšem v té naší "demokracii" nefungují ani základní principy odpovědnosti, na základě kterých by ti co udělali chybu odstoupili a uvolnili místo schopnějším.
A samotný zákrok (nikoliv fenomén) a síla a agresivita, kterou byl veden, snese srovnání s listopadem 89 naprosto bez debat!
To že "jde jen o hudbu" není argument... Takto demagogicky se argumentovalo jen za totáče...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy