Apofiss |
citace: |
Původní příspěvek od MANHUNTT
Tobě taky díky moc :beer: no nevím jak to myslíš s tím že přivazuji pravidelně :confused:.Přivazuji podruhé :wink: a to jenom díky tomu že mám skoro stejný model jako jsem měl při prvním přivazování-(SKUNK #1 ).Jinak máš pravdu :bounce: ,je to i tím že jsou palice těžké :eek: a i kvůli slabším stonkům :rolleyes:.Nevím jak to vyřešit,ale asi to bude tim modelem.:wink:.Jestli myslíš větrák na ofuk rostlinek,tak ten mám na časovači naprogramovaný na 15min-ZAP a 15min-VYP a jestli máš na mysli odtah s pěstírny,tak ten mám 24/h-ZAP |
Hehe, sem teď zrovna čuměl na ty dva growy, tak sem si nějak odvodil že přivazuješ pravidelně no :D .Myslím, že nic nebrání tomu, abys měl ten ofuk zaplej taky nonstop,možná by to i pomohlo.
sorethroat: čau, já jsem uvažoval právě o největší industrii, ale poslední dobou se mi zamlouvá víc křídlo s rozptylkou (wing).I ten plech je prej odrazivější...co myslíš? |
|
|
MANHUNTT |
for sorethroat
Díky kámo :bravo:
Můžeš mi poslat odkaz?Docela mě to zaujalo,pochopil jsem to správně-ty stínidla prosvěcují kytky s boku :confused: nebo ze shora :confused: |
|
|
MANHUNTT |
for Apofiss
:frog:,to právě nemůžu :( docela se zahřívá a nemá cenu si ke konci dokupovat NEW |
|
|
sorethroat |
Původní příspěvek od Apofiss
sorethroat: čau, já jsem uvažoval právě o největší industrii, ale poslední dobou se mi zamlouvá víc křídlo s rozptylkou (wing).I ten plech je prej odrazivější...co myslíš? |
mmm - myslim že ty industrie jsou opravdu dobrý - alespoň podle poměru ceny a výkonu kterou dokážou osvítit krásně a rovnoměrně plochu 1m2 ;)
Ty stínidla (Adjust-A-Wing) /neboli rackové/ o kterých se ty tady zmiňuješ, jsou zajisté určitě taky velice dobré - ale ta cena už nejni tak příznivá jako u těch industrií :(
viz.:
Industria proklepávené - 900,- czk
Adjust-A-Wings (small) 250-400W - 2.990,- czk
tzn. Že za cenu jednoho toho racka si koupim úplně novej 600W KIT s novou výbojkou a s INDUSTRIÍ :sun: takže asi tak - toď můj názor na racka :o
Můžeš mi poslat odkaz?Docela mě to zaujalo,pochopil jsem to správně-ty stínidla prosvěcují kytky s boku :confused: nebo ze shora :confused: |
Ne-e kámo, jsou to pouze horizontální reflektory ty INDUSTRIE.
Odkaz? tak třeba www.growing.cz nebo www.hydroponic.cz tam je určo seženeš ;)
A tady se můžeš pokochat třeba tim jak si masér z OG zapojil rovnou 4 industrie lineárně za sebou nad kokosovej drip :p:
2.4k Coco Slab, PowerPlant, Grow&Show |
|
|
sorethroat |
Původní příspěvek od Mementor
ad INDUSTRIA
čistě ten plech vypadá asi takhle - myslíš tohle sore ? |
Myslim přesně tohle kámo ;) super na rozptil fotonů v boxu :p: hehe...
Tady je popis stínidla INDUSTRIA ze stránky greenhome.cz
Reflektor pro odraz světla s rovnoměrným rozptylem světla, vyrobený podle profi lampy - Industria. Stínidlo industria je vyrobeno z kvalitních materiálů. Odráží kolem 95 vyzářeného světla. Ve svém středu má umístěnou speciální rozptylku světla, která zaručuje rovnoměrnou distribuci světelného toku k rostlinám. :p: |
|
|
Radovan |
MANHUNTT:Jak pak to roste?Nějake nové fotky nejsou???Dík Radovan |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny:punk:
Dneska jsem dělal proplach:rolleyes:a při té příležitosti jsem nafotil zase nějaké new fotos:eek:.Od zítra nasazen Final Solution s Ph -5.80 na kterém to nechám asi 5 -10 dní a potom kosim.:smoker: |
|
|
MANHUNTT |
Bohužel jedna palice napadená plísní.......................... :eek:ale na druhou stranu alespon je na ochutnávku :p: |
|
|
luckyBOB |
cauve..
mno tak zase nakonec japonec..:)..mohl by jsi mi prosim vyfotit tu skrin nejak tak celkove?..chtel bych videt co nakonec udelaly ty kytky kdyz byli tak velke..:)..diky
amalka:proc previcur?..
jinak ta siska na dlani je fak krasa..:D |
|
|
MANHUNTT |
for:amalka
díky chlape:popcorn: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od luckyBOB
cauve..
mohl by jsi mi prosim vyfotit tu skrin nejak tak celkove?..chtel bych videt co nakonec udelaly ty kytky kdyz byli tak velke..:)..diky
jinak ta siska na dlani je fak krasa..:D |
Čus,díky kámo :bravo: jenom nechápu jak to myslíš :eek: co by měly jako udělat :confused: snad né rozbořit?:D:D:D
Ještě to pořád jede bráchoo.:mutant: |
|
|
MANHUNTT |
Nelituji,ale už ho nikdy nechci :o je sním hrozná piplačka.:rocket:jinak asi pořádně nečteš že nevíš že jedu 64 den.:wink: |
|
|
luckyBOB |
mno ja myslel jako treba z venkovniho pohle do otevrene skrine..:D:D..uf.:) |
|
|
MANHUNTT |
Jasně,:p: jednu jsem našel :bandit: je dva dny stará :D |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny tak jsem musel pokosit další palici napadenou plísní:( ,ještě že je pořádně propláchnutá :p: a bude použitelná:smoker:
Posílám pár foteček. |
|
|
MANHUNTT |
váženo bez stonku.... |
|
|
MANHUNTT |
vážení stonku.....:D:D:D |
|
|
MANHUNTT |
70 den na květu,6 dní nasazen FINAL SOLUTION ,3 dny do konce FINALU ,potom dva dny FLUSHING čistou vodou s Ph 5.80 a potom KOSA .
Jinak další palice musela pryč,byla napadená plísní viz fotos víše.Vlhkost v mezích normy 40%-55% ,teplota 20-28 .Zatím vše,poslední upgrade fotos této sklizně před pokosením koncem příštího týdne.:wink: |
|
|
MANHUNTT |
a ještě nějaké... |
|
|
Cuba |
Zdravim mas to fakt vydareny:bravo: :bravo: S tema plisnema to je skoda... myslis ze by nepomohlo proti tem plisnim mit zapnuty cirkulacni ventilator nonstop? |
|
|
MANHUNTT |
Díky,nevím:(jestli by to pomohlo,ale spíše ne.Vlhkost vzduchu mám skoro celou dobu 45% a stejně to plesniví:(.Jsou strašně tlusté a je jich mnoho :D |
|
|
MANHUNTT |
Zdravím všechny mé přátelé a příznivce nadešel čas D a je tady má sklizen:D.Předem upozorňuji všechny odpůrce fotek:wink: ale tentokráte jich nadělím pěknou hromadu.:eek:Myslím si i když jsem po celou dobu nadával na tento model,tak se asi povedl nejlépe.:smoker:viz přiložené foto.A ted trochu čísel:75 dní na květu,9 dní FINAL SOLUTION a 4 dny voda s upraveným Ph.Final jsem použil poprvé a viděl jsem že opravdu funguje:eek::wink:,co se týče výnosu nebojím se tvrdit že to bude hodně přes 800 g:eek:možná i to kilko by se mohlo utvořit :D:D.Nechám se překvapit.Všechen materiál důkladně ošetřen a zbaven listí.Zavěsil jsem vše do pěstírny kde nechám deset až čtrnáct dní sušit.Vlhkost vzduchu se pokusím udržet na 50-60% a teplotu co nejníže at se holky suší co nejdéle.:sun:
Zatím asi vše,další a také poslední příspěvek s fotem bude po sušení a z vážení.
Ptejte se;) ,kritizujte:D.......... |
|
|
MANHUNTT |
trochu záběrů na jednotlivé kytky... |
|
|
MANHUNTT |
trochu detailů na paličky......PALICE:D:D:D |
|
|
MANHUNTT |
a poslední série fotos........:D |
|
|
luckyBOB |
cauvec...no sem rad ze jsem prvni kterej ti k tomu blahopreje.a samo ze Kcko leti..:)
ted otazka:14 dni?..pri male teplote?..to nemuze stacit..jak to mas presneji vyreseny.?..thx..a preji zmordovane kamarady..:D |
|
|
S.M.L. |
Co dodat, proste nařez. Máš se na co těšit, NL5xHaze byl nejlepší vzor, co sem v Holandsku kouřil. ;) |
|
|
|
Ahoj, máš to parádní, sklizeň co sklizeň. Nebyla by tam někde fotečka, jak byly prorostlý rohože kořenama pls? K+ je samozřejmostí, za chvíli se ti ty čtverečky nebudou mít kam vejít :D:D |
|
|
N3m3515 |
Zdravím MANHUNTT
Moc krásne palice k+
a kdystak napis co planujes ted za modelky dikec a jen tak dale kamo .) |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od luckyBOB
cauvec...no sem rad ze jsem prvni kterej ti k tomu blahopreje.a samo ze Kcko leti..:)
ted otazka:14 dni?..pri male teplote?..to nemuze stacit..jak to mas presneji vyreseny.?..thx..a preji zmordovane kamarady..:D |
Díky za blahopřání :wink: ,ale moc nechápu tu tvojí otázku :confused:proč malá teplota?proč by to nemělo stačit?A vyřešení máš přeci vyfocené.:rolleyes: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Rappa
Ahoj, máš to parádní, sklizeň co sklizeň. Nebyla by tam někde fotečka, jak byly prorostlý rohože kořenama pls? K+ je samozřejmostí, za chvíli se ti ty čtverečky nebudou mít kam vejít :D:D |
Ahoj díky:beer:čoeče ani jsem to nenafotil,ale ještě to mám po ruce tak to zítra vyfotim a poustnu to sem :wink: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od N3m3515
Zdravím MANHUNTT
Moc krásne palice k+
a kdystak napis co planujes ted za modelky dikec a jen tak dale kamo .) |
Ahoj,no zatím neplánuji ještě nic:( ,jestli jsi četl můj PŘÍSPĚVEK tak tam popisuji stavbu mé new pěstírny.Současná pěstírna bude po usušení materiálu rozřezána :eek:a vyhozena :( a pomalu začnu stavět od znova.No a model si bohužel vybírat nemohu :( jsem závislej na kámošovi co mi připravý;).Sám si řízky nedělám a ze semínek se mi nechce začínat.Zbytečně dlouho to trvá:sun: |
|
|
MANHUNTT |
VŠEM MOC :bravo:MOC :bravo:DĚKUJI za ohlasy,náměty,nápady,připomínky a K+ :beer: |
|
|
Kado |
pekne sa to rozrasta len tak dalej drzim palce |
|
|
tomas2pet |
jo super seš dobrej |
|
|
MANHUNTT |
Zdar všem :bounce:bohužel mi materiál uschnul dříve než jsem předpokládal:rolleyes:a to ještě k tomu stačil za pouhý jeden týden přeschnout :eek:,ale nevadí.Jak chuťově :smoker: tak učinkama :mutant: jsem moc spokojenej :wink:.
Jediné co mě docela překvapilo byla gramáž :(,původně jsem čekal 800-kilo :D,ale nakonec se musím spokojit "pouze" s 740 g :D:D:wink:.Přikládám poslední dvě fota po zvážení a před uskladněním do mrazáčku:punk:ještě jednou všem děkuji za přízen a zase někdy :beer: |
|
|
dlouhán |
jeste bych se te manhuntte chtel zeptat, jak vypadaly palice z rohu pestirny, v porovnani s palicema blize k lampe? ja si nemuzu pomoct, ale ten prostor 150x150 mi prijde na 600-ku hrozne moc.. nebylo to v rozich a na krajich ridke?
jinak samozrejme klobouk dolu pred tou hromadou - kruty! |
|
|
MANHUNTT |
tobě to připadá hrozně moc veliký prostor a přitom kdyby měl 200*200 tak to bude akorát.jeden truhlík jsme musel z nedostatku místa vyhodit :eek: předchozí tři sklizně jsem měl 5 truhlíků a tuto sklizen pouze 4 truhlíky po 3 kytkách,celkem tedy 12 kytek a i tak to hodilo 740 g :eek: což je jestli to mám dobře spočítané 1.23 g/w :eek: :smoker: a co se týče tvé druhé otázky tak i ty nejníže rostlé paličky nejsou řídké.jediný rozdíl je že palice pod lampou byly největší a nejtluščí a krajní kytky v rohách sice nebyly tak tlusté,za to jsou tmavší,více pryskyřice a celkově se mi na pohled líbí více. |
|
|
sorethroat |
Sorry ale já zase nevěřim a ani nemůžu věřit tomu výslednýmu číslu 740g! :eek:
připadá mi že chceš nahnat co nejvíc karmy akorát :(
peace |
|
|
hary |
tak tomu výsledku věř manhuntt dostává mraky karmy už v průběhu své práce tak proč by to dělal a karmy už má dost a 61g na kytku je sice ranec ale i ja jsem měl 79 i 120g tak proč by to nebylo možné prostě nevěřím tomu že by někdo psal něco co není pravda jen kvůli karmě která už má mraky a kor manhuntt |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od sorethroat
Sorry ale já zase nevěřim a ani nemůžu věřit tomu výslednýmu číslu 740g! :eek:
připadá mi že chceš nahnat co nejvíc karmy akorát :(
peace |
Jasný kámo v poho,respektuji tvůj názor:D,jenom jsem chtěl napsat že jsem čekal ještě více:eek:ale z důvodu:pouze 4 truhlíky-12kytek,sestříhání vrchních palic,a přesušení je výsledek takový jaký je :smoker: a jestli mě věříš nebo ne,je mi to kámo úplně šuma fuk :wink: .Rozhodující je gramáž na váze :eek: a né nějakej komentář :mutant:.Jinak samozřejmě :beer: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od hary
tak tomu výsledku věř manhuntt dostává mraky karmy už v průběhu své práce tak proč by to dělal a karmy už má dost a 61g na kytku je sice ranec ale i ja jsem měl 79 i 120g tak proč by to nebylo možné prostě nevěřím tomu že by někdo psal něco co není pravda jen kvůli karmě která už má mraky a kor manhuntt |
Díky moc brácho :beer: za podporu.A tomuto člověku můžete na 100% věřit,nebot se známe osobně :bravo: |
|
|
matko291 |
Manhunt klobuk dole pre tvojim growingom a hlavne ta siska co ma 60G proste je to pecka si frajer.K+
chcem sa ale opytat da sa do pohody uchladit ta 600W lampa a cim ju chladis dik a respekt |
|
|
MANHUNTT |
Díky :p:asi tě zklamu,ale jak můžeš vidět na fotkách tak lampu ničím nechladím:smoker:a myslím si že lidi co si dělají chlazení na lampy si zbytečně přidělávají práci.Neni to nutné:bravo: |
|
|
hary |
JO MĚ MUSÍTE VĚŘIT PROTOŽE NENÍ ANI JEDEN DŮKAZ ŽE JSEM LHAL A LŽÍ NEPÍŠU A NEŘÍKÁM A NEPODĚLÁVÁM A NEKRADU A RÁD SLABÝM POMŮŽU NO PROSTĚ JSEM HONEST MAN:) |
|
|
sorethroat |
Nevěřim tomu že tam měl manhuntt pod 600W 740g - prostě ten kdo zná a ví - tak ví že je to naprostej nesmysl - manhuntte asi jsi to vážil ještě mokrý a s klackama - protože takovýhle supervýnosy který ty píšeš že máš s poměrem g/W nemaj ani největší profíci z OG a to už jsou páni mistři který nesvítí jednim ušmudlanym šestikilem a nemaj tak amatérsky podladěnej box - sory ale tohle je MOJE oběktivní kritika.
Měj se a GOOD LUCK :beer: |
|
|
MANHUNTT |
Nevěřim tomu že tam měl manhuntt pod 600W 740g - prostě ten kdo zná a ví - tak ví že je to naprostej nesmysl - manhuntte asi jsi to vážil ještě mokrý a s klackama - protože takovýhle supervýnosy který ty píšeš že máš s poměrem g/W nemaj ani největší profíci z OG a to už jsou páni mistři který nesvítí jednim ušmudlanym šestikilem a nemaj tak amatérsky podladěnej box - sory ale tohle je MOJE oběktivní kritika.
...............................:mutant::mutant:...............:mutant::mutant:
:smoker::smoker::smoker:
NO COMMENT
:):):p::p::D:D:frog::frog::frog::frog:
P.S. sorethroat já se snad rozbrečím ................:sun:
Jo málem jsme zapoměl,mrkni sem:875 g |
|
|
MANHUNTT |
Ještě něco ty nevěřící tomáši :D přesně takový problém jsi měl u mé první indoor,ale to jsem měl 870 g :eek: :smoker: a přesto jsi napsal že je to možné..........co na to mám ted říci :confused: snad jenom toto::flamer::rocket:
Ale když to celé schrnu tak peace :beer: tvůj názor je mi opravdu ukradenej.A přečti si všechny mé indoory a potom kritizuj :wink: |
|
|
SCRAT |
mocpekny chlape.... a to verit nemusim :)
mam taky nlxhaze:)
samozrejme K+ |
|
|
sorethroat |
Původní příspěvek od strejdas
Respect v kazdem pripade vuci pestitelskemu nasazeni,
neverim ani nahodou co se vynosu tyce.
To co uvadis je kolikrat problem udelat pod 1000w.
Na OG by te za to mozna rozebrali (by se nasmali ze nemas zkalibrovanou vahu :D:D)
peace and love |
Přesně tak, jsem toho samého názoru co strejdas - prostě nás nepřesvedčíš tvím tvrzením a tím že nám bude ještě s tebou hary mazat med kolem huby :rolleyes: Nejsme blbý a taky už máme něco za sebou... :bandit:
Jinak ještě k tomu tvému příspěvku:
...............................:mutant::mutant:...............:mutant::mutant:
:smoker::smoker::smoker:
NO COMMENT
:):):p::p::D:D:frog::frog::frog::frog:
P.S. sorethroat já se snad rozbrečím ................:sun:
Jo málem jsme zapoměl,mrkni sem:875 g |
mmm - na co mám jako mrknout? Jediný co vidim že u tý tvojí první indoor ty kytky nevypadaj ani z polovičky skoro tak dobře jako z toho 3-4 indooru a máš u toho napsanej výnos 875 :eek: jak tomu máme prosimtě věřit? A co si o tom teda vlastně máme myslet ???
U tý první indoor máš fotku tý tvojí osmsetsedmdesátipěti gramový kopičky - tam je vidět spousta velkejch klacků a konsistence toho hulení vypadá jak kdyby to bylo min. ještě z půlky mokrý :rolleyes:
Divim se že jsi u tý 3-4 indoor neměl teda výnos rovnou celý 1Kg pod 600W!!! :confused: ale spíš ještě o 135g míň! :baby:
Navíc si ještě jednou pořádně přečti to na co jsi mě odkazoval a to co ti tam k tomu jasně píše SNARK!
Původní příspěvek od snark
man - mno - myslim že sem párkrát viděl jak vypadá pod šestikilem různá gramáž - v rohožích - v sogách v hlíně - vod 300 g do nějakejch 850 - 900 (v sogový aerošce takže je to trošku nefér) a vim jak to vypadá - tedy se opravuji - ač je skunk no. 1 excelentní libovej model s dobrym výnosem (mimochodem fakt dobrá volba) tak podle mýho názoru tam na 95 % nebylo 875 g - odhlédnouc od faktu že pečliví lidé investující dostatečné částky a fůry svýho času do podobnejch záležitostí dávají určitou možnost srovnání - jinak samozřejmě sem zapoměl podotknout že to vypadalo upraveně čistě a na zdejší poměry výrazně nadprůměrně :D |
Prostě aby jsi tam sklízel takovou gramáž jakou uvádíš - by ten tvůj box musel vypadat sakra o dost více profi a musel by mít min. 2-4x600W a né jenom jedno - možná že je to co tvrdíš možný ALE jen v případě že by jsi to pěstoval na nějakym lunárním modulu v antigravitačních stavech bez tíže aby jsi tam měl takový vesmírný výnosy WOE! :frog:
Prostě NÁS NEPŘESVĚDČÍŠ! :o
Pro všechny uvádím příklad maséra na OverGrow.com
viz.: WW sog in coco slabs
Ten typ tam na tom jeho masakrovým sogu sklízel 637.5g/1x600W a měl tam 4x600W - jasně tam píše že kdyby neměl min. 4 original industrie lineárně za sebou zapojený a dobře naddimenzovanou ventilaci + opravdu kvalitní genetiku z NL klonbanky tak by tam nikdy neměl vínos 1.05g/W !!!
A ty nám tu budeš tvrdit že děláš bežně 1.23-1.46g/W ???
PROMIŇ ALE TOHLE PŘECE NEMŮŽEŠ MYSLET VÁŽNĚ !!!???
:rejp: :crazy: :mutant: :rolleyes: :o
Měj se :devil: |
|
|
sorethroat |
Takže jedinej kdo je tady "JOUDA" je snad už teď jasný !!! :devil: :vampire: :devil: |
|
|
sorethroat |
Původní příspěvek od strejdas
MANHUNTT: Zakon karmy je neoblomnej, na jednu stranu ji mas dost, obzvlast novy cleni musi cumet, na druhou stranu u zkusenejch kolegu mas karmu (tu opravdovou) v minusovych hodnotach.
Fakt bych rad videl, kdyby si publikoval na OG tu prvni sklizen a dokazal by sis to obhajit, pak klobouk dolu. Jinak ... skoda slov. |
Zase s tebou plně souhlasim ;) na OG by si na MANHUNTTOVI pořádně smlsly kdyby tam začal předvádět takovou exhibici s takovejma výnosama který tvrdí že tam pokaždý měl :rolleyes:
Schválně si porovnejte jiný SOGy na rockwoolu, kokosu, hlíně, Aeru atp. nikdo tam nikde nedělá 1.2-1.5g/W!
PODOTÝKÁM !!! NIKDO !!!
:flamer: :flick: :rocket: |
|
|
snark |
jako když sem tu citovanej asi bych se k tomu moh taky vyjádřit - mmm jako osobně sem nikdy na takový výnosy g/w nedosáh - myslim si že objektivně sem měl k dispozici solidní genetiku i na moje poměry :D:D:D nějak výrazně sem to nekurvil (aspoň myslim :D) a stabilně se dalo dělat kolem 0,90 - 1,10 g/W s jistou mírou spolehlivosti - z tohohle hlediska bych měl říct že je to nemožný - nicméně sem byl několikrát svědkem toho jak tzv. budhisti - neboli totální pankáči hnojící enpékáčkem ukradenym z JZD a svítící x let starou výbojkou - o zvlhčování nebo pH nikdy netušící, ze semínek nalezenejch v dýleráčku vyráběj právě takový nesmyslný wattgramáže - tudíž shrnuto podtrženo - je to krajně nepravděpodobné nicméně možné |
|
|
Apofiss |
Hehe,no nechci se do toho míchat páč na tohle nemám, ale možná je ten manhunttův výsledek špatný opravdu jen kvůli tomu, že nevybírá jen to nejlepší a má semotamo klacík či se tolik nesral s odlistěním.To by myslím odpovídalo a tak 500g "dobrého" by tam být mohlo... |
|
|
MANHUNTT |
Zdarec všichni :bravo: bohužel ani jednoho z vás asi moc nepotěším:(:eek:protože se tady nebudu ani obhajovat :D a nebudu na ty vaše nevěřící komentáře reagovat :p: je mi to totiž úplně totálně jedno :eek: jestli mi ten nebo ten věří nebo ne :D.Opravdu se vám moc omlouvám,ale jste mi ukradený :smoker: a něco vám poradím-zkuste zrušit ty vaše trapárny a postavte si něco pořádného a silného a né ušmudlané 250W!!!!!!!!!!!
A ještě něco přátelé:HLAVNĚ SI POŘIDTE Ph a Ec metry.:frog::frog::frog: |
|
|
matko291 |
MANHUNTT
Ale nema kazdy moznosti ako mas ty nevies si predstavit ako by som aj ja chcel ist pod 600W a nemam na to mieto a tak sa musim smudlat pod 250W a nieco nokazat ze to smudlanie a elektrika nebolo zbytocne;) |
|
|
luckyBOB |
je mi jedno jeslti tam bylo nebo nebylo tolik g...jen me sere ze tady hazes takovy hovna..
viz tvuj posledni prizpevek..
a btw ta tvoje skrin neni nijak taky dobre udelana takze si ty 250w verze usmudlany nech..to co mas ty postavi kazdej magor kterej vi zaklad a zajde si do growshopu a ma love..zbytek se nauci...
umes mas k-
sice ti je to jedno..ale hlavne ze ses rad.. |
|
|
sorethroat |
Zdarec všichni :bravo: bohužel ani jednoho z vás asi moc nepotěším:(:eek:protože se tady nebudu ani obhajovat :D a nebudu na ty vaše nevěřící komentáře reagovat :p: je mi to totiž úplně totálně jedno :eek: jestli mi ten nebo ten věří nebo ne :D.Opravdu se vám moc omlouvám,ale jste mi ukradený :smoker: a něco vám poradím-zkuste zrušit ty vaše trapárny a postavte si něco pořádného a silného a né ušmudlané 250W!!!!!!!!!!!
A ještě něco přátelé:HLAVNĚ SI POŘIDTE Ph a Ec metry.:frog::frog::frog: |
Hmm tak takovouhle reakci jsem opravdu nečekal - koukám že MANHUNTTovi docházej argumenty proto se ohání tím že máme všichni ušmudlaný dvěstěpadesátky a měly by jsme si všichni hlavně koupit pH & EC metry
:eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek: :eek: :o :eek:
:eek: OPRAVDU JSEM NEČEKAL TAKOVOU AROGANTNÍ ODPOVĚĎ OD ČLOVĚKA CO DĚLÁ BEŽNĚ 1.5g/W :eek:
PŘESNĚ JAK DNES NAPSAL strejdas - ŽE JE TO JEN "Škoda slov"
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
|
|
MANHUNTT |
:smoker::smoker::smoker::flick::flick::flick::baby::baby::baby::D:D:D |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od CypressHill07
Podla mna sa to da lebo som mal kamosa ktory pod 400w dokazal spravit neakych 430g a to som videl na vlastne oci tak potom preco by sa nedalo spravit 740g pod 600w? Ale kolko ludi tolko nazorov podla mna sa to da a manhuntt ma odo mna K+ A kůly karme to urcite nerobi lebo tej ma dost uz od svojej prvej indoor urody. inak vsetkym PEACE |
Ahoj,díky moc sousede ;) i když je mi to celkem jedno kdo mi věří a kdo ne,tak musím podotknout že jsi mě potěšil.Protože jsi snad jediný člověk,který chápe že tady nejde vůbec o nějaké posrané karmy,ale o radost s pěstování.Celou dobu tady dávám rady jak můžu a místo vděku jenom závist od gona a také od sorethroat,jsou tak závistivý že si snad myslí když mi dají 5 červených karem a dokonce jsou tak ubozí že přidají i některé anonymně že se snad zastřelím :D:D:D
Nevidím a ani nemám důvod si cokoliv vymejšlet a rozhodně už vůbec ne kvůli nějakým karmám:frog: |
|
|
MANHUNTT |
Dávám přečíst Pm od panasorethroat :D a dávám ho přečíst všem,nebot se to týká všech Growařů.Obrázek o tomto členovi si můžete udělat sami po přečtení jeho PM mně.
:MODEDIT: PM od Sorethroata smazáno.
PM jsou od slova private message.Ty nepatří na veřejnost,tím spíše,že se jedná o velice citově zabarvený PM :).
Chlapí,já se vám vůbec divim,že se dokážete kvůli takovéhle blbosti do krve pohádat.Ztratíte víc,než získáte.
peace
prenda
JE TŘEBA JEŠTĚ NĚCO DODÁVAT???? |
|
|
|
Tak to je mazec... Celkem smutný... Takovýhle zbytečný flejmování... Abych pravdu řekl, tak mě je jedno kolik byla celková gramáž, kterou udáváš... Líbej se mi tvoje thready a stojím na tvojí straně...
sorethroat: ::rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :mutant: :mutant: :rejp: - hele tak mě napadá po tom tvým poslaným PM, nejsi Já Petr Zvěřina z Václaváku :D :D :D |
|
|
D_2501 |
no lol...fanousek Supercrooo se nezapre...
sry za 0fftopic |
|
|
Firestarter |
OMG, vytahovat PMka do theardu ... kde to jsme? |
|
|
indicky-konopi |
Tak když už sem si to tady všechno přečet a prokoumal, tak taky něco vybliju!:)
MANHUNTT:
chvalim za všechny sklizne, je to pastva pro oči...proste masakr, kterej se tu malokdy vidi! Nadhera a samo k+, dale s tou gramaží, mno nevim sice jestli je bezny vypestovat toto co tu uvadis ty, zrejme jak tak ctu (nejen tady) asi zas tak bežně ne...:), ale ikdyby je to proste fuk:D Příště to jen trošku víc přeber vod tech klacku a sracek co na vaze nemaj co delat....a myslim, ze ten vynos bude realnejsi a snaze uveritelnej pro zkušenějši growery než sem třeba já...jinak ešte pls přiste jestli by to slo nafotit treba primo na vaze ten cistej matros....
ALL:
jinak ted se docela bojim, protoze az ja vypestuju, ususim, preberu voberu a zvazim na ty moji "supr" digitalni vaze s presnosti 2g:D:D, (jinou bohuzel nemam a zatim nemam ani keš na vahu s presnosti 0,05g...):(, tak mi to tam ukaze docela zajimavej vynos na čtyr kilo:D:)...to jentak dobredu abych pak nebyl ukamenovanej...:) PEACE |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Firestarter
OMG, vytahovat PMka do theardu ... kde to jsme? |
Nevidím žádný důvod proč takovou ohavnost nezveřejnit :eek: týká se to vás všech :( |
|
|
hary |
To Manhuntt: to Pm si ukazovat nemusul je to dosti netaktní jinak 100% stojím na tvé straně a jak píše někdo předemnou nikdy mě tvůj vynos nezajímal a přeci jsem moc rád sledoval tvou práci a to co se tu strhlo kvůli posrenému výnosu je ubohé i když nejsem žádnej nazdárek a vím že 700g pod 600W je dosti nerealné tak ti i přesto věřím vyděl jsem už věci které mi hlava nebrala tak proč řešit a nevěřit 700g
TO sorethroat: proč se chováš jako prase ubožáku????
P.S jo a poroč ti věřím manhuntt protože si myslím že je rozdíl napsat neco (lež) na G a něco jiného je jí říc kamarádovi do očí |
|
|
UdL |
JJ, bitva o debilní číslíčka... :mad:
Smutný! :( |
|
|
prenda |
Nemám rád,když se něco řeší s přepětýma emocema.Nadělá to maximálně spousty škody.
Sorethroat PM....radši nekomentuju.
Zverejněný PM od něj však mažu.Na fóru to nemá co dělat.A Manhuntte,prosim te,uz to sem nedavej ok?Pokud to PM někdo bude chtít vidět,zašli mu to soukromně.
A vůbec,je to samej flame!!!
Hééj lidi,klídek.Take it easy :D. |
|
|
Dudušek |
Hmm, pěkně hnusně se to tady vyostřilo!! Mně Mahuntt taky pěkně inspiroval a je krása se na jeho fotky a výsledky nelehké práce dívat a myslím si, že je to krásná inspirace!! Nejen kvůli němu ale dalším jako Aleš atd. jsem si pořídil dripp systém(ale není ho potřeba, out byl nadmíru vydařený:) ) Je to velmi smutné, to, co se tady událo:( a děje:( Teď mám sám obavu dokončit svůj theadr (je to sice out), kde popisuji jednotlivé odrůdy i s váhama, aby mě někdo nezačal osočovat, že to ta nebo ona kytka nemohla mít(váhu suchých šišek), že jsem to dokonale neodbral, že jsou tam menší klacíky atd. Já jsem nikdy nepěstoval na kšeft, takže mně je úplně jedno, jestli ten klacík je o 2mm delší nebo má o jeden menší lísteček(který jsem zapomněl ostřihnout) navíc!! Nevím, připadá mi to stupidní, já sám mám váhu s přesností na gramy a nevím, proč bych to měl tak detajlizovat, když to neprodávám a přeci tohle slouží jen pro informativní účelý, z tohoto se žádné statistiky nekonají.... protože vždycky jsou jinčí podmínky(u outu), hnojiva, genetika, fenotyp, vlhkost atd... Taky jsem viděl pár pěkných indooru, sice nikdy ne tolik, ale viděl jsem gram/watt, tak nevím, proč by to nemohl vypěstoval a jak tu psal Udl, je to smutná bitva o debilní čísla...
P.S. Lidi, měj te se rádi, tady nejsme na bojišti.... jsme tu, abychom se něco dozvěděli, nebo pomohli ostatním v jejich vzdělávání, tohle je ubohá hra na kočku a myš:(
GL |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od prenda
Nemám rád,když se něco řeší s přepětýma emocema.Nadělá to maximálně spousty škody.
Sorethroat PM....radši nekomentuju.
Zverejněný PM od něj však mažu.Na fóru to nemá co dělat.A Manhuntte,prosim te,uz to sem nedavej ok?Pokud to PM někdo bude chtít vidět,zašli mu to soukromně.
A vůbec,je to samej flame!!!
Hééj lidi,klídek.Take it easy :D. |
Jasný chééfe :beer: určitě se to už nestane :mad: protože komentáře od lidí jako je:gona a sorethroat budu od příště ignorovat. |
|
|
MANHUNTT |
for Dudušek:ve všem s tebou souhlasím a doufám že je to už vyřešeno :rolleyes: je mi s toho na zvracení :mutant: |
|
|
metalsodik |
No jasně , přece je pěknější pohled na krásné kytky v příspěvku , než číst nic neříkající příspěvky a nadávky . Jo kdyby jste mu nadaly , že to mohlo být víc gr. to bych se nedivil , není nad konstruktivní připomínky.!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Tak ti co mají co předat nám ať se prezentují a ti druzí ať raději jen čtou..:flamer: k+ |
|
|
gona |
môžeš mi povedať jaký som tu mal komentár ja?????????????poslal som ti negatívnu karmu zatože odsudzuješ ludí že majú "ušmudlané" 250tky a ty si mi poslal tiež karmu že" fuck of Slovensko"?!?!?!?
ot si zmažem len chcem počuť vysvetlenie od pán 600w??? |
|
|
matko291 |
tak to by som aj ja chcel pocut ze preco "Fuck of Slovensko" |
|
|
snark |
protože svoboda mimo jiné znamená i to že si každej může řikat co chce - komu se to nelíbí ať to neposlouchá |
|
|
metalsodik |
No bezdůvodné napadání ale patří do Rudého práva nebo Lidovek ale tady by mnělo lidi něco spojovat , když mají touhy napadat za něco čemu nevěří a bez důkazů očerňovat , tak do PM to není svoboda!!!
Když někdo něco sám nedokáže ......:flamer: |
|
|
Hellboy |
jajajajaja hehehehehe, konecne zase nake poradne flejmy :)
nicmene, nemozne to neni, ale bohuzel se mi tomu tedy nece taky verit, nutno ofsem dodat, ze Manhunt si to za relativne kratkou dobu dava moc pekne....
serte na to ... veci jako nadavky a zverejnovani PMmek je pod uroven nas vsech, ne ????
:grrr: |
|
|
u4eea |
Wow. To je docela sila. Uplne jsem zapomela co jsem hledala...
No nic. Myslim ze jse tady vseobecne ocitla nejaka spatna karma. Radsi mizim nebo jeste neco chitim. :smoker: |
|
|
snark |
mmm pěkně pěkně - tak už sem byl oportunista fašista revizionista - mmm teď ještě dělam na jatkách a větram si kanál smradlavé mysli - evidentně protože sem si opět dovolil vyjádřit svůj názor v příspěvcích č. 174 a předchozím s obdobným obsahem - nu což .... interakce osobnosti autora, logické stavby příčinných posloupností, výsledné textové výlevy směrem ke mě - naprosto signifikantní - mluví samo za sebe - checheche :D |
|
|
luckyBOB |
vis co by jsi tim zpusobil?..kolik lidi by nemohlo spat?..ale neee...:)
btw..skoda ze se nevyjadril autor jak to teda vazil..ale MY SME MU VLASTNE UPLNE U PRDELE...:D:D:D |
|
|
Apofiss |
Jaktože ještě není rudej?!To je spravedlnost...
Total mega support nenažraný hubě :D ....zavřít! |
|
|
|