Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 3 
Jahudkova laboratoř 400watt sloužící k pozorování růstu a květu technického konopí :) - Klikni zde pro originální téma
Jahudka!
drtikol - na 12/12 je to 30 dni.To je v nadpisu ale asi to je blbe srozumitelny.Budu tam muset doplnit jeste ze je to vlastne to samy jako 12/12:)..Tohle jedu ze semen co je v ty skrini.Ty rizky jsou orezany z kytek v ty skrini.Z kazdy kytky jsem si schoval 1 rizek s kteryho udelam matku a zbytek dal po zakoreneni na kvet.Nejaka ta palice navic se hodi vzdycky a jeste zkousim co je mozny dosahnout v kelimku od horcice..

Jinak dik za upozorneni na tu chybku ze to bylo nesrozumitelny -- opraveno
Frutexx
Cuss
30 dni :) toz uz to zacina vypadat velice pjekne - hlavne to zaveseni tech rizku je fakt pekelne - kamty na ty napady chodis jahudko . . . :)
Jinak k tem rizkum co tam chces nechat kvest s velkyma kyti - z toho nebude nic . . Kdyz sem rostl udelal sem si taky miminko z jedny kytky a pak ho nechal po zakoreneni s rodici v kvetu :) . . .
A vzniklo z toho opravdu "baby kyti" - mel sem ho v raselinacku :) - a nebylo z toho ani na regulerni dymku :) . . . Az prijdu domu ke svymu kompu pokusim se najit nakou fotos toho baby vykvetleho rizecku :) . . .
Zatim zdarec - preju at ti to krasne dokvete :)
Jahudka!
Frutexx - Zatim to vypada to celkem dobre to je pravda.Ani nic nechcipa,akorat me trosku mrzi ze jsem to musel ohejbat..Ale co..To je normalni zacatecnicka chybka a nabyte zkusenosti :)..
Sam jsem zvedavej co z tech rizku bude,ale spis testuju moznosti rustu v 0,1L hliny.Zatim se rizkum dari celkem fajn.Puvodne byly dole ve skrini zastineny velkejma kytkama a to se jim vubec nelibilo tak sly nahoru.:)Vynalezl jsem perfektni uchytky a hlavne levny.Jsou to prichytky na kabely (takovy ty s hrebikem):)Proste jsem je zatlouk do skrine a na ne povesil rizky:)...
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

Je tu mensi growreport z vyznamne udalosti na kterou cekam uz 57 dni...Je to tady!!!Prvni krystalky jsou tu a vypadaj opravdu impozantne a nadherne (pod lupou):),takze jsem to hned nafotil.Neni to sice videt nijak extra,ale proste tam jsou..Kazdopadne je zajimavy,ze jako uz pokazdy vede ICE 1 ktery je jenom v kompostu a dostava cistou vodu (zadny hnojky)..Blueberry uz tvori peknou megapalici a ICE 3 zacalo konecne kvest.Jeste jsem zacal (vcera) davat pro zbyly 2 kyti o 20 procent hnojiva vic,nez je doporucena koncentrace vyrobce..Nechci nic podelat tak zvysuju pomalu ale jiste.Pouzivam uz jenom slozky Bloom a Micro (vyrobce AH)..Spotreba vody je okolo 1L za 24 hodin na kytku..

-Spotreba elektriky od zacatku do 20.10 2005 --- 442,5Kwh...

Fotoz (20.10.2005 ) (34 dni 12/12)

1 Detailni makro bozsky rozjizdejici se palice ICE 1 v kompostu.Pri blizsim zkoumani jsou videt krasne krystalky lepive pryskyrice plne THC (mňam).Zajimavosti je ze je to kytka absolutne nehnojena.Jen a jen kompost+voda+phyt-amin to je vsechno co dostava.Ostatni podminky jsou stejne jako pro ostatni kyti..Tohle je muj favorit a talent od sameho pocatku.Doufam ze dostoji svemu nazvu ICE a ze bude opravdu nakonec jako LED :satan:
2 Ta sama lepkava palice (ICE 1)
3 Zase to samy (palice ICE 1)

Ať to roste :satan:
Thcmh
To Jahudka!: Zdar a sílu v tvém pěstu :)
Vypadá to fakt hezky a jen tak dál :D
Frutexx
Cuss
Tady ti posilam fotecky ty babykyti v tom reselinacku :)
:)
wolverin
[QUOTE]Původní příspěvek od Jahudka!
[B] Nejaka ta palice navic se hodi vzdycky a jeste zkousim co je mozny dosahnout v kelimku od horcice..

cau jahudko, pekne sa ti to rozbehlo, drzim palce. tiez sa uz nemozem dockat kedy bude ready to moje .....
inak nejde mi do hlavy preco sa ti to tak taha, ja idem tiez zo semien ale vytiahlo sa to len tak fakt o polovicu maximum...

co som vypestoval v kelimku z horcie ja je tu, mozes porovnat :D

http://grower.cz/forum/showthre...4036#post294036
citace:
[i]Původní příspěvek od wolverin

cau jahudko, pekne sa ti to rozbehlo, drzim palce. tiez sa uz nemozem dockat kedy bude ready to moje .....
inak nejde mi do hlavy preco sa ti to tak taha, ja idem tiez zo semien ale vytiahlo sa to len tak fakt o polovicu maximum...

co som vypestoval v kelimku z horcie ja je tu, mozes porovnat :D

http://grower.cz/forum/showthre...4036#post294036 [/B]
nekde jse cetl ze ten rust po prepnuti na12/12 je u kazdyho modelu jinej treba je to tim?
Jahudka!
Frutexx - Bohuzel z tech fotek neni moc poznat jak je to velky,ale myslim ze moc velky paldy to nebudou.Wolverin mel vceku uspech v kelimku od horcice coz se muzes podivat na jeho link.Takze jsem zvedavej.Muj rizek v kelimku nema jeste klasicky paldy,ale je spis dost chlupatej..Proste uz kvete.Na tom malym kelimku me vadi predevsim to,ze to musim 2x denne zalejvat a nemam na to pokazdy cas.Zatim to ale zvladam.Pak dam jeden rizek pres zimu na okno tak to bude taky zajimavej pokus.

wolverin - Docela husta palice na tom tvym rizku v kelimku od horcice:).Snad toho taky dosahnu.Kazdopadne mi to je taknejak jedno jak to bude velky.Je to opravdu jen pokus.Zatim to vypada slibne.Proc se to tak hodne vytahlo to fakt nevim.Kazdopadne se vytahlo jak ICE tak BB.Nejspis to je zapricineny tim,ze kytka aby zacala kvest musi dosahnout urcityho veku.A ja je prepinal na kvet tusim ve 21 dni od vykliceni (mely uz cca 30cm).To jeste neznamenalo,ze holky hned pokvetou (i kdyz jsem v to doufal) protoze nejspis na to jeste nebyly dostatecne stary a tak si proste rostly vesele dal presto ze byly na 12/12.Prvni zacalo kvest ICE 1 v kompostu,pak zacala Blueberry a az teprve ted ma ICE 3 takovy malinky palicky.Je videt ze velky rozdily jsou zpusobeny patrne prave pestovanim ze semen.Kdyz bych kytky nemel zohybany a zlamany,myslim ze by ted mely okolo 175 cm na vejsku..Rizky kvetou hned po prepnuti prave proto ze matka je uz dostatecne stara a pripravena na kvet (tak jsem to cetl nekde na groweru)..Vsechno se ukaze az pojedu pristi varku z mejch rizku.Jen me to zmatlo a ted nebudu vedet kdy to vlastne priste prepnout..

deth. - Urcite bude rust po prepnuti podle modelu.Prave proto jsem to nevychytal byt jsem se ridil radama na groweru(klasicka zacatecnicka chyba).Az priste uvidim jak to povyroste z rizku budu moct neco rikat na 100 procent.Zatim to jsou jen domenky a teorie.Myslim ze nejlepsi je kdyz nekdo kupuje rizky tak si od prodavajiciho zjistit o kolik ze se to po prepnuti jeste vytahne aby moh jit s vejskou na maximum..
2jahudka>pride mi ze tam mas strasne slaby stonky zkus pritlacit na ventilaci(ofuk rostlin)ale nevim jestli to ted jeste neco udela ja foukam az se kyti hejbou silnej vitr a to 24 hod denne a mam ty stonky celkem silny koukam jak se ti to vytahlo radsi prepnu po 27 dnech rustu aby se to tak necaplo mam tam 4 cisty sativy tak mam celkem nahnano hele ono to nejni jen modelem ale taky watazi a podminkama myslim ze zadnej prodejce ti to neurci najisto.....at se dari :bravo:
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

A je to tady zase - dalsi growreport tentokrat po 9 dnech.Vse je tak nejak pri starym a dalo by se rict,ze se nic zvlastniho nestalo ani neprihodilo.Jenom na ICE 3 se objevily takovy zahnedly flicky na listech.To bude podle me nasledek myho pokusu se zvysovanim davky hnojiva nad hodnoty doporuceny vyrobcem..Jeste pred 9 dny dostavaly koncentraci zvysenou o 20 procent a pak jsem se rozhodnul ze zkusim davat jeste vic.Tak jsem zvednul koncentraci uz o 40 procent.Nic se nedelo asi 4 dny a pak se zacaly vytvaret ty fleky takze jsem uz zase ubral na davkovani 120 procent takze jsem zvedavej jak to dopadne.Jinak kytky porad rostou i kdyz min.Jednou za 5 dni je vsechny ohnu kapanek niz a je to..Uz se s tim tak nepatlam jako driv protoze opatrne ohejbat tolik vetvi byla silena prace.Ted pouzivam lamaci metodu a kytkam to vubec nevadi a rostou si v klidu nerusene dal.
Konecne uz se dalo do kvetu i ICE 3.Blueberry ktery se porad se vsim loudalo a bylo takovej mrzacek a navic zadara od seedbanky se zacina pekne vybarvovat.Je posety krystalkama a ma jich rozhodne vic nez ICE 1 v kompostu ktery krystalky i palicky ukazalo jako prvni.Kazdopadne se jeste uvidi az bude smoketest co bude nejlepsi.Jestli kytka v kompostu a nehnojena a nebo stejnej model hnojenej 120 procentni davkou AHacek.Kazdopadne nekompaktnejsi a nejhezci palice maj ICE.Blueberry je zatim takovy min kompaktni ale zase z nich doslova tece pryskyrice (mnam):)..A nejaky fotecky..

-Spotreba elektriky od zacatku do 29.10 2005 --- 499,7Kwh...

Fotoz (29.10.2005 ) (43 dni 12/12)

1 Celkovej pohled - proste klasika...
2 Celkovej pohled o neco bliz.Doufam ze jsou videt ty pekny palicky.(doufam ze jeste patricne nabydou na objemu).
3 Tady vidite jak mam dole tlustej stonek - 2,0 cm (ICE 3)
4 Zase troustka stonku tentokrat asi v pulce kytky - 1,5 cm (ICE 3)
5 Impozantni vrcholova palice Blueberry :satan:
6 Vrcholova palice ICE 1 (jen v kompostu).Je to takovej peknej salamek a uz ted meri asi 15cm..
7 Vrcholova palice ICE 3.Zatim je nejmensi protoze zacala kvest nejpozdejc ze vsech.Meri asi 7cm.
8 Vrcholova palice Blueberry 1.Zatim meri asi 15cm...
9 No a tady vidite moji nejoblibenejsi a nejkompaktnejsi palici.Je to ICE 1 v kompostu a pri blizsim zkoumani muzete videt jak je uz hezky pocukrovana..

drtikol
vypada to fakt divoce :eek:
r-man
Ahoj, jahudko vrele to doporucuju to poradne vosmikat, a zlikvidovat vsechny zbytecny listy (ty, nad kterejma vyrusta vetvicka s dalsima listkama), tim se ti to prosviti vic dolu a budesh mit vetsi vynos.
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

Kvuli prehlednosti co se tyce fotek jsem dnesni growreport rozdelil na 2 casti a to nejlepsi si schoval nakonec..Vsechny fotky v tomto prispevku vam doporucuju zvetsit na maximum..Stoji to opravdu za to!! :smoker:

Fotoz (29.10.2005 ) (43 dni 12/12)

1 Na teto unikatni fotce vidite zlomenou a zcelenou vetvicku (ICE 3).Ted uz neohybam a jednoduse to lamu a vysledek srustu vidite prave na te unikatni fotce.Je to lom starej asi 10 dni od zlomeni.Dokonce je to tak pevny,ze kdyz bych vetvicku chtel znova zlomit tak v tom srostlym lomu nepraskne.Tyhle vlastnosti se da vyuzit pokavad nekdo prerusta pres puvodne predpokladanou vysku.

2 Na tehle fotce vidite co vytvoril korenovej system v miste kapani samozavlazovaciho systemu.Je to hromadka korenu ktera je asi 1,5 cm vysoka.Nahore vidite cast kapicky ktera se chysta zrovna ukapnout.

3 A to absolutne nejlepsi schovavam na konec.Zde vidite makro palice Blueberry.Je cela obsypana pryskyrici az misty vytvari kapicky.Je to tak masita a lepiva palice,ze se chystam stekajici pryskyrici chytat rovnou do sklenicky:).V kazdym pripade na to koukam,co Blueberry kterou jsem dostal k seeds od Nirvany zadarmo co me predvadi..A pritom s ni byly jenom problemy a ze ctyrech kusu zbyla v podstate jenom 1 jedina a to tahle..Jeste ze jsem z ni zachoval rizek na matku:)..A to jsem doted myslel ze nebude stat za nic..

4 Dalsi makro božské a mnou obdivované Blueberry.K tomu neni treba dodavat nic.......

5 Zase sněhurka.....

6 Sněhurka....A ted se ptam - nemelo takhle vypadat nahodou to ICE?:eek::eek::eek:

-Spotreba elektriky od zacatku do 29.10 2005 --- 499,7Kwh...

Cuba
Cau Jahudko!, mas to fakt moc moc pekny!!:bravo: :bravo: :bravo: Sem zvedavej jaky bude high a kolik toho nakonec bude. Mimochodem mas pekne udelanou dokumentaci... Urcite K+ :punk:
Apofiss
Support r-man.Je to fakt dost vytáhlý a hlavně hrozně zarostlý.Asi jako Robinson Crusoe po pěti letech na ostrově :D.Těch 400w není žádnej zázrak a tohle v žádném případě neprosvítí...
Frutexx
Cawec palec jahodo :D
Mno tezkou bush z toho mas :) . .taky bych to prostipal - zespoda uplne vsechno - prestu hmotu tam nevyroste nic - maximalne male bonbonky :) (To 400 kilo zase takovej zazrak neni to ma pravdu apofiss) a myslim ze by bylo zbytecne kuli nim ubirat silu vrcholovkam :)
Tak se drz - vypada to prehnane :) cauec
blueberry se trpyti krasne jahudko at se dari a ta fotka s tou kapickou je mooc povedena
[QUOTE]Původní příspěvek od Jahudka!

".Je to tak masita a lepiva palice,ze se chystam stekajici pryskyrici chytat rovnou do sklenicky:)"- vem na to rovnou rendlik :D:D>mas to fakt bozsky osypany lze jen konstatovat ze jahudkova boruvka se hrube trpyti:D
Jahudka!
Zdar a silu growers... (31.10. 2005)

Tak je tu druhej problem.Tyka se to tecek na listech ktery ma jenom 1 kytka a to ICE 3..Koukal jsem na nemoci rostlin na netu a vypada to jako nedostatek vapniku coz se mi zda dost divny vzhledem k tomu,ze kytky dostavaj o 20 procent hnojiva (AH) vic nez je doporucena davka vyrobce..Ja usuzuju ze je to prehnojeny.Kazdopadne bych byl docela rad aby nekdo helpnul co by to mohlo bejt..Ty tecky jsou jenom na jediny kytce a to je nema na vsech listech,ale spis jen na vrcholkach..Od lampy by to spaleny bejt nemelo protoze jsou i listy ktery jsou k lampe bliz a ty tecky nemaj.Tyhle tecky tam mam asi uz tejden a vypada to o neco hur nez to bylo pred tejdnem..Paraziti to asi taky nebudou protoze by to nebylo jen na 1 kytce...Dik za help...

Fotoz

1 Detail listu zespoda
2 List shora
3 Detail listu shora
4 List zespoda
hele jahudko ja jsem nikdy nic takovyho jeste nevidel ale s tema parazitama bych jen opravil ja jsem mel na balkone 2 kytky a jedna bila plna takovejch bilejch musek a na tu druhou vedle ni se nikdy nedostaly ale me to delalo spis takovy bily tecky a listy pak zezloutly a kdyz ses podivalze spoda listu tak tam byli takovy maly broucci u tebe to vypada jinak ale klidne by to mohl bejt nakej parrazit nebo plisen nemas tam moc vlhko?
Jahudka!
deth. - Vlhkost je okolo 40-45 procent..Vic to proste bez odvlhcovacky nemam sanci srazit.Ja taky myslel na parazity,ale koukal jsem na to pod lupou a zadnyho nevidel..Snad bych brouky pod lupou zaregistroval.Nebo jsou tak maly ze bych na ne potreboval mikroskop?
2jahudka>tak to bys snad mel s lupou zaregistrovat ale zas o parazitech vim peknej prd snad napise nekdo zkusenejsi>>tezko rict co by to mohlo bejt
drtikol
hele tohle sem mel na kytkach taky, ale ne tak markantne- je to neco se zivinama bo co, zviratka urcite ne, ani plisen...
Apofiss
čus Jah-udko :smoker: ,
zajímal by mě názor na ty samozavlažovací kolíky, když už je máš déle.Nějaký problém?Nezavlažuje to moc?Ta kopička kořenů je hustá, nevadí to rostlině?Uvažuju o tom pro matkárnu...

Dík a měj se
Apo
Jahudka!
Apofiss - Muj nazor na ty samozavlazovaci koliky je ten,ze je to naprosto super vec.Chce to ale dodrzet presne navod vyrobce.I kdyz se to nezda a puda je na povrchu jakoby sucha,tak to zavlazuje paradne.Kazda kytka ted v kvetu vychlasta denne asi okolo 1L vody.Ty koliky co mam ja,jsou na tlakovou vodu a musis mit nadrz s vodou o 50cm vejs nez mas kvetinace.Maj prave tu vyhodu,ze si u nich muzes nastavit jakou vlhkost potrebujes aby ti udrzovaly.To u druhyho typu tehle koliku nejde (jsou to ty samonasavaci).Ty samonasavaci sajou z nadrze kterou musis mit niz nez vlastni kvetinace a nekdo tady je taky ma a prej spokojenost.Ja jsem sel do tehle tlakovejch,protoze se pres ne da pouzivat i hnojivo a navic me pripadalo slozitejsi mit nadrz pod urovni kvetinacu nez mit jednoduse nadrz nahore na skrini.Zpocatku jak jsem je zacal pouzivat,jsem si rikal ze to prelejva,ale to jsem se splet.Bylo to tim,ze jsem byl netrpelivej a nedodrzel navod.Ted uz jsem minimalne mesic a pul jen doplnoval nadrz s vodou a facha to proste samo.Nepozoruju,ze by to kytkam nejak vadilo.Naopak kytky co zalejvam rucne tak se mi zda,ze se jim dari hur..Do ty matkarny je chci dat taky.Tam je to naprosta super vec.Na ty halde tech korenu prave vidis jak si kytky samy vytvari korenovej system tak jak potrebujou a to se mi libi..Po sklizni chci provest rez pres pudni bal az ho vytahnu s kvetinace a hodim sem fotky tech korenu jestli bude neco videt jak to vypada.Kazdopadne ty samozavlazovaky opravdu doporucuju.Kdyz je koupis,je to podle me dobra volba.Chce to mit jako privod nejakou nepruhlednou hadici aby se ti ta tenka hadicka z ktery to kape nezasirala a nemusels to cistit.Ja jsem za celou dobu nemel absolutne zadnej problem ze by se neco zaneslo nebo ze by to nekapalo.Akorat uz ted vim,ze kytky pijou celkem dost vody denne a ze budu muset pro priste zvetsit nadrz s vodou alespon na 30 Litru..Taky je dobry ze mas perfektni prehled o davkovani hnojiv a hlavne se hnoji nonstop a ne narazove jak to dela vetsina lidi.Kytky si samy nasavaj hnojiva jak potrebujou a kdyz je pruser tak misto vody s hnojivama dam jednoduse destilku.A o vyhode ze muzes kdykoliv v pripade potreby na par dni odjet snad ani neni treba mluvit:)..Dalsi vyhoda je taky to,ze nepotrebujes zadny casovy hodiny pro zavlazovani,zadnou elektriku a ani cerpadla.Vsechno obstaravaj fyzikalni zakony a tak se mi to libi..Kytky si hezky vezmou to co si samy zadaj..Snad ti to v rozhodovani jestli koupit nebo nekoupit alespon trochu pomohlo:)..

-Nazor na tyhle koliky zajimal vic lidi. Jsem rad ze jsem si je koupil a muzu je teda s odstupem casu jen doporucit:).
2jahudka>>jak ti dopadla ta nemoc na tech listech jedny kytky?vyresil jsi to nejak?
Jahudka!
deth. - nemoc pokracuje a vypada to zase hur..Snizil jsem prisun hnojiv na hodnotu doporucenou vyrobcem a pokavad to nepomuze tak zejtra kupuju destilku a holky dostanou jenom vodu..Koneckoncu si myslim,ze by jim uz ted jenom voda prilis vadit nemela..Kazdopadne ty fleky jsou jen na jedny kytce a nijak se to nesiri..Co to je opravdu nevim.
tak hodne stesti mas stesti ze se to nesiri :bong:
Apofiss
jahudka:dík za report.Ještě mě zajímá, jestli používáš ten regulační ventil či co to je (stojí asi 650), nebo jestli to reguluješ tím kapátkem či zaškrcuješ hadičku.
Jahudka!
Apofiss - Regulacni ventil nepouzivam.Ten se pouziva jenom pokud chces zavlazovat primo z vodovodniho radu.Ten redukcni ventil se pouziva na snizeni tlaku,to je vsechno.Kdyz bys to napojil primo na kohoutek,potrebovat ho budes.Ale zda se mi to dost nebezpecny nechavat to jentak bez dozoru napojeny na tlakovou vodu pokavad to mas indoor.Navic bys tam nemoh davkovat hnojiva.Takze pokud se rozhodnes mit nadrz na skrini,tak ten ventil nepotrebujes.Reguluju to tim koleckem co je nahore na koliku.Ale je to vlastne zbytecny,protoze si to nastavis jednou a pak uz s tim nehejbes..Poprvy je potreba hlinu prolejt poradne vodou,zapichnout tam koliky a uskrtit to tim koleckem shora az nic nepokape a pak to privres jeste vic (asi o 1/4 otacky toho kolecka).Zda se to sice nelogicky,ale opravdu to funguje.Az hlina proschne tak to zacne samo kapat.Bude se ti zdat,ze to kape malo a budes mit tendence to pridavat ale jestli ti muzu radit,tak nic nepridavej protoze to je fakt optimalni pokavad to nastavis jak to je v navodu.Jeste bych k tomu dodal,ze nejmensi kvetinac do kteryho by tyhle koliky sly jeste aplikovat je tak 8x8x8 cm a vyrobce doporucuje s jednim kolikem zavlazovat maximalne v kvetinaci 20x20 cm plochy.Ja mam 22x22 cm a pohoda.Kdyz by to presto nestacilo a nebo nekdo z vas pouziva truhlik,daj se dokoupit pridavny kapace a nebo se koliky aplikujou 2.
drtikol
2jahudka,
mno ty koreny jak couhaj sou fakt pekny;) ale ty kytce to skodi jak svin, koreny musej mit tmu prece, nemas ty fleky na listech prave na tyhle kytce?? :D

ps. nasracky :bandit:
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

Protoze se nic zasadniho s kytickama ve skrini nestalo,tak jsem udelal update az ted po 22 dnech.Kyticky ve skrini jsou uz v plnem kvetu,maji nadherny palicky a jsou polity pekne lepivou pryskyrici.Psaly jste abych listy ostrihal,ale protoze si myslim ze kytky potrebujou listy aby mohly provadet fotosyntezu tak jsem je ponechal tak jak byly (poradnej bush).Az pojedu dalsi grow,vyzkousim nejaky kytky osmikat a porovnam to s kytickyma ktery strihat nebudu a tak se konecne ukaze kde je pravda.Rizky co jsem mel ve skrini jsem nechtene zlikvidoval a zbyly jenom 2 Ks ktery se tezce vzpamatovavaj z moji akce (meril jsem jim PH a bylo nizky tak jsem jim udelal zalivku jedlou sodou + voda).Do zalivky co jsem na ne aplikoval jsem dal 50g sody/1L vody.Druhej den jsem uz videl ze je neco spatne a vsechny rizky dokonale proplachnul vodou a presadil - nepomohlo to.A to byly tak pekny.No jo no chybama se clovek holt uci a jsem jeste ted rad za tu prozretelnost ze jsem to nenalil i do zalivky velkejm kytickam.Jak jsem mel problemy s flekatyma listama tak ty pretrvavaji a je to horsi nez to bylo pred 20 dny.Ostatnim kytkam to nevadi takze jde zrejme jen o 1 exemplar kterej je podle me prehnojenej.Kazdopadne jsem zacal uz od 14.11 aplikovat pro vsechny kyticky jen cistou vodu a vypada ze i ta kyticka s flekatejma listama uz se trosku spravuje(novy listky co vyrustaj vypadaj uz OK).Takze to asi bylo fakt prehnojeny.Zajimavy je,ze Blueberry je pryskyrici pokryty daleko vic nez ICE ale ma zase takovy ridsi palicky.To jeste neznamena,ze se to nemuze vsechno jeste zmenit.
Kazdopadne jsem mel mit uz skoro sklizeno a uzivat si dobryho koure (podle seedbanky 56 dni kvetu a ja uz jedu 65 den a porad si to vesele kvete - zajimavy).Mozna je to tim,ze je to ze semen nebo proste dobu kvetu pocitam od prepnuti a ne od doby co se zacaly delat prvni palice.Muj dojem je ted takovej,ze to pokvete jeste minimalne mesic a kazda kytka dokvete jindy.Mam uz ted alespon zkusenost proc jet priste jen a jen rizky..

Fotoz (20.11.2005 ) (65 dni 12/12)

1 Soucasnej stav (celkovej pohled na krasny palicky).Dole vidite tu postizenou kyti (asi prehnojeni).Vlastne vsecko co tam je takovy flekaty jsou vetvicky tyhle kyticky (ICE 3)

2 Tady vidite makro ICE 3 ktery ma ty nemocny listy.Vidite ze ze stredu uz rostou zdravy listky.Cistou vodu dostavaj teprve 7 dni takze jestli se to tim zlepsi neni zatim jeste tolik videt.

3 Tady vidite palicku ktera neni vrcholova (ICE 1 z kompostu).Je videt jak je pekne kompaktni a hezky chlupata.Mela by to bejt prevazne sativa a zajimavej je rozdil mezi kvetem Blueberry/ICE.Porovnejte s fotkou kvetu Blueberry nize..

4 Fotka kvetu Blueberry.Kvet Blueberry je sice daleko ridsi a vytazenejsi nez kvet ICE jak vidite vyse,ale zase je silene pokryta lepivou pryskyrici.Rozdil v kvetu je evidentni i kdyz na fotkach moc asi videt neni.Blueberry je prevazne indica..

5 Na Blueberry si ale nemuzu nijak stezovat.Podivejte se jak vypada jeji vrcholova palice a srovnejte si to s papirem A4 (velikost asi 210 x 297)..Tuhle palici mam opravdu nejradsi i kdyz neni tak moc pocukrovana jako ty mensi..

6 Tady vidite jak vypadal jeden z rizku ve skrini pred zvysovanim PH sodou + voda.

7 No a tady vidite jak to s nima dopadlo :(

8 A ted jedno makro palicky Blueberry at vidite ze jsem nekecal ze vedle ni muzu zavesit pomalu sklenicku a jen cekat az nakape plna lahodne pryskyrice:). Doporucuju zvetsit co to jde.

9 No a na zaver jsem si jako obvykle schoval jednu unikatni fotku.Na ty fotce vidite jak masita a bozsky lepiva je prykyrice kterou produkuju.Vidite 20kc ktery se mi pripepily k prstu kdyz jsem si tak ledabyle popleskal jednu palici Blueberry a pak se chystal jit na nakup:)..Jasne ze si muzete rict ze jsem si ji prilepil sekundacem nebo je to vzhuru nohama.Je to ale skutecny..Zadnej podraz.Jen pryskyrice,muj prst a dvacetikoruna.

-Spotreba elektriky od zacatku do 20.11 2005 --- 640,7Kwh...

LEGO
Cuz moooc hezkej tread umis skvele dokumentovat...ale mas tam par chybicek... za 1. to mas moc vytahle
2.to zavlazovani nevim jestli je to takhle dobry kdyz ti tam padaj kapicky...pak ti prave koreny rostou nahoru a ruzne se kroutej...podle me je lepsi kdyz by ti to zavlazovalo treba jenom 2-3x denne (treba vic odhaduju) ale zalilo je to dostatecne aby voda prosla az dolu a po celem kvetinaci....
3.ti to ted napadla naka nemoc...okamzite ostrihej nakazeny listy nebo ti to cele sezere...btw: myslim si ze je to plisen...kup neco proti plisni a vystrikej celou skrin..
cus slusna bush ale nekde musi bejt chybicka protoze to mas strasne ridky taky mi to delali drive kytky a bylo to tim ze mi tam slo svetlo a pozdeji velkym vedrem al bily je to prekrasne tak pestu zdar
Jahudka!
deth. - Vytahly to je to uznavam.Ale je to prevazne ta blueberry a to jenom bocni vetve.Hlavni palice je uplne mega:).Je velka skoro jako A4.Proc se to vytahuje tezko rict a je i mozny ze to zpusobuje pronikajici svetlo a uz jsem nad tim taky premejslel.Tolik ho tam zase snad nepronika aby to nejak vadilo a zvlast bych se tomu divil ted v zime kdyz je porad tma.No a vedro tam ted opravdu neni.Tady uz zacala topna sezona a ted je venku -4:(...A ve skrini okolo 23 takze by to melo bejt v tomhle smeru OK..Cim by to mohlo bejt me samozrejme vrta hlavou.Mozna je ta blueberry proste takova genetika.Ridky palice ale zase hafo pryskyrice..

LEGO - Ty koreny to se mi prave libi a je to vlastne takovy malinky hydro:).Zatim to vypada ze to tem korenum nijak nevadi.Jinak ten samozavlazovaci system zavlazuje celejch 10 litru substratu protoze jsou videt koreny i zespodu takze nemam obavy ze by to bylo dole suchy.Jednou jsem zapomel dolejt vodu do nadrze nahore na skrini a dolil jsem ji az druhej den a jak to uz bylo vyschly a kyticky si chtely nasavat tak se otevrely na plno ventily tech koliku a z hadicek to slo plnym proudem.Vsim jsem si toho az teprve kdyz bylo ve skrini skoro celejch 10 litru vody:)
Jinak ta nemoc to je podle me prehnojeny.Ja tam daval 120procentni koncentraci AH hnojiv.Ted uz zalejvam jen vodou a vypada ze novy listky jsou uz OK.Kazdopadne to je jen na jediny kytce coz je celkem zajimavy.Ty hnedy fleky na tech listech jsou uplne vyschly a normalne se daj i drolit..
sultan0069
to Jahudka!: moc pěknej thread, super dokumentace jasně napsaný, díky Jahudko! já dávám Karmu+
2jahudka>>i svetlo svicky dokaze v zhasnutem rezimu nadelat rotiku jinak preju hodne uspechu uz budes brzy kosit ne?
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

Tak a po nejakem case tady mame dalsi prinosny update mojeho grow experimentu:).Urcite si rikate,ze by to uz asi melo jit pod kosu a to same si rikam taky.Kazdopadne asi jeste nenadesel ten spravny cas,protoze kyticky si vesele kvetou a krasne se obalujou lepivou a vonavou pryskyrici.Uz to vubec nehnojim a jsou jen o ciste vode a cekam az to budu moct konecne setnout.Docela me nastvalo ze Blueberry je nejspis hemafrodit.Zatim si to spis jen myslim,protoze jsem tam nasel asi jen 3 podezrely kvitky a v nich byly takovy tycinky ktery jsem zlikvidoval.Ono se to vubec tezce hleda protoze ta Blueberry je tak silene olepena,ze to v palicich rozeznat proste neni.Kvet tyhle Blueberry je zvlastni a lisi se od samyho zacatku od ICE .Chlupu moc nema,takze se i tezko hledaj samci kvety.Kazdopadne jestli je to oprcany tak me to sice stve,ale neda se nic delat.Je mi divny ze by ukazala ze je hemafroditni az ted v plnym kvetu.Premejslel jsem jestli to mam teda radsi kvuli tomu moznemu oprcani pokosit,ale rozmyslel jsem si to a jeste to necham rust.Docela rozumna a logicka je rada co me poradil frutex.Spociva ve vyckavani a nasilnem otevirani květů samicek az do ty doby nez bych videl ze se uvnitr zacinaj tvorit semena.V tom okamziku jak bych to videl je proste utnu dokavad nejsou jeste zraly a tudiz by nemely ani moc vadit ve vyslednym produktu.Druha varianta (kterou nejspis pouziju) je cekat (v pripade ze je to uz oprcany coz zatim nevim) az kytka uplne dozraje a semena z ni proste nasledne vyklepat.Jeste uvidim co bude a nechavam tomu cas.Zatim semena v rostlinkach nejsou i kdyz je fakt,ze malinky zarodecky cehosi co se podobalo seminkum jsem nasel,ale jistej si tim nejsem.Kytka by mela mit snad taky nejaky vajicko co se pylem opyli a ja si rikam jestli to co vidim nejsou prave ty vajicka.Navic podle me to uz nemuze rust dyl jak 3 tydny a za tu dobu by musely dozrat i semena a je otazka jestli by to kyticky vubec stihly.No je to proste dilema ktery zatim nijak neresim a kvetu si v klidu dal.Hulit jsem to uz zkousel a co se tyce kvality tak bych rek ze je OK,takze i kdyz by to bylo opyleny,budu prinejhorsim pozdeji zapasit se semeny.Testoval to i kamos hulic kterej ma nahuleno daleko vic nez ja a konstatoval ze lepsi nez to moje hulil jedine herrera dovezenyho z Hollandu.Takze huleni je dobry a ted uz cekam jen na to,az to bude definitivne zraly.

Opravdu nechapu proc uz to tak dlouho kvete,ale proste to tak je a s tim se neda nic delat.Bliznicky sice vypadaj hnede,ale pryskyrice je porad prevazne pruhledna a na jedny kytce jsem dokonce zpozoroval jakoby zacala malinko zase rust(ICE 1 v kompostu).Z palice ji vyrustaj takovy malinky vetvicky s palickama.Takovou podobnou vec jsem videl v jednom threadu tady na groweru.Tam jsem se docet ze se to vyplatilo nechat jeste 3 tydny rust..Zatim to teda nechavam svymu osudu.Vzdycky jsem si rikal,ze to bude tezky vypestovat paradni lepivou travu a az ted vidim,ze to nejtezsi pro me je urcit cas kdy to mam sklidit.Navic to fotim kazdej den a kdyz se kouknu na palice stary o tyden min,tak jasne vidim ze se paldy porad nafukujou.Takze i kdyz to vypada zraly tak to porad roste..Doufam ze pristi growreport bude uz ze sklizne.:)

Poradte nekdo jak poznam na 100 procent ze je to opravdu zraly..Takovy ty rady s hnedejma bliznama a barvou pryskyrice jsou sice dobry,ale me pripada ze hnedy blizny jsem mel uz pred mesicem a pryskyrice je porad pruhledna..Tak jak to teda poznam?:)Zajimavy taky je to,ze palice z ty strany ktera je natocena ke svetlu jsou modry a z druhy strany vypadaj jeste zelene a uplne nezrale.

Fotoz (27.12.2005 ) (102 dni 12/12)

1 Soucasnej stav (celkovej pohled na krasny palicky).

2 Tady vidite pohled na jednu z palicek ve srovnani s krabickou od cigaret Marlboro.(ICE 3)

3 Opet jedna z mych oblibenych palicek a opet z (ICE 3).Tahle kytka i kdyz moc nadejne nevypadala a zacala kvest nejpozdejc,tak ted vypada vlastne skoro nejlip.Ma krasny palice narozdil od Blueberry ktera je ma takovy ridky.

4 Supermakro pryskyrice Blueberry.Po priblizeni se muzete sami podivat,ze pryskyrice je doposavad pruhledna.Proste nechapu.Taky si vsimnete,jak je krasne modra a to holky rozhodne nemaj zimu ale tak okolo 20 stupnu a vic.:).

5 Supermakro ICE 1 (to je kytka v kompostu,ktera nebyla nikdy hnojena).Zajimavy je,ze kvet ma taky domodra jako Blueberry.Kdyz se dobre podivate na pryskyrici tak bych rek ze uz pujde co nevidet pod kosu.

6 Supermakro ICE 3.Vidite ze pryskyrice zacina misty nabirat jantarovou barvu a tim padem pujde co nevidet pod kosu (alespon doufam).

7 Palice ICE 1.Vidite jak znovu vyhodila bocni vyhonky jako by zacala znova rust.Palice se porad zvetsuje a roste.Jsem zvedavej kde se tohle zastavi.Nechapu co mohlo tohle zpusobit,protoze kyticky nemely zadnej stres a ani jim nepronika zadny svetlo do skrine.Nebo spis jen minimalne..Kazdopadne ji necham zatim jeste rust a pak se uvidi.

8 Palice ICE 3 v porovnani se zapalovacem tokai.Jednu takovou jsem uz skosil a susim ji.Mela mokryho 20gramu.Mam to vsechno zvazeny a zaznamenany co jsem zatim sklidil abych mohl spocitat konecnej vynos.

9 Kvet ICE 3 z detailu.Vidite ze skutecne dostava svemu jmenu a je pokryt neuveritelnym mnozstvim neodolatelne pryskyrice s obsahem THC 20 procent..Ted me mrzi ze jsem pod ni uz davno nepovesil sklenicku na zachytavani THC.Touhle dobou by uz byla davno plna a mohl jsem THC konzumovat rovnou po panakach:D

-Spotreba elektriky od zacatku do 27.12 2005 --- 882,1Kwh...

wolverin
Jahudka cau... mas to BRUTááááááááL, fakt parada. dostalo ma tych 102 dni dni, neni to uz dlho?? ale buš v skrini vypada fakt super ;)

co sa tyka tohoto: " palice z ty strany ktera je natocena ke svetlu jsou modry a z druhy strany vypadaj jeste zelene " ...tiez som dosiel k niecom podobnemu, ten moj durban bol fialovy iba z hornej casti a dolne boli zelene. neviem preco, mozno je to tym svetlom....
dozretie som ja čekoval tiez podla blizien a kristalov ale hlavne podla dni dozretia. neviem co ti poradit este za metodu, inu neviem a nepoznam. snad skusenejsi groweri....
Drzim palce nech to dopadne co najlepsie, inac ja byt tebou tak neviem ci vydrzim psychicky tych 102 dni....sa kukat na takuto nadheru a cakat kedy dozre 3 mesiace to je na mna moc...:D:D
jahudka-no vypada to narezove tipuju ze to budou pekny khomatacky uspavaci ale palice ohromny ale uz bych to na tvym miste pokosil nebo se pak neprobudis az zahulis :D:D
drtikol
servus jahudka,
ty vole setni to!!! uz si tam pestujes CBD a ne THC...
dab
Jahudka!
.. ty voe :o drtikol ma pravdu... ale ak mas rad komat stavy(co viem ze nemas :frog: ) ale pre mna za mna :pimp:
inVALIDa
na odrudu ICE : Mel jsi sklidit drive!!!!
Vyhoda je male zvetseni objemu ale
podle mě jaxe ti tam ukazuje ta fialova tak to uz se ti to bohuzel projevi na chuti!!!!! a ucinku taky bo jak je to silne tak ti toho mega vydekaduje na CBDčko.....

not recomended...

(udelej compromis mezi svou a udlovou dobou sklizne a ses tam...kde je nejlepsi pomer stav/vynos)

ale každopádně bych to chtel koštnout...
ICE je totiž zážitekkk :slizoun:

rozhodně káčkovatelné :D !!!!!!!!!! :baby:
Jahudka!
Tak jo je to teda jasny.Budu to muset utnout.Takovy ty vytuhavaci stavy opravdu nemusim.Kazdopadne je zajimavy,ze pryskyrice je porad pruhledna.Celou dobu vlastne cekam az bude jantarova jak jsem cetl v mnoha navodech.Udelam to tak,ze skosim jen ty ohromny prezraly palice a budu cekat az dozraje zbytek.Ta kytka v kompostu se mi proste jeste zrala nezda a navic jeji vrcholova palice je zalostne ridka.ICE 3 ktery bylo normalne hnojeny to je ta kytka jak z ni vidite na fotkach ty prezraly megapalice:)..Ta kompostovka ICE 1 nema ani nejmensi naznak nejakyho modrani nebo neceho takovyho..Bud je to opravdu tim ze nebyla hnojena nebo opravdu nevim.Priste budu delat objektivnejsi pokus s hnojenim/nehnojenim.Vsechno stejnej substrat,rizky ktery budou vsechny z jedny matky a budou vybrany z mnoha rizku a budou pokud mopzno stejny.To znamena ze vliv nehnojeni by mel byt videt daleko vic.Ono i kdyz se jede jedna genetika ze semen tak se muzou objevit prevladajici znaky po nekterem z rodicu a kytky proste nejsou uplne stejny jako klony ktery jsou na vselijaky experimenty vhodnejsi..

Fotoz

Vidite vrcholovou palici ICE 1 ktera je zalostne ridka a podle me ma rozhodne jeste cas na sklizen..Mrknete na to sami..Je to teda blba fotka a navic bez meritka takze to neni moc videt no..
inVALIDa
kytka se snazi mit velke a hutne palice... ale pokud k tomu nema vhodne prostredi (nemoc,hnojky,svetlo nebo cokoli jineho ) a dojde do urciteho stadia kvetu taxe ti zvetsi o par (malinko) procent ale vic fuckt ne.. necekej u ni zlepseni....

PS: Muj 1ni pokus byl shodou okolnosti ICE ze seminka... a vsecky kytiz prerostly az tesne pod lampu ktera vydavala dost tepla... a vysledek neuveritelne dlouho se oddalujici dozrani a ridke paliciones :(
2jahudka-a jak tu barvu pryskyrice zkoumas?mikroskopem?ja na to furt cumim lupou ale nemyslim ze se da ta barva kapicek nak presne videt diky lupe ale jestli je opravdu bila pod mikroskopem tak je to opravdu zajimavy
Jahudka!
deth. - Zkoumal jsem to pod mikroskopem,ale bohuzel uz nemam dobrej mikroskop jako driv takze spis je to takova hracka.Kazdopadne tu barvu vidim i z tech makrofotek ktery delam jeste pres lupu.Chtelo by to poradnej mikroskop protoze tohle me docela dost vadi kdyz nejsem schopnej urcit presne podle urcitejch znaku kdy sklizet.Nepredpokladal jsem ze zrovna se sklizni budu mit nejvetsi dilema...Nechci to skosit ani moc brzo ani pozde.Kazdopadne ty palice co mam velky a modry uz podle me zraly jsou i kdyz pryskyrice vypada pruhledna.I kdyz by ten muj mikroskop byl spatnej tak by prece rozlisil hnedou/bilou ne?Takze ta pryskyrice muze byt tak nanejvys mlecna..Koukni na ty supermakra a poradne si to zvec a uvidis ze pryskyrice je opravdu skoro vsude pruhledna..

inVALIDa - Ripen to je zajimava myslenka a nenapadlo me to.Mas pravdu a pro priste si ho koupim.Pripadne jinej podobnej pripravek.
2jahudka-mas pravdu ted jsem na to makro koukal a je to bily opravdu zajimavy jinak myslim si ze i starsi mikroskop co pouzivas bohate staci na videni barvy pryskyrice jen ta doba kvetu je zarazejici :punk:
Jahudka!
Dneska jen takova malinkata ukazka jak mam vyreseny a nebo spis jak to vypada kdyz cistim vnitrek lampy a taky co jsem udelal pro velke zvyseni tvorby pryskyrice plne lahodneho THC..:)

Fotky

1 Jednoduse povolim sponku a oddelam koleno od hlavniho valce cooltuby.Vlevo vidite rizek kterej zbyl z puvodnich rizku ktery jsem zahubil zvysovanim PH.Tohle je blueberry z kytky co kvete ve skrini.Ma uz celkem peknou palici az jsem to ani necekal.Taky ma pekne modrej stonek

2 Zase to samy z jinyho uhlu..

3 A tady je to nejdulezitejsi co jsem dneska udelal aby se ve finale rapine zvysila tvorba pryskyrice na palicich,ktery pujdou co nevidet pod kosu.Vetve na kterych jsou uz zraly palice jsem jednoduse prostrilel sponkovackou:)..Doufam tedy ze to k necemu bude kdyz se to tady bezne radi a nekdo to i dela s dobrymi vysledky.Doufam ze to nebude mit spatnej vliv na vysledne high..
2jahudka:brutalni prustrel :D:D
ja to teda pichl jen jednou pripi nackem :D a mozna proto jsem nemel rapidni narust pryskyrice ale ty ses s tim doslova neparal:frog:
tak mozna prijde i vysledek no jsem zvedav na vysledky a drzim palce
Jahudka!
Doufam ze to opravdu zvysi finalni vynos pryskyrice.Nevite nekdo jestli tam ty sponky mam nechat?Takhle tam zacnou rezavet a mam takovej blbej pocit z toho aby se spis vynos kvuli tomu jeste nesnizil...Ma se to propichat a nechat tam jen diry a nebo tam mam nechat ty sponky?Muzu tam misto sponek vyvrtat jednoduse diry vrtackou..Co je lepsi?

Taky me dost sere ze me okolo kytek a to hlavne v matkarne litaj takovy maly mušky ktery sice hubim lampou proti komarum,ale porad tam jsou..Nevite nekdo cim se da proti tem muškam bojovat?Tady na groweru toho moc o nich neni.Zato jsem se docetl ze jejich larvy zerou korinky..
toos
mno tak to je brutal! sem zvědav kolik přežiješ prdů, něž tě to odpraví do hajan...:D
toho CBD tam asi nebude zrovna málo...

jinak k těm muškám, myslím, že to je vlhkostí.kolik tam máš vlhkost teď?
Co vím tak by ty kytky mohl ochránit perlit, ovšem ten tam musí být od začátku...
http://eshop.klecka.cz/product_info...products_id/354
tu máš bližsí info!:)

zajímalo by mě jestli už si koštoval? když nevíš jestli je to už zralý(jako že jo) tak já bych si třeba ušmikl kousek, tak na sklíčko, nechal vysušit(to je za chvíli) a košnul........ pak bych se rozhodoval jestli nechám dál nebo sklidím.

ale jinak K+ :jumper:
krása
Frutexx
cau
Jen s tema sponkama - ja bych je tam nechal - nekde sem cetl ze se nevyndavaji ;-) . . BA dokonce co sem cetl navic je, ze kdyz to propichnes napr. rezavyma hrebickama (nebo sponkama - nebo cimkoliv) tak by pry udajne meli palice dostat po tom nadech ty rezavy barvy - jako do oranzova! . . TO sem cetl overeny to nemam ;-) .
KAzdopadne na vrtacku bych se vykaslal a hlavne bych to uz stejne zkosil ;-) mas to libove :) ...
inVALIDa
palice jsou hutné a pryskyřice přesto čirá????? idealní čas sklízet ;)

sen kazdeho growra.... ale stejne to CBD tam musi byt... urco...

PS: jedes odrudy ktere mam ve svem profilu mezi favourite ... ! good
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

Kontinuální sklizeň právě začala!

Po dlouhem pestovani a mnoha ruznych problemech zacala konecne jedna z nejdulezitjsich veci a to sklizen.Zacal jsem kosit nejzralejsi palice ktere jsou prevazne na ICE 3.Vypada to zatim vice nez dobre az na mozny zvyseny obsah CBD diky tomu,ze nektere jsou uz nejspis castecne prezrale.Sklizet budu zatim jen ICE 3 a Blueberry.Tyhle 2 kytky vypadaj nejzralejsi.ICE 1 v kompostu necham jeste dojet.Mam asi jeste 14 dni cas,protoze me zatim koreni rizky na dalsi growexperiment.Mnou propichane stonky zatim vypada,ze kytkam nijak nevadi a rekl bych,ze se to nijak viditelne na mnozstvi pryskyrice neprojevilo.

Fotoz (31.12.2005 ) (106 dni 12/12)

1 Jedna z palic co uz sly pod kosu (ICE 3)

2 Opet to samy ve srovnani s krabickou cigaret Marlboro..Je to palice ktera mela propichanej stonek sponkovackou a presto nevypada,ze by to nejak vic podporilo tvorbu lahodne pryskyrice.

3 Je to jedna z mnoha takovych peknych palic co se mi urodily.Poznamenavam,ze to neni vrcholova palice a nepatri ani k nejvetsim.Proste byla zrala tak jsem ji zkosil a uz se tesim az ji nacpu do meho noveho vanocniho bongu:)..

-Spotreba elektriky od zacatku do 31.12 2005 --- 905,5Kwh...

hulitko258
máš to hezky
Kafkaz
Pic Jahudko potřeboval bych vědět nějaký informace o tom rajčeti.Jak dlouho trvá něž sklízíš plody.Dělám na to seminární práci a potšřebuju zvolit nějakou rostlinu u který to trvá ktátce.Dík za odpověd
Jahudka!
Kafkaz - V tom ti moc nepomuzu protoze jsem ho musel dat ze skrine pryc.Evidentne se mu tam nelibilo a neprisel jsem na to proc.Mozna moc svetla nebo moc velkej vitr od ventilatoru.Kazdopadne jsem ho dal na okno kde je doted a ani tam se mu moc nedari.Neni se cemu divit kdyz neni v soucasny dobe moc svetla.Kazdopadne bylo zajimavy ze kdyz jsem prepnul na 12/12 tak druhej den nahodilo poupata ktery pak casem zase shodilo.Na tom okne ted se chova podobne a ma dokonce poupata ktery pak zase shodi.Plody jestli nejaky budou tak asi az na jare az se prodlouzi svetelna perioda.
V kazdym pripade co jsem se ptal lidi tak rajce neni do skrine vhodny.Prej daleko lepsi jsou papriky takze bych ti doporucil ty.Jinak nejsem sam kdo pestoval ve skrini i neco jinyho nez travu.Vyzkousej si to vyhledat tady na groweru.Ja se uz nepamatuju kdo to byl..

Tak at nam to roste :)
Kafkaz
dik moc
inVALIDa
mám dotaz jak to koštuje :D ????
Jahudka!
inVALIDa - Mno je to dobry a rek bych,ze na strankach seedbank nekecaj a chut je opravdu jako nafta nebo benzin (spatny to ovsem rozhodne neni!).BB bych rekl,ze kostuje jinak i kdyz k ovoci bych to asi neprirovnaval.Co se tyka sily tak jsou na tom oba modely skoro stejne.ICE je podle me zakernejsi v tom,ze proste hulis a nevis nic a mas dojem ze to nic nedela.To je velka chyba,protoze za 10 minut jses nekde a ani pomalu nevis kde:).BB je ponekud rychlejsi a precijen je vic cejtit zhulenost.Dam sem pozdejc jeste smoke report.

Zejtra nebo pozejtri to sklidim definitivne.Pak prevazim a dam sem samozrejme vysledky.Ja jsem s vysledkem spokojenej.Taky je pravda,ze je to asi spis usazovaci,ale zase se pri tom da v klidu premejslet a neco delat.Kdyz bych to mohl posoudit s tim co jsem uhuloval (to nebylo jeste prezraly) tak je to opravdu jinaci.Nevim jestli to neni zpusobeny tim,ze toho vyhulim podstatne vic a prakticky skoro denne (ted teda zrovna 5 dni nic) tak mozna jsem zvyklejsi a precijen takovy ty zachvaty smichu a energie moc nejsou.Spis jsem v pohode.Nevim k cemu to prirovnat.Clovek sedi,posloucha muziku nebo se na necem sekne a je mu proste dobre:)..
Jahudka!
Zdar a silu,growers...

KONEČNĚ SKLIZENO!

Dneska po 120dnech na kvetu jsem to konecne definitivne sklidil.Zatim je to mokry,takze nemuzu zatim urcit kolik toho bude,ale na pohled to vypada,ze toho je pro me vic nez dost.Neco jsem sklidil uz v prubehu tydne (ICE3).Malinky palicky ze spodku pujdou do masti a stonky a listi pujdou do nejaky pochoutky.Jak je v predchozim prispevku,tak jeste budu dale delat smokereport az se to poradne ususi.
Tenhle muj prvni grow-experiment vnimam jako nic moc.Prestoze nakonec sklizen vypada vice nez dobre.

Problemy byly a to celkem hodne.Napisu sem na co si momentalne vzpomenu a pak sem pripadne jeste dalsi veci doplnim.Takze hned ze zacatku jsem si spusobil problem tim,ze jsem pestoval ze semen a ne z rizků.Ted muzu rict,ze to byla blbost.Nakonec jsem byl rad,ze z 8 kytek zustaly 4 samicky a z toho 1 matka.Casem se ve skrini projevily u nejaky kytky hermafroditni sklony (nasel jsem 1 seminko).Nejspis to bylo blueberry.Potom tady byl problem s tim,ze me to prerostlo a musel jsem to vselijak ohybat a lamat.Potom jsem mel minimalne 2x problemy s fleky na listech.Dodnes jsem neprisel na to,co je vlastne zpusobilo.Projevovalo se to zejmena u ICE 3 a rekl bych ze kvuli tomu ma i o neco mensi vynos.Mno a pak doba kvetu 120 dni je opravdu netypycka,kazdopadne i ted bych podle barvy pryskyrice soudil,ze ICE 1 doposavad neni uplne na 100 procent zraly(je to kytka co byla v kompostu a nebyla hnojena).Pak jsem mel rizky ve skrini a ty jsem diky pridani sody do zalivky zahubil a zbyly jenom 2ks,ktery maji momentalne pekny palicky.Ty rizky nebudu sklizet a ceka je dalsi experiment,takze se nechte prekvapit.Jeste ze jsem tu zalivku s tou sodou nenalil rovnou primo ke kvetoucim kytickam.

Po technicky strance bych rekl,ze az na drobnosti fachalo vsechno tak jak melo.Ve zvlhcovacce me popraskala hmota okolo membrany a budu ji muset reklamovat.Cooltube je potreba celkem casto cistit (zanasi se prachem).Ventilatory ktery mi foukaj proti sobe pod cooltube jsem musel zapojit do serie a tim snizit jejich vykon na polovinu.V prubehu pestovani jsem prisel na to,ze foukaj proste moc a kytickam to uz vadilo.S greyflex hadicema napojenymi na CT zadny problem nenastal a plne se osvedcily.Ale ta cena 480kc/2metry!Zavlazovaci system tropf blumat se osvedcil na vybornou a nedam na nej dopustit.Ani jednou se nezanesla zadna hadicka a vsechno fungovalo tak jak ma a to pres nej sly nonstop veskery hnojiva!Jedina vec ktera je u tohoto sytemu dulezita je prvni nastaveni kde se musi bezpodminecne dodrzet navod vyrobce!Mel jsem s tim zpocatku mensi problemy prave proto,ze jsem mel svoji hlavu a nainstaloval ho do suchy hliny.System se ma uvadet do provozu kdyz je hlina mokra!Pozdejc sem dam prurez korenovym systemem zavlazovanym blumatem at z toho taky neco mate:).

No a ted nejaky fotecky se sklizne.

Fotoz (14.1.2006 ) (120 dni 12/12)

1 Dnes sklizena blueberry.Nenechte se zmast 188 gramy na vaze.Predtim jsem z ni uz sklidil 46g.Znamena to tedy (bez mala co jsem v prubehu uhulil) ze z ni je celkem 234g mokryho.Muzete srovnat s krabickou cigaret marlboro.Vidite zelenou misku s dalsima spodnima palickama urcenyma pro pozdejsi uziti v kuchyni.

2 Vidite zde sklizenou ICE3 v prubehu tydne.Opet se nenechte zmast tim,ze na vaze je 188g.Uz predtim jsem z ni sklidil 36g mokryho.Znamena to tedy,ze dala 224g mokryho.Neco malo jsem v prubehu pestovani uhulil (nevazeno).Na fotce vidite v zeleny misce spodni palicky pro jiny ucely nez huleni.

3 U ICE1 jsem predpokladal nejmensi vynos.Dodnes to tak i vypadalo.Musim ted konstatovat,ze jsem se pekne seknul!Ma krasny kompaktni palicky (prevazne).Je to kytka co byla celou dobu v kompostu a nebyla vubec hnojena!!!Muze to byt nahoda,ale to se jeste uvidi v pokusu ktery hodlam provest v pristim growexperimentu.Celkovy vynos mokreho 266g!!!(bez toho co jsem z ni v prubehu zhulil).

4 Tady ji vidite.ICE1 v plne svoji krase.Vytahnul jsem ji tak jak byla pred sklizni ze skrine.Pro porovnani s velikosti palic opet krabicka marlboro a papir A4.A4 ma rozmery 210x297mm(jestli se nepletu)

5 Blueberry,jeji vrcholova palice a marlboro:)

6 Blueberry,jeji vrcholova palice a papir A4:)

7 Neco ze sklizne ICE 3 v prubehu tydne.To byly zatim jen pokoseny a neoholeny vetvicky.

-Spotreba elektriky od zacatku do 14.1. 2006 --- To by jste chteli vedet:D he he :D...

Co?
nu to je ale zajimavé technické konopí....:))
Jahudka!
.

Roots report hlina+perlit&tropf blumat

Je tu slibenej report,kde se muzete podivat jak ze teda funguje ten mnou vychvalovanej zavlazovaci system tropf blumat.Pro pripadny zajemce upozornuju,ze existuje blumat kterej je samonasavaci.Ja mel tropf blumat.U toho musi bejt nadrz s vodou vejs nez je vyska hliny.Prevyseni musi byt minimalne 0,5m,nebo se da napojit primo na tlakovou vodu.Taktez se pres nej daji aplikovat veskera hnojiva i provadet regulace vlhkosti zavlazovane zeminy.

Takze tenhle zavlazovaci system se me plne osvedcil po pocatecnich mensich problemech s nastavenim,ktere byly zpusobene mou vinou.Jakmile jsem to nastavil uz jsem se toho po celou dobu nedotknul a jen doplnoval nadrze s vodou a hnojivy.Koho by zajimalo vic,tak je neco v predchozich prispevcich a neco v threadu o zavlazovani Kapky1 a mam odkaz i v podpisu.

Kvetinace do kterych jsem ho aplikoval,mely objem okolo 10l.Byly to vlastne uriznute kanystry.Rozmery 20x20x25.Provedl jsem rezy v hline,ktera se skladala z hliny,perlitu a pisku.Presny slozeni je na zacatku.Druhej rez byl proveden pres kompost.

Fotky

1 Pohled do diry po vytazeni koliku.Je to smes hlina+perlit.Je pekne videt,jak je to prokoreneny.

2 Tady vidite hromadku korenu co se vytvorila v miste,kam permanentne kapala voda+hnojiva z privodni hadicky.Pak je taky videt silu stonku,ktera je opravdu uctyhodna na to,ze to je indoorovka v cca 10litrech hliny (2,8cm).Opet smes hlina+perlit.

3 Pohled z boku na cerstve vytazenej korenovej bal tesne po sklizni.Prokoreneni je uzasne.Rozhodne neshledavam zadnej problem v tom,ze by nejake misto nebylo zavlazovane.Smes hlina+perlit.

4 To samy,akorat ze spoda.Opet smes hlina+perlit.

5 Byl proveden rez v rovine tesne vedle stonku,pres korenovej narustek a pres diru kde byl kolik.Krasne vidite,kde byla zasazena a jak je prorostla rockwoolova kosticka.Kyticky,protoze mely pri sazeni vytahly stonky,tak jsem je asi 8cm zahrabal do hliny a tohle je vysledek.Zadnej problem a vidite,ze casem pustila koreny i v miste zahrabanyho stonku.Hlina+perlit.

6 Tohle je otrhanej korenovej bal kam az to slo bez nasili.V celem svem objemu byl prorostly velice jemnou strukturou korenu.Skoro to neslo ani oddelit.Tenhle zbytek co vidite bych uz trhal opravdu velkym nasilim.Je to (vpravo) to misto na ktere celou dobu kapala voda.Je to misto,kde jsou koreny nejhustsi.Je tedy evidentni,ze misto kde kapala permanentne voda,se kyticce libilo nejvic.Bal byl prorostlej celej a ne jenom po stranach.Na fotkach to bohuzel videt samozrejme neni,protoze v rezu nejsou koreny uz tak blili a tudiz to neni videt.Opet smes hlina+perlit.Opet vidite zbytek RW kostky kam bylo zasazeno semeno.

Jahudka!
.

Roots report - kompost&tropf blumat.Část 2

Pokracovani je v druhem prispevku hlavne z duvodu prehlednosti a postovani fotek,ktery se mi nechtene prehazujou.Takze ted rozbor korenoveho systemu v kompostu.Bylo to ICE1.Celkove kompost byl min vzdusnej nez hlina+perlit.Rekl bych,ze to je znat na jemnosti korinku.V kompostu se udelaly jemnejsi.Korenovej bal jako celek sel lepe trhat a drolit oproti hline+perlitu.Ani ta hromadka korenu se v miste kapajici vody nevytvorila.Proc,to me zustava zahadou.V kazdem pripade obe kytky co byly v hline+perlitu na tom byly stejne.A je jedno jestli to byla BB nebo ICE.Nepozoroval jsem v korenovych systemech nejaky vyrazny rozdil a hromadky korenu mely obe.Mozna je to tim,ze kytka v kompostu nebyla vubec hnojena a hnojiva podporujou tvorbu korenu.Proste nevim a tohle je jen domenka.

Fotky

1 Vidite spodek korenoveho balu.Kdyz srovnate s fotkou o prispevek vyse,vidite,ze v kompostu je spodek koreny prorostly mene.

2 Korenovy bal z boku.Opet je jasne videt,ze je korenu mene nez v hline+perlitu.Nevidite ani korenovy narustek jako se vytvoril v hline+perlitu.V kompostu se proste nevytvoril a tezko rict proc.

3 Primy rez v pulce korenoveho balu.Opet vidite RW kostku v ktere bylo zasazeno semeno.

4 To samy trosku z detailu.Tady vidite misto,kde byl celou dobu zapichnuty kolik.Misto je nadherne prorostle koreny.Opet videt RW kosticka.

5 Tady vidite uz koreny zbaveny hliny a proplachnuty vodou.Je videt,ze k jedne strane jsou hustsi a vic tam drzi.Je to prave ta strana,kam kapala voda z privodni hadicky.

6 No a opet to samy z detailu.Krasne vyvinutej koren konopi:)

Ani nevim co napsat jako zaver.V kazdym pripade tenhle samozavlazovaci system se plne osvedcil.Zajimavy je,ze v miste kde kapala voda,se neutvoril kopecek korenu v kompostu a zvlastni je i to,ze je to v kompostu prokoreneny mene.Cekal bych,ze kytka s mene koreny bude mit i mensi vynos a bude mensiho vzrustu.Kazdopadne to tak neni,protoze tahle kyticka mela vynos nejvyssi.266g mokryho.Narozdil od ostatnich.A to nebyla hnojena!Budu v dalsim growexperimentu provadet dalsi pokusy,takze snad prijdu konecne na souvislosti.tady se nedalo presne posoudit jakej vliv melo hnojeni/nehnojeni,protoze kyticky nemely stejnej substrat a vsechny nebyly stejne odrudy.Priste pojedu odrudu jenom 1 a vsechny budou mit uplne stejnej substrat.Bude jich celkem 6,pojedu z rizku ze stejny matky,abych vyloucil jakejkoliv nezadouci vliv na rust.Z toho budou 3 kytky hnojeny a 3 ne.Tam by uz jakasi objektivita zarucena byt mela.Zavlazovani bude samozrejme pres tropf blumat.Zajimavy taky bylo,ze v tom kompostu bylo i po takovy dobe plno zivejch zizal.I to mohl byt duvod,proc tam bylo korinku mene.Mohly je proste sezrat.Kazdopadne kyticka si nijak nestezovala a myslim,ze dopadla nejlip ze vsech.Zadny zluty listy a zadnej problem.Proste pohoda.Akorat zrála déle nez ostatni (nejdele).

Tak ať to roste.A hlavně ať se daří ! :satan:
Jahudka!
.

Soutěž!

Jak se uz na groweru stalo beznym zvykem poradat ruzne souteze,tak jsem se i ja rozhodnul udelat pro vas mensi soutez.Dlouho jsem premyslel co by to melo byt.Precijen to tipovani kolik toho bude suchyho,je zalozeny prevazne na velkem stesti.Nakonec jsem vymyslel soutez kde by jste meli mit relativne vetsi sanci vsichni.

Urcite jste si vy kdo jste pozorne cetli tento thread vsimli,ze jsem od zacatku udaval ke kazdemu reportu momentalni stav spotreba v Kwh.Mno a ted toho muzu vyuzit.Takze uz vam nejspis doslo,ze soutezit se bude taky v tipovani,ovsem ne kolik bude suchyho (to by bylo moc jednoduchy),ale kolik byla konecna spotreba v Kwh v momete,kdyz jsem vypnul definitivne skrin.Jo a aby jste si nemysleli,ze hodnota na meraku dni/hodin 42 je nejakej podvrh,tak vysvetlim.Tenhle merak neumi zobrazit 142 coz je dni od zacatku,takze proto to skoncilo na 42:).Ve skutecnosti to je samozrejme 142dni.

Skrin jsem vypnul 14,1 2006 presne v 19 hodin.Nezkousel jsem to pocitat,ale melo by to jit urcite spocitat kolik priblizne by to melo byt,takze sance se strefit je pomerne velika.Samozrejme i stesti a nahoda hraje svou roli.

Takze soutezni otazka je - Jaka byla celkova spotreba Kwh od zacatku pestovani do 14.1 2006 do 19 hodin?

Vyhra bude zaslana jedine postou,takze kdo nebude chtit dat nejakou adresu k zaslani,ma proste smulu a dostane ji druhej v poradi.To i v pripade,ze nedostanu adresu od viteze do 14 dnu od vyhlaseni vysledku.Vitezi zaslu PM ze vyhral s tim,aby me zaslal adresu.Soutez bude ukoncena 1.2 2006 ve 24.00.Hlasovat muzete bud tady v threadu nebo PM.Hlasy co prijdou PM tady pak prubezne zverejnim i s niky aby jste meli prehled.Menit tipy muzete libovolne do posledni minuty 1.2 2006.Fotku co jsem sem dal je stav meraku hned po vypnuti skrine.Druhou fotku s odkrytym displejem sem dam na dukaz po vyhlaseni vysledku.Pokud budou 2 nebo vice shodnych tipu,pripadne budou stejne daleko od pravdy tak vyhru dostanou samozrejme oba.Je to jedina moznost nekolika vyhercu.Byl bych taky rad,aby se souteze ucastnili jenom clenove s minimalnim poctem 10 pripevku.Doufam,ze to nebudete brat jako diskriminaci.Je to jenom proto,aby si nekdo nezalozil 10 niku a hlasoval 10x.Bylo by to nespravedlivy pro vsechny vas ostatni.Doufam,ze to chapete.Pokavad by se nahodou stalo,ze bude vice jak 5 vyhercu,tak vyhru dostane prvnich 5 hlasujicich.

Nebude 2 misto.Vítěz bere vše!!

Tak hodně štěstí!!
metalsodik
Ohledně kompostu mohu potvrdit , že kořenu není tolik , asi mají hodně výživy ,a nemají tendenci vyhledávat další zdroje. To je jen má teorie ale vůbec tomu nerozumím ,tak si to tu nechám třeba vyvrátit jinou teorijí. A co PH kompostu ????. Lepší ale je dát kompost aspoň s 1/3 něčeho , samostatný kompost není tak vzdušný , aspoň co mám já, to by se muselo dát hodně perlitu.
O tom zavlažování taky pořád uvažuju , ale odradila , mne jedna věc , jak tu někdo psal , že kapání na jedno místo vytváří kanálky a nevím jak a kolik kapačů dát aby to bylo rovnoměrné , s jedním kapačem to asi na velikost 18*18 bude málo. Druhá věc je že udajně je lepší zalít takt ať to proteče a střídat s částečným proschnutím. Každopádně nějaké zavlažování udělám.
Jinak k+:bravo: :bravo:
inVALIDa

pozor změna !!!!
mati0n
1014 Kwh... preji prijemny zhul..
Young Buck
930.5kWH
a pěkne pokuřeničko :)
Jahudka!
Takze tady budu prubezne aktualizovat soutezni tipy pres PM.

15.1 2006 ve 13,26 -- |8| tip 984Kwh

19.1 2006 ve 10:04 -- Apofiss tip 999Kwh

Samozrejme tipy muzou libovolne menit i lidi hlasujici pres PM.Staci me poslat novy PM s opravou..
dab
tip:
bajwoko1010,9kWh
wolverin
Jahudka GRATULUJEM :bravo: naozaj SKVELýýý Thread.
super sa to cita ;)
moj tip :cool: len tak pre zabavu .... 1200Kwh :D
Wavra
975 kwh ale asi je to moc malo (nikomu nic nepreju :D )
bubik
...760 Kwh...bych si tipnul...
expiry_date1
Môj tip:1001,28:D
Aj tak si myslím,že si to vypol pri presnej tisícke,ale tip platí:)
Stoned_Observer
Zdar!
Pekné, /nadherné/ to máš! :beer::beer:

Moj tip: 1009,6 kWh
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Stoned_Observer
Zdar!
Pekné, /nadherné/ to máš! :beer::beer:

Moj tip: 1009,6 kWh

Sorry,asi si nečítal ten príspevok o stranu späť(prepáč JAHUDKA!,že sa do toho staram;) ),tak tam je pravidlo,že môžu hlasovať iba členovia s viac ako 10 príspevkami a je tam aj vysvetlené,prečo.Ty tam máš jeden.Nič v zlom,ak si to nečítal.....možno si len narazil na tejto stránke,ako ostatní tipujú,tak si sa pridal,to je prirodzené:) Peace:):smoker:
Jahudka!
Stoned_Observer - Mel bys hlasovat,az budes mit 10 prispevku.No a ty mas 1.Mas to tam napsany v pravidlech a expiry_date1 ma pravdu.Nechapu,proc jsi pred hlasovanim tech 10 prispevku neudelal.Asi jsi si toho nevsimnul,nebo nevim....Co ted s tebou clovece..

Jinak samozrejme diky za chvalu vsem..
[CZ]Neon
tip: 1024,0 kWh
Stoned_Observer
Ospravedlnujem sa!
Moja chyba,nabuduce si to lepsie precitam.
:rolleyes:
Pan Ker
1111,1111kWh...
romaniak
skusim 1100 kwh
MeskalinSK
tak asi 1215 kwh
Jahudka!
Main god.Lidi,prectete si alespon pravidla,nez zacnete tipovat..O par prispevku vejs a i v pravidlech souteze je napsany,ze soutezit muzou clenove s minimalnim poctem 10 prispevku!

Pravidla souteze jsou napsany v prispevku č171

MeskalinSK 7 - prispevku..???:eek:
Čau Jahudko!
Fakt perfektní skříňka a pěkné kytičky.
A navíc se to dobře četlo, já budu stavět skříňku až letos, tak v polovině roku a po přečtení toho tvého threadu jsem dostal slintavku, taky se nemůžu dočkat jak si s kytkami vyhraju. Fakt luxus. Plánuješ druhé kolo?
Zatím Zdar
Sar
No tak prubnu podle predchozich prispevku - 1234,1234 kW. Hh
apfel
Tak já prubnu 1050 kWh.
To jsem ale zvědavej..:confused:
Cuba
Zdravim Jahudko! Super thread!!
Muj tip je ******* 994,78kWh *******
Erixon
Doufám že konečně zprovoznim taky něco podobně pěknýho :)
A tipuju 997 kWh
zeleninar
Ja tipujem 999,99 kWh
bhang
Dobrý Jahodo! Nádherný buds...
Můj tip 943,5 kWh
koli
cus Jahudko kazdopadne gratauluju mas to fakt supr ja bych tipnul tak 927 kWh
belladonna
Zdarec kamo,congratulejšn máš to dost v poho.A kdyz,uz pisu tu chvalu,tak si taky tipnu,takze nakejch 987,4 KW/h:bravo: :punk: :bravo:
drtikol
970
langos
982 ? tipuju ja jinak n1 thread
hogi
Nazdar. Tipuju 995,6 kWh
SCRAT
tak pokud si tam neco nereguloval (vetraky,zvlhcovac-toho sem si nevsim)
melo by to bejt

980,325 kwh

edit: heh ni tak jak koukam bud su uz hloupouckej a neumim pocitat a nebo to vostatni fakt jen tipujou a nenazi se o nakej matematickej vysledekk hh no ja to pocital ted a to su ted dost zhulenej (po praci :D) tak uvidime hh:)
jinak gut soutez zatim asi nejlepsi co sem tu vubec videl.... (nejde mi o to ze ta vyhra neni kompletni hnojivo od nake firmy ale o to jak se soutezi lux chlape dobre si to vymislel:)
a navic ta vyhra neni tak spatna:)hh tuuubíííííííííí kde si:D ))
K+
waterpiper
982,12 kWh

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma