Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Ppp - Klikni zde pro originální téma
juniors
Poreboval by som radu.Mam dve rastlinky odrody PPP,pestujem indoor,a mam problem s velkostov jednej z nich.Odroda je slachtena na indoor a je feminizovana su to origos zo Seed banky.Na moj vkus je dost vysoka medzi patrami ma dost velku medzeru a nemozem si dovolit aby nejako velmi rastla.Hlavnu stonku som zastrihol raz pricom teraz je uz dost blizo lampy a bojim sa ze sa spali chudinka.Navyse bocne haluzky velmi nerastu len vykukaju co ma trapi najviac, bo keby tie isli mohla by byt aj vyssia,lenze takto vyzera ako jedna hola stonka.Poradte co s tym,ak mate skusenosti s touto odrodou,vdaka.
Dude
no panacku, co kdyz to nebude odrudou?
cim na to svitis?
UdL
NJN - to je tak, když si někdo pořídí mostly sativa do skříně a paxe diví, že mu to chce vyrazit strop u boxu! :D Měl jsi zvážit jinou, spíše indikoidní odrůdu! ;)

Ale sere pes, už ji máš doma, tak se s ní poper! :rocket:

Mně osobně se osvědčilo na tyhle rychlý, táhnoucí se mrchy nekompromisně používat od začátku zaštipovací techniku FIM hlawa nehlawa! (mod odpustí!) :D Aspoň na chvilku je to zasekne (cca 3-4 dny než se úplně zmátoží a začne zas bláznit), hodně začnou letět boční větve a ostatní kytky (pokud tam jsou) maj nějakej čas tu kytku dojet. FIM jsem dělal třeba i na 3 fáze, z toho u tý poslední to "odnesly" třeba i 4 vršky najednou, moc letěly! :vampire: Když to upicneš dobře, pojede pořád hlavní centrál + velmi nabůstujou :D boční větwiska! ;)

A ať furt jen nepindám, můžeš se mrknout na foto. :) Ten OB bude myslím defacto ekvivalentem PPP (přiznám se, že jsem PPP ještě nepěstoval, ale mám za sebou jiný mostly sativa odrůdy a podle mě PPP poroste zhruba stejně) co se týče růstu. Zaštípnul jsem ho 3x, stejně narostl jak prase! Kdybych to neudělal, už by byla lampa u stropu, kytka taky a na ostatní dole by se nesvítilo! :D

Takže příště doporučuju vybírat modely i podle toho, jaký máš prostory! Jak je vidět, třeba ten Mazar nebo FRxOCxG13 jsou mostly indica a je to vidět - malý kultivovaný stromečky! ;)

A když budeš chtít nějakej sativovskej staf, malou kytku a super výnos, doporučuju AK47! ;)

P.S.: Stejnak ten OB vyhrál - chtěl jsem, aby byl krapet menší. Swiňák! :D :D :D
juniors
cau no je to kupovane ako origosh indoor tak som myslel ze to bude krpate necakal som ze to pode takto do vysky a svietim nato metal hydro 75W tak si myslim ze pohoda a mam len dve
juniors
diky za radu len teraz neveim ci to mozem ostrihat aj v tomto case,mozem ju teraz smiknut tak ze je odfiknem aj tri patra?
a este nieco ak by som ju chcel presadit myslim tym ze hlbsie tym by som daky priestor usetril po kial ju mozem zahrnut do zeme (asi hlbsie ako prve patro nie:()
a co sa tyka tych odrot ake by si mi este odporucil co su male a chutne:) inak vdaka
UdL
Zkus to přesadit a jestli bude problém s místem pořád, tak to prostě upicni a basta. Bych se s tim moc ne to! :D

Odrůdy si vybereš na OG. Je toho mrtě! ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma