|
NJN - to je tak, když si někdo pořídí mostly sativa do skříně a paxe diví, že mu to chce vyrazit strop u boxu! Měl jsi zvážit jinou, spíše indikoidní odrůdu!
Ale sere pes, už ji máš doma, tak se s ní poper!
Mně osobně se osvědčilo na tyhle rychlý, táhnoucí se mrchy nekompromisně používat od začátku zaštipovací techniku FIM hlawa nehlawa! (mod odpustí!) Aspoň na chvilku je to zasekne (cca 3-4 dny než se úplně zmátoží a začne zas bláznit), hodně začnou letět boční větve a ostatní kytky (pokud tam jsou) maj nějakej čas tu kytku dojet. FIM jsem dělal třeba i na 3 fáze, z toho u tý poslední to "odnesly" třeba i 4 vršky najednou, moc letěly! Když to upicneš dobře, pojede pořád hlavní centrál + velmi nabůstujou boční větwiska!
A ať furt jen nepindám, můžeš se mrknout na foto. Ten OB bude myslím defacto ekvivalentem PPP (přiznám se, že jsem PPP ještě nepěstoval, ale mám za sebou jiný mostly sativa odrůdy a podle mě PPP poroste zhruba stejně) co se týče růstu. Zaštípnul jsem ho 3x, stejně narostl jak prase! Kdybych to neudělal, už by byla lampa u stropu, kytka taky a na ostatní dole by se nesvítilo!
Takže příště doporučuju vybírat modely i podle toho, jaký máš prostory! Jak je vidět, třeba ten Mazar nebo FRxOCxG13 jsou mostly indica a je to vidět - malý kultivovaný stromečky!
A když budeš chtít nějakej sativovskej staf, malou kytku a super výnos, doporučuju AK47!
P.S.: Stejnak ten OB vyhrál - chtěl jsem, aby byl krapet menší. Swiňák! |
Fotr woe! Naposledy upravil UdL 26-07-2005 v 09:03 AM |