Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Čus všichni - Klikni zde pro originální téma
Distillers
Cus právě sem se registroval.Dlouho sem tyhle stránky navštěvoval bez registrace.Chtěl bych přispívat hlavně popisem stavů pač to mě na hulení nejvíc zajímá.Jinak hulim od 15 let ale tak do 20 sem nák moc nehulil.A do ted si myslim že hulení fakt asi do těch 17_18 neni.Jinak stavy to je to co mě na tom nejvíc zajímá a hlavě mě zajímá proč tomu tak je a proč sou u mě stavy pokaždý jiný.Jinak mi je 24.Deset let jezdim na sk8.Posloucham grunge a punk a alternativní hudbu.A taky hraju na kytaru.Myslim že je potřeba něco dělat a nejen hulit.Jinak většinou hulim 2X týdně a to o výkendu.V týdnu jen zřídka pač chci chodit do práce s čistou hlavou.
Kuře
Tak vítej ;)
Ovečka
Cau já tě zdravím . S tím , že hulíš jenom o víkendu s tím souhlasím to je super .Chodím taky do práce a s čistou hlavou . Ale určitě se lišíme v jedné věci:Nedovedu si představit abych jenom tak hulil kvůli stavům ,to pěstování k tomu prostě patří a spíš bych řekl, že je na prvním místě a to hulení je prostě oříšek na dortu,jinak řečeno odměna za usilovnou práci a snažení.Prostě mám na to jiný pohled, když jenom tak srovnám co za to pěstování vypláznu peněz ,času ,nervú atd. a srovnám to stím co vykouřím tak by určitě výhodnější bylo si trávu koupit od všelijakejch pofiderních kámošú a známích,ale já si myslím že o tom to prostě není,beru to jako koníček a obrovsou zábavu ,najednu stránku starosti a nadruhou obrovské odreagování od všedního dne.
A ten koníček je určitě drahý tomu věř .Všechny náklady si kryju z toho co jsi vydělám poctivou prací.Mám prostě jednu zásadu:V životě jsem neprodal ze své těšce vydřené úrody ani prda.Dřív když jsem měl těch 16-17 tak to tam určitě nějaké kšefty s cizím zelí byly to určitě jo to bych zase kecal ,ale z toho jsem už vyrostl a doufám ,že už nikdy nebudu měnit svoji momentální zásadu.Tak čau ,třeba tě to taky jednou chytne ze vším všudy,každopádně jak budu mít trochu casu a myšlenky na stavy,tak je s tebou klidně prodiskutuji.
Distillers
Ale já taky pěstuju akorát sem to zapomněl napsat ale letos sou to jen 2 kytky.Jedna už má asi 5 pater.Já to beru jako takovou hru.Jestli to pak někdo vyčorkuje nebo ne.ale místa sou ok tak je to v klidu.Máš pravdu že na hulení mi nejvíc sere schánění a ty prachy za to.To je jasný.Časem chci aby těch peněz za to kupování bylo co nejmíň.Já bych taky nikomu nic neprodal pač by mi to bylo blbý to toho člověka už radči pozvu.
Ovečka
Tak hodně úspěchů.Bohužel fakt je, že někteří lidi jsou tak stražně ubozí a čorují kromě všeho ostatního i brčka.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma