Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Tgm's out 05 - Klikni zde pro originální téma
tgm.amster
Zdravim vsechny growers,
mam doma par fotek tak sem se rozhodl to sem hodit co mi na to asi reknete:p: , pro zacatek tu mam kratkou animacku od malinkaty kyticky do skoro 3. patra, ma to asi 2.5Mb, tak snad se vam to nahraje rychle
tgm.amster
hmm, nejak to nejde prilozit, tady je odkaz:
http://email.seznam.cz/getAttachmen...ttachmentId=607

10.7.2005
- fungujici odkaz
Animace
Noe
Ještě sem napiš heslo a podívám se ;)
tgm.amster
Aha, nevite nahodou nekdo kam hodit 2.5Mb soubor 4 free?
tgm.amster
Jinak tady je prvni serie fotek, z 5.6.05
dritte
Vyroste z toho něco dobrýho, věř mi.. :-)
tgm.amster
Dalsi fotky, musim je rucne zmensovat, tak se mi do toho moc neche :(, tyhle sou z 9.6.05, tu ctvrtou mi neco ukouslo, a to tam mam vlasy
tgm.amster
Hnojim to asi jednou tejdně takovym neznamym hnojivem, kamos mi rekl ze to je NPK a nic vic,takovy maly kulicky ale kyticky si na nich fakt chrochtaji :sun: . Pokud by nekdo poradil kam hodit tu animacku tak at pls poradi;)
tgm.amster
A tyhle sem delal dneska, teda 6.7.05. Kytky sou uz dost rozrostly, snazil sem se nekde vyfotit prvni malinky blyznicky(fakt tam sou), ale nejak se mi to neostrilo.
tgm.amster
Zvlast na tu prvni sem fakt zvedavej, sice na ni jeste neni videt co je zac, ale jestli klapne tak to bude fakt peknej kerik :)
100Thermal
Řekl bych, že kytky asi nemají dost světla, že jsou takový malý. Ale jestli se mýlím a je to odrůdou, tak sorry, ale vypadají docela malinký na své stáří. Co je to zač za odrůdu?
tgm.amster
100% noname, ale zhuluje jaxvine ;), jinak na ne sviti celkem dost, sem je ale docela dost zastrihaval(asi 4x)
tgm.amster
Tak tady je konecne ta animacka, sice se prekresluje dost rychle, ale je poznat o co tam de:) . Jinak cekam na jakekoli komentare, napady, nazory.
tgm.amster
Tak po delsi dobe update, bohuzel kytis sou nejak zakrslejsi, a hlavne uz zacinaj kvist, prestal sem teda hnojit na rust a v nejblizsi dobe prejdu na plod.
A jako by toh nebylo malo tak to policko nekdo nasel, a ne aby ho nechal na pokoji, ale ustipuje kousky kytek:eek: a nechava je tam lezet na zemi:death: . Uz sem tam dal papir a tuzku se vzkazem co ztoho jako ma, ale zatim nic. Presazovat se mi to moc nechce, protoze uz budou asi dost zakoreneny, a hlavne nevim kam:( .
tgm.amster
A tady sou fotky. Prvni 2 fotky sou z ty prvni kytky zminula, toho nejvetsiho keriku :(. Zbytek neni nijak vyraznej.
tgm.amster
A jeste 2 kyticky co sou o kus dal, zatim je nenasel, snad ani nenajde, sou fakt schovany a vzhledem ktomu ze tam je hodne vlhko a nepotrebuje to zalejvat tak se na ne pudu kouknout az fakt za dlouho, k tem prvnim totiz uz vede docela pekna cesticka a u tehle sem byl vsehovsudy 2x, takze snad prezijou.

Jo a ta prvni je ta z ty animacky:D
tgm.amster
A jeste jedno foto, tohle auto sem tam uz jednou videl, ale nikoho u nej, ted sem si ho ted uz i blejsknul. Cislo je rozmazany, nema cenu to zoomovat ;) . Pokud by nekdo z Groweru byl ciste nahodou z okoli Jindrichova Hradce a znal nejakou svini co kurvi lidem kytky a ma takovyhle auto(dost mala sance, ale co zkusim to :wink: ) tak PM pls.
kusher
...mas to hezke, ty schovane se fajne vetvi, hodne stesti a K+
tgm.amster
Takze po delsi dobe update, sice jenom par fotek ale aspon neco ne;)?
tgm.amster
Ty palicky sou z druhy kytky, bohuzel mi zrovna dosly baterky kdyz sem ji chtel zabrat celou.
Ale mam problem, jak sem uz psal driv, nekdo o tom policku vi, ted uz je aspon neostrihava, ale bojim se ze ceka az palky trochu vyzrajou ze tam zbude jenom stonek :(, kytky sou uz dost velky, ta prvni ma pres 1,5m, ta druha je mensi, asi metr, ale obe maj uz dobre pres 1,5cm tlustej stonek. Co stim? Novy misto uz mam, ale nevim jak je co nejsetrnejc presunout.
tgm.amster
Je to okraj lesu a hned vedle je voda, vykopali sme asi pul metru hlubokou a 30 cm sirokou diru, netusim cim to vytahnout najednou, mozna to prokyprit a prolejt vodou? Cekam na jakoukoli (rozumnou) radu.
tgm.master: No hele takhle veliký kytky je už docela riskantní přenášet. Budeš mít problém co se týče kořenů - musíš vyrít fakt dost velkou hroudu hlíny společně s kytkou no a dle mě bude taky problém s tím, že kytka je zvyklá růst v určitým prostředí a pokud ju přesuneš v květu někam jinam, tak se z toho taky může vzpamatovávat docela dlouho. Já osobně bych ty kytky nepřesouval, ale zase na druhou stranu, pokud je to místo provařený, tak ti asi nic jinýho nezbyde, hlavně vykopte hodně velkou díru a snažte se poškodit kořeny co nejmíň. Kdysi jsem tady na G viděl podobnej případ, kdy někdo přesouval takhle velký kytky a nějaký to nepřežily. Btw mám pocit, že v outdoor sekci je i samostatnej thread, kterej se věnuje přesazování velkých kytek, zkus se po něm podívat, třeba v něm najdeš užitečnější a konkrétnější rady, než který jsem ti dal já - přece jenom já tohle naštěstí řešit nemusím (snad ani řešit nikdy muset nebudu)

ha, něco jsem ti našel a zjistil jsem, že sem taky kytky kdysi přesouval, teda spíš přesazoval :) ta moje paměť je horrible.
http://grower.cz/forum/showthread....ighlight=presun
tgm.amster
2 FuteW, dik za info, zkousel sem hledat "presazovani", "presun" atd, ale hafo threadu a mikro informaci, asi se na kytis vrhnem dneska, vsechno budu fotit, doufam ze to klapne
tgm.amster
Tsk fnedka fme to presaili, snad to preziyjou,, fotky budou snad brzo, fotil to kaamuik, stay tuned ;)
tgm.amster
Tak kamos odjel na dovolenou a fotak ma sebou:rolleyes: , zkusim to aspon popsat.
Prvni kytka ma asi metr a pul, druha "jen" metr, rejcema sme udelali okolo kytek kruh, asi 60-80cm v prumeru a asi 25cm vyskoky, dali na igelit, prevezli o kus dal autem(to bylo psycho, videt nas benga tak nevim) a dali na novy misto, ke kazdej kytce sme nalili jen jeden kybl vody protoze celej den prselo a pak prselo zase.
tgm.amster
Tak fotky z presazovani bohuzel nejsou, a asi jeste chvili nebudou:( , ale vcera sem se byl na holky kouknout a obe dve si vali vic nez dobre:love:

1,2,3 : palicky, nektery uz vonej fakt libove, ale k huleni to jeste moc neni´, ikdyz uz to zpatlava ;) .
4,5 : obe kyticky z vetsi dalky.
tgm.amster
Tohle je jedna podarena kyticka co moc nevyrazila do vysky ani sirky, ale zato sou jeji palicky moooc pekny. Check it :wink:

Zvlast posledni 2 kytis stoji za download a pekny zazoomovani, pryskirice maj dost uz ted, chci je videt na podzim :smoker:
bBoOrReE
..tak som si to vyzumoval.Ta fakt je na spapanie.CUKROVA VATA. hi hi
Tes s na jesen..
//plusko//
tgm.amster
Uz rostou ;)
masoquista
No kyti máš super.Přeju ať solidně nakládá.K+

trochu OT:
Ne že bych pochyboval o tvých houbařských znalostech, ale jako lysohlávky se mi některý moc nezdaj.Vyveďte mne, prosím, z omylu.
tgm.amster
Moje houbarsky znalosti asi nejsou moc obsahly( pred casem sme chteli snist kuratka, pozdej sme zjistili ze sou jedovaty:death: ), ale tyhle hubky sme sbirali na louce ktera je jista uz 2 roky, a hned dneska sme dali 30-ku, a je to dobrej zahul:satan: , jestli myslis to jak sou zluty? Vzdycky mi takhle zblednou, ale fungujou fakt dobre:p:
tgm.amster
Zdravim, tak konecne ty fotky z 20.8.05 - presazovani.
1,2,3 - Kytky pred presazenim
tgm.amster
4,5 - Uz de ven
tgm.amster
6 - Uz je venku
7 - Sup do auta
8 - Vklidu, neni zlomena ;)
tgm.amster
9 - Druha de taky
10 - Nevedeli sme jak na to
11 - Nakonec se vesla
tgm.amster
12 - Kdyby nas tak nekdo videl, tak sme jasny. Ale krasne to v aute vonelo :)
13 - Vykladame o par km dal...
tgm.amster
14 - Jedna dira
15 - Druha dira ...
tgm.amster
16,17 - Uz vklidu stojej.
Vcera sem je videl a ta vetsi je v pohode, ale tej mensi nejak osychaj listky, palky sou ale vklidu, kdyz bude dal schnout tak ji vyndam, uz ted zmastuje dobre tak co :)
bBoOrReE
CO VAM SIBE?!
NACO SI FOTITE KSICHTY?
..ved to je poznat aj cez to rozstvorcekovanie. (tio to je ale slovo)
tgm.amster
Tak dalsi fotky,
2 co sme nepresazovali, sou fakt dost dobre schovany tak se o ne nebojim.
tgm.amster
Jo, jedna kytka presazeni neprezila, aspon uz je co hulit ;), ale druha si jede moc dobre a ostatni sou taky dost v klidu, ikdyz na fotkach sou dost zohybany ale to je asi tim jak ted den v kuse prselo jak svin. A nebo tim ze maj tezky palice :).
tgm.amster
A jeste nejaky makra, uz ted se musim drzet abych to vsechno nevytrhal :), kdyby mi nekdo vycoril i tohle pole tak to bych uz asi neprezil :(
tgm.amster
Jo a pred par dnema sem holkam dal krystalon kvet a plod (po procteni G sem nandal asi 5tinasobek predepsany miry :) ) a kdyz sem to fotil tak sem pak jeste ostrihal trochu listi z palic, doufam ze pekne vyzrajou. :smoker:
tgm.amster
A tydy jeste ta sklizena kytka s brachou :)
tgm.amster
2 bBoOrReE : Fotky sem rozostril co to slo, teda krome brachy :)
tgm.amster
Vcera sem udelal konecne maturu :), a v euforii sem sklidil vetsinu kytek, uz mozna prezravali tak byl ten nejlepsi cas. Tady je prvni kytka plus par detailu.
tgm.amster
Druha,
tgm.amster
Treti
tgm.amster
A posledni asi nejlepsi
tgm.amster
A tady uz visi, na tehlech fotkach je trochu videt jejich fialovy zabarveni, na ostatnich moc ne :(, zkusim jeste par fotek priste.
tgm.amster
Bohuzel se mi na par palickach objevilo tohle :(, nevite nekdo jestli ta plisen vadi pri huleni? Ty nejvetsi kusy samozrejme vystriham a asi vyhodim, ale par mensich plisni je vsude mozne po vsech kytkach :(
tgm.amster
Jedno pekny makro ;)
tgm.amster
Jedna dvojice, sou takovy mensi, byly trochu schovany, ale o to vic vonej :)
tgm.amster
A posledni dvojka, ta vetsi bohuzel zaplisnena a ta druha je tak proridla protoze sem moc ochutnaval :)
tgm.amster
A uz visi vsechny:bravo:
kusher
mas to moooc pekne :smoker: me bohuzel letosni out nejaky zkurvysyn ukradl :( at chutna... K+
tgm.amster
Dik za K, ale zajimalo by me spis jak je to s tou plisni. Uz sem teda necekal a zkusil jaky to je, chut takova divna, ale zmastilo to, ale ta chut:confused: . Zajimalo by me jestli to neni nejakej extra hnus do plic,


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma