Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Plakátek..... - Klikni zde pro originální téma
seňorita Lamparez
Ahoj, nedivte se co to tady na vás vyskočilo. Patří to k jednomu tématu na "Zákon a právo" na http://grower.cz/forum/showthre...16174#post16174 . Je to jenom nedokonalý pokus, tak ke mě prosím buďte schovívavý.

Seeder
sorry, ale asi jako vetsina lidi to nechnapu :((
seňorita Lamparez
Aha, tak to se omlouvám. Nechtěla jsem zbytečně plýtvat místem.

s.L.
livo
Zkus si přesednout... nic? Tak se pravděpodobně nezajímáš o politiku, nejsi volič, není ti 18, nemáš zájem o legalizaci a co se děje v týhle šokialistický zemi. Ani se ti nedivím, patříš asi ke konzumní většině a možná, že se mýlím, prostě si jenom užíváš a nemusíš se starat o existenční problémy.
Pravděpodobně si vysloužím tímhle příspěvkem nelibost obecenstva, ale já na to se.u. Mám už něco za sebou a tohle je můj názor.

"Když blázní celej svět, je blázen ten kdo neblázní"

[Edited by livo on 23-10-2001 at 06:45 AM]
Limba,CsC
:) Tleskám !!!:)

Nesložíme se na billboardovou kampaň? Rád bych si to vychutnal někde u dálnice nebo v centru města...
Bodík pro tebe !
Charter
No nápad v poho, chytit se toho někdo s kapitálem, nebo teda národní sbírkou, trošku to dopracoval graficky, tak by se to na boardech, ale třeba i na stránkách časopisů fakt vyjímalo. Otázkou je asi jen souhlas vyfocených... Dobrá osvěta!
Hlava
Jen tak dál a houšt S.L. karma pro tebe za tohle :smoker: , takhle se musí na nerozhodné lidi :sun:

crap
jste pěkně debilní, tohle je na hovno. Ten co říkal, že jste debilní měl pravdu. Taková kampaň je na hovno. Nikoho to nepřesvědčí.
livo
Zase jsem to nevydržel -

Platí to samý co jsem psal výše... :confused:

Příště už se budu ovládat, slibuju :)

Ještě něco :) : tady vůbec nejde o přesvědčování, je vidět, že moc lidi neznáš. Jde o to, aby si na věc udělali svůj vlastní názor, jde o stržení je na naší stranu, nebo o vsunutí pochybností o starých dogmatech. Kapiš to?

[Edited by livo on 26-10-2001 at 07:41 PM]
Hlava
2crap - něco ti chlapče doporučím - než něco někde uložíš přečti si to ještě jednou a NENADÁVEJ NIKOMU DO DEBILŮ !!!

Čau
matrix
Gut na bilbordy,na to jaký platíme daně by nám to měli zatáhnout páni poslanci.Alespoň to chtělo dostat na nějaký letáky,nebo na filtry - na zadní stranu......co????
TommyBoy
Napad je to hezkej, nevim ale nevim nejsem expert... Jestli se dobre pamatuju tak este nikoho nezavreli za to ze hulil :smoker:
Nejvice pripadu koho zabasli (alespon co ja vim, coz neni uplne smerodatny) tak byli bud dealeri, nebo pestitele anebo nekdo kdo treba podal jointa nezletilci... Ale zda se mi ze za huleni nikoho nezavreli... jinymi slovy mozna by ten billboard sel naformulovat jinak co?
Adios
Limba,CsC
Jasně že by šel naformulovat a i udělat líp. Ani souhlas vyobrazených osob by se asi nedal získat. Ale je to určitě krok dopředu. Určitě smysluplnější, než sedět na lavičce, nadávat na policajty a všem kolem sebe do debilů....(Crap: Co takhle nejdřív dokončit ZŠ a potom teprve hulit ?)
A jako "undergroung" plakátek načerno lepenej po městech by to stoprocentně šlo!!!
S.L........nenech se otrávit!!!!!!!!:):):)
kastan
me se to libi,lepsi nez sedet na prdeli a krytyzovat!!!.kazdy napat se prece hodi
v nasem boji za legalizaci!!!!.









crap
Možná se omlouvám za ty debily. ZŠ sem už ukončil, sorry že sem neaktualizoval profil, ale stojim si na tom, co sem už řek. Tohle je na hovno, radši si někam zalezte, hulte trávu a serte na to, že to někomu vadí. Krom toho z tohohle letáku se lidi dovědi jenom že pár slavnejch lidí hulí. Ale to je jako za prohibice chlastu. Navíc kdo politikům dovoluje rozhodovat co se smí a co ne? Legalizace by sice byla dobrá, ale obejdu se bez ní.
majklovec
crap: Nechápu o co ti jde, resp. je vidět, že ti nejde o nic, prostě sedíš, hulíš a na všechno kašleš. Jestli to bereš takhle, tak je to sice ubohý, ale OK, tvůj názor. Nechápu, ale proč kritizuješ, když se někdo snaží pohnout s legalizací.

seňorita: K4U, dobrej začátek.
seňorita Lamparez
Děkuju za odpovědi a pochvalu. (I když ten plakát není na 100%).
Pro Crapa: Chápu že můžeš mít v téhle společnosti nihilistický pohled na věc (sama a tím taky občas koketuju), ale možná že by si i ty byl spokojenější kdybys ve své kritice ubral agrese a snažil se nezraňovat lidi.
pro Tomyho: Jistě, u nás nikdo za hulení nesedí, ale de Jure je to pořád nelegální. Mě nešlo o vysvobození někoho z vězení, ale o poukázání na některé chby v zákoně (podle mě to jsou chyby ).

snažící se s.Lamparezová :)
immolator
Já si myslim že ten plakát je hustej a stylově napsanej, že to určitě dost zapůsobí, jestli se to někdy zveřejní. Takže, s. L., nic si z takovejch nepochopitelnejch crapů a jemu podobnejch nedělej, je to dobrý !! K4Y... :sun:
hh-top
Ahoj všichni. Mě na tom nejvíce vadí, že bychom vlastně dělali reklamu cizím, zčásti dost rozporuplným osůbkám veřejného života. Jinak jsem přesvědčen, že kritiků je za korunu kornout a skutky jsou vzácné. Každý pokus naším směrem se hodnotí.

Kdo nehulí s námi, ať si klidně hulí proti nám!
Limba,CsC

2 Crap:
Ty si děláš prdel !!:D
Tys tu základku nedodělal, viď............???:D
crap
A kdo legalizoval ty co to ilegalizovali? Zvolili sme je, ale kdo se nás ptal, jestli je vůbec chcem volit? A kdo určoval způsob voleb?
majklovec
citace:
Původní příspěvek od crap
A kdo legalizoval ty co to ilegalizovali? Zvolili sme je, ale kdo se nás ptal, jestli je vůbec chcem volit? A kdo určoval způsob voleb?


Cože?

Co to má společnýho se snahou o legalizaci/dekriminalizaci?
delph
2 crap
nevim o co di jde asi si nejchytrjsi SL se jenom snazila neco nevrhnout/udelat a ty se chovas jak magor. Jako ze s Livem ve spuste veci nesouhlasim ted ma moji plnou podporu
crap
...nebo aspoň legalizace v tom pojetí, jak to vidí majklovec. Vy si asi myslíte, že překecáte lidi, aby chtěli legalizovat trávu a je to tim vyřešený, jenže jaksi vám uniká, že ta vaše legalizace má jenom cenu peněz, kerý střelíme do papalášů. Když benga chytnou někoho s trávou, tak ho obvykle nezabásnou, ale šlohnou mu tu travku a třeba ho i zmlátěj. A to je nelegální a stejně ti na to každej nasere. Zvykový právo bylo vždycky silnější než psaný.
crap
Padl tu návrh s plakátkem a všichni hned říkali že je to super nápad. Já měl jinej názor a to o co mi jde je buďto ho změnit tím, že mě někdo přesvědčí o opaku a nebo si ten názor obhájït. tj.prostě se jen účastním diskuze a diskutuju.
immolator
Tady ti nikdo nebere, jakej máš názor, ale zřejmě bys měl trochu popřemejšlet jak se vyjadřuješ, protože právě tim svym psaním od této myšlenky často dost lidí odradíš a možná i někomu bezdůvodně ublížíš... zkus příště víc přemejšlet jak to napíšeš, aby to vyznělo opravdu tak, jak to myslíš...
phmh
zajímalo by mě podle čeho sL vybírala ty tváře?a proč tři?
a jak aktivovat statisíce?a co dál?
seňorita Lamparez
tváře..... ........podle toho o kom jsem věděla že se veřejně přiznal že kouřil.
tři..... ...... docela hezký číso.
a aktivovat statisíce? ....bylo by to hezký, ale já jen řekla že statisíce už kouřili (nic novýho):)
jak dál? ..... ve středu jsem se dívala na "Klub Netopýr" a diskutovaly prognostici kteří se snažili předpovědět vývoj ve společnosti na příštích 15 let. Schodli se, že v téhle "rychlé" době se skoro nic nedá předpovědět ani na 3 roky. A ani já se neodvažuju předpovědět, co by se stalo, kromě alespoň minimálního zlepšení povědomí, po té kdyby nějaké plakáty byli v ulicích. Zatím jsem se jen snažila přispět k výše zmíněné debatě o legalizaci.

seňorita Lamparez
marc
Karel Gott se taky verejne priznal, ze na jamaice kouril hasis. Tak bych tam pridal jeste jednoho slavika :)
Loki
plakaty na ulicich sme tu jednou resili viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1174 a naslo se dost odpurcu a dost propagatoru, jenze pak muj zamestnavatel usoudil ze aktivni hulic je nebezpecnej pro firmu a vyrazil me, proto ta odmlka, uz mam novou praci a je to tu v pohode.
Co sem ale chtel napsat hlavne. Ja sem si uz lecos zazil, v osmnacti sem odesel od rodicu a tedko je mi skoro 24 a za tu dobu jsem toho hodne naucil. Nema cenu vyckavat, protoze pak se nic neudela. Clovek ma veci delat kdyz ma na ne chut a ne kdyz se to ostatnim hodi do kramu, protoze jinak se neudela nic. Chci rict, ze ja jsem pro rychlou akci, propagaci v mediich a hlavne pro vyvyjeni trvaleho tlaku na okoli. Jinak se nezbavime severovcu kteri by jenom chteli zakazovat. Jedina cesta je presvedcit lidi, ze tu nejde vo huleni ale vo svobodu. V mim pripade to tak skutecne je. S tim nemusime cekat az kdosi cosi, muzeme zacit hned. Ty plakaty bych udelal rozhodne, s par ruznejma sloganama, ale ne se sahodlouhym textem, to nikdo necte, a hazel bych to klidne lidem do schranek a lepil na plochach. Musime to masirovat porad.
crap
Já teda nejsem proti kampaním, ale chce to předtím promyslet ze všech stran. Kdybych byl přesvědčenej, že hulit JE zločin, tak by mě tenhle plakátek přesvědčil jenom o tom, že ty tři ksichti jsou taky zločinci.
Spíš bych apeloval na to, že hulení je společensky míň nebezpečný než alkohol. To by mohlo lidi oslovit, protože chlastá skoro každej. Zvlášť v česku.
sunset
Crap: jenze to zas naseres vsechny co chlastaj!!! Ja tenhle argument pouzil (srovnani kultury, vyroby & piti vina versus vyroba, koureni & kultura travy) a ihned jsem vytocil sefredaktora. Ten je milovnik vin a cetl clanek jako prvni - jeho reakce byly, ze preci on je na tom lepe s alkoholem nez ja s travou. Pustil se do mne aniz by si precetl vsechny clanky, ktere jsem mu naserviroval (studie WHO, vyjadreni FBI a podobne...)

IMHO nejvice zabere nejaky VTIP!!! Bohuzel me doted zadny pouzitelny nenapadl :(
phmh
je důležitý abyste mohly dělat to co chcete,a nechat ostatní dělat co chtěj oni a rozhodnout se začít hned jak dostanete ten pocit a to je pak přemýšlení,mluvení i předpovídání zbytečný, tím jenom transformujete původní energii myšlenky.
myslím že by bylo lepší než na lidi vyvýjet tlak .tak je nenásylným, zábavným způsobem nechat vejít do reality"?! kosmických energií a všemi původními a společnými nápady zkrásnit atmosféru našich životních prostorů vašimy životními symboly
sunset
phml - citat:

myslím že by bylo lepší než na lidi vyvýjet tlak .tak je nenásylným, zábavným způsobem nechat vejít do reality"?! kosmických energií a všemi původními a společnými nápady zkrásnit atmosféru našich životních prostorů vašimy životními symboly

To myslis je zkourit? ;)

Peace
crap
ten tvůj šéf je nejspíš člověk, kterej si utvořil určitý názory na věc a nechce ani přemýslet o tom, jestli jsou skutečně správný. Toho asi nelze přesvědčit. Nebo aspoň nevim jak.
sunset
crap: No von sefredaktor neni muj sef ;)
Ale vazne - podivej, ja nikoho nechci presvedcit o tom, ze trava je lepsi. Ja chci, aby ostatni uznali mou svobodu pri uzivani drogy, ktera je srovnatelna s alkoholem - ne-li mene nebezpecna...
Coz on mimochodem uznava, ani jednou mi nerekl, ze jsem "spatnej" jen proto, ze kourim trafku...
Ovsem kdyz budes nekomu anonymnimu rikat horkou pravdu bez obalu, je to mozna spatne. IMHO funguje lepe prosty ftip, chce to dobry napad. Neco jako panackove by bylo uplne dokonale, jen ta idea...
Jsem rad za kazdy pokus a ty bys mel byt taky rad. Jen at to senorita a vsichni ostatni zkousi, proc ne? Copak ti to nejak ublizi? Myslim si ze ne a pokud to nekoho inspiruje, bude to fajn.
Ostatne tady se to muze mlit, takovy maly brainstorming;)

Tady a takhle se totiz vytvari ten tzv. spolecensky tlak. Ja verim jedne veci - az bude dost lidi volat po dekriminalizaci a az kazdy dedek z horni dolni bude znat nejakeho hulice, zmizi Severa jako para nad hrncem. Jen si vsimni, jak se uklidnila situace, vsude a vsichni huli, proste klidek...

Tohle je totiz taky cesta. Zezdola, pomalu, ale funguje to. Diky JXD se zacaly objevovat dokumenty v TV a podobne. Co se tyce treba TV N@vin, tak maestro Zelezny si to posira sam... Ja neznam nikoho, kdo by skutecne VERIL tomu vychcankovi. I moje babicka uz neveri ve zpravach ani slovu!!!

Nastoupili jsme cestu, ze ktere proste neni navratu, Severa, Komorous a jim podobni posledni dobou predvadeji predsmrtne krece...

weeno
Komorouse bych radši vynechal, jak víš že jeho protidrogová jednotka jde po pěstitelích, nebo huličích ? Když někde zavřou člověka za pěstování travky, tak ho vždycky sejmou jenom obyčejný uniformy ne? Komorous je v tomhle směru uplně v pohodě a stará se vo ty šílence který maj doma pět kilo koksu, tři kila héra a dvě místnosti s laboratořema na extázi a piko a to asi nemaj pro vlastní potřebu ne? Ať po nich klidně jde !!! Ale co se týče Severy tak máš samozřejmě stoprocentní pravdu. Je to vychcanej politik kterej říká kraviny, ale dokáže si je zdůvodnit - debilní politika.
sunset
Hmmm, pokud jsi poctive cetl nejake clanky od Komorouse, tak pochopis, ze to je ostrej hoch... OK, ja taky nerad jeho cile (velke ryby), ale on se navazi i do tehle problematiky = malopestitelstvi & dekriminalizace. Svym zpusobem ho obdivuju, ale je to manipulator! Velmi peclive si vybira statistiky a jednostranne argumenty a tim je pro nasi vec nebezpecnejsi nez Severa, ktery jde do kopru :)

PS: Ostrej hoch myslim jeho image ;)

weeno
Nezlob se, ale co nevidim nevěřim a Komorouse více méně znám pošli nějakej odkaz s jeho článkem a třeba změnim názor jo?
A proč by nebyl ostrej hoch? Je to jeho práce ne ?

[Edited by weeno on 09-11-2001 at 02:44 AM]
weeno
Jinak abych byl konstruktivní, co takhle při prosazování legalizace poukazovat na marihuanu jako na kytičku, ke které je potřeba změnit celkový postoj a které bychom měli být spíše vděční, než ji paranoidně zakazovat. Zdůrazňoval bych hlavně fakt, že nebýt konopí, těžko by se Evropanům dobývala Amerika, kdyby Kolumbus neměl konopné plachty a konopná lana jak by se do Ameriky dostal? Že by kvůli tomu vymyslel už tenkrát umělá vlákna ? Taky bych osvětu zamířil do budoucna, z konopných semínek se dá vyrábět vysoce kvalitní bionafta, papír z konopných vláken je daleko pevnější, vodostálejší a bělejší - což znamená, že výroba konopného papíru je nejen ekologičtější ( je to lehce obnovitelný zdroj ) ale taky ekonomičtější ( odpadá technologicky náročné bělení ). Ve Francii došli dokonce tak daleko, že ze zvápněných slisovaných konopných stonků vyrábějí konopné stavební panely, které jsou až pětkrát pružnější, osmkrát pevnější a třkrát lehčí než klasické železo-betonové panely ( a samozřejmě levnější ). Těch způsobů ekologicko-ekonomického využití je samozřejmě mnohem víc - doporučuju přečíst Velkou knihu o konopí ( vydal volvox globator a je možné objednat i dražší verzi tištěnou na ručně dělaném konopném papíře myslím za 550,- Kč ). Nevím jestli ten tupec Severa tuhle knížku přečet, ale argumentů proti těm jeho kravinám je tam víc než dost. Možná, že všechny tyhle argumenty vedou Severy a jim podobná individua, k zakazování konopí, ty naftařské, dřevařské, textilní a pod. lobbystické skupiny pány Severy podporují v jejich kampaních a myslím, že tyhle prohnilé skupiny na to nějakou tu kačku mají, to se pak zakazuje, když sedí na dolarech. Co Vy všichni na to ?

[Edited by weeno on 09-11-2001 at 10:49 AM]
miki
No ja si nemyslim, ze by konkretne Severa byl proti pestovani technickeho konopi za ucelem vyroby papiru, stavebnich materialu atd. Proti tomu spis jsou ony uhelne, papirenske a jine spolecnosti. Severa je ciste proti uzivani travy jako drogy.
weeno
No jasně, ale proč to všelijak dělit na technické konopí a drogu. Chci tím naznačit, že konopí je jenom jedno, a ta paranoia není na místě. Všem politikům jde hlavně o prachy, ať už do vlastní kapsy, nebo do státní pokladny. Každej politik by měl bojovat proti špinavejm prachům, tak proč zakazovat travku a umožňovat tim obrovskej daňovej únik? Nejsme přece ničím odlišní od občanů vyspělých demokracií v Holandsku, Belgii, Švýcarsku aj.. Poslanci jako Severa vesměs svými argumenty poukazujou na jakousi nižší inteligenci Českého národa - musej myslet za nás a chránit nás a my jsme úplný blbci, který je potřeba vést za ručičku, abysme se vůbec dožili dalšího dne. Já se jenom snažim rozumně útočit na naší obranu a tudy zřejmě cesta vede, proč bych měl při pěstování konopí prokazovat, že ta kytička má víc než 0,3% THC? Nehledě k lékařskému využívání tam je konopí sakramentsky potřeba a ta technická varieta je v tomhle případě na nic. Poďme sepsat pro a proti argumenty ( ale objektivně ). Jedině tak se dostaneme někam o krok dál.
sunset
weeno: Tady mas clanek, ktery by te mohl presvedcit o tom, ze se K navazi do konopi!

http://www.koukat.cz/text.php?id=rous.txt

Navic uvadi velmi podezrela cisla, v jednom pripade je tak ostudne mimo misu, ze se MUSEL oficialne OMLUVIT!!! Ale precti si ten clanek dukladne a pochopis, proc mu rikam manipulator...

weeno
To Sunset : O.K. abys věděl, že njsem nepřístupný novým faktům, tak uznávám, že´s měl pravdu. Skutečně tam Komorous šije do trávy, naštěstí tak blbě, že ty jeho argumenty rozbourá každej z nás. Tak jo obujme se i do Komorouse, možná, že proti těm blbostem co tam kecá mám už teď argument přímo proti jeho osobě, ale tady to psát nebudu, zkusim mu to někdy v budoucnu ( až nebude mít tolik práce v souvislosti s Usámou ) říct osobně.

Ale zpět k tématu "plakátek" : Co takhle ten plakátek nacpat nejdřív někam na internet, na samostatnou stránku, a systémem Billboard ho trošku vypropagovat, osobně mám s Billboardem zkušenost a při sto zobrazeních reklamního banneru jeden uživatel klikne za 50,- Kč teď nabízejí tisíc zobrazení = 10 lidí uvidí stránku s plakátkem. Mohli bychom tuhle stránku vytvořit, někde tady na Groweru zveřejnit přístupové údaje do systému Billboard a podobných systémů a kdo si bude myslet, že mu o naší věc jde, tak může složenkou poslat do billboardu prachy a kampaň se rozjede. Co vy všichni na to ?
maslox
2weeno: Jo tohle je dobrej napad dat to na internet je asi nejlehci nejrychlejsi a hlavne nejlavnejsi. Oproti vylepeni plakatu to teda ma vo hodne mensi okruh lidi co se na to podivaj ale aspon neco...
Ted jenom sehnat povoleni tech znamejch osobnosti a jsme za vodou....
ja osobne se muzu zeptat Ivetky Bartosovi ale rekl bych ze asi nigdy nehulia...:mad:....
livo
No tak si s ní zahul :smoker:

[Edited by livo on 12-12-2001 at 03:26 PM]
THeCed
S tím webem je to skvělej nápad...určitě by se do toho mělo jít.

Ale teď trochu jinak.
Nechci a nemohu mluvit za všechny, ale nezdá se vám, že všechny ty kategorie a studie (teď beru např. tu Komorousovu) nějak míjíte(-me)? Prostě jakoby všeci ti "odborníci" na drogovou problematiku dočista ignorovali existenci lidí jako jsme my (jestli to tak mohu řict) - pohodáři, groweři a hlavně fajn lidi. Myslím si, že my nahlížíme na - nemám tento výraz moc rád -"drogovou problematiku" jinak než si myslí ti odborníci nebo orgáni, a to že prostě nemáme násilí jako prostředek k obstarávání si dalších dávek...no to bych se ale moc rozepisoval (o házení všech do jednoho pytle).
Možná že by neškodilo trošku vzít ohled i na tuto skutečnost. I když "dělat nám reklamu" je z části to "přiznání" na veřejnosti populárních lidí. Většina těchto osobností ale asi moc nepěstuje, takže pořád jsme jaksi stranou.
Samotná prezentace našich zájmů se mi právě zdá poměrně choulostivá, čímž myslím to, že lidi jako _pan manipulátor_ to poberou zase z té své stránky náhledu na věc.

No každopádně se nedáme!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma