Filmy o pestovani trávy - Klikni zde pro originální téma |
eNDy |
to taker: ja po madarsky aktivne mluvim takze titulky su malickost (pri kratkom videjku) celovecerne videa vyzaduju cas:D |
|
|
ar45az |
I grow chronic sezenu kde? pls kdyby nekdo hodil odkaz :) moc diky |
|
|
HeRB |
preco bol tomu jamanovi odstraneny ucet? :) |
|
|
|
preco, preco ? lebo sa mu nazbierali TB a neprevinil sa voči členom tak si velmi nezmenil meno... |
|
|
ar45az |
to hepi : dik moc uz sem to stahnul a je to dobre hodne sem se priucil moc diky :)
BTW: hodne stestigroweri |
|
|
jahpisin |
Zdravim....sosnul jsem si perfektni video jak pestovat pomoci hydrophonie...brzy se chystam tim to zacit...a myslim ze videjko bylo vice nez dokonale...je teda v anglictine..ale krasne se tomu da rozumet i se zakladni znalosti anglictiny..a samo video mluvi za vse :)
je to od uplneho zacatku otevreni dveri od prazdnyho sklepa az po po spaleni :)...vrele doporucuju
takze jestli mate nekdo zajem kontaktujte me..jsem schopen vam video zaslat ci umistit na web...
video ma 84 min a 700MB
kvalita vyborna DVD rip
cely nazev:Cannabis Cultivation - I Grow Chronic (by mrGreen) - How to grow pot! [DVDRip] |
|
|
matko291 |
jahpisin
kamo tento thead je prave o tomto filme co si si stiahol :wink:
a su nan uz spravene aj titulky na www.titulky.com cus :D |
|
|
ThomasK |
citace: |
Původní příspěvek od jahpisin
Zdravim....sosnul jsem si perfektni video jak pestovat pomoci hydrophonie...brzy se chystam tim to zacit...a myslim ze videjko bylo vice nez dokonale...je teda v anglictine..ale krasne se tomu da rozumet i se zakladni znalosti anglictiny..a samo video mluvi za vse :)
je to od uplneho zacatku otevreni dveri od prazdnyho sklepa az po po spaleni :)...vrele doporucuju
takze jestli mate nekdo zajem kontaktujte me..jsem schopen vam video zaslat ci umistit na web...
video ma 84 min a 700MB
kvalita vyborna DVD rip
cely nazev:Cannabis Cultivation - I Grow Chronic (by mrGreen) - How to grow pot! [DVDRip] |
a mohl by jsi to někam uploadnout, třeba na rapidshare.de ?
Ten film hledám, ale z torrentu nemůžu sosat.
Díky. |
|
|
teaman |
Zdravim, nez jsem zalozill toto tema, tak jsem se ujistil ( zadanim slova "youtube"), ze zadne podobne tema nebylo zalozeno.
Na strance www.youtube.com , je mnoho zajimavych videi. Kdyz vlevo nahore zadáte ve vyhledavani "marijuana growing" v sekci "video", tak vam vyjede stranka s vysledky vyhledavani. Nejzajimavejsi jsou prvni ctyri videa...kochejte se a placte vsichni vy, kteri si takovou pestirnu nemuzete dovolit :mad:
how 2 grow marijuana at home (1)
how 2 grow marijuana at home (2)
how 2 grow marijuana at home #3
how 2 grow marijuana at home (4)
Nebo zkuste rovnou zadat:
http://www.youtube.com/results?sear...s&search=Search |
|
|
vincent21 |
Cago!zajímavé,hezké a pro mě zatim asi nereálné. |
|
|
Marty.SX1 |
Tyvole tolik urody :D |
|
|
matko291 |
Zapla a kvoli comu tak asi teaman zakladal tento thead presne kvoli tomu co si napisal ty pozry visie pochopis ze teaman to nasiel ako prvy :D
tak kvoli comu to duplicitujes
peace |
|
|
Pepe46 |
nechapu co tam dela video o tom jak vyrusta naka mlada zenska:) |
|
|
|
čo tu riešite ...ked som bol jaman tak som sem hodil link na I grow....a urobil prvý preklad.... |
|
|
Z-E-N-I-T |
Tak lidi zdravím všechny... Tohle forum už si nějakou dobu pročítám, ale až teď sem se přihlásil, ať taky trochu podpořim, no ne?! :) A teď ten zmiňovaný bonus, Kdo by o tom ještě nevěděl na netu se objevil jeden (pro nás :) ) užitečný DVDrip o pěstování konopí... Jsou tam některé užitečné věci a jako hlavní plus je to, že vlastně všechno co ten týpek říká a dělá na vlastní oči vidíte a tak, což je dost kewl. Vhodné hlavně pro začátečníky, ale i ostatní se můžou pokochat... například výrobou hašiše nebo přídávání dodatečného CO2 což sem neznal... Jediné asi mínus je snad to, že je to jenom v angličtině (což mi nevadí) a třeba nějaký hodný anglicky mluvící grower udělá titulky :) Nebudu zdržovat... Doufám, že se bude líbit... ENJOY!!!
A abych předešel zaručeně jistému ukamenování tak čestně prohlašuji (ROFLMAO) , že ono video jsem neuploadoval já... Jde o převzaté linky ze zahraničního fóra...
Tady je info:
http://www.hightimes.com/ht/jorgedv...rmation.inc.php
Obsahuje:
Building a Growroom
Lights, Lamps and Electricity
Seeds, Clones and Seedlings
Vegetative Growth and Flowering
Harvest, Drying and Curing
Special Hashmaking Bonus
Pests & Diseases
Air & Circulation
Water & Nutrients
Transplanting
Indica vs. Sativa
Hydroponics
Links:
http://rapidshare.de/files/18137072...Video1.zip.html
http://rapidshare.de/files/18137115...Video2.zip.html
http://rapidshare.de/files/18137280...Video3.zip.html
http://rapidshare.de/files/18143557...Video4.zip.html
http://rapidshare.de/files/18144216...Video5.zip.html
http://rapidshare.de/files/18144225...Video6.zip.html
http://rapidshare.de/files/18131784...Video7.zip.html
Pass: OverGrowTheGovernment
Btw dík Jedubabce za radu a přesunutí příspěvku *thumbs up* |
|
|
smoke4ever |
chlape moc díky... už to sosám ;) |
|
|
Z-E-N-I-T |
Uuuu malem bych zapomněl heslo :D přidal jsem ho k originálnímu příspěvku... BTW není za co... Když můžu, pomůžu popřípadě poradim :D |
|
|
Sinuhet |
Podle obrazku je to DVD co vydal chlapik z casopisu HighTimes Joe Cervantes se myslim jmenuje. |
|
|
Z-E-N-I-T |
Yop, je to pan Cervantes... |
|
|
Z-E-N-I-T |
Původní příspěvek od teaman |
Kdyby někdo chtěl vědět jak stáhnout videa z Youtube.com stačí se zeptat... |
|
|
Mr. Figaro |
to Z-E-N-I-T
stahuju to, ale vždycky když stáhnu jednu část, tak musim čekat hoďku abych mohl stáhnout další část......Je to na tom YouTube nebo na to znáš nějakej trik abch nemusel tu hoďku čekat? |
|
|
Z-E-N-I-T |
No na Rapidshare.de je sice limit jeden file za hodinu a obejít se to snaží strašně moc lidí, ale moc se nedaří vzhledem k časté aktualizaci serveru... Tohle nemá s YouTube nic společného... Ale neboj až to stáhneš nebudeš litovat... |
|
|
Mr. Figaro |
Ty vole tak až teď sem to všechno stáhnul.............Fuj:D, ale dám ty části dohromady a udělám si z toho filmec, pokusim se i o titulky......Díky za tohle video, sice se tam toho už monenaučim, ale každopádně tohle je jedinej celovečerní film o pěstování konopí, kterej sem kdy viděl(teda ještě ne:D).... |
|
|
Z-E-N-I-T |
Psal sem, že to je spíš pro začátečníky, ale stejně, hodinu a půl o pěstování trávy? Luxus :D Jo a bylo by fajn, kdybyses pokusil o ty titulky, protože ne každý hold umí po angelsku :) a já na to hold v poslední době nemám moc času... Maximálně bychom to mohli zmáknout spolu... |
|
|
Z-E-N-I-T |
Děkuju za torrent... Nejlepší jsou hlášky na tom Piratebay jako "Please seed" xD vzhledem k tomu, že to je video o trávě ... (kdo zná torrenty pochopí ;) ) . Ještě jednou THX... |
|
|
Protiva |
Tak jak jste na tom s těma tytulkama. Už mám dotaženo:D |
|
|
slajsek |
Zdravim pěstitelé
Sehnal sem tohle video a myslim ze by mohlo dost pomoct pěstitelům nebo začátečníkům indooru jestli ho teda všichni nemáte, ale co sem tady koukal tak sem to nikde neviděl! Má to asi 2 hodiny a je to v dobry kvalite!Tak jestli to chcete napiste a ja to uploudnu! |
|
|
matko291 |
slajsek
kludne to niekam hod to sa vzdy zide a taky filmik ma vzdy potesi :D |
|
|
slajsek |
OK tak vecer to tady bude |
|
|
Z-E-N-I-T |
Slajsek, panáčku přímo já sem tady ty linky dával!!! Podívej se o pár stránek zpět (Overgrow the govrnment)... |
|
|
slajsek |
To: Z-E-N-I-T
Ajo tak to sorry sem to nestih.....hehe |
|
|
Z-E-N-I-T |
Nic se neděje! Je dobře, že se snažíš... Více materiálů, méně nadávání ;) |
|
|
WirusH |
Neson:Muž který sázel stromy - naprosta paráda! viděl jsem asi 10x a jedu kvůli němu i na LFŠ |
|
|
bonkwodny |
neviem ci to tu uz niekto spominal ale ja som videl trailer na fim SKUNK PLANTS a vyzeralo to fakt dobre |
|
|
Reggaemanista |
Stáhněte si tento klip...Jakýsi týpek se rozhodl pro kapku větší plantáž :eek: a zaměstnal celou zhulenou :bandit: rodinku...:frog: |
|
|
Protest |
Tak tento klípek má fakt, že štyl a flow, není to len šou pre kokotou..... :) Určitě mi rozumí, kdo poslouchá HipHop |
|
|
Z-E-N-I-T |
Tvoe... drsne... Reggaemanista, dobry catch :) |
|
|
Tub |
nevim esli uz to tu nebylo, hledani nic nenaslo.. takze asi ne :)
http://www.urbangrower.com
tydeni internetova TV show ktera vas nauci jak spravne pestit ;)
fakt hukot, chvilema i premejslim ze bych se snad prestehoval do kanady a zaridil si licenci na pestovani kdyz vidim ty jejich ultramega palice :D
u tohodle se da vytuhnout fakt dlouho ;)
btw. docela me zarazi jak musej mit vsechno "profi".. napriklad jak tam prijeli k naky zensky ktera mela na nase pomery uplne narezovou pestirnu a cely ji to zkritizovali... |
|
|
|
zdar jede jeste to ftp growersky ??? nekde sem to tady cetl a nevim kde muzu taky neco prihodit ,,, |
|
|
|
Zdravím všechny growery a growerkyně!napadlo mě založit tento thread, protože není nad to se podívat na krásnou marihuanu na videu! Tímto bych vás chtěl všechny poprosit aby jste tady dávali různé odkazy na videa i obrázky vašich miláčků!...peace:) |
|
|
|
FroNy:heh dobré videa! taky by jsem si nechal líbit takovou medicínku na předpis! bych přišel třeba do lékárny a upe dobrý den dvě ty paličky jacka herrera a ona na mě a chcete to i zabalit! ty voe taký sen ale kdyby to fakt bylo to byl mazec!...:) |
|
|
|
tady někde se válí odkaz na torrent filmu history of marijuana. jinak dát hledat na youtube marijuana umí každej má, má, gór :frog: |
|
|
|
MIRIS: já to nědělám pro sebe! já to vím že tam toho je plno! neexistuje jenom youtube jsou i jiné stránky a chtěl jsem aby tady lidi lidí házeli linky a stačilo jen kliknout a už koukáš na video...peace:) |
|
|
weider |
sakris. Chalani neda sa to nejako uozit na hdd? tie youtube klipy |
|
|
|
weider:určitě dá! nebo si to můžeš poslat na email! ale už jsem zapoměl jak se to dělá! |
|
|
DarkLight |
Kdyby byl kor zajem, muzu dohodit (pres Rapidshare apod.) film "I grow chronic", borec ukazuje od zacatku stavbu growroom ve sklepe, a s pomerne malymi naklady (troska materialu a lampy, ale nic narocnyho) ma paradni indoory. Mozna to nebude uplne kosher, ale pro growery by to nemuselo byt, si myslim, pohorsujici ze to uploaduju a kdesi cosi. Co myslite?
// pestuje to cely hydrofonicky, dodavam |
|
|
|
DarkLight:určitě to tady mrskni...:) |
|
|
|
Escadro Pablo:jj tento jede! |
|
|
|
Escadro Pablo:už to stahuju! a píše mi to že to budu ještě stahovat 2 dny a 13 hodin tobě to taky tak dlouho trvalo? |
|
|
|
jj já vím pablo ale je to celkem 3.27 GB a je jich tam více těch videí díky za ten odkaz a je to česky? |
|
|
|
Escadro Pablo: jo dík ale asi se budu dívat tak v úterý než se to stáhne!ale jinak díky že tu píšeš aspoň někdo!...:) |
|
|
|
DarkLight:tobě taky děkuji!!:) |
|
|
DarkLight |
Blaster: neni zac ;) |
|
|
thezeldaa |
mohl by mi tu někdo napsat adresu toho ftp, kam všichni uploadujete, případně user name a heslo? Tedy pokud je ještě funkční...mohl bych tam sem tam taky uploadovat nějakej film či muziku...předem dík |
|
|
Protest |
nemohl by si to prosím tě hodit na edisk?? www.edisk.cz je to český, čekáš jen 20 sekund.. tak kdyby se ti chtělo, tak se pak hoď odkazy :) |
|
|
Mr. Figaro |
nechci dělat nějakou reklamu, ale nechápu proč to všichni házej na Rapid když EDISK je prostě nejlepší a nejrychlejší . . . . . Edisk rulezzzz |
|
|
farda |
no a co treba tahle chytra adresa
je tam napr. i grow chronic atd. |
|
|
mto1 |
Původní příspěvek od farda
no a co treba tahle chytra adresa
je tam napr. i grow chronic atd. |
dobrej tip. diky:-) |
|
|
ROT10BOY |
jo. dik. jsem z toho odkazu vyse stahnul i grow chronic spolu s titulkama.. bezva video.. ten zelenej typek, cha.. uplne me to presvedcilo o bublaku.. lehce se podle toho da postavit pestirna a pochopit zakladni princip.. celkem jsem se u toho i nasmal... jeste mam ready set grow, ale to je nuda a nic noveho (FAQ).. well done |
|
|
Ono |
Původní příspěvek od Hawke
Přítelkyně před chvílí donesla z půjčovny "ZAHULÍME, UVIDÍME"
V pohodě nářez:D |
JJ, to je do pohody filmík.;) Ale mal si to skôr dať do iného threadu... Filmečky, na ktoré pozeráme radi spečení.... (nechce sa mi rozmýšľať nad presným názvom:D)... |
|
|
4C3 |
No, tak tohle sice neni film o pestovani, nicmene hoodne me vcera udivilo, kdyz v "ordinace v ruzove zahrade" sel nove prijatej doktor odbornik z prace parkem domu a tam vidi devataky/osmaky skolaky ze zakladky hulit a naka pani se na ne zlobi ze kourej cigarety a on k nim pak kdyz ta pani odejde prijde a doda "no a to jeste pani nevedela, ze to byly speqy!" :)))
fakt jsem necekal, ze v nova-ckejch serialech jsou takhle pokrokovi |
|
|
SmallDudeZombie |
Vcera jsem shlednul docela zajimavy doc. o historii :) viz.
Documentary - The Magic Weed - History Of Cannabis Sativa ;-)
Mimo jine historicke prvky, vas tam taky necha naky zkoureny pes nakouknout do jeho domaci kulnicky na drivi :) ... a taky vas nemine ani prelet nad kukuricnym polem na ktere bych s radosti havaroval. |
|
|
|
ahoj , po nejakom čase som reinštaloval počítač ..ked som bol jaman tak som napísal titulky na I grow.. , teraz ich nemám a nechce sa mi to velmi hladať ..poradíte mi ?? dakujem
j |
|
|
jiris |
LUXUSNI FILMY ZNAM NAPR.
Blow (kokain)
bongwater
obchodnik se smrti
samotari
atd......... |
|
|
lysina |
jo Bílá Vdova to je hustej filmek.. |
|
|
c.u.b.e |
Zdravim,
nejsem si jistej jestli už to tu někde není, ale hledání mi nic nenašlo. Poměrně zajímavý dokument o nebezpečnosti naší milované kyti...
Je sice trochu jednostranej a s vyjádřením o jejím nulovém negativním dopadu na zdraví při hulení fakt nesouhlasím, ale jsou tam dobře popsaný důvody prohibice, atd. Myslím, že rozhodně stojí za shlédnutí.
Film – The Union: The Business Behind Getting High
http://www.mustwatch.cz/film/union-...hign-marihuana/ |
|
|
Flop |
The Union rozhodně doporučuji shlédnout, docela zajímavý ikdyž některý věci se tam musí brát s rezervou.
Mě tam dostala ta Aljašská podzemní pěstírna. :) |
|
|
Temper |
Čo takto seriál Weed . Celkom v pohode serialik o tom ako vdova ktorá vychováva svojich neplnoletých synov predáva trávu :) |
|
|
pulcoj |
http://avaxhome.ws/video/eLearning/jorge_cervantes_ultimate_grow.html
Pro ty kdo trochu ovladaji anglictinu nabizi Jorge celkem pres 3h rad a triku.
linky na z avaxu si muzete nahazet do Freerapidu
http://wordrider.net/freerapid/
kdyby byl zajem po netu se povaluje i 400 strankova Bible pro pestitele
hodil bych do receptare, ale jaksi nemuzu |
|
|
P@ulex |
Jednoznačně doporučuji seriál Weeds/tráva. První dvě řady jsou moc libové a věnují se především prodejem a později pěstováním. Další řady postupně otupují - asi jako každej seriál, ale furt to má něco do sebe :) |
|
|
Torm |
vřele doporučuju Up in Smoke film z roku 1978...ubalte jointa a puste si tento film..nadabovanej asi neni (aspon jsem to nenasel) na uloz.to je film ke stažení i s titulky. tailer: http://www.youtube.com/watch?v=k2pXxHW1DHs
peace |
|
|
|
Up in smoke se mi hodně líbil, ale každýmu to sedět nemusí,,,,, jsou tam kvalitně zmáklý stavy po hulení,, ne jak v zahulíme uvidíme atp,,, jinak před spuštěním nutno zapálit brčko,, prostě to k tomu patří :) |
|
|
Papirek |
Nebo Mr. Nice film :), taky o pašovaní drog |
|
|
|
|