Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 
Filmy o pestovani trávy - Klikni zde pro originální téma
waterpiper
lakladno: Ouki douki. Timto bych chtel vyzvat i ostatni, aby tam nahrali nejake kvalitni filmy. Byl bych nesmirne vdecen a stasten, kdyby se tam obevilo Mesto Bohu, ktere nemuzu sehnat :(
tixo
fúúúú a tie titulky k readysetgrow keby tam boli, tak to by bola pecka!!! urobte ich niekto, síím !
sick
Nahravam tam Ali G in da house jestli to nekdo chce.Muzu nahrat treba i happy tree friends nebo cerveneho trpaslika.Co vy na to?
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
Mno jo no..Byly to pekny kousky...:D...Skoda jich ale chapu to.Ja bych to smaznul taky..

mno teda ty prasak :D
Sháním requien za sen, nemáte někdo tenhlke film?
citace:
Původní příspěvek od joeart

mno teda ty prasak :D

tak to sedi!! :D
Jahudka!
trosca - nezabijis nahodou komary/ostatni obtiznej hmyz v mikrovlnce vid?:D:D

---Kazdymu co jeho jest---
waterpiper
Preco nejede FTPko ?
sick
Jo no, taky mi to uz 2 dny nefrci.

2 lakladno: hele chtel jsem se zeptat jestli nevis, kde se da sehnat ten enter code at to muzu frcet dal, zdarec
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
trosca - nezabijis nahodou komary/ostatni obtiznej hmyz v mikrovlnce vid?:D:D

---Kazdymu co jeho jest---

hehe :D pravdu dis :)
sick
Ny kdyz ten FXP stahes z ty adresy cos tu psal, tak je to jenom trial na 30 dni, tak potrebuju enter code,at si z toho muzu udelat plnou verzi,vis? A nevim kde ho mam najit...
Vseved
Sick

Tady ho máš crack na FlashFXP 3.2

http://[/url][/url]]http://www.warforum.cz/viewtopic.php?t=117706&highlight=flashfxp+++2crack

Je to 3 příspěvek a máš to aj s čestinů i s registrací :rolleyes:
sick
to vseved: diky moc, jsem ti za to moc vdecny!!!
sick
Jo jo,uz to fachci,diky lakladno!
waterpiper
Mohl by clovek, ktery tam zacal nahravat Mesto bohu, ten film nahrat cely? :) Moc ho chcu :)
sick
jo jo,pridavam se k waterpiperovi! Typku cos to tam nahraval,dej to tam cely!
Jahudka!
Mno a co kdyz by tam nekdo uploadnul nejaky svoje video-treba z dovoleny? Kdo se hlasi dobrovolne??:D:D:D
čau kámo to město bohů nějak nejde, má to jen 6 mega, tak nevim
Jahudka!
Uploadovat tam taky nejak nejde tak nevim..Vzdycky se to hned zastavi a uz s tim nejde delat nic
waterpiper
Mi to jede v klidu, uz jsem tam nahral 6 filmu, videoklipy a videa o huleni.
sick
me uz to taky vsechno bezi v poho
Jahudka!
Me upload proste nejde no...Chtel jsem tam uploadnout ty starship troopers a misto toho jsem tam uelal akorat bordel..Takze klidne se to muze smazat..2x adresar + par souboru primo v tom upload sem
sick
Hod tam neco z americkeho nezavisleho leta nebo tak neco a moh bys treba i pulp fiction!
waterpiper
Pulp Fiction jsem tam chtel nahrat. lakladno dej vedet, jestli to mas, at to tam kdyztak zbytecne nenahravam. Jinak stale doufam, ze se tam obevi cele Mesto Bohu.
Jahudka!
Ja bych chtel malou morskou vilu..Ale tu CZ..Tu od disneyho (kreslenou) nechci..Pripadne bych uvital alespon soundtrack...

Takze jestli by jste ji nekdo mel byl bych rad..:)
100Thermal
Nějak nefachčí heslo, jméno to bere, ale když napíšu jako heslo growing, tak to napíše: 530 Identification failed, please try again. Dřív to šlo
Vseved
100Thermal

Musíš napsat lakladnovi PM a on ti umožní přístup na FTP
waterpiper
satanyslaf: Ja se primlouvam za jedno nebo dvou cdckovou verzi v avi. Nemam DVD :)
waterpiper
Tak uz tam je prvni cd Pulp Fiction a druhe by melo byt tak za hodku.
matko291
Zdravim Vas vsetkych
Tak keby sa tam hodily este aj gamesy tak to by bolo uplne supis urobime sa vlastne virtualne ftp kda sa bude dat najst vsetko co bude kto potrebovat.Ja by som rad keby tam niekto hodil image SPLINTERA CELLA:CHAOS THEORY alebo EL MATADOR
virtualni ftp? co to znamena?
matko291
nieco ako virtualny shop najdes tam co potrebujes len to nemusis kupovat...
matko291
tak bratia a sestry mate tam uz aj plagat smotivom travicky vo formate A3 nejake obrazky a ide tam novy film o pestovani...
Aivos
hej mi se tam neda pripojit...
Neson
Pokud budete mít někdo zájem:

Filmy:

Andalúzký pes - surealistický film od Dalího
Bezstarostná jízda - dnes již legendární roadmovie beatnické generace
Svéráz národního lovu v zimě - vynikající ruskej film
Triumf vůle - propagační film třetí říše, bohužel zatim bez titulků, ale většinou jsou ty obrazy výmluvný sami za sebe
Strach a hnus v Las Vegas - tak to je bez komentáře
Karlík a továrna na čokoládu
Gumo - film ve stylu Kids, hodně hodně dobrej (jenom místo hulení čichaj lepidlo )
Caligula - hodně naturalistyckej
Úsvit - jeden z nejlepších filmů od S. Kubrica
Apokalipsa
Sněženky a machři
Příběhy obyčejného šílenství
Futurama - něco kolem 60 dílů
Simsonovi - 6 sérií
Púřátelé - asi 50 dílů
Muž který sázel stromy - neuvěřitelnej 30-ti minutovej ručně animovanej (kreslenej) kanadskej film 10 hvězdiček z 10!!!! (hlavně když je člověk trochu přihulenej, tak teprv ocení tu animaci )
Roboti
Seven swords
Skeleton key
Spalovač mrtvol
a těď už si honem nevzpomenu na další

a k tomu stovky MPtrojek punku a ska, takže si stačí vybrat a já vám to tam hodim.
waterpiper
Strach a hnus bych uvital a uplne nejradeji Mesto Bohu, ktere se tam porad neobevuje :)
Neson
waterpiper - jó, to je dobrej film, pokusim se dnes večer.
waterpiper
satanyslaf: Ten film chcu videt uz asi dva roky, takze jsem trochu nedockavy :)
matko291
satanyslaf
kamo to ti mozem splasit to nebude az taky problem
waterpiper
Nejlepsi by asi byly ty dva 470mb soubory, at se to da vypalit na cd. Nemam DVD :)
Neson
Strach a hnus v L.V. je tam !!!!!!!
waterpiper
Neson dik, uz jsem se na to vcera dival :) Mohl bys tam jeste hodit Usvit a ten animovani film ? Danke.
Neson
OK, ale nemám moc rychlej upload, tak to tam budu házet postupně.

A jak s Ti ten film líbil? Mě nejvíc dostalo, když jsem zjistil, že je to natočený podle skutečnosti - ten člověk fakt žil. Docela rád bych se s nim setkal (škoda, že už nežije). Jinak za nejlepší scénu považuju tu, jak si daj LSD a jedou se ubytovat do hotelu :)
waterpiper
Uz jsem videl kdysi zacatek Strachu a hnusu v Las Vegas, ale film je to psicho. Myslim, ze idealni na brko jako Dead Man, protoze u techhle filmu nemusi clovek moc chapat o co jde, staci se jenom divat. Ani nemuzu urcit, ktera cast se mi libila nejvic. Ale Johny Depp je opravdu borec a doufam, ze sezenu co nejvice filmu, ve kterych hraje.
satanyslaf: Za jak dlouho odhadujes, ze to tam bude komplet ?
waterpiper
Jeste jsem se chtel zeptat, jestli by mel nekdo zajem o nejakou hudbu?
matko291
radsej tam dajte nejake hry osobne lakladno zhana Call of Duty 2 ja zas Splinter Cell:Chaos Theory
ziki
čau, to je bomba co ste tu rozjeli. Dneska jedu domů tak se na to kouknu. Město bohů mám riplý, ale koukám že už ho sem někdo dává.. kdyby ne tak stačí říct, lajnu mam rychlou. No jinak co dodat, snad jen aby tenhle virtuální azyl kvalitní kultury vydržel co nejdýl.. THANX A LOT 2 LAKLADNO
matko291
ziki
kamo to Mesto Bohov mozes na to ftp kludne hodit je tam este len nejakich 50 mega a nic viac tak to kludne tam hod...dik
waterpiper
Tak jsem se prave dodival na Mesto Bohu a je to fakt mazec.
Jo moc dík za město bohů, výbornej film. Chci se zeptat, nemáte někdo český film Cesta z města? miluju ho a nemůžu ho nikde sehnat za upload bych byl vděčnej!!!
Jinak můžu uploadovat film My děti ze stanice Zoo, německé produkce. Bohužel ale potřebuju poradit s tím ja se to dělá :) Mám FlashFXP stahovat umím ale ten upload nevim nevim
heslo je grower, o ten film se pokusím
Jedno cd My děti ze stanice zoo tam je, druhý bude asi za 2 hodiny, upload je asi stáhlej na 80kb/s, rychlejc to nejede, tak to bude chvilinku trvat...
Jo těď jsem si všimnul :) no dal jsem resume tak za 15 min to je komplet, teď to uploaduje kolem 350kb :D
Tak tohle jsem dneska uploadoval :

My děti ze stanice Zoo + titulky (hodně naturalistickej film :eek: )
Krtek a autíčko (vzpomínka na dětství :) )
Du dolů (Dj Witch,W518,K.Winterová) - výbornej klípek k skvělému hip hop songu
Lenka Dusilová - Mezi světy /2005 (Pohodová uklidňující hudba:smoker: )
Bjork - asi 15 písniček (mám jí moc rád)
Tři sestry - na Exx /2005 (No jo Tři ségry, tradice :sun: )
Hip Hop - jen českej něco slovenskýho asi 13 alb zvláště doporučuju ty syndrom snoop jsou vážně dobrý aneb :flick:

tak snad jsem vás něčím potěšil
bavte se:smoker:
lakladno: není za co:beer: , nevíš kde by se dal sehnat film cesta z města?, už tím tady otravuju hafo lidí a už si připadám trapnej, já ho ale mám fakt tak rááád :love:
No ještě jsem si neodpustil něco uploadnout, když to tak hezky šlape :D
Udělal jsem ve složce Upload sem, složku programy sem, dal jsem tam NOD32 + crack je to prostě nejlepší antivir ;) a off2003 (lakladno: nevim jestli to tam budeš chtít mít. když tak to smaž)
tak to je vše čaooo
Neson
Claune - Cesta z města mám !!!!!!!!!! (a zařazuju ho do fronty filmů na upload)

My děti ze stanice ZOO - Tak tenhle fillm jsem viděl minulej tejden a musim říct, že mě to neuvěřitelně zklamalo. Možná je to proto, že knížku jsem čet třikrát a patří mezi mé nejoblíbenější. A právě od své předlohy se film hodně liší. Chybí tam mraky věcí, který považuju za dost podstatný pro celej příběh. Film vypadá asi tak, že jsou to vytržený fragmenty ze souvislosti slepený dohromady. Další věc, která mi vadila byly "herecké výkony" dětských představitelů - prostě příšerný. Příde mi, že film natáčeli lidi, který drogy viděli maximálně na obrázku, ale jinak o nich nic neví. Prostě z toho filmu na mě dejchá takový to klasický klišé - holka má problémy, začne je řešit drogama (začíná samozřejmě s marihuanou a pak přesedlá na tvrdý), okamžitě se stává závislou (drogy samozřejmě shání na diskotéce), jde to s ní z kopce atd. atd. prostě klasika, takže děti bububu neberte drogy!!!!!! a radiče bububu, takhle dopadnou vaše děti, když budou brát drogy!!!!!!!! O tom ta knížka ale nebyla - byla to osobní zpověď hledání, zklamání, lásky, vztahů a hlavně života s heroinem, ale všechno to bylo takový strašně upřímný bez nějakýho podbízivýho hodnocení, což se o filmu říct nedá!!!!!!!
Neson: máš pravdu, souhlasím s tebou, knižní předloha je opravdu o něčem jiným....
CAESAR
ak by som mohol poprosit, ci by sa nenasli dake apokalypticke a postapokalypticke filmy.dakujem
Jahudka!
Koukali jsten uz nekdo na film Pi?Docela zajimavej film...
Neson
Ceasar: Tak ty už tam jsou - složka válečné dokumenty :) - hlavně ty atomovky, nebo Adolf - to je přeci dobrá apokalipsa, ne?
prenda
Bilou Vdovu mam,ale nevim jak UL.Nejde to.Jde jenom DL.Mam LeechFTP,tak kdyby někdo věděl...zkusim ještě jinej DLM.
Tak ještě jsem tam hodil 3 díly (víc jich bohužel nemám) etikety společenského chování, uváděl to v televizi bývalý mluvčí Havla, pan Špaček, je to zajímavý a docela vtipný:) díly: Pohovor, Dokonalý muž, Olsovování.
Neson
satanyslaf: asi z ohleduplnosi k neslyšícím spoluobčanům :)
prenda
::lakladno::
Tobě patří velkej dík,že si zprovoznil tenhle FTP.Fakt mooc fajn :).k+

::satanyslaf::
Dneska,pokud mě neskolí padoucnice, tam Save Grace (Bílá vdova) mlasknu :).Hudby mám taky asi 35GB všeho možnýho.Od el.hardcore,freetechno až po triphop,ragga,dancehall.Tuhle hudbu a ještě asi dalších 70GB všeho možnýho sdílim na DC++ v hubech.

Dneska sem na ftp snad z práce ještě ULoadnu:

SinCity
Skřítek
A Rosenrot Rammstein nový album...teď někdy vyšlo...

Ale ty filmy jsou v těch Rammsteinech....blaze ftp je fak divný...doma to uporavim,nebo prosim lakladno.

Chtěli byste?Mohu loUPnout....

7 seconds
Hostage
MR a MS Smith
Unleashed
Crash
Madagaskar
The Aviator

To mám v práci.

Doma toho mam trošku víc.Někdy sem dám seznam ;).
Neson
Madagaskááááááááááááááááár - no to by bylo vážně dobrý!!!!!!!
mammoth
Zdravim....Chtel sem se zeptat jestli to FTP momentalne bezi, nebo je chyba u me....Nejak dlouho sem se sem nepodival ale tohle me zaujmulo...

Muzu tam casem uploadnout:
Wallace and Grommit: The curse of the wirerabbit
Asi 15 dilu Pimp my ride
Nejaky Monty Pythony
Nejaky dily Jackass
Ghost dog: the way of the samurai
Kafe a cigára
Kupu reggae a HH klipu
Grass - Marihuana history of propaganda in USA
Making of Hash
Simpsons - Medicinal marijuana dil :D

+ kupu oldskool hiphopu, a pak nejaky dokumenty jako:
Marijuana recipes
How to grow marijuana hydroponically
A collection - marijuana - 3 factual books
Jiri Dolezal: Marihuana

BTW: Nemel sem sice silu to precist cely, ale pokud jeste porad resite titulky, Videl sem sice nejaky programy ale o moc ti to neulehceji....Proste si sedni k nejakejm sub titulkum, otevri je v textaku a prekladej....Pro synchronizaci s nacasovanim filmu se pak da vyuzit napr. Sub sync (nejsem si jistej menem), nebo windows movie maker (nedoporucuju...hrozne slozity postup pri aplikaci titulku...Musis tam rozdelit film na tisic kousicku, aby si mel sanci vubec k necemu ty titulky priradit spravne)
sick
Dej tam jackass
Vseved
mammoth

Hoď tam prosím Simpsons a Jackass .

A mě to FTP taky nejde nevím čím to je a chyba je asi u mě .
prenda
Jo a ještě mam pravdivý video ze 70.? let jak zkoušeli LSD na armádě :).Je to fakt prdel,jak se tam potácej na LSD 40-50 letý fotrové :D.Doporučuju,i když to po pár minutách přestane bavit.Hodim časem taky.
mammoth
Urcite....Az bude 1. Cas a 2. az se mi to povede nahodit, resp. pokud je chyba na my strane....
A hodim tam i tu historii mj v USA....Sou tam sem tam zajimavy veci :jumper:
matko291
Caute chcel by som poprosit keby niekto hodil na to FTP do programov instalacku XP CZ.dik
Neson
satanyslaf - Cesta z města - OK, byl jsi rychlejší

Pro všechny - hodil jsem tam Muže, který sázel stromy - takže se pořádně vyhulte a mrkněte na to. Dnes mám v plánu přidat jeden zajímavej naučnej filmeček (=Kamasutra) - je to docela poučný i když je to taková euroamerická verze - trochu vyumělkovaný, ale zase je to s českym dabingem. V nejbližší době pak budou následovat filmy, který jsem slíbil.
Neson
Včera se mi nepodařilo připojit, tak snad dneska
Dude
aj - se mi taky stale nejak nedari se prologovat :-/
satan - ta Cesta uz tam je nebo ji tam mam nejak zkouset frkat?
Cesta z města tam už je a díky moc za ní!
prenda
Nevim,nevim,když se pokoušim něco ULoadnout,tak mi to hlásí pořád nějaký chyby....
Command:> stor saosin.mdg.tc.xvid.avi
Reply:> 501 Unknown error
Error:> Socket is not connected.
State:> Force close data connection.

Nevim,jestli je to tim,že jedu přes firemní proxy.Je to možný,ale krom malejch souborů tam nic nemůžu protlačit....
Jahudka!
prenda - Mam uplne stejnej problem od samyho zacatku takze jsem s uploadingem skoncil..
A nejhorsi je kdyz to uploadnes blbe nejde to uz prepsat coz je chyba..Nejhorsi to je v pripade adresaru s hudbou kde zustane soubor o velikosti 0 a je vymalovano..
nekromantik
K tomu filmu HITLER - Rise Of The Evil , je tam 2CD verzia ale v skutocnosti je to len na 1 CD!? :confused: Ak ma k tomu niekto titulky bol by som moc vdacny (nexce sa mi moc bavit s prerabanim 2CD titulkov na 1 :( ) vdaka :) Ak by bol zaujem o nejake KVALITNE HORRORY (aj tie menej kvalitne :D) som k dispozicii :wink:
matko291
nekromantik
hod tam nejaku brutalitu medzi horormi dacos si s tade stiahnem...
a nechcxe sem niekto nejake special albumy v mp3 treba povedat pozrem sa na to...
Tak jsem tam hodil ještě další díly etikety...
Jahudka!
lakladno - Jasny to ja chapu a je mi to jasny.Ale neslo by udelat kdyz tam neco uploaduju abych si to moh treba i smaznout?Alespon do ty doby dokavad je to v tom adresari upload sem.Jinak tda kdyz mi vypadne pripojeni a mam tam uploadlou pulku tak jde to pak navazat a nebo ne?Me se totiz prave tohle stava docela dost casto..Kdyz stahuju a vypadne to tak to navazu znova a pohoda ale pri uploadingu nevim..

-Mno nic jdu vam tam uploadnout jak se dela original hash..To neco teprv uvidite ..Nikde jsem to zatim nevidel..
Vseved
Jahudka!

Jestli máš Flashxp tak po přerušení uploadu , tak se dá navázat .
Jahudka!
Vseved - Kde to stahnu?Pouzivam total commander..Jinak doufam ze ten programek je pod wokna XP...
Vseved
Jesli někdo má P.V.A , tak to uloadujte prosím na FTP . Dík
sick
jo,ten upload se navazuje stejne jak download
Vseved
Jahudka!

Je to na tomto tématu 9 stránka někde uprostřed ;)
Jahudka!
Vseved - Aha..Ja to cely necet..Jdu to hledat..Dik..
Vseved
lakladno

Prosím o smazání Známku punku ve videoklipech je to tam nedotahnuté . Dík
sick
Nemuzete tam nekdo nahrat AMMO DES PEROS nebo tak nejak se to jmenuje???
dab
sick: inak "laska je kurva" :D
lakladno: asi si na mna zabudol ze? pozres mi na tie prava aby som mohol uploadovat? dik

joeart
sick
Cau, no hele byl bych ti fakt vdecny kdybys to tam hodil, nemuzu to nikde sehnat
Vseved
lakladno

Na Call of Duty 2 se pracuje :) ;)
nemáte někdo náhodou nějaký starší hry? Potřebuju Counter Strike, Colin McRae 2 př. 4, Diablo 2.... Byl bych za ně vděčnej.
Jahudka!
Shanim gamesy Still life,Fahrenheit,Blitzkrieg,Starwars - empire at war,Godfather,Stubbs the zombie,Bad day L.A.,Medal of honor 2,BIA - earned in blood,Hitman contracts,Syberia 2,Evil genius,Starwars battlefront1,Starwars battlefront 2,Land of the dead,Sims 2...

Takze jestli nekdo z toho neco mate a chce se vam to uploadnout tak budu vdecnej..
Jahudka!
Claune - Diablo 2 mam a je to cece na 3CD + 1 CD opravnej patch a jestli chces jeste datadisk tak to je jeste +1CD..Ten datadisk je podle me vcelku potreba..
Jahudka!
lakladno - Ten sonic je ta klasicka plosinovka?Toho bych chtel..Jinak tam uz mate komplet jak s dela hash..Nechapu proc nejde upload vic jak 6,5mb tak jsem to spakoval do raru a uz to tam je cely..
Jahudka!
Jinak kdyz by jste chtel nekdo opravdu stary pecky ktery fachaj i na P-100 tak mam cely cd..Hry jako doom1,duke nukem 3D,dukenukem 1 a takovy veci...
Lakladno: tak až budeš mít čas, tak bych bral toho colina 4, díkec

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma