Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dánsko- Kodaň.. park snů :afro: - Klikni zde pro originální téma
orik
Zdarec..
Od kámoše jsem slyšel, že je v Kodani drsnej park,který má prakticky vlastní zákony (samostatný stát). Je to obrovský ráj pro všechny lidi, kteří marihuaně rozumí. Bary,legalní prodej a tak...co víc byste si přáli... Říkal, že tolik duna vživotě poromadě neviděl.
Hledal jsem o tom nějaký ifo na netu,ale moc sem toho nenašel.

Chtěl sem se zeptat, jestli jste tam někdo náhodou nebyli, nebo o tom neslyšeli třeba od známých.. V nejbližší době bych se am taky chtěl vypravit..
Zatim!!! :afro:
HeRB
tiez som pocul ze niekde v dansku ie taky stat v state kde sa normalne huli kde ides po trhu a vsade sa na teba smeju rastlinky a kde mozes normalne nakupovat a tak :)
virgill
christiania?
Dude
virgill - jo, asi myslí Christiaanii - i kdyz tak idealisticky jak to orik maluje to taky neni...
kratounke info viz treba zde - http://www.drogy-info.cz/article/ar...381/1/49/#32461 :)
orik
..Jakože sám sem tam nebyl ,tak nevím. Psal sem co říkal on. Neměl s sebou ani moc financí tak sbíral paličky co byly zapomenutý okolo laviček.
kusher
jj,christianie,země snů... skoukni např. http://www.jointen.dk/ a možná ti to bude jasné... :D Jinač na ČT2 o tom kdysi běžel dost dobrý pořad a když jsem viděl místní hashshopy, tak jsem slintal...mmm...:smoker:
orik
Joo, tak to je parada. Jestě nemám na letošek vybranou dovolenou,tak kdo ví jestli v Kodani neskončím:frog:
orik
>kusher Skoda jen ze ten tvůj odkaz nefunguje:(
virgill
www.jointen.dk nefunguje www.christiania.org taky treba christianii zrusili...
orik
To snad né!!:mad: Chci se tam ještě někdy podívat!
Doufam že ty odkazy nefungují jen na tomto PC a že je všechno v pohodě otevřený:jumper:
virgill
jj ted uz jo
kusher
jointen.dk vpohodě frčí chlapci mýlení......:)
orik
Jo, dneska už mi taky (konečně) fungují oba dva. Tak třeba se v Christianii někdy potkáme..:pimp:
Kámoši teď jedou stopem za prací do Norska, zrovna v pátek byli v Kodani, přičemž říkali, že by se chtěli na cestě stavit v Christianii. Tak jsem zvědav, co na to budou říkat, kdyžtak sem pak dám info…
orik
Tak jo, už se těším. Podej podrobnou zprávu, fakt mě láká tam zajet,ale nechce se mi tam naslepo... zatím:bravo:
Tak kámoši se už vrátili z cest…do Norska nakonec nedojeli, poněvadž stopem přes Švédsko je to pro HODNĚ trpělivé, ale to je jiný příběh. Co se týče Christianie, tak je to prostě hippiesácké městečko (či spíše vesnička), kde jsou nabízena brka tak říkajíc na ulici. Jelikož na počátku návštěvy této oblasti pokecali s nějakým niggou, tak se dozvěděli, že jakmile tam někdo zjistí, že jste cizinci, následuje automatické zvýšení cen…:rejp: Vysvětlování, že v ČR je ještě úplně jiná cenová relace, je asi k ničemu. Jinak stuff prodávají vesměs děti, dospělí makají u stánků s občerstvením… Co se týče cen, v přepočtu podobné jako u nás (g ~ 2,5, akorát asi poctivější), z finančních důvodů ale ani neochutnávali, takže v tomto bodě je report neúplný:) Jinak faktem je, že tam kucí jeli za prací a s docela malými finančními prostředky, kdyby měl někdo více našetřeno a jel přímo do Christianie a poznávat Denmark, tak se to určitě myslím si dá.
orik
Moc díky za neuplný reportík:) Itak mi to trochu přiblížilo tamní situaci.. Letos u mě vyhrálozase Chorvatsko, ale příští vrok, kdo ví:rocket:
Pharmako
Christianii jsem navštívil letos v létě a teda čekal jsme od toho víc. Je to malinký Hippies městečko ve velkym městě Kodani. Bývalá kasárna tu obasadili sqateři a bránili se jejich zbourání. Protože jsou obehnaný vodním příkopem navrhli liberální vládě psychologický experiment:

Budem si tu žít podle vlastních pravidel, Budem mít vlastní obchody, školy a nemocnice, Budem tolerovat lehký drogy, tvrdý trestat, Budem přijímat nové členy na základě výběrového řízení...

Vše fungovalo nádherně, omamný látky se stáhly z celého velkoměsta do pár uliček v Christianii, lidi žili v míru a pohodě, až do doby kdy nastoupila k moci vláda radikální! Ta udělala razii do Christianie, zakázala prodej drog, začala kontrolovat lidi, dělá dusno!

Ne že by se něco změnilo. V Kodani sjem byl poprvé ale vůně marihuany mě navedla správným směrem...(ženská předemnou s taškama nákupu si odpálila ve výlezu z metra jointa a šla domu, stačilo ji následovat. V Christiánii se nesmí fotit, neže bych to nedělal, asi proto aby nebylo vidět jak všichni dealujou. Po obou stranách hlavní silnice stojí týpci, před sebou stolek a prodávaji hašiš, trávu, brka, všechno vystavený na odiv příchozích. Btw brka měli v průhlednym plastovym kelímku na pivo...vypadá to krutě;).

Teď co mě mrzelo: Čekal jsem že se místní budou chtít ukázat světu, že hulit neznamená bydlet ve slamu a bejt smaška, bohužel je v městečku vážně binec, rostliny rostou jako v pralese, všude je hafo šílenejch aut a kol.

Co mě potěšilo: Nádherný Grafity.....všude....jsou úžasný. Super umělecký díla, pohodový lidi, nádherný obchody se všim všudy, restauračky kde se nekouří ale hulí, atd, je toho dost, jen škoda toho jednoho kazu.


Jinak doporučuju všem kdo tim směrem jednou aby se zastavili, byl to bezva zážitek.
Christiania1983
Byl jsem v Christianii........muzu doporucit..........stoji za to tam zaletet...skyeurope - 2000 zpatecni letenka z Phy............dobra komunita.............


Kaz?A byl si za mostem a rekou?Ne ne jen v centru ze?Za rekou jsou krasny domy.Jezero...krasna priroda...Christianie neni jen namesti kde se prodavaji speky a hulo a banda smazek....

BEVAR CHRISTIANIA
Pharmako
Máš recht, tam až jsem nešel....nebylo dost času, prošel jsem si jen hlavní ostrůvek. Btw Skyeurope mívá jednou do měsíce akční slevy a třeba na úterý tam byla letenka za 319kč....(700,- zpáteční) no nekupte to! :) A v tomhle termínu je tam ještě moc hezky. Btw kupte si marinovaný sledě;).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma