Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec..
Od kámoše jsem slyšel, že je v Kodani drsnej park,který má prakticky vlastní zákony (samostatný stát). Je to obrovský ráj pro všechny lidi, kteří marihuaně rozumí. Bary,legalní prodej a tak...co víc byste si přáli... Říkal, že tolik duna vživotě poromadě neviděl.
Hledal jsem o tom nějaký ifo na netu,ale moc sem toho nenašel.
Chtěl sem se zeptat, jestli jste tam někdo náhodou nebyli, nebo o tom neslyšeli třeba od známých.. V nejbližší době bych se am taky chtěl vypravit..
Zatim!!!
tiez som pocul ze niekde v dansku ie taky stat v state kde sa normalne huli kde ides po trhu a vsade sa na teba smeju rastlinky a kde mozes normalne nakupovat a tak
jj,christianie,země snů... skoukni např. http://www.jointen.dk/ a možná ti to bude jasné... Jinač na ČT2 o tom kdysi běžel dost dobrý pořad a když jsem viděl místní hashshopy, tak jsem slintal...mmm...
Kámoši teď jedou stopem za prací do Norska, zrovna v pátek byli v Kodani, přičemž říkali, že by se chtěli na cestě stavit v Christianii. Tak jsem zvědav, co na to budou říkat, kdyžtak sem pak dám info…
Tak kámoši se už vrátili z cest…do Norska nakonec nedojeli, poněvadž stopem přes Švédsko je to pro HODNĚ trpělivé, ale to je jiný příběh. Co se týče Christianie, tak je to prostě hippiesácké městečko (či spíše vesnička), kde jsou nabízena brka tak říkajíc na ulici. Jelikož na počátku návštěvy této oblasti pokecali s nějakým niggou, tak se dozvěděli, že jakmile tam někdo zjistí, že jste cizinci, následuje automatické zvýšení cen… Vysvětlování, že v ČR je ještě úplně jiná cenová relace, je asi k ničemu. Jinak stuff prodávají vesměs děti, dospělí makají u stánků s občerstvením… Co se týče cen, v přepočtu podobné jako u nás (g ~ 2,5, akorát asi poctivější), z finančních důvodů ale ani neochutnávali, takže v tomto bodě je report neúplný Jinak faktem je, že tam kucí jeli za prací a s docela malými finančními prostředky, kdyby měl někdo více našetřeno a jel přímo do Christianie a poznávat Denmark, tak se to určitě myslím si dá.