Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zamysleme se společně nad... - Klikni zde pro originální téma
blownancyblow
meine eltern rauchen uber blaue tauchen ???
acid.hack
citace:
Původní příspěvek od blownancyblow
meine eltern rauchen uber blaue tauchen ???


Moji rodiče kouří pod modrým potápět...:frog: to zní jako dobrej začátek pro nekonečnost vesmíru.

A co třeba: Kdo hulí, má pod čepicí...Kdo nehulí má za tři. :confused: Tak dlouho se chodí se špekem až ho dokouřím... Nemusí pršet jen když se hulí...
G.E.M.E.R
no ja mam iny problem: ako je mozne, ze ked idem po ulici,citim, ze sa niekto pozera, obzriem sa a fakt ide za mnou niekto, a pozera na mna.
alebo napriklad idem za peknou slecnou, pozeram na stromy, domy, no len co jej pozrem na zadok, vyciti to mrcha jedna a obzrie sa za seba, ze co cumim.

no proste si myslim, ze ludia maju schopnost komunikovat bez slov, alebo take nieco, len to mame tu schopnost slabo vyvinutu. Lepsie sa to da vydiet na lysohlavkach(ti, co skusali viackrat, vedia o com hovorim)
Sinuhet
G.E.M.E.R - Nekdy se trefim a jindy ne. Kdyz se netrefim, zapomenu na to. Tak vznika dojem ze trefuji porad (telepatie).
G.E.M.E.R
Sinuhet > suhlasim, aj ked...komunikovanie ludi zrakom na hubach(psylocibin,psylocin). :eek:
THCjahoda
ten vesmír,tedka jsem čekoval něco na spektrum a tam byla teorie,že vesmír má 12 dy(i)menzí!A jestli znáte teorii strun,ta jí nějak myslim ještě upgreadovala,že vesmír vznikl z vlnění...Když jsem nad tim přemejšlel high,tak jsem fakt nechápal jak to celý vzniklo!Tohle je nekonečný téma (možná jako vesmír :D )
THCjahoda
No tak já myslim,že to je kvuli tomu jak rotujou a odstředívá sílo to asi vytvarovala (logicky) ale byloby hustý kdyby třeba Země byla kotel,nebo kýbl :p
mati0n
peace neco pridam ale je to strasna blbost ani nevim jak sem na to mohl prijit... uplnej nesmysl tak ale byl sem docela hodne na kasu... takze sem si rikal kdyz sem kouknul k nebi na mraky jestli ty mraky nejsou treba v italii nebo ve francii ba ci dokonce i v holandsku :) jakoze ted nekdo na plazi se diva na ten stejnej mrak co ja a verte mi ze ostatnim zhulenym sem docela zmatl hlavu ale vecinou me prehlasovali :p:
RADAR
no..podla mmňa..by bolo krásne, keby..na svete existoval svetadiel v tvare ganjového listu.......alebo aspon taký dáky ostrov..na mape by to vyzeeralo strašne kruto..a na každom"liste" by rastla iná odbroda a ludia by tam chodili huliť a boli by šťastní..inač....teraz som normal....ale..nebolo by to pekné?...celá amerika v tvare ganje...:)..to by bola sloboda...:)
bounty_killer
Zvláštní, že z ničeho byl prý najednou výbuch a tím se dostalo ke vzniku planet etc... ale z čeho výbuch, proč tak najednou a kde se vlstně ten prostor vytvořil, když nebylo nic? UAAAAH motá se mi z toho hlova
RADAR
tak dík, že som týpek...:)
no.tie oblaky..to je nerealne...lebo..Ty ked vydíš oblaky, tak..oni su dosť nízko nad zemov...a už vo vedlajšom meste vydia tie oblaky ako..dosť vzdialene.....to skor by sa tak dalo rozmýšlať o mesiaci a tak....ale oblaky ne....ved..si všimnite, ja k rýchlo sa niekedy pohybuju..a...že..u vás prší a že 30 km ďalej nie..lebo tam je jasno..a vy tu jasnu oblohu nevydíte..chápete, je to haluz..
ale keby som bol sfajčenáý, tak si myslím, e...na ten istý oblak sa pozera....pamela anderson a myslí na mňa....:)
moswa
někdo tady mluvil o tom, proč planety nejsou krychle ale koule. no protože přes ty hrany by se blbě chodilo. lidi by tam mohli páchat sebevraždy a to přece není na programu-páchat sebevraždy ne?:vampire: mě spíš hlava nebere jinou věc.
:mutant:
1. vesmír nemůže bejt nekonečnej. to prostě nejde. všechno má konec. nebo?
2. jak mohl vzniknout život. normálně byla naše planeta a byla úplně mrtvá, tak jak najednou něco mrtvýho ožilo, kde se kurwa vzaly nějaký ty buňky a podobný věci. a pak rostliny a živočichové a pak lidi který "myslej"... no prostě nevim no. dáte mi na to někdo vysvětlení :angel:
X_eXc_X
2moswa: proc myslis, ze ma vsechno konec? Treba o mobiove pasce uz jsi slysel? :) Ustrihni si prouzek papiru, potom jeden konec otoc o 180 stupnu, slep ci secvakni konce, pak vezmi propisku a zacni 'delat' caru :) :) :)
OverKill
No tak ja si myslim ze vesmir vymyslel nakej typek nekde uplne jinde predstavuju si to asi tak ze vzal naky akvarium do toho udelal nakej vlkej tlak dal tam naky sracky odpraskl to a vzniknul vesmir :girl:
Sinuhet
Ty mraky by se daly spocitat. Staci si to nakreslit a trochu premyslet. Vyska mraku nad zemi, zakriveni zeme...

Co se tyce vzniku zivota, tak se uvadi ze to zacalo tim, ze tu vsude byla voda a v ni spousta chemikalii vyplavenych pri vzniku zeme. Do toho praskaly blesky, soptily sopky, a to vsechno po miliony let, az se nekde nahodou zdrcnul prvni chuchvalec, ktery mel tu vlastnost, ze z okoli na sebe lepil dlasi chuchvalce, atd...
Sinuhet
Jakou mate jistotu, ze kdyz usnete, ze se pak probudite jako nekdo jiny? Co kdyz me ve spanku celeho predelali, a kdyz jsem se pak rano vzbudil, vsechny vzpominky byly umele. Do vcerejska jsem zil jako ubozak v indii a v noci me prenesli a nahrali do me falesny zivot nekoho jineho a ja ted verim, ze jsem Evropan, atd...
Nebo se to da jeste vygradovat. Co kdyz staci mrknout a v te kraticke chvilce tmy, stihnou (treba ufoni) vymenit cely svet.
Sinuhet
Zhulil jsem se a zacal kreslit a pocitat...
Vyslo mi, ze pro mrak ktery mem nad hlavou ve vysce 10 km, coz je pry tak max kolik mraky byvaji, je nejvzdalenejsi pozorovatel, ktery ho taky uvidi vzdalen 6229 m. To jsem teda cekal vic. Mozna mam nekde chybu.
Sinuhet
Vecer taky usnu a nic, takze se smrti problem nevidim.
$t€p@n
Je vesmír nekonečný? Jak to nekonečno vypadá a když někde končí, co je za ním? Nic? A jak to "nic" vypadá? :)

A jak píše HiDDen 69, je dost možný, že doletíte na konec a objevíte se na začátku, takže se dá říct, že objem vesmíru je to samý jako povrch koule - nikdy nekončí, ale opakuje se ;)

My většinou zkoumáme různý části přírody - rostliny, zvířata... Proč vypadaj, voněj zrovna takhle? Nebo se vžíváme do role zvířat (kočky, psi, ptáci...)

Já stejně žiju v domění, že tenhle svět je virtuální a že buď funguje sám, nebo nás někdo ovládá a všechno je někym "naprogramovaný". A omamný látky jsou programy, který maj změnit váš pohled na tenhle svět nebo aby vám přiblížili ten svět skutečnej, uvědomnění si reality. O tom se dá polemizovat hrozně dlouho.

Jak vzniknul z ničehonic život, to taky nestíham, zkrátka tohle je virtuální svět a basta... Ale někdo ho musel vytvořit - někdo živej, ale jak vzniknul?, áááááááá, volejte Bohnice :)

Nebo, jak by svět vypadal, kdyby neexistovaly barvy? :D


Když jste high, tak zkrátka přemejšlíte nad takovejma věcma, co jsou jinak uplně běžný a nezaobírate se jima... Ale to se o týhle rostlině všeobecně ví. :jumper:
moswa
2$t€p@n: třeba barvy neexistujou :vampire:
kolumbijec
2all:
"kazde nekonecno je omezeno konecnem" - Albert Einstein.

a kdyz vystrelite do vesmiru libovolny predmet tak se k vam vrati z druhe strany. (na to taky prisel albert)
moswa
kolumbijec:nemůžu si pomoct, ale když něco vystřelim do vesmíru a ono se mi to vrátí z druhý strany, tak vesmír musí bejt...koule? to těleso musí rotovat aby se vrátilo s tý druhý strany. tzn. musí mít střed(vesmír):D

asi je to too much complicated, ale snad mě chápete? :rejp:
JackEE
predstavte si ale takhle nekonecnej vesimr treba nase zeme je 3d svet a přitom ta "nekonečnost" funguje jen ve dvou rozměrech (jako že když dete n sever dojdete nazpět ale od jihu, a když na v tak přijdete ze Z zase zpět, když ale jdete dolu směrem k jadru tak už nezpět nedojdete) tak třebe ve vesmíru aŤ dete kamkoli vždycky dojdete nazpět :D
to by byl vlastně vesmír takový x-rozměrný těleso
......
to je fakt úlet :D
kolumbijec
2moswa: nevim. sam tomu ale vubec nerozumim.................. jenze uz je teoreticky dokazany ze existuje ctvrtej rozmer. jenom se nevi jestli je to cas nebo dalsi prostor.
(p.s.- podivejte se na KOSTKU)
moswa
asi je to totál kravina, ale já pár věcí nechápu, který ostatní chápou. napr.jak je možný, že letadlo lítá. prostě hliníková nebo jaká roura a letí...no moc to nepobíram:D :D :D potom ještě nechápu sochy na Velikonočních ostrovech a pak - no a teď sem to zapoměla. ku*wa!!! tak snad příště:satan:
Sinuhet
Chces vysvetlit vztlak? Zakladni finta je v tom, ze kridlo letadla me horni "drahu" delsi, nez spodni. :-)
JackEE
mno ale neni to jen o vztlaku ze jo, jinak by to neletelo dopredu ale jen nahoru ;), o to ze to leti dopredu se zase stara zakon akce a reakce: motor udela psssssssss do vzduchu a vzduch jako reakci udela to ze zase udela psssssss do letadla a roztlaci ho :D

thats all folks !
moswa
jasnačka:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma