Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
600W Gardena micro drip system - Klikni zde pro originální téma
Hlava
:devil: je asi 25cm vysoká :eek:

Hlava
...jeeee jsem zhulenej :cool: :eek: :cool: :eek: :cool: :eek::cool: :eek:

Hlava
:cool: :eek:

Hlava
:satan: myslim že to je ta Maple leaf indica

Hlava
...asi 8g , šmakuje dobře :sun: :smoker: tady jeji větší spolubydlící :eek:

Hlava
...velmi děkuji za slova chvály :smoker: tadý další malá ukázka :eek: , zdar

Hlava

Hlava
..musim ješte něco ukázat :devil: jo a můj děda byl opravdu zahradník :sun: :sun:

Hůůůhlalava
Hlava
je ta fotka , :smoker: málem jsem zapoměl :eek:

Blaz
Máš to fakt mooooc parádní(cenu taky),ale celkově to už je prostě alej,plantáž,nebo něco co je větší.Když už se chodí tady kolem cen,zajímala by m cena jenom toho Hydro systému,bez hnojiv,lamp a měřáků,no a gdyž už se na to člověk dá potřebuje i ty ostatní,nestačí je na PHčko?Přeju fejst pohuleníčko,bulaníčko,váleníčko+K+
Hlava
... takže asi hydrosystémem si myslel :sun:

a) truhliky 8kousků á 180Kč , grow shop žižkov
b)kapátka Gardena balení 15ti asi 250kč , mám jich 50ks
c)hadice Gardena , k mikro drip systému maj jen dva rozměry , balenní á15metrů , 400kč ,
d)nějakej škrtíci ventil , 90kč
e)čerpadlo .... je to tady někde popsaný:smoker:
f)dvě vaničky na roztok a ... hotovo asi max cca tak do 5000kč se snad vejdeš

bod b)-f) prodávaj v Hornbachu = OBI ...

Měj se Hlava
Hlava
Dik pánové , snažim se co to jde . Ted provádim se skřiní drobné úpravy , těšte se :cool: :eek:

Hlava :smoker:
breeder
ajtakrajta fakt dóst dobrý,

ale prosim, kolik toho bylo celkově?
jinak jsem zvědavej na tvůj upgrade skříně
hh-top
Hlavo, klobouk dolů. Urazil jsi během dvou tří úrod pěkný kousek cesty a ještě jsi přitom šířil osvětu. Za to jedno velké K+
Jinak se připojuji k těm, kteří jsou převelice zvědaví na Mad Head Mk4. Jsi-li z Prahy či okolí, dal bych konzultaci.
Zdravím
Hlava
Dík za hodnocení :sun:

2breeder : bylo toho 280g celkově , mohlo bejt víc kdybych to nepřesušil :eek: no , stane se .

2Dr. Smokalot a hh-top : jasně , pošlu PM :smoker: dík

Zdar

Hlava :sun:

prdik
Prosim te jak mas velky ty kvetniky ?A ty desticky dik
nemo
Hele, ty mas jen jednu 600W lampu na celou tu plochu?
Pokud jo, chtel jsem se zeptat jestli ty kytky na kraji vypadaly taky tak pekne jako ty uprostred pod lampou?
Hlava
Ahoj ve spolek ,

2prdik - květníky - truhlíky jsou 100cm dlouhý 15cm široký a asi 15cm vysoký . Daj se koupit v growshopu , nebo na netu :sun: podivej se tady :smoker: někde jsem to uložil. Cena do 180kč

2memo - jo na krajích je to slabší :eek: proto dělám upgrade :cool: :devil: , brzo uvidíte . Jednu úrodu jsem přepnul později a úpně se mi některé kyti narvali do lampy , sice se spálili , takže jsem to spálený ostříhal :smoker: pak se tam objevili megapalice , viz první foto na 8 stránce , to v ruce je jedna palice :sun:

Čím blíž ke světlu , tím větší palice .

Mějte se zdar :sun:

Hlava

nemo
Ty Hlavo, posluchej už jsem to tady jednou nakousl ale neujalo se to. Jestlipak víš, že 2x250W dává skoro takový světelný tok jako 1x600W ale je (podle mě) líp rozložený a nepálí tolik na jednom místě, takže nespálí kytky a ty lampy můžeš dát níž, takže máš větší intenzitu světla u kytek (ta totiž klesá se čtvercem vzdálenosti, takže v dvojnásobné vzdálenosti je čtvrtinová - a to musí být znát). Co si o tom řešení myslíš?
Hlava
... že by to mohlo bejt dobrý řešení , problém bych viděl v tom to uvětrat (dvě světla) ale já jsem zvolil 600W , protože je na tohle pěstování nejlepší :cool: spektrum , světelnej tok , spotřeba vs. plocha , nevim co dalšiho ... :smoker:hodně je o tom napsáno na Overgrow , kde jsem si to našel :sun: , k tomu jsem zakoupil stínítko s odtahem který mi vyřeší problém s teplotou . Lampa bude ted 20cm ud vršků a bude to paráda :smoker: . Jsem pro jednoduchý řešení , jedna lampa mi prostě stačí :sun: Dneska jsem dodělal skřiň , brzo sem dám fotky . trochu jsem jí vylepšil :) je to rulezzzzz .

Zdar Hlava
nemo
Ty jseš ťula Hlavo. Jakej problém uvětrat. Já mám 2x 250 W a odtah mám centrální trubkou o průměru asi 10 cm s ventilátore ze zdroje PC a i v těch největších parnech pohoda. To je přece i o účinnosti těch světel a ne jen o počtech Watů. A účinnost je přibližně stejná u 250W jako u 600W, takže množství tepla je u 600W 1,2 x vyšší než u 2x250W (600/500=1,2).
A chtěl bych vidět těch 20 cm nad kytkama když máš 600W. To musíš chladit ty vršky těch kytek jak ďábel.
A spektrum je v pohodě už od speciálek o příkonu 250W. Nebo ne?
Hlava
... já si pořád prostě myslím že dvě světla :smoker: prostě dvakrát více hřejou :cool: , kyti už mám 20cm pod lampou , :( bohužel nemám foták abych to vyfotil .
Rád bych ale viděl to tvoje combo 2x250W s odtahem , nechce se mi věřit že to utáhne věsráček z PC ?? . Podívám se tady jestli to máš tady nafocený , jsem zvědav :sun: , tady něco ze starší urody .

Palice , indoor český skunk :smoker:

Mějte se

Hlava

Bazar
Vážení přátelé, všichni máte ty svoje děti strašně slaboučky. Musíte používat stimulátoru, furt co to jde.
Co nejvíc stříkat stimulátory.Furt musí mlsat. Musí unést v truhlíku 80g jedna. Pokud chcete dopřát miláčkům nějakou mňamňu, ozvete se mi. Jinak všem dietářům hodně štěstí a labužníkům hodně všeho. / Kontakt: zahradnický bazzar-BAZAR,nejlevnější nákup / S pozdravem *bazar*
Hlava
...za tip :eek: jelikož používám minimum chemie tak mě to celkem netrhá ale chtěl bych vidět těch tvejch "Musí unést v truhlíku 80g jedna" to jako myslíš 80g jednu kytku ?? To by to muselo bejt ze semínka a ideální podmínky atd...., jestliže jsi to tady celý pročetl tak bys měl vědět že by to bylo u mě maximální sci-fi :sun: 80g na kytku :sun: . Ne že to není možný :cool: ale ne v mejch podmínkách ... Takže tady tolik nepleť lidi :smoker: a ješte jednou děkuji za nabídku .

PS: máš to levnějc než tady??

Měj se Hlava
Rude
:)
no Hlavoune ty ses hustej plantaznik , jen co je pravda, peknoucky rostenky :)
este bych se rad zeptal co tam mas za vodfuk(jestli si to tu uz psal tak promin)
cus
Hlava
... tak v té skříni co je po tuto odpověd , jsem měl 2x13w větrák , jeden ven a jeden dovnitř :smoker: asi 80m3 za hodinu , :sun: teď když mám upgrade hotov vše pohání jeden dvourychlostní větrák . :devil: světlo zap/vyp --160/100m3za hodinu :eek: . Je to mazec , je na čase to sem šoupnou .

Těšte se :satan: Hlava
Hlava
Tak :sun: jak jsem psal v předchozím přispěvku , dnes sem šoupnu svoji práci :cool: bohužel jsem měl půjčenej foťák tak ta kvalita :( nic moc .

tak pohled z venku

Hlava
....pohled do otevřený skříně ... :smoker:

Hlava
Pohled na odkrytý vnitřek , shora : věci k světlu (tlumivka , startér ...) dál dvojrychlostní větrák 100/160m3 časovače , stykač ,
Dál v tý mezeře je už tlumič na hluk a uplně dole , vanička s roztokem a čerpadlem :devil:

Hlava
Další pohled dovnitř :smoker:

Hlava
a poslední pohled dovnitř :eek:

borifield
zdary,tak tomu rikam skrin :) chci se jenom zeptat na neco konkretnejsiho kolem toho tlumeni hluku , jak je to hlucne ?prece jenom 600w ...me stacila 400w
Graetar
Pohled jak do létajícího talíře... :D Jinak moc krásněj příběh a pěkný kytičky - K letí za tebou, jenom nevím, ke kterýmu obrázku jsem ji přilepil... Vim - k jedný z džunglí :)
Hlava
Čau ve spolek :sun:

2borifield , jde o hluk větráku , v noci to fouká 100m3 za hodinu a asi 1metr od skříně mám postel , takže proto :smoker: .

2Graetar,vevejka dík pánové , 4měsíce práce jsou znát :) .

Zdarec Hlava
Rude
Mno Hlavo, co dodat? myslim ze uz tu bylo vse kladne receno, tak jen taky pridavam svuj obdiv k tvoji sikovnosti(ale hlavne píli);

- chtel bych se zeptat na ten vetrak, muzes nak podrobnejs, jako vodkud ho mas apod. ?
(jestli si to sem psal tak se omlouvam za blbou otazku, ale nejspis sem to prehlid)

-tak hodne stesti v dalsim ozarovani
Hlava
...se za nic :smoker: omlouvat , vod toho tady jsem :) hele Rude ten větrák jsem koupil tady je to tenhle typ : TD-160/100-ventilátor-160m3/h jsou super , doporučuji i tuhle stránku :sun: .

Ted mám kyti asi 60-75cm vysoký jsou 14dní na kwětu :cool: brzo dám fota .

2Slick-ace : Diky :)

Zdar Hlava

EDIT 2005 Tak ty TD diagonalni ventilatory doporučuje i Sensiseeds katalog na rok2005 , co se tyče vlastnosti u typu TD 100/160 jsou příkon 26/35W , hlučnost 14/18dB, otacky 2100/2500min1 , hmotnost 1,4kg
prodavaj je tady : Boleslavova 15 P-4 Nusle tel . 241001010
Reaper
Hope you understand...
Your grow looks nice.
But you should really remove the drippers from the rockwool and put them in the clay growrocks next to the rockwool cube. You must keep teh rockwool cubes dry. IF not you can get stem rot. Be careful-

Ciao
reaper
Hlava
I understand , thanks you . But now they are growing in cocos , small rockwool cubes I use only for rooting clones. :sun: see photo . Today´s flower height is 65-70cm at 25day on blooming .

I have seen you famous work on OG (bunker) , is wery wery GREAT!!!! :cool: Is my favorites thread on OG

Thank u and welkome on CZECH OG

Hlava

PS :sorry for my english

satori
Ahoj, v prvom rade pochvala, ze sa len nechvalis, ale ukazujes aj svoje omyly a chyby. To sa ceni!
Ten ventilator, co si pouzil... aky je asi hlucny? Ak by si vedel hodnotu v dB bolo by to super. Je ho pocut napr. vo vedlajsej miestnosti? Dalej by ma zaujimalo ako ti zohrieva ta 600 W lampa izbu. O kolko stupnov sa zvysi teplota, ked to bezi 12 hodin?

Inak pekna urodicka, zo zaciatku to bolo tiez fajn, no pekne vidiet ako sa zlepsujes! K+
Hlava
Zdar satori :sun:

Dík za přečtení tohodle threadu :smoker: je vidět že chybama se člověk učí :eek: ale k věci , ten větrák má hlučnost 30dB a když táhne v noci 100m3 tak metr vedle něj spím , pokud ho chceš vidět klikni si na odkaz v o dvě odpovědi zpět :sun: , brzo bude další várka fotek , některý palice jsou tak osmahlý že to ten foťák moooc nepobral :cool:

JIŽ BRZY

Hlava :)
Reaper
Hi Hlava,

What will your watering schedual be like now that you have changed to coco? It will have to be less often as coco holds far more water than clay rocks. Your system is really clean and professional! Looking good!

P.S.
Are those Librabacs?

Reaper
Hlava
..Tak se blíži sklizeň a já tady mám nějaký fota ze 37dne na kwetu , některy palice jsou tak bílí že to foták nebral....:smoker:
Hlava
...další detaily a pohledy :sun: .
Hlava
...je zbytek , mějte se :cool:

Hlava
Hlava
...jak na posledních třech fotkách jsou vidět do bíla přismahlé palice :eek: :satan: a ta chuť....

ZKOUŘENÁHLAVAMAKOVICE:)

2Reaper: I us a Gebufered cocos by Plagron/NL - 50ltr/bag isnt great. Hi
Hlava
...nesouhlasit :eek: šišky co jsou nejblíže jsou fakt nejvíce prorostlé :satan: je to i jiná chuť více mě to umrtvuje a když do brka dáváš žlutý hulení tak se lidi divěj :) :) :smoker: . Samotného mě to vytrestalo , :cool: po půlce brka zmizela moje schopnost udržet hlavu přímo a ustlal jsem si držkou v klavesnici ani sem nemrk a to musím upozornit na to že už skoro nechlastám alkohol a jedu si jen brka :) a tohle bylo druhý po ránu :eek: cca 14od :) .

Příští uroda bude to nej na závěr tohodle threadu , :smoker:

Mějte se Hlava :)
Jacob_Snow
SUPER
Spousta užitečnejch informací ...
Karma pro Tebe .... jistá

Kytí 24/00...
Jen to zavlažování mi nějak nesedí ... mam to nastavený aby to zalejvalo 4x deně 2x po 2min, 2x po minutě. Nevypadá že by to bylo moc spíš málo ... kapilára na kytí mi dá na minutovej interval 4ml .... jak to máš nastavený Ty ???

:punk:
:mutant:
:bravo:
:angel:
Hlava
... no mám to nějak podobně , 5x denně 2x2min, 1x1min nebo 1x2min a 3x1 ....atd :satan: různe kombinace , :( není na to bohužel univerzalní poměr aby se dal tak lechce definovat .... :eek: do riti co to píšu ?? No prostě je to individualní :cool: když budeš experimentovat na stejným prostoru delši dobu , pak to budeš mít ve "voku" .

PS: Samo že jsou jiný poměry pro růst \kwet

Čao Hlava :smoker:
g4nja4ev3r
opět letí pochvala za masakrózní výsledky growingu...Když takovýhodle kytí vidí kluk v mých letech tak prostě čumí a říka si "No voni sou snad kouzelníci..." Snad v tvých letech budu mít taky spoustu možností..,like this :)

:)*:)*:)
enwi
Tak ja len prajem veeeeela pestovatelskych uspechov. Bolo to mile citanie.
Hlava
Po kratší odmlce :eek: způsobené moji leností a nedostatkem času jsem opět zde abych udělal nějakou tečku za timhle tematem :smoker: :) takže po třech letech :frog: :jumper: a 14ti sklizních :angel: jsem došel k tomuto závěru , ehm , jdu do bubláku :sun: stručné ne . Nekdo k tomu potřeboval možná méně času :satan: ale já si to prostě musel pořadne vyzkoušet a ted vím že v hlině/posledních 6sklizní v cocosu mi nevyleze vice jak 0,5-0,6g na Watt mel jsem max 350g suchého pod 600w . Takže přecházim na bublajíci kbelík neboli bubler or DWC :smoker: jak chcete . Výhody pro méně znalé hned nastínim .
Výhoda 1. menší množství kytek při stejném nebo spíše větším výnosu . :)
Výhoda 2. Kdo pěstil v hlíně/cocosu asi ví jak k nasrání je tahat se kazdou sklizen s pytlema hliny/cocosu , toto je eliminováno kohoutkem ve vaši kuchyni :cool:
Vyhoda 3. ......:confused:.......co jsem to chtel napsat ??

... no to je jedno ale bod c. 1a2 myslim stačí néé??

Abych zase porad nenadaval na hlínu/cocos tak na druhou stranu nebylo to tak naročný na udržbu :) a chutově jsem si opravdu šmáknul :bong: a k tomu jsem si dovolil připravit par foteček ktere jsou 3-5dni před skosením a po :)
Hlava
....par dalších kousku ...

To je vše :smoker: ocekavam nějakou kritiku nebo náměty , popřípadě jastli máte nějakej dotaz , tak se nevahejte obratit na mě . :sun:

Mejte se Hlava :cool:
Hlava
... jo moje řeč , už to bublá :) a ješte tady nějaky foto ...

Mějte se Hlava :smoker:
Hlava
...mno , tady jeste malej , doplnek "jak dopadlo stinitko"

Po dvou letech použivani tohoto stinitka jsem ho sundal a udelal par fotecek :) vypada to mozna hrozne ale svůj ucel to splnilo , jen bych to doporučoval použivat jen do wataze 400w pri 600w je opravdu potreba přes 160m3/h odtah volny bez filtrů atp ,
vapor
zdarec Hlavoune:)
jedeš ještě DWC případně jak tvé rozhodnutí odolává času. spokojenost s bublakáma? nebo snad něco jiného?
tvoje stínítko vypadá jako svého času poměrně nepovedená záležitost aquaplant či jak se ten bazmek menoval
výstižně je to prezentováno v tomhle tématu
http://grower.cz/forum/showthread.p...light=coolshade
ať to roste :D
Hlava
Zdarec , jj je to ono jen ten thread je tady ale jinak jsem s nim byl spokojen , ted to bublá fota později :smoker:

Hlava
varan
tak to je docela špička, ty vole to je pěstírna jak z výzkumáku....
Hlava
...jo dikes , :sun: samotna bedna /bez vybaveni/ je ted na prodej , v bazaru :)
varan
zněloto jako oparná nabídka, stejně dík nechci. Já sadím spíše out door na vlastním poli za baríákem, ve vlastní kukuřici. Mám ještě materiál ze sklizně před 3 roky bylo toho přes 2 kila, palic.. nějakejch 40 rostlin. Od té doby pěstuju spíš pro radost...
Hlava
...pokud jsem neco sklidil z venku , coz se stalo malokdy , nemam barak a u nej pole s kukurici , bydlim v PHA :p: , tak mi to vetsinou nevydrzelo ani pul roku , nejen ze jsem to zhulil ale i rozdal :) ted si davam kazdy tri mesice jinej model a taky to neni spatny :devil: :devil: :D

Mej se Hlava
gona
No hlava si master, ale rád by som sa pozrel na tvoje výpestky v bubleri, to musí byť lepšia pálka......
Hlava
....no pracuju na tom ted jsem jel jen testovaci provoz :eek: az to bude nejak komplet tak to sem vrhnu , mala ukazka :eek:
varan
co k tomu dodat, tady ta hydroponie vypadá dost kašovitě. Nechci vidět, co by to udělalo s mým egem... Prej že travka probouzí schizofrenii, máš-li k ní přirozený sklony. U tohodle bych se docela bál... Tohle bych si dal, když hraju na klavír. to sou pak improvizace
luckyBOB
no tak musim rict ze toto vypdada opravdu krasne...gratuluji..
Čára
Jo, to je BAŠTA... :-)
HvihviG
Zajímalo by mě jak se chovaj kořeny v RW/kokosu a jak v bubleru. Kolik místa (objemu) zaberou resp. kolik minimálně potřebujou. No a samozřejmě na jakym prostoru je ten bubler, s jakym světlem svítíš a třeba i odkaz na stavbu bubleru.

Hlavo, si maník!

...informace, Stefany...
Hlava
Zdravim HvihviG :)

No koreny se chovaj uplne stejne , prorostou veskerej prostor co je jim poskytnut jak v mediu tak ve vode :) tady mala ukazka jak to muze vypadat v bublaku :eek: , stale svitim 600W:smoker: a setup sem vrhnu jak to bude spravne funkcni , momentalne trochu vychytavam vzduchotechniku a drobnosti .

Mej se Hlava :sun:
Hlava
Jungle :D:D:D
Hlava
...a znovu dalsi ochutnavka :D:D:D ....

jo , treti tejden kwetu :p: :p: :cool: :eek:

Hlava:afro:
lubo
nazdar profík:-))
nevidno teraz dobre tvoje svetlo,máš cooltube,alebo tienidlo? a ako ho máš vzdialené od rastliniek? niektoré tam máš v hline,však?tie v hline krmiš ako? aj phytamin?si velmi skúsený a tak si dovolím ťa poprosiť o radu.pozri sa prosím do indor pestovanie a tam na svetlé rastlinky.čo na to povieš? velmi pekne dakujem .teším sa na dalšie foto:-))
rrt
toto je vazne silla,zavidim ti.
rrt
mam bubler a nemozem zohnat hnojivo, co s tim,?staci aj klasicke?
luckyBOB
hlavo to mas tak maly pestebni proztor nebo jsi pod to sestikilo nechtel placnout vice kytek?....ale jinak pekne..kolik tram mas ec?
mej se peace
Hlava
Zdarec vsichni :sun:

2lubo stinitko , uz mam obycejne za 400kc zatim staci :D , no ty svetly kytky , muze to bejt strainem , nebo podle toho v cem je mas :p: ale jestli nevypadaj nejak spatne tak to neres :)

2rrt na hnojeni v bubleru staci i obycejny kristalon , navod na pomer tady nekde najdes , ale asi jen 33% koncentraci oproti navodu :D

2luckyBOB jo je to velky 175x110x50x v/s/h/ v cm a smazim tam porad 600W , sem zmenil lokaci a sem v mensim :p: ale snazil sem se to vyplnit , ted mam konec kwetu a EC se mi pohybuje tak kolem 1,7-1,9 , vic to nekrmim , myslim ze to je dostacujici ;) :wink:

dik vsem za poznamky , az to bude tak to sem dam komplet ,

par fotek

č.1 GWS v royalty mixu

č.2 sweet mendoBOG v bubleru

č.3 GWS v bubleru

č.4 GWS v bubleru I

vse 37den kwetu :bravo: :bravo:

Hlava :cool:
lubo
nazdar hlava.strainem? neviem
co to je,ale v anglickom slovníku som nasiel-vypetie.je to v kokose s hlinou a perlitom.nevypadajú zle,aj rýchlo rastú a tak to moc neriesim,ale aj tak by ma zaujímala prícina:-))
más to peknucké:-)) kolko cm od rastlín je tvoja lampa? dakujem
Hlava
....no jasan myslel sem jako modelem , jestli to neni ....ale ted me napada ja mam tu samou kytku vedle sebe jednu v bubleru a jednu v hline a v tom bubleru maj svetlejsi listy a v hline tmavsi ..... ee kde je to foto ...jo tady to je.... no takze si myslim ze pokud sou vsechny stejne "postizene" tak by to mohlo byt tim mixem cos jim namichal :D .....

...jo lampu mam ted 40cm nad vrcholky v konci kvetu , v rustu ji mam 60cm vysoko ...:wink: viz dalsi foto ....

Cau Hlava :afro:
lubo
mixom asi myslís substrat,ci...?lebo mixoval som toho viac,napriklad hnojivo:-))velmi pekne dakujem za rady od skúseného harcovníka.kolko litrové sú tie tvoje kvetináce kde jedes hlínu? dakujem
Hlava
...jo jasne :) substrat muze to bejt i tim , ty kvetinace mam 4litrove ,kyticky by mohli bejt vetsi ale ja sem je nechal rust jen 7 dni v tom kvetinaci a brzo prepnul proto sou tak male ....
Ke-Guglimugli
Servus hlavicko!
Jen dotazek: Co ta vejska lampy? Neco mi uniklo? :D
Jinak ten sharky se mi libi moc! Taky bych ho rád.. :wink:
Preji zdar! :)
Easton48
Libi se mi tvuj styl : co nezkusim nevim. Ted s kamosem taky jedem bublak a mame teda jen tri kyti ale prostor az na vysku je je stejny. Vysku mame pouze 130cm. Mel bych na tebe dotaz : Jak dlouho si grower? Me by zajimalo kolik pokusu jsi k tomuto umeni potreboval (pokus myslim zasadit sklidit)? Jinak mas vazne krasnyho konicka a co je lepsi ze ti to jde. Jsi samouk nebo mas nejakeho radce na growing? No tech dotazu je nejak uz moc :eek: .

Dik cau Easton48:smoker:
Hlava
...je , dik za zajem , in jedu asi od 99 :D a abych to nejak pochopil , tak sem potreboval tak 7-8sklizni prvni - malo rust a prelito , druha moooc rust prelito a smutnice , treti neprelito ale smutnice a plisen , ctvrta celkem sla ale presusil sem to ....atd ,pak prisel G a uz sem tady sosal info ktere jinde nebylo , no ted zhruba po cca 5ti letech mam celkem jasnou predstavu o pestovani jen to dovest do dokonalosti :D:D:p:

Mej se Hlava

:bounce: :bounce:
Ke-Guglimugli
Zajimalo me spis PROC tak vysoko? :confused: Kazdej tady doporucuje co nejniz k vrcholkum a ty misto toho skoro metrovy vzdalenosti.. ;)
4L_
to seš frajer kámo... když si to vydržel to mít 90 dní v 18/6 v růstu... to je mazec... já bych to nevydržel... kdybys náhodou zjistil proč se to tak zaseklo... tak to sem písni docela bych nerad udělal stejnou chybu... díku dík... dík a čau...
4L_
puáč... já si myslim že to bude málo nebo akorát... a docela by mě zajímalo jak osvětlíš ten kus Ičko osvětlíš ale ten zbytek ?? :-?
Tomi Poser
poradte mi kde by se mela merit vnitrni teplota?Jak daleko by mel byt od lampy?

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma