Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

Stránky: [1] 2 
Zahrada by Dudušek 2005 - Klikni zde pro originální téma
Dudušek
Ahojte,
letos se chci taky pořádně zásobit na zimu, pak dlouhé jaro a léto, takže letos jsem udělal společně s kamarádem 3políčka. Jedno je u něj doma, tam je 19kytiček a přibyde snad ještě jedna PwP, takže celkem 20(každá jiná, letos chci hodně experimentovat a opravdu na vlastní plíce vyzkoušet, co každá ta květinka děláJ ) Další políčko je v lese, kde budu dávat asi 5kytek v květináčích a poslední místo je u známého na chatě(není to přímo u něj, ale v těsné blízkosti u lesa. Na pole v lesa a chatu založím zvlášť theader, teda, jestli to nebude modům vaditJ (snad ne). Letos jsem nic nechtěl podcenit(to teda nechci nikdy), ale hned před sezónou jsem měl velké problémy se skříněma, protože kvůli mé touze cestovat a kamarádskému příslibu, že se mi o kytí postará, tak jsem přišel asi o 70% genetik a asi o cca 300řízků(tyhle nebyli určené mně, ale lidem z groweru, kamarádům pěstitelům a malokonzumentům). Ještě, že jsem měl svoji vlastní železnou zásobu, kde mi kytky krásně rostly(samozřejmě u maminkyJ). Jen je letos škoda, že nemůžu kvůli zasranému sousedovi sázet u baráku, kde by to bylo na 100% ideální, už minulý rok vyhrožoval a šmíroval, co dělám na zahradě, tak jsme byli nucení to hodit ke kamarádovi na zahradu, ale tam má taky takové šmírující sousedy, takže to budem muset řešit tak, že kytí povedeme po zemi(neberte to teda doslova, asi metr nad zemí a budeme je vázat jako jabloně, takže by to mělo být ideální, každá kytka bude mít asi 0,9metru na prví přivazování do stran a pak 1,4metr výšky pak znovu na přivazování do stran a do šířky si taklhe můžou valit klidně 2 metry). Cílem bylo udělat takový krásný zelený plotek, aby nikdo nic nepoznal, sám jsem zvědav, zda se nám to podaří. Nyní mají některé kytky už kolem 0,6-0,7metru, ale některé jsou na druhou stranu ještě malinké, rostlinky jsem sázel od 5. května až do teď( u těch ze semínek jsem zpozoroval už koulaře, tak jsem je hned vyměnil…. No, konec vykecávání a pojďte se mrknout na moji sestavuJ …….
Hlina:
50% zahradnicky substrat
30% kokosový substrát
20% pisek

Teď vám chci představit můj letošní výběr genetik, jedná se převážně o in/out, takže jsem velmi překvapen, zda to všechno stihne dokvést:


§ Big Bud(klon)
§ Chronic (klon)
§ Kc33(klon)
§ Pok citral(semínka) --- ruší se a místo toho jsem dal Mother Finest
§ Ice(klon)
§ GWS(klon)
§ Durban(semínka)
§ Blueberry(klon)
§ Passion(semínka)
§ K2(semínka)
§ Orange Bud(klon)
§ E.Bad(klon)
§ NPP(semínka)
§ Cindy 99(klon)
§ IP2000(klon)
§ Apollo11(klon)
§ Nebulka(klon)
§ AK47(klon)
§ ww(klon)

Všechny kytičky, u kterých je v závorce napsané semínka, tak tam nemám ještě na 100% určené pohlaví(ale zkusím se co nejdřív polepšit). Jinak většina klonů je z mojí vlastní produkce a něco málo tady od growerů kamarádů, tímto vám chci moc a moc poděkovat a určitě budu na vás myslet, při degustaci, dále chci ještě poděkovat těm, co jak se dozvěděli, že mám problémy, tak mi nabídli nějaké ty řízky…….

Letošní hnojení :
Phytamin Plagron
růstové hnojivo:
Růst Plagron
Nutrinova A+B
květové hnojivo:
Květ Plagron
květový přepínač:
PK13,14 Atama

Rybí emulze Plagron

slepičáky - ale jen malé množství


Někteří možná budou psát, že tohoto hnojiva je vcelku škoda, ale já si to osobně nemyslím, i ty rostlinky, co jsou out, tak si zaslouží jen a jen to nejlepší papání
Dudušek
Tak tady jsou někderé fotečky, ale jenom něco, protože ostatní se nedostali k papajovi na email, takže první 2fotky jsou v bílých květináčcích maminky a ty ostatní půjdou do lesa.
Dudušek
A tady jsou fotečky další, Je to v tomto pořadí:
1. Chronic
2. KC33
3. Pok Citral
4. ICE
5. GWS
6. Durban
7. Blueberry
Dudušek
Jakorád ty fota jsou už týden staré, takže nyní jsou už o další 5-15cm vyšší tyto rostliny, ještě mě mrzí, že je tu jenom 7kytek a k tomu ještě ty nejškaredší, protože tyto jsou na okraji a zde svítí nejmín slunko, jenom od 12hodin do večera.
Dudušek
Takže máme tu další fotečky, sice týden staré, ale přece, díky papajo:-) jseš fakt frajer:-)
Dakže je to v tomto pořadí:
1. Big Bud
2. WW
3. Passion 1
4. OB (Orange Bud)
5. Early Bud
Dudušek
A další kráska je:
Apollo 11xmatanuska
Dudušek
A další je NPP(New Purple Power)
Dudušek
Všem děkuji za kladné názory, samo za K+ a velmi děkuji papajovi a takerovi, že mi pomáhají vložit a předělávat fotky(bez nich by tento theadr nemohl být). Ještě sem hodím dvě fotky a to Ak47 a Nebulku(ostatní jsem zjistil, že se mi vymazali) a počítám, že tak za týden až deset dní bude kompletní aktualizace všech rostlin. Takže se těšte:-)

P.S. Hledal jsem svůj theadr a nemohl ho najít, až jsem si všiml, že jsem si asi "zasloužil" místo nahoře;)
1. Nebulka
2. Ak47
(tyto fota jsou pořád ještě z té staré kolekce)
Dudušek
to Firestarter- jo, mít velkou maminkárnu je velká výhoda. Jinak taky doufám, že to dozraje, právě proto použiji:
květové hnojivo:
Květ Plagron
květový přepínač:
PK13,14 Atama
Jasně, ukážu tady všem jak je budu přivazovat a já to beru spíš jako takový ukázku a pokus pro ostatní, aby pak všeci věděli, jak a co dokvítá, jaký má ten či onen druh výnos atd. Protože všechny rostliny mají takřka stejné podmínky, jen na jednu půlku svítí asi o hodinu víc a některé byly asi o 5až30dní pozdějc sazené, jinak hnojivo a jinčí jsou úplně stejné.
Dudušek
Tak, tady Vám ukážu, co dávám mojim krasavicím jako hlavní a vedlejší chod:-)
Dub-Teaser
Panu Eugenu sličnému.:)
Tenhle out je pozoruhodný už tím,jakou má selekci genetiky... nemluvě o skvěle připraveném místě,ale časem uvidíš,až to trochu povyroste:) Myslim,že pokud si někdo troufne venku pěstovat takové modely jako má právě Dudušek v takovém počtu...klobouk dolů :smoker: je to spousta práce k dosažení dobré sklizně,spoustu z těch odrůd by bez podpory hnojek úbec nedokvetla!
._.
:)Tak to sem vážně nečekal:)
19druhů genetiky:eek:
Odvaha pěstovat to na zahrádce:)
Kde takové kvantum budeš sušit?To ti zabere celý barák:):)
Hellboy
Respect :)
9 z tech tvejch modelu sem testoval minulej rok :) viz...OG
Vetsinu dlasich testuju tento rok....myslim, ze to v nekolika pripadech bude aj stejna genetika, akorat ti musim z vlastni zkuenosti rict, ze objektivne urcit, jak ty kytky dobre dorustaji je vzhledem ke stabilite genetiky-rozdilnosti phenotypu, ruznym podminkam ten urcity rok a i dle mista a konkretni zahradky....pouziti ruznych pripravku atd.... velive narocne :)
ale drzim palce...postnu casem neco na porovnani :)
Dudušek
Ahojte, mám špatnou zprávu, musel jsem vyměnit Durbna - byl to samec, ale dal jsem místo něho opět durban(tentokrát na 90%samici) a musel jsem úplně vyměnit Pok Citral - byl to taky samec, ale neměl jsem náhradní Pok Citral, tak jsem tam dal Mother Finest(mlaďoučkou maminku). Je to škoda, ale pořád jsem zachoval těch 20genetik:-)

to Hellboy- na tom OG je to fakt tučné, respect odemě:-)
molik
Ahoj, prosim nekoho zkuseneho o radu. Doufam, ze to pujde v pohode shrnout do jednoho prispevku. V jakem pomeru byste doporucili namichat pro kyti nasledujici: Cernou zem, bily pisek, kompost? Opravdu do toho nechci investovat penizky, bohuzel je momentalne ani nemam. Jinak by me taky zajimalo nejake ucinne a levne hnojivo prozatim na rust. Dik moc. Btw Dudusku, mas to prekrasny:)
Dudušek
moliku - já bych to namýchal v poměru 3:1:2 ale to musíš taky vyzkoušet podle ph(nevím, jaký má ten kompost i ta zemina ph)
Hnojivo: určitě koňský hnůj - ten je good, nebo slepičáky
U těch chemických(co se prodávají) - nemám s těma levnýma zkušenosti, ale hodně tady píšou Wuxal Super
P.S. pak je na růst super hnojivo z kopřiv(to si můžeš sám udělat, ale trvá to dlouho-asi 3-5týdnů)
thc.cwock
2molik
me osobne se celkem osvedcil, kristalon START....
Dudušek
Zdravím Vás všechny kolegové, takže jsem už 2krát otrhával listí na mých kytkách, rostou vcelku pěkně. 3největší mají už kolem metru. Už jenom u dvou posledních kytek si nejsu jistý pohlavím a to u K2 a u Early Budu. Po neděli bude další aktualizace fotek.
wad
no zajímalo by mě jak to vidíš s doqetením Mother´s Finest..co já vím tak má docela dlouho dobu qětu. Jinak tvůj výběr genetiky je fakt mazec.. K+ za tohle... sem zvědavej jak to nakonec dopadne, držím palce !!
Dudušek
Díky wade, s tou Mothers Finest to nevidím zase tak kryticky, protože tu fungoval člověk měl nick nějak jako godzila(nebo nějak tak) a ten to zvládl venku:-) - dokvetlo mu to v pohodě. Rozjížděl to tehdy s Maharsim a pokud vím , tak maharsi jede letos veškerý out pouze Mother Finest.

Matrix - ten Ice je zatím fakt pěkný, je sice jen okolo 50cm vysoký, ale co má na výšku, to má taky na šířku a nádherně se větví.
Dudušek
Konečně další fotos. Holky jsou přesně v tomto pořadí:
1. Chronic
2. PWP
3. Big Bud
4. Mother Finest
5. ICE
6. KC33
7. Blueberry
8. Passion 1
Dudušek
Daty jsou holky v tomto pořadí:
1. GWS
2. K2
3. Durban
4. Ob
5. Early Bud
6. NPP
7. Cinderella 99
Dudušek
Tady jsou dámy v tomto pořadí:
1. IP
2. Nebulka
3. Ak47
4. WW
5. WW - v květináči - jiná rostlinka:-)
6. Apollo 11 x matanuška
Dudušek
Doufám, že se Vám květinky líbí. Některé z nich jsou fakt pěkné, až na tu K2, PwP a Mother Finest - tyhle jsem vyměňoval vcelku nedávno - byli tam samci. Jinak hnojeno je to pořád tím samým - plagron růst, Nutrinova A+B, rybý emulze - plagron a postřik phytamin - plagron. Jak sami můžete vidět, tak jsou tam na porovnání 2druhy cigaret a to protože nás celkem 2krát někdo zlehka vyrušil, takže jednou je to s lehkýma Malborkama, podruhé s tvrdýma a potřetí už bez porovnání(takže bez krabičky). Velké listy jsem už 2krát otrhával a zítra budu po třetí, jak jde vidět, tak všechny holky se mi velmi krásně větvý. Největší rostlinka je ten NPP - ten má asi 120cm, ale já se snažím z toho udělat spíše keříky, takže spíš je tahám do šířky:-) Snad se Vám to líbí a velké dík patří Takerovi, že mi zmenšil fotky(pořád to ještě neumím). Teď zde asi týden až 10dní nebudu(jedu na ryby), tak zde pak hodím další info.
papaja
Dudušku moc pěkný jsem rád , že se ti daří...škubu taky jen žlutý listy...ale nakonec jde jen o kouřový znamení takže at to jede..
Dudušek
Všechny Vás zdravím, velmi děkuji za povzbudivé ohlasy, kytky fakt kotel poporostli, musím sem během pondělí až úterý hodit další foto, asi budete aj koukat a během příštího týdne(asi o výkendu) to začnu vázat, protože jsou některé už tak 1,5metru vysoké a to je pro mě vcelku nežádoucí:-)

to Big- díky za uznání, ale s těmi velkými listy to bohužel jinak dělat nejde, protože je to u kamaráda na zahradě a ty velké listy jsou vcelku dost nápadné, takže proto se to stříhá:-( je to vcelku podmínka domácího, takže hraju podle pravidel
Dudušek
Bohužel musím konstatovat, že Early bud je taky samec, takže ho zítra vyměním za vzrostlou slečínku Early budu. Ostatní jsou na 95% všechno slečny, je možné, se se může ještě vyskytnout nějaký hermouš:-( ale snad nic podobného se nestane.
Dudušek
Ahojte všeci, díky Takerovi jsem můžu hodit další fotky, fotky jsou už 5dní staré, ale i tak hodně od těch poslední fotek poporostli, největší je NPP 165cm a nejmenší je PWP - asi 30cm. Fotky jsou v tomto pořadí:
1. Big Bud
2. Chronic
3. PWP
4. KC33
5. Mother Finest
Dudušek
A další:
1. ICe
2. GWS
3. Durban
4. Blueberry
5. Passion 1
Dudušek
A opět další, odpoledne jsem to již nestihl:-( ale nyní jsem to napravil:-)
1.K2
2. Orange Bud
3. E. Bad
4. NPP
5. Cindy 99
Dudušek
A posledních pěk kousku:
1. IP
2. Apollo 11 x matanuska
3. Nebulka
4. Ak47
5. WW
Dudušek
Nikdo nemáte žádné postřehy?? Co by se třeba dalo zlepšit atd? Jinak další fotky budou už jak to bude navázané(snad se mi to podaří), jen mě mrzí, že jelikož jsem musel měnit nějaké rostliny, tak teď mám některé moc velké a naopak pár kousku je vcelku malého vzrůstu:-( ale snad to všechno nějak zvládnu. Zkuste se mrknout na některé fotky ze starších a porovnat s těmi novýma, třeba u toho Big Bud to jde velmi pěkně vidět, jak rostlinky za 14dní poporostli.
hmoždíra
Máš to fakt pěkně rozvětvený, hezký keříky, a hodně dobrá genetika, pokud ti to vyjde tak bude asi super pokouřeníčko.
Tady se někdo ptal jak zajistíš že ti ty indoorové modely dokvetou. Já to tedy nevím, ale dobrá věcička je superbud, díky kterému se kytky mnohem rychleji dostanou do květu, ale je to finančně dost náročné, anebo je nějak zatemňovat a to je zase na realizaci docela obtížné, možná je překrýt nějakou černou folií.
akorát tomu PPP se moc nedaří, docela se divím že ti tak pěkně jede blueberry a nebula což jsou pokud se dobře domnívám čistě indoor modely narozdíl od PPP která se hodí podle nirvany i do outdooru. Ještě jenom otázka co je za model IP?
Dudušek
Budu používat kapku superbadu a Pk13-14, tím to doufám přinutím kvést. Jinak ten PPP jsem sadil teprve před měsícem, tak proto je tak malej, jinak by byl už pěkný keř. IP - Ingemars Punch 2000. Jinak Nebulka není čistá in, už jsem ji viděl v ČR dokvést bez větších problému a to samé platí u Blueberry.
Dudušek
Ahojte, všechny Vás opět zdravím. Kytky rostou fakt krásně, ty co jsou outovky tak mají kolem 160cm a největší NPP, ten má 190cm. Jinak ostatní in/out jsou všechny kolem 130cm, což mi vážně vyhovuje, protože většina kytek, co má do výšky, tak má i do šířky:-), nejlepší je asi Big Bud, ten má 140cm do výšky a 220-240cm do šířky(záleží, z jaké strany do měřím):-) Jen jsem byl ještě zhnilý to přivazovat, ale chci to co nejdřív napravit(asi tento výkend). Jinak mi zatím žádné kytí z volné půdy ještě nezačalo kvést:-( ale věřím tomu, že se to nakonec všechny stihnou. Teď už hnojím jenom slepičákama a stříkám kytky Phytaminem a od 10. srpna začnu aplikovat PK13-14, Plagron růst a 15. srpna to chci zkusít přepnout kapkou Superbudu, ale bohužel jsem sehnal fakt jen tu kapku(aspoň nebudou toxické). Jinak příští týden udělám ještě jeden theadr s kytkama, co mám v květináčích, aby jste se mohli těšit, tak tam uvidíte Mother Finest, WW, Passion1-ten už začal kvést, G13xblackwidou, chronic, K2 a GWS(možná ještě něco navíc:-)
wad
hi, zdravím tě velký strainmastere... :D fakt pěkný kýtíz a výběr těch modelů je fakt geniální, muselio to dát asi docela práci zehnat ty genetiky ne ? :) no ale tohle sem chtěl, díval sem se na ten tvůj power plant a všiml sem si že ho máš docela malej. Kámoš ho dával do hlíny (z řízku) docela brzo a i tak mu zůstal stejně malej jako tobě, začal se táhnout až teďka (což je docela pozdě) a přitom pokud se nepletu tak je to převážná sativa co se má táhnout jako prase..takže by mě zajímal tvůj názor na to... jinak samosebou K+ a respekt..

btw: myslím že většina těch modelů by měla doqíst v pohodě ale ten mothers finest se mi nezdá, co sem se díval tak to má kotel dní na qětu... no sem zvědavej.. :girl:
Dudušek
ahoj wade, ten pwp jsem sadil před měsícem a půl z úplně malinkatého řízky, máš pravdu, posledních 14dnů se začal táhnout, ale já nemůžu objektivně posoudit, jestli letí líp, než ostatní kytí, protože je sazenej jak jsem psal o hodně pozdějc, než ostatní. Jinak sehnat tolik modelů to byl vcelku problém, ale míval jsem velkou maminkárnu, ale bohužel jsem ji musel zrušit. Co se týká té Mohter Finest, tak to jsem tu již psal, já si naopak myslím, že Mother Finest dokvete, protože na jižní moravě už několika kolegům dovetla v minulých letech.
Co?
mas do pekne, docela me fascinuje ta mulčovací kůra kolem kytek...docela hračička co? :-)
Kutas
hej to je neuveritelne, jak mas ty kytky skvele vytvarovane a zdrave vypadajici... jak to delas ze tam nemas zadne zakrsle vetvicky nebo zlute listy? :) uz se tesim na ty fotky palic :)
papaja
dudušku k superbudu...do volné země to chce větší množství byl jsem letos svědkem, že to opravdu nastartovalo květ a myslím, že by jsi ho měl už aplikovat...taky bloom, pk 13,14, algamic klidně můžeš začít taky hnojit předstihem...aplikuji je už dobré 3 týdny a vše už kvete či nakvítá kromě 2 květin- superbud neaplikuji kvůli jeho toxicitě...tak at to dokvete...
Dudušek
Ahoj papajo, ten superbud jsem již zkusil na polovině kytkách a to tak, že jsem použil na 1litr vody 3ml, na kytku jsem dávkoval 100ml zálivku takto naředěnou. Tento proces jsem aplikoval před 4dny, ale ještě bohužel žádný výsledek:-( Mám ještě zbytek toho superbudu asi 6ml, ale nevím, zda to mám použít, když mi to u těch 10kytek nic neudělalo:-( Asi ještě počkám do výkendu(zatím mě ten superbud nepřesvědčil). Dnes zkusím zálivku s PK13/14 a plagron květ a uvidíme, co to udělá. Jinak mně zatím nic z volné půdy nekvete:-(( a to mě pěkně štve:-(
mokie
moc pěkná seedbanka.....K+
ke květu: kromě 3kytek z 10 mi uz jedou palice na všem. ty tři jsou pravě in/out modely( Nebula a 2krát nonameSKUNK :) )... s hnojkou na květ jsem začal minulý týden. tim PK13/14 je urcite do 14dní přinutíš ke květu... bud v pohode...

jo a to větvení je fakt hustý...
hodně zdaru
papaja
to dudušek...toho superbudu musíš použít mnohem víc..i několik l roztoku ve volné země ke kytce, viděl jsem to letos v akci a hned druhej den bičíky a dnes už paličky...není to můj případ podotýkám...hnoj na květ a to masivně bloom a pk i několik l ke kytce..good luck brother
wad
No co já sem četl a slyšel tak zen super bud je pěknej omrd... je docela drahej (kotel) a přitom je to smícháno jen několik hnojiv na qet a několik prvků co podporujou qet..ale ve skutečnosti to jen kytce pomůže a trochu urychlí při vytvářením qetu ale nenasadí jej pokud sama nechce... (prostě hnojka no, nic víc..) slyšel sem to už z více zdrojů a docela bych tomu i věřil... (prej existujou roztoky (brutální chema) který kytku donutí opravdu qíst ale ta prý pak nasazuje hermy, špatně doqítá, ojebanej výnos a podobnej bordel..) Takže super bud je na nic... toď jen můj názor, neukamenujte mě za to... Nikomu to nevtloukám do hlavy ať ještě nedostanu K- za názor. (páč vím že příznivců tohodle drahýho šméčka je tu docela dost...) :D
papaja
to wad: svůj názor nemáš z osobní zkušenosti, což?
ve velkých dávkách- tj. 5 ml/l prolít roztokem květináč- co se stane ? okamžitě přestane růst do výšky , hned druhý den se objevují bičíky do týdne kvete...tak co to teda je , když ne přepnutí na květ?
funguje to i ve volné hlíně...jen to chce velké objemy roztoku
problém: mění to ph půdy je to chemie nikdo přesně neví jaké to má následky pro další generaci...nepřipomíná vám to vitamín LSD 25?
Dudušek
Další fotos, jako obvykle v tomto pořadí:

1. Big Bud

2. Chronic

3. PWP

4. KC33

5. MF
Dudušek
A další:

1. ICE

2. GWS

3. Durban

4. Bleuberry

5. Passion 1
Dudušek
1. K2

2. Orange Bud

3. E. Bad

4. NPP - dejte si to do zvětšení a uvidíte, jaká je to nádherná a obrovská kytka(ta je vázaná - měla kolem 2,4m)

5. Cindy 99
Dudušek
1. Nebulka

2. Ak47

3. WW
Dudušek
Fotil jsem to velmi narychlo, ale myslím si, že lepší než nic. Jen se mi někde stratily dvě fotky a to IP a Apolla 11:-( ale kytky tam pořád jsou:-) Jinak jsem spozoroval, že asi některé kytky se už začínají chystat ke květu:-) ale vidím to u nich ještě tak na týden/14dní - to platí asi u poloviny kytek, ale druhá polovina nic:-(
gona
ahoj máš to velmi good len rád by som vedel prečo si nevyberal odrody na out?? teraz by ti to už kvitlo a ty by si bol štastný:) jako také kanadské, ďalej BOG a Ths seedsbanky majú velmi kvalitné modely z dlžkov kvetu na out.......
Dudušek
ahoj gono, díky, jinak já to beru spíš jako takový experiment nejen pro sebe, ale i pro ostatní growery, je fakt, že se tím může ale i nemusí ostatní řídit,protože taky každý grower má jinčí podmínky na pěstování a bydlí v jinčí části republiky (jak ČR tak SR), takže tímto se to může lišit a třeba i hnojkama, péčí, napadení škůdcema atd. Jinak si myslím, že teoreticky by mi všechny modeli měli dojít v našem klimatu, ale je to jenom teorie:-) A jak jsem na to přišel? No jednoduše, prolezl jsem celý grower a owergrow a u všem modelů co pěstuji, tak jsem našel aspoň 1 člověka, kterému ten či onen model došel, dále jsem čerpal informace od kamarádů growerů, informacemi ze seedbank a v neposlední řadě taky z vlastních zkušeností(pár těchto modelů jsem již minulý rok pěstoval). Jen si moc nejsem jist odrůdami IP2000, cinderella 99 a Apollo 11xmatanuška. U ostatní modely byli již pěstované v našich klimatických podmínka a dokvetli. Mně třeba minulej rok v pohodě dokvetl ten Bíg Bud(ale tehda to bylo ze semínek z nizozemí a letos je to přímo od sensi seeds) a přitom má kvetenství 10týdnů a bylo to asi nejlepší moje hulení z outu, jaké jsem kdy vypěstoval(samozřejmě každému šmakuje něco jiného). Naopak mi třeba minulej rok vůbec nedokvetla ww(chtěla ještě tak 2týdny), ale přitom většině growerů dokvete, tak jsem letos vyzkoušel jinou genetiku a uvidíme. A to samé platí i u ostatních modelů, já jsem s tím hned od začátku počítal, že většinu modelů budu sklízet na konci října a že je možnost, že mi něco nedokvete, ale s tím jsem hold smířenej hned od samého začátku:-) No, však uvidíme.....
madatuk
Ahoj, musím ti říct, že ty nové fotky jsou úžasné. Jednoznačně posílám K+ a pořád ti ještě nic nekvete?? Mně kvete ten passion 1 co mám od tebe, ale teprve chvilku. GL
Dudušek
2madatuk: Ahoj, ty kytky na těch fotkách nejdou nic moc vidět, ale většina má přes 1,6metru a NPP než jsem ho vázal(asi před 14dny), tak ten měl přes 2,4metru. To jsem rád, že ti ten passion jde, mně počítám tak týden, protože jsem na něm taky už spozoroval pěkné bliznyčky a vršky už začínají jít pomalu ale jistě do květu.
WirusH
Ahoj mas to nadherne! Ja se za svoje kytky da se rict stydim a jeste sem je ani nefotil(neni co) prvni pole kde uz m to zacalo hazet pekny palicky nejakej dobrak pokosil na zacatku kvetu-moh mit tak z 2m kytky na 2 speky....a na druhem me to kompletne ocesali srnky...jedina NPP to prezila a ta uz ukazuje blizny tak preju at ti je taky hodi co nejdriv. Jinak jeste test G13 x BW ve skleniku - jeste nekvete :( No doufam ze ti nevadi ze sem to sem vecpal :)
Dudušek
Ahoj kolego, to je mi fakt líto:-( to člověka fakt zamrzí na duši. Jinak ten NPP mi taky začal již vcelku dost ukazovat blizny, tak jsem na něj zvědavý. Jinak jsem si všml, že jsi zaregistrovaný i n OG:-) Já taky testuji G13 x BW, ale stále nic, viz květináče 05. A co passion 1?? Mně už krásně kvete, ale mám jen 2 kytky, jednu v květináči a jednu ve volné půdě(zbytek samci):-(
Dudušek
Menší info:
kvetou:
Durban - kvete
Passion 1 - kvete
K2 - kvete
WW - kvete
chystají se tak do týdne až 10dnů:
KC33
ICE
GWS
Blueberry
Orange bud
chronic
Nebulka

Takže zatím tak 55% úspěšnost, zbytek se uvidí.
Dudušek
Takže další info po týdnu, byl jsem se mrknout na pole a kytky už krásně kvetou, některé zatím vůbec a to: Big Bud,MF,Blueberry, E.Bad, NPP a Cindy 99. Takže zatím jich 5 nevypadá, ale i tak je to myslím 70% úspěšnost. MF, Blueberry a Cindy 99 vypadají tak ještě na týden, než půjdou do květu, ale fakt nevím, co udělám s tím Big Budem a New Purple Power - jestli máte někdo nějaké postřehy s těmito odrůdama, tak pls do PM, budu vděčný za každou radu. Jinak je velmi zajímavé, že kytky v květináčích daleko dřív kvetou, oproti kytkám z volné půdy.
papaja
Dudušku kdysi jsem viděl květinu tančit snad proto, aby mi setřela slzy z očí...v květináčích květina ví, že v určité chvíli to už dál nepůjde a prostě začne kvést, ve volné zemi mají kořeny stále prostor a květinka prostě využívá toho faktu a roste co nejdýl...květina má paměť povede-li se dokvést něco ze subtropů , příští rok už to bude dřív atd...po třetí generaci už je tady doma...nejlepší je poprvé ji dotáhnout v květníku, zakrývat a je konec příští rok už to bude lepší...analogicky zimní zahrada je nejvhodnější pro udržení genofondu-příští rok už to je možno dojet venku
Bulb
Co se WirusH tyce tak je to fakt skoda... pestujeme totiz spolu... jeden flicek ocesali a druhej zase znicily srnky... jinak co od nej mam 2 kousky taky ten Passion 1 je mala kyticka v kyblu s peknejma vrcholovkama a Swazi x Skunk je zas nadhernej 2m ker ale jeste nezacal kvest, coz je velka skoda... no aspon bude kruty mliko ...

Mas to pekny K+
Dudušek
Tenhle theadr jsem hodně zanedbával a to z důvodů pokaženého foťáku a pak, že se stydím, že nemám kytky ještě otrhalé od listů(ty kvetoucí), tak jsem otrhal aspoň jednu passion 1, to abyste věděli, na co se máte těšit:-) (budu se snažit tento víkend všechno napravit), jinak stav je pořád stejný, Big bud, MF, NPP, Early bud a Blueberry ještě nekvetou, zbytek víc či míň už kvetou, což je vcelku v poho, 15odrůd mi už kvete, což sám považuji za úspěch, no, třeba se z těch 5 ještě něco vybarmí.
Dudušek
Pár foteček z noci je zde
Durban
K2
Orange Bud
WW
Dudušek
Další fotos, jako obvykle v tomto pořadí:

1. Big Bud

2. Chronic

3. PWP

4. KC33

5. MF
Dudušek
A další:

1. ICE

2. GWS

3. Durban

4. Bleuberry

5. Passion 1
Dudušek
Zvětšte si hlavně ten Passion 1:) je to vcelku nářez:) a tady ještě fotečka paličky, ale makra ty ještě neumím(ale naučím se:-)
Dudušek
1. K2

2. Orange Bud

3. E. Bad

4. NPP

5. Cindy 99
Dudušek
A posledních pěk kousku:
1. IP
2. Apollo 11 x matanuska
3. Nebulka
4. Ak47
5. WW
Dudušek
Ještě jsem zapomněl všem poděkovat za karmiče, vždycky potěší, že se Vám moje práce líbí:) Jinak asi nejlepší paldy má Passion 1, K2 a Durban. Největší kytky jsou NPP a Big Bud - ale tyto dvě nekvetou a dále mi ještě nekvete ten Early Bud(kdyby někdo měl vlastní zkušenosti tak do PM,díky). Jinak jsem si taky koupil Final Solution a jsem na něj velmi zvědavý. Momentálně kytky hnojím slepičincemi a Pk13/14 a trochou plagron květ - toto hnojení aplikuji jednou za týden. Příště udělám fotos za světla.
Dudušek
Tak, první špatná zpráva :( , našel jsem na Passionu 1 plíseň :( , takže jsem dnes jel koupit PREVICUR 607SL a hned jsem to ošetřil, snad se nebude objevovat i jinde. Jinak mám tam takových 5 favoritek, které kvetou opravdu nádherně a to: Durban, K2, Passion 1, Ice a Orange Bud. Zítra zkusím udělat nějaké fotos za světla. Ten NPP, Big Bud a Early bud pořád nekvetou:( Ale přece jen malá změna, ten Early Bud se mi zdá, že už už půjde do květu, ale i tak pochybuji, že to stihne:( no, nechám se překvapit.
P.S. Jinak jestli máte někdo zkušenosti s tím Early Budem, NPP a Big Budem s dokvetením tak prosím do PM. A jestli máte někdo zkušenosti s jinýma odrůdama, co tady ukazuji(20genetik) + G13xblackwidou, tak mi prosím napište do PM, jaké jste měli zkušenosti s plísní u té, či oné genetiky(na kterou si mám dávat pozor a radši preventivně ošetřit, díky všem za případné PM!)
Dudušek
Takže, dnes jsem byl nafotit nějaké detajlky paliček u všech kytiček(hodně z Vás mně o to už dlouho žádalo, tak jsem Vám chtěl všem vyhovět), takže dnes nebo zítra to očekávejte:) Jinak Big Bud, Early Bud i NPP se chystají pomalu ale jistě do květu:) , ale i tak pochybuji, že to stihnou:( No, tak se těšte, ale detajly mi moc nejdou:), snad to pochopíte a ještě k tomu jsem to musel fotit hodně ale hodně narychlo, protože u toho kamaráda, kde to mám, pořád strašil soused, tak jsme nechtěli být nijak moc nápadní.
Dudušek
Další fotos, jako obvykle v tomto pořadí, ale tentokrát jen fotos ze šišek(aspoň jsem se o to snažil):

1. Big Bud

2. Chronic

3. PWP

4. KC33

5. MF
Dudušek
A další:

1. ICE

2. GWS

3. Durban

4. Bleuberry

5. Passion 1
Dudušek
1. K2

2. Orange Bud

3. E. Bad

4. NPP

5. Cindy 99
Dudušek
A posledních pěk kousku:
1. IP
2. Apollo 11 x matanuska
3. Nebulka
4. Ak47
5. WW
Dudušek
A tady ještě dvě vrchní paličky:
K2

Passion 1

P.S. Pro lepší rozlišení si to zvětšete:)
seba
Na jak dlouho to ještě vypadá ??????? Podle fotek si myslím že jěště 3-5 týdnů aby to bylo 100%. Ale co udělá počasí se zralostí nevím, každopádně přeji ať to dozraje jinak to je vždy škoda s předčasně sklízet.
Dudušek
to seba- ten Passion bych typnul tak na začátek října, K2 na první až druhý týden v říjnu a u zbytku se uvidí, ale dá se říct, že by většina měla být hotová od druhé poloviny do konce října(hlavně aby moc nechcalo:()
Dudušek
Bohužel stále bojuji s plísní hlavně u Passionu 1 a ani PREVICUR 607SL nepomohl:( včera jsem otrhal plnou hrst šištiček(plesnivých), ale ani to otrhávání nepomáhá, jestli to bude tak pokračovat dál, tak ho budu muset seknout:( No, uvidíme, snad se to spraví.
Dudušek
Zdravím všechny, jde vidět, že už přišel podzim:) ale bohužel s podzimem taky přichází plíseň:( , ta se mi projevila hned u několik genetik a to u:
chronic - zatím jen asi na 2 paličkách
KC33xmk - tam se plíseň projevuje asi nejvíc:( snad na všech větších paličkách a přitom chce ještě tak 3týdny:( takže nevím co s tím - jestli máte někdo vlastní zkušenost, pls do PM
Durban - zatím jen na jedné paličce
Passion - tady se plíseň projevuje taky velmi hodně, proto ho chci co nejdřív seknout(chtěl by ještě tak týden:( , tak proto seknu asi jen vrchní paličky
K2 - zatím jen na jedné paličce
OB - plíseň jsem objevil asi na 5 paličkách(na menších)
Ak47 - tady se plíseň objevila zatím jen na 2 menších paličkách
Dudušek
Tady fotka Passiona 1, bohužel na něm budu muset asi o týden dřív seknout vrchní paličky(kvůli plísni - zatím se jí snažím zbavovat odtrháváním špatných paliček)
1. Foto celkového kytky - passiona

2. Foto menší paličky s bleskem

3. Foto té samé paličky bez blesku

P.S. pro lepší viditelnost si to radši zvětšete(stojí to zato:) )
madatuk
óh mein got:) luxusní passion:) k+ musí zákonitě letět, ty makra jsou pěkné. A co ostatní modely? Kdy je míníš sklidit? M
papaja
dudušku už to běží....
offtopic
tak se podařilo uchovat tu blueberryx? ještě jednou dík
tu passion ti musím pochválit
tak at to dotáhneš do konce

ještě s dovolením otázka Jak zafungoval previcul či jak se to jmenuje na plíseň?:sun:
Dudušek
Konečně další aktualizace takže se můžete podívat
Fotos, jako obvykle v tomto pořadí:

1. Big Bud

2. Chronic

3. PWP

4. KC33

5. MF
Dudušek
První 4fotos jsem fotil bohužel s nějakým blbým nastavením:( foťáku.
to papaja: zdá se mi, že to vůbec nezafungovalo:( nebo ta plísen se prostě tvoříla pořád dál.
Dudušek
A další:

1. ICe

2. GWS

3. Durban

4. Blueberry

5. Passion 1
Dudušek
1.K2

2. Orange Bud

3. E. Bad

4. NPP

5. Cindy 99
Dudušek
A posledních pěk kousku:

1. IP

2. Apollo 11 x matanuska

3. Nebulka

4. Ak47

5. WW
Dudušek
Takže menší info ke kytkám:)
Passion byl v sobotu seknut(fotos dodám později....), ale jen z půlky,druhá půlka je na dozrátí spodních větývek a nato, aby se vytvořili seeds(snad nějaké budou).
Nejtěžší palice mají: Ice, Durban, K2 a Apollo 11 x matanuška(díky UdL) - to Apollo je fakt ekscelentní, krásně voní a jak vypadá ve skutečnosti:) hmm, moc se na ni těším.
Nejdříve teď budu sklízet: WW - do týdne, Orange Bud - taky do týdne, Ice - týden až 10dní atd.
A budu muset asi skosit KC33 je na něm strašně moc plísně(nestíhám to otrhávat:( .
Dudušek
A teď přicházijou na řadu fotečky passionu 1:) Byl seknut jen z půlky - vrchní palice a spodní nechám na dozrání a kvůli semínkům, snad nějaké budou. Takže:
1. Kytka celek

2. Kytka celek jinak

3. Vnitřek

4. Vnitřek jinak

5. Vnitřek jinak

6. Palice

7. Palice

8. Palice
Pro srovnání krabička cigaret, palice jsou zatím s listama a přibudou pak paldy bez listů:)
Dudušek
díky všem za ohlasy, jinak slíbené fotky passionu po otrhání listí:)
jen pro představu, je to na čtyřech dvoustránkách novin:)
Dudušek
Dnes seknuta WW - už je zralá:) a částečně posekán KC33 - kvůli plísni:( - skoro celá kytka, fotos dodám později.
Dudušek
1. ww seklá s lístky

2. ww seklá s lístky jinak

3. ww seklá s lístky jinak

4. už po otrhání

5. po otrhání jinak
Dudušek
Takže asi nejhorší na tom je Kc33 s plísní, jsem z této odrůdy vcelku nešťastný, protože je fakt, že letos si s ní asi těžko zakouřím kvalitní vzorek, protože 75% kytky je napadené plísní a k tomu ještě není vůbec zralá, chybí jí minimálně tak 14dní(možná i více), takže příští rok s touto odrůdou vůbec nepočítám, velmi mně sklamala a do prostředí, kde já pěstuji se vůbec nehodí!!:( Tohle odsekávám skoro při káždé návštěvě políčka, což je skoro každý den!!
1. Kytka v celku

2. otrhané paličky

-//-
jumpp
zdravim Dudušeku;),
jak pises s tou kc3trojkou:Dhi tak mam to same je nejvice napadena a kazdy den ojebavam presne co ty jsem z toho nestastnej mam tri krasne kere a takhle trpi je pravda ze jeden z nich je odolnejsi a vystriham plisnu necham vyschnout a kvety jsou moc chutne a plne sylneho high:D:D:D ale chybi ji tyky tak cca 10dni mozna vice, jinak fandim a k+ mej se
jumpp.:wink:
Dudušek
Díky jumppe, jo, prostě kc33xmasterkush už nikdy více, teď jsem byl hulit ten passion a můžu říct, že je to fakt mazec:) no, jsem sfučený jak deka:)
Jinak ještě 2fotky ww - paliček po stříhání a otrhání listů:)

P.S. Doporučuji zvětšit ty dvě paličky:)
Dudušek
Jelikož je slunečné počasí a je produkt jako final sulotuion a bohužel plíseň, tak o tomto výkendu budu sklízet další rostlinky, nejvíe se nabízí vrchy Ice a Orange Bud:) ten snad celý, snad se to nějak zvádne. Jinak i ostatní rostlinky krásně dozrávají, ale většina taky s tím dozráváním chytá plíseň - v takovéhle míře je to letos poprvé:( letos se prostě te plísně nezbavím!:(
Dudušek
Tak, včera byl posekán Orange Bud, krásně během toho slunečného dne stihl dozrát, taky jsou fotky ze soboty, část posekána:

Napřed fotky, kde jsou nějaké větve

Poslední fotka je, co mně čekalo na neděli, tedy na dnešek:)
Dudušek
Dnes, neděle - zbytek orange budu posekáno:)

1)Napřed fotka, co mně dnes čekalo:)

2)Jedna část dneška jsem dělal toto:) s listím

3)První část bez listí

4)to same

5)to samé

6)druhá část dneška

7)druhá část dneška

8)prní část dneška bez listí:)

P.S. Dnes jsem si dobře mákl, ale fakt krásná práce
Dudušek
Tady ještě pár dnešních nočních fotek, co je co za model, to nedokáži říct, jsem mooc, ale každá fotka by měl být jiný model, tak se kochejte:)
Dudušek
Ice
Takže dnes z 50% posekán Ice:) , moc se na nej těším, ochutnávku jsem ještě nestihl, nechávám se vždycky překvapit.
Tady 4fotky celého Ice


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma