Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Double fridge 400w, 2x nebula, 2x JH - Klikni zde pro originální téma
CurbY23
Zdarec vsem, takže bych vám chtěl přestavit můj experiment s lednicema. Sem asi tak trochu šílenej (prej, já tomu samozřejmě nevěřim :-)), takže podle toho to bude vypadat. Tohle je můj první indoor, ale ňáký (pár let) zkušenosti z outdooru mam, tak se zas tak nebojim že by to dopadlo špatně, ale nikdy nevíte co se stane, že. Tak a teď pár info o tom, jak to vzniklo. Začalo to asi tak, že jsem se rozhodl pěstovat doma a potřeboval jsem utěsněný prostor a proto padla volba na lednici. Zajel jsem na skládku a sebral jim tam lednici MINSK 11 (57š 54h 140v) a dovez dom. Říkal jsem si, že na 250w je to akorat a asi tyden sem neměl čas to řešit. Poté sem se objevil u bratránka na brko a pěkně sme se zpálili a von mi říká, esli bych mu nemoh vodvízt starou lednici na skládku, že mu nejede auto. Tak ok, jdu se podívat na tu lednici a ona je to ta samá co už mam doma. A jak sem byl zhulen, tak vznikl nápad sešroubovat ty dvě lednice k sobě a prdnout tam rovnou 400w a tak šest kytek a uvidíme co vznikne. Jak sem to tenkrát vymyslel, tak provedl. Až na ten počet kytek, pač sem si nechtěl naložit na záda moc a taky nemam až tak moc času a taky prostě si pěkně zaexperimentovat no. Tak přeju pěkné pokoukání.
Splif
To vypada jako suprovej napad... drzim palce
CurbY23
Takže sem se rozhodl pro tohle nastavení:
2x lednice MINSK11 (jj stará ruská kvalita :-))
Rozměry 57š 54h 140v (114š x 54h x 140v obě)
Sluníčko Osram Plantastar 400W
Home made CoolTube s odtahem e-leo 225m3/h
Větrák TD 160m3/h na odtah s pacháčem 150m3/h (je to proklatě málo,
ale holt jinak to nešlo, určitě mě čeká upgrade na něco lepšího)
Větrák na mix vzduchu vevnitř ECG průměr 23cm, 2 rychlosti
Časovač digitální Ben Electronic
Hnojky na růst od BIONOVY: Nutri-Nova A+B, BN X ceL, BN N 27%
Hnojky na květ zas od BIONOVY: BN P-K 13+14, BN P 20%, The Missing link. A eště vod BIOBIZZ: Top Max
Substrát: pro pokojové, balkonové a terasové květiny, guano, keramzit a perlit v ideálním poměru, kterej si už nepamatuju ;-)

Foto č.1: Smontováno ;-)
Foto č.2: Nakoupeno, smontováno
Foto č.3: jj, trocha ruštiny ;-) MINSK 11
Foto č.4: kočička se taky přišla podívat, třaba jednou taky začne pěstit
Foto č.5: a zase trocha řuštiny na pěstedním prostoru
Foto č.6: asi za deset minut složená cooltube
Foto č.7: svítíme
Foto č.8: a celkovej pohled
Hanyz
Moooc pekne. Na to, ze je to tvuj prvni IN, tak to mas dobre vymyslene. No jo, zlate ceske rucicky:) Takhle to dopada, kdyz nekdo nejdriv nekolik mesicu cte a pak teprv zacne prispivat. Novacci by si z tebe meli vzit priklad.

Pojedes hlinu nebo hydro? Sice tam mas perlit a keramzit, ale to jeste o nicem nesvedci. A co modylky? Uz mas vybrano? Preju hodne stesti
CurbY23
2 Hanyz: Zdarec, mno tak už sem k tomu předchozímu přízpěvku doplnil info o hlíně, dikes, nějak sem na to zapomněl. Jinak přesně tak to bylo, napřed sem si pořádně pročet grower, abych vo tom něco věděl a zbytečně nechyboval a pak začal stavět a chvilku testovat a i dokonce jet navostro a jelikož sem měl problémy s netem vod ty doby co sem zasadil, takže až teď sem tu začal tenhle thread. Čus.
CurbY23
Eště bych chtěl napsat, že jsem moc nestihal, a tak klony byly zasazeny 10. května tohoto roku, ale vše mam nafoceno, takže sem postupně nahážu fotky až doteď a pak už to bude z reálu, takže tu budou chvíli fotky né až tak aktuální. Díkes za pochopení.

Takže osazenstvo:

2x nebula (genetika od mého kámíka, bohužel trochu (víc) nakvetlá, takže pak z toho byla taková zajímavá mutace a uvidíme, co z toho vznikne. Pokud to k tomu nebude, tak je hodim ven a v lednicích nechám jen ty 2x JH a pořádně je roztáhnu a to by moch bejt docela brutálek ;-)

2x Jack Herer (taky vod kámíka, ale každopádně fpoho)

Foto č.1: Celkový pohled (10.května)
Foto č.2: JH No. 2 - zrovna zasazený (10.května)
Foto č.3: Nebula No. 2 - zrovna zasazený (10.května)
Foto č.4: Blíže JH No. 1 a dále Nebula No. 1- zrovna zasazený (10.května)
Foto č.5: Nebula No. 2 pojmenována budiž Ezekiel podle pasáže (25,17) z Bible, která byla řečena ve filmu Pulp Fiction (11.května)
Foto č.6: JH No. 2 jménem Lost Storm (Ztacená bouřka) (11.května)
Foto č.7: Vpravo Ezekiel, vlevo Lost Storm (11.května)
Foto č.8: JH No. 1 pojmenovaná Router23 podle zrovna dosestaveného domácího routeru, mimochodem je to favorit tohoto kola (11.května)
Foto č.9: Vpravo Ezekiel, vlevo Lost Storm (12.května)
Foto č.10: Nebula No. 1 zvaná NMAP podle jednoho linuxového příkazu zrovna v ten den mnohokrát použitého (12.května)
CurbY23
A další fota:

Foto č.1: vpravo Router23, vlevo NMAP (12.května)
Foto č.2: Ezekiel (12.května)
Foto č.3: Ezekiel zezhora (12.května)
Foto č.4: Lost Storm (12.května)
Foto č.5: Ezekiel (12.května)
Foto č.6: NMAP (12.května)
Foto č.7: Router23 (12.května)
Foto č.8: Lost Storm (14.května)
Foto č.9: Ezekiel (14.května)
Foto č.10: vlevo Ezekiel, vpravo Lost Storm (14.května)
Firestarter
Prijde me, ze mas strasne blbe rozmisteny kytky. Stinitko je nastelovany, tak aby osvetlovalo stranu kde mas dvirka a jeji protejsek, ale kytky podle toho usporadane nemas?! Vzdyt ty 2chudinky uplne napravo a uplne nalevo nebudou mit poradne osvetleni. A nejvic svetla je primo pod vybojkou, kde nemas zadnou kytku. Takze bych bud uriznul ty lednice poradne dole, aby sli kytky dat primo pod lampu a nebo bych koupil 2*250W (popr.2*150W) a zapojil bych je do kazdy lednice po jednom kousku.

FiRE
CurbY23
A tohle sou další fota:

Foto č.1: Vlevo Router23, vpravo NMAP (14.května)
Foto č.2: Router23 (14.května)
Foto č.3: NMAP (14.května)
Foto č.4: NMAP (15.května)
Foto č.5: Router23 (15.května)
Foto č.6: a zase NMAP (15.května)
Foto č.7: Lost Storm (15.května)
Foto č.8: Ezekiel (15.května)
Foto č.9: Lost Storm (15.května)
Foto č.10: vpravo Lost Storm, vlevo Ezekiel (15.května)
wad
Taky na to hledím a neshledávám to jako zrovna nejlepší nápad... jak říkal Firestarter, buď to rozříznout uplně a nebo dvě výbojky. Ať se na to dívám jak dívám tak nějak nemůžu vymyslet plán jak na to.. Průser je v tom že když tam dáš třeba 2*250W tak to budeš muset nějak chladit, a mít všechno 2x nevím jestli je zrovna nejlepší nápad...

Btw: co ji takhle otočit velou o 180 stupňů.. :D
CurbY23
2 Firestarter: jj, máš pravdu, ale teď už nejsou grantos na nákup dalších dvou 250w a prodavat 400w nechcu, páč další sklizeň plánuju už zase v jinym prostoru, jelikož se budu stěhovat a tam, kam se stěhuju bude lepší prostůrek rovnou jakoby připravenej přímo pro mě. Koumal sem tenhle problém, ale napříč ta výbojka dát nelze (moc málo místa) a za chvíli možná tam nebudou ani ty 4 kytky, ale asi jenom dvě pořádně roztažený a ty překrejou svojí korunou ten nevyužitej flek uprostřed, takže už asi tuhle nedořešívku moc řešit nebudu. Jinak sem eště koumal, že bych další 2 lednice přidělal dozadu a tak by se ten prostor zvětšil a já moh dát tu výbojku příčně a tím pádem i by se líp využil celej prostor. Jinak díkes za konstruktivní kritiku. Čus Č23.
rixo
noo peknee....len ozaj neviem ci by som svietil takto lomene na 2 skrinky resp casti growboxu....
neda sa svietit len na jednu cast a poriadne??
inak dobre modely taxe drzim pace!!
Firestarter
V tom pripade bych alespon "zvedl" podlahu na uroven toho dolniho řezu. Proste bych tam udelal takovej ministolecek z prken, kterej by se prostredkem dotykal te diry mezi tema lednicema. Tim by ti tam vzniknul prostor na polozeni kvetinacu primo pod lampu a rozhodne by jsi tim kytkam pomohl. Pak bych koupil kvetinace primo na miru, aby se tam vesli 4 hezky pod lampu (popr.zvetsil jeste tu diru, protoze na tech fotkach to vypada, ze by to jeste slo) a na kraj by jsi klidne jeste naky 2-4 rizky dat mohl. A efektivita, vynos a spokojenost nad vypestovanym materialem se rozhodne zvetsi :)
CurbY23
Čus, tak další fotos

Foto č. 1: Router23 (JH) (20.května)
Foto č. 2: NMAP (nebula, nakvetlej řízek a co s toho vzniká?) (20.května)
Foto č. 3: vlevo JH, vpravo Nebula (20.května)
Foto č. 4: Ezekiel (nebula, vcelku by to bylo zajímavý pro outoor, pac by nikdo nepoznal co to je :angel: (20.května)
Foto č. 5: Lost Storm, JH potřebuje k holiči (20.května)
Foto č. 6: Pučil sem si vod kámíka dva fakt výkonný UFA na odtah a vosálo mi to dvě kytky, tak sem se na to vysral a kámíkovy ty větráky vrátil a nechal si to svoje TD, ale spis sem asi :bong:
Foto č. 7: Chudinka Nebula (Ezekiel :mutant: ) si žije velmi zajímavě (20
Foto č. 8: Heh, co to? Žeby photoshop?
Foto č. 9: Router23 (JH) sem trochu roztáhnul provázkama s drátěnym háčkem na konci, je to fakt masakr si :jumper: a pak si sednout ke kytce a tvarovat ;-) (28.května)
Foto č. 10: NMAP (nebulka zničená od větráku (I:-Ů-<=< ne-é nic se jí nestalo ;-)) (28.května)
Morgan
njn indoor je indoor :)
dobrej napad+provedeni,jak je videt tak si s tim i hrajes/privazujes/
karmu na tebe
CurbY23
Čus. Njn, ohledně vylepšení rozložení světla na kytky, tak bohužel nemám moc času, ale každopádně si v brzké době (snad zítra) najdu čas a rozšířím tu díru mezi těma lednicema až dolu, to bude nejlepší. Sakriš víte vůbec jak sem dělal tu díru mezi nima? Jelikož jsem měl čas (moc ho právě nemívám), ale bohužel v ten čas sem nesehnal rozbrusku nebo něco podobnýho na vyříznutí tý díry, tak sem vzal dláto a pustil se do práce a pěkně sem se zapotil (docela kvalitní plech ze sssr, to sem ani nečekal :-D ). Tak proteď snad seženu tu rozbrusku nebo tak.

Fotky dnes focené:

Foto č.1: Ezekiel (nebula) - už jí zase roustou normální lístky, ale je to stejně zajímavé
Foto č.2: Lost Storm (JH) - včera byla ošmikána a trochu roztažena
Foto č.3: vlevo Lost Storm, vpravo Ezekiel
Foto č.4: Tady se hlásí favorit tohoto pokusu Router23 (JH) (navzdory včerejšímu padnutí disku routeru (my PC's like opensource), po kterém byla pojmenována)
Foto č.5: NMAP (nebula) zvláštní to květina
Foto č.6: vlevo NMAP, vpravo Router23

Č23
CurbY23
Co a kdy a kolik hnojim - viz. tabulka

(edit: zaktuálnění a zpřehlednění tabulky)
CurbY23
Nazdar. No tak asi tak, ja dávám půl na půl A a B, takze během jedenácti dnů růstu (viz. tabulka) jsem zvyšoval na optimální hodnotu, což je teď 2,5+2,5ml : 1L a ještě budu zvyšovat asi taktéž na 3+3 : 1l.

Č23
CurbY23
Tak a je tu další nášup fotek.

Jinak sem upravil rozmístění kytek a trochu zvedl lampu i květináče kvůli lepšímu osvětlení kytiček (díkes to Firestarter a K+ pro tebe za dobré rady).

Č23
CurbY23
Tak a zase ňáký novinky:

Rozhodl jsem se, že si postavím ještě takovej malej clon+mathers boxíček, ale jelikož šetřim penízky na hnojky na květ a další vymoženosti, tak sem ho začal skládat pouze z věcí, co sem doma náhodou našel.

Tzn. nalezeno:

- ve sklepě skříňka 59(š) x 45 (h) x 110(v)
- taktéž ve sklepě dvě kostry s tlumivkama a startérama na zářivky délky 59cm a zářivku Narva LT 18w/020 (1150lm, 4200°K, coolwhite) a dva kousky zářivek Philips TLD-18w/865 (1350lm, 6500°K, cool daylight), což si myslím a téže jak sem se někde tady dočetl, je vcelku ideální (ó, jaká to náhoda, že? to vypadá, jako by mi JAH vcelku přál, tak snad to tak bude i nadále).
- poté větráčky ze zdroje PC (těch se mi doma válí hafo) i se starým 100w zdrojem ze 386ky (nebo sem ještě nalezl trafo k modelům vláčků, ale to nevim estli použiju).

Koupeno:

- časovač digitální Ben Electronic
- 2x plastovej pařníček

Takže sem se pustil do sestavování a snad to zítra dokončím. Ještě zajet do growshopu pro rockwool, schrastit Stimulax a uvidíme co se z toho vyvrbí.

Jinak fotos:

Foto č.1: dnešní pohled na kytí v lednici
Foto č.2: tak takhle to vypadá v lednicích s teplotou a vlhkostí těsně před zhasnutím (ta vlhkost nic moc, ale přes den docela v poho. Možná do budoucna by to chtělo ňákou zvlhčovačku, ale to až zase budou penízky, zatim budu rozprašovat a rozprašovat a rozprašovat a ...)
Foto č.3: rozestavěný matko+klon boxík
Foto č.4: pařníčky na klony

Tak zase zítra zdarec Č23.
CurbY23
Takže, předem bych chtěl poděkovat za všechnu K+ a klidně se ptejte a raďte, budu jedině rád.

Foto č.1: vyříznutí přepážky mezi lednicema, bohužel s tou šikminou se nedá nic dělat, asi... (ale zabírá partu místa :( )
Foto č.2: zatím co sem řezal, tak byly kytky přemístěny do zrovna dostaveného matko+klon boxíku, takže jsem provedl i první test boxu a zdá se, že vše ok.
Foto č.3: Kytky jsou z5 v lednicích, ale zase podloženy kvůli té šikmině

Č23
CurbY23
Čus milí lidé, takže dnes jsem si pro vás připravil další fotky.

Foto č.1: tak tohle je stonek Jacka Herrera
Foto č.2: a to je on
Foto č.3: Nebula
Foto č.4: druhá Nebula
Foto č.5: druhej JH
Foto č.6: a jeho stonek
Foto č.7: a celkovej pohled

Č23
CurbY23
High all, tak jak se máte? Ňáký rady a nápady? Ne? :rejp:
Měl bych dotázek, kolik myslíte že se vytáhle po přepnutí ten JH? Páč nemam moc místa - na vejšku 130cm mínus 15cm (květináč) mínus 15cm (lampa), tzn metr místa na celou kytku, což snad to bude stačit :)

Takže dnešní fotos:

Foto č.1: JH (Lost Strom) - muhe-he-ee
Foto č.2: a jeho stonek a rozvětvení
Foto č.3: Nebula (Ezekiel) - zatím zvláštní záležitost, ale už je cítit jako blázen
Foto č.4: můj favorit JH (Router23)
Foto č.5: nebulka (NMAP)
Foto č.6: celkovej pohled zezhora
Foto č.7: a celkovej pohled ve skříni

Tak let's roll a spliff Č23
Kwjetoň
No máš ve skříni hafo místa - hlavně na šířku, tak bych se toho nebál a nechal je pořádně povyrůst...:D
S tim, že je musíš hodně roztahovat (což už stejně děláš) abys využil co největší plochu.
Ať to stojí za to...:punk:

:afro:
luckyBOB
cao..trochu bych prokosil listy,..prece jen to mas hafo na husto..peace
Hanyz
dovolim si nesouhlasit s luckBOBem (sorry luckyBOB:)), listy ted vubec strihat nemusis, po tom roztahani se ted svetlo dostane vsude, natoz svetlo ze 400W. Jo a metrove kytky takto rozvetvene pod 400W by nebyla asi nejvynosnejsi metoda. Kolik ted maji cm vrcholky(od hliny po vrch)?
luckyBOB
oka oka....myslel jsem tim ze kdyby to trochu prostrihal tak by mu to neudelalo takovou "gucu" listi ale mohlo by to lepe rust do stran..:)
ale hanyz ma vlastne pravdu jen me trochu nepochopil...:)
CurbY23
Čus všici, tak k těm listům, zatim to vobčas prostříhám a i tak, že ufiknu třeba jenom půlku listu a tak se zlepší dosah světla do nižších pater a tím roztahováním taky, takže fpoho, ale asi to eště trochu stejně vošmikám.

A k té výšce, maj asi 20cm nejvyšší (viz. obrázek) a 18cm zbytek.

Jinak roztahuju jak blázen, se vžydcky :bong: a pak du roztahovat (zásek tak na hoďku, bych to klidně dělal závodně :afro: ), sem zvědavej, jak hodně to pude do šířky, pač místa hafec. Díky všem a zatim zdarec.

Č23
Crackman
Tvoje ledničky se mi moc líbí.nevíš kde takovou seženu??
CurbY23
to Crackman: No já sem jednu schrastil na skládce (zadáko velkej výběr) a jednu vod bratránka, viz. Přízpěvek č.1. Jinak sem rád, že se ti líbí ty moje lednice, eště plánuju trochu zlepšít jejich design zvenčí, aby to rochu ladilo s okolím.

Tak zdarec,

Č23
Crackman
Díky za typ.Taky se podívám na naší skládce:-))) jinak se mi mooooc líbí a K+
Mza
Máš to hezký na první indoor.Hlavně mě zaujala ta fotka z příspěvku 24 fotka 6tá ty dva dolní modely(z těch keříků něco vyroste!!!)Tak za týden až 10dní bych přepl.Pořid si na postřik Phytamin je to good volba.Ted ho požívám a kytkám hodně prospívá.Jen tak dááál.K4you.
Aleš
2CurbY23: Máš to moc pěkný,mám jen dotázek.Doufám,že to není blbost :) ,ale mám dojem,že do starých ledniček se používal k chlazení freon,který je dost škodlivý.Vypouštěl jsi ho nějak,nebo už lednice na skládce v sobě žádný nemají?Díky za poučení,čus a ať se daří...
CurbY23
2 Aleš: čus, díky, snad se zadaří. Tak k tomu freonu, na skládce co sem bral já tu ledničku, tak všechny byly už vykuchaný, tzn. že tam nebyla ani ta chladící jednotka ani ty trubičky na to chlazeni, ani freon atd.., ale tu druhou lednici sem měl vod bratránka a ta byla funkční, takže sem zajel na skládku a tam my ten freon z tý lednice vypustii. Tak pěknej vysmátej den.

Let's roll a spiff :jumper:
Č23
CurbY23
Zdarec všichni, díky za K+ všem a sem tu s dalšíma fotkama.

Č23
CurbY23
Tak dneska sem se stavil ve svém oblíbeném gshopu a něco nakoupil. Fotos:

Foto č.1: pohled do lednic
Foto č.2: timhle zatim eště hnojim, až přepnu na květ, tak vysadim BN N 27%, jinak všechno pojede dál
Foto č.3: a tohle sem si pořídil, je to z gshopu a docela drahý oproti eshopům. Asi příště už jenom přes net, ale jelikož už sem tam byl, tak sem nakoupil, no.
Foto č.4: a tohle je zákoutí s hnojkama (P;-D

Č23
CurbY23
Takže dnešní fotky, už se blíží přeonutí :bravo:

Foto č.1: JH, roztahuju, roztahuju
Foto č.2: Nebulka
Foto č.3: Druhej JH
Foto č.4: a druha Nebulka
Foto č.5: celkovej pohled
Foto č.6: a zase celkovej

Foto č.7: a tohle je muj matko+klon boxík (měl bych takovej nápad, nevim co nakreslit na ty dvoje vodšupovací dvířka, tak mě napadlo, že by si kdokoliv z g (omezeno velikostí (106cm(v) x 55cm(š) - plocha zavřenejch dvířek viz. obr.), např. že bych to rozdělil na takou síť) jen tak načrt ňákou šablonku či něco takového a já bych to tam překreslil (takže omezeno také překreslitelností a mou zručností) a tak bych měl takovou grower.cz skříňku a tím pádem vás (grower.cz) doma. Jen tak nápad (záleží na vás, esli chcete, máte čas atd., a esli ne-e, tak ne-e no, tak tam prdnu asi žvejkačku). Díkes za případnou aktivitu v tomto nápadu. Č23
rixo
noo tak ten matko box vyzera dobree..idees...
CurbY23
Čus všeci, takže eště jeden nápad (asi sem zase moc :jumper: ), rozdělil bych ty dveře toho klonboxíku na takovou síť (čtverec o hraně 13,5cm, tzn. 4 čtverce na šířku a 7 na výšku, takže 28 políček dohromady - viz. picture), kde by někdo nakreslil první pole a kdokoli další kdo by chtěl, moh nakreslit (spíš postnout sem a já bych to tam překreslil) pokračování. A tím by mohl vzniknout takovej komix, např. na téma růstu a květu kytky nebo něco o groweru a tak. A esli se vám to nezamlouvá nebo se vám ta skříňka líbí takhle, tak nic no.

PS: Díky všem za K+ a přeju vám taky hodně štěstí ve vašich projektech

edit: eště k vaší větší motivovanosti vás za to odměním K+ a časem i
třeba něčim jinym (klon a tak).

ČurbY23
CurbY23
A dnešní totos kytí ze všech stran. Jináč v tuhle sobotu přepnu nejspíš na květ. Rady a dotazy samozřejmě vítány.

Č23
CurbY23
A dnešní totos kytí ze všech stran. Jináč v tuhle sobotu přepnu nejspíš na květ. Rady a dotazy samozřejmě vítány.

Jo a poslední obr. je tabulka jak hnojim a budu hnojit (jak teprve budu hnojit, je přibližné, kdyžtak poraďte esli byste hnojili jinak, pač s TML a Top Maxem nemam žádný zkušenosti)

Mějte se a smějte se ČurbY23.
Apofiss
Pěkné keříky, mohl bys jim lépe zarovnat vrcholky-světlo by se dostalo ke každé paldě stejně.Jinak ta tabulka hnojení je moc miniaturní a nejde přečíst.
CurbY23
2 Apofiss: To je dobraj nápad, něco s tim provedu. Jinak k tý tabulce, si ji zvětši na origo velikost (1204x462 pixelů - páč to mám rád přehledný). Ale holt ta zmenšená verze je nečitelná, pokusim se to nějak vylaborovat, uvidim. Jinak dikes a čus.

Č23.
tixo
Apofiss: Otvor si ten obrázok tej tabulky v novom okne. Daj uložit napriklad na plochu a potom si to otvor nejakym prehliadačom jpg a máš to.

CurbY23: Peknučké+k
CurbY23
Zdarec pánové a dámy, takže dne 11.června 2005 na květ přepnuto a také náležitě oslaveno :beer: Zatím nepotkaly kytičky žádné problémy, tak snad to tak vydrží.

Č23
Apofiss
Fakt supr keře, ale přijde mi že to furt přelejváš.Listy jsou moc povislý.Jinak není co vytknout.
lunik
vypada to hodne slusne, GL&HF :)
CurbY23
Čus fšeci, už sem trochu upravil zalejvání (tnx2 Apofiss). Jinak tohle jsou předvčerejší fotečky.

Foto č.1: Celkovej pohled po porošení (spíš po lehčím deštíku)
Foto č.2: Trochu nižší pohled
Foto č.3: A další pohled dovnitř

Č23
CurbY23
A ještě včerejší fotky, jak je na nich vidět, tak už tolik nepřelejvám a tak se listy už narovnaly.

Foto č.1: celkovej pohled
Foto č.2: křovíčko
Foto č.3: Nebula (Ezekiel)
Foto č.4: JH (Lost Storm)
Foto č.5: Nebulka (NMAP)
Foto č.6: trochu blbnutí ve photoshopu
Foto č.7: JH (Router23)







Tak čus, jinak ptejte se a raďte, budu jedině rád.

Č23
lubo
je to nárez
ako dlho to rastie?aké velké sú tvoje kvetináče?dakujem a želám vela zdaru
CurbY23
2lubo: cus, no takže rostlo to 32 dní a teď to kvete 4 dny, tzn zatim to ma za sebou 36 dní (tzn. přibližně 3 110 400 sekund :D ). A k těm květináčům, tyjo tak nevim kolik maj litrů, ale hrana je 22cm. Inač díkes a sem rád, že se kyti líbí. Čus.
hary
čus kolego strašně moc a to myslím vážně obdivuji to jak si ty kytky rozjel jak se ti patrovali jak se větvili prostě nádhera zcela bez debat K+ měj se a hodně zdaru
luckyBOB
cao
foto č.1 pris č.49.....ty postrikujes pri zaplem osvetleni?
lubo
dakujem a hlavne za tie sekundy:-))
hrana je 22 cm,ale výška je neznáma a aj sklon v uhloch:-) predstav si toto:kolko litrov vody by vošlo do tvojho kvetináča,alebo ,kolko by tvoj kvetináč vytlačil vody,keby si ho ponoril napríklad do vedra.len tak približne.dakujem .to vieš že sa mi tvoja dzungla páči-je to krása:-))
CurbY23
Čus všeci, díky za tu chválu a K+, sem velice potěšen.

2 luckyBOB: jj, občas když nejni čas, tak to postřikuju i za světla, myslíš že to vadí? Sice ty kapky můžou fungovat jako lupa a vypalovat do listů tečky, ale zatim sem nic nezpozoroval. A taky podle mě je důležitý zachovávat tu tmu (uplnou), když kytí spinkaj, takže asi tak.

2 lubo: Mno takže k těm květináčům, myslim že maj tak pět litrů, ale esli to chceš vědít přesnějc, tak sem si pro tebe připravil obrázek, jak to asi vypadá a můžeš si to vypočítat :bandit: :D Jináč sem je kupoval v Baumaxu a jeden stál 39Kč, ještě sem je trochu zespoda upravil (resp. vyvrtal pár děr na lepší vodtok vody, ale možná to bylo i zbytečný) a bylo. Zatim si je musim jenom chválit. Snad ti tyhle info budou stačit.

zdarec
lubo
ty si vážne cvok:-)) skoro som sa posral ked som to zbadal:-))))) moc dakujem.si macher!!!!
CurbY23
Takže vážení přátelé, dnešní fotečky přicházejí. Inač sem konečně objevil vyvážení bílé na foťáku (sakriš, vždyť já neměl ani čas prokoumat, co ten foťák umí :o ), takže se trochu zlepší vypovídací hodnota fotek, ale spíš asi ne a eště k tomu to nejspíš zase zapomenu, takže se to zase vrátí k zažloutlejm fotečkám (ikdyž mě se docela líbí, aspoň to nevypadá jako pod zářivkou). Tak dikes za pochvaly a čus.
CurbY23
Zdravim, takže přidávám dvě fotečky ze včerejška. Čus.
luckyBOB
cao..k tomu zalivani..no urcite to ty listy musi docela nicit kdyz to postrikas a ted nato sviti to 4kilo tak to je docela nahul pro ty listy..sice to nepoznas na oko ale at uz muzeme nasem milackum doprat neco lepsiho UDELEJ ME TO..a ted nevim jestli tam mas zvlhcovacku..mas?..ani nevim..:) tak jestli jo tak to mas vyreseny uplne nejlip..a nemusis nic kropit...
peace
CurbY23
2 luckyBOB: caio, takže bohužel nemam zvlhčovačku (takže kropim, a asi eště chvíli kropit budu, pač mam teďkon jaksi větší finanční vydání, ikdyž je to jenom zasr*nejch 750,- za tu zvhlčovačku), inač asi je to fakt, že dostávaj listy na prdel. Což se ale da dělat :( Ale každopádně je pravda, že když můžem miláčkum dopřát něco lepšího, tak do toho. Třeba mě se stává, že když du vokolo gshopu nebo zahradnictví, tak mě vždycky napadne, esli bych neměl něco přikoupit či tak (a to chodim kolem těch shopu dost často :bandit: )

Tak čus.
CurbY23
Zdravím vás milí groovy groweři, tak zase pouze pár foteček.
CurbY23
Zdarec, takže dneska sem měl trochu času, tak sem toho nafotil trochu víc. Jinač je to právě 42 dnů od zasazení klonů (11 dní v květu).

Foto č.1: JH (Router23)
Foto č.2: JH (Lost Storm)
Foto č.3: Vpravo Router23 a vlevo Lost Storm
Foto č.4: a to samý shora
Foto č.5: Nebula (Ezekiel)
Foto č.6: Nebula (NMAP)
Foto č.7: Vpravo NMAP a vlevo Ezekiel
Foto č.8: a to samý shora
Foto č.9: a tohle je detailík větvení Nebuly (sorry za kvalitu, holt nemam stativ atd.)

Tak srandu furt a čus.
CurbY23
Jo a takhle přišla na návštěvu při focení naše kočička, menuje se Kyvadlo :sun:
A také to náležitě okomentovala:

Foto č.1: "Á, copak to vidí mé oči"
Foto č.2: "Hmmm a jak to krásně voní"
Foto č.3: "Joj, tak se na to kouknem z blízka, ale ať mě nikdo nevidí!"
Foto č.4: "Heh, parádní pohled takhle zespodu což Čurby?"

Tak zdr

CurbY23
A dnes taková tvorbička ve photoshopu 7.
dritte
Doufám, že máš váhu. Chtěl bych potom vědět tvůj přesný výnos v suchém stavu..hm. Jinak moc, moc pěkný.

Myslím si, že když na každém listu ustřihneš jeden prsten listu, tak to kytky nijak nepoznamená ba naopak lépe se Ti prosvítějí a spodní paličky budou taky lepšejší (ta čeština je, ale hrozná:). Fakt by jsi to měl udělat, důvěřuj Mi. :-) (To nebylo přesvětšování:)
CurbY23
2 dritte: No tak váhu nemam, ale nejni problém si jí pučit, takže každopádně zavážim a uvidíme (docela mě zajímá, kolik bude na jedný kytce) :) Jinak k tomu prostřihávání listů, což to asi provedu, ikdyž já spíš šmikám půlky listů a myslim, že to ta kytka taky nepozná (možná). Ikdyž sem zastánce spíš neproztříhávání (kůli kytkou pracně uloženejm živinám v těch listech). Tak zdarec.
CurbY23
Čus fšeci, takže dneska sem si připravil pár maker začátku květu mejch kytí. Vypadaj zatim (klep, klep) pěkně a řekl bych že i zdravě (zase klep klep). Dnes sem je ráno prolil pouze vodou (se srovnanym ph), páč se mi zdály takový zasolený (kořeny) (nebo bůh ví co jim bylo nebylo, prostě subjektivní pocit no) a trochu prosříhal listí (resp. pouze třeba jeden prsten listu (tnx dritte) a nebo půlku celýho listu) a evidentně jim to prospělo. Inač přeju pěkný pokoukání a čus.
CurbY23
A eště takovej pokus pro ty co maj ty "3D" brejle (takový ty na levym voku červený plexi a na pravym modry), ale ten plugin co mam do photoshopu je takovej na hounou, takže až seženu ňákej spešl prog na to, tak to snad bude lepší.
lubo
nazdar priatelu
vidím že ti to ide pekelne a to samozrejme vrátane fotenia a umeleckej tvorby-akurát sa rozhodujem aký foták si kúpiť...
dovol prosím otázočku:akým obsahom a ako často zalievaš tú svoju 3D džunglu?dakujem,
teším sa na dalšie foto.ať se dari
CurbY23
zdarec přátelé, takže tady je tabulka jak často a co a kolik mixuju hnojky.
2 lubo: Zalejvám tak jednou za jeden až dva dny, podle toho, jak je půda proschlá. Ináč tady je starší tabulka, jak sem hnojil od začátku. Přeju srandu a čus.
lubo
nazdar priatelu
dakujem ti za takmer vyčerpávajúcu odpoved .máš to fakt premakané do najmenšieho detailu a preto si myslím,že budeš vedieť ,kolko dcl spotrebujú tvoje krásne rastlinky za dva dni.dakujem
CurbY23
2 lubo: Mno tak chlastaj jak kdy, ale tak průměr (někdy kalí víc (třeba teď, když je takový vedro) a někdy míň) je 0,7l, což je 1.23183 UK pinty, což je 7na-4 metru krychlovýho, což je 140 kávovejch lžiček, což je 2.33333na-9 námořního tankeru, což je 1.75na-5 železniční cisterny, což je těch 7dcl. Nemáš za co, jinak pokud tě eště něco zajímá, klidně se ptej (a to samozřejmě platí pro všechny). Tak zdarec a čus.
lubo
dakujem.teraz ale presne neviem,akú ližičku mám používať,lebo mám doma dva druhy a pri tých 140 vznikne dosť značný rozdiel a samozrejme neviem,s ktorého roku je ten námornícky tanker:-))
ale toto som nechcel rozoberať.chcel som sa vyhnúť nedorozumeniu a upresniť si,či tých 7 dcl je na dva dni,alebo teda na jeden.ja viem ,na dva,ale aby som mal 100% istotu.velmi pekne ti dakujem pán matematik:-))
CurbY23
čus lubo, tak každopádně je to za dva dny, jinak tady je něco k těm tankerum a tady k těm lžičká, jen tak pro uplnost. Kdyžtak objednej ty lžičky (ty mam doma já), a nebo změř, kolik se do tý tvý vejde a pak to sem postni a já ti řeknu, kolik je to těch tvejch lžiček přesně :) . Tak zdarec. Heh, teď sedim s noťasem u vody, aah, jaká to lahoda (ale přehřejvá se parchant, a to sedim ve stínu) a ta vychlazená plznička. Kdyžtak taky vyražte k vodě, néé? :satan:
dritte
V polovině je stříhát je taky dobrý, ale z každého listu šmiknout 1, 2 prstence listu (celý) je taky v poho. Dá to pracé hodně to vím moc dobře než-li se celá kytí ošmiká, ale světlo se dostává skrz ten list efektivněji, si myslím..

Pěkně si k ním sedni a udělej jím letní zástřich, jinak rostou moc pěkně.

Pozdravuj kocoura :-))
CurbY23
Zdarec přátelé, takže dnes pouze jedna fotečka, jinak s tim prostříháním, trochu sem to prostříh a eště každopádně prostříhám (asi oběma způsoby). Ináč je to dnes 46 dní od zasazení a 15 dní sou na květu. Tak čus.

2 dritte: Mno tak vona je to kočka, ale jinak prej taky pozdravuje :) .
CurbY23
Čus všeci, tak dneska sem se pustil do zlepšení průsvitnosti u těch dvou Nebul a zítra se pustim do JH.

Foto č.1, č.2, č.3 a č.4 - ty mírně odlistěný Nebuly
Foto č.5 - všichni spolu
Foto č.6, č.7 a č.8 - zejtra (eh vlastně dneska) prostříhám i tuty JH
Apofiss
Začínaj to bejt monsterkeříky!By mě zajímalo, jestli ti to za 1 až dva dny opravdu proschne.Já zalévám za tři (vedra) až čtyři dny a je to OK.Věř že přelití je horší než mírné povadnutí...
lubo
apofiss:
pravdepodobne tento rozdiel v zalievaní bude spôsobený palbou KW.
CurbY23
Tak a sem tu zase s dalšíma fotkama. Tentokrát jsou to doodlistěný JH. Ináč bych souhlasil s Lubem, že pravděpodobně bude tento rozdíl v zaljevání jinou použitou watáží a samozřejmě že poznám, kdy je to fakt proschlý. Jinak přeju parádní den a čus.
CurbY23
Čus fšetci, tak eště přidám ňáký makra. Ináč je to 49. den od zasazení a 18. den na květu. Tak asi tak no...
CurbY23
Tak vás fšeci zdravím a zajisté děkuju za K+. Ináč jsem se minule když jsem měl zalívat tak před tím než jsem zalil pěkně :bong: až jsem se stal :baby: a máme tady jednu takovou ošklivý případ, resp. zapomněl jsem jednu kytku (nebula - NMAP) zalít a trochu povadla :(

Foto č.1: trochu sem upgrade-nul dvířka k matkárně, jinak je zatim prázdná, páč se mi nechce objednávat seeds, když tam za chvíli stejně jedu.
Foto č.2, foto č.3, foto č.4 a foto č.5: JH
Foto č.6: ta seschlá Nebulka
Foto č.7 a foto č.8: a ostatní fotky Nebul
Foto č.9: a všichni sp:)lu

Tak srandu vždy a 23... :jumper:
CurbY23
Tak zase přidám další fotečky :) Inač je to 56/25 (celkem/květ dní)

První dvě fota jsou JH, druhý dvě Nebuly, jinak ta povadá (kterouž jsem zapomněl zalejt) Nebula je už fpoho :) a zbytek ňáký makra ze všech kytek. Tak čus.
Krishna
...Jo vypada to dobre.Som fakt zvedavy aky bude vynos...lebo planujem stavat skrinu,ale mam priestor 75#55#190 a rozmyslal som ,ze tam hodim 250watt ...ale ty mas este kusok mensiu a mas tam 400 watt ..hmmmm som teda zvedavy,ze ci sa mi oplati davat praxcxhy za elektrinu na 400watt.Ak sa ti bude dat odvaz to potom please.Diky :)
Apofiss
400W se ti určitě vyplatí pokud to zvládneš chladit a pokud nejseš úplně levej :D
Krishna
to Apofiss: pochopitelne tam dam cool tubu...a uchladit by to nemalo byt problem,lebo to bude komora na potraviny s privodom aj odvodom vzduchu priamo von z domu....Aj bez toho je tam good klima.Rozhodne nechcem nic podcenit,ale chcem byt efektivny.Aky myslis,ze by bol rozdiel vo vynose v rovnakom priestore...pri 250 a 400?
Pretoze elektrina by ma tym padom vysla raz tolko.

to Curby23: sorr,ze sa ti tu rozpisujem v tvojom threade
Apofiss
Hmm, záleží na spoustě věcí a nedá se to vlastně ani takhle říct, ale teoreticky asi o třetinu větší výnos.
CurbY23
Čus fšeci, takže tak, já mam 400w v těch lednicích z důvodu blbnutí, jen tak otestovat co a jak (prostě experiment, stejně to budu hulit já and my friends , takže výnos je mi fuk), příští sklizeň bude v jinym prostoru a i celkově jinak (heh, esli budou penízky a hlavně čas, mno).

2 Krishna: Inač do toho tvýho prostoru bych dal tu 250w (stačí fpoho, ikdyž :) ) a esli ti de vo výnos tak scrog bude ta pravá metóda, I think.

Tak zatial.
CurbY23
Takže zase ňáky fotos z 62/31 (celkem, květ) a zas zaktualizovaná tabulka hnojení.

Tak hafo :D
CurbY23
A pár maker.

Tak čus
CurbY23
Tak vás zdravím milí obyvatelé toho virtuálního ráje myšlenek, informací, názorů atd.., dnes tu máme zase mírné ( :D ) zaktuálnění této tak trochu lednicoidní srandy.

Takže fotos:
Foto č.1: JH (Router23)
Foto č.2: JH (Lost Storm)
Foto č.3: Nebula (NMAP)
Foto č.4: Nebula (Ezekiel)
A zbytek celkový pohledy.

Btw taková technická, sem koukal na to, co sem nafotil od začátku tohodle growu a je to 735 fotek [a zabírá 1,66 GB (1 793 410 517 bajtů)] v .jpegu v rozlišení 3264x2448x24bit (heh, sem si udělal k minulejm vánocům radost a pořídil si Nikon CP 8700 (8MPix, 8x opt. zoom) z toho je na groweru fotek 233 [100 MB (105 133 668 bajtů)], bohužel v nižší kvaliťe (ořízlý, zmenšený, zhoršená kvalita - to vše v ideálním poměru aby to dalo těch 512000 bytů :( (snad tohle omezení vyřeší např. nanotechnologie :) ). Takže uro pacifice.
CurbY23
Tak a dneska jenom taková tvorbička ve photoshoku :sun:
CurbY23
Takže zdravím vás, dnes tomu máme 67 dní od zasazení a 36 dní kytí kvetou. Už je to docela dost cítit, když třeba zalejvám nebo tak, tak to vypadá, jako bych si dal dva špeky, ale jinak to v pokoji nejni vůbec cítit, filtr se toho ujal celkem statečně. Tak zatim, čus.
CurbY23
Tak tedy zdravím vás, dnes to máme 69/38, takže tu máme nové fotos.

Foto č.1: JH (Router23)
Foto č.2: JH (Lost Storm)
Foto č.3: Nebula (NMAP)
Foto č.4: Nebula (Ezekiel)
Foto č.5, č.6 a č7: pohledy na celek

Tak jak jinak, ptejte se a raďte a čus.
CurbY23
Jo a eště sem nafotil pár maker. Mno, tak čus.
CurbY23
Tak a sem tu zas a zdravim vas, zrovna maj kyti 71/40 dnů a maj se celkem k světu :)

Zase klasicky fota č.1: JH (Router23), č.2: JH (Lost Storm), č.3: Nebula (NMAP), č.4: Nebula (Ezekiel) a č.5: pohled zvrchu.

23 :)
CurbY23
Tak a zase ňáký makra z dneška :) jo a zvetšete si to na origo velikost :mutant: Jinak mam takový problémek, zhnědly (viz. makra) palice, ale podle mě eště nedokvetly do optimální velikosti, co myslíte? Mam je uz pomalu sklidit? Docela me matou ty blizny :( Kdyby tak ty kyti umeli mluvit :) Tak čus a poraďte please.
CurbY23
Čus, tak dikes amalkovi za uklidnění, jinam dneska máme 73/42 a zase přikládám ňáký fotoz (resp. makroz). Tak zatial :sun:
CurbY23
Čus, takže dneska jen takovou tvorbičku. Tak zdarec.

!23!
CurbY23
Tak vás fšeci zdravim, sem nafotil zase pár foteček, tak si je užijte (a v plně velikosti :sun: ). Inač kytím je už 76/45 a vcelku fpoho :D

Čus :jumper:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma