Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Double fridge 400w, 2x nebula, 2x JH - Klikni zde pro originální téma
CurbY23
Tak vás fšeci zdravim, sem nafotil zase pár foteček, tak si je užijte (a v plně velikosti :sun: ). Inač kytím je už 76/45 a vcelku fpoho :D

Jinak k těm fotkám:

Foto č.1: Celkovej pohled
Foto č.2: Nebula (Ezekiel)
Foto č.3: Nebula (NMAP)
Foto č.4: JH (Lost Storm)
Foto č.5: JH (Router23)
Foto č.6: A zase celkovej pohled

Tak zatim :jumper:
CurbY23
A eště ňáký makra ... Tak čus.
CurbY23
Eh, zdravim, mno předem sorry za delší časovou prodlevu, byla způsobena napřed c2t3kem, pak ...... (mno nevim jak to nazvat, prostě otom potom) a pak demonstarcí a tak.

Takže, když jsem byl na teku, tak jsem měl zajištěnu zálivku kamarádem, ovšem se to těžce nezdařilo..... (btw, jak na teku, tak v lednicích) a moc bych to nerozváděl :( . Mnu což, stalo se. Jelikož jsem to podetnul ihned (musel, kvůli totální tepelné destrukci a "mírnému" přehnojení a prostě masakr) a eště sem neflushoval, tak to mělo brutálně hnojkovou pachuť. Jo a ani sem to nevážil, pro představu fotečky...

Eh, ale s tim sem počítal (přecijen éxperiment :) ), takže nanovo:
CurbY's 2nd round, 2nd place

A teď k fotkám:

Foto č.1: :mad:
Foto č.2: :(
Foto č.3: :o
Foto č.4: krabice vod bot (celkem byly dvě)
Foto č.5: kouření může zabíje (bych řek, a eště s hnojem...)
Foto č.6: a v mojí sušičce (a zároveň klonboxu, s větrákama přes trafo k vláčku (tzn. s plynulou regulací), (aspoň tim sušenim se trochu té pachutě ztratilo))
Foto č.7: tvorbička na počest tohodle growu

Tak zatim...
MANHUNTT
Tak to nasere kámo co?Je to totální škoda,pěkná pěstírna,pěkně ti to jelo a u konce failed a ještě né tvojí vinou.Jsem zvědav na tvůj druhej pokus,jestli ti mohu poradit tak to na starost nedávej nikomu jinému.....
CurbY23
2 Manhuntt: Nazdar, mno naštvalo mě to, ale přecijenom sem počítal s tim, že se to napoprvý moc nezdaří, pak se to rozjelo fpoho, tak sem si říkal, žeby? :) Ale nakonec tohle. Mnu, holt to se nedá nic dělat, na toho kámíka se stejně zlobit nemůžu (ani nechci), holt sem chtěl jet na cztek a jel (a cztek dopad tak jak doapad a ja si napřed pobrečel na teku ze slzáku a pak skoro pobrečel, když sem přijel dom). Alespoň sem získal ňáký ty zkušenosti a už je jasno, že pouze čurby zahradník se stará ;). Tak zdarec.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma