Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 
Indoor - hokuspokus - Klikni zde pro originální téma
vlček
ad hermafrodit na jedne rostline sou samci i samici kwety predpokladam ze tebe zajima hermafrodit se samici dominantnosti-w samicich kwetenstwich (palicich) je wice ci mene samcich kwetu ted jak ho poznas poradne prohlidnes palice esi neobsahuji samci kwety a porad mas este hafo mega welkou sanci zes naky kwety neobjewil
ad opyleni dalsich kwetin tak to je mozny dokonce welice prawdepodobny-sam pises ze mas obcas nake to seminko
Frutexx
Cuss tak sem po zaseku zp5 :D
Ve skrini doznalo nekolik zmen:
Nakonec se ukazalo ze dve kyti jsou hermafroditi - takze sly ven a zbyly dve na ktere ted svitim jednou lampou - tim klesla i teplota.
A udelam to asi nasledovne - este parkrat pohnojim (dnes, ve ctvrtek mene a v sobotu naposled) vic hnojiv stejne nemam - pak pojedu zalivku uz jen cistou vodou - necham dozrat hlavni palice ktery pak sklidim a spodni vetve kery nejsou moc nabuseny soupnu bliz k slunku a necham je poradne nebobtnat :D vecer snad poridim dalsi fota tak to tu zchekujte pokud bude mit zajem :)
Zatim 3
Frutexx
tak naky ty fota dvou zbylejch kytek :/
Frutexx
ajeste dve :)
Frutexx
Zdravim
Podam nejake dalsi informace o vecech zelenych :)
Kyti kery zbyli ve skrini pomalu uhuluju - a pocitam ze do 14 dni do 3 tydnu pujdou dolu - dostali posledni hnojku - wuxal+kristalon plod a kvet :) Vypadaji tak jak vypadaji - nevim nikdo se nevyjadril :( . .
Ovsem jiz nyni pripravuju dalsi grow tak neco nadhodim jak si to predstavuju:
model: JAck Herrer ze semene (thx r-mane)
objednano mam:
-zvlhcovacku SPS808 :D pls poradte nekdo kde sehnat na webu nejaky rozumny vlhkomer??
-Dale sadu hnojiv general hydroponic + Ripen
-3 role odrazove folie z hydroponieplus.cz
Dalsi grow bude sice trosicku casove narocnejsi - pocitam 4-4,5 mesice do finale jelikoz budu pestovat ze semene a chci nejprve udelat matky - coz jiste nejaky ten cas zabere :)
Urcite si na to zalozim asi new tryyd :D . . tak zatim se mejte fajn :)
Jahudka!
Frutexx - kytky jsou podle me pekny..Kazdopadne se divim ze pojedes ze semen.Bude to ojeb ze samcema.Sam jsem si udelal matku a uz ze semen doufam nepojedu.Jedine v pripade ze bych chtel delat matku.Ale to je na dlouho.Je fakt ze ten jack za to urcite stoji:)
Asi bych to bejt tebou udelal tak jako ja.Vzal bych semena a dal je do skrine.Nechal bych je v rustu a pak bych dal 2 kytky stranou jako matky.Ostatni kytky bys prepnul na kvet.Z tech predpokladanejch matek bych udelal rizky ty bych prdnul je do skrine a zjistil jestli to jsou opravdu matky nebo tatkove.Byl by pech aby alespon jedna z nich nebyla nadherna samicka.Myslim ze tohle je celkem dobry reseni a nemusis prvni zasejt,cekat,pak delat rizky a az potom to zase davat na kvet.Timhle zpusobem usetris spoustu casu i kdyz je to trosku nejistota a nikdy nebudes dopredu vedet jak to zhuluje..
Frutexx
to jahudka:
ASi takle sem si to predstavoval jen mirny upravy :)
Deset kytiz dam rust - pak 4 odeberu a dam je dale rust a zbylejch sest prepnu na kvet - z tech 4 odebranejch udelam rizky kery pak soupnu k tem 6 do kvetouci skrine - tak zjistim co sou matky a co vyhodit - pak jen vyhodim nezadouci samce a udelam dalsi varku cca 6-8 rezu ze kterych bych chtel jet nejaky scroog nebo neco - to jeste vymyslim.
tak zatim se mej :)

PS: Jak to myslis s tou nejistotou jesli to bude zhulovat ci ne? :-O
Jahudka!
Frutexx - myslel jsem to tak,ze kdyz si udelas matky ze seminek a pak das rizky na kvet tak az to dozraje si samozrejme vyberes tu nejlepsi matku (prave treba tu co nejlip zhuluje).Timhle zpusobem co to budes delat ty to bude na nahode a nebo budes moct vybirat jenom z tech 4ks matek a ne ze vsech 10..Ale i tak si myslim ze to nevadi.Sam jsem to takhle udelal a matku si klidne udelam i z klonu.Myslim ze uz v tom zase takovej rozdil nebude..
Frutexx
Cuss
Takze to tu trochu opet obohatim :)
Musim se priznat ze sem nekulturni idiot a nemuzu se udrzet a kyti systematicky uhuluju :(. Pristi varku se toho ani nedotknu az dosklizne :)
Dostava zalivku vodou + ripen
Tak tady foto co mi zbylo :( . . . este to ma naky spodky - ale dosli mi baterky tak to dohodim zitra ;-)
Frutexx
Cuss tak jeste prihodim jedno makro a ty orvany spodky :(
Crackman
Wow..pěkný...k+
Frutexx
crackman: Diks :)
este prihodim makro jedne suche palicky
Co myslite jak je na tom ta kytka se zralosti? ...
Frutexx
Crackman: thx :)
A jeste jedno makro suche palicky :)
Co myslite jak je na tom se zralosti? . .
Crackman
Pěkný.já bych řekl,že už to zralý je.dej větší makro...:)
Frutexx
to crackman: mno ja bych taky mozna rekl ale chutove mi moc zatim nepripada - no nevim jestli nahodou od toho necekam presprilis nebo to neni jeste radne vycuisteny - ale chutna to "tak nak" a ani to moc nevoni - tak nevim
Jahudka!
Mno vypada to moc pekne..Hned bych ti dal K+ ale nejde to...
Zajimalo by me koliks toho teda zhulil?To uz ti zbyla ze vseho jenom tahle 1 palice?
Frutexx
Cuss no zhulil sem toho uz dost - zbylo ze dvou kytek uz jen tohle.
Vsechno uz je sklizeny - uz jedu novou varku :)
Frutexx
Takze behem meho prvniho pokusu sem nacerpal snad doufam dostatek informaci pro zdarne dokonceni druheho pokusu :) - Ba dokonce i doufam ze sem se i lecos noveho priucil a muj dalsi pestitelsky pokus bude oto lepsi :)
Rad byh poprosil o uzavreni tohoto threadu - jestli to muzu udelat sam - prosim poradte jak a kde :)
PS: Setkavat se muzeme v mem novem threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19216
zde :)
Jahudka!
Frutexx - Jak to dopadlo s tema tvejma hermacema a kolik ti toho oprcaly?Ted bys to mel uz vedet...Ptam se hlavne protoze se mi ve skrini BB zacala taky projevovat jako hermac.Sice je divny ze az za tak dlouho a ted premejslim estli to mam pokosit a nebo co teda....Jo jeste jestli by jste nekdo vedel o nejaky fotce hemafrodita tak sem hodte link.Hledal jsem to a nic nenasel a to ani ve FAQ..Kde se da takova fotka hemafrodita vubec sehnat?

Ať to roste :satan:
romaniak
2 jahudka ja mel letos asi 7hermáču sklenikovek nejdriv to vypadalo jako
roštěnka palicky bili chloupky a pak z niceho nic za tejden u krcku palicek vyrazily kvety jako zvonecky
Jahudka!
romaniak - No sou to svine.Ted je mozna 3 mesicni pestovani v haji a mozna to je oprcany.Kazdopadne by to melo jit uz skorem pod kosu a je mi divny ze by se hermaci vyloupli az ted..No jo to je zivot no...
romaniak
hej nic nesekej ..pokud ti ty kvety nepukly (nevysemenily se) tak je to v poho ..a pokud pestujes malou kytku tak normalne kvety zastrihavej uz v zarodku kazdej den kontroluj jestli nejsou novy a normale tu kytku nehc dozrat a neoprca se ti to ..ja to tak udelal s jednou sklenikovkou zastrihaval sem kvety a v poho ...
romaniak
jinak tomu vyhoupnuti tech hermacu me se projevili az posledni tyden v srpnu!
Frutexx
Cuss . . .
to jahudka:
Davej bacha pac - se ti to muze zdat oprcany - ale v tech kvytkach se nemusej tvorit semena . . ale muze to vypadat ze tam semeno bude . . . pak staci par tech kvetu nasilne rozevrit a zjistit jestli sou uvnitr zarodky semenek - pokud budou tak to vyskubni pac pak bys vlasne jenom cekal a semena by se zvetsovali a zvetsovali . .
pokud nebudou tak je to v cajku . . . . Mno a jestli to je hermac poznas tak ze musis pri dukladnym prozkoumavani palic nalezt na kytce nekde samci pohlavni oragny (ttedy kulky)
zatim cest
2jahudka>ja mam zkusenost z2.indooru s feminizovanejma semenama od dutch passion kde mi 2 hermaci brutalne ojeli celou sklizen v 5. tydnu kvetu a vsechno to pak stalo za prd :(
popravde hermaci jsou ma nejvetsi nocni mura u indooru .musis zkoumat palicku po palicce(nekdy i lupou)a muze tam byt klidne jen jeden kvitek na kytce a diky ventilatoru ti to cely ojede
osobne veskere nalezene hermacky nekompromisne odstranuju z growroomu (snazim se je dopestovat venku kdyz je zrovna svetlo v kvetove fazi)
je tam nebezpeci ze odstranis vsechny samci kvety a naroste novej malej nevsimnes si ho (ja osobne nesnasim kdyz musim mackat palicky)a je to v riti na druhou stranu uz jses skoro pred sklizni a nemuselo by se to osukat ja ale radim :
HERMY PRYC!!!!
2romaniak>je rozdil outdoor herma a indoor herma bo u indooru jede intenzivne ventilator coz v praxi znamena ze staci jeden kvitek kterej pod lampou dokaze puknout behem par hodin a diky vetraku je toho schopnej ojet opravdu dost kdezto u outdooru by to vzalo jenom treba 3 palicky
tvorbu hermafrodita muze ovlivnit mnoho veci>velke vystrelky hodnot ph,prehnojovani ,prilisna teplota a vlhkost ,spatna hodnota ph,spatnej svetelnej cyklus(pronikani svetla do growroomu pri zhasnute lampe).......
Jahudka!
deth. - Ja uz budu za chvili sklizet a zatim to co uhuluju osukany neni takze nevim.Musim jeste nekde sehnat mikroskop abych zhodnotil jakou barvu ma pryskyrice.
Skoda ze jsem to nevyfotil..Jinak dik za rady samozrejme.Co to zpusobolo opravdu nevim ale kazdopadne kdyz se hermac projevil tesne pred sklizni jeste to jde.Jak rikam osukany zatim nic nevypada..
2jahudka>ja ted nexci placnout picovinu ale myslim si ze v urcity casti kvetu (pozdni)uz se to huleni proste neosuka stala se mi pozdni detekce vykvetlyho hermouse ale uz to byli palice 3 tydny pred sklizni a vubec nic zadnej zarodek seminek jak jsem predpokladal jak jsem psal je to ma nejvetsi nocni mura tyhle hrmfroditi :D:D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma