Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Ganja a filmy ??? - Klikni zde pro originální téma
Limba,CsC
Máte taky problém se sledováním filmů ?
Už dostkrát se mi stalo, že jsem se ve složitějším ději úplně ztratil. U několika filmů jsem byl nucen přerušit sledování, neboť jsem zjistil, že vůbec nechápu děj..., no a ráno jsem ani nevěděl, o čem to bylo...

majklovec
Přesně :)

Navíc mě pouhé nečinné sledování hrozně vysává, takže je potřeba po konci filmu pokouřit znova.
Maggie
:-)) já byla na Purpurovejch řekách a jednak jsem si šíleně ulítla na tý úvodní letecký scéně a druhak jsem to pochopila nějak úplně jinak, než o čem to bylo. Nejhorší byl ovšem Kundun od Scorseseho, ten mě tak rozsekal, že jsem z toho měla psycho ještě dva dny potom!
iJoJo
No, mne sa to stalo uz neraz, nechapacka uplna. Najviac som odletel na Zbal prachy a vypadni, ten film som si az na 3x pozrel v normalnom stave :-)
Az vtedy som pochopil.
Nedavno som pozeral zase Final Fantasy v takomto stave (po x praskoch s krizenca WW a Shiva SKunk)
Nepochopil som :-0 Snad nabuduce
Jo a Pulp FIction ked som videl asi 5x, bol som tiez zhuleny, a nechapal som aj ked som to uz xkrat videl predtym :-))))
Vysmátá cyklistka
Filmečky, co mám ráda na hulení - Baraka Odysea Země ( při sledování se mi kutálely slzy jako hrachy, ale dalo mi to zase nový pohled na Zemi, Matku Gaiu), rozhodně Fight Club, Půlnoční expres, Kubrickovi filmy ( na dvd zrovna vyšla celá jeho kolekce, takovej Mechanickej pomeranč je fakt žůžo), veškerý filmy od Monty Python,
a SAMOZŘEJMĚ Strach a hnus v Las Vegas ( kdo má rád papíry, pěkně si tu ujede i "jenom" na hulču), Americká krása, vynikající je animovanej Život brouka a Toy Story a hromada a hromada dalších....

Kdo chce pohlazení na duši ať jde na Amélii z Montmartru - je to tip filmu, ze kterýho člověk žije ještě po mnoho dalších týdnů :o)
adihash
Já zase byl jednou za plotem u letňáku a zrovna dávali Human traffic.Nachomejt se tam nějakej člověk s nějakym vynikajícim skunkem a já se pak moh´potrhat smíchy při celym filmu, i když to třeba místama nebylo ftipný.Ale bylo to skvělý!
esco
Nehoraznej je U-Turn.V kině sem se smál těm nejkrvavějším scénám a byl za vola. haha
Ununuqium
No tak nestava se me tohle pokazde kdyz sleduju nejakej film ...:)
naposled absolutni nechapacka z filmu :
FIGHT CLUB :)
videl to nekdo ?
Limba,CsC
4 iJojo: to se mi ulevilo, neboť na Pulp Fiction jsem se těšil jako malý děcko a v polovině filmu jsem si připadal jako blb...Dodnes mě to trápí.
Jo, a jednou jsem jsem viděl v televizi kus opravdu legrační silvestrovský zábavy na Nově. Taky jsem to pochopil asi jinak....
Tauron
Jo jo FIGHT CLUB je fakt nehoraznej mazec, vubec sem nebyl schopen uverit tomu co se tam (hlavne na konci) delo byl to fakt nehoraznej uuuuuuulet.
Jo a neco podobnyho je LOST HIGHWAY od Linche ten sem videl jak zcazenej tak i v normalnim stavu a nepochopil sem ho tak ani tak, ale vrele doporucuju je fakt SUPERB :-)))))
Tauron
A pochopitelne Pulp fiction, sice sem ho jeste nevidel cesky (jenom kousky), ale zato v originale asitak nespocetne krat (>25x). Jo a jeste bych rozhodne doporucil ruskej film BRAT naprosto mazec super filmecek s vybornou hudbou kapely Nautilius Pompilius (nebo jaxse to pise).
miki
ja sem asi pred 14 dny shlidnul nejakej starsi ( komousskej ) zabavnej porad na CT, myslim ze to bylo televariete. Co tam ty lidi nosili na sobe, obzvlaste vychodni nemci a madari, to sem opravdu nemohl rozdejchat. Samy flitry a blejskatka. Koukal sem na to na cely a nevychazel z udivu. Takovy nostalgicky vecer:)

Omlovam se za chyby sem kapanek pod vlivem.
chico
zdar lidi,
chtěl bych jenom všem doporučit film Zelená míle
je to nářez nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez
nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez
nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez
nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez
nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez
nářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářeznářez


viděl sem to nedávno ( a pěkně zhulenej) a je to fakt bomba

ch.
majklovec
Zkuste si předtím dát špeka a uvidíte jak je Vláďa zábavnej :) :) :)
TSUNAMI
tak takovych zkusenosti mam fakt hodne jelikoz mam rad filmy se zajimavyma myslenkama.napr:s kamaradem u neho na kvartyru brko skunku[myslim ze to byla jamaika]a knoflikari[to se muzete chvilema "pochcat" smichi]nebo THX-1138[nevim jestli jsou ty cisla spravne]
a plnej kvartyr lidi[u toho sameho cloveka] varilo se tenkrat mliko ze 1a pul nakupni tasky listi, samozrejme predtim jsme se posilili trochou alkoholu,film je to kultovni o vzdalene budoucnosti v podzemi[to jsem pochopil az po druhe kdyz jsen videl reprizu[]tak sme to uvarili vypili co nejvic kdo zvladl [myslim ze nejvic vypil kamos 4 sklenicky]z sesti litru nam zbyly 3.5 na dalsi dny.a tim to zacalo cely film jsme se fsichni hadali[s humorem]o cem to je ,kde to je, a vubec co ze se to tam deje[kdo to videl aspon zhuleny vi o cem mluvim].lidi tam brali nejaka sedativa,pak neco o zakazu sexu,bila mistnost[vezeni].nejlepsi byl pocitac s obrazem jezise ke kteremu lidi prichazeli se vyspovidat a ktery jim vzdy rikal jedno ato same,vemte si sedativum 11256a3 nakupujte a radujte se.[sqela predstava o budoucnosti,ze].ale i zenati se zavazky jsou drsni ;),toho je samozrejme vic,ale to necham pro ostatni ;) .zkuste se podivat na zavadu blair with nebo fargo.
\/\/ickpick
tak vážení, kdo ještě newiděl Bílou Vdovu, tak to musí ale okamžitě napravit. pár prdů a honem do kina. Pro nás je to něco jako povinná četba. je to sice píčovina, ale je to docela hlína a hlavně!!!! je to o tom, co máme všichni RÁDI:D :D :D :D :D :D :D :D :D

já nevim eslivá má cenu psát vo čem to je, ale spíš asi ne. prostě se běžte mrknout a pak mi napište
Ununuqium
THX 1138 taky dobrej film
P.S. pro zasvecene : ty cisla sou spravne ;)
hoveho
my chodime vzdy do kina a vzdy zhuleny.
bielu vdovu som este nevidel, ale pretoze sa o tu stale opakuje, mam dojem ze som o cosi prisiel.

videli ste "sveraz narodniho (lovu, rybolovu...)" tak tieto filmy su dla mna dokonale.

osobne si myslim, ze vidiet film zhuleny je fajn, aspon mas dovod si ho pozriet zase. vzdy totiz objavis nieco, co ti uniklo, pochopis to zase inak. taky pulp je tiez dokonaly film, je tam vsetko, na kazdu zivotnu situaciu je tam veta. nieco ako biblia, ale zabavnejsie (a menej krvave)

hvh
Shiva
Hele, lidičky, viděli jste Kdo hulí, ten umí...docela slusnej navod jak zhulit celej Harvard...:jumper:
Rude
2hoveho: heehe, jo tak bohuzel sem videl az ten "sveraz narodniho rybolovu" , ale fakt vostrej filmes, jinak ted sem po dlouhy dobe videl dobrej film-Cerna kocka bilej kocour vod Kosturici, heehe, proste masakr :beer:
drinker hulič
jasny, Kusturica je BUH, a nejlepsi je balkanska dechovka, kam se hrabe Moravanka... sverazy sou taky skvely, i kdyz sveraz lovu je asi lepci... haha, navic Bila vdova ma i vychovny efekt. matka meho kamose si po shlednuti chce prej strasne zahulit... von si to teda jako vubec nedovede predstavit, ale ja ho furt uhanim, aby ju ukecal ze si s ni chci zahulit... to by mohla bejt skvela prdel a navic sireni konopne osvety mezi ceskou advokacii ;)
jo a jeste skvela hulici scena je ve filmu Pomsta sprtu (hlina, ted nevim ale jakej dil, asi prvej), kdy sprti delaj "party". sprti a sprtky naproti sobe, nikdo nechce tancovat. pak jeden z nich, takovej vic "volnomyslenkarskej" rika neco ve smyslu: posledni nadeje... jointy! sprti se zhuli a zacnou radit!
Morgan
no u nikoho jsem nevidel Metr-x(neplest s matrixem).Ceska parodie na metrix,natocena v amaterskych(jak jinak) podminkach .Ale je to bomba...
Jinak:Requiem za sen
Cerna kocka bily kocour(kusturica)


-nedavno jsem videl Pernikovou vez,ale musim rict ze horsi film o drogach jsem uz dlouho nevidel.Neni to ani realisticke(nevim jak to dopadlo,sem se nedodival),ale ani komicke,proste srack...
Vazeni,

ti z vas kdo si mysli, ze filmy o huleni jsou dobry, tak vubec nerozmu definici kvalitni film

ja osobne hulim na kazdej film aby to stalo za to...

ti z vas kterym huleni na film nedela dobre -> tak na nej kurva nehulte, NE?

S pozdravem Yomash(r)
Viciola
nevim nečet sem vše ale zdá se mi že tu chybí ten největší z nej.....


EASY RIDER
NICHO, RED, HOP..............
Kylik
Zhulenej sem v kine este nebyl a pekne me to mrzi :( Ale ted to hodlam v brzke dobe napravit a jit do multikina na novej uplne (prej) brutalni horror s nazvem KRUH a normalne na tvrdo tam v tom stavu umru hruzou :vampire: Esi ste to nekdo uz videl, napiste nam kratkou recenzi :smoker:

Jinak na video se cumim snad uz jedine zhulenej. Hodne si na vsem ujizdim, ale ma to jasnej ucinek. Zitra se na ten film musim podivat znovu, abych ho dovychapal :jumper:
Jo a jak tu nekdo psal, ze je dobry se zkourenej divat na Blaire Witch, tak ja to kdysi zkusil. Esi si pamatujete, jak jim zacal nekdo trast s tim stanem a oni utikali v panice tou tmou, tak sem se skoro nafleku zblaznil :mutant: a musel sem okamzite vstat, vypnout to (nejprv TV apak az video,pac dybych videl este kus ty ciry hruzy, tak mi fakt rupne hercna strachy) a dat do videa Zenaty se zavazky + tabulku cokolady do pusy, abych se uklidnil. Nekecam! Smrt :death: na jazyku...

Jo a nejvetci srackorama, kerou sem ted naposled videl, bylo Znameni s Gibsnem. Ty zhovadilosti by nepomohla ani tuna skanoura!
kolumbijec
fkut hustej film je cube a pokracovani hypercube. to sou uplne bomba filmy fakt sem na nich hooodne ulitl. a ostatne vetsina psycho filmu je bomba. a jeste strasne moc ulitavam na velkej bitvach. the lord of rings:two towers (a spol.)
beiq
... slusny je Memento - film jde od zadu, cca desetiminutove sceny konci tam, kde zacina ta predchozi - udrzet se v obraze i strizlivej je fakt tezky natoz po nejakym tom brqu... jo a cely to je o typkovi kterej si po nejakym urazu pomatuje vsechno tak asi 5 minut a pak uz nic nevi ... nepripada vam to po nekterych modelech stejny? :-)
ichtyl6
Jo ja se zhulenej do filmu uplne strcim.Treba pred tejdnem sem byl Silvester Stalone a skakal sem po horach.Vubec nevim co to byl za film,ale strilelo se tam,tehdy sem skoro umrel
Graetar
Kylík: U Blair Witch a tý stanový scény jsem se málem po... i za střízliva. Zhulenej bych asi měl velký problémy :D. I když takový Shining v kině po fáfuli hašíšku, to byl pěknej hukot!
drinker hulič
jasny, horory, to je masakr, bezte do pucovny a pucte si prvni dil Halloweenu (u nas jako Predvecer svatku vsech svatych). ty posledni dily sou nebetycny sracky, ale u jednicky sem se posral i bez brcka. masakr. a ta HUDBA! mmm Carpenter buh!
Easy rider - spolu s RATATAPLANEM muj nejoblibenejsi film: hey man! do you´ve got a room? hey man! do you´ve got a room? get you motor running, head put on the highway, looking for adventure... yeah darling! go make it happen!
kylik: kruh sem teda este nevidel, ale co sem cet recenze, tak prej fakt brutal. zadny "banda teenageru jde na jatka", ale klasika horor kde de o atmosferu a pribeh. v pucovnach je myslim ted i puvodni japonska verze coz by stalo shlidnout a porovnat.
jo ja naposled do kina hulil na Naqoiqatsi (spravne?) a to je maso, takovy ty tunelovy sceny jak kamera uplne rychle leti tunelem z jednicek a nul, neco jak ten film od kubricka, vesmirna odysea.
ted se chystam na... hm... ted vubec nevim na jakej film chci jit, no stejne nemam prachy, ale rad bych videl bowling for colombia, i kdyz to neni film na huleni.
jo a hodne dobry muze bejt zhulit se na montepajtny, u toho se poseres smichy aj strizlivej a ted k tomu este zhulenej, no to by te z toho kina asi museli vyvest :D
tim180
no ja si mislim ze to je sit koukat na filmi a bejt zhulenej akorat nastane vituh
grassgeo
Hoří má panenko!!- včera sem si to zase dal a málem pošel smíchy. "Ať de ta baba pryč!!! Ať de pryč ta baba!!
Homolkovi- Šebánek je bůh!!
Jinak vše od pana Tarantina, Rodrigueze a bratří Coenů.
Zabít Zoe, Pulp F, Big Lebowski, Muž, který nebyl, Fargo, 4 pokoje, Od soumraku do úsvitu..... and many more!!

Jo, viděl jste někdo film italskej - Moji přátelé 2???
Už asi pět let marně shánim 1.díl, nikde ho nemají a já už podezřívám tvůrce, že žádný 1 neexistuje...

No a taky LOTR je good... Už se těšim, až budou všechny 3 díly na DVD... Zatemnim, sezvu přátele hobitology, Zapálíme šíšu, uvaříme thé a budeme 9 hodin čumět, jak to všechno bylo....
Graetar
Drinker: Pythoni jednoznačně vedou :D:D:D
Lina
po par prdech dokäu ulitnout na jakymkoli filmu.treba nedavno jsem si udelala domaci pohodu a zapla u toho bednu.s hubou dokoran jsem si vychutnala BH 90210 jako nikdy predtim.ta vzornost slusnost a moralni uvedomeni dohromady co z tyhle slataniny kouka na kazdym miste me fakt dostava.to samy Walker Texas Rangers,vsem muzu doporucit.
Co se mi libi doo: Svet podle Prota,Cerny jestrab sestrelen,Takovy normalni zabijaci(videno cca 100X) atd
CypressPce
JoJO tak filmky to je moje akorat tu nastava ten problem typu vy se s kamosem tlemite jako cura.. ale vsichni vostatni v kine nic hm docela trapas ale urcite se vam to uz stalo ne ?
No jinak ja si ty filmy vuubec nepamatuju ale co me tak napada tak je bila vdova ale o ty tu uz byla rec a este hele wole kde mam karu ( Dude where iz my car) to je fakticky brutalne uletackej filmm a nikdo jinej nez naprosto zhulenej clovek ho snad ani pochopit nemuze. JE to fakt husty doporucuju shlednout:D
No a jinak vetsinu filmu co ste kdo jmenovali tak sem asi taky nejspis videl ale rikam stou pameti to je horsii:D NO nic tag asi taK
hackmatt
www.hackmatt.szm.sk

mnoo ja keb pozeram filmy po dobrom speku taq vacsinou sa taq sustredim ze mi nakoniec unikne podstata ;:popcorn:
naposledy sme s kamosom cumeli na Asterix a zobudili sme sa v noci o 1 na to, ze kamos chrapal ;-))
taqze film s ganjou musim pozerat 2x :D
Kylik
Tak sem zpatky a mam naky strucny info o tom hrubym horroru KRUH, co je ted v kinech.
Byl na tom muj bracha s kocnou, kera ma rada horrory, ale ze prej ji musel kolikrat malem krisit.

Ze prej prvni 5minut veselej pribeh a pak 2,5 hodin cisty hruzy.
Nechtel sem aby mi to vypravel, pac na to chci ji na 150000000%, ale tech par scen, co mi nastinil, me dostaly. Treba ze tam na nakym trajektu skluzne kun a projede motorem=>JATKA.

Ale o tomhle to neni, ma to neco spolecnyho (hlavne tim) s videem a nakou nahravkou. Kdo ji uvidi, do 7 dnu klekne! Bracha si ten vecer nechaval doma nahravat hokej a dyz prisel v noci a sed si k tomu, tak dostal krutou schyzu, ze 10minut cumel na ovladac, a potil se, esi by mel to video vubec zapinat :vampire: !! Celkem dobry psycho na nehulice...
No proste jak uz sem pred tim napsal, du tam a normalne umru na hruzu...
dyva.swyna
no je to celkom fajn filmik akurat neni az tak strasidelny ale celkom sa to dalo (na kompe) V KINE BY TO BOLO
dyva.swyna
no celkom dobry filmik ale nebol az taky strasidelny a ma taky trosku ,,, konec, ale videl som to len na kompe a do kina na to nepojdem (az natolko ma nebral) a jinak ket som sfukany tak sa namotavam na cokolvek v bedne alebo na platne staci i receptar s premkem podlahou :)
Kylik
Vetsinu filmu kompl pekne zmrvy. Sou filmy, za kery ja to kilo dam, abych si to mohl nalezite vychutnat. Dyt si vemte naky kruty bojovy sceny. Pak to vidite v telce nebo hur na malym monitoru a nechapete, co se vam na tom pred tim tak libilo...
MR.DAN
kina sou strasne drahy....
doporucuju zajit do vhspujcovny a hledat treba Davida Lynche, Horizont udalosti, Mikrocosmos nebo naky provereny psycharny...
Kylik
Ale stejnak si to nevychutnas jak v kine... Leda bys mel domaci kino :sun: coz ja nemam, pac sem chudej. O tom Horizontu udalosti sem do ty doby, nez to ted davali na nove, vubec nevedel. Ale bylo zajimavy. Takova kombinace Koule a Hellreiser.
kovac
Hosi kto videl film LOST HIGHWAY od D. Lincha nech mi povie o com to bolo, ja som to pozeral zhuleny a potom aj triezvy a cisty a nebol v tom ziadny rozdiel - NEPOCHOPIL SOM ABSOLUTNE NIC. Bud som ja , alebo ten reziser absolutny idiot...
zofka
Tak tu je paar mojich obluubenyych filmaacov. Teda odporuucam:

* fear and loathing in las vegas
* samotari
* trainspotting
* acid house
* human traffic
* hackers
* kytice
* monty python and the holy grail
* pulp fiction
* the cube
* seriaal A je to! Teletubbies a pod. ;)

-viac ma teraz nenapadaa ale kazdopaadne ak to tu vsetko uz nie je dobre znaame tak si
aspon cosi z vyssie uvedenyych filmov pozrite-stojii to za to. Hmm ako si muozete
vsimnuut vacsina mnou oblubovanyych filmov maa nieco spolocnee.... zeby drogy??? Neviem,
proste ma taato teema dokaaze zaujat alebo tak naak...

-minule som zazil vcelku dobryy uulet ked sme si s kaamosmi zapli normaalne vysielanie TV bez zvuku
a k tomu sme si pustili zvuk z kazety-3 kozliatka&ako islo vajce na vandrovku(rozpravky).
Bol to vcelku brut cca.2 hod. vsetci piati smiech:D-nic inee... Polityckaa diskusia vs.
kozliatka a taaak... ;)
zofka
:popcorn:
A este nieco k filmom v ktoroyych figuruje MJ. Ked som videl Bielu vdovu tak si vraviim-
planty siice v celku slusne vyzerayuuce ale dej som nejako
nepostrehol-jednoducho film o nicom. Biela wdowa sa ale dale este prezit ale ked sa mi do
ruuk dostal film How high (kdo huli ten umi-alebo co), tak... - proste americky pohlad na
ganju je znacne od veci-by som povedal ze je to dokonca az zneuziivanie posvetney
rastliny... Co vy na to???
fumador
to Kylik: ten Kruh je docela hustej, ale protože sem se na něj strašně těšil a čekal sem od toho bůh ví co, tak sem byl docela zklamanej...neřikám....nebyl nejhorší..ale.... čekal sem prostě víc..... a to sem se chtěl bát.sám doma,dvd, sluchátka, sound total na plný pecky ,všude tma,půlnoc ,2 špíčky a pak sem se jenom jednou lek.

tak sem si pak pustil ještě jeden novej horor( nebo nevim jestli novej ,ale ještě sem ho neviděl) ....Ghost ship......a ten mě dostal, dalo by se říct,mnohem víc.

jo a nevite někdo něco o hororu Ruka(nebo jak se to menuje)? stařičkej filmík, černobílej....a nic tam nejni vidět(myslim tim jako efekty nebo něco jinýho co u člověka vzbuzuje strach)krom ty ruky.....čistej děsivej příběh.kdysi sem viděl kus a a od tý doby ho nikde nemužu sehnat. kdyby náhodou tak předem dik

jinač, když si chci film užit tak jedině zhulenej
digo
2 fumador: na direct connectu sem to teď čekoval a něco by se tam našlo, jestli se teda jedná ten film z roku 1965. hodlam ho taky smráknout
Samael
Nejlepčejší film, který jsem kdy viděl v oněch stavech byl Nezvratný osud. Lidé prostě před smrtí neutečou...
VHK
Ahojky,
film LEA s Lenkou Vlasákovou (ČT jej dávala asi dva měsíce zpět) mne tak totálně rozhodil, že jsem z toho brečel. Neskutečná kombinace zoufalství, smůly a neštěstí. Doporučuji shlédnout:rolleyes:
Zatial
Sice to neni film, ale seriál, ale stejně mi to nedá abych to sem nenapsal - jmenuje se Futurama, je od M. Groeninga ( dělá Simpsony) a je to fakt ostré - něco malinko jiného než Simpsonovi (parodie hlavně na všechny možný sci-fi od Star wars po Star Trek), ale taky sqělá prdel - BENDER RULEZ!!!!!!!!§
venda
TAQ CO SE TYCE FILMIKU A JOINTIKU, TAQ NEDAM DOPUSTIT NA FILMY CO Z TEBE UDELAJ "" DEBILA"" JAKO TREBA PRAVE FIGHT CLUB , BEAUTFUL MIND NEBO K-PAX....ALE DEJ ZTRACIM I U NAPROSTO NESLOZITYCH DEJU...NAPOSLEDY SEM SI VYRAZIL DO KINA NA HUNTED A PRED TIM SEM SAMO SEBOU NALADOVAL SKLENENKU NEZNAMYM SKANOUREM A POTE VYRAZIL NA PREDSTAVENI...UZ PRI KUPOVANI LISTKU SEM MEL PROBLEMY ( ASI SEM SPATNE VYSLOVOVAL)...ALE NAKONEC SEM KOPIL TICKET A VYDAL SE DO SALU...OFSEM PRED KAZDYM FILMEM BYVAJI TAKOVY TY REKLAMY A UKAZKY NOVEJCH FILMU....UZ PO TECHHLE UKAZKACH CO TRVALI ASI 10-15 MINUT SEM MEL VAZNE DOST, PRIPADALO MI ZE TAM DREPIM NEJMIN PUL DNE...NO A KDYZ KONECNE PUSTILI FILM, TAQ SEM BYL UZ NEJAK ZASEKLEJ A DEJ SEM VNIMAL TROSKU JINAK, PROTOZE SEM NA TOM FILMIKU BYL JESTE JEDNOU A VIDEL SEM HO UPLNE JINEJMA VOCIMA...

DNESKA DU NA DREAMCATCHER, TAQ SEM NA TO ZBEDAVEJ...JINEJ FILM, ALE STEJNEJ MODEL(TENTOKRAT SI SMOTNU BRCKO)

PEACE OUT
Theox
+Ali G in da House
+Human traffic
+How High (kdo huli ten umi) HODNE DOBRYYY :mutant:
+Dogfighters
J+eepers Creepers - sem se u toho malem posral. Ale vazne.
+8 Mile :sun: Eminem RULEZZ
steve
äli G in da house je fakt hustý viděl já doporučit vám ...


:-))
Kylik
to Fumador:
No ja se na to taky hafo tesil, ale me spis zklamal ten konec. Mohl bejt trosililinku dotahlejsi. Taky nedaval moc smysl. Ten malej smrad rikal: A co se stane s tema, kerym tu kazetu ukazeme? Proc by to jako MELI ukazovat nekomu dalsimu?! Kurva, kdo by byl takova svine a ukazoval to dalsim lidem?
Ale myslim, ze PSYCHO to bylo kruty.
Ja si to ale taky zprasil tim, ze sem se na to hodne zpukal a porad zral hromady cokolad, abych se v tom kine nepriposral.

A dik za tip na Lod Duchu. Videl sem ukazky a vypada to zajimave.

Jinak s tou rukou. Ted sem byl v pucovne a pad mi tam zrak na nakej horror taky s rukou. Bylo to o tom (nevidel sem to, jen cet obalku) ze nakej vedator prisel o ruku a tak si z genu nakejch jesterek a genu nakyho masovyho vraha, podle me muze tahle kombinace napadnout jen chorej mozek, udela novou a ta se pak asi zblazni a asi mu utece:crazy: a zacne vrazdit. Ty screenshoty ale vypadaly fakt masove. Ale bylo to barevny, tak to mozna byl nakej remake.
Kylik
Jo a este jeden tip. Celkem se mi ted libilo Proroctvi z temnot.
wrabety
Novoročný chillout na byte u kamarátky: Po celodennom pití /a 31.12.2002/ sme si sadli k fakt velkemu televizoru. Bezal tam film s Peterom Falkom /inšpektor Columbo/ - neviem ako sa volá, ak niekto vie, nech to niekomu povie - ktorý tam hral zlodeja šperkov. Neviem celkom presne o čo tam šlo - nielen že sme boli všetci celkom dosť strubení, okrem toho bol vypnutý zvuk a na veži sme si pustili Ppoommaalluu. V takmer pravidelných intervaloch sa text piesní stretával s dejom, bol to fakt nášup. Vrele odporúčam
Dejva
jak uz tady bylo napsano fight club a le dobrej je taky K-Pax,podfuck,filmecky vod (no jak natocil pulp fiction) asamozrejme acid house, trainspoting je jich fakt spousta
maniac
Včera jsem byl v kině na filmu "Kruh", vřele doporučuju. Je to fakt pecka. Ale nechoďte sami domů!!!
steve
-Big Lebowski- :-)))


tenhle filmecek si u mne získal Respect...
leveller
Sledování TV nevyhulenej je kolikrát dost náročný...po brčku je to mnohem snazší...tak nějak líp chápu co je mi zdělováno.Vlastně díky tomu jsem zjistil že železnej ředitel je satan s malinkejma růžkama a na stěně v pozadí má devět šestek na dotvrzení toho,že fakt je.......
mimochodem...naposledy mě hodně rozhodil film Kostka 2 Hyperkrychle....doporučuju se ale vypálit.Jinak to sotva pochopíte :-)
Sany
Hehehehe docela hustý je sledowat filmeček jako je Dobrý Will Hunting.Je to docela mazec
LooK
:pimp:
konecne jsem pochopil.................

nejsem sam kdo neustale odchazi od filmu zmatenej;))))):jumper:
litlle stoney
Nikdo ste se nevyjadril k filmu HOW HIGH - je to docela super

P.S. Nekoukat bez veselejch cigar....
kcb
Pokud serial tak vrele doporucuji FUTURAMU, delaji to stejni borci jako Simpsny, taky uz je to vytlacilo ve statech pred Simpsny, kteri z toho duvodu konci, je to z budoucnosti takze si mohli mnohem vice uletet a jako ze si uleteli celkem dost.
Killer Bee
ve zhuleným stavu nemůžu sledovat nic co má nějakou logiku a děj protože ten děj nikdy nezachytím a vůbec nevím vo čem to je. Nejlepší je se dívat na ohraný komedie na který už jste dávno zapoměli např. . . . . . . žádná mě zrovna nenapadá už mám asi uplně vykouřenej mozek s tím pamatovákem je to den o de dne horší, to asi zná každý
fak.gesho
teletuby...myslel sem si, ze to bude zhulenej pohoda, ale prvni dojem je mnohem vice zklicujici nez bez travy. Nesmyslne dementni postavicky vam pod rouzkou roztomilosti vymyvajicim zpusobem cpou do hlavy paskvilni informace, pro jistotu dvakrat, ktere prehlusuji nesmyslnost cele zapletky...
ichtyl6
to fak.gesho: Skvela kritika,opravdu profesionalni kritika a plne s tebou souhlasim
bounty_iller
To já náhodou How High viděl, je to snad nejlepší film vo hulení, co znám, ale dobrý sou i scény ze Scary Movie nebo Samotářů...
--------
zkuste si sehnat film Pařba, je to britský, jako celek to za moc nestojí, ale je tam jeden pes, co si balí jointa, šňupe a bere extázi (fakt dobrý) :)))) je to nějakej pudl...
To kcb: ty hade, Bendera jsem si chtěl dát já, holt kdo s tim dřív přijde, ten dřív mele, Zoidberg to jistí:)
Los_Meskalinos
Hele lidi sežeňte si film ,,Strach a hnus v Las Vegas,, je z doby hippies a není tam snad záběr kdy by tam neměli aspoň v hubě bígo. Berou tam snad všechny drogy co vůbec existujou jako třeba tripy, meskaliny, heroin, kokain, adrenochrom, ganju, éter atd. Je to docela ulítlý ale některý pasáže jsou fakt dost dobrý!! Tendle snímek by vám určitě neměl uniknout!!
olwen
Vrelo odporucam South park alebo nejaky dobry kresleny film ako napriklad Shrek, Monsters, doba ladova atd. Su to skvele zazitky a hrozne rehoty :D.

Naopak asi najhorsi film co som kedy videl v zhulenom stave ´vola nova planeta opic zaspal som po dvoch minutach :D to je rekord!!!
to kámoš mi říkal jak byl v kině na RESIDENT EVIL znáte to ty zombie jak ........ a málem skočil na JIPCE (před tím kouřil WW :))
SJ | Ivanhoe
Oblibenych filmu mam pres stovku, takze jen velmi strucne:
doporucuju shlednout film HALF BAKED (4 typci, 1 pes, 1 homeless - kila a kila huleni... fakt bzunda), dal klasika - filmy od MONTY PYTHONu, FIGHT CLUB, uzasne filmy toci napr Martin Scorsese, A CLOCKWORK ORANGE, ALMOST FAMOUS, GALAXY QUEST (parodie Star Treku a trekkies), filmy Kevina Smithe - CLERKS, MALLRATS, DOGMA, JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK, CHASING AMY, BLADE RUNNER, SE7EN, NIKITA, RAT RACE, PULP FICTION, LOTR a mnoho dalsich...
Ze serialu doporucuju jednoznacne FUTURAMU (dela to Matt Groeing, rok 3000, super), South Park, Simpsonovi, Red Dwarf (nevite neco o chystanem filmu ???) ad...
Kuca
Haha SKuste salo aneb 120 dni sodomy....zarucuju rychly rozklad osobnosti :o)
divnaregistrace
jo sledování filmečků je hustý mám problém nejenom s dějem ale hlavně s usínáním, absolutně nedoporučuji filmečky davida lynche páč je to úchylárna která nejde pochopit ani ve stavu střízlivym(v dobrym slova smyslu), ale co si dejte je Obvyklí podezřelí, reservoir dogs, a nejvěčí mazec jsou starý bondovky- exteriéry a rozhopvory sou nepřekonatelný:-)
---elvis tu někde pobíhá-----------
Kuco, mám chuť ti dát trestné body
za velmi zákeřnou a neúplnou informaci:)
Film zaručuje rozklad osobnosti
ve střízlivém stavu, natož v tom jiném.
Je to to nejhustší, co jsem viděl,
máte-li někdo slabší žaludek,
nebo nějakou tu neurózku, tak na tohle určitě nechoďte.
greedy23
No byl sem po hroznym brku ve dvou na matrixu2...pribehem sem byl uplne nekde,vubec sem to nepochopil akorat vim ze tam byly brutalni akce...
Kuca
Jojo Omlouvam se za neuplnost prispevku.
Salo je opravdu silena humusarna v jakymkoliv stavu.
Videl sem to jednou v kine a 90 % osazenstva to nedalo vic jak 45 min. Je to jen pro HOOODNE otrle natury a ty kteri stratili veskere iluze o lidech jako takovych. Amen
greedy23
Hehe...nejlepsi ze vejdes do kina a v tech nejvetsich srackach ti jeste poustej sileny reklamy a upoutavky na nejaky filmy pro zensky....a na ty uhlopricce milion palcu je to docela kotel
drinker hulič
heh tak na to salo aneb 120 dnu sodomy hned pri nejblizsi prilezitosti pudu, a kdyz neco bude tak se zkourim jak prase - ja takovy filmy miluju navic je to pokud se nemylim pasollini coz uz neco znamena...
rizzo
Zdravim všechny Bluntery, checkujte film Wave Twisters,
zhruba 50 minut. animovaná sci-fi pohádka s hudbou-dialogy od
Dj Q-bert, D-Styles . Pro příznivce turntablismu maxim. tvrdá věc,
v kombinaci s bylinami se přenesete do jiného světa.
WAVE TWISTERRS RULES!

jINAK MĚ BAVÍ jackie brown,Clockwork orange,Full metal Jacket, vyrůstal sem na bondovkách takze cenin moc zvláště starší díly Lazenby,Connery,More; IT1- podle mě jeden z nejlepších hororů,
+++ hafo dalších už mi to nebaví vypisovat, radši to du sbalit

Peace pro všechny Cau
No já zase po solidní dymce na Matrixu2
jsem se docela nudil.
Chvíli mluvili, pak se půl hodiny mlátili,
někdo něco řekl, a pak se zase další půlhodiny mlátili
a stříleli.... No nevim.
Mé očekávání mě jako vždy dostalo.
divnaregistrace
rizo = bingo moje krefffffffffff:-)
johnykrnda
Kurvahošigutentag
m.y.s.e.l.f
2 drinker hulič:
To mě fakt ukrtutně moc zajímá jestli sto viděl v rauši a jestli jo, tak jestli jsi to přežil ve zdraví :crazy: ...
Chystám se na ten filmeček skoro 2 roky ale po zkušenostech těch co to viděli (zastřízliva) na to fakt vůbec nemám odvahu ...
drinker hulič
m.y.s.e.l.f. - este sem ho nevidel, ja na neho pudu az to budou davat v artu, coz je moje nej kino - prijemna atmosfera, neni tam moc lidi, kdyz uz tak studenti, nebo lidi co se aspon v kine chovaj trochu slusne (s cimz sem se v multikomplexech :) este nesestal) a obcas to tam daj, no zkouknu programy kin, ale jak na potvoru to urcite hodne dlouho davat nebudou - skoda, zrovna ted kdyz mam z holandska dovezenou bilou vdovu... :D neboj ja bych to prezil, ja na tyhle veci naturu mam, to se neboj... kdyztak muzu kdykoliv vypadnout a jit se cestou ozrat na lidovku :D nebo brcko na sklenenku... to me vzdycky krasne uklidni...
chell: v dobe kdy se zavadela zeleznice damy omdlevali pri dvacetikilometrové rychlosti... toto je nejlepsi vizitkou pro kontroverzni film. u psycha to bylo to stejny, no rekni, umiras pri nem dneska hruzou? Salo uz ma taky svuj vek a ja myslim ze sme uz videli urcite horsi veci (ackoliv sem salo stale jeste nevidel :) ale milerad se stanu zkoumanym objektem a vsechno pak nejak zapisu a popisu :) mohli byste se ale hecnout a jit na to taky pak bysme porovnali zazitky...)

videli jste nekdo ve ctvrtek odyseu na dvojce? ja se jen modlim aby mi to babicka s dedou nahrali, oni jedini byli v brne, a doufam ze nezapomneli, mela by to bejt dobra avantgarda, no proste film na brcko ja delanej. anebo zas zkouknu ratataplan (podesáté???) a vzápětí bezstarostnou jízdu... tyhle dva filmy to sou prostě moje filmy...

Trapan Šmírák
Chich, máte-li někdo zájem dalších 48 hodin po shlédnutí filmu zkouření přemýšlet, co se to vlastně dělo, doporučuji Tetsuo (oba dva díly)...

Naopak pro velmi inteligentní zábavu (nechci někoho výše opakovat) Fear and Loathing in Las Vegas...

"...ohhh............my name?? Uhhhhh..........Raul.............Duke......."
Dude
Trapane,

Tetsuo - když chlapík rozsouloží ocelovym vrtákem japonku, to je asi
jeden z vrcholů japonskýho filmu:D - je pravda, že když jsem to viděl poprvý, tak mě to dost rozšvíkalo, dvojka už byl odvárek:)

jeden čas jsem do telefonu zdravil jenom "Muši muši":D
Limba,CsC
Po roce jsem zase nasel cas mrknout na jiny web, nez pracovni. Kdysi jsem tu byl denne a tak me anketa o mazani clenu skoro sebrala....
Je videt, ze ego je fakt svine, protoze kdyz jsem tady objevil svy stary tema jako aktivni, byl jsem fakt dojatej a uprimne rad !! A taky bomba je zjistit, ze na filmech neulitavam sam.
Mejte se fajn...
deno
Dobrý je scifíčko "red planet" ty situace, technický vychytáfky, akce - hustý. V reálu nprosto nemožný, příběh neuvěřitelnej, ale entertainment 100%

Jinak myslim, že všechny good filmy už tu někdo zmínil ;)
Jo a velkej kult je human traffic - znám dost lidí co po shlídnutí toho snímku začlo dlabat tablety... :D
pad
Zdarec, tak to já přidám taky jednu upoutávku na film, tim inkriminovanym je film z produkce těch trošku strašidelnějších, čiže pro zhulenou hlavu (podle mě) tich nejakčnějších a nejvhodnějších - je jím Loď Duchů, po shlídnutí první scény na palubě zámořskýho parníku sem byl příjemně překvapen množstvím rozřezaných těl .... vřele doporučuju :satan:
deno
jojojo.. horor.. - tak to nabídnu snímek s názvem "koupil sem upíří motocykl" z italsko-německý produkce a samotná hlasová interpretace názu filmu vzluzenejch na pozadí s titulkem doknale přesvědčí o tom, že se bude jednat o hustou komedii. Stejně tak scéna, kdy upíří motocykl zmasakruje bandu motorkářů a směje se u toho reflektorem... fááákt nářez jaxviň.... ;)
janiiis
z mý strany bych doporučil snímek The Cell (Cela). Optimálně na domácím kinu, ale není podmínkou. A nezapomeňte na brko před filmem ;)
Lora
Ja teda taky preferuji skouknuti filmu s thc,pak vetsinou i kravina,kterou bych jinak nekoukala,stoji za to...No a muj milacek je D.Lynch!U neho se nadherne zamotam pokazdy a pokazdy jinak....Nekdy mam dokonce pocit,jako bych ten film videla prvne...;)
No a pokud nekdo alespon lehce pochopil MulhollandDrive,tak mi napiste...Dik.
BTW : kde se daji bez poplatku stahnout nej.good filmy?
janiiis
to Lora: ohledně stáhnutí filmů bych doporučil Direct Connect (http://direct.mp3.cz/). Jinak - až skouknu mulhollanddrive, rád se podělim o zážitky....
plexis
to janiiis: The Cell je dost v poho

to Lora: co se tíká Davida Lynche tak máš dobry vkus

A ještě bych doporučoval Qwentina Tarantina.

Z filmů co sem viděl v poslední době tak je dobrý horor Koule.
pad
Quentin Tarantino, mooc dobrej rejža, z těch jeho filmů mě asi nejvíc dostaly "Čtyři pokoje" a "Od soumraku do úsvitu". Na takovýdle filmečky je pokaždý v klidu se podívat, takže se připojuju k doporučení plexise a ještě přihazuju něco navrch (že by horor??) :) OMEN I, II, III ... taková satanistická trilogie, ale ne nic s papírovejma panákama, docela solidní masíčko :) až zas uvidim něco novýho, dám vědět. peace :smoker:
drinker hulič
lora: ted nevim presne kde, ale myslim ze byl tady i samostatnej thread kde se mullholand drive rozebiral, ja osobne ho nevidel, a pravda, asi bych z neho taky nic nepochopil. od lynche pravidelne sleduju twin peaks, coz je maso (ale ted uz na to koukam podruhe, coz ma i vyhody, ze vim uz o co de, a vsimam si malickosti, kterecjh je tenhle serial plnej)
a jestli se chcete posrat strachy tak uz myslim zopakuju jeden film: Halloween od myslim carpentera, samo ze 1, ty novy verze sou sracky nejvetsi, ale ta puvodni, to je hruza na druhou (kdyz to vidite poprvy, podruhy uz sem se tak nebal, ale poprvy to bylo neco)
janiiis
Neviděl náhodou někdo The Exorcist Director's Cut? Je to režisérská verze a má prej bejt pěkně hustá, se spoustou scén, který v originále nejsou...
pad
ale mně se nejvíc líbil ten Tarantinův ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma