drinker hulič |
janiiis: videl a nic moc... kazdopadne predchozi verzi sem nevidel, tak nemuzu srovnat, ale proste se me ten film nelibil. no ale jini mohli bejt podelani az za usima :) |
|
|
Sedma |
nejlepší zhulenej film byla Cesta člověka v IMAXu, film, kterej by byl úžasnej i 2D a nezhulenej, a ono to ještě vylejzalo do sálu a my byli našrot jako veverky :) a v klasickym kině jednoznačně vede Nuda v Brně, která byla pro mě a kámoše, se kterým jsme na to šli, asi největším filmovým zážitkem kdy vůbec, pro mě navíc první zhulenej film. totálně jsme si ulítávali na morávkovejch symbolech a promakanym scénáři, doslova jsme lezli po sedačkách a místy i po sobě, vykřikovali a smáli se, nic takovýho už jsem nezažila... dokonce i realoaded se zhulenej dal přežít :) a poslední zelená záležitost byla novinka se stevie martinem Neserte nám pestúnku (českej název neznám), hodně, dost hodně jsme se nasmáli a celý kino muselo vědět, že jsme jako čočka, protože když se v závěru zhulí taková konzervativní babka a následně se jenom zeptá "kde je tu nejbližší fastfood?", váleli jsme se smíchy skoro po zemi, narozdíl od zbytku kina, který to nějak nevzalo :) |
|
|
blockhead |
nemate nekdo na CD film Kokain s J. Deppem????
Muzu vymenit za penizky nebo za film Ali G in Da House nebo Fear and Loathing v Las Vegas.
Posim piste do pm..... |
|
|
jatro |
Ganja a filmy ???
Pokračování rádoby vtipné komedie Kameňák nabralo nečekané obrátky. Jednou z hlavních dějových linek je pěstování trávy Kameňák 4 je o hulení a pěstování trávy!
pise nejaky bulvar :) |
|
|
Krakohor |
Podle mě je nejlepší huličskej film (Mazaní hoši) |
|
|
mahad |
Právě sleduju tento:Hobit - Šmakova dračí poušť (2013);) |
|
|
ak2249 |
citace: |
Původní příspěvek od blockhead
nemate nekdo na CD film Kokain s J. Deppem????
Muzu vymenit za penizky nebo za film Ali G in Da House nebo Fear and Loathing v Las Vegas.
Posim piste do pm..... |
To stáhneš kdekoliv,uloz.to;sdilej.cz.... :-) |
|
|
Mr.Sordo |
Původní příspěvek od ak2249
To stáhneš kdekoliv,uloz.to;sdilej.cz.... :-) |
On se na to ptal před 11 lety.lol |
|
|
Witko69 |
Tomu se rika poradnej zasek v case! :-) |
|
|
kwb |
nedávno jsem shlidnul na stránkách Bombuj.eu film s názvem "Vtákomlatič".... víc jsem se ještě nesmál :D doporučuju
Cely je to udělaný jako zprávy, ale je to satira a opravdu hodně vtipnej snímek!!! Musíte vidět po kouři SCHVALNE PAK NAPISTE JAK SE VAM LÍBIL :D |
|
|
Ent |
Doporucuju Happy feet, jeto sice animak, ale ti tucnaci me vazne dostali. |
|
|
misanthropetino |
Velmi odporucam film s nazvom "Utek do divociny" :-)). |
|
|
crazyben |
černá kočka, bílý kocour
doporučuju všem. ultimátní balkánsko cikánská komedie... kam se sere hollywood :D |
|
|
Maxeaux |
Původní příspěvek od crazyben
černá kočka, bílý kocour
|
tvl ten film som nevidel snad 15 rokov, vecer si to pustim zas. pecka, ako vacsina od Kusturicu |
|
|
K!NG |
Necetl sem cely tema takze to mozna uz nekde zaznelo ale serie filmu Cheech and Chong je legendarni, vzdycky se zkourenej bavim jak debil :D |
|
|
NT guerilla |
hodne dobry filmik je aj ..Muz hledici k jihovychodu... alebo Interstellar.. tiez bomba... |
|
|
pospa.m |
Ja byl doporucil zhulenej shlednout serii Narcos.....Pavel byl prisnej kluk :D |
|
|
Kubaz |
Nebo film Mr. Nice o Howardovi Marksovi
(existuje i kniha-pry je lepší,zatím jsem ji nečetl) |
|
|
AlbertWesker |
Mozem odporucit len hlupe filmy a to je meda 2 a kid cannabis :D :) preferujem ale narcos a sicarios ten obvzlast doporucujem |
|
|
AlbertWesker |
Este Mr nice ale to pozna kazdy, mne sa lubilo sledovat aj veci ohladom growu na youtube a partizanske growy v lese hh |
|
|
|